Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 10:30

Hozzászólás a témához  [ 1620 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 33  Következő
3G a T-mobilnál 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
A zöld számon azt mondták, hogy nekünk továbbra is a szerződésünk szerinti díjak és kedvezmények járnak.

vas. aug. 28, 2005 8:59
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Tuvok írta:
Jut Eszembe!

Ugye még most is érvényesek a kedvezményeink! Nem akarok meglepi számlát kapni! Azért már csak nem olyan szemetek, hogy aznaptól kezdve számlázzák a netet és a többi dolgot!!!

Akkor en bebuktam, ugyhogy nem. Illetve a tmobil oldalan az volt, hogy szept 30ig ingyenes par dolog mindenkinek, pl 3g internet. Szoval nekunk is.
udv
Z

vas. aug. 28, 2005 8:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
A tudakozó tiltásra gondoltam! :) Tehát nézze meg v.ki, hogy fel engedi oldani másnak is, hogy le lehessen kérdezni az adatokat. Mert amikor utoljára kérdeztem, azt mondták, hogy nem lehet nyilvánossá tenni, tudakozóban szerepeltetni. Tehát ezt akkor a wapos ügyfélszolgálaton, vagy a weben lehet megnézni, beállítani.

szomb. aug. 27, 2005 16:13
arany tag

Hozzászólás 
népszabi cikk szerintem érdekes

szomb. aug. 27, 2005 15:41
arany tag

Hozzászólás 
http://www.nol.hu/cikk/375069/

szomb. aug. 27, 2005 15:39
platina tag

Hozzászólás 
Jut Eszembe!

Ugye még most is érvényesek a kedvezményeink! Nem akarok meglepi számlát kapni! Azért már csak nem olyan szemetek, hogy aznaptól kezdve számlázzák a netet és a többi dolgot!!!

szomb. aug. 27, 2005 15:37
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
reklamhang írta:
Nézzétek meg Ti is, hogy fel engedi-e oldani a titkos számot? Nekem sikerült, a wapos felületen!

Nekem a telefonon belül a saját szám küldésénél sikerült. :lol:
viszont megnéztem, és csak 3G területen jön be a 3G-s kezdőoldal, lent a metróban meg a sima t-zones. Szóval tényleg függ a kezdőkép attól, hogy milyen területen vagyunk. Érdekes.

szomb. aug. 27, 2005 14:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nézzétek meg Ti is, hogy fel engedi-e oldani a titkos számot? Nekem sikerült, a wapos felületen!

szomb. aug. 27, 2005 14:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
'Hátvánhát nyócvannal' tesztelünk! :D

szomb. aug. 27, 2005 14:07
arany tag

Hozzászólás 
Bocsi ha kezdo kerdest teszek fel de milyen teloval teszteltetek,es melyik a legjobb most a piacon?Az internet ezek szerint nem fizetos ha 3G-t hasznalsz?Ugyanis vennek ha az internet jon rajta olcson.Pontositok most jelen pillanatban kulfodon vagyok es erdekelne az otthoni velemeny is.Koszi

szomb. aug. 27, 2005 11:05
arany tag

Hozzászólás 
hohand írta:
Al Bundy írta:
"Magyarországon elsőként kereskedelmi 3G szolgáltatás a T‑Mobile-tól"

Nem értem. :?: Nem a Pannon indította el a "kereskedelmi 3G szolgáltatás"-t egy hónappal ez előtt?

Szerintem is a pannon az első,bár ő csak egy-két helyen biztosít(ott) lefedettséget.Nem tudom ,hogy most hogy áll,de a T már 3/4-ét Pestnek lefedte!!

úgy emlékszem a pgsm is csak tesztet jelentett be mást nem de ha valaki emlékszik mikor volt a közlemény és mi volt benne az szóljon ha rosszul tudom. most hogy van 3g végre lehet veszek egy telcsit a nokia6680 rohadt drága nekem még részletre is de pl a se k608i már ok lehetne. viszont jobban tetszik a samsung mz60. ennek az ára remélem nem lesz magasabb. melyiket választanátok?

pén. aug. 26, 2005 17:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Érdekes, mostmár be lehet lépni a személyes ügyf. Neten, wapon, 1230-on. Eddig nem engedett be! Vagyis már lehet szolgáltatásokat módosítani, nem kell ügyintéző! Bár csomagot nem enged váltani! :D

pén. aug. 26, 2005 17:29
arany tag

Hozzászólás 
peteraxx írta:
Rozso írta:
Pedig nagyon jó lenne,ha megvehetnénk olcsón, mert épp most ment tönkre a 3100ám kijelzöje (csak az alap sötétkékes fény látszik). Egyszer irta vki, aki cégen keresztül lett tesztelö, ök 20e-ért wehetik meg a telcsit elöfizu nélkül is. Ennek én is nagyon örülnék!

de akkor az is kiderult, hogy teljesen mas feltetelek voltak nekik kezdettol fogva. Valami 19 Ft-os percdij peldaul. Szoval ebben kar lenne remenykedni.

Én ezt nem ertem, hogy hogyan oldjak meg, hogy a 3G-s adatforgalom ingyenes, a sima GPRS-ert felszamolnak szeptember 30-ig. Mi tesztelok tudhatjuk, hogy a kettot alig lehet kettevalasztani hasznalat kozben, eleg lemenni egy metroaluljaroba, es maris fizethetsz majd egy csomot.

Hi,

Ok konnyen meg tudjak oldani, csak TE nem fogod eszrevenni, hogy 3g->gprsbe mentel at. De szerintem arra gondoltak, hogy aki otthonrol internezik vele, aazt egyertelmuen detektalni tudjak, a "3g" tartalom pedig a t-zones 3g almenujere vonatkozik csak. A tobbiert kell fizetni, ez a felhasznalo is tudja kovetni. Persze jo kerdes a nyito oldalert vajon akkor kell-e fizetni?
Z

pén. aug. 26, 2005 16:43
arany tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Pedig nagyon jó lenne,ha megvehetnénk olcsón, mert épp most ment tönkre a 3100ám kijelzöje (csak az alap sötétkékes fény látszik). Egyszer irta vki, aki cégen keresztül lett tesztelö, ök 20e-ért wehetik meg a telcsit elöfizu nélkül is. Ennek én is nagyon örülnék!

de akkor az is kiderult, hogy teljesen mas feltetelek voltak nekik kezdettol fogva. Valami 19 Ft-os percdij peldaul. Szoval ebben kar lenne remenykedni.

Én ezt nem ertem, hogy hogyan oldjak meg, hogy a 3G-s adatforgalom ingyenes, a sima GPRS-ert felszamolnak szeptember 30-ig. Mi tesztelok tudhatjuk, hogy a kettot alig lehet kettevalasztani hasznalat kozben, eleg lemenni egy metroaluljaroba, es maris fizethetsz majd egy csomot.

pén. aug. 26, 2005 16:27
gyémánt tag

Hozzászólás 

pén. aug. 26, 2005 16:18
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Egyébként a mobil zenegép hol van a t-zones-on belül? Vagy csak 3g alól tölthető le a progi?

pén. aug. 26, 2005 15:28
platina tag

Hozzászólás 
Énis ezt kérdezem! Még a találkozot sem szerveztek meg. Amit beígértek. Sőt azt is mondták hogy majd többször felhívnak hogy megkérdezzék a véleményünket. Bár nem akarok elkiabálni semmit. Lehet hogy ezek az előtt lesznek hogy befejeződik a teszt. Várjuk a levelet....

pén. aug. 26, 2005 15:04
arany tag

Hozzászólás 
Hát, én sok hibajelentő mailt küldtem nekem, már volt saját contact-personom is :lol:
A fenti cikkből: "a T-Mobile két új 3G készüléket is felvett a kínálatába, a Sony Ericsson K608i és Samsung SGH-ZM60 modelleket." -Én egyelőre csak a SE-t találtam meg az árlistában.

pén. aug. 26, 2005 14:59
arany tag

Hozzászólás 
kriszbacsi írta:
Nem túl pozitív cikk a Mobil Zenegépről

Cikk a beindult 3G-ről amelyből egy fontos mondatot kiemelnék: "A T-Mobile szerint a felmerülő problémák megoldásában a tesztben résztvevők tapasztalatai és visszajelzései komoly segítséget jelentettek."

EZEK MI VAGYUNK!!!!!! 8) :rulez:

Az oké, hogy mi vagyunk!De milyen visszajelzéseinkről beszél??Azt mondták ,hogy majd lesz egy kérdőív(vagy hasonló) is amit ki kell majd tölteni,de az sem volt!!És kb. 2hónapig teszteltük a 3G-t,nem egy hosszú idő!Nem elégedetlenkedek,ne legyen félreértés,mert nagyon örülök neki, hogy kaptam én is ilyen telót ingyen!!

pén. aug. 26, 2005 14:55
arany tag

Hozzászólás 
Nem túl pozitív cikk a Mobil Zenegépről

Cikk a beindult 3G-ről amelyből egy fontos mondatot kiemelnék: "A T-Mobile szerint a felmerülő problémák megoldásában a tesztben résztvevők tapasztalatai és visszajelzései komoly segítséget jelentettek."

EZEK MI VAGYUNK!!!!!! 8) :rulez:

pén. aug. 26, 2005 14:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
peteraxx írta:
skynet írta:

háááát... ha azért kell videotelefon, hogy a barátnővel, vagy a nagymutterrel beszélj, akkor meg lehet várni az este 8 órát vagy a hétvégét, úgyhogy erről a részről igazad van... de szerintem csak egy drága játék az egész.

játék ez, igen. Nem a videotelefon miatt sajnalom, hogy vissza kell adni, hanem a franko gyors internet miatt, amelyik a PDA-mnak remek tarsa volt par honapon at.

ha csak az internet miatt kell, akkor vegyél egy 3G telefont, de ne indíts róla videohívást... vagy ez nem megoldás?

Gondolom ingyen kellene neki.

pén. aug. 26, 2005 12:28
arany tag

Hozzászólás 
Hát, azt még meglátjuk, hogy a levélben nem lesz-e valami ajánlat a telefonra, addig ne temessük! Amig ingyenes a net és a wap, addig nálunk maradhat mindenképp. Aztán meglátjuk.

pén. aug. 26, 2005 12:18
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:

háááát... ha azért kell videotelefon, hogy a barátnővel, vagy a nagymutterrel beszélj, akkor meg lehet várni az este 8 órát vagy a hétvégét, úgyhogy erről a részről igazad van... de szerintem csak egy drága játék az egész.

játék ez, igen. Nem a videotelefon miatt sajnalom, hogy vissza kell adni, hanem a franko gyors internet miatt, amelyik a PDA-mnak remek tarsa volt par honapon at.

pén. aug. 26, 2005 12:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
de szerintem csak egy drága játék az egész.

Az. :cry: De jó játék! :)

pén. aug. 26, 2005 12:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
MIT TALÁLTAM!

http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/havidijas/videotelefontarifa.shtml

Szerintem annyira nem is drága. Én sokkal gázabb árakra számítottam.
Csúcsidőn kívüli 60 Ft egész jó. Szerintem.

pén. aug. 26, 2005 12:06
arany tag

Hozzászólás 
túl szép volt, hogy igaz legyen... :( Asszem nem veszek a telóba nagyobb memóriakártyát...

pén. aug. 26, 2005 11:59
arany tag

Hozzászólás 
hohand írta:
Visszahívtak az ügyfélszolgálattól!!!Azt mondta, hogy nekünk ez a kereskedelmi szolgáltatás beindulását jelenti,tehát 30napon belül vissza kell szolgáltatni a telót + kártyát!De levélben fognak értesíteni minket,addig nem kell csinálnunk semmit,minden megy a régiben!!
Úgyhogy hamarosan levél jön és majd abban kiderül a dolg!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

hat ez szomoru, nem ertem, miert nem lehet megvenni. erdemes volt vigyazni ra :-), mondjuk en nem tartottam tokban, meg nem csinaltam a sebtapaszos megoldast, de azert ugyeltem ra.

pén. aug. 26, 2005 11:53
arany tag

Hozzászólás 
Visszahívtak az ügyfélszolgálattól!!!Azt mondta, hogy nekünk ez a kereskedelmi szolgáltatás beindulását jelenti,tehát 30napon belül vissza kell szolgáltatni a telót + kártyát!De levélben fognak értesíteni minket,addig nem kell csinálnunk semmit,minden megy a régiben!!
Úgyhogy hamarosan levél jön és majd abban kiderül a dolg!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

pén. aug. 26, 2005 11:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
hohand írta:
Ez már inkább 80%!!!

Szerintem is.

pén. aug. 26, 2005 11:34
arany tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
hohand írta:
Al Bundy írta:

Nem értem. :?: Nem a Pannon indította el a "kereskedelmi 3G szolgáltatás"-t egy hónappal ez előtt?

Szerintem is a pannon az első,bár ő csak egy-két helyen biztosít(ott) lefedettséget.Nem tudom ,hogy most hogy áll,de a T már 3/4-ét Pestnek lefedte!!

Hát, nagyon is jól áll. Hihetetlen! Ezt nézzétek meg!

http://www.3g.hu/elerhetoseg/magyarorszag/

Ez már inkább 80%!!!

pén. aug. 26, 2005 11:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
hohand írta:
Al Bundy írta:

Hát, nagyon is jól áll. Hihetetlen! Ezt nézzétek meg!

http://www.3g.hu/elerhetoseg/magyarorszag/

pén. aug. 26, 2005 11:27
arany tag

Hozzászólás 
Bár én is most hívtam az ügyfélszolgálatot ,hogy mi a helyzet velünk kisorsolt tesztelőkkel,de majd visszahívnak,mert pontatlan információt nem akart adni az ügyfélszolgálatos!!Várom, hogy mit fog mondani!!

pén. aug. 26, 2005 11:26
arany tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:

pén. aug. 26, 2005 11:25
gyémánt tag

Hozzászólás 

pén. aug. 26, 2005 11:22
arany tag

Hozzászólás 
Jaaaaaaaaaaa!! :shock: Most látom ,hogy a T-Mobile oldalon van is közlemény a beindulásról!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry:
Ez gáz!!!!!!!!!!

pén. aug. 26, 2005 11:19
arany tag

Hozzászólás 
A szerződésben úgyvan, hogy dec.22 vagy a kereskedelmi beindulás napjától számított 30napon belül vissza kell adnunk a telót!!
De gondolom lenne valami tájékoztatás is a dologról!
Meg azt is reklámoznák,hogy beindult a T-Mobile 3G kereskedelmi szolgáltatása!!
Egyébként meg ki ez a hodlin???Irt részleteket, hogy miért megy?Hol megy?Mivel megy?
Csak annyit beirt ide, hogy megy!!!! :?:

pén. aug. 26, 2005 11:15
arany tag

Hozzászólás 
Én is beszéltem az ügyfélszolgálattal, nekünk minden marad a régiben árazásilag. Viszont akkor mostantól nem kell az USIM? Akkor mindjárt kipróbálom a Dominós kártyámmal a 3G-t. Persze, csak hogy rááll-e, mert fizetni nem akarnék. :lol:
Mennyit érne? Hát, egy max 5000 forintos havidíjas, lebeszélhető, 1 éves hűséges csomagot meggondolnék, + max 20 a mobilért. Ha ideadják csak a telefont, akkor max 50, több pénzem nincs. :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kriszbacsi pén. aug. 26, 2005 11:15-kor.

pén. aug. 26, 2005 11:14
arany tag

Hozzászólás 
Tuvok írta:
Ne már. Még találkozó sem volt. Sőt! Meg a tesztelők névsorát sem adtak oda. De majd csak értesítenek.

Talalkozot meg szervezhetunk. Az arrol meg annyit, hogy nagyban fugg a havi dijtol. Ha nincs megkotes erre, vagyis olyat valasztok ki amit akarok, akkor biztos adnek egyszeri 20e-t erte, valamekkora husegnyilatkozattal. Ha be kell vallani a havi 15e (brutto) dijat, akkor fordul a dolog, akkor meggondolando a regi elofizetesemre uj telkot venn ennek a dijnak az arabol hamar osszejonne.
udv
Z

pén. aug. 26, 2005 10:20
platina tag

Hozzászólás 
Ne már. Még találkozó sem volt. Sőt! Meg a tesztelők névsorát sem adtak oda. De majd csak értesítenek.

pén. aug. 26, 2005 9:57
arany tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy meg vannak "számlálva" a napjaink!? Sajna nincs előttem a papír, de ha jól emlékszem valahogy úgy volt leírva a szerződésünk utolsó dátuma: az dec. 22. Vagy a kereskedelmi szolgálltatás elindításától számított 60. nap.
Esetleg ha valakinél kéznél van, légyszi nézze meg pontosan!
Ja és ha már itt tartunk... Ki mennyit adna a telóért ha lehetőség lenne rá megvenni?
Vegyünk egy alap esetet:
Gondolom a 2 év előfizu az adott lesz (de normál előfizu, nem Mátrix 15 rugóért :-)
Szóval kinek mit ér? 0Ft. nem ér írni. :)

pén. aug. 26, 2005 9:27
arany tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Az infovonal nem tud még róla, h mi lesz velünk.

Szerintem szimplan fizetni kell a dijcsomagot, husegnyilatkozat nelkul. Az arazast mar tudjak, elofizetest nem kell valtani a regi ugyfeleknek, lehet hogy nekunk is felajanlanak egy klasszikus dijcsomagot.

http://www.t-mobile.hu/egyeni/szolgalta ... et3g.shtml
"A 3G mobilinternet díjazása megegyezik a GPRS-, illetve EDGE-kapcsolat díjazásával"

udv
Z

pén. aug. 26, 2005 8:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az infovonal nem tud még róla, h mi lesz velünk.

pén. aug. 26, 2005 8:14
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehet visszaadni a telefonokat! :)

pén. aug. 26, 2005 8:06
ezüst tag

Hozzászólás 
:P MŰKÖDIK A 3G :P

De jó!

És mehet a videotelefonálás!!! De kit hívjak föl, környzetemben csak nekem van erre képes telefonom??????

pén. aug. 26, 2005 8:03
arany tag

Hozzászólás vege?
Sziasztok,

Tzone-son elso hir:
Kép
Kép
Kép

nezzetek!
Z

pén. aug. 26, 2005 7:57
arany tag

Hozzászólás 
Nekem is új lett. De mint a bal felső sarokban látszik, ez a 3G portál. És pl a zene menüpontban le lehet tölteni egy mobil zenegép nevű programot, ami direkt 6680-ra készült. Azon keresztül lehet mp3-akat letölteni a mobilra. Én csak a 30 mp-es ízelítőkbe hallgattam bele, pénzt nem adunk zenéért, hisz itt az adatkábel... :P
Különben mindent meg lehet találni valahol, ami a régi 3G pont alatt fentvolt. Csak keresgélni kell!

pén. aug. 26, 2005 6:52
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem csak simán arról van szó, hogy a design megváltozik!

csüt. aug. 25, 2005 22:15
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
hohand írta:
:D :D :D A 100-dik hozzászólásom!!!! :D :D :D

100.

Igy jó???

csüt. aug. 25, 2005 13:31
platina tag

Hozzászólás 
Nekem is új! (régi) Lehet, hogy csak a 3G területen lesz elérhető a másik fajta? Vagy az is lehet hogy technikai bibi és nem tud minket beazonosítani.

csüt. aug. 25, 2005 13:18
arany tag

Hozzászólás 
:D :D :D A 100. hozzászólásom!!!! :D :D :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hohand csüt. aug. 25, 2005 13:30-kor.

csüt. aug. 25, 2005 12:39
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1620 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 33  Következő