Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 11:31

Hozzászólás a témához  [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 93  Következő
SonyEricsson K750/D750 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Kartyaolvasoval ra lehet tolteni a k750 re a zeneket?
Csak mer mac en nemnagyon megy a se szoftware.
Most akkor mi van a kameramodullal, azt olvastam, hogy a mostaniba mar valami ujjabb van, mint az elso szeriaba.

csüt. aug. 25, 2005 15:23
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Gyári kábelhez ezt ajánlom, nem ingyenes, de nem is túl drága, loggeres. Ez az egy megy a gyárival, az összes többi programhoz egy >10e ft-os kábel kell. Megéri?

Na megnéztem, ez hiába tudja a gyári kábelt kezelni, a supporton nincs magyar flash... :)

csüt. aug. 25, 2005 14:51
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Adolognak ez a resze szerencsere nem free, tehat nincs ingyen-w800. Ennyi. Tudomasul kell venni. Ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz (a draga kabelt azonban meg kell akkor is venni).

Termeszetesen frissitheto LESZ, amint a SE oldalan elerheto lesz frissites, ugyanis W800 eseteben meg a W800-nak szuletett telefonokhoz sincs ilyen szolgaltatas!

Az SETOOL3 segitsegevel mar raadasul R1L W800-soft van a telcsimen, nem R1K, ami altalaban elerheto. Szoval baba a dolog :)

NA akkor hónapokon belül lehet azon fogok lamazni hogy segitsetek má mer nemtom w800ra átrakni :D

csüt. aug. 25, 2005 14:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Az SETOOL3 segitsegevel mar raadasul R1L W800-soft van a telcsimen, nem R1K, ami altalaban elerheto. Szoval baba a dolog :)

És mi a különbség ? Mert nekem a K-val sincs bajom... 8)
(Vagy majd lesz ?? :) )

csüt. aug. 25, 2005 14:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Adolognak ez a resze szerencsere nem free, tehat nincs ingyen-w800. Ennyi. Tudomasul kell venni. Ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz (a draga kabelt azonban meg kell akkor is venni).

Termeszetesen frissitheto LESZ, amint a SE oldalan elerheto lesz frissites, ugyanis W800 eseteben meg a W800-nak szuletett telefonokhoz sincs ilyen szolgaltatas!

csüt. aug. 25, 2005 14:08
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem csak szoftveres virágba minden van ingyen :P
Köszönhetően az olyan kedves embereknek akik feltörik stb...
SZal erre vonatkozott hogy szoftból elvileg minden van ingyen :P
És K750i milyen w800 ként ?
Lehet frissiteni meg minden ?

csüt. aug. 25, 2005 13:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Én bő 2 hete használom W800ként a telómat, egyszer sem fagyott le.

Ma reggel óta én is :)
Nagyon tuti :D

Akoska írta:
Gyári kábelhez ezt ajánlom, nem ingyenes, de nem is túl drága, loggeres.

Itt van K750 emea4 ?

P.ter írta:
A Vodásat tényleg nem lehet a neten keresztül frissíteni?

Ez így igaz, nem lehet. Legalábbis egyelőre nem, de szvsz később sem lesz rá lehetőség...

Levike írta:
Az mms-beallitos kerdesemre meg semmi ? :)

Beslattyogsz a szolgáltatód egyik üzletébe, és beállíttatod velük, utána menni fog :wink:

csüt. aug. 25, 2005 13:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali !

Az mms-beallitos kerdesemre meg semmi ? :)

csüt. aug. 25, 2005 11:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Sose rakjatok papirdarabot az akkufedél alá, megelőzendő a ropogást! Olvastam valahol, hogy ez megoldja, de ugy beszorult a hátlapom, hogy vihetem szervizbe a telot. (nekem 200 Km) Teljes eröböl sem jön le a hátulja. Jól ráfaragtam!

csüt. aug. 25, 2005 11:43
Moderátor

Hozzászólás 
Remélem ennek nem fog betojni a joystickja. A T68-amnál néha elég rapszodikusan viselkedik (és hát maga a telefon is ropog, úgyhogy a K750-nél ez nem lesz negatív szempont), és a bnőm T610-ének a joystickja is csinál érdekességeket...

csüt. aug. 25, 2005 11:14
vas-tag

Hozzászólás 
Breakk írta:
Olvass vissza :!: :idea:
2 oldallal ezelött írtuk utoljára a packeger-t. De kb már 5x el lett mondva hogy honnan lehet leszedni és hogyan mûködik, szal :arrow:
Olvass Vissza!!!

ok.sorry. köszönöm, de sajna a megadott linken már nincs fennt a program,nem tudod véletlenül,honnan lehetne letöltni?
thx

csüt. aug. 25, 2005 10:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Vodás k750-et milyen oldalon keresztül lehet frissíteni újabb Vodás sw-re? Egyáltalán van r1c004-nél frissebb soft a vodánál? Majd a davinci-s teljes frissítést (debrandinget) akarom megcsinálni, csak ha tudom újabb vodásra most frissíteni, akkor előbb kipróbálnám azzal, hogy egyáltalán soft baja van-e, vagy más, és akkor megy vissza a szervizbe.

Köszi a válaszokat

csüt. aug. 25, 2005 10:31
ezüst tag

Hozzászólás 
P.ter írta:
Megvettem én is a Vodánál a "gépet". R1C004 szoftver van rajta, nem tudom csak gondolom, hogy most ennél újabb nincs vodásban. Egyébként így 1 nap után meg vagyok vele elégedve. Fagyni még nem fagyott, a T610-emről 3 perc alatt bluetoothon átküldtem a telefonkönyvet, a hívókhoz rendelt képek is átmentek. Outlookkal simán sikerült szinkronizálni a naptárat. Egyszóval nekem nagyon tetszik. A Vodásat tényleg nem lehet a neten keresztül frissíteni?

3 perc alatt? Akkor nem volt sok bejegyzés a telefonkönyvedben.

Egyébként a kb 2 éves és farzsebben megviselt T610-esem talán még most is jobban össze van rakva mint az 1 hetes K750i-m. :(

Nekem jobb oldalon a kijelző aljánál és a "C" betűnél gyenge az illesztés és picit ropog. :(

csüt. aug. 25, 2005 10:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja persze természetesen nem gondoltam, hogy tudom gyárira frissíteni. Félreérthettem Ákoska hozzászólását, azt hittem a vodásat egyáltalán nem lehet neten keresztül frissíteni.
Még egy két infó: a T610-hez képest jóval gyorsabb lett a telefon, nekem az összeszerelés minőségére nincs panaszom egyedül a bal soft menü gomb ami egy kicsit furcsán viselkedik, időnként akad, ha jól emlékszem régebben olvastam, hogy másnak is volt vele problémája. A fényképezőgép kifejezetten jó minőségű képeket csinál napfényben, viszont gyenge fényviszonyok között azért nem vetekszik még egy gyengébb minőségű digitgépppel sem. Mondjuk ezt nem is vártam tőle, ez így természetes.

csüt. aug. 25, 2005 10:04
arany tag

Hozzászólás 
De lehet, de mivel voda soft, ezért csak új voda soft-ra tudod frissíteni!
Tehát gyári szoftra nem,csak olyanra amilyen a telódon van.

csüt. aug. 25, 2005 9:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Megvettem én is a Vodánál a "gépet". R1C004 szoftver van rajta, nem tudom csak gondolom, hogy most ennél újabb nincs vodásban. Egyébként így 1 nap után meg vagyok vele elégedve. Fagyni még nem fagyott, a T610-emről 3 perc alatt bluetoothon átküldtem a telefonkönyvet, a hívókhoz rendelt képek is átmentek. Outlookkal simán sikerült szinkronizálni a naptárat. Egyszóval nekem nagyon tetszik. A Vodásat tényleg nem lehet a neten keresztül frissíteni?

csüt. aug. 25, 2005 9:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én bő 2 hete használom W800ként a telómat, egyszer sem fagyott le. A vodás vackot érdemes lecserélni tehát, nem is beszélve arról, hogy az online cucc nem támogatja a vodás telókat.

anto írta:
Gyári kábel,nem pedig vmi +.
Amugy amilyen Mo. és az emberek boltba bemész x összegért mosolyogva megcsinálnak akármit.
CSak X összegem nincs rá.
Aztan gondoltam neten pénzért lehet vodas szoftot cserélni ,akkor nyilvan vhogy lehet ingyen is.

Gyári kábelhez ezt ajánlom, nem ingyenes, de nem is túl drága, loggeres. Ez az egy megy a gyárival, az összes többi programhoz egy >10e ft-os kábel kell. Megéri?
Utolsó mondatodat amúgy nem értem. Ha a sarkon van pénzért fagyi, akkor másutt nyilván lesz ingyen is??

csüt. aug. 25, 2005 9:28
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Igen, a vizifonos szoft harmatgyenge...

A T610esnek - ha jól emlékszem - aluminium elő-, és hátlapja van ami sokkal sziláraddb bármilyen műanyag előlapnál. A K750inek "csak" a váza fém, a rácsavarozott elő- és hátlap viszont műanyag.

csüt. aug. 25, 2005 9:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali

Tegnap sikerült hozzájutnom ehhez a csodához a Vodánál (4,5 órás ügyintézés után). Marha jó kis telefon, viszont nekem alig egy nap alatt kétszer fagyott. Egyszer nyomkodás közben, egyszer meg ma reggel vmikor 7 óra tájban, mert még 8kor is 7órát mutatott, és csak az akksi ki-be tétel segített rajta. Kérdésem: emiatt adjam be szervizbe, és kockáztassam meg (a fórumon olvasottak alapján) a 2-3-4hét újbóli várakozást, vagy csináljam meg otthon kb 10euro költségért a soft frissítést plusz a debrandinget? Ezzel viszont a gari ugrana. Nekem nagyon úgy tűnik (szintén a fórumon olvasottak alapján), hogy ugyanúgy mint a régi szériáknál, itt is a Vodás soft-al vannak gondok. Több emberkétől olvastam már, hogy egy sima sw frissítés segít ezen.

Egy apró megjegyzés még a telefonhoz, amiért lehet, hogy sokan mérgesek lesztek:
Nekem úgy tűnik, így egy nap használat után, hogy a t610 masszívabban össze van szerelve, plusz a gombok is masszívabbak. (Tudom, akkor miért nem vettem azt?) :lol:

csüt. aug. 25, 2005 8:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
anto írta:
Akkor itthon kábel nélkül nemtom átrakni W800ra ?

Kábel nélkül?? Infrán, vagy Bluetooth-on át szeretnéd?

anto írta:
Vmi progival illegalba ingyen ?

LOL Mutass egy helyet, ahol legalba megcsinálják ;)

anto írta:
(lényeg azlenne hogy nekelljen boltba menni és ingyen legyen:P)

Ez nem Nokia calc. Ha van megfelelő spanod, akkor ő megcsinálja, amúgy: no martini - no party!

Gyári kábel,nem pedig vmi +.
Amugy amilyen Mo. és az emberek boltba bemész x összegért mosolyogva megcsinálnak akármit.
CSak X összegem nincs rá.
Aztan gondoltam neten pénzért lehet vodas szoftot cserélni ,akkor nyilvan vhogy lehet ingyen is.

csüt. aug. 25, 2005 1:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
anto írta:

Kábel nélkül?? Infrán, vagy Bluetooth-on át szeretnéd?

anto írta:
Vmi progival illegalba ingyen ?

LOL Mutass egy helyet, ahol legalba megcsinálják ;)

anto írta:
(lényeg azlenne hogy nekelljen boltba menni és ingyen legyen:P)

Ez nem Nokia calc. Ha van megfelelő spanod, akkor ő megcsinálja, amúgy: no martini - no party!

szer. aug. 24, 2005 23:32
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Vmi progival illegalba ingyen ?(lényeg azlenne hogy nekelljen boltba menni és ingyen legyen:P)

szer. aug. 24, 2005 23:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Trabi TM írta:
Hacsak a cruiser nem tudja...

Az sem tudja.

Akkor sajnos ez így is marad, mert most néztem meg a flashfile-t, de abban kódolva van, nem úgy mint a régi SE-kben... :cry:

szer. aug. 24, 2005 22:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Dester írta:
Hála az égnek nekem ez nem szempont... Életemben egyszer repültem Szeged fölött, de ha repülnék is valahova, akkor is inkább discman :D

Nem árt, ha tudod, hogy a lemez alapú (pl. discman, minidisc) lejátszók a repülés teljes időtartama alatt TILTOTTAK.
Laptop, PDA, MP3 lejátszó (de csak flash alapú) használható utazómagasságon.

de walkmant még lehet használni csak találni kell valahol kazettát :)

szer. aug. 24, 2005 22:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester írta:
És akkor mi van, ha a laptopban van CD/DVD lemez?! Nem értem, hogy miért tiltottak a lemezalapú lejátszók. Lézer miatt? Vagy miért?
Na jó ez off... és nem is nagyon érint. Bocs érte.

A lézer miatt.

szer. aug. 24, 2005 22:14
Moderátor

Hozzászólás 
És akkor mi van, ha a laptopban van CD/DVD lemez?! Nem értem, hogy miért tiltottak a lemezalapú lejátszók. Lézer miatt? Vagy miért?
Na jó ez off... és nem is nagyon érint. Bocs érte.

szer. aug. 24, 2005 22:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Hála az égnek nekem ez nem szempont... Életemben egyszer repültem Szeged fölött, de ha repülnék is valahova, akkor is inkább discman :D

Nem árt, ha tudod, hogy a lemez alapú (pl. discman, minidisc) lejátszók a repülés teljes időtartama alatt TILTOTTAK.
Laptop, PDA, MP3 lejátszó (de csak flash alapú) használható utazómagasságon.

szer. aug. 24, 2005 22:01
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Olvass vissza :!: :idea:
2 oldallal ezelött írtuk utoljára a packeger-t. De kb már 5x el lett mondva hogy honnan lehet leszedni és hogyan működik, szal :arrow:
Olvass Vissza!!!

szer. aug. 24, 2005 22:01
vas-tag

Hozzászólás 
sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy van-e esetleg a flashelésen kívül más módja annak, hogy a gyári live-os készülékben mp3-at válasszak csengőhangnak?
Átkonvertálás működik esetleg?

szer. aug. 24, 2005 21:43
Moderátor

Hozzászólás 

szer. aug. 24, 2005 21:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Zoltanfi írta:
A szolgáltató nevét el lehet tüntetni valahogy a kijelzőről?

Tudtommal még nem.

Az sem tudja.

bili írta:
...ehet-e repülős üzemmódban, kikapcsolt gsm funkciókkal használni a készüléket?

Ha W800-ra flasheled a telefont, akkor megjelenik egy flight mode-szerűség, de ekkor kizárólag a media player működik, semmi egyéb nem.
K/D750-ben még ez a lehetőség sincs...

szer. aug. 24, 2005 21:13
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Jól emlékszel, de akkor még nem volt rá kétszer ennyi pénzem (most sincs). ;)

szer. aug. 24, 2005 18:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Úgy néz ki, én is ezt a telefont veszem, mert a Pannonnál megjelent 50000 Ft-ért előfizuval. (Amúgy is 5 éve pannonos vagyok, valószínűleg még két évig az is maradok. :)) Van 15e Ft kedvezményem, és így már 35e Ft-ot simán megér. :)

Ha jól emlékszem én eleve ezt ajánlottam. :lol:

szer. aug. 24, 2005 17:30
Moderátor

Hozzászólás 
Szerintem is... Mégiscsak zsír új, garanciás, és így tuti nem tudnak átverni. A használt telefon rizikós dolog lehet (elhallgatva valamilyen hibát, hiányosságot, előéletét).

szer. aug. 24, 2005 16:06
Moderátor

Hozzászólás 
Jó döntés! :wink:

szer. aug. 24, 2005 16:01
Moderátor

Hozzászólás 
Úgy néz ki, én is ezt a telefont veszem, mert a Pannonnál megjelent 50000 Ft-ért előfizuval. (Amúgy is 5 éve pannonos vagyok, valószínűleg még két évig az is maradok. :)) Van 15e Ft kedvezményem, és így már 35e Ft-ot simán megér. :)

szer. aug. 24, 2005 15:26
ezüst tag

Hozzászólás Re: diktafon
bili írta:
Kedves K750/D750 Tulajdonosok!

Lenne egy kérdésem, amiről még nem esett szó itt. Én elég sokat használnám diktafonként a telefont. Mennyire jó minőségben tud felvenni? A legfontosabb, hogy mi történik akkor, ha felvétel közben hívnak, vagy kapok egy sms-t? Ennek kiküszübölésére lehet-e repülős üzemmódban, kikapcsolt gsm funkciókkal használni a készüléket?

ha hívnak akkor abbahagyja a felvételt :(

szer. aug. 24, 2005 14:48
arany tag

Hozzászólás diktafon
Kedves K750/D750 Tulajdonosok!

Lenne egy kérdésem, amiről még nem esett szó itt. Én elég sokat használnám diktafonként a telefont. Mennyire jó minőségben tud felvenni? A legfontosabb, hogy mi történik akkor, ha felvétel közben hívnak, vagy kapok egy sms-t? Ennek kiküszübölésére lehet-e repülős üzemmódban, kikapcsolt gsm funkciókkal használni a készüléket?

szer. aug. 24, 2005 11:19
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Valoszinuleg bennem van a hiba, de keptelen vagyok mms-t kuldeni a telorol.

Meg sohasem volt mms-es keszulekem, ez meg nem muxik a letoltheto beallitasokkal.

A letoltheto beallitasokkal egyaltalan nem jo, a kimeno uzenetekben marad a cucc, ha pedig otletesen beallitom a net-eleresemet kapcsolatnak, es megadom a mmsc.pgsm.hu -t kiszolgalonak, akkor megjelenik a szokasos levelkuldo ikon, valamint az internet kapcsolat felepuleset jelzo foldgombocske, de jo sokara mindig visszadob, nem tamogatott uzenettipuzs, vagy valami hasonlo, es akarom-e eltenni a piszkozatok mappaba.

Ha tomoren ennyi. Nalatok megy ? :)

szer. aug. 24, 2005 11:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:

Tudtommal még nem.

szer. aug. 24, 2005 0:13
Moderátor

Hozzászólás 
AndrySoft írta:

Tudom, neked fontosabb a kijelző szépsége...

Teljesen használható naptárral rendelkezik a K750.

kedd aug. 23, 2005 22:46
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd aug. 23, 2005 17:51
platina tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Odo írta:
Már vártam mikor jössz elő megint a naptárral! Nem kellett 10 perc hozzá! :lol:

Hát történetesen egyszer sem használtam a naptárját, olyan funkcióit (2mp kamera, frankó kezelőfelület) ami más telókban nincs annál inkább!

De lovagolj csak a naptáron, ha savanyú a szőlő...

kedd aug. 23, 2005 17:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:

kedd aug. 23, 2005 17:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Brockey írta:
...Szoftvere R1L002, azaz piros (felhasználói), ugye ez most a legfrissebb...

Természetesen minden boltba kerülő telefon piros, ami barna, az sufnigsm által magyarított/függetlenített darab. Mondjuk kb. 2 gombnyomás pirosra konvertálni a telót, nem tudom, miért nem teszik meg. Egyébiránt a telefon nem azért piros, mert R1L002, hanem mert a felhasználói telefonok pirosak. Ugyanilyen verzióval 3 mp alatt barnára lehet konvertálni.
Valóban R1L002 a legfrissebb (az R1K developer-t leszámítva az egyetlen), olyannyira, hogy W800-hoz a hivatalos SEUS nem is létezik még.

kedd aug. 23, 2005 14:44
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 

kedd aug. 23, 2005 12:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
menyus írta:
Remélem tamogatni fogja ezt a cuccost: http://www.wapzona.hu/index.php?kategoria=hirek&cikkid=311

, mivel pár éven belül minden épeszű embernek SE -je lesz. :D

Talán nem mindenkinek, mivel néhány épeszű ember a naptárját is szeretné használni... :wink:

kedd aug. 23, 2005 12:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Na ma volt a kezemben Pannonos k750. A tavalyi k700-akkal ellentétben ez hálózatfüggő :cry: . Viszont gyári menüs :D . Szoftvere R1L002, azaz piros (felhasználói), ugye ez most a legfrissebb. Elrakattam holnapra, mert csak akkor adhatják oda. Illetve mára 8) 5 db-ot kaptak, ez volt az utolsó :( Szerintem hamarosan itt is hiány lesz (ha nem már ma), de lehet hogy csak a mi vidéki kisvárosunkban. :?:

hétf. aug. 22, 2005 23:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Remélem tamogatni fogja ezt a cuccost: http://www.wapzona.hu/index.php?kategoria=hirek&cikkid=311

, mivel pár éven belül minden épeszű embernek SE -je lesz. :D

hétf. aug. 22, 2005 22:37
vas-tag

Hozzászólás 
Ck. írta:
barcode írta:
vivat írta:
Hali, gondban vagyok.

A 750i-met kábellel rákötöm a pc-re, a memory-stick-et mint meghajtot érzékeli a gép semmi gond intézön keresztül tudok is mp3-at, themát stb. küldeni.De hol van a telefon ? Probáltam kikapcsolva rádugni, lenyomva tartott c-vel és ennek variácioival semmi.....
Telepitettem a gyári cd-t de valahogy nem tud kapcsolodni a tel memo-hoz a pc-m nincs kapcsolat csak azt látom.
Szerintetek mit csinálok rosszul?

Szia!
Nem vagyok még én sem egy nagy mágusa a telcsinek. A héten vettem meg, de a sok meló miatt csak ma volt időm részletesen elmélyülni.

Nálam is az a helyzet mint nálad. De szerintem ezt így oldották meg.
A Memory Sticket tudod PC-ről elérni. A telcsi belső memóriája és a Memory Stick között pedig a telcsi menüjén belül tudsz átpakolászni.
Telefonkönyvet meg csak a PC Suite progival lehet szinkronizálni.
Én ezekre a következtetésekre jutottam. Ha rosszul gondolom, akkor itt úgyis megcáfolják majd.

Közben én is kérdeznék egyet.
Arra jutottam, hogy a K750i (gyári független) telkönyvet nem tudom a készülékhez adott szoftverekkel feltölteni. Csak szinkronizálhatnék pl. outlukból.
A régi telómból már lementettem a neveket címeket... XLS-ben van. Hogy tudnám ezt a legegyszerűbben feltölteni? Remélem nem azt fogjátok tanácsolni, hogy pötyögjem be.

Dehogynem el lehet érni a belsö memót! Van egy ún. File manager, amit a cuccokkal együtt már feletepítettél. Nah annak segítségével elérhetö a belsö memó is.

Hali, a fajl manegen progi nem érzékeli a telcsi csatlakoztatását, azt irja hogy non contant vagy valami hasonlot, nem értem?:
Szerintetek?

hétf. aug. 22, 2005 19:42
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 93  Következő