Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 4:37

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Ez a barom voda, a nagyon idióta új számlázási rendszerével...
a 30 nap leteltével küldtek egy sms-t, hogy újabb 30 nap kell nekik, hogy kivizsgálják, ha eddig félhavidíjas voltam, akkor a számlákon miért lettem teljes havidíjas. Mi a hangyafarkat kell nekik ehhez 60 nap???

Azt nem tudom, de nekem is van egy július 31-i panaszom, amire most október 2-ig ígérik a választ...

hétf. szept. 26, 2005 10:37
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez a barom voda, a nagyon idióta új számlázási rendszerével...
a 30 nap leteltével küldtek egy sms-t, hogy újabb 30 nap kell nekik, hogy kivizsgálják, ha eddig félhavidíjas voltam, akkor a számlákon miért lettem teljes havidíjas. Mi a hangyafarkat kell nekik ehhez 60 nap???

hétf. szept. 26, 2005 10:19
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
kalminger írta:
Tehát nemhiszem, hogy hiba lett volna a rendszerben, direkt így állítják be, hogy átb@sszák a fejünket. De lehet hogy egyszerűen csak bizalmatlan vagyok.
Az utóbbi biztos. De az előbbi sem zárható ki :)

pén. szept. 23, 2005 12:24
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Mz írta: "Zárás előtt 2 nappal le is kértem az aktuális állást, amely 2 nappal azelőtti állást tartalmazta (nehogy esetleg átlépjek a következő sávba) és az épphogy 4 MB felett volt (4.03MB, ha jól emlékszem). A zárásig hátralévő pár nap alatt meg nem használtam annyit, hogy átcsússzak 5MB fölé."

Hasonló élményem volt nekem is a Vodánál csak nálam 1MB volt a bűvös határ. Pedig az egyenleglekérdezés alapján még alatta voltam napokkal utána is. Reklamáltam és igazat adtak nekem és jóváírták az összeget.
Azt mondták, hogy "hiba került a rendszerbe". Na persze gondoltam :roll:

Szerintem úgy van beállítva a rendszer, hogy mielött elérnéd a büvös határt, ahonnan megugrik a számlád, már küldik az sms-t hogy át is lépted. Erre persze hogy reagálunk mi bolond fogyasztók?! Francba ha már fizetnem kell érte akkor ki is használom és aztán tényleg átlépjük.
Tehát nemhiszem, hogy hiba lett volna a rendszerben, direkt így állítják be, hogy átb@sszák a fejünket. De lehet hogy egyszerűen csak bizalmatlan vagyok.

pén. szept. 23, 2005 8:39
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Micuir írta:
A Voda megváltoztatta a 1270-et? Gyakorlatilag nem tudok ügyintézőt kapcsoltatni, mert eltünt a 70-es menüpont, amelyből működött. Csak úgy tudtam humanoiddal beszélni, hogy a tudakozóból átkapcsoltak. Létszámfejlesztés helyett lehetetlenné teszik az ügyintéző hívását?

Ez tényleg így van? Ez elég gáz...... Legalább nem kell várakozni 10-12 percet mert nincs kire. :lol:

pén. szept. 23, 2005 8:26
ezüst tag

Hozzászólás 
1270... hehe... Az egy mókás dolog. Ha jó gombot nyomsz nyertél. :)

csüt. szept. 22, 2005 12:39
arany tag

Hozzászólás 
A Voda megváltoztatta a 1270-et? Gyakorlatilag nem tudok ügyintézőt kapcsoltatni, mert eltünt a 70-es menüpont, amelyből működött. Csak úgy tudtam humanoiddal beszélni, hogy a tudakozóból átkapcsoltak. Létszámfejlesztés helyett lehetetlenné teszik az ügyintéző hívását?

csüt. szept. 22, 2005 10:16
Moderátor

Hozzászólás 
Micuir írta:
Nem tudom, ideillik-e: van 2 db V550-esem és egy C115-öm. Amikor itthon vagyok, akkor bármelyikkel telefonálok, gyakran eltűnik a hang és nem értem a másik oldalon beszélőt. Szerintetek ez hálózti hiba lehet vagy Motorola sajátosság? A GPRS Net viszont elég jól megy.
A Motorolákról hangminőségben még rosszat nem hallottam. Nem tudni, hogy ott ,ahol bajod van a vételi minőséggel, ott milyen a térerő. Lehet (több, mint valószínű), hogy azzal van a gond.
Ha ki tudod próbálni fülessel, akkor tedd meg, csodát fogsz hallani. Az emberi fej elnyeli rendesen a hullámokat, ha nem a fejednél tartod, rosszabb térerő mellett is jobban tudsz telefonálni.
A GPRS-minőség nem mérvadó, sokkal igénytelenebb, mint a beszédhívás.

csüt. szept. 15, 2005 23:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Micuir írta:
Ezért követem én azt a gyakorlatot, hogy számlazárás napján sms-ben lemondom a netet és másnap újra megrendelem. Így gyakorlatilag folyamatosan használom, viszont nem kell előre fizetnem a havidíjat.

Ez nem egy jó módszer. Nálam legalábbis nem vált be régebben. Június előtt, amíg a régi rendszer volt, a számlákat két nappal a zárás után állították ki, s amikor a keltezés pillanatában a net/wap aktív volt, ők szépen kiszámlázták előre a teljes havidíjat. Így zárás után 3-4 nappal rendeltem csak meg ezeket, illetve, amikor már a 1751-en fent voltak a lezárt számlák.

csüt. szept. 15, 2005 19:01
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudom, ideillik-e: van 2 db V550-esem és egy C115-öm. Amikor itthon vagyok, akkor bármelyikkel telefonálok, gyakran eltűnik a hang és nem értem a másik oldalon beszélőt. Szerintetek ez hálózti hiba lehet vagy Motorola sajátosság? A GPRS Net viszont elég jól megy.

csüt. szept. 15, 2005 16:21
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
epyc írta:
Igazad lehet, mert valóban csak az előfizetási díjaknál van feltüntetve a 09.25.-e. Viszont benne van abban a GPRS Internet is és így már viszont megint ott a kérds hogy le van számlázva X mennyiség és mi van akkor ha én ezt túl lépem?:) Ugyanez a kérdés a wapnál is.
Folyamatos, hónapról-hónapra átnyúló net vagy wap előfizetés esetén előre számlázzák ezek havi díjait is és hóközi lemondás esetén a következő havi számlán írják jóvá.

Ezért követem én azt a gyakorlatot, hogy számlazárás napján sms-ben lemondom a netet és másnap újra megrendelem. Így gyakorlatilag folyamatosan használom, viszont nem kell előre fizetnem a havidíjat.

csüt. szept. 15, 2005 15:36
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Macika írta:
Tippelnék.
n-5

Kb. ennyien nem reklamáltunk mindösszesen :)

Pont ez az! Mire mindezt újra átszámolják...

csüt. szept. 15, 2005 9:50
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
zocsa001 írta:
Na Én is kaptam egy számlát(07.14-08.13 ),amit most számolgatok
mert 2 dolog is feltűnt:
1;
08.02.-án váltottam tarifacsomagot select-re vf50-ről.
Korrektül ki is számlázták a select havidíját,sms opciót,hálón beleüli opciót:08.03.-08.13,08.14.-09.13,viszont valami jóváírásfélét kellene
kapnom mivel az előző számlán kifizettem előre a vf50 havidíját 08.13-ig
és így most 08.03.-.08.13 időszakra két havidíjat számláztak.
Vagy nem?
2;
A hálózaton belüli opcióra nem számoltak áfá-t.
Nettó összeg:500 áfa:0% össz:500
Szerintem fusd át még egyszer, tüzetesebben, nálam is elég hülyén volt leírva a váltás (én is Selectre váltottam, csak én még az ingyendumásról), és a jóváírás. Ha meg még sincsen megcsinálva tisztességesen, akkor állj be Te is a sorba. :)

csüt. szept. 15, 2005 8:58
Moderátor

Hozzászólás 
mz írta:
Én kivárom, rajtam nem fog múlni. Ha fél évet bírtam várni az NHH Vitamax hívásrészletező ügyben hozott jogerős döntésére, akkor ez is belefér. :)
Sajnos nekem úgy tűnik, hogy számlázás terén még min. 1-2 hónapig lesz némi káosz, zsinórban 3 számla rossz volt. Azért kíváncsi lennék, hogy ebben a pillanatban hány db számlapanasz hever az asztalukon.
Tippelnék.
n-5

Kb. ennyien nem reklamáltunk mindösszesen :)

csüt. szept. 15, 2005 8:53
arany tag

Hozzászólás 
Na Én is kaptam egy számlát(07.14-08.13 ),amit most számolgatok
mert 2 dolog is feltűnt:
1;
08.02.-án váltottam tarifacsomagot select-re vf50-ről.
Korrektül ki is számlázták a select havidíját,sms opciót,hálón beleüli opciót:08.03.-08.13,08.14.-09.13,viszont valami jóváírásfélét kellene
kapnom mivel az előző számlán kifizettem előre a vf50 havidíját 08.13-ig
és így most 08.03.-.08.13 időszakra két havidíjat számláztak.
Vagy nem?
2;
A hálózaton belüli opcióra nem számoltak áfá-t.
Nettó összeg:500 áfa:0% össz:500

csüt. szept. 15, 2005 8:47
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Macika írta:
Szerintem várjuk ki a dolgot.
Az általuk küldött adatforgalom-jelző SMS-nek nyoma van náluk. Ha azon valóban <5MB szerepel és valóban 1-2 nappal a számlazárás előtti adatokat tartalmazza, ÉS ha a számlarészletezőn sincsen több ezek utáni forgalom, akkor mehetnek a sunyiba.

Én kivárom, rajtam nem fog múlni. Ha fél évet bírtam várni az NHH Vitamax hívásrészletező ügyben hozott jogerős döntésére, akkor ez is belefér. :)
Sajnos nekem úgy tűnik, hogy számlázás terén még min. 1-2 hónapig lesz némi káosz, zsinórban 3 számla rossz volt. Azért kíváncsi lennék, hogy ebben a pillanatban hány db számlapanasz hever az asztalukon.

csüt. szept. 15, 2005 7:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Érdekes lenne, ha ilyennek bedőlt volna a T.
Ne haragudj meg, de számomra (vállalom) hihetetlen a történet.

A hozzá tartozó körülmények... Kb. 3 éve volt, egy 6310i, 100 előfizetéses flotta egyik kártyájával. A kártya aktiv volt, fel volt jelentkezve a hálózatra. A hívások amiket kiszámláztak sűrűn hívott telefonszámokból álltak össze, kb. 0.5-5 perces beszélgetésekből. Egy külföldi út alkalmával ugrott meg a számla ami érthető. Csak utána be is állt erre a magasabb értékre a következő néhány havi is. Lehet, hogy csak ki lett fogva egy hiba és csak véletlen egybeesés. Ennek ellenére a flotta ugrott a vodához, ahol eddig még nem volt gond a számlázással. Bár van, hogy egy hónapig nem jön, utána pedig 1-2 nap eltéréssel 2 is. :)

csüt. szept. 15, 2005 5:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
@Trabi: az oke, hogy elmondom miert jon 2 szamla. De hogy egy 3 eve meglevo ugyfel most veszi eszre, hogy a havi dijat elore, a forgalmat utolag kell fizetni, s mi az, hogy - szavaival elve - ilyen idiota idopontrol szol a szamla (07.20.-08.19.), s nem elsejetol, honap vegeig, az kicsit sok.

csüt. szept. 15, 2005 5:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Meg mielott valaki ismet beirja, hogy 2 csekket kapott, tegye mar meg azt a szivesseget, hogy vegighallgatja a Leanyzo mondandojat a 1270-en.

Látom Te sem bírod, hogy minden nap kb 136-an kérdezik meg, hogy miért kaptak 2 számlát...

Csak azt nem értem, hogy ezek 1 hónappal ezelőtt miért nem jöttek, hogy miért nem kaptak számlát :? :)

szer. szept. 14, 2005 23:37
arany tag

Hozzászólás 
Kösz Vizsla, akkor én emlékeztem rosszul.

szer. szept. 14, 2005 22:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
@evbalazs: az egyenleg-felhasznalasi idot egy 60 napos rendelkezesre allasi ido koveti. Ez ido alatt az egyenleged zarolva van, hivast+SMS-t fogadhatsz. (Ha a rendelkezesre allasi idod roaming kozben kezdodik meg, akkor a penzt meg hasznalhatod, tehat indithatsz hivast, kuldhetsz SMS-t stb.) Ha a rendelkezesre allasi idon belul toltesz, akkor valoban levonodik a feltoltesi cimlethez tarozo egyenleg-felhasznalasi idobol a rendelkezesre allasi idoben eltoltott napok szama. Ami logikus is, hisz az egyenleg-felhasznalasi ido utolso napjahoz adodik mindig hozza a feltoltesi cimlethez tartozo egyenleg-felhasznalasi ido.

szer. szept. 14, 2005 22:19
Moderátor

Hozzászólás 
epyc írta:
Igazad lehet, mert valóban csak az előfizetási díjaknál van feltüntetve a 09.25.-e. Viszont benne van abban a GPRS Internet is és így már viszont megint ott a kérds hogy le van számlázva X mennyiség és mi van akkor ha én ezt túl lépem?:) Ugyanez a kérdés a wapnál is.
Folyamatos, hónapról-hónapra átnyúló net vagy wap előfizetés esetén előre számlázzák ezek havi díjait is és hóközi lemondás esetén a következő havi számlán írják jóvá.

szer. szept. 14, 2005 22:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Meg mielott valaki ismet beirja, hogy 2 csekket kapott, tegye mar meg azt a szivesseget, hogy vegighallgatja a Leanyzo mondandojat a 1270-en. Tovabba epyc figyelmebe is ajanlanam, hogy a voda tovabbra is a regi modszer alapjan szamlaz, miszerint a havi dijat elore (08.26.-09.25.), a forgalmat utolag fizeted. Ezen kivul ha bajod van a szamlafizetes hataridejevel, beszeld meg munkanapokon, emberi idoben, dijmentesen, a 1750-es Behajtasi Csoporttal. Ha pedig keson fizetted be/utaltad at a lovet, a telefonszamoddal egyutt faxold el a feladovevenyt/atutalasi bizonylatot a 06-1-288-37-26-os szamra. Ha nincs keznel csekk, kerheto a vodas uzletekben, illetve befizetheto markaboltban, vagy rendezheto atutalassal. Utobbi esetben a kozlemenynek tartalmaznia kell a Szamlafizetoazonositot.

szer. szept. 14, 2005 22:02
arany tag

Hozzászólás 
Ugyan egy ideje nem nagyon használom a vodás kártyámat és csak pár hónapig voltam előfizetéses, de a napokban hívtam az ügyfélszolgálatot és ott azt mondta be a gép, hogy a számlák fizetési határidejét meghosszabbították. Ez nem vonatkozhat a te számládra is?

Ha túlléped a wapot, akkor következő hónapban leszámlázzák a túllépést a sávos megoldás szerint.

Egy kérdés Vitamaxhoz:
ha lejárt a kártyád egyenlegfelhasználási ideje, egy darabig nem töltöd fel és utána ismét, akkor tényleg nem 90 nap innentől kezdve, hanem lejön belőle az az időszak, amíg a kártyáról nem tudtál hívást indítani, a pénz pedig megmarad?

Nekem úgy rémlett, hogy a pénznek vége, de amikor feltöltesz, akkor onnantól kezdődik a 90/180/365 nap újra.

szer. szept. 14, 2005 21:59
arany tag

Hozzászólás 
Hú kicsit meg lett ez kavarva most. Remélem hamarosan helyre áll a rend :wink:

szer. szept. 14, 2005 21:56
arany tag

Hozzászólás 

szer. szept. 14, 2005 21:53
Moderátor

Hozzászólás 
epyc írta:
Ma én is kaptam egy piros csekket, holott az előzőt nemrég fizettem be. Ezzel nincs is baj, visszanézem a számlázi időszakokat az is rendben és jogos a mostani új csekk amit ma kaptam. Ami kicsit érdekes és idegesít is hogy amit ma kaptam számlát azon 08.26.-tól 09.25-ig van a számlázi időszak. Ma 14.-e van. Akkor ez most hogy is? A másik ami számomra érdekes hogy ma kapom meg a számlát (14.-én) és a fizetési határideje is ma van. Ez egy kicsit bosszantó. Mindig igyekszem pontosan rendezni a számláimat és nem bánnám ha ők is küldenék kicsit hamarabb. (a postára adási dátuma a számlaborítéknak egyébként 13.-a volt...)
Nem lehet esetleg, hogy csak az előfizetési díj szól az Általad leírt időszakra? A beszélgetések esetleg az elmúlt hónapra szólnak? Mert ha jól tudom, a havi díjat előre, a beszélgetéseket pedig utólag kell fizetni...

szer. szept. 14, 2005 21:47
arany tag

Hozzászólás 
Ma én is kaptam egy piros csekket, holott az előzőt nemrég fizettem be. Ezzel nincs is baj, visszanézem a számlázi időszakokat az is rendben és jogos a mostani új csekk amit ma kaptam. Ami kicsit érdekes és idegesít is hogy amit ma kaptam számlát azon 08.26.-tól 09.25-ig van a számlázi időszak. Ma 14.-e van. Akkor ez most hogy is? A másik ami számomra érdekes hogy ma kapom meg a számlát (14.-én) és a fizetési határideje is ma van. Ez egy kicsit bosszantó. Mindig igyekszem pontosan rendezni a számláimat és nem bánnám ha ők is küldenék kicsit hamarabb. (a postára adási dátuma a számlaborítéknak egyébként 13.-a volt...)

szer. szept. 14, 2005 21:40
Hozzászólás 
Chaby írta:
10ezer ft volt kiszámlázva arra a 14 napra amíg közjegyzői letétben volt a telefon.

Erről nem akarsz többet mesélni?

szer. szept. 14, 2005 20:07
Moderátor

Hozzászólás 
Chaby írta:
Csak egy tipp!

Használd a telefont mondjuk a hónap első felében... Utána irányítsd át a hívásokat más számra és hagyd bekapcsolva a telefont. Helyezd el közjegyzői letétbe. Hó végén pedig hozd el onnan. Ha a számla mégsem azt hozza amire vártál akkor egy hiteles papír van a kezedben, hogy a telefon nem volt használva. Kérsz egy részletes számlát és szotyi...
Kicsit túl komplikáltnak tűnhet de a témobilnál bevált. 10ezer ft volt kiszámlázva arra a 14 napra amíg közjegyzői letétben volt a telefon.
Ennyit akartam csak hozzáfűzni.
Érdekes lenne, ha ilyennek bedőlt volna a T.
Ne haragudj meg, de számomra (vállalom) hihetetlen a történet.

szer. szept. 14, 2005 19:57
Moderátor

Hozzászólás 
mz írta:
Kedves Macika!

Lehet, hogy nemcsak a telefon számlálójára kell hagyatkozni, aláírom, de hogy ennyit nem használtam, az 100%!
WAP. Zárás előtt 2 nappal le is kértem az aktuális állást, amely 2 nappal azelőtti állást tartalmazta (nehogy esetleg átlépjek a következő sávba) és az épphogy 4 MB felett volt (4.03MB, ha jól emlékszem). A zárásig hátralévő pár nap alatt meg nem használtam annyit, hogy átcsússzak 5MB fölé.
Hívásrészletező meg lesz kérve, ezek után meg pláne meg fogom. Eddig valóban nem kértem, mert a számlákkal semmi gond nem volt a "nagy" rendszerfrissítésig.
Ha nem is borítom rájuk, de 2006. júniusában elválnak útjaink, ha lejár a hűség, van más alternatíva is.
Egyébként meg nem ész nélküli a hsz, max. ideges lettem egy "kicsit", hogy már megint a bénázásuk "áldozata" lettem.
Szerintem várjuk ki a dolgot.
Az általuk küldött adatforgalom-jelző SMS-nek nyoma van náluk. Ha azon valóban <5MB szerepel és valóban 1-2 nappal a számlazárás előtti adatokat tartalmazza, ÉS ha a számlarészletezőn sincsen több ezek utáni forgalom, akkor mehetnek a sunyiba.

szer. szept. 14, 2005 19:45
ezüst tag

Hozzászólás 
mz írta:
[Kedves Macika!

Lehet, hogy nemcsak a telefon számlálójára kell hagyatkozni, aláírom, de hogy ennyit nem használtam, az 100%!
WAP. Zárás előtt 2 nappal le is kértem az aktuális állást, amely 2 nappal azelőtti állást tartalmazta (nehogy esetleg átlépjek a következő sávba) és az épphogy 4 MB felett volt (4.03MB, ha jól emlékszem). A zárásig hátralévő pár nap alatt meg nem használtam annyit, hogy átcsússzak 5MB fölé.
Hívásrészletező meg lesz kérve, ezek után meg pláne meg fogom. Eddig valóban nem kértem, mert a számlákkal semmi gond nem volt a "nagy" rendszerfrissítésig.
Ha nem is borítom rájuk, de 2006. júniusában elválnak útjaink, ha lejár a hűség, van más alternatíva is.
Egyébként meg nem ész nélküli a hsz, max. ideges lettem egy "kicsit", hogy már megint a bénázásuk "áldozata" lettem.

Csak egy tipp!

Használd a telefont mondjuk a hónap első felében... Utána irányítsd át a hívásokat más számra és hagyd bekapcsolva a telefont. Helyezd el közjegyzői letétbe. Hó végén pedig hozd el onnan. Ha a számla mégsem azt hozza amire vártál akkor egy hiteles papír van a kezedben, hogy a telefon nem volt használva. Kérsz egy részletes számlát és szotyi...
Kicsit túl komplikáltnak tűnhet de a témobilnál bevált. 10ezer ft volt kiszámlázva arra a 14 napra amíg közjegyzői letétben volt a telefon.
Ennyit akartam csak hozzáfűzni.
Ja és 2,5 év alatt nekem 1x fordult elő a vodánál a hibás számlázás.
26,7 ft. Nem mentem tőle csődbe.

szer. szept. 14, 2005 19:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jelentem ezt a hozzaszo
ast az uj pannonos Xda II minimrol irom! A vodas kartyam 2006 augusztusaig Select-tel fog pihenni!!!

Az NHH-s levellel kapcsolatban kicsit elhamarkodott voltam. Beszeltem veluk telefonon, es azt tanalcsoltak, hogy kerdezzek ra az APEH-nel, mivel a szamlazas vszinu az o asztaluk. Kuldhetem az NHH-nak is, de akkor, ha nem az o hataskoruk, akkor az plusz ido, amig ok tovabbitjak. Ujabb telefonalgatas utan kiderult, hogy tenyleg az APEH-re tartozik. Az illetekes osztaly jogasza azt mondta, hogy az elmondottak tobb torvenysertest is felteteleznek, irjam le nekik levelben, es atnezik a Voda teljes juliusi es augusztusi szamlazasat.
Holnap megirom, es bevuszem a levelet. Kivancsi leszek a kovetkezmenyekre!

szer. szept. 14, 2005 19:05
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:55-kor.

szer. szept. 14, 2005 12:22
Moderátor

Hozzászólás 
KrE írta:
....
Macika! Ha szept. 6-án kaptad a júliusit, akkor holnap várhatod a postást az augusztusival... :wink:
Jelentem, valóban jött tegnap egy piros számla, de az még a július 19-én megreklamált egyik számla volt (ti. hogy nem kaptam már régóta, erre a humanoid bejegyezte, hogy kérem még egyszer elküldeni). Ez volt az első számla, ami a 3 hónapos Nagy Hallgatás után megtörte a csendet. A reklamáció után majdnem 2 hónappal meg is érkezett. Példás sebesség. :(

szer. szept. 14, 2005 11:42
Moderátor

Hozzászólás 
mz írta:
A jó krva nénikéjüket! (Már bocsánat, de most felhúztak rendesen!) :twisted: :twisted: :twisted:
Cirka 7200Ft-os telószámla jött ki ma augusztusra. (Korábban rosszul írtam, a júniusi és júliusi számlával lógtak, a végén már én is belekavarodtam.)
Kiszámlázták 10MB-ig a WAP-ot, holott tuti, hogy a 2-5MB-os sávban voltam a telóm adatforgalom számlálója szerint is 4,3MB-nál hagytam abba az augusztust. 27 elküldött SMS, ez is érdekes, mert ebből 21-et küldtem az SMS számláló alapján. De a duma még így is irreálisan sok. Ma végleg betelt az a bizonyos pohár, a hűség lejártát követően első dolgom lesz felmondani az előfizut. Hiába olcsóbbak a tarifák, hiába van másodperc alap, ha még extra (és valótlan) költségeket tüntetnek fel a számlán, így a végén pedig jóval drágábbra jön ki az egész. Akinek van türelme és ideje, az majd minden hónapban reklamál, akinek meg nincs, az benyeli.
Hétvégén megbeszélek a fickóval mindent, aki intézgeti az előfizuk útját és szépen megreklamáljuk a június, július, augusztus hónapokat. Nem igaz, hogy képtelenek gatyába rázni végre azt a kibszott számlázási rendszert, helyette kiküldenek mindenkinek egy csomó rossz számlát.
Na, az ilyen ész nélküli kirohanásokat nem értettem sohasem, ezért gondolják rólam sokan, hogy Vodabérenc vagyok.

Kedves mz!
Nem a telefonod számlálóira kell hagyatkozni.
Lehet kikérni számlarészletezőt (amúgy ingyen) és le kell egyeztetni a hívásadatokat, számokat, egyebeket. Nekem eddig 44 számlám jött a Vodától, mind hívásrészletezővel, és mind fillérre stimmelt. Akkor is, ha sokalltam. Utólag mindig rájöttem, hogy bizony, 'az' a hívás volt, ami miatt...
Szóval nem ördöngősség.

Ha Neked van utána is igazad, akkor borítsd rájuk az asztalt, hagyd őket a francba.
Ha meg esetleg mégis stimmel minden hívásadat, akkor legközelebb gondolkozz, mielőtt leírnál egy ilyen hsz-t.

szer. szept. 14, 2005 11:38
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:55-kor.

szer. szept. 14, 2005 10:45
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:56-kor.

kedd szept. 13, 2005 8:43
arany tag

Hozzászólás 
Okulásként másoknak is:
Ausztriában hívtam ottani zöld számot előfizetéses karival, abban a tudatban, hogy ingyenes (hiszen a honlapon ez áll). Amikor hazaértem meglepetten tapasztaltam, hogy mindent leszámláznak. ÜFSZ szolgálat szerint díjköteles, mire én rákérdeztem, hogy akkor miért szerepel az a honlapon, hogy a 0800-as számok ingyenesen hívhatók?
Elfelejtették a fél havidíjas kedvezményt is jóváírni.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy jogosnak fogják -e ítélni a panaszom. (17e Ft-ról van szó)
Szerintetek?
Calling Card kártyával telefonáltam haza, ha esetleg vkiben felmerülne a kérdés, hogy mi a fenét tudtam ingyenes számon ennyit beszélni:)
Üdv:
Tian

hétf. szept. 12, 2005 21:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na, én is kaptam számlát! Egy hét alatt kettőt is :!:
Szept 5-én megkaptam a júliusit (25-i számlazárás), augusztus 19-i keltezéssel, szeptember 5-i fizetési határidővel :!:
Ezen még nem akadtam ki, csak felhívtam őket, hogy ezt nem fizetem be azon a napon, amelyiken megkaptam. Azt a választ kaptam, hogy semmi baj ráérek 6-7 napon belül fizetni.
Ma megjött az augusztusi is, augusztus 29-i keltezéssel, és szeptember 14-i fizetési határidővel :!:
Felhívtam az NHH-t. Az nő akivel beszéltem, azt mondta, hogy ez felettébb érdekes, írjak neki levelet, kivizsgálják.
Holnap megy a levél :twisted:

Macika! Ha szept. 6-án kaptad a júliusit, akkor holnap várhatod a postást az augusztusival... :wink:

hétf. szept. 12, 2005 17:46
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:57-kor.

kedd szept. 06, 2005 18:51
ezüst tag

Hozzászólás 
mz írta:
Tudja valaki, hogy a Vodafone-nál a kitöltendő (előfizetőkre vonatkozó) hívásrészletező és a Vitamaxos ügyfelekre vonatkozó "teljes adattartalmú forgalmi kimutatási kérelem” között mi a különbség???

Vitamaxosoknak esetleg nem a tényleges hívásrészletezőt adják, hanem valami mást?!
Teszek még egy lépést feléjük ez ügyben, ha erre sem adnak, akkor folyt. köv. az NHH-nál, amiért az ÁSZF módosítás és a jogerős NHH határozat ellenére sem tűnnek együttműködőnek eme kérdésben.

És azt tudja-e valaki, hogy milyen időtartamra lehet kérni a "teljes adattartalmú forgalmi kimutatási kérelmet”, azaz akár több hónapos intervallumra is? Hiszen van, hogy egy feltöltéssel több időt is el lehet beszélgetni.

kedd szept. 06, 2005 18:43
Moderátor

Hozzászólás 
Ezt is megértem. MEGJÖTT! :))

Igaz, hogy minimális késéssel, hiszen tegnapelőtt járt le a befizetési határidő, na de kit érdekel, ha végre a kezemben tudhatom! :))

Július 25-ig jó vagyok.
Mi?
Hogy az még így is >1,5 hónap lemaradás???
Na, azért ne szőrszálhasogassunk! Az apró eredményeknek is kell örülni! :)

kedd szept. 06, 2005 14:52
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:57-kor.

kedd szept. 06, 2005 11:48
arany tag

Hozzászólás 
ImiPapa írta:
Pénteken vettem egy voda előfizetést telefonnal. 2 év rabszolgasors, ilyesmik, ahogy kell. Az eladó hölgy közölte, hogy 48 órán belül aktiválják a szolgáltatást, de megnyugtatott, hogy másnap reggelre minden hifi. Most hétfő este van, a telefon még mindig nem működik, az ügyfélszolgálat pedig holnap délelőttre igérte, hogy tutti meglesz. Szerintetek van ilyen a 21. században. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy egy szolgáltató??? ilyet hogyan engedhet meg magának?! Eddig bárhol vettem telefont, működött mire kiléptem az üzletből.

Már bocs', de alapvetően ott szúrtad el, hogy hetvenes előhívót választottál.

kedd szept. 06, 2005 7:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Al Bundy írta:
mz írta:
Akkor miert nem szunteted meg?!
Gondolom a 2 vagy 3 ÉV rabság miatt... Nem?
Már félhavidíjas hosszabbításban vagyok, asszem 10eFt a lelépés. De lehet hogy csak 5, mert ez az utolsó év.
Jah, így már OK. Közben ki is töröltem, mert láttam, hogy válaszoltál. :)

hétf. szept. 05, 2005 22:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rendszerfejlesztés van már vagy 3hónapja, azóta minden kaka a vodánál.

hétf. szept. 05, 2005 20:54
vas-tag

Hozzászólás 
Pénteken vettem egy voda előfizetést telefonnal. 2 év rabszolgasors, ilyesmik, ahogy kell. Az eladó hölgy közölte, hogy 48 órán belül aktiválják a szolgáltatást, de megnyugtatott, hogy másnap reggelre minden hifi. Most hétfő este van, a telefon még mindig nem működik, az ügyfélszolgálat pedig holnap délelőttre igérte, hogy tutti meglesz. Szerintetek van ilyen a 21. században. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy egy szolgáltató??? ilyet hogyan engedhet meg magának?! Eddig bárhol vettem telefont, működött mire kiléptem az üzletből.

hétf. szept. 05, 2005 20:28
Moderátor

Hozzászólás 
Nálam még mindig semmi.
Az utolsó kiszámlázott hívásom 2005. június 26-án este történt.
Azaz 2,5 hónapja.

hétf. szept. 05, 2005 19:48
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:44-kor.

hétf. szept. 05, 2005 19:19
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 152  Következő