Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 5:25

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Egyetértek. Kivéve a cellavégignézéssel, mint jelentős időszükséglettel. Gondolom, a flottakövetés - nem tudom, Vodánál talán csak elvi - lehetősége azt mutatja, hogy nem nehéz egy telefont megtalálni, tehát, ismét csak gondolom, a fordítottja (egy telefon mely cellákban lehet adott fizikai helyen) sem lehet időrabló dolog...
SZVSZ amíg megy a hitelbírálat, addig ez is meg kéne, hogy legyen.
Ha jelentős az eltérés a terv és a valóság között, akkor majd jelentkezik a delikvens, hogy nem megy a telefon - ennek valószínűsége a Voda előfizetői bázisának növekedése miatt valószínűleg egyre kisebb, a szomszéd már jelezte volna, ha pont otthon nem tudta volna használni a mobilját ;-)

csüt. okt. 06, 2005 21:57
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Miért, szerinted kimegy a bemérőkocsi, megáll a cím előtt és meghatározza az elérhető cellákat? :roll:
Még a UPC is meg tudja mondani lakcímről, mit szolgáltat ott :)
Nem.
Viszont végig kell nézni (fogalmazásukban be kell mérni) az adott címen elérhető összes cellát, hogy ne fordulhasson elő, hogy pl. az egyik szobában nem működik a szolgáltatás, mert ott átáll egy szomszédos cellára a teló.

Szerencsés helyzetben egy vidéki kisvárosban élő ember számára az adott szolgáltatás az egész városban használható, amennyiben egy adó látja el az egész várost. Akinek a mobilitás az saját kisvárosában való mozgást teszi mindösszesen szükségessé, az igen jól jár a csomaggal. Végre a vidékiekre is gondolt valaki a Westel után.

Mellesleg a UPC kábellel szolgáltat, ott kicsit egyszerűbb a dolog. Van kábel, van szolgáltatás, nincs kábel, nincs szolgáltatás. :)

csüt. okt. 06, 2005 1:13
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Miért, szerinted kimegy a bemérőkocsi, megáll a cím előtt és meghatározza az elérhető cellákat? :roll:
Még a UPC is meg tudja mondani lakcímről, mit szolgáltat ott :)

szer. okt. 05, 2005 23:36
ezüst tag

Hozzászólás 
RAVER írta:
Nekem azt akarta bemagyarázni az ügyintézőhölgy, hogy ha normális előfizetést kötök azt valóban azonnal beaktiválnák, de ez sokkal bonyolultabb, mert hogy be kell mérni a címet... (majdnem elröhögtem magam).

Miért, szerinted a HáziMobil-t hogy használod? Nem az a lényege, hogy otthonról telefonálj? :roll:

szer. okt. 05, 2005 23:27
arany tag

Hozzászólás 
Nekem 11kor lett aktív, te nyertél :)

szer. okt. 05, 2005 22:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
És ez gyalázatos dolog, hogy ide kellett írni :)?
Hopp.
A Kedvezményes Vodafone díjcsomagok-hoz akartam írni.
Na mindegy.

szer. okt. 05, 2005 21:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
Most kaptam egy SMS-t:

"Válaszolj IGEN-nel, ha érdekel, hgyan tudsz 0 Ft-ért beszélgetni szeretteiddel! Adataid az Optimus adatbázisból származnak.Vodafone"

És ez gyalázatos dolog, hogy ide kellett írni :)?

szer. okt. 05, 2005 21:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
csendes írta:
A házimobilos kari aktiválási ideje ÖT nap.....

Ha jól emlékszem ez nincs kint public infoban. Tehát továbbra is 48 óra a SIM akiválása, és 5 nap, míg az adott címre korlátozzák a kimenő hívásokat.
Amúgy ma délelőtt fél 11 körül már aktív volt, és még nem vagyok korlátozva.

szer. okt. 05, 2005 21:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most kaptam egy SMS-t:

"Válaszolj IGEN-nel, ha érdekel, hgyan tudsz 0 Ft-ért beszélgetni szeretteiddel! Adataid az Optimus adatbázisból származnak.Vodafone"

szer. okt. 05, 2005 20:00
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
lehet, hogy más topicban kellene feltennem, de engem zavar, hogy az ászf

"1.1.6.Számlafizető
Azok a természetes vagy jogi személyek,jogi személyiség nélküli gazdasági
társaságok,egyéni vállalkozók,egyéb szervezetek,akik a Szolgáltatás díjának
számla alapján történő fizetésére kötelezettek.
A Számlafizető egyetemlegesen felel az Előfizetővel az Előfizetői
Szerződésben meghatározott kötelezettségek teljes í téséért.Amennyiben az
Előfizetői Szerződésben a Számlafizető az Előfizetőtől elkülönülő szerződő
fél,az Előfizető meghatározás alatt a Számlafizetőt is érteni kell."

szerint megjelelölhetném Számlafizetőként a cégemet, viszont az ügyfélszolgálat rendre a hülyét játsza:

"Tájékoztatjuk, hogy az Ön által kért módosítás végrehajtásához tulajdonjog
átruházást szükséges elvégezni az Ön nevéröl a cég nevére. A
tulajdonosváltás kizárólag személyes ügyintézéssel teljesíthetö a Vodafone
márkaképviseleken vagy viszonteladóinknál. Az átírás díját -
telefonszámonként bruttó 2500 forintot - "

most mit csináljak?

szer. okt. 05, 2005 19:48
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
RAVER írta:
Mivan ha nem tartják be a 48órát?
Biztos megkapod kötbérként a havi előfizetési díjod 2-3 szorosát :wink:
A házimobilos kari aktiválási ideje ÖT nap.....

szer. okt. 05, 2005 18:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
RAVER írta:
Mivan ha nem tartják be a 48órát?
Biztos megkapod kötbérként a havi előfizetési díjod 2-3 szorosát :wink:

kedd okt. 04, 2005 21:11
arany tag

Hozzászólás 
Én arra céloztam, hogy itt nem kell nagyon bemérni nekik semmit, mert szerintem van egy cellatérkép, és pontosan tudják, hogy melyik cellákat használhatja a telefonom. Amúgy még mindig csak várok és várok...
Mivan ha nem tartják be a 48órát? Azt mondta az üszi, hogy biztos betartják, mert benne van az ÁSZFben, ami azért jó, mert ott persze a percdíjak vannak elírva, szóval ha nem 5,9forintért számlázzák a hálón kívüli hívásokat... :-DDD Azaz, amikor belenéztem az ÁSZFbe, az ottani tarifatáblázatban van két pont: Vodafone hálózatán belüli hívások és más belföldi mobilhálózatba 49Ft és Vezetékes hálózatba és más mobilhálózatba oda meg 5,9Ft... Na erre varjatok gombot :-D

kedd okt. 04, 2005 21:04
arany tag

Hozzászólás 
Tuttti írta:
RAVER írta:
... mert hogy be kell mérni a címet... (majdnem elröhögtem magam).

Miért? Ha jól tudom (többiek hozzászólásából gondolom) akkor valószínű hogy bemérik amelyik cellát használhattja a telefon. Igy nem tudod "mobilizálni" a telefont! :lol:
Csak a hivásinditás szempontjából lényeges a megadott cim szerinti cellá(k)ban tartózkodás, egyébként nem.

kedd okt. 04, 2005 20:45
arany tag

Hozzászólás 
RAVER írta:
... mert hogy be kell mérni a címet... (majdnem elröhögtem magam).

Miért? Ha jól tudom (többiek hozzászólásából gondolom) akkor valószínű hogy bemérik amelyik cellát használhattja a telefon. Igy nem tudod "mobilizálni" a telefont! :lol:

kedd okt. 04, 2005 20:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
RAVER írta:
Nekem azt akarta bemagyarázni az ügyintézőhölgy, hogy ha normális előfizetést kötök azt valóban azonnal beaktiválnák, de ez sokkal bonyolultabb, mert hogy be kell mérni a címet... (majdnem elröhögtem magam).

De sajnálom őket, Istenem! :D

Nem baj, már alig várom, hogy aktív legyen. Álltólag megszakad a hívás, ha elhagyom a HáziMobil területet. Ez jó, mert amúgy cellahatáron vagyok :D. Kíváncs vagyok mit kezdenek majd vele 8).

kedd okt. 04, 2005 20:29
arany tag

Hozzászólás 

kedd okt. 04, 2005 19:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
RAVER írta:
Nem hiszem el, még mindig azt írja a teló, hogy nem regisztrált SIM.
Létezik ez?!

Az Én szerzimet tegnap délután 2-kor fogadták el, s hasonló cipőben vagyok, leszámítva, hogy nekem minden pontosan szerepel.

Már 25 perce zenét hallgatok :D.

kedd okt. 04, 2005 19:44
arany tag

Hozzászólás 
A legutolsó számlám kettő boritékban érkezett, a csekk volt külön boritékban. Roppant érdekesnek találtam, eddig ilyen még egyszer sem fordult elő.

kedd okt. 04, 2005 18:51
arany tag

Hozzászólás 
RAVER írta:
Létezik ez?!
Persze. Ettől izgalmas Vodafone előfizetőnek lenni. :)

kedd okt. 04, 2005 18:41
arany tag

Hozzászólás 
Létezik ez?!

kedd okt. 04, 2005 18:31
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:04-kor.

kedd okt. 04, 2005 11:00
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tegnap este 6kor vásároltam a vodánál egy házimobil előfizetést.
Mennyi idő amíg a vodafone aktivál egy SIM kártyát??? Anno, amikor a hajdani westel900nál még 97ben megvettem az első előfizetésem, akkor az rögtön működött, és így tovább..

Másik:
Vásárláskor arra figyeltem, hogy az adataim pontosan legyenek kitöltve, de a szolgáltatások listáját nem néztem át, és így be volt jelölve a professzionális hangposta, a hívószámküldés tiltás helyett, és a hálózaton belüli opció a 0 forint opció helyett. Tudom ez az én hibám, de idegesítő, hogy az ügyintéző hölgy még ennyit sem tud pontosan kitölteni...

Mégegy kérdés, mi az a CUG opció?

Üdv:
RAV

kedd okt. 04, 2005 9:55
ezüst tag

Hozzászólás 
LOL :lol:
amúgy birom én is ezt a számlázást...
nagy EMS gyorsposta, erre csak most tudják kiküldeni a számlát... :roll:
nah mind1. Amúgy mivan ha a fedezetből(kaukció) vonódik le az összeg? 0Ft-os számlát kapok, vagy micsudi?

Jah,és hogy lehet nyerni t290i-t? :D

hétf. okt. 03, 2005 14:22
arany tag

Hozzászólás 
Haaat, ezt nem hiszem el! Kaptam a Vodatol egy fizetesi felszolitast, ajanlottan. A tartozasom osszege 0 ft. Es kitoltott csekket is mellekeltek hozza! Menjek, fizessem be? :) Ezek mar tenyleg nem tudjak, mit csinalnak.

hétf. okt. 03, 2005 14:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
...

Valóban.
Kevertem a pannonéval, bár ott meg nincs kint a honlapon ilyen info csak a közleményben. Csillagozás meg a Westelnél volt.

vas. okt. 02, 2005 12:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Al Bundy: az uj netcsomagok egyik leirasanal van, a csillagozott reszben.

:?: :?: :?:

A díjszabásból:
"A belépési, a havi előfizetési és a forgalmi díjak utólag esedékesek. A havi előfizetési díj a GPRS WAP és WAP Plusz esetében teljes hónapra fizetendő, függetlenülaz aktív napok számától. A GPRS Net, Net Plusz, Net 50, Net 300, Net 1000 szolgáltatás esetében a havidíj és a felhasználható forgalom mértéke az aktív napok száma szerint alakul."

vas. okt. 02, 2005 10:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy: az uj netcsomagok egyik leirasanal van, a csillagozott reszben.

vas. okt. 02, 2005 7:12
Moderátor

Hozzászólás 
VonBraun írta:
A vodánál sincs már adattömörítés.
De van bizony!!!

vas. okt. 02, 2005 5:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
westikenel ha egyszer megrendeltem, akkor ki is kell fizetnem a teljes arat, ha idokozben megis lemondanam.

Ebben viszont nagyon tévedsz, nézz utána egy kicsit!

(Napokra felosztva számlázzák a havidíjat, mindig éjfélkor van a "napidíj" felírása. Sőt, olyat is meg tudsz csinálni, hogy ha reggel bekapcsolod és este ki, akkor még a napidíj sem számlázódik ki, csak a forgalom, most már 1 ft/10 kb alapon. Ami pl. számomra tökéletes az emilek letöltéséhez, vagy pár perc MSN-ezéshez, mert nem kell kifizetnem a napidíjat az ingyenes adatforgalommal együtt, amit ki sem használok ez esetben. Természetesen, ha kicsit utánaszámolva olcsóbban jövök ki az ingyenes forgalommal együtt, akkor be hagyom kapcsolva másnap estig, így két napot használhatom egy "napidíj" áráért, a napi ingyenes forgalom pedig több óra MSN-ezésre elegendő. Ez nekem így tökéletes.)

szomb. okt. 01, 2005 23:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
VonBraun írta:

Azzal netezem :D.

A wapos incidens június-október között volt, nem? Érthető...

szomb. okt. 01, 2005 19:43
arany tag

Hozzászólás 

Bár én MÁR nem vagyok érintett a dologban, de hiába olyan szuper a vodafon, ha minden számlán lóg 1-2 ezer forint, amit három hónap alatt NEM térítenek meg, sem a számládon sem a lebeszélhetőség nincs sehol.

Prepaid kártyámon két-három wapot levontak, mire egyet külön kérésre bekapcsoltak. Vissza fogják utalni a tévesen levont összeget - igen, ahogy Fülig Jimmy nem kapta meg, úgy én sem. Költsék patikaszerre, szinte mindegy, mire [azért gumira ne...].

Ha ezeket a dolgokat figyelembe veszed, melyik akkor az olcsóbb szolgálta-tás?

szomb. okt. 01, 2005 19:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
meoboss: qrva nehez es idoigenyes lehet elkuldeni 10 naponta 2 SMS-t es kicserelni a SIM-et, igaz? S hol erdekel az EDGE es a 3G, ha nincs adattomorites? Lemerem fogadni, legalabb egy eve nem neteztel vodaval. Az se tunik fel, hogy igy a net barmikor kikapcsolhato, mig westikenel ha egyszer megrendeltem, akkor ki is kell fizetnem a teljes arat, ha idokozben megis lemondanam.

szomb. okt. 01, 2005 19:02
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
reaxol írta:
...

Na, kialudtad Magad :D?

Nézd meg a Vodafone HáziMobil topicot, hogy mit írtam...

Bár nem vagyok reaxol, de azért válaszolok neked.
Szerinted ki fog ezzel szórakozni? Szerinted ki fog három előfizetést fenntartani azon 10 naponként kibekapcsolgatni az internetet? Szerintem olyan aki nagyon ráér, akinek van ideje ilyen hülyeségekre, aki megelégszik a Vodafone igénytelen szolgáltatásával és aki huszfillérért még a kecskét is megbxná...
A T-Mobile ajánlata meg jó, mert akár Dominonál is(tehát nem kell előfizetést fenntartani) havonta fizet 9.900at és internetezel érte 1Gigát, ami egy átlag és normális használatnak bőven megfelel. Szerintem a többség ezt választja, ezt a kényelmesebb megoldást, ráadásul a T-mobile internet még jobb is, mert a Vodafonnal ellentétben használható EDGE és 3G alapon is, tehát gyorsabb és stabilabb, mint a Vodafone "minőségi" GPRSe...

szomb. okt. 01, 2005 18:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
reaxol írta:
...

Na, kialudtad Magad :D?

Nézd meg a Vodafone HáziMobil topicot, hogy mit írtam...

szomb. okt. 01, 2005 15:45
arany tag

Hozzászólás 
Asszem a történet ebbe a topicba illik:

Felhívtak a 1270-ről, hogy nyertem egy SE t290-es készüléket, elkérték adataim, majd mondta a hölgy, hogy be kellene fáradnom egy márkaüzletbe elhozni a nyereményt...Ugyan nem egy nagy értékű telefon, de hát sok kicsi sokra megy meg unokatesónak jó lesz első telefonnak, így mondtam, hogy be fogok menni a napokban érte.

Namost eddig semmi különös nincs a storyban, viszont a követlező napokban még kaptam pontosan 6 :!: db ilyen telefonhívást, hogy nagy örömmel értesítenek, én meg már nem gyöztem elhajtani őket, hogy már kaptam erre vonatkozó hívást.

Kicsit már untam, hogy állandóan zargatnak, így rászántam magam és bementem a máskaképviseletre. Bemegyek, gyönyörű szőke nő adja a sorszámot, nem is kell várni csak 5 percet, namondom itt valami gikszer lesz, mert a Voda nem erről híres. Persze lett is, ugyanis fél óra keresés után az ügyintéző nem találta a nevemet a listán. 40 perc után kiderült, hogy én még csak majd a következő listán leszek rajta, így én nem hozhatom el a telefont, hanem majd csak jövőhéten...tehát megint mászhatok be a városba csúcsforgalomban, megint kifizethetem a parkolási díjat, megint várhatok a sorban, stb...

A pont az i-re pedig az volt, amikor fél órával a történtek után ismét csörgött a telefonom és ismét értesítettek, hogy nyertem egy t290-est, na hogy az a nő mit kapott tőlem...idióták.

Csak gratuálni tudok a nyereményakció szervezőinek az ilyen lebonylítás miatt :!:

szomb. okt. 01, 2005 14:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
reaxol írta:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/sajtokozlemenyek/sajtokozlemeny_20050930.shtml

Azért a T-Mobile új 1gigás netcsomagja jól betesz a Voda GPRSének! Főleg ha a Pre-paideket hasonlítjuk össze!

Ja és még annyival tud többet, hogy egyrészt működik, másrészt pontosan mérik az adatforgalmat! És ugye a Vodával ellentétben EDGE és 3G alapon is használható! És a net csomagok mellé a Vodával ellentétben a T-M-nál nem kell külön a Wapot is megrendelni, mert Wap forgalomra is felhasználhatóak a csomagok!

Így a Domino Aktív és mostani net csomagok után arra kell gondolnom, hogy valami csoda történhetett a T-M-nál mert igencsak kedvező ajánlatokkal kezdenek kijönni!

Mi van?
Mi az hogy egyrészt működik? A Voda wap is működik, meg a net is működik. Vodawappal a telómon hozok be netes oldalakat.
Amúgy nem rossz csomag az 50-es 2000-ért. Szigorúan telóra.

szomb. okt. 01, 2005 13:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
reaxol: En erre a hsz.-re aludtam volna egy napot... :D. Vard ki a veget... Amugy meg nem olyan nagyon erdekel, hogy van EDGE, meg 3G, ha nincs adattomorites, tovabba a szolgaltats jobban megy, mint a konurencianal (lasd TUV), tovabba ha akarom, havi 3x750 Ft-ert kapok 3x50 perc beszelgetest barhova, es kartyankent 10-10-10 napig aktiv GPRS Nettel osszesen havi 3125 Ft-ert 600 MB netet, tomoritve. Es ezt meg fokozhatnam...

pén. szept. 30, 2005 22:11
arany tag

Hozzászólás 
http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/sa ... 0930.shtml

Azért a T-Mobile új 1gigás netcsomagja jól betesz a Voda GPRSének! Főleg ha a Pre-paideket hasonlítjuk össze!

Ja és még annyival tud többet, hogy egyrészt működik, másrészt pontosan mérik az adatforgalmat! És ugye a Vodával ellentétben EDGE és 3G alapon is használható! És a net csomagok mellé a Vodával ellentétben a T-M-nál nem kell külön a Wapot is megrendelni, mert Wap forgalomra is felhasználhatóak a csomagok!

Így a Domino Aktív és mostani net csomagok után arra kell gondolnom, hogy valami csoda történhetett a T-M-nál mert igencsak kedvező ajánlatokkal kezdenek kijönni!

pén. szept. 30, 2005 21:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Még mielőtt bárki beírná ide, s elkezdene anyázni:

A Vodafone vissza fogja kérni a tévesen többször kiszámlázáott számhordozási kedvezményt.

Tudnak ugyanis a dologról. Ma kaptam róla tájékoztatást a 1270-ről. Tehát nem egyedi esetről van szó.

pén. szept. 30, 2005 20:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ne fizess. Én halasztó fizetésű reklamációt tettem, így nem is várják a pénzt. Nekem is két havi számla a gáz. Át is váltottam Selectre.

pén. szept. 30, 2005 19:24
arany tag

Hozzászólás 
Segítsetek légyszi, mit tegyek!?

Most már két számlapanaszom is van, az elsőnek az értesítését kitolták okt. 21.ig, ez a számla be lett anno fizetve (itt kb.17e Ft van függőben).

Ma megint kaptam egyet, ezt is kénytelen voltam megreklamálni, de ezt még nem fizettem be (ez a számla összesen 14eFt, 4e körüli a kérdéses).

Várjak ezzel a számlával, vagy inkább fizessem be és majd jóváírják (v. nem)?
A történethez hozzátartozik, hogy ha minden igaz, akkor több, mint fél évig Select-tel + félhavi díj kedvezménnyel fog pihenni az előfizu, így nem várhatóak olyan nagy számlák...

Nem tudom mennyire voltam érthető...

pén. szept. 30, 2005 18:56
arany tag

Hozzászólás 
Én is ma kaptam meg... a befizetési határidő, szintén a mai nap volt... :cry:

csüt. szept. 29, 2005 21:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
thundermix írta:
vizsla1 írta:
Van aki még rajtam kívül nem kapta meg a szeptember 6-án lezárt számlát :?: 29-e a fizetési határidő :lol:.

En tegnap megkaptam. Es tenyleg 29-e a hatarido. Ezt vajon hogy a faxba kepzelik?

Nekem ma jött meg.

Ma mondták fel a 1270-re, hogy aki 6-ai zárású, s nincs egyéb tartozása, azoknak kitolták a határidőt október 7-ére.

csüt. szept. 29, 2005 17:02
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Van aki még rajtam kívül nem kapta meg a szeptember 6-án lezárt számlát :?: 29-e a fizetési határidő :lol:.

En tegnap megkaptam. Es tenyleg 29-e a hatarido. Ezt vajon hogy a faxba kepzelik?

csüt. szept. 29, 2005 13:58
a fórum lelke

Hozzászólás 

szer. szept. 28, 2005 19:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akkor már inkább február 29-re :D

hétf. szept. 26, 2005 16:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Most írtak e-mailt, hogy október 15-re módosították a határidőt és erről elvileg úton van a levél hozzám.

írjál nekik egy mailt, hogy te pedig november 2-re módosítottad a számlabefizetés határidejét, és erről a levél már úton van hozzájuk... :twisted:

hétf. szept. 26, 2005 15:07
Profil Privát üzenet küldése ICQ
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:05-kor.

hétf. szept. 26, 2005 15:02
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:05-kor.

hétf. szept. 26, 2005 10:48
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 152  Következő