Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 13:59

Hozzászólás a témához  [ 2652 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 54  Következő
Számítástechnikai rémtörténetek 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
ÁÁÁÁÁÁÁ
Elég, elég!!! Meghalok... !-)

csüt. aug. 25, 2005 15:06
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kilyukadt a processzorom :D

csüt. aug. 25, 2005 15:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ugye ez csak poén? UGYE?! :jajne:

csüt. aug. 25, 2005 14:59
platina tag

Hozzászólás 
Ez most egy szabályos hadművelet lesz :lol:

Német oldal, tessék a többi részét is végig nézegetni. :lol:

http://www.dau-alarm.de/dotm-0103.html

csüt. aug. 25, 2005 14:13
Site Admin

Hozzászólás 
:lol: LOL :lol:

csüt. aug. 25, 2005 14:05
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Most hallottam egy kedves felhasználótól:

"A program szabálytalan hadműveletet hajtott végre" :)
Hiába, háború ez a gépek ellen :D

csüt. aug. 25, 2005 12:38
platina tag

Hozzászólás 
"Csájníz lánclevél:
Te elolvász és kugyed tovább 300 barát - lesz nágy-nágy szerence!
Kici barátnak kici szerence, szok barátnak szok szerence! Szok, olcó... "

csüt. aug. 25, 2005 11:38
platina tag

Hozzászólás 
Tocat féle droidsztori:

"Akkoriban egy webstúdióban dolgoztam, melyhez egy hardverszaküzlet is tartozott. (Avagy fordítva.) Egy szép napon csörgött a telefon. Macskás volt az.

- Figyu - kezdte, a szokásos jópofa üdvözlések után - nem akarsz venni egy laptopot, sürgősen?
- Naná, hogy lopott. Igaz?
- Hátheheizé, szóval...
- Aztán miféle?

Megmondta a típusát.

- Hát, nekem biztos nem kell, de megkérdezem a többieket. Majd visszahívlak.

Pár óra múlva mondtam a főnöknek, hogy itt ez a balfasy, eladna egy lopott laptopot. Megnéztük a gép listaárát: viszonteladóknak valami 900 ezer forintért adták, egyszerű parasztembereknek meg többért.

- Hm. És azt mondod, ez egy balfasy?
- Hát, eléggé.
- Szerinted odaadná egy százasért?
- Ez? Simán.
- Hát akkor hívd vissza, megveszem.

Felhívtam Macskást, de helyette a haverja vette fel.

- Macskás? Nincs itt, de már el is adta a laptopot.
- Nahát, talált rá vevőt? És mennyiért?
- Áh, ez egy balfasy. Kitalálta, hogy az ilyen drága gépeket műholdról követik, és gyorsan meg akart tőle szabadulni. Kivitte a Keletibe, és eladta az araboknak harmincezerért.

Macskásnak később gratuláltam. "
-----------------------------------------------------------------
Más:

HWSW fórum -> Bolhapiac : http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=94664

LYÓL passzol a számítástechnikához. !-B

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsivaagoo csüt. aug. 25, 2005 11:40-kor.

csüt. aug. 25, 2005 11:23
gyémánt tag

Hozzászólás Re: :)
gdea írta:
ez valahogy olyan, mint a nyeletlen bicska, penge nélkül..:)

Vagy a hámozott lufi...

Tegnap szereltem egy gépet a rokonoknál. Az volt a jelenség, hogy nincs hang, és mellékesen nem megy a Descent (v1.0). Demonstrálták is a dolgot. Mondjuk azt nem értettem hogy egy DOS-os játékot miért Win98 alól kell indítani, de ilyesmin már nem akadok fenn. Lényeg hogy lefagyott az egész. Próbálom DOS módban indítani és mindjárt szemet szúr egy hibaüzenet, hogy a DOS-os driver nem találja a kártyát. Szétkaptam. Persze hogy félig ki volt csúszva a foglalatból, mert az átrendezésnél eldeformálódott a ház, és feszült az egész. Kicsit megrugdostam (a házat, nem a rokont) aztán egyből volt hang. A Descent is elindult, miután induláskor nem kellett a hangkártyát keresgélnie...

csüt. aug. 25, 2005 7:32
Hozzászólás :)
Zsivaagoo írta:
"... végleg elcsendesedő gép ..."

Nálam IBM Netvista 6269, ram, proci, alaplap nélkül. Selejtezésre vár. Egyszerűen elképesztő, hogy milyen csendes. :lol:

És még vargánya sem kellett hozzá. :wink:

ez valahogy olyan, mint a nyeletlen bicska, penge nélkül..:)

csüt. aug. 25, 2005 6:40
Hozzászólás ...
Dester írta:
Vackor csak viccelt szerintem, gdea ;)

namer én olyan véresen komoly vagyok.... :lol: :)

csüt. aug. 25, 2005 6:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szétkaptunk egy 733-as p3-t, mert indulás után nemsokkal fagyott a zikszpé rajta. Amikor szétvettük, kiderült, hogy a proci ventije kézzel is nehezen forgatható. De nem ettől fagyott , mert a gép rettentően csendben volt már egy fél éve, csak nem értettem, hogy mitől. Valami a vinyó adatkábelével volt, mert azt tettem másikat, és ment. Mondtam, hogy kár tenni erre ventit, megy ez így is, de mivel nem az enyém a gép, ezért muszáj volt cserélni. A sajátomra biztos nem tettem volna.

szer. aug. 24, 2005 19:42
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
"... végleg elcsendesedő gép ..."

Nálam IBM Netvista 6269, ram, proci, alaplap nélkül. Selejtezésre vár. Egyszerűen elképesztő, hogy milyen csendes. :lol:

És még vargánya sem kellett hozzá. :wink:

szer. aug. 24, 2005 15:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester írta:

Szerintem is! :wink:

szer. aug. 24, 2005 15:02
Moderátor

Hozzászólás 

szer. aug. 24, 2005 14:58
vackor írta:
Ez jó! Ilyet akarok én is! :lol: :lol: :lol:

majd ha apró puffogást hallassz a gépedből, és lesed a végleg elcsendesedő géped, akkor úgy nézhetsz, mint aki VACKORba harapott.... élt... 2 hetet...by marhá, botsi vargánéé...alias JeNCi...

szer. aug. 24, 2005 14:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez jó! Ilyet akarok én is! :lol: :lol: :lol:

szer. aug. 24, 2005 14:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
A testvérfórumról kopizok ide egy kis szösszenetet:

-=GERI=- szavai következnek:

JENCI ™ 200W páör szupli tapasztalatok:

Kedves uram! Ez a világ legjobb tápja! Élettartama és stabilitása is egyszerűen lenyűgöző! JENCI ™, 200W - a téli táp! A jegesmedvék is ezt szeretik!

De miért épp a JENCI ™? A sok éves tapasztalat, és szakértelem, amit a JENCI ™ tervezésekor felhasználtunk, az egyik legjobb tápot eredményezte. Vegyük sorjában:

-Melegítés funkció! Igen uram! Jól hallotta! Minek költekezne feleslegesen, ha a JENCI ™ táp tökéletesen ellátja egy kisrezsó és egy lábmelegítő feladatát is! Kikapcsolt, falba csatlakoztatott állapotban az új szabadalmaztatott JENCI ™ "fűttünk wázeg" technológia segítségével melegen tartja szobája belsejét akkor is, amikor a számítógépe kikapcsolt állapotban van! A kb 60-70 fokra felmelegedő inaktív táp télen nagy segítség, a hazaérkező családtagok nem érkeznek hidegbe haza, mert a JENCI ™ autómatiksan gondolskodik a lakás fűtéséről!

-Autómatikus ventillátor zarszint és fordulatszámszabályozás! Igen uram, jól hallotta. A mérnökeink egyedülálló zajszint és ventillátor fordulatszámszabályozást implementáltak a JENCI ™ 200W tápegységbe! A gép bekapcsolását követően a ventillátor hangos, és kevés levegőt szállít. A hangerő azért lényeges, mert a JENCI ™ így jelzi, hogy a számítógép még nem áll készen a munkára, még nem töltődött be az operációs rendszer! Kis idő elteltével fokozatosan elhalkul, és a levegő szállítása megnő, mert a későbbiek során nagyobb hő halmozódik fel a számítógép beljsejében, és ezt a JENCI ™-et kifejlesztő mérnökök már a fejlesztés korai stádiumában figyelembe vették! Az így létrejött kivlló automatikus fordulatszámszabályozós ventillátorok rendkívül kölcséghatékonyak, és a vásárlók nagy hánayadát lehet vele megnyerni!

-Autómatikus power-save (energiamegtakarítási funkció) a JENCI ™-ben!
Igen! Mi, itt a JENCI ™ -nél éjt nappallá téve dolgoztunk azon a technológián, ami a JENCI ™-et azzá teszi, ami! Hogyha a vincseszter túl sokat dolgozik, a JENCI ™ automatikusan kevesebb áramot kezd el neki adni, ezzel működését lelassítva, és hosszútávon megnövelve a merevlemez élettartamát!
Nem szeretnénk, hogy illetéktelenek használják a CD olvasónkat? Sebajj! Az új JENCI ™ nincsáramforcdmeghajtó ® technológiájának köszönhetően ez könnyűszerrel megoldható! Csak csatlakoztassuk a JENCI ™ tápegységet a kívánt optikai meghajtóra, és a hatás nem marad el. Amint illetéktelenek próbálják kiadni a CD meghajtónk tálcáját, a JENCI ™ tápegység azonnal megszünteti a +12V-os ágon az áram leadását, lehetetlenné téve ezzel, hogy a hackerek hozzájussanak fontosabb adatainkhoz! Hát nem nagyszerű?

-Inteligens túlterhelésvédelem! Igen uram! Ez kell önnek! A többi gyártó mérnökei tápjukat úgy tervezték, hogyha a táp túl van terhelve, erről szó sincs! Mi itt, a JENCI ™ -nél úgy fejlesztettük ki ezt a technológiát, hogy a tápot túlterhelve se legyen fennakadás kedvenc szórakozásunkban!
A táp a -12 voltos ágán a teljesítménybéli külömbségeket autóatikusan korrigálja! 300W-ot kötöttünk rá 200 helyett? Ugyanmár! A JENCI ™ könnyen megbírkózik ezzel is! A maximálisan leadható és a felvett teljesítmény közti külömbségek korrigálása automatikusan történik a -12 voltos ágon! Míg a többi tápegység lekapcsol, a JENCI ™ a -12 voltos ágon elkezdi csökkenteni a feszültséget. Először -13, majd -14, -15, -16 volt! A korrekció addig tart, amíg a feszültség eléri a maximális korrigálható szintet! (max -220V) Ha a rendszer eléri a kritikus szintet, akkor viszont a vetélytársakhoz hasonlóan a JENCI ™ is azonnal lekapcsol, és a túlterhelés jelzése gyanánt kék fényefekteket, és a számítógép belsejében a megfelelő jelzés érdekében a megfelelő drótok színét inteligensen feketére változtatja, ezzel is jelezve, hogy az adott dróton túl sok áram folyt, és csökkenteni kell a ráhelyezett eszközök számát! Hát nem nagyszerű?

Remélem, hogy ezekután ÖN is egy JENCI ™ táp megvásárlása mellett dönt, hgy a piacon ez a legjobb ár/teljesítmény arányú tápegység!

szer. aug. 24, 2005 14:14
Moderátor

Hozzászólás 
potyo írta:
Dester írta:
potyo írta:
Az én monitorom kelet felé néz. :twisted: Viszont egy fél miliméterrel nagyobb a kép, ha világos a kép rajta a sötét képhez képest. :evil:

Az nem emiatt van, hanem valami mittoménmitől, régen tudtam, de az elektrosok meg tudják mondani. Valami konvergenciahiba vagy mi a neve. (Bocs, ha kontár a megfogalmazás.)
Ja azt tudom, hogy nem a kelet miatt van.

Bocs, véletlenül se akartalak hülyének nézni, csak picit félreérthető volt.

Isti: én is át szoktam olvasni az útmutatókat :)

szer. aug. 24, 2005 9:01
Zsivaagoo írta:
Szia Gdea!

Hogy vannak az állástalan szolnoki pékek? :lol:

Szeva Zsivvv...

Köcönik, beztosan jóól... :D

szer. aug. 24, 2005 8:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester írta:
potyo írta:
Az én monitorom kelet felé néz. :twisted: Viszont egy fél miliméterrel nagyobb a kép, ha világos a kép rajta a sötét képhez képest. :evil:

Az nem emiatt van, hanem valami mittoménmitől, régen tudtam, de az elektrosok meg tudják mondani. Valami konvergenciahiba vagy mi a neve. (Bocs, ha kontár a megfogalmazás.)
Ja azt tudom, hogy nem a kelet miatt van.

szer. aug. 24, 2005 0:20
Moderátor

Hozzászólás 
potyo írta:

kedd aug. 23, 2005 23:21
arany tag

Hozzászólás 
Van egy ilyen atomprecíz haverom, aki régebben vett egy Samsung 957p-t és jó tüzetesen átolvasta a kezelési útmutatót, és ezt állapította meg! :)
:lol:

kedd aug. 23, 2005 22:40
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd aug. 23, 2005 22:23
Moderátor

Hozzászólás 
Arra nagyon kíváncsi lennék, hogy hogy vetted észre, Isti !-Đ

kedd aug. 23, 2005 22:09
arany tag

Hozzászólás 
A Föld mágneses pólusai miatt a kép elcsúszhat 1-2mm-et.. :) De tényleg.

kedd aug. 23, 2005 22:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zoz75 írta:
CyberDragon írta:
1. Ha lehetséges, úgy állítsa a monitort, hogy kelet felé nézzen.

Mért pont kelet felé? :-)

Hogy nehogy olyan erős mágneses teret generáljon a monitor hogy a fecskék eltévedjenek!:) :lol: :lol: :lol: :wink: :twisted:

kedd aug. 23, 2005 15:54
ezüst tag

Hozzászólás 
CyberDragon írta:

Mért pont kelet felé? :-)

kedd aug. 23, 2005 15:49
platina tag

Hozzászólás 
Szia Gdea!

Hogy vannak az állástalan szolnoki pékek? :lol:

kedd aug. 23, 2005 15:05
Dester írta:
Aaaaaaargh....... Kép

Gdea ismét elemében !-B

bizony.. de kellett cserélnem, mert a 9v os elemből kissé kilógtam itt-ott..:D:D

kedd aug. 23, 2005 11:30
Moderátor

Hozzászólás 
Aaaaaaargh....... Kép

Gdea ismét elemében !-B

kedd aug. 23, 2005 11:22
Hozzászólás :D
Dester írta:
Én is feladtam az 5. sor táján... :nemjottbe:

én is, de visszaküldték... címzett ismeretlen.. !-F

kedd aug. 23, 2005 10:37
Moderátor

Hozzászólás 
Én is feladtam az 5. sor táján... :nemjottbe:

kedd aug. 23, 2005 10:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Isti írta:
Nemtudom, de számomra picit nehezen élvezhető.. Lehet, hogy csak késő van. :? :shock:

Nekem magáal az elolvasással akadtak problémáim. Kicsit nehezen dekódolható az iromány :nemar:

kedd aug. 23, 2005 10:05
arany tag

Hozzászólás 
Nemtudom, de számomra picit nehezen élvezhető.. Lehet, hogy csak késő van. :? :shock:

hétf. aug. 22, 2005 23:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Napi kettő vagy 3Kép
1 gyík: KB 2 hónapal ezelőtt egy embÖr vett a cégének egyet,meg a fiának is egyet(Miné,occsóbban és a gyereké is belefrjen,de annak játékra kell :wink: ) Egy Cerberus, egy A64 mindkettő 512 memóval..mind ez használtgép beszámítvíal...ahogyKép
vagyon.És látá a csaláfő,hogy ez jó!-és örüle
:lol:
Eltele az a két-kétésfél hónap és a csláfő kinek fia a másik szobában leledzék,mégis elégedetlen vala ,mert az Wörlből etűnt az menüsor és "szegény intenettől elárvult leszármazója"(minekutána a szolgáltatóval kizárólagos egygépest béerlt)-tetemre hivá a megokotóját mondván nemily paripát rendelt Kép-szegény gyerek nem fér a nethez,sőt nem tud nyomtatni sem....
Kiméne az alkotó a tett színhelyére és igen elcsodálkozék,sőt :shock: :shock: szemeit igen mereszgeté,hogy tulajdoképpen miija jóbüdösfenének Ütet kell b***:Egyik oldalastól szétbarmármolászva -kellet bele egy hálókártya+ meg memória-mondá egy Cyibercaféban dolgozó "hálógazda szaki" odattett egy rutert-de szó szerint,mert még az adatere sem volt meg meg 2 hálókarit a gép mellé,illetve az egyiket a belezett gépbe dugta amitől az álandóan lefagyott,+1db 512 RAM-ot azt is kivül mert attól is lefagy.Hagyott méterben adatkábelt,meg egy maroknyi UTP dugót és eltávozott pénzzel a zsebében(halovány elképzelése sem vot a hálóról és a netmegosztasról,mert a végén úgy hagyta ott hogy az irodás gép a netes modemen kereszül működött(ahogy eredetileg is),hagyott még kb 5 darab elészitett patch kábekt 40-50 cm hosszban miközben a két gép kb. 20 m-re van egymástól- aztánnék szebb jövöt.Eredti elépzelés netmegosztás és a két gép látván egymást,hálóban is nettől függetlenül egy nyomtatót használ..

2.ary-Ez tán még rosszabb miint a fenti:ismerős-Banki átutalásos Fossware telepítés...Hogy egy banknak annyi esze ne legyen,ha már a közönséges halandó kezébe ilyent odad ,hogy a kb* telepítő miniCD-jét olyan PHP-ben irja, úgy hogy a kapcsolódó linkek nem működnek,akkor nem csodálom hogy Indiából importlja a programozókat a bank anyaországa!De, még csak utalás is a telepítő lemezen,hogy marha,majd a neten,a bank oldalán regisztrátathatod magad elektonikiusan aminek 1 példánya egy formázott floppy... :roll:
Eh,kezdek a hülyeségbe belefáradni,ezért a harmadikat ma már le sem írom!!Kép :lol: -Avagy:gyerekek ez olyan szép,hogy el sem hiszem sírok,nevetek teljesen meg vagyok hatódva-idézvén Illés L-t :?

hétf. aug. 22, 2005 22:12
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
"Egy napon, a TVket pucováltam diákmunka keretében azon a helyen ahol a nem hülyék vásárolnak, és miközben üldögélek a létrán, odajön egy szoke (-szokített) csaj.

- Csak egy rövid kérdésem lenne.
- Hát ugyan nem én vagyok itt az illetékes, de hátha tudok segíteni, mondjad!
- Van itt egy kis TV és azt szeretném tudni hogy lehet-e rákötni X-Boxot.
- Hát ezt így látatlanba nem tudom, de megnézzük.

Lemászok, megyek utána...

- Na hát ez volna az! - és rámutat egy hordozható kis fekete fehér csökevényre.
- Hááátooo, erosen kétlem, hogy erre rá lehet kötni...

Na de még nincs vége.

- Hm, és akkor melyikekre lehet?
- Hát vannak itt ezek a 37centisek...ennek pl. az elején is van olyan csatlakozó.
- Húúú az nagyon jó! Mert tudod az a helyzet, hogy van nekünk otthon egy nagy TV-nk, de a barátom folyton X-Boxozni akar, én meg szeretnék este DVDzni, és o azt mondta, hogy neki egy kis TV is jó lenne...

Na "szegény" barát biztos díjazta volna, ha a csaj hazállít azzal a fekete fehérrel... :)

:D :D
(idézet Tomcat blogjából)

vas. aug. 21, 2005 9:19
platina tag

Hozzászólás 
Hi!

Éppen telepítettem újra 3 gépet (3*52×-es LG meghajtó zaja, majdnem megsüketültem :lol: ), unalmamban megnéztem egy Samsung SyncMaster 753s monitor "Gyors Beállítási Tájékoztató"-ját (Hátha izgalmasabb, mint az XP újdonságai.) Nem kellett volna... :)

Pár részlet:

"1. A monitor áramzsinórját kösse ösze a monitor hátulján lévő áramnyílással. A monitor áramzsinórját dugja be a legközelebbi konektorba.
2. A jelzés kábel végét a számítógép video nyílásával kösse össze (video tábla, video kártya vagy grafikus kártya).
3. Ha Macintosh számítógépet használ, kösse össze a kábelt a Macintosh adaptorral és állítsa be a lábakat az adaptoron. (Az adaptor nincs a csomagban) A PC rendszerű számítógépnél nincs szükség adaptorra.
4. Kapcsolja be a számítógépet és a monitort. Ha a monitoron kijelző jelenik meg, a bekötés kész."

"Olvass el engem beszerelés előtt
2. A monitor-borítót vagy a képcsövet puh, enyhén nedves ruhával vagy az ajánlott tisztítószerrel tisztitsa."

"A felfrissítő mérték beállítása
-Minél magasabb a felfrissítő mérték, annál jobb lesz a rezolució. Ez azonban a rendszer kapacitásától függően korlátozott.
A javasolt mérték : 85Hz (legalább 75Hz)
-A nem megfelelő felfrissitő mérték a szemek kifáradását okozza."

"Rezolució beállítás
A legjobb rezolució arány különbözhet a monitor méretétől függően.
-14 és 15 hüvelyk Monitor: 800 × 600
-17 hüvelyk Monitor:1024 × 768
-19 és 21 hüvelyk Monitor:1024 × 768, 1280 × 1024"

Ez már szinte fájt :!:

Érdekes módon a LIBRA márkájú szlovák 17"-os monitoromhoz adott (fénymásolt) tájékoztató tényleg magyarul volt írva, pedig nem egy világmárka.

Boldog 20.-át!!!

szomb. aug. 20, 2005 17:24
Moderátor

Hozzászólás 
Asszem ez az emberünk is a jó öreg (?) RGB volt. :)

pén. aug. 19, 2005 16:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem is olyan rég valaki belinkelt egy PCforumos topikot ahol a tag 500W-os égőt(projektort) akart fa dobozba tenni.
Lehet ennek a tagnak a kezenyomát láttam a Szigeten mert kb 10 projektor műanyag dobozban virított, nehogy elázzon. szerencséjük hogy nem volt dög meleg!

pén. aug. 19, 2005 14:11
arany tag

Hozzászólás 
gdea: köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm. :D :D :D :D

pén. aug. 19, 2005 13:56
Szép, s rendkívül jó napot....

Egy picur link erős idegzetűeknek:

http://web.axelero.hu/anulu/perszonalko ... /feri.html

pén. aug. 19, 2005 11:04
arany tag

Hozzászólás 
Igen Én voltam (ugye bár az is glad :) )
Magam is meglepődtem a hozzászólás mennyiségen és azon, hogy mennyire két részre szakadtak a hozzászólók.
Sajnos sok volt a mellébeszélés is, pedig egszerű és szomorú tények ezek.

szer. aug. 17, 2005 19:35
Site Admin

Hozzászólás 
HavocS írta:
ezt az indexre is te küldted, vagy onnan kopipésztelted? :)

Pont ugyanezt akartam kérdezni, hogy te tetted fel a Homárra is? :) Jó sokan szóltak ott hozzá.

szer. aug. 17, 2005 16:29
vas-tag

Hozzászólás 
ezt az indexre is te küldted, vagy onnan kopipésztelted? :)

szer. aug. 17, 2005 13:42
arany tag

Hozzászólás 
Összekötve a kellemest a hasznossal a havi nagybevásárlás alkalmával elvittem az előhívandó képemet a győri Tesco hipermarketbe.
Gondoltam, amíg vásárlok, addig csak előhívják a leadott digitális képet.
Így első utam a Kodak pulthoz vezetett.
Miután elmondtam, hogy 20-30 perc múlva kellene a kész kép és rábólintottak előhúztam a pendrive-omat.
Erre aztán elszürkült az „eladó hölgy” arca és csak annyit rebeget:
„Ez nem fog menni…”
Hirtelen nem is tudtam mire gondoljak, de aztán kiderült, hogy a pendrive-tól retteg.
Rásandítok a bent lévő gépre, amire a nyomtató van csatlakoztatva, az szabványos PC.
„De hát tuti, hogy van rajta USB csatlakozó”- mondom Én.
„Csak CD, vagy memória kártya!” –erre Ő.
„És miért nem hajlandó rádugni ezt a pendrive-ot ha egyszer menne így is?”-kérdeztem.
„Nem dugdosok Én semmit hátulra !!!” válaszolta egyre idegesebben.
Miután meggyőződtem, hogy továbbra is hardver témánál vagyunk, és nem flörtről van szó otthagytam a hölgyeményt.
Végül is tényleg túlzó volt az elvárásom egy digitális kép előhívással foglalkozó cégnél a XXI. században az USB használat. Legközelebb majd 10 hajlékonylemezen viszem be…,de inkább maradok a sarki fotósnál, akinek ugyan nincs országos hálózata, de akár a száraz fára írom meg akkor is jó nekik. Lehet, hogy Ők sejtenek valamit?

szer. aug. 17, 2005 2:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Magyarositott Disney jatek
telepitese kozben lathato:

Filék kopírozása

:)))))

kedd aug. 16, 2005 15:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ment egy pü!

kedd aug. 16, 2005 10:24
platina tag

Hozzászólás 
Isti írta:
Zsivago: i810-en mikor láttál te AGP-t? Én úgy tudom az i810 direkt ilyen minden az egyben chipset.. mint a mostani i845GV vagy i865GV ezek sem támogajták elvileg az AGP-t, de azért pár gyártó ügyesen valahogy megoldja, hogy legyen rajta pld. az Asrock, de i810-en még sose láttam AGP-t.

Nem láttad a deszkát. Ott figyel az AGP port helye. i810e csipszet :!:

Archon: Nem mentettem meg. Nincs mihez. Majd a "veszélyes anyag" gyűjtő/megsemmisítő majd LYÓL jár vele. :wink:

kedd aug. 16, 2005 9:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez tetszett. Mit találok a fenti cég honlapján?

"A Neo Computers legújabb szolgáltatása
-Elromlott a számítógépe?
-Szeretné, ha egy profi csapat szakszerű körülmények között javítaná?"

Nekem ez valahogy ellentmondásosnak tűnik a lentebbi hozzászólással együtt nézve...

hétf. aug. 15, 2005 15:50
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2652 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 54  Következő