|
Szerző |
Üzenet |
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:44-kor.
|
hétf. szept. 05, 2005 19:15 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Ott van az!
A számla+NHH.
|
hétf. szept. 05, 2005 18:52 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:45-kor.
|
hétf. szept. 05, 2005 18:44 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Al Bundy írta: mz írta: Akkor miert nem szunteted meg?! Gondolom a 2 vagy 3 ÉV rabság miatt... Nem?
Már félhavidíjas hosszabbításban vagyok, asszem 10eFt a lelépés. De lehet hogy csak 5, mert ez az utolsó év.
|
hétf. szept. 05, 2005 18:37 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Mert még mindig vannak olyan hitelek, amikhez saját előfizetéses mobil kell, legalább egy éves. Ha nincs vezetékes. És az nincs.
|
hétf. szept. 05, 2005 18:36 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Akkor miert nem szunteted meg?!
|
hétf. szept. 05, 2005 18:34 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Na átváltottam a félhavidíjas Rocky ingyendumás csomagom egy Selectre.
Csak az 1000Ft havidíja miatt. Használni már nem használom.
|
hétf. szept. 05, 2005 18:26 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:45-kor.
|
hétf. szept. 05, 2005 16:03 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Bíkíscsábá
|
Soockit: Nagy kaland. Én is 3 napon kereszül napi 4-5 ugyanazt a rekám MMS-t kaptam a vodától. Kitöröltem!!!
Nem kaptam inhüvelygyulladást se semmit 2 gombnyomástól. Remélem Te se fogsz!
|
szomb. szept. 03, 2005 16:44 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
T68m írta: akkor kezdjük előlről! ha benne lenne, akkor sem kötelezne rá...
Na kezdünk nagyon OFF-ba menni.
Lényeg az, hogy nincs benne, és nem is lesz .
|
szomb. szept. 03, 2005 16:39 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Trabi TM írta: Egyébként az anyakönyvi sem alkalmas rá, csak írtam, hogy ilyen esetekre ha az lenne benne az ÁSZF-ben, akkor azt kellene vinni. A lényeg, személyi nélkül Õ sem tilthat le IMEI-t, és meghatalmazást sem adhat senkinek erre. Mindkettõ alapfeltétele a szig. Egyébként kár lovagoljál az anyakönyvin, mert nincs az ÁSZF-ben
akkor kezdjük előlről! ha benne lenne, akkor sem kötelezne rá...
|
szomb. szept. 03, 2005 15:51 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Re: Kéreltel MMS
Soockit írta: Múltkor egy nap megkaptam a Vodafone-tól a 1270-es számról ugyan azt az MMS-t ötször. Ekkor felhívtam az ügyfélszolgálatot és kértem, hogy a későbbiekben ne küldjenek semmilyen MMS-t ami reklám jellegű vagy az ők által küldött informáci vagyis PR! Ekkor mondták, hogy jól van beállították, hogy ne kapjak. Tegnap csak kaptam megint vagy hármat. Jelzem ugyan azokat amiket múltkor. Felhívtam megint a 1270-et és jeleztem feléjük, hogy nem kellene. Kérdeztem, hogy mit kellene elkövetnem, hogy ne jöjjön. AKkor megnézte, hogy mi van nekem beállítva, de mondta, hogy ki van kapcsolva, de ez úgy működik, hogy a Vodafone. kisorsol pár ezer embert és azoknak megy ki. Mondtam nekik, megértem ezt a technikát, de nem akarok benne lenni abban a csoportban akik közzül kisorsolja. Mondta, hogy ez nem megoldás, de van egy lehetőség, hogy olvasás nélkül törlöm. Mondtam neki, hogy nekem kisebb meg nagyobb dolgom is van, mint MMS.t töröljek, egy nap akár 5-öt is. Jeleztem, hogy ha ezt a piti ügyet nem tudják megoldani akkor az összes céges előfizetésemet elhozom tőllük. Ekkor jelezte, hogy kiizsgáltatja az ügyet. Ma ennek ellenére kaptam megint 3 MMS-t Időközben beállítottam a telefonomom, hogy ne kapjak reklám MMS-ket, Ez annyiban változtatja meg a dolgot, hogy nem töltődik le az MMS, csak a fejléc, de ezt is ugyan úgy törölni kell, ergo ugyan annyi gond van vele. A másik dolog, csak hab a tortán, hogy az MMS nem is jelenik meg normálisan a teelfonon... Sony Ericsson P910i Azért ez tényleg van akkora probléma, hogy érdemes hőzöngeni azzal, hogy az összes előfizetésedet elhozod onnan.
Tudod mit?
Hozd el, fizess érte 1,5x annyit máshol!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika szomb. szept. 03, 2005 21:19-kor.
|
szomb. szept. 03, 2005 1:35 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Bányászbéka írta: tudom, de ha megpróbál vele a hálóra csatlakozni, akkor még nem tudja, hogy le van tiltva, és a próbát is regisztrálják tehát a cégnél azonnal látják, hogy milyen simmel próbáltak csatlakozni, innen meg már csak idő kérdése eljutni a telefonig. Ezzel sajnos maximum csak akkor tudnak foglalkozni, ha azé a SIM, akinél van, ha nem saját néven van, akkor nem fognak nekiállni beméregetni sajnos Bányászbéka írta: mert a voda kiadta a rendőrségnek a szükséges adatokat a letiltás híján is. Elvileg köteles lett volna a pannon is kiadni, nem tudom miért szenvednek Bányászbéka írta: a márkaképviseletes letiltást nem tudtam, de Balatonlellén, okmányok híján helyben nem tehettem volna semmit, csak Szegeden. a fő gond meg tényleg a lakcímkártya, mert anélkül csak magam tudom igazolni, viszont többet nem érek el vele.
Elég lett volna az az igazolás, amit akkor adtak, amikor bementél új igazolványt csináltatni. Új szerződést ugyan azokkal az iratokkal nem köthetsz, de arra elég, hogy igazold magad, és megcsinálják a letiltást...
|
pén. szept. 02, 2005 22:37 |
|
|
Bányászbéka
arany tag
|
üdv!
Idézet: Erre meg még mindig csak azt tudom mondani, hogyha letiltatid a készüléket, akkor nem tudják bemérni, tehát esély sincs arra, hogy meglegyen a telefon.
tudom, de ha megpróbál vele a hálóra csatlakozni, akkor még nem tudja, hogy le van tiltva, és a próbát is regisztrálják tehát a cégnél azonnal látják, hogy milyen simmel próbáltak csatlakozni, innen meg már csak idő kérdése eljutni a telefonig. a márkaképviseletes letiltást nem tudtam, de Balatonlellén, okmányok híján helyben nem tehettem volna semmit, csak Szegeden. a fő gond meg tényleg a lakcímkártya, mert anélkül csak magam tudom igazolni, viszont többet nem érek el vele. Idézet: .(bár ehhez meg kell várd a személyid)
a lopás után 2 héttel csináltattam újat, egy hét múlva meg is jött. Idézet: Emellett ha nagyon belemegyünk itt a PTK-s dolgokba, akkor a tanúidat fel lehetne jelenteni hamis tanúzásért, ugyanis a meghatalmazáson fel KELL hogy tüntessed az éppen érvényes szig. számodat, és ők igazolják, hogy ezt látták is, na de ha ellopták, akkor hogyan is?? Tehát a beírogatással meg a fogyasztóvédelemmel azért a Helyedben kicsit óvatosabb lennék...
Na pont ezért kell a közjegyző, mert tanúkat akármihez is szerzek, ha olyanom van le tudnám tiltatni én is a Te IMEI-det, csak azért mert unatkozom, de ha már közjegyző kell hozzá, akkor már kicsit nehezebb. Tehát ha jól megnézed, ez egyedül Téged véd, és nem a boltost...
Az útlevélszámom volt rajta, de amúgy igazad van, jogos a közjegyzői hitelesítés. végeredményben úgyis mindegy, mert a voda kiadta a rendőrségnek a szükséges adatokat a letiltás híján is.
|
pén. szept. 02, 2005 8:28 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
T68m írta: de útlevele van és személyi hijján, az alkalmas a személy azonosítására. Tehát akkor azt kell elfogadnia a vodának.
Csak lakcímkártyával együtt érvényes személy azonosításra
Amit gondolom, ha volt is, a személyivel együtt veszett el...
Egyébként az anyakönyvi sem alkalmas rá, csak írtam, hogy ilyen esetekre ha az lenne benne az ÁSZF-ben, akkor azt kellene vinni. A lényeg, személyi nélkül Ő sem tilthat le IMEI-t, és meghatalmazást sem adhat senkinek erre. Mindkettő alapfeltétele a szig.
Egyébként kár lovagoljál az anyakönyvin, mert nincs az ÁSZF-ben
|
csüt. szept. 01, 2005 21:42 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Na igy jar,aki nem olvas a dolgok utan.
Mindegy, a messengert mar honapok ota nem hasznaltam. Ideje volt megszüntetni.
|
csüt. szept. 01, 2005 17:44 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
CineDOG írta: Mivel a hócipőm telelett azzal, hogy a leglehetetlenebb időpontokban jöttek a Messenger üzenetei, hogy melyik haverom lépett be, így le akartam tíltatni. Felesleges dolgot csináltál, mert az SMS-kódszavak közt ott van, hogy a RIASZTAS KI elküldése esetén nem kapod meg, hogy épp ki alszik, ment ki WC-re stb. Csak azt a 2 SMS-t kell elviselned, amikor lejár a 12 óra, s Téged kiléptet a rendszer, illetve amikor kilépett állapotban tájékoztatnak arról, hogy üzenetet kaptál. Idézet: Kapcsolatok státuszváltásáról riasztás küldésének ki-/bekapcsolása RIASZTAS KI/BE
|
csüt. szept. 01, 2005 17:17 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Mivel a hócipőm telelett azzal, hogy a leglehetetlenebb időpontokban jöttek a Messenger üzenetei, hogy melyik haverom lépett be, így le akartam tíltatni.
Saját előfizus karimmal nem jött össze a 1270-es szolga.
Kormis kariról meg hiába hívtam hogy megkérdezzem, mert a kiemeltre irányítódott át akkor is, ha azt az opciót választottam, hogy másik előfizuval kapcsolatban érdeklődnék. Kormis előfizun nem tudom az üfsz bizt kódot.
Mivel sikertelen lett ez is, bementem a Voda képviseletre.
Szerencsére nagyon hamar sorra kerültem.
Csajszinak mondom, hogy a Messenger már nagyon idegesít, töröltetni akarom, de nem tudom mit kell az sms-ben ehhez elküldeni.
Nézi a papírjait, ő sem tudja. De gépben letudja tíltani.
Így most végre Messenger mentes vagyok.
Tudja valaki mi a teljesen megszűntető sms kód?
|
csüt. szept. 01, 2005 16:30 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Trabi TM írta: Már van olyan ismerősöm aki most kapott a héten Lassan szerintem küldik, legalábbis remélem...
Lassan...
A jó munkához idő kell. Ugyanis úgy tűnik a topic alapján, hogy ez eddig nem sikerült nekik.
|
csüt. szept. 01, 2005 14:18 |
|
|
Soockit
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 495 Tartózkodási hely: Budapest
|
Kéreltel MMS
Múltkor egy nap megkaptam a Vodafone-tól a 1270-es számról ugyan azt az MMS-t ötször.
Ekkor felhívtam az ügyfélszolgálatot és kértem, hogy a későbbiekben ne küldjenek semmilyen MMS-t ami reklám jellegű vagy az ők által küldött informáci vagyis PR! Ekkor mondták, hogy jól van beállították, hogy ne kapjak.
Tegnap csak kaptam megint vagy hármat. Jelzem ugyan azokat amiket múltkor. Felhívtam megint a 1270-et és jeleztem feléjük, hogy nem kellene. Kérdeztem, hogy mit kellene elkövetnem, hogy ne jöjjön. AKkor megnézte, hogy mi van nekem beállítva, de mondta, hogy ki van kapcsolva, de ez úgy működik, hogy a Vodafone. kisorsol pár ezer embert és azoknak megy ki. Mondtam nekik, megértem ezt a technikát, de nem akarok benne lenni abban a csoportban akik közzül kisorsolja. Mondta, hogy ez nem megoldás, de van egy lehetőség, hogy olvasás nélkül törlöm. Mondtam neki, hogy nekem kisebb meg nagyobb dolgom is van, mint MMS.t töröljek, egy nap akár 5-öt is. Jeleztem, hogy ha ezt a piti ügyet nem tudják megoldani akkor az összes céges előfizetésemet elhozom tőllük. Ekkor jelezte, hogy kiizsgáltatja az ügyet.
Ma ennek ellenére kaptam megint 3 MMS-t Időközben beállítottam a telefonomom, hogy ne kapjak reklám MMS-ket, Ez annyiban változtatja meg a dolgot, hogy nem töltődik le az MMS, csak a fejléc, de ezt is ugyan úgy törölni kell, ergo ugyan annyi gond van vele. A másik dolog, csak hab a tortán, hogy az MMS nem is jelenik meg normálisan a teelfonon... Sony Ericsson P910i
|
csüt. szept. 01, 2005 14:15 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Trabi TM írta: T68m írta: térjünk vissza a szülakvis példádra. Hiába kérné ezt a voda, mivel a személy azonosítására, a személyi igazolvány szolgál, ezt kötelezõ elfogadni a vodának, nem kérhet szülakvit. Látom, nem olvastad el amit írt. NINCS személyije....
de útlevele van és személyi hijján, az alkalmas a személy azonosítására. Tehát akkor azt kell elfogadnia a vodának.
|
csüt. szept. 01, 2005 13:56 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
mz írta: Úgy tűnik, június-július környékén nagyon elvesztették a fonalat a "nagy rendszerfejlesztés" keretében. Remélem, rövidesen minden a helyére kerül, mert már kezd zavarni, hogy 3 hónapja képtelenek számlát küldeni.
Már van olyan ismerősöm aki most kapott a héten
Lassan szerintem küldik, legalábbis remélem...
|
csüt. szept. 01, 2005 13:53 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:50-kor.
|
csüt. szept. 01, 2005 13:46 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
T68m írta: térjünk vissza a szülakvis példádra. Hiába kérné ezt a voda, mivel a személy azonosítására, a személyi igazolvány szolgál, ezt kötelező elfogadni a vodának, nem kérhet szülakvit.
Látom, nem olvastad el amit írt.
NINCS személyije....
|
csüt. szept. 01, 2005 13:30 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Bányászbéka írta: Ma hívtak fel a rendőrségtől, hogy a pannonnál tiltassam le, mert anélkül a pannontól nem adnak ki készülékinformációt nekik, hogy kapcsolódott e ez az imei a hálózatukhoz (a té és a voda az imei letiltás nélkül is kiadta a rendőröknek, hogy az ő hálójukon azóta nem használták). Erre meg még mindig csak azt tudom mondani, hogyha letiltatid a készüléket, akkor nem tudják bemérni, tehát esély sincs arra, hogy meglegyen a telefon. Ugyanis tagyük fel valaki megpróbálja használni pannonnal a telót, de ha le van tiltva, akkor nem fogja tudni, ilyenkor ugye kiveszi az ember a kártyát a készülékből, és innentől már bemérni sem lehet Bányászbéka írta: kártya azonnal eldob, imei changert keres. erre a típusra nincs, ebben 99%ig biztos vagyok, úgyhogy alkatrésznek eladta. (csak a ház 15 rugó, a kijelzőről nem is beszélve - használtan max 40-45ért tudná elpasszolni).
Egyébként milyen telefon volt ?
|
csüt. szept. 01, 2005 13:27 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Trabi TM írta: T68m írta: na, azért az elég sok embernek a téveszméje, hogy az ászf-ben leírtak mindenek felett állnak.
tehát nyugodtan lehetne ez (a szülakvi kérés) az ászfben, annak (jogi szempontból) semmi jelentõsége nem lenne. Ezt nem állítottam. Csak azt, hogy a PTK NEM szabályozza azt, hogy a vodánál hogyan lehet, és hogyan nem lehet IMEI-t letiltani, az ÁSZF viszont igen. És mint ilyen, a 2-bõl csak 1 szabályozza, így az az 1 érvényes csak rá...
térjünk vissza a szülakvis példádra. Hiába kérné ezt a voda, mivel a személy azonosítására, a személyi igazolvány szolgál, ezt kötelező elfogadni a vodának, nem kérhet szülakvit.
|
csüt. szept. 01, 2005 13:23 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
vizsla1 írta: Micuir írta: Nekem tegnap jött meg az aug. 21.-én lezárt számla - legnagyobb sajnálatomra. Eddig azt hittem, hogy nálam a Voda nincs elmaradva a számlákkal, erre kiderült, hogy mégis. Az augusztus 21-én KELTEZETT számla, a 6-ai záráshoz tartozik. Vagy annyira helyrejöttek volna, hogy a 19-ei zárásúakat már 21-én keltezni tudták ?
Azért annyira nem jöttek helyre, ugyanis 13.-án van számlazárásom.
|
csüt. szept. 01, 2005 13:19 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Bányászbéka írta: a gond az, hogy az imei letiltást csak a területileg illetékes irodában teszik meg, ez szegeden a kárász utcai, máshol tehát nem. a területileg illetékes iroda 2 munkatárssal üzemel csúcsidőben. nooormális? nekem meg muszáj volt végigvárni, máshol nem lehet elintézni.
Nem véletlenül találták ki azt is, hogy magánszemély csak személyesen vásárolhat előfizetést, még közjegyzői meghatalmazással sem vehet más a nevére Én a letiltásra is kötelezővé tenném ezt...
Bemehettél volna BÁRMELYIK hivatalos voda viszonteladóhoz, vagy márkaüzletbe, és személyesen minden gond nélkül letiltathattad volna. Neked is egyszerűbb lett volna, meg a szüleid sem rohangálnak feleslegesen.(bár ehhez meg kell várd a személyid)
Emellett ha nagyon belemegyünk itt a PTK-s dolgokba, akkor a tanúidat fel lehetne jelenteni hamis tanúzásért, ugyanis a meghatalmazáson fel KELL hogy tüntessed az éppen érvényes szig. számodat, és ők igazolják, hogy ezt látták is, na de ha ellopták, akkor hogyan is?? Tehát a beírogatással meg a fogyasztóvédelemmel azért a Helyedben kicsit óvatosabb lennék...
Na pont ezért kell a közjegyző, mert tanúkat akármihez is szerzek, ha olyanom van le tudnám tiltatni én is a Te IMEI-det, csak azért mert unatkozom, de ha már közjegyző kell hozzá, akkor már kicsit nehezebb.
Tehát ha jól megnézed, ez egyedül Téged véd, és nem a boltost...
|
csüt. szept. 01, 2005 13:17 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
T68m írta: na, azért az elég sok embernek a téveszméje, hogy az ászf-ben leírtak mindenek felett állnak.
tehát nyugodtan lehetne ez (a szülakvi kérés) az ászfben, annak (jogi szempontból) semmi jelentősége nem lenne.
Ezt nem állítottam.
Csak azt, hogy a PTK NEM szabályozza azt, hogy a vodánál hogyan lehet, és hogyan nem lehet IMEI-t letiltani, az ÁSZF viszont igen.
És mint ilyen, a 2-ből csak 1 szabályozza, így az az 1 érvényes csak rá...
|
csüt. szept. 01, 2005 13:05 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
borzalmas, hogy milyen nehéz maon bármit is megtenni.
és a brazil gépsor meg csak röhög, dörzsöli a markát!
|
csüt. szept. 01, 2005 12:25 |
|
|
Bányászbéka
arany tag
|
Vizsla, köszi szépen!
Azt az "írásban"-t bizony sokféleképp lehet értelmezni.
Közben ment még egy levél a vodának a panaszkönyvi bejegyzésre írt semmitmondó levelük miatt. Majd írok, ha van valami.
[half - off]
Ma hívtak fel a rendőrségtől, hogy a pannonnál tiltassam le, mert anélkül a pannontól nem adnak ki készülékinformációt nekik, hogy kapcsolódott e ez az imei a hálózatukhoz (a té és a voda az imei letiltás nélkül is kiadta a rendőröknek, hogy az ő hálójukon azóta nem használták). A rendőr azt mondta, hogy az imei letiltástól a telefon még kapcsolódhat a hálózathoz, csak ők valahogy jobban tudják figyelni, vagy mi. bementem a pannihoz, először el akartak küldeni, mondtam, hogy törvény szerint ezt meg kell tegyék. átnézte a szabályzatukat, és eszerint csak akkor tudnak készüléket letiltani, ha a lopás előtt az pannonos volt. azért rendes volt, megcsinálta, de mondta, hogy ezt valószínű nem fogják úgyse elfogadni. írok az ő ügyfélszolgálatukra is emilt, valahogy csak letiltatom ott is
[/half - off]
|
csüt. szept. 01, 2005 12:16 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Az ÁSZF-ben, meg a Díjszabásban a SIM-csere díján kívül más nincs a SIM/készülék letiltásával kapcsolatban. A honlapon meg hosszabb keresgélés után ez olvasható:
Idézet: Mit tegyek, ha ellopták a készülékemet? Ha ellopták készüléked, illetve kártyád, kérjük hívd Ügyfélszolgálatunkat a 1270-es telefonszámon. Ha előfizetőnk vagy, a telefonszám és az ügyfélbiztonsági kód alapján kártyádat azonnal felfüggesztjük. Amennyiben VitaMAX kártyád van, a telefonszám és az ügyfélbiztonsági kód alapján azonnal kimenő, illetve bejövő hívástiltást aktiválunk kártyádon. Ha nincs ügyfélbiztonsági kódod, akkor személyesen tudod letiltatni kártyád, viszonteladóinknál szerződés és személyigazolvány bemutatásával, márkaképviseleteinkben pedig személyigazolvány bemutatásával. Ha készüléked is szeretnéd letiltatni, azt írásban, vagy személyesen, viszonteladóinkon vagy márkaképviseleteinken keresztül teheted meg, szerződéseddel és személyigazolványoddal. Kérjük, hozd el a rendőrségi feljelentést is! Amennyiben hűségidőszakod még tart, kártyád 14 napon belül tudod pótolni képviseleteinken. A kártyacsere díja nettó 2500 forint. Új kártyád 24 órán belül lesz aktív, telefonszáma nem fog megváltozni. Ha VitaMAX kártyád van, akkor az eredeti kártyán lévő összeget átírjuk új kártyádra.
|
csüt. szept. 01, 2005 9:18 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Micuir írta: Nekem tegnap jött meg az aug. 21.-én lezárt számla - legnagyobb sajnálatomra. Eddig azt hittem, hogy nálam a Voda nincs elmaradva a számlákkal, erre kiderült, hogy mégis.
Az augusztus 21-én KELTEZETT számla, a 6-ai záráshoz tartozik. Vagy annyira helyrejöttek volna, hogy a 19-ei zárásúakat már 21-én keltezni tudták ?
|
csüt. szept. 01, 2005 9:05 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Macika írta: Tuttti írta: Macika írta: mz írta: A mélyen tisztelt Vodafone kicsit belehúzhatna a számla kiállításába, mert most már 3 havi számlával lógnak. Na, nem mint ha annyira hiányozna, de nem szeretek lógni senkinek sem. Én is így vagyok. A szomorú az, hogy elengedni nem fogják. Egyszerre több számlát meg nem hajthatnak be a szolgáltató hibájából. Szóval érdekesen fogják megoldani... Az aug.6-án lezárt számlámat aug. 29-én kaptam meg. A számla kelte aug. 18-a, míg a postára adása 26-a! Befizetési határidő. 2005.09.05. Ez már előre lépés hogy nem 1,5 hónap után kapom meg. Az összeg stimmel , hívásrészletezőn ellenőrizve! Kicsit furcsának találom hogy a számla kelte és a feladás időpontja közt 12 nap különbség van, de hát ez van! Augusztusban lezárt számla??? Nekem az utolsó lezárt (és befizetett) számlám 2005. június 26-án lett lezárva. Azóta semmi. Azaz több mint 2 hónapja...
Nekem tegnap jött meg az aug. 21.-én lezárt számla - legnagyobb sajnálatomra. Eddig azt hittem, hogy nálam a Voda nincs elmaradva a számlákkal, erre kiderült, hogy mégis.
|
csüt. szept. 01, 2005 7:35 |
|
|
Bányászbéka
arany tag
|
T68m írta: Jtényleg ennyire bonyolult?
javítva bocs, de most nem a helyesírásra helyeztem a hangsúlyt.
[off]
az egyetlen szó, amit öntudatlanul kivétel nélkül mindig elrontok.
[/off]
|
csüt. szept. 01, 2005 0:36 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
J
tényleg ennyire bonyolult?
|
csüt. szept. 01, 2005 0:24 |
|
|
Bányászbéka
arany tag
|
Idézet: Így aztán pláne nem értem miért baj a másfél óra várakozás. Ha bemegyek egy üzletbe, és ott túl sokan vannak, akkor én nem állok sorba, hanem átmegyek egy másikba, vagy visszamegyek később
a gond az, hogy az imei letiltást csak a területileg illetékes irodában teszik meg, ez szegeden a kárász utcai, máshol tehát nem. a területileg illetékes iroda 2 munkatárssal üzemel csúcsidőben. nooormális? nekem meg muszáj volt végigvárni, máshol nem lehet elintézni.
a ptk úgy jön ide, hogy van egy meghatalmazási forma, amit követve a ptk szerint az általam megbízott jogosult eljárni normál esetben az ügyemben. ennek ellentmond az ÁSZF (csaka közjegyzővel hitelesített jó nekik) - de a panaszlevél hatására már elfogadják a simát is. nem mellesleg anyámat úgy hajtották el, hogy MEG SE NÉZTÉK a meghatalmazást, mindegy volt nekik, h hitelesítve van é vagy sem, nem voltak rá kíváncsiak. igazából ez itt a bibi, hogy most a helyzethez alakítják mindig a szabályaikat? nemrossz...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányászbéka csüt. szept. 01, 2005 0:33-kor.
|
szer. aug. 31, 2005 23:59 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Trabi TM írta: Hidd el, a PTK-ban nincsen olyan bejegyzés miszerint a Vodafone-nál az IMEI tiltáshoz elég a meghatalmazás, és a meghatalmazott személyi igazolványa, az ÁSZF-ben viszont van És ez a lényeg. Ha az ÁSZF-ben az lenne, hogy születési anyakönyvi kivonat kell hozzá, akkor az kellene hozzá, ezt senki más nem szabályozza, és nem is szabályozhatja.
na, azért az elég sok embernek a téveszméje, hogy az ászf-ben leírtak mindenek felett állnak.
tehát nyugodtan lehetne ez (a szülakvi kérés) az ászfben, annak (jogi szempontból) semmi jelentősége nem lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T68m csüt. szept. 01, 2005 0:13-kor.
|
szer. aug. 31, 2005 23:25 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Bányászbéka írta: a szegedi kárász utcai üzletben volt. délután 2-3 körül 2!!!!! alkalmazott dolgozik, ha bejön a 3., az egyik abbahagyja a melót, és kimegy. Ja, azt a hsz-t úgy értelmeztem, hogy telefonon hívtad az ÜFSZ-t. Így aztán pláne nem értem miért baj a másfél óra várakozás. Ha bemegyek egy üzletbe, és ott túl sokan vannak, akkor én nem állok sorba, hanem átmegyek egy másikba, vagy visszamegyek később Bányászbéka írta: nnna. ma megjött a válasz a panaszkönyvi bejegyzésre, hogy a meg6almazás, stb (fentebb leírva) birtokában anyámék ugye nem tudták letiltatni. a válaszlevélben ÉDESANYÁM SZEMÉLYIJÉNEK ÉS LAKCÍMKÁRTYÁJÁNAK MÁSOLATÁT KÉRIK A LETILTÁSHOZ. EZ EREDETILEG IS NÁLA VOLT, EGY TELJES HÓNAPPAL EZELŐTT. VAGYIS MÉGISCSAK JÓ A KÖZJEGYZŐ ÁLTAL NEM HITELESÍTETT MEGHATALMAZÁS. akkor nem lehetett letiltatni, panaszlevélre meg MOST igen???? mostmár kezd a család mocsok ideges lenni. egy jogász végzettségű ember igazán összevethetné az általános szerződési feltételeiket a ptkval, mert ez így törvényellenesnek tűnik, a Ptk szerintem a ÁSZF felett áll.
Ezt most nem értem. Hogyan is jön ide a PTK ? Vagy mi köze van a PTK-nak az IMEI letiltáshoz ?
Hidd el, a PTK-ban nincsen olyan bejegyzés miszerint a Vodafone-nál az IMEI tiltáshoz elég a meghatalmazás, és a meghatalmazott személyi igazolványa, az ÁSZF-ben viszont van És ez a lényeg. Ha az ÁSZF-ben az lenne, hogy születési anyakönyvi kivonat kell hozzá, akkor az kellene hozzá, ezt senki más nem szabályozza, és nem is szabályozhatja.
Tehát ha az ÁSZF közjegyzői hitelesítést kér, akkor azt KELL vinni.
(megjegyzem fogalmam sincs, hogy ez benne van-e az ÁSZF-be, most itthonról azt nem látom, de ha igen, akkor igazuk volt, hogy nem fogadták el)
|
szer. aug. 31, 2005 22:04 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Tuttti írta: Macika írta: mz írta: A mélyen tisztelt Vodafone kicsit belehúzhatna a számla kiállításába, mert most már 3 havi számlával lógnak. Na, nem mint ha annyira hiányozna, de nem szeretek lógni senkinek sem. Én is így vagyok. A szomorú az, hogy elengedni nem fogják. Egyszerre több számlát meg nem hajthatnak be a szolgáltató hibájából. Szóval érdekesen fogják megoldani... Az aug.6-án lezárt számlámat aug. 29-én kaptam meg. A számla kelte aug. 18-a, míg a postára adása 26-a! Befizetési határidő. 2005.09.05. Ez már előre lépés hogy nem 1,5 hónap után kapom meg. Az összeg stimmel , hívásrészletezőn ellenőrizve! Kicsit furcsának találom hogy a számla kelte és a feladás időpontja közt 12 nap különbség van, de hát ez van! Augusztusban lezárt számla???
Nekem az utolsó lezárt (és befizetett) számlám 2005. június 26-án lett lezárva. Azóta semmi. Azaz több mint 2 hónapja...
|
szer. aug. 31, 2005 20:26 |
|
|
Bányászbéka
arany tag
|
Trabi TM írta: Bányászbéka írta: nekem muszáj volt végigvárni a másfél(!!!) órát, Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a voda központ MINDEN hívás esetén 60 perc után bontja a kapcsolatot Vagy nem vodás számról hívtad ?? a szegedi kárász utcai üzletben volt. délután 2-3 körül 2!!!!! alkalmazott dolgozik, ha bejön a 3., az egyik abbahagyja a melót, és kimegy. Idézet: A felháborodásodra meg annyit, hogy nem értem miért nem lehet tudomásul venni, ha a szabályzatban az van, hogy közjegyző által hitelesített kell, akkor Te miért hiszed azt, hogy pont Neked az nem kell?
nnna. ma megjött a válasz a panaszkönyvi bejegyzésre, hogy a meg6almazás, stb (fentebb leírva) birtokában anyámék ugye nem tudták letiltatni. a válaszlevélben ÉDESANYÁM SZEMÉLYIJÉNEK ÉS LAKCÍMKÁRTYÁJÁNAK MÁSOLATÁT KÉRIK A LETILTÁSHOZ. EZ EREDETILEG IS NÁLA VOLT, EGY TELJES HÓNAPPAL EZELŐTT. VAGYIS MÉGISCSAK JÓ A KÖZJEGYZŐ ÁLTAL NEM HITELESÍTETT MEGHATALMAZÁS. akkor nem lehetett letiltatni, panaszlevélre meg MOST igen???? mostmár kezd a család mocsok ideges lenni.
egy jogász végzettségű ember igazán összevethetné az általános szerződési feltételeiket a ptkval, mert ez így törvényellenesnek tűnik, a Ptk szerintem a ÁSZF felett áll.
|
szer. aug. 31, 2005 20:00 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Engem átváltotttak bónuszra azóta, de nekem kellett megkérdezni ezt is,hogy készen van e már! De most legalább biztosra mondták,hogy megvan és megy az ingyenduma is.
|
szer. aug. 31, 2005 12:49 |
|
|
Tuttti
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 139 Tartózkodási hely: Itt is, ott is!
|
Macika írta: mz írta: A mélyen tisztelt Vodafone kicsit belehúzhatna a számla kiállításába, mert most már 3 havi számlával lógnak. Na, nem mint ha annyira hiányozna, de nem szeretek lógni senkinek sem. Én is így vagyok. A szomorú az, hogy elengedni nem fogják. Egyszerre több számlát meg nem hajthatnak be a szolgáltató hibájából. Szóval érdekesen fogják megoldani...
Az aug.6-án lezárt számlámat aug. 29-én kaptam meg. A számla kelte aug. 18-a, míg a postára adása 26-a! Befizetési határidő. 2005.09.05. Ez már előre lépés hogy nem 1,5 hónap után kapom meg. Az összeg stimmel , hívásrészletezőn ellenőrizve! Kicsit furcsának találom hogy a számla kelte és a feladás időpontja közt 12 nap különbség van, de hát ez van!
|
szer. aug. 31, 2005 11:52 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tegnap én 55 percet vártam az ügyintézőre és egyből azzal kezdtem,hogy hívjon ha megszakad, mert mindjárt lejár a 60 perc. Meg is szakadt és vissza is hívott.
Más kérdés,hogy nem sikerült engem áttenni bónuszba. Ill nem tudják mi a helyzet, mert az sms-t megkaptam tegnap 19óra körül, de Ök+ott úgy látták,hogy a régi van és az új is 1x-re!! Ök se értik, a csomag kódja a régi Marathon-os, az opciók és a lehetőségek, percdíjak pedig már bónuszos. Most hívom őket,hogy akkor mi is van? Mehet az ingyenduma vagy nem?!
|
szer. aug. 31, 2005 10:33 |
|
|
Sverige
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 616 Tartózkodási hely: Budapest
|
Rozso írta: Na most meg azt nem találom az oldalukon, hogy mennyibe krül, ha csak SIM-e veszek Vitamaxszal és ebből mennyi beszélhető le (gondolom 1500, mert ha készülékkel veszem, akkor annyi, de mennyi a SIM?)
VitaMAX SIM kártya (2) 2500 / 1500 lebeszélhető VitaMAX SIM kártya AKCIÓ! (3) 1000 / 500 lebeszélhető (2) Egyéni előfizető évente legfeljebb 5 előre fizető előfizetői jogviszonyt, üzleti előfizető pedig évente legfeljebb 10 előre fizető előfizetői jogviszonyt létesíthet. (3) Az akciós SIM-kártya ajánlat 2005. augusztus 29-től vehető igénybe a készlet erejéig vagy visszavonásig. A SIM kártya 500 Ft lebeszélhetőséget tartalmaz.
http://prog.vodafone.hu/keszulekek/vitamax_akciok.asp
|
szer. aug. 31, 2005 10:23 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Na most meg azt nem találom az oldalukon, hogy mennyibe krül, ha csak SIM-e veszek Vitamaxszal és ebből mennyi beszélhető le (gondolom 1500, mert ha készülékkel veszem, akkor annyi, de mennyi a SIM?)
|
szer. aug. 31, 2005 10:09 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Silver írta: Azt hiszem, valami nagy gond van a Vodafone-nál. Ma megérkezett egy számlám, amelyben a következő szerepel: Idézet: Aranyszám 07.07-07.07 0,00 Ft Soha az életben nem volt aranyszámom. Nem is akartam. Még csak ki sem ejtettem ezt a szót Nézd, ameddig az összeg 0,00 Ft, addig nem nagyon van miért felháborodni.
Lehet, hogy július 7-én GONDOLTÁL rá. De aztán elvetetted. Így csak jelezték, hogy figyelnek ám! )
|
szer. aug. 31, 2005 1:46 |
|
|
Macika
Moderátor
|
mz írta: A mélyen tisztelt Vodafone kicsit belehúzhatna a számla kiállításába, mert most már 3 havi számlával lógnak. Na, nem mint ha annyira hiányozna, de nem szeretek lógni senkinek sem. Én is így vagyok. A szomorú az, hogy elengedni nem fogják. Egyszerre több számlát meg nem hajthatnak be a szolgáltató hibájából.
Szóval érdekesen fogják megoldani...
|
szer. aug. 31, 2005 1:44 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Bányászbéka írta: nekem muszáj volt végigvárni a másfél(!!!) órát,
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a voda központ MINDEN hívás esetén 60 perc után bontja a kapcsolatot
Vagy nem vodás számról hívtad ??
A felháborodásodra meg annyit, hogy nem értem miért nem lehet tudomásul venni, ha a szabályzatban az van, hogy közjegyző által hitelesített kell, akkor Te miért hiszed azt, hogy pont Neked az nem kell?
Egyébként ezzel, hogy letiltattad a telefon azonosító számát, elérted azt, hogy a rendőrség megszüntette a teló keresését, kár volt...
Tehát innentől sajnos semmi esélyed arra, hogy meglegyen a telefon...
|
szer. aug. 31, 2005 0:37 |
|
|
Merlin
arany tag
|
Aranyszám 07.07-07.07 0,00 Ft
Ez valami rejtett voda reklám, megfordítva 70.70-70.70 .
|
kedd aug. 30, 2005 21:59 |
|
|