Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 21:43

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
nagylacza írta:
1 hete kötöttem meg a Select előfizetésem, de sehol nem találtam meg a hálózaton belüli hívás-átirányítás költségét.
Ingyenes mint a hangpostára történő, vagy fizetős?

Vodánál minden hívásátirányítást a normál tarifákon számláznak... Szóval hálón belülre is fizetős.
Ez alól valóban csak a hangpostára való átirányítás kivétel, ami ingyenes.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sverige szer. szept. 07, 2005 7:41-kor.

szer. szept. 07, 2005 7:29
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Üdv

OFF

Egy gyors kérdésem lenne.
1 hete kötöttem meg a Select előfizetésem, de sehol nem találtam meg a hálózaton belüli hívás-átirányítás költségét.
Ingyenes mint a hangpostára történő, vagy fizetős?

köszi

ON

anybody: szerintem főleg a kereskedő véleményén mulhat.
1 éve kötöttem volna voda50-et, de 30000 kauciót kértek
készülék nélkül is. 1 hete 0ft volt a kaució, igaz másik boltban. :)
ki érti ezt...

szer. szept. 07, 2005 6:45
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás Bónusz
Én is kötmék most Bónuszt, csak késik a visszajelzés a központtól. 2 napja voltam bent, és azóta semmi. Lényeg: a kérdésem az lenne, hogy mitől függ, hogy mennyi kauciót kell fizessek? Hogyan is működik ez? Nem értem...

kedd szept. 06, 2005 22:15
arany tag

Hozzászólás 
Nálam először a cím nem stimmelt ezért megoszlott a 2-2 előfizetés. Kijavították (gondolom elírtak 1-2 betüt :twisted: ) aztán egy ügyfélszám alá került mind a 4 szám és innentől kezdve ment csak az ingyenduma kártyák között.

kedd szept. 06, 2005 12:33
arany tag

Hozzászólás 
KeFe írta:
MEB írta:
kimi írta:
Hi!

De bizony van ingyenduma! Nekem is 3 előfizetés 1 ügyfálszámon van, és egy külön, amit legutoljára vettem. Megoldották nekem technikailag, hogy mind a 4 előfizetés ingyen tudja hívni egymást. Tuti müködik, mert már megjöttek a számlák is.

Kimi

Pár napja írtam,hogy nálam is hasonlóan _működik_.
És a számlákkal sincs gond. (kop-kop) 8)

És a másik ügyfélszámnak a számlázási címe és a tulajdonosa is más?

Nem.Mindegyik az én nevemen és címemen van.

kedd szept. 06, 2005 10:36
ezüst tag

Hozzászólás 
MEB írta:
kimi írta:
Hi!

De bizony van ingyenduma! Nekem is 3 előfizetés 1 ügyfálszámon van, és egy külön, amit legutoljára vettem. Megoldották nekem technikailag, hogy mind a 4 előfizetés ingyen tudja hívni egymást. Tuti müködik, mert már megjöttek a számlák is.

Kimi

És a másik ügyfélszámnak a számlázási címe és a tulajdonosa is más?

kedd szept. 06, 2005 10:06
arany tag

Hozzászólás 
Bocs, én úgy tudtam, hogy csak egy ügyfélszám alatt megy az ingyenduma. :roll: Nekem mindenhol azt mondták (márkaképviselet, 1270) hogy csak egy ügyfélszám alatt megy a dolog. Frankó, hogy mindenki más mond és tud! :roll:

hétf. szept. 05, 2005 19:39
arany tag

Hozzászólás 
MEB írta:

Hali!

Na ezért tettem panaszt, mert Én is így tudom. :)

Csumi:Attka

hétf. szept. 05, 2005 15:33
arany tag

Hozzászólás 
kimi írta:
Hi!

Kimi

hétf. szept. 05, 2005 14:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Kimi

hétf. szept. 05, 2005 13:55
arany tag

Hozzászólás 
Attka írta:
Ebydr írta:
Miket számláztak össze-vissza, amikre számlapanaszt tettél?

Szia!

Azt mondták annó, hogy amikor két ügyfélszámon volt az 5 előfizum, akkor is él az ingyenduma, ehhez képest beszámlázták a hívásokat, ezen kívül kiszámláztak egy olyan hónapot is amit már rendeztem sokkal elöbb.

Sajnos, akkor nincs ingyenduma, ha nem egy ügyfélszámon vannak az előfizetések. :(

Silver köszi!

hétf. szept. 05, 2005 8:03
arany tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:

Szia!

Azt mondták annó, hogy amikor két ügyfélszámon volt az 5 előfizum, akkor is él az ingyenduma, ehhez képest beszámlázták a hívásokat, ezen kívül kiszámláztak egy olyan hónapot is amit már rendeztem sokkal elöbb.

hétf. szept. 05, 2005 5:04
arany tag

Hozzászólás 

vas. szept. 04, 2005 21:55
arany tag

Hozzászólás 
Szaisztok!

Őrület, hogy mi van a számlázáson. Össze-vissza számláztak nekem mindent, úgyhogy panaszt tettem, mellesleg megemlítettem a 28%-os levonást is, hogy ezt nem közölték szerződéskötéskor. Erre azt mondták, hogy akkor most a telefonban tájékoztatnak erről :), és ez sajnos így van. :(

vas. szept. 04, 2005 18:21
Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Srácok! Az ingyenduma beleszámít az aktuális egyenlegbe amit az 1751-en kérek le?

Szerintem igen, nekem 30 perc csoporton kívüli és egy csomó csoporton belüli beszélgetés után 1371.- Ft nettó egyenleget ad vissza.

vas. szept. 04, 2005 12:13
arany tag

Hozzászólás 
Srácok! Az ingyenduma beleszámít az aktuális egyenlegbe amit az 1751-en kérek le?

vas. szept. 04, 2005 11:06
arany tag

Hozzászólás 
csongor írta:
Nem tudom, kinek mennyi idő után küldték meg a bónuszos levelet, de nekem így 1,5 hónap után kezd a tököm tele lenni a Vodafonnal. Nem igaz, hogy ennyire nehéz dolog lenne elküldeni egy rohadt levelet (mégcsak nem is vidékre). Folyamatosan 1-2 héttel hitegetnek, az ügyfélszolgálat se tud soha konkrétumot mondani ezzel kapcsolatban. Persze arról szó sincs, hogy levél nélkül köthessem meg a bónuszt.
Ja, barátnőmnek 1 hete megküldték, pedig őt három héttel utánam hívták fel, szóval ő megkapta a beígért 2 hét alatt. Tényleg nem értem. Szóval szerintem nem csak a számlázó rendszerükkel lehet nagy ****, hanem a postázójukkal is!

Dühös vagyok, elegem van. Huh, na most jól kimérgelődtem magam. Bocs ha fárasztottam volna vele valakit, de most kicsit megkönnyebbültem, hogy kiírtam magamból. :)

Csongor

Dettó. Ugyanígy vagyok vele. Június 25-én hívtak fel. AZóta már egyszer rájuktelefonáltam, akkor azt mondták, nyugi, szeptember 30-áig biztos megkapom. Tegnap megint felhívtam őket. Beszélt valaki fejessel, aki azt mondta neki, írja le, hogy mit szeretnék, és küldje el neki, majd utánanéz, és engem visszahívnak. Az Ügyfélszolgálatos srác (tök jó fej - Németh Attila) így is tett. Elküldte a mail-t a bajommal együtt. Ma hívtak volna az Ügyfélszolgálattól, de épp nem voltam a telefonomnál, és nem tudtam felvenni. De **** újra hívni azóta. Pedig máskor ilyenkor már visszahívtak aznak újra.

Én nem értem őket. **** Vodkafone!

pén. szept. 02, 2005 20:15
platina tag

Hozzászólás 
Idézet:
- az USA-ba küldött SMS-ek belföldi, tehát 1-szeres áron vannak kiszámlázva, és a havi 20 db-ból vonták le.

persze! ez a természetes, a bonusz papirjan sehol nincs megkülönböztetve a külföld!

pén. szept. 02, 2005 16:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tudom, kinek mennyi idő után küldték meg a bónuszos levelet, de nekem így 1,5 hónap után kezd a tököm tele lenni a Vodafonnal. Nem igaz, hogy ennyire nehéz dolog lenne elküldeni egy rohadt levelet (mégcsak nem is vidékre). Folyamatosan 1-2 héttel hitegetnek, az ügyfélszolgálat se tud soha konkrétumot mondani ezzel kapcsolatban. Persze arról szó sincs, hogy levél nélkül köthessem meg a bónuszt.
Ja, barátnőmnek 1 hete megküldték, pedig őt három héttel utánam hívták fel, szóval ő megkapta a beígért 2 hét alatt. Tényleg nem értem. Szóval szerintem nem csak a számlázó rendszerükkel lehet nagy ****, hanem a postázójukkal is!

Dühös vagyok, elegem van. Huh, na most jól kimérgelődtem magam. Bocs ha fárasztottam volna vele valakit, de most kicsit megkönnyebbültem, hogy kiírtam magamból. :)

Csongor

pén. szept. 02, 2005 15:02
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
azért, mert így hátha megrendeli, aki még nem tud róla (valami norbi vagy barbi) és aztán elfelejti lemondani szeptembertől.

Már ahhoz sem kell telefonálni, megkérdezésem nélkül aktiválták, csak úgy. :evil:

csüt. szept. 01, 2005 14:11
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
"Neked is az szerepel a számlán, hogy "nem voltak díjköteles hívásaid"?"

Nem, nem szerepel ilyen rajta.

csüt. szept. 01, 2005 13:45
arany tag

Hozzászólás 
Hardside írta:
"Az első hónapban pedig egyszerre számlázzák az adott hónap tört havidíját, valamint előre a következő havit."

Igen, csak ez ott hibádzik, hogy nem ez történt: ezen a számlán nincs rajta előre a következő havi havidíj. Csak az előző havi.
Tehát: NEM havidíjjal vagyok előre, hanem "hívásdíj-hátralékom" van, ha úgy tetszik.

Igen, mert ez a júliusi számla, amit késve küldözgettek ki. Szerintem. Szimplán le vannak maradva egy körrel.

Neked is az szerepel a számlán, hogy "nem voltak díjköteles hívásaid"?

csüt. szept. 01, 2005 13:30
platina tag

Hozzászólás 
"Az első hónapban pedig egyszerre számlázzák az adott hónap tört havidíját, valamint előre a következő havit."

Igen, csak ez ott hibádzik, hogy nem ez történt: ezen a számlán nincs rajta előre a következő havi havidíj. Csak az előző havi.
Tehát: NEM havidíjjal vagyok előre, hanem "hívásdíj-hátralékom" van, ha úgy tetszik.
Így most legközelebb ki tudja, milyen számla jön? Lehet, hogy az elmaradt hívásdíj+az aktuális havidíj? Lehet, hogy az elmaradt hívásdíj+az aktuális havidíj+még egy havidíj előre??? :shock:

És akkor felmerül ugye az a kérdés, hogy most egy adott időszak 2500 Ft-os lebeszélhetőséget miből vonják le? Melyik időszak hívásdíjaiból?

csüt. szept. 01, 2005 12:36
platina tag

Hozzászólás 
Hardside írta:
A hívásdíjakat csak 07.13 - 07.25-ig számlázták ki, ellenben a havidíjakat (Internet, wap, előfizetési díj) 07.13 - 08.25-ig kiszámlázták.
...
És akkor vajon a 07.25 - 08.25 közti hívásdíjakat a 08. 26 - 09.25 közti havidíjjal párosítva küldik majd??? Vagy hogyan korrigálják ezt utólag?
Jó lenne, ha párhuzamosan futna ez a dolog....

Ez a Voda mindig is így csinálta. Vagy a hívásdíjakat utólag, a havidíjakat pedig "előre", a következő időszakra számlázza.
Az első hónapban pedig egyszerre számlázzák az adott hónap tört havidíját, valamint előre a következő havit.

Lásd: Voda link

csüt. szept. 01, 2005 11:29
platina tag

Hozzászólás 
No, megkaptam én is a számlát.
B.szottul furcsa, tényleg.

A hívásdíjakat csak 07.13 - 07.25-ig számlázták ki, ellenben a havidíjakat (Internet, wap, előfizetési díj) 07.13 - 08.25-ig kiszámlázták.
Emiatt úgy néz ki, mintha mostanáig alig beszéltünk volna le valamit (pár forintot) a 2500 forintból a négy db előfizetésen. (a legtöbb az én előfizumon: szerintük "nettó 867 Ft lebeszélhetőséget használtam fel"). Ja, hát az alatt a pár nap alatt tényleg.

És akkor vajon a 07.25 - 08.25 közti hívásdíjakat a 08. 26 - 09.25 közti havidíjjal párosítva küldik majd??? Vagy hogyan korrigálják ezt utólag?
Jó lenne, ha párhuzamosan futna ez a dolog.

Bár nem kértem, de részletes számlát küldtek (az egyikre, az enyémre).
Összesen 9 db SMS-t számoltak el 0 Forinttal, 07.13 - 07.19 között, a 07.20 - 07.25 között küldött további 19 darab SMS már 20,40 Ft-tal van számolva... :shock:

Ezenkívül sehol nem számolták el az egymás közötti ingyenes beszélgetés díját. Egyik előfizun sem. Az majd megint egy külön számlán jön? :twisted:

csüt. szept. 01, 2005 11:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
VGyuri írta:
Pár hete kaptam egy sms-t hogy augusztus 31-ig ingyenes, a voda honlapon most nem találtam erről infót.

Nem igazán értem mi szerint küldözgetik ezeket ki. Miért nem lehet egy olyan scriptet beállítani, hogy mindenki megkapja, akinek aktív. Azt se értem, hogy a 3 kártyából miért csak az egyikre kaptam olyan SMS-t, hogy ingyen böngészhetem a live!-ot, amikor azon még a GPRS WAP még soha nem is volt aktiválva. Amin meg használom, ott meg érdekes mód kevesebb forgalmat mér a 1751, mint amit kéne, ami szerintem csak azért lehet, mert a live!-os böngészéseket nem számolják bele.

csüt. szept. 01, 2005 8:48
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
... - nincs kiszámlázva a hívódallam, holott aktív. ...

Pár hete kaptam egy sms-t hogy augusztus 31-ig ingyenes, a voda honlapon most nem találtam erről infót.

szer. aug. 31, 2005 15:16
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Tejberizsa írta:
Srácok! A számlazárás nem éjfélkor van? :?:
Mert kijött a számlám és ott már a számlazárás napjától (nekem 6-án van) már szerepelnek hívásaim, sms-eim és net adatforgalmam. :?
Eddig éjfélkor nulláztak le, most meg már 14.40-től vannak a részletes számlámon hang és adat forgalmak.

Reklamálhatok ezért szerintetek? Csak mert túlcsordúlt így a netem 7mb-al és persze szépen kiszámlázták. :cry:

Ha a számlazárásos 6-a, akkor a 6-án éjfélig keletkezett forgalom benne lesz a számlában, s az aznap forgalmazatt GPRS is. A biztonság kedvéért Én a számlazárás előtti napon ki szoktam kapcsoltatni a GPRS-t, hogy ha valami gond lenne, s nem történne meg 5 percen belüé a kikapcsolás, ne fussak át a következő ciklusba, és számlázzanak ki 3125/375 Ft-ot.

Aha, akkor semmi értelme reklamálni az ügyfélszolgálaton! :( Mindegy, de azt a 3800FT-ot másra is tudtam volna költeni! :D Elég drága 8Mb volt ez nekem! :(

szer. aug. 31, 2005 8:58
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
thiby írta:
...

Nem tudom mi történhetett. A lényeg, hogy ezen a számlán kellett volna megjelennie a 07.01-07.19. közötti forgalomnak.

Jaja, igazad van - tegnap megnéztem egy barátom számláját, neki is a napokban érkezett meg. A július havi (01-19-ig) forgalom, ill. a júliusi és augusztusi havidíjak szerepelnek rajta.

szer. aug. 31, 2005 7:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Mert kijött a számlám és ott már a számlazárás napjától (nekem 6-án van) már szerepelnek hívásaim, sms-eim és net adatforgalmam. :?
Eddig éjfélkor nulláztak le, most meg már 14.40-től vannak a részletes számlámon hang és adat forgalmak.

Reklamálhatok ezért szerintetek? Csak mert túlcsordúlt így a netem 7mb-al és persze szépen kiszámlázták. :cry:

Ha a számlazárásos 6-a, akkor a 6-án éjfélig keletkezett forgalom benne lesz a számlában, s az aznap forgalmazatt GPRS is. A biztonság kedvéért Én a számlazárás előtti napon ki szoktam kapcsoltatni a GPRS-t, hogy ha valami gond lenne, s nem történne meg 5 percen belüé a kikapcsolás, ne fussak át a következő ciklusba, és számlázzanak ki 3125/375 Ft-ot.

kedd aug. 30, 2005 21:47
arany tag

Hozzászólás 

kedd aug. 30, 2005 20:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
thiby írta:
...

Nem tudom mi történhetett. A lényeg, hogy ezen a számlán kellett volna megjelennie a 07.01-07.19. közötti forgalomnak.

kedd aug. 30, 2005 17:20
Hozzászólás 
Ma én is megjártam a MOM Parkot, respect az ottani dolgozóknak :)

A Vodafone jó két hete hívott fel, tegnap a postaládámban volt a DM levél, ma bementem 10:59-kor, 13:30-kor kijöttem (nagyon sokan voltak és késett a központi visszaigazolás) egy új előfizetéssel, készülékkel, valamint a két régebbi előfizetésemet Bonuszra váltva. Kaució nem kellett, minden simán ment, mint a karikacsapás :)

kedd aug. 30, 2005 14:23
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
thiby írta:
...

Ez véletlenül Neked nem a 2. számlád :-D?
Mert ha 19-ei zárású vagy, és július elején kötötted, akkor kellett, hogy kapjál egy számlát előző hónapban a 07.01-07.19-ei forgalmadról, s most, amit kaptál, az szól a 07.20-08.19-eiről. Az első számlában fizettették ki Veled a 07.01-08.19. közötti másfél havi havidíjat, s a mostaniban pedig a 08.20-09.19. közötti 1 hónapra szólót. Vagy ennyire csúszna a számlák készítése?

Nem, ez az első számlám! Mármint az első, amit kézhez kaptam. Nincs rajta semmilyen előző egyenleg vagy ilyesmi.. Ezen szerepel a 07.01-07.19-ig és a 07.20-08.19-ig szóló időtartamra a havidíj. Ezen kívül más nincs a számlán (ahogy már írtam is) fentebb. Tiszta fura. Az ÜFSZ azt mondta, a számla végösszege a 08.19-ig történt beszélgetések díját is tartalmazza - direkt rákérdeztem, mert annyira alacsonynak tűnik az összeg.

Vagy akkor ez kizárólag a havidíj, és a beszélgetések díjait majd a következő számlán tüntetik fel, illetve majd levonásra kerül azok összege a most befizetett havidíjakból?

Szerinted akkor most mi van? :roll: :? Egyre kevésbé értem..

kedd aug. 30, 2005 12:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
thiby írta:
...

Ez véletlenül Neked nem a 2. számlád :-D?
Mert ha 19-ei zárású vagy, és július elején kötötted, akkor kellett, hogy kapjál egy számlát előző hónapban a 07.01-07.19-ei forgalmadról, s most, amit kaptál, az szól a 07.20-08.19-eiről. Az első számlában fizettették ki Veled a 07.01-08.19. közötti másfél havi havidíjat, s a mostaniban pedig a 08.20-09.19. közötti 1 hónapra szólót. Vagy ennyire csúszna a számlák készítése?

kedd aug. 30, 2005 11:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kircsi írta:
Persze hogy az smsre is adták a 28%, nézd csak meg menyiért volt alapon elszámolva!!!!!!!!!

Nettó 4 Ft. Erre nem járt volna. Csak a nettó 24 Ft-osra.

kedd aug. 30, 2005 11:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Persze hogy az smsre is adták a 28%, nézd csak meg menyiért volt alapon elszámolva!!!!!!!!!

kedd aug. 30, 2005 11:33
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Mikor kötötted, és hányadikától, hányadikáig van kiszámlázva a havidíj?

Július elején kötöttem és augusztus közepéig szól a számla (azt hiszem, 19-i szlazárásokkal). Az egész teljesen zavaros egyébként.

Most, hogy mondtad a hívódallamot, rájöttem, hogy ez sincs feltüntetve - legalábbis az augusztus havi díjaknak szerepelniük kellene a számlán, nem? Mert csak 07.31-ig volt havidíjmentes a szolgáltatás, és a 07.20-08.19-ig terjedő időszak már szerepel ezen a számlán! Tehát rajta kellene lennie, de nincs.

Mellesleg a konferenciahívást kiszámlázták, ami havidíjmentes...

Az egész csak azért idegesít, mert mi van, ha később visszamenőleg számláznak majd ezt-azt? Szóval teljesen úgy érzem, mint az fentebb is írtam, hogy azt sem tudják, mennyit beszéltem és hány üzenetet írtam, így hát - hogy ne reklamáljak? - csak az alapdíjat számlázták ki azzal a megjegyzéssel, hogy nem volt díjköteles hívásom.

Egyébként ez normális, hogy - függetlenül attól, hogy nem volt díjköteles hívásom - nincs feltüntetve, hogy mikor, hova, mennyit beszéltem? Nem részletesen, csak hálózaton belül, kívül, stb..? Szóval ez normális?

Azon már nem is akadtam fenn, hogy nem küldtek részletes számlát, pedig kértem..

kedd aug. 30, 2005 11:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
thiby írta:
Nem, szerintem jóval többet beszéltem (mert hát olcsó, meg másodperc alapon, meg satöbbi).. Csomó smst is küldtem. Aztán az is lehet, hogy tényleg ennyire jó ez a csomag..?? 8) :P

Mikor kötötted, és hányadikától, hányadikáig van kiszámlázva a havidíj?

A héten láttam egy számlát, amin nem volt havdiíj. Csak a forgalom (1 napi, mert a számlazárás napján kötötték). S a levél alján egy 78 Ft-os csekk :-D.

kedd aug. 30, 2005 10:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Megjött a számla. Szokásos BYOP tarifa, és a számla végén -28%. Ergo, megy majd a panasz.

DE pozitívumok:

- nincs kiszámlázva a hívódallam, holott aktív.
- a 28% kedvezményt a messengeres SMS-ekre is jóváírták
- az USA-ba küldött SMS-ek belföldi, tehát 1-szeres áron vannak kiszámlázva, és a havi 20 db-ból vonták le.

Egyelőre ennyi.

kedd aug. 30, 2005 10:25
ezüst tag

Hozzászólás 
thiby írta:
Nekem is megjött az első bónuszos számla: másfél hónapot számláztak ki, kizárólag a havidíjat és egy plusz szolgáltatást, ami elvileg díjmentes (ezt jóváírják, mert reklamáltam).

Mi ez a kiválasztható plusz szolgáltatás dolog?

kedd aug. 30, 2005 9:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Háj!

Na én is bementem kötni ilyen Bónuszt, eddig vitamaxom volt.
Kérdés hegyek, stb, aztán 1 óra várakozás után: 40ezer kaució, és, ha aláírom a szerződést 2 évre, akkor majd meg tudja mondani, hogy a második kártyához/készülékhez mennyi lesz a kaució. [nekem a csoportbeli ingyenduma miatt kéne, minimum 2 kártya]
Erre mondtam, hogy nem jó ez így, mert ha aláírom és kiderül, hogy a második előfizuhoz 80rugó letétet kérnek, amit nemtok hirtelen kifizetni,
akkor ott állok egy 2 éves bónusz csomaggal, ingyenduma nélkül...
Erre nincs valami megoldás, hogy előre tudhassam?
Amúgy ha számít (bár nem hiszem): MOM Parkban levő üzlet volt ez, az egyik teló K700i a másik meg 6020 lett volna.

Végülis október 31-ig elfilózhatok azon, hogy leteszem-e a manit a vodafone bankszámlájára.

kedd aug. 30, 2005 9:36
arany tag

Hozzászólás 
Nem, szerintem jóval többet beszéltem (mert hát olcsó, meg másodperc alapon, meg satöbbi).. Csomó smst is küldtem. Aztán az is lehet, hogy tényleg ennyire jó ez a csomag..?? 8) :P

kedd aug. 30, 2005 9:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Örülj neki!

(Vagy csak tényleg ilyen keveset beszéltél?!)

kedd aug. 30, 2005 9:09
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Nekem is megjött az első bónuszos számla: másfél hónapot számláztak ki, kizárólag a havidíjat és egy plusz szolgáltatást, ami elvileg díjmentes (ezt jóváírják, mert reklamáltam).

A hívásoknál az az info található, hogy nem voltak díjköteles hívásaim, sms-ek sehol sincsenek feltüntetve a számlán (sem az ingyenesek, sem mások). Hívásrészletezést is kértem, de nem kaptam... szóval elég nagy összevisszaság lehet náluk. A hívásrészletezést beállította az ÜFSZ, amikor a kiszámlázott ingyenes szolgáltatással kapcsolatban reklamáltam, tehát mostantól majd jön a részletes híváslista...

Valahogy az egész úgy tűnik, mintha elszálltak volna a hívásadataim, és csak a havidíjat számlázták volna ki.. Szerintetek?

kedd aug. 30, 2005 9:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
T68m írta:
megvan, telefon gx-25-el vettem, 0 kaucióval. A csajszi nagyon utált, látszott rajta.

Most jut eszembe. Te hogy tudtad ilyen hamar megkötni? Ilyen gyorsan kiküldték Neked a levelet? Vagy jó volt a mondókád?

nem, a mostani levélhullás hozzám is eljutott.

kedd aug. 30, 2005 0:09
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
megvan, telefon gx-25-el vettem, 0 kaucióval. A csajszi nagyon utált, látszott rajta.

Most jut eszembe. Te hogy tudtad ilyen hamar megkötni? Ilyen gyorsan kiküldték Neked a levelet? Vagy jó volt a mondókád?

hétf. aug. 29, 2005 19:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hardside írta:
Valami volt nálam is, mert közüzemi számlát kértek bemutatni, a három új előfizuhoz, amit a negyedik mellé vettem, de nem kellett kauciót fizetni. Valaki írta itt, hogy ún, "könnyített" hitelvizsgálat van.

Ha már meglévő Ügyfél vagy, nem kérnek közüzemit. Biztos munkamániás volt az eladó, s szeret fénymásolni :).
Rozso írta:
De kikérdeztek, hogy hol dolgozol, mennyit keresel stb...

Tudtommal a "könnyített" hitelvizsgálat a depozitmentességre vonatkozik. Aztán lehet, hogy tévedek...
kimi írta:
Akkor én is tudok deposit nélkül venni az 1 hónapos Bonusz előfizuhoz telefont, mert van már három régi vodás előfizum, amit szintén átváltottam bonuszba, vagy igy is meg kell várnom a 3 hónapot?

Nem, mert minden friss SIM-hez, a hozzá tartozó 3. számla befizetése előtti időszakban csak 20.000 depo ellenében vehetsz telót.

hétf. aug. 29, 2005 19:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Csak még nem nézted meg rendesen a programot :wink:
Szinte minden kérdésnél ott van: "not defined" :)

Meglévőnél ezt szoktam végignyomkodni...

:oops: megnézem :-D

De akkor meg mi értelme van? Lehetne egy olyan gomb, hogy már meglévő ügyfél. S akkor nem dobná fel ezeket.

Volt már olyanod, hogy új ügyfél, s nem válaszolt ezekre :-D?

hétf. aug. 29, 2005 19:26
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Mindenki aki Bonust kötött és használja a Zárt felhasználói csoport szolgáltatást jól nézze meg a számláját és lehetőleg kérjen részletest!

Ma megérkezett az első számlám. Én 5 előfizetést váltottam ki ebből 3 számhordozással. A Zárt felhasználói csoport elejétől fogva aktív volt. Következő dolog történt a számhordozás napjáig a három ideiglenes Vodás szám egymást nem ingyen, hanem pénzért hívta, a másik kettőt pedig ingyen. A másik kettő egymást ingyen hívta, de az ideigleneseket pedig pénzért. Attól az időponttól amikor megtörtént a számhordozás pedig a következő változás ment végbe: Egy szám az újak közül mindenkít ingyen hív, a másik négy pedig ezt az egyet pénzért egymást pedig kölcsönösen ingyen hívja, tehát egy felhívásáért még mindog fizetni kell. Az ügyfélszolga a számlapanaszt teljesen jogosnak találta, mivel a Zárt felhasználói csoport mind az őt előfizetésen a simkártyák aktiválásától aktiv volt és mondta, hogy nem kell befizetni, mert felülvizsgáljáK a dolgot, de nem újkeletű már másnál is előfordult. Ráadásul erre a problémára csak úgy lehet rájönni, ha részletes számlád van, mert az ügyfélszámon belüli hívásoknál, mind a netto, mind a fizetendő hivásoknál 0 Ft szerepel, persze csak azoknál amelyek valóban ingyenesek. Emellett a probléma mellett már eltörpül az is, hogy csak az alapdíjon felüli részre jár a 28% kedvezmény, de ezt is bejelentettem.

hétf. aug. 29, 2005 17:56
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 93  Következő