Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 9:49

Hozzászólás a témához  [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  Következő
T-Mobile dicsérő! 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Már Dominosoknak is van Internete Ügyfélszolgálat!
A https://domino.t-mobile.hu címen érhető el.
Tudása közel azonos az előfizetésesek Internetes Ügyfélszolgálatához.

hétf. okt. 03, 2005 0:21
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézek a t-zones.hu -ról :

"Küldjön szöveges üzenetet a t-zonesról, szinte ingyen! Önnek csak a wapozás költségét kell kifizetnie, az SMS küldését nem! Küldjön rövid szöveges üzenetet rokonainak, barátainak, ismerőseinek vagy munkatársainak és ne aggódjon a költségek miatt! Naponta 15 üzenetet küldhet díjmentesen."

Ez szvsz egyértelmű.

vas. okt. 02, 2005 23:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most már csak az a kérdés, hogy a wapos felület használata esetén a T megelégedik (továbbra is) az SMS-küldés által generált adatforgalom miatti bevételekkel vagy még mélyebben szeretne a bukszánkba nyúlni.
Remélem, hogy marad a status quo, már csak azért is, mert ebben a közleményben (ha jól értelek titeket) nem szerepel utalás a wapos SMS-küldésre...

vas. okt. 02, 2005 19:55
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:
Magyarul fogd fel úgy, hogy visszatérnek a régi szép 777sms idők, legalábbis egy szó nincs arról, hogy majd a webről küldött SMS fizetős lenne. Ettől függetlenül még benne van a pakliban, hogy nem ingyen lesz.

Nem egészen. Erre próbáltam utalni.

"A t-zones.hu weboldalon regiszrált Előfizetőink saját díjcsomagjuknak megfelelő kondíciókkal küldhetnek sms-t, bármely magyarországi, SMS fogadására alkalmas mobilkészülékkel rendelkező Előfizetőnek."
http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszolgalat/dokumentumok/pdf/a_m3_1.pdf
Magyarul nem ingyenes.

vas. okt. 02, 2005 18:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mobilio: valóban figyelmetlen voltam kicsit, most már világos a helyzet (amúgy ez nem szokásom).

vas. okt. 02, 2005 16:06
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Magyarul fogd fel úgy, hogy visszatérnek a régi szép 777sms idők, legalábbis egy szó nincs arról, hogy majd a webről küldött SMS fizetős lenne. Ettől függetlenül még benne van a pakliban, hogy nem ingyen lesz.

vas. okt. 02, 2005 14:25
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
M62 írta:
Hohó, de jó, hogy erre tévedtem.
Szóval megszűnik az ingyenSMS a t-zones-ról? :pislog:
Na ez volt az utolsó csepp a pohárban. :evil:

nem lenne jobb kicsit olvasni mielőtt felháborodsz?

vas. okt. 02, 2005 14:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Valaki tisztába tenné?

A postdíjszabás 1. oldalán ez olvasható:

Idézet:
1.10. ... Az M díjcsomagváltozatok esetében a hangposta hívások és belföldi előfizetőkkel folytatott beszélgetések számlázása egyperces egységekben történik; egyéb irányokban, ahol nincs külön jelölve, a forgalmi díjak mérése másodperces egységekben történik, a 30 másodperces vagy annál rövidebb hívások esetében 30 másodperc díját kell fizetni, minden megkezdett egység – tehát a hívások első három másodperce is – díjköteles. A Relax díjcsomagok esetében a hangposta hívások és belföldi, valamint külföldi előfizetőkkel folytatott beszélgetések számlázása egyperces egységekben történik; egyéb irányokban, ahol nincs külön jelölve, a forgalmi díjak mérése másodperces egységekben történik, a 30 másodperces vagy annál rövidebb hívások esetében 30 másodperc díját kell fizetni, minden megkezdett egység – tehát a hívások első három másodperce is – díjköteles.

Röviden tehát: M csomagoknál, ha nem a hangpostát és nem belfödi drótost és mobil hívok, akkor a régi "westelféle másodperc alapú" számlázás érvényes; Relaxnál annyi megkötéssel, hogy ha külföldre telefonálok, az is perc alapú, minden más az M csomagokhoz hasonlóan másodperc alapú a 30. mp. után.

Ezzel szemben az M csomagok tarifatáblájánál (2.1.1.) ez olvasható:

Idézet:
Minden egyéb szolgáltatás esetében az igénybevétel feltételei, a mérési egység és a fizetendő díj megegyezik a megfelelő alapdíjcsomagokra vonatkozó igénybevételi feltételekkel, mérési egységgel és díjjal.

Visszatérve tehát az első oldalra, ott meg az olvasható:

Idézet:
1.10. A forgalmi díjak mérése 30 másodperces egységekben történik. Minden megkezdett egység – tehát a hívások első három másodperce is – díjköteles.

Szóval akkor mi az igaz?

vas. okt. 02, 2005 12:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
M62 írta:

Hol van az, hogy megszűnik? A közleményben szó szerint az volt, hogy november 1-től már a T-Zones WEB oldaláról is lehet majd SMS-t küldeni.

vas. okt. 02, 2005 12:18
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. okt. 02, 2005 12:02
arany tag

Hozzászólás 
bilesaron írta:
email írta:
Lehet, hogy le vagyok maradva, de ez mi?

"Regisztrált felhasználóknak lehetőségük van SMS küldésére a t-zones.hu weboldalról." Hatálybalépés: 2005. november 1.

Itt találtam:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszolgalat/dokumentumok/pdf/051001.pdf

Szerk.: Megtaláltam. SMS-t lehet küldeni, de nem ingyen. :(
Bocsi.

Ha jól értelmezem akkor megszűnik az ingyen SMSküldés, vagyis az adatforgalmi díjon felül fizetni kell az SMS árát is???

a tzones weboldalról nem lehet smst küldeni tehát nem szűnhet meg az ingyenessége.

szomb. okt. 01, 2005 19:56
ezüst tag

Hozzászólás 
email írta:

"Regisztrált felhasználóknak lehetőségük van SMS küldésére a t-zones.hu weboldalról." Hatálybalépés: 2005. november 1.

Itt találtam:

Bocsi.

Ha jól értelmezem akkor megszűnik az ingyen SMSküldés, vagyis az adatforgalmi díjon felül fizetni kell az SMS árát is???

szomb. okt. 01, 2005 19:35
arany tag

Hozzászólás 

Itt találtam:

Bocsi.

szomb. okt. 01, 2005 17:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:
jól értem hogy aki az 1000-es csomagot használja és aláír hűséget az ingyen vehet egy 3g kártyatelefont? azért ez sem rossz. igaz nekem nincs laptopom és nem is használnám ki de azért ez kezd alakulni :) a reklám meg tényleg jó.

Olyasmit írnak, hogy aki vesz egy 3G adatkártyát, és mellé a Net 1000-et, akkor az havonta annyi kedvezményt kap a Net 1000 arából, amennyi a havi törlesztőrészlet :wink: .

Macika: érdekes, hogy a 3G-nek kellett eljönnie ahhoz, hogy GPRS árban megközelítsék a voda 200 MB = maximum 3125 Ft-os árát.

szomb. okt. 01, 2005 15:27
Moderátor

Hozzászólás 
Kifejezetten szimpatikusak az új adatcsomagok akár a T-nél, akár a Pannonnál. A Voda meg merül az iszapba rendesen, 3G építés helyett el van foglalva a saját számlázásának működésképtelenségével.

szomb. okt. 01, 2005 0:02
arany tag

Hozzászólás 
jól értem hogy aki az 1000-es csomagot használja és aláír hűséget az ingyen vehet egy 3g kártyatelefont? azért ez sem rossz. igaz nekem nincs laptopom és nem is használnám ki de azért ez kezd alakulni :) a reklám meg tényleg jó.

pén. szept. 30, 2005 22:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Már működik a sípszó! :D

pén. szept. 30, 2005 22:09
arany tag

Hozzászólás 
reklamhang írta:

Ezek nagyon jó reklémok. De ez az 1gigás csomag kenterbe veri még a Voda GPRSét is árban, a minőségről meg ne is beszéljünk!!!

pén. szept. 30, 2005 21:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Fent vannak az új spotok is!

http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/hi ... ge_1.shtml

pén. szept. 30, 2005 21:16
arany tag

Hozzászólás 
Láttátok a sajtóközlemény dátumát?
Augusztus 30
Na ez vagy egy csunya elirás, vagy már akkor készen volt az ajánlat csak vártak valamire. Vajon?:)

pén. szept. 30, 2005 13:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát, nemtom. Vegyes érzelmek:

Idézet:
Új Net díjcsomagok, jelentősen csökkenő mobilinternet díjak a T‑Mobile-nál!

A T‑Mobile Magyarországon elsőként vezette be a 3G szolgáltatást és a változó igényekhez, a gyorsabb adatátvitel lehetőségeihez igazodva október 1-től kedvezőbb díjazású új internet csomagokat kínál ügyfeleinek.
A gyorsabb adatátvitelnek (EDGE, 3G), az internetezést biztosító hordozható eszközöknek, az egyre fejlettebb mobiltelefonoknak és a változó felhasználói szokásoknak köszönhetően folyamatosan nő a mobilinternetet használók köre. A világháló és az e-mailek elérésére helytől és napszaktól függetlenül egyre nagyobb szükség van, ezért az átalakuló igényekhez igazodva a T‑Mobile új mobilinternet csomagokat vezet be. Ezekkel az internet mellett a WAP-oldalak és az e-mailek is elérhetők és közös jellemzőjük, hogy a felhasználható adatmennyiségen felül a forgalmi díjak egységesek, napszaktól függetlenek.

Október 1-től a GPRS Net Plusz csomag helyett a Net 50 fizethető majd elő, amely azonos, 50 MB bennefoglalt adatforgalom mellett fele havidíjért, 1990 forintért vehető igénybe. Az új 9990 forintos havidíjú Net 1000 csomag 1000 MB leforgalmazható adatmennyiséggel a hazai mobilpiac legkedvezőbb, nagy adatforgalomra kialakított konstrukciója*. Minden új mobilinternet csomagban a benne foglalt adatmennyiség egész nap felhasználható és ezt túllépve a forgalmi díj egységesen 1 forint lesz 10 kbyte-onként. A Net 50 esetén pl. az eddigi csúcsidős 6,25, a csúcsidőn kívüli 2,50 és az éjszakai 0,30 Ft helyett fizetendő 1 forint napközben több mint 80 százalékos díjcsökkenést jelent. A Net 50, Net 300 és Net 1000 internetcsomagok a hangszolgáltatás mellett vagy egy SIM kártyához rendelve önállóan egyaránt igénybe vehetők.

Az új Net 50 csomagot a bevezetés időszakában a T‑Mobile akciós kedvezménnyel teszi még előnyösebbé: előfizetéses ügyfelei 2005. november 30-ig, Dominósok az aktiválástól számított 30 napig 990 forintos havi-, illetve időszaki díjért vehetik igénybe. A régi internetcsomagokat (GPRS Net, GPRS Net Plusz, GPRS Domino Net, GPRS Domino Net Plusz) azok használói változatlan feltételekkel vehetik igénybe a továbbiakban is, de október 1-től ezek újonnan már nem igényelhetők.

Nekem pl. nagyon tetszett az az éjszakai 0.3 Ft/10kb és attól is félek, hogy el fogják törölni azt, hogy akár 1-2 napra is be lehet kapcsolni a csomagokat, - természetesen a havidíj és a forgalmazható adatmennyiség felosztásával, ahogy eddig volt - és 1 aktív nap után is ki kell majd fizetni az egész hónapot. (Bár ez utóbbi nem derül ki sem ebből, sem a Népszabadságban megjelent közleményből, de szerintem nekik is leesett, hogy így a Net One-nak rohadtul nincs semmi értelme. Szerintem azt a kutya nem használta.)

pén. szept. 30, 2005 12:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv Mindenkinek !

Erre jártam, gondoltam beírok néhány dolgot az elmúlt 3 hónapból (ritkán van időm írni inkább csak olvasok ! )

1. 2 hónapos GPRS-/dupla/-akciók :
bár utálom az "időszaki" akciókat, most mégis jól jött - 3 hetes szabadságom alatt így olvastam az emileket !
(egyébként nem vagyok nagy wapper, wap-starton sms + freemail az átlagos használatom).

OFF Azért az jellemző a "kutyázós magyar virtusra", hogy a "gyalázó " topikok a topon vannak, ez meg a 3. oldalról került elő :evil: :evil: :evil:

ON

2. Sokáig fikáztam a T-díjcsomagokat - és használtam másik SIM-et a fő kártya mellett (kétféle Dominót, vagy City-t, Perfect-et) most azonban a legutóbbi két változtatás kellemes meglepetés volt számomra :
NAP PLUSZ és most az AKTÍV; Persze az aktív igazán akkor, ha dec. 31. után is lebeszélhető lesz az időszaki 450 HUF :!: :!:

Az AKTÍV-díjcsomagot benevezhetnék a Nemzetközi Fából-Vaskarika versenyre, hisz feltalálták az előfizetéses Pre-paid-et :!: :D

Az én - egyéni, speciálisan csak rám vonatkoztatható, über-egyedi :wink: :lol: - költségeim cca. 25%-kal csökkentek Aktívval :!:

3. És úgy látom a telefonárak is kezdenek versenyképesek lenni. Csak Dominóban több telefont kellene kitenni, nemcsak a "rab-előfizetések"-kel mindent :!: :twisted: :twisted: :twisted:

Hát így hirtelenjében ennyit ! 3 nónap múlva jövök ! :)

Üdv : Microbi

csüt. szept. 22, 2005 12:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
OFF:

Most már a T betűt alapból rózsaszínnel írja a fórum motor? :D

hétf. szept. 05, 2005 22:23
platina tag

Hozzászólás 
Vannak itt furcsa dolgok :)

hétf. szept. 05, 2005 22:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
reklamhang írta:
Király ez a percdíjkedvezmény! :D

Ma bementem egy T boltba, kérdeztem-beszéltem a nőnek erről a kedvezményről, nem is tudott róla! :lol: Ennyire sunyin akciózik a T?

hétf. szept. 05, 2005 19:28
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
Az ügyfélszolga hölgy szerint nem lehet újból kérni, csak ha lejár a 30 nap, de ez már nem a dicsérőbe tartozik...

vas. szept. 04, 2005 10:55
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
Domino T-perceknél, ha elfogyott az összeg, de még a 30 nap nem telt le lehet újra rendelni, vagy meg kell várni az időszak végét?

New-man

pén. szept. 02, 2005 19:42
platina tag

Hozzászólás 
szines wapon akarmilyen **** incifinci hirecske, akarmennyire nem illik hozzá semmi kép, beleraknak valamit, aminek legtöbbször köze nincs a tartalomhoz, csakhogy pörögjön a számláló. Tudom kapcsoljam ki a képek letöltését..

A másik meg a mobilgyártók/böngészőírók: akármelyik wapnál nyomok back-et, mindig leszedi ujbol az egeszet nem cacheli be még véletlenül sem.

csüt. szept. 01, 2005 17:30
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
nord írta:
Na jó, de eddig bármilyen időszakos kedvezményt kitaláltak (Aranykártya, stb.), azt mindig hosszabbítgatták egy ideig, majd végül véglegessé tették.
Ebben reménykedtem...

főleg ezeknel a szinesszagos wap oldalaknal lehettek volna ennyire "nagylelkűek"...

csüt. szept. 01, 2005 17:27
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na jó, de eddig bármilyen időszakos kedvezményt kitaláltak (Aranykártya, stb.), azt mindig hosszabbítgatták egy ideig, majd végül véglegessé tették.
Ebben reménykedtem...

csüt. szept. 01, 2005 14:54
írásjog megvonva

Hozzászólás 
nord írta:
Fene egye meg.

Pedig lehetett rá számítani.

csüt. szept. 01, 2005 14:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
nord írta:
Van esetleg valakinek tudomása arról, hogy a GPRS Wap Plusz szolgáltatás "akcióban" 3MB-ra növelt felhasználható adatmennyisége marad-e ennyi mától?
Vagy ez ténylegesen időszaki akció volt, és ismét az 1,5 MB-os határ áll vissza?

Én a honlapon csak 1,5MB-ot látok, szerintem visszaálltak.

Fene egye meg.

csüt. szept. 01, 2005 14:28
írásjog megvonva

Hozzászólás 
nord írta:
Van esetleg valakinek tudomása arról, hogy a GPRS Wap Plusz szolgáltatás "akcióban" 3MB-ra növelt felhasználható adatmennyisége marad-e ennyi mától?
Vagy ez ténylegesen időszaki akció volt, és ismét az 1,5 MB-os határ áll vissza?

Én a honlapon csak 1,5MB-ot látok, szerintem visszaálltak.

csüt. szept. 01, 2005 13:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Mi van a T-Percekkel? Marad augusztus 31. után? S a Domino Nap Plusz?

A honlap szerint december 31-ig él mindegyik.

csüt. szept. 01, 2005 9:25
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. szept. 01, 2005 9:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mi van a T-Percekkel? Marad augusztus 31. után? S a Domino Nap Plusz?

csüt. szept. 01, 2005 8:57
Moderátor

Hozzászólás 
reklamhang írta:
A T‑Mobile hazánkban elsőként vezeti be a Push To Talk szolgáltatást

A Fővárosi Vízművek már szerződést kötött a szolgáltatásra

Mindössze egyetlen gombnyomás és a beszéd egyszerre több címzetthez juthat el, függetlenül attól, hogy a csoport tagjai milyen távolságra vannak egymástól. A klasszikus adó-vevő mobilhálózaton használható korszerűbb változata a Push To Talk (PTT), ahol a hagyományos telefonhívástól eltérően a hang adatcsomagként továbbítódik. A kereskedelmi PTT szolgáltatást szeptember 20-tól Magyarországon először a T‑Mobile vezeti be és év végéig kedvezményes díjakkal kínálja ügyfeleinek. A hatékony és gyors csoportkommunikációs megoldásra várhatón komoly igény mutatkozik, ezt jelzi, hogy a Fővárosi Vízművek a hazai nagyvállalatok közül elsőként már szerződést is kötött annak használatára.

A Push To Talk a mobilhálózatok fejlett adatátviteli képességeinek köszönhetően távolsági korlátok nélkül teszi lehetővé az adó-vevőhöz hasonló beszédváltást. Elegendő a készüléken megnyomni a "PTT gombot" a legfeljebb 30 másodperces beszéd a T‑Mobile hálózatán keresztül gyorsan eljut a csoport tagjaihoz vagy egy kiválasztott tagjához. A PTT előnye, hogy tárcsázás nélkül továbbítható az információ és a címzett szintén egyetlen gombnyomással válaszolhat is. A beszédváltás során az adó-vevőkhöz hasonlóan a címzett rögtön hallhatja az elmondottakat, nem szükséges a klasszikus hanghíváshoz hasonlóan felvennie a telefont. Akár nagyobb távolságban, eltérő helyszíneken végzett összehangolt csoportmunka esetén így a PTT egyszerűbb és hatékonyabb kommunikációt biztosíthat.

A T‑Mobile csoport műszaki hátterére és a Nokia megoldására támaszkodó PTT szolgáltatást a T‑Mobile szeptember 20-tól kereskedelmi szolgáltatásként - 2005. december 31-ig különleges kedvezménnyel - nyújtja előfizetőinek. A Fővárosi Vízművek a ma aláírt megállapodás értelmében a hazai nagyvállalatok közül elsőként többek között a katasztrófa sújtotta területek ideiglenes vízellátásakor, a vezetékes vízhálózatok újraindításakor jelentkező speciális kommunikációs igények kielégítésére használja majd a T‑Mobile Push To Talk szolgáltatását. Az új eszköz elsősorban a biztonságos csoportos információ-továbbításban, a gördülékeny munkaszervezéshez szükséges biztos kommunikációban lehet majd nélkülözhetetlen segítőtárs. A Fővárosi Vízművek víztisztítója az elmúlt években és ebben az évben is számos esetben segített itthon és külföldön a természeti katasztrófák elhárításakor: például 2002-ben a dunai árvíznél, ebben az évben pedig a mátrai, a sri lankai és romániai árvizeknél segített a rászorulókon.

A PTT belföldön szeptember 20-tól a T‑Mobile GPRS/EDGE/3G hálózatán érhető el majd és a társaság kínálatában jelenleg több olyan Nokia készülék kapható, amely alkalmas a használatára (Nokia 6170, 5140, 6020, 6021, 6230i, 3230, 6630, 6680). A szolgáltatás aktiválását követően napi és havidíjas konstrukcióban egyaránt igénybe vehető és a díjfizetés módja könnyedén díjmentesen megváltoztatható. Belföldön a beszédváltások hallgatása díjmentes. A 400 forintos napidíj vagy a 2500 forintos havidíj ellenében év végéig megfelelő készülékkel korlátlan számú üzenet küldhető.
Nagyon drága!
De tényleg! A németországi ár majd 2x-ese...

csüt. szept. 01, 2005 1:43
Moderátor

Hozzászólás 
Mától a SE telefonokra is két év garancia van a Ténél.

szer. aug. 31, 2005 23:47
Profil Privát üzenet küldése Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Brü-hü-hü...
Október 1-től megszűnik a Zenefutár. 8)

http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... 050920.pdf

szer. aug. 31, 2005 10:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
A T‑Mobile hazánkban elsőként vezeti be a Push To Talk szolgáltatást

A Fővárosi Vízművek már szerződést kötött a szolgáltatásra

Mindössze egyetlen gombnyomás és a beszéd egyszerre több címzetthez juthat el, függetlenül attól, hogy a csoport tagjai milyen távolságra vannak egymástól. A klasszikus adó-vevő mobilhálózaton használható korszerűbb változata a Push To Talk (PTT), ahol a hagyományos telefonhívástól eltérően a hang adatcsomagként továbbítódik. A kereskedelmi PTT szolgáltatást szeptember 20-tól Magyarországon először a T‑Mobile vezeti be és év végéig kedvezményes díjakkal kínálja ügyfeleinek. A hatékony és gyors csoportkommunikációs megoldásra várhatón komoly igény mutatkozik, ezt jelzi, hogy a Fővárosi Vízművek a hazai nagyvállalatok közül elsőként már szerződést is kötött annak használatára.

A Push To Talk a mobilhálózatok fejlett adatátviteli képességeinek köszönhetően távolsági korlátok nélkül teszi lehetővé az adó-vevőhöz hasonló beszédváltást. Elegendő a készüléken megnyomni a "PTT gombot" a legfeljebb 30 másodperces beszéd a T‑Mobile hálózatán keresztül gyorsan eljut a csoport tagjaihoz vagy egy kiválasztott tagjához. A PTT előnye, hogy tárcsázás nélkül továbbítható az információ és a címzett szintén egyetlen gombnyomással válaszolhat is. A beszédváltás során az adó-vevőkhöz hasonlóan a címzett rögtön hallhatja az elmondottakat, nem szükséges a klasszikus hanghíváshoz hasonlóan felvennie a telefont. Akár nagyobb távolságban, eltérő helyszíneken végzett összehangolt csoportmunka esetén így a PTT egyszerűbb és hatékonyabb kommunikációt biztosíthat.

A T‑Mobile csoport műszaki hátterére és a Nokia megoldására támaszkodó PTT szolgáltatást a T‑Mobile szeptember 20-tól kereskedelmi szolgáltatásként - 2005. december 31-ig különleges kedvezménnyel - nyújtja előfizetőinek. A Fővárosi Vízművek a ma aláírt megállapodás értelmében a hazai nagyvállalatok közül elsőként többek között a katasztrófa sújtotta területek ideiglenes vízellátásakor, a vezetékes vízhálózatok újraindításakor jelentkező speciális kommunikációs igények kielégítésére használja majd a T‑Mobile Push To Talk szolgáltatását. Az új eszköz elsősorban a biztonságos csoportos információ-továbbításban, a gördülékeny munkaszervezéshez szükséges biztos kommunikációban lehet majd nélkülözhetetlen segítőtárs. A Fővárosi Vízművek víztisztítója az elmúlt években és ebben az évben is számos esetben segített itthon és külföldön a természeti katasztrófák elhárításakor: például 2002-ben a dunai árvíznél, ebben az évben pedig a mátrai, a sri lankai és romániai árvizeknél segített a rászorulókon.

A PTT belföldön szeptember 20-tól a T‑Mobile GPRS/EDGE/3G hálózatán érhető el majd és a társaság kínálatában jelenleg több olyan Nokia készülék kapható, amely alkalmas a használatára (Nokia 6170, 5140, 6020, 6021, 6230i, 3230, 6630, 6680). A szolgáltatás aktiválását követően napi és havidíjas konstrukcióban egyaránt igénybe vehető és a díjfizetés módja könnyedén díjmentesen megváltoztatható. Belföldön a beszédváltások hallgatása díjmentes. A 400 forintos napidíj vagy a 2500 forintos havidíj ellenében év végéig megfelelő készülékkel korlátlan számú üzenet küldhető.

hétf. aug. 29, 2005 12:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
reklamhang írta:
Domino SMS 75 Ft. halon kivul!

Nem. Az valóban 95 Ft, non-stop.

szomb. aug. 20, 2005 19:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Domino SMS 75 Ft. halon kivul!

szomb. aug. 20, 2005 19:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
joc_ írta:
Az elso kerdesedre nem tudom a valaszt.
A masodikra pedig meg ennel is nagyobb szazalek is kijohet, tobbfelekeppen is:
1. Peldaul Domino SMS eseten helybol (95Ft/perces percdij ha nem halon belul beszelsz)
2. Mivel a pluszpercek masodperc alapon fogynak, szemben a penzes beszelgetesek perces egysegeivel, tehat a toredekperceket (amit fizetsz, de ha perckedvezmenybol beszelsz akkor nem fogy) is figyelembe veszed, akkor pl. 20 perc beszelgetes ido sokkal tobbet er mint a tarifacsomagod 20 percnyi percdija.

Elkezdtem számolgatni 33 Ft-os percdíjjal. Így 24-28% között mozog a kedvezmény.
A Westel a HANDS és SIMON-kat csak a "standard" Domino csomaggal adja, vagy választható más tarifa vásárlásnál?
Az EW-ben, Coraban stb. helyeken vásárolt westeles csomagok online vivődnek fel a rendszerbe, vagy papíralapúak, mint voda esetében az ilyen helyeken árult csomagok? Ergo ér-e hátrány a vásárlás utáni 2-3 hétben a szolgáltatások megrendelésénél, mint ha rendes üzletben vettem volna meg?

szomb. aug. 20, 2005 18:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Soma01 írta:
Meghallgattam!
30 napig tart az akció a bekapcsolástól számítva!
+1 infó sms, 1 hónapig/feltöltés!
kártya ára (ft) - perc
2000 - 15
2500, 3000, 4500 - 20
5000, 9000 - 40
10000 - 85
15000 - 130

Másodperc alapú elszámolással vonják le a perceket!!

Két dolgot nem értek:

1. Hol érhető el a 2000-es töltés?
2. Még mindig nem tudom, hogy jött ki Nekik ez az "akár 30%-os" kedvezmény.

Az elso kerdesedre nem tudom a valaszt.
A masodikra pedig meg ennel is nagyobb szazalek is kijohet, tobbfelekeppen is:
1. Peldaul Domino SMS eseten helybol (95Ft/perces percdij ha nem halon belul beszelsz)
2. Mivel a pluszpercek masodperc alapon fogynak, szemben a penzes beszelgetesek perces egysegeivel, tehat a toredekperceket (amit fizetsz, de ha perckedvezmenybol beszelsz akkor nem fogy) is figyelembe veszed, akkor pl. 20 perc beszelgetes ido sokkal tobbet er mint a tarifacsomagod 20 percnyi percdija.

szomb. aug. 20, 2005 18:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:
nem tudom miért lenne hibás. a leírásban sem mondanak semmit arról hogy hányszor jár a plusz perc csak annyit hogy töltsed fel az egyenleged bármilyen módon és kapsz még perceket is. mellesleg nem nagylelkûség kérdése. nem hiszem hogy sokan tudnának errõl és ha valaki többször is feltölt attól nem megy tönkre a tmob. viszont a szolgáltatónál van a pénzed és amíg le nem beszéled addig õk használják. a voda és a pgsm állandó bónuszt ad és nem megy tönkre. kiszámolják mi éri meg és kész.

persze, ezen - hibás - logika szerint 1000Ft feltöltésért adhatnának akár egymillió ingyen percet is, hiszen amíg nem használod fel, addig ők használják....

szomb. aug. 20, 2005 16:25
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Meghallgattam!
30 napig tart az akció a bekapcsolástól számítva!
+1 infó sms, 1 hónapig/feltöltés!
kártya ára (ft) - perc
2000 - 15
2500, 3000, 4500 - 20
5000, 9000 - 40
10000 - 85
15000 - 130

Másodperc alapú elszámolással vonják le a perceket!!

Két dolgot nem értek:

1. Hol érhető el a 2000-es töltés?
2. Még mindig nem tudom, hogy jött ki Nekik ez az "akár 30%-os" kedvezmény.

szomb. aug. 20, 2005 15:51
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
integral írta:
Macika írta:
Igen, sőt 2.500 Ft-os feltöltés után VISSZAKAPSZ 3.000 Ft-ot. A tizedik 2.500-as feltöltés után pedig kapsz egy gyárilag független 6680-at 12 hónapi korlátlan video-beszélgetéssel . :)

Na menj má'! :P
Szeritnem logikus a felvetésem, pláne, hogy nincs ellene utaló megjegyzés a leírásban és reklámhang is megerősített benne. És a T is jól jár vele vélhetőleg, ha egyszerre több feltöltés kapcsán költenek nála.

igaza van Macikának, ha ez műxik, akkor csak a hibás megvalósítás miatt van, ennyire nem nagylelkű egy szolgáltató sem.

nem tudom miért lenne hibás. a leírásban sem mondanak semmit arról hogy hányszor jár a plusz perc csak annyit hogy töltsed fel az egyenleged bármilyen módon és kapsz még perceket is. mellesleg nem nagylelkűség kérdése. nem hiszem hogy sokan tudnának erről és ha valaki többször is feltölt attól nem megy tönkre a tmob. viszont a szolgáltatónál van a pénzed és amíg le nem beszéled addig ők használják. a voda és a pgsm állandó bónuszt ad és nem megy tönkre. kiszámolják mi éri meg és kész.

szomb. aug. 20, 2005 11:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
integral írta:
Macika írta:
Igen, sõt 2.500 Ft-os feltöltés után VISSZAKAPSZ 3.000 Ft-ot. A tizedik 2.500-as feltöltés után pedig kapsz egy gyárilag független 6680-at 12 hónapi korlátlan video-beszélgetéssel . :)

Szeritnem logikus a felvetésem, pláne, hogy nincs ellene utaló megjegyzés a leírásban és reklámhang is megerõsített benne. És a T is jól jár vele vélhetõleg, ha egyszerre több feltöltés kapcsán költenek nála.

igaza van Macikának, ha ez műxik, akkor csak a hibás megvalósítás miatt van, ennyire nem nagylelkű egy szolgáltató sem.

szomb. aug. 20, 2005 11:01
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Igen, sőt 2.500 Ft-os feltöltés után VISSZAKAPSZ 3.000 Ft-ot. A tizedik 2.500-as feltöltés után pedig kapsz egy gyárilag független 6680-at 12 hónapi korlátlan video-beszélgetéssel . :)

Szeritnem logikus a felvetésem, pláne, hogy nincs ellene utaló megjegyzés a leírásban és reklámhang is megerősített benne. És a T is jól jár vele vélhetőleg, ha egyszerre több feltöltés kapcsán költenek nála.

szomb. aug. 20, 2005 6:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tényleg jár hozzá a bónuszperc, ahányszor feltöltöd 30 napon belül!

pén. aug. 19, 2005 19:21
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  Következő