Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 10:07

Hozzászólás a témához  [ 2563 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 52  Következő
Nokia 6230i 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
P.I. írta:
Szervusztok!
BT-kapcsolat után kikapcsolom a BT-t, el is tűnik a pici ikon, azt írja ki, hogy Bluetooth kikapcsolva. A BT azonban nem kapcsolódik ki! Ha utána bekapcsolom, azt írja ki, hogy bekapcsolva, de az ikon már nem kerül fel balra. Innentől már csak egy Power OFF/ON gyógyítja meg.
Találkoztatok már ilyen hibajelenséggel?
Nem volt szoftfrissen mostanában a telód?

Nem, még az eredeti 3.23-assal üzemel. Ez a frissítés hogy megy? Garanciában?

kedd szept. 06, 2005 13:43
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
P.I. írta:
Szervusztok!
BT-kapcsolat után kikapcsolom a BT-t, el is tűnik a pici ikon, azt írja ki, hogy Bluetooth kikapcsolva. A BT azonban nem kapcsolódik ki! Ha utána bekapcsolom, azt írja ki, hogy bekapcsolva, de az ikon már nem kerül fel balra. Innentől már csak egy Power OFF/ON gyógyítja meg.
Nem volt szoftfrissen mostanában a telód?

kedd szept. 06, 2005 13:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Szervusztok!

kedd szept. 06, 2005 12:10
arany tag

Hozzászólás 
cbr900rr írta:
Ékezetet nem kezel?

Tökéletesen kezeli az ékezeteket, ha a "Szöveg-kódolás"-nál az "Eastern-European (Cp1250)"-t választod ki!

hétf. szept. 05, 2005 19:40
arany tag

Hozzászólás 
cbr900rr írta:
Ha valaki tudna segiteni a bookreader használatában azt megköszönném. Hogy lehet uj könyvet felvenni a listába? Nekem nem megy. Vagy lehet nem jo a bookreader-em?

A http://tequilacat.nm.ru/dev/br/index-en.html lapon le tudod tölteni a "shell" windows-os keretprogramot, amivel a .txt kiterjesztésű szövegfájlokból (könyvekből) a telefonra feltölthető java progikat tudsz készíteni. A 2.0-ás shell progikból hiányzik három .dll fájl, amit külön le kell töltened, majd be kell másolnod a shell progi mappájába. Ezeket is megtalálod a Download szekcióban. Ha egy könyv nagy méretű, akkor egynél több java progi is készülhet.

A shell progiban válaszd ki a könyvet, amit olvasni akarsz a mobilon, majd az opcióknál a "jar fájl maximális méreté"-nek 512000-et adj meg! A "Text block size" legyen 500000. Beállíthatod az autoscroll értékét, valamint a háttérvilágítás intenzítását is csökkentheted, amivel jelentősen növekszik az akku üzemideje. A Font lapon megadhatsz nagyobb méretű betűket is, ha kicsinek találod a telefon saját betűméretét.

Kellemes olvasást! :-)

hétf. szept. 05, 2005 19:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
c3po írta:
Nekem errol a forumrol az tunik, hogy megjelent.

Hááát, amikor beírtad, körbenéztem egy kicsit és sehol sem találtam nyomát, Nokia szervizes körökben sem.

Ausztrál az ürge, aki ezt beírta, lehet, hogy ott más a módi. Nincs persze kizárva, hogy hamarosan itt is lesz ilyen, de most nincs.

hétf. szept. 05, 2005 19:32
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Ékezetet nem kezel?

hétf. szept. 05, 2005 15:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha valaki tudna segiteni a bookreader használatában azt megköszönném. Hogy lehet uj könyvet felvenni a listába? Nekem nem megy. Vagy lehet nem jo a bookreader-em?

hétf. szept. 05, 2005 14:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Klown írta:
Üdv!

Nálam a következő a hibajelnség:

Egyes mp3 számoknál a ugrik. De nem úgy, mint a CD, hogy +5másodpercet, hanem a következő számra ugrik. Ami igen zavaró! Próbáltam már többször is a másolást. Ugyanez az eredmény. De pl. a telefon memóriájáról lejátszom WinAMP-pal, úgy már megy. Annyit észrevettem, hogy általában akkor ugrik számot, ha valamilyen grabbelési hiba van. Akkor a WinAMP is pattan egyet, de folytatja tovább. Erre tudtok valami megoldást?! (A szám újragrabbelésén, vagy újra letöltésén kívül?! :P )

Üdv: Klown
Hibás MP3-akkal miért zaklatod szegény telefont:)? Mivel a 6230i-re nem létezik semilyen más lejátszó progi, ezért szerintem csak egy lehetőséged van a hibát kiküszöbölni. Tömörítsd hibamentesen az mp3-at, és próbáld ki úgy:) Nekem sosem voltak ilyen akadozási gondjaim. Hibás mp3-at nem töltöttem fel rá.

Üdv!

hétf. szept. 05, 2005 3:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!

Nálam a következő a hibajelnség:

Egyes mp3 számoknál a ugrik. De nem úgy, mint a CD, hogy +5másodpercet, hanem a következő számra ugrik. Ami igen zavaró! Próbáltam már többször is a másolást. Ugyanez az eredmény. De pl. a telefon memóriájáról lejátszom WinAMP-pal, úgy már megy. Annyit észrevettem, hogy általában akkor ugrik számot, ha valamilyen grabbelési hiba van. Akkor a WinAMP is pattan egyet, de folytatja tovább. Erre tudtok valami megoldást?! (A szám újragrabbelésén, vagy újra letöltésén kívül?! :P )

Üdv: Klown

vas. szept. 04, 2005 21:02
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
HappyBoy írta:
közben megjelent a 3.46 -os szoftver. Tud róla valaki valamit?

Én igen. Hogy még nem jelent meg :)

Nekem errol a forumrol az tunik, hogy megjelent.
http://www.expansys.com.hk/forumthread. ... thread=441

Meg meg az is, hogy a felhasznalo altal eddig talalt egyetlen modositas a kihangositot erintette.

pén. szept. 02, 2005 21:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
HappyBoy írta:

Én igen. Hogy még nem jelent meg :)

pén. szept. 02, 2005 19:32
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Egyébként én is AD-15-el hallgatom a 6230i-t, ja és teljes hangerõn, de így is bírja 8 órát!
Ja és AD-15-el picit hangosabb, mint a sima gyárival, vagy a saját készítésû 3.5" átalakítóval, de hogy mitõl azt nem tudom.

csüt. szept. 01, 2005 18:06
arany tag

Hozzászólás 

csüt. szept. 01, 2005 17:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
A problemad megoldasara szerintem ebben a keszulekben nincs mod, de meg utananezek.

Udv.

Balazs
Thanks in advance.

GeReKe

szer. aug. 31, 2005 6:10
arany tag

Hozzászólás 
KisGereke írta:
Idézet:
A k.-t is át tudom állítani thu.-ra ? Komoly? Nekem mindig csak tue.-ra sikerul. Hol lehet a baj??? :wink:

Udv.

Balazs
Nem kell cikizni az angol tudásom. Mikor rányomtam az ELKÜLD -re, akkor már én is láttam a hibát.

Megoldást adjál, ne hibákat keress a hozzászólásokban!

Üdv.
A hozzaszolas modositasara megoldas az "edit" gombbal lehetseges. (Meg ott volt a szmajli is) :wink:
A problemad megoldasara szerintem ebben a keszulekben nincs mod, de meg utananezek.

Udv.

Balazs

kedd aug. 30, 2005 21:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
A k.-t is át tudom állítani thu.-ra ? Komoly? Nekem mindig csak tue.-ra sikerul. Hol lehet a baj??? :wink:

Udv.

Balazs
Nem kell cikizni az angol tudásom. Mikor rányomtam az ELKÜLD -re, akkor már én is láttam a hibát.

Megoldást adjál, ne hibákat keress a hozzászólásokban!

Üdv.

kedd aug. 30, 2005 21:25
ezüst tag

Hozzászólás 
.:Jeff:. írta:
Sy írta:
Sy írta:
Ez nagyon coolnak tűnik! Kérdés, hogy ha távirányítós fülest nyomok rá, vajon tudja-e kezelni a telefon médialejátszóját... Valakinek van már vele tapasztalata?

Nekem AD-15-öm van, de távirányítós fülesem nincsen... :)

És nem tudnád valakinek a fülesével kipróbálni? Kollégáknál sincs senkinek se egy? :)

Nem jellemző a távirányítós füles az ismerettségi körömben.

De szerintem nulla a valószínűsége, hogy haramdik gyártó fülesével tudd kezelni a telefont, mindezt úgy, hogy közben még egy adapter is be van iktatva. Hangerőszabályzás egy másik téma, az fog menni, persze csak gány módon, mégpedig úgy, hogy maxra veszed a hangerőt a telón és a fülessel szabályzod a hangerőt...

Ez teljesen igaz, de ha maxra veszed a hangerőt akkot azt tudnod kell hogy iszonyatosan merülni fog a telód. Pl vannak az új modern cuccok, ahol lehet magán a fülesen állítani a hangot, ott egy potmétert taszajtasz ösze vissza. A leadott energia-teljesítmény ugyan az mind teljes, mind alacsony hangerőn. Itt is így történne. Így hát ott vagyunk megint ahol a part szakad. Hiába oldanád meg ezt a gondodat, vihetsz magaddal egy töltőt, vagy pótaksit. Ugye mert itt jönne a fő gond. Gyorsan lemerülnél. :shock: De ha jól nyomatod az elektronikát tudsz magadnak házilag csinálni egy gyorstöltőt. Mit ahogy azt már megcsinálták más gyártóknál (Pl Siemens) Rádugsz a cuccra egy 9v-os elmet vagy már van ceruza ill gombelemes változatban is. És így tudnád megoldani hogy tudod tölteni az akut. :lol: :P :oops:

kedd aug. 30, 2005 21:10
arany tag

Hozzászólás 
M62 írta:
KisGereke írta:
a k.-t is át tudom állítani thu.-ra...

Legalább annyi elõnye van, hogy nem olyan k. félreérthetõ. :)

Udv.

Balazs

kedd aug. 30, 2005 19:59
Site Admin

Hozzászólás 
Namost azon a HDS-3ason van ám egy gomb, mégpedig egy fekete gumiborítású. Na hogy ha azt megnyomod, akkor tudsz váltani a rádiók és az Mp3-ak között is :D

Ja, ez tiszta, de én lejátszás, megállítás, léptetés funkciókra gondoltam, csak ezek szerint nem fogalmaztam elég világosan, sorry :)

Féltem tőle, hogy ez lesz, de 15 (13) ezret nem adnék ki szívesen egy távirányítós fülesért, főleg, hogy az LCD-t teljesen haszontalannak tartom.

kedd aug. 30, 2005 19:04
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Sy írta:
Sy írta:
Ez nagyon coolnak tűnik! Kérdés, hogy ha távirányítós fülest nyomok rá, vajon tudja-e kezelni a telefon médialejátszóját... Valakinek van már vele tapasztalata?

És nem tudnád valakinek a fülesével kipróbálni? Kollégáknál sincs senkinek se egy? :)

Nem jellemző a távirányítós füles az ismerettségi körömben.

De szerintem nulla a valószínűsége, hogy haramdik gyártó fülesével tudd kezelni a telefont, mindezt úgy, hogy közben még egy adapter is be van iktatva. Hangerőszabályzás egy másik téma, az fog menni, persze csak gány módon, mégpedig úgy, hogy maxra veszed a hangerőt a telón és a fülessel szabályzod a hangerőt...

kedd aug. 30, 2005 17:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
KisGereke írta:
a k.-t is át tudom állítani thu.-ra...

Legalább annyi előnye van, hogy nem olyan k. félreérthető. :)

kedd aug. 30, 2005 17:16
arany tag

Hozzászólás 
Sy írta:
Jeff, nekem a dobozában "csak" egy HDS-3 típusú füles volt, azon semmi kezelőszerv.. :(

Csak most olvasom mit írsz...

Namost azon a HDS-3ason van ám egy gomb, mégpedig egy fekete gumiborítású. Na hogy ha azt megnyomod, akkor tudsz váltani a rádiók és az Mp3-ak között is :D

kedd aug. 30, 2005 17:12
Site Admin

Hozzászólás 
Sy írta:

kedd aug. 30, 2005 13:01
arany tag

Hozzászólás 
Sy írta:

kedd aug. 30, 2005 11:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Természetesen a teljes dátumot én is el tudom tüntetni és a k.-t is át tudom állítani thu.-ra.

Viszont én szeretném kitenni a dátumot, de nem szeretném látni a hét napját. Vagy ha mutatja, akkor írja a dátum után szépen magyarul és ne azzal kezdje a dátumot. Mondjuk így: 2005 aug. 30. kedd

kedd aug. 30, 2005 10:39
Moderátor

Hozzászólás 
KisGereke írta:
Kösz,

Állíthatok amit akarok. Az a rohadt " k. " betű mindig ott van.

Most éppen így néz ki a képernyő : " k. 30.08.05 " . Ez borzalmas!!!!!
Ezért ajánlottam a nyelvcserét. Akkor nem k. lesz ott! :)

kedd aug. 30, 2005 10:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Kösz,

Állíthatok amit akarok. Az a rohadt " k. " betű mindig ott van.

Most éppen így néz ki a képernyő : " k. 30.08.05 " . Ez borzalmas!!!!!

kedd aug. 30, 2005 10:23
Moderátor

Hozzászólás 
KisGereke írta:
Tisztelt TopikTársak,

Valaki már kérdezte - úgy a 15 oldal körül - de nem kepott Ő sem egyértelmű választ. Ha nem nyúlsz a mobilhoz kiteszi képernyőkímélőnek a pontos időt. Lehet-e növelni a betüméretet, mert így elég kicsi?

Másik. Beállítom a DÁTUM_MUTAT menüt, akkor kiteszi a hét napját is: " k. 2005.aug.30 " . Ez így elég murisan néz ki. El lehet tüntetni a h,k,..betüket, vagy esetleg lehet a dátum végére tenni?

Kösz:
GeReKe
Amennyiben átállítod más nyelvre a készülék nyelvét, akkor más - szintén rossz - konfigurációt próbálhatsz ki.
A betűméretet meg (mint már mondták előttem) nem lehet változtatni.

kedd aug. 30, 2005 10:21
platina tag

Hozzászólás 
A képernyőkímélő pontos idejének méretét NEM! tudod növelni...

A dátumkijelzésre azt tudom "mondani" meg kell próbálni a dátum beállításnál, milyen lehetőségek vannak...lehet, hogy ott tudsz valamit állítani...

kedd aug. 30, 2005 10:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Tisztelt TopikTársak,

Valaki már kérdezte - úgy a 15 oldal körül - de nem kepott Ő sem egyértelmű választ. Ha nem nyúlsz a mobilhoz kiteszi képernyőkímélőnek a pontos időt. Lehet-e növelni a betüméretet, mert így elég kicsi?

Másik. Beállítom a DÁTUM_MUTAT menüt, akkor kiteszi a hét napját is: " k. 2005.aug.30 " . Ez így elég murisan néz ki. El lehet tüntetni a h,k,..betüket, vagy esetleg lehet a dátum végére tenni?

Kösz:
GeReKe

kedd aug. 30, 2005 9:19
Site Admin

Hozzászólás 
Hmm, a leírás szerint:
Idézet:
Segítségével a telefonon tárolt zenét, FM rádiót hallgathat 3,5-es jack dugós fülhallgatóval.

kedd aug. 30, 2005 8:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez megfelel arra amire a gyári is, de van mégegy lehetőséged ha komolyan zenét akarsz hallgatni, akkor létezik egy adapter amibe a saját fülesed dughatod be, és ezzel nyomathadod a hangzást ezerrel. :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.mobiltelefonok.hu/uj/termekn ... 9999&lang=

Szerintem nagyon felesleg kidobálni több 10 ezer forintot ilyen úgymond divatcuccokra, mint pl ez a kijelzős fülhalgató, mert semmivel sem jobb mint az elődje ugyanazt a hangát biztosítja mint a régi, ugyanazt a szép magasat. Csak mutatja a zeneszámok nevét, és kiijelzi ki hív. Ill leszívja az akut rendesen. (+ háttérvilágítás, + kijelzőüzemeltetés, + kijelzőscrollozás) Sztem nem ér meg ennyit. Lesz ez még olcsóbb is. De mindenkinek saját dolga hova költi a pénzét. :lol:

hétf. aug. 29, 2005 23:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez vajon nem jó? :roll: A Speedshoposok biztos elmondanák, megfelel-e az adott célra.

http://www.mobiltelefonok.hu/uj/termekn ... 9999&lang=

hétf. aug. 29, 2005 20:04
Site Admin

Hozzászólás 
Jeff, nekem a dobozában "csak" egy HDS-3 típusú füles volt, azon semmi kezelőszerv.. :(

hétf. aug. 29, 2005 19:26
arany tag

Hozzászólás 
Hát nemtom, 13E Ft-ot kiadni egy vezetékes Head-Settért...szerintem már nem is luxus, hanem valami más :D

A rádiótcsatornákat, illetve a zeneszámokat a gyárilag hozzáadottal is tudod egyébként léptetni.

hétf. aug. 29, 2005 18:10
Site Admin

Hozzászólás 
Na, ez engem is érdekelne. Rám 15-ért akarták a Westend-beli Nokia boltban "sózni" ezt. Azt sajnálom, hogy nincs egy köztes megoldás, amivel lehet vezérelni a dallejátszást (léptetés, lejátszás, megállítás), de nincs kijelzője (szerintem az csak fölöslegesen drágítja a cuccot).

hétf. aug. 29, 2005 16:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Szevasztok!

a HS-6 os kijelzős headsetet használta már valaki? megéri az árát ( 13000ft a speedshoppban) nem eszi nagyon az akkut, nincsenek bugjai?

Kép

hétf. aug. 29, 2005 16:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Mi van a dobozában?

Hát, elég karcsú a doboza: 32-es mmc, sztereó haedset (az újabb, kicsi egyenes végű csatlakozóval), két kicsi fekete szivacs, aksi, töltő, telefon.
Viszont állítom, hogy ehez a telóhoz a legolcsóbbak a tartozékok. Utángyártott adatkábel 2000 Ft (teljesen jól szuperál, nem úgy mint a Samsung esetén), 512-es kártya 8000..

vas. aug. 28, 2005 21:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Biztos volt már, de a kereső nem találta:

Mi van a dobozában?

vas. aug. 28, 2005 19:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Daemon Wear írta:
Amikor belépsz az alkalmazásokba, akkor látod a bal alsó sarokban az opció feliratot, oda belemész aztán látsz egy olyat hogy alkalmazás beállítások, aztán látod azt hogy alkalmazáshangok. Nos azt kapcsold ki. Ezt meg kell tenned a játékoknál és a gyüjteménynél is. Én már nincs is hangja a telónak! Jó játékot!

Wow! Millió köszönet. Megmentetted az életem, hétfőn termelési értekezleten meghaltam volna, az ziher!!!

vas. aug. 28, 2005 0:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Amikor belépsz az alkalmazásokba, akkor látod a bal alsó sarokban az opció feliratot, oda belemész aztán látsz egy olyat hogy alkalmazás beállítások, aztán látod azt hogy alkalmazáshangok. Nos azt kapcsold ki. Ezt meg kell tenned a játékoknál és a gyüjteménynél is. Én már nincs is hangja a telónak! Jó játékot!

szomb. aug. 27, 2005 23:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziastok!

Telefon némára van álítva. A java játékoknak ennek ellenére van hangjuk. Nagyon égő, hogy értekezleten most nem lehet játszani. Lehet ezzel valamit tenni? 3.3 soft.
3gp video esetén job-bal gombnak kellene tekernie előre-hátra? Nálam nem csinálja.
thnx!

szomb. aug. 27, 2005 22:54
arany tag

Hozzászólás 
Daemon Wear írta:
Mert ha teljesen új a telefon akkor játszatsz vele mire leszeded annyira szorul. :P

En a mai napig nem tudom leszedni a hatlapomat, pedig megvan mar par honapja a keszulek...igaz, nem is cserelgetem a kartyakat...na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom... :)

szomb. aug. 27, 2005 21:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Előfordulhat még az is, hogy eldobja a hálózatot és amikor megtalálja akkor felvillan. Én is a 3.30 as softot használom. Nekem is csinált ilyen villogásos poénokat, az hálózat, ill aksi miatt volt. Erre nem gondolt senki, adhat ez is villogásra okot.

Most akkor hogy tudnád ráeröltetni a hátlapot? Mert ha teljesen új a telefon akkor játszatsz vele mire leszeded annyira szorul. :P

szomb. aug. 27, 2005 19:10
ezüst tag

Hozzászólás 
köszi a válaszokat!

1.
Az automata billzárt rühellem, ugyhogy nem amiatt, de ha az akksi egységek miatt, akkor ok. Csak akkor meg az van hogy nagyon zabálja, mert mikor direkt figyeltem (kb. 3/4 órát), ugy hogy semmit nem csináltam vele, csak hevert az ágyon, akkor kb 2x csinálta(tehát kb. 15-20 percenként ment le 1 egység :? ). na mind1. legalább akkor tom hogy nem a soft miatt csinálja.

2.
Valahol olvastam( lehet hogy pont itt, már nemtom), hogy a BL-6c akksi egy kicsit vastagabb, és kidudorodik állitolag a hátlap. Ez igaz? van valakinek ilyen?

szomb. aug. 27, 2005 17:14
Site Admin

Hozzászólás 
barthi írta:
nemethjoc írta:
Másnak is csinál olyat a telefon...
Csak erre a kerdesedre tudom a valaszt: akkor vilagit "magatol", amikor egy egyseg lemegy az akksi toltottseg jelzobol...

Whoa, nem is tudtam, hogy ez ezért van. Köszi az infót!

pén. aug. 26, 2005 22:12
arany tag

Hozzászólás 
nemethjoc írta:
...

1. De csinál, méghozzá, ha be van kapcsolva az automata billentyűzár és az éppen aktiválódik.

2. Velem is megtörtént már, hogy újraindult egyszer a készülék, de ilyen SMS eltűnés még nem fordult elő, pedig jópárszor kaptam már SMS-t netezés közben.

pén. aug. 26, 2005 21:56
arany tag

Hozzászólás 
nemethjoc írta:
Hi!

1.
Másnak is csinál olyat a telefon, hogy magátol elkezd világitani, pedig nem nyulok hozzá, és nem érkezik semmi.Csak ugy magátol világít, de el is alszik annyi idő után mintha egy gombot nyomtam volna.
Kicsit idegesitő. 3.30as soft van rajta. egy soft frissités ezt megoldja?

Csak erre a kerdesedre tudom a valaszt: akkor vilagit "magatol", amikor egy egyseg lemegy az akksi toltottseg jelzobol...

pén. aug. 26, 2005 21:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

1.
Másnak is csinál olyat a telefon, hogy magátol elkezd világitani, pedig nem nyulok hozzá, és nem érkezik semmi.Csak ugy magátol világít, de el is alszik annyi idő után mintha egy gombot nyomtam volna.
Kicsit idegesitő. 3.30as soft van rajta. egy soft frissités ezt megoldja?

Haver mondta, hogy van olyan telefon (asszem samsungot mondott, de nem biztos), hogy ez egy afféle fetaure, mert annak a telefonnak a leirásában az volt, hogy ha az energiatakarékos mód be van kapcsolva, akkor óránkét egyszer-kétszer felvillanhat a kijelző. Ennél is ez lenne? (nem hiszem, bár nem olvastam el a könyvét, mert németül van, és ahhoz hülye vagyok).

2.
Vodával netezek, és kapcsolat közben kaptam egy smst, és megakartam nézni, de nem vártam meg, hogy végig sipoljon(alapbeállitás), hanem rögtön nyomtam az Ok-t, és abban a pillanatban kifehéredett a kijelző, és ujraindult a telefon(nem kért pin-t se). Végeredmény eltűnt az sms(asse tom ki küldte). Na ez mitől lehet? Olvastam vlahol, hogy a vodával netezőknek néha ujra indulgat a telefon netkapscolat közben. Lehet hogy ezért, és csak pont rosszkor az sms közben? Vagy csak a soft miatt?

Szoval ha valaki tapasztalt ilyeneket, vagy tudja mitől van ez, akkor plííz ossza meg

pén. aug. 26, 2005 21:40
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2563 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 52  Következő