|
Szerző |
Üzenet |
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
@ írta: T68m írta: Ez persze egy kirívó, érthetõ példa. De nem csak a c-k vannak érdekellentétben a nemzetalkotó magyarsággal. ezzel nem értek egyet. lásd tavalyi népszavazás..
ezt hogy érted?
|
vas. nov. 06, 2005 14:06 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
T68m írta: De nem csak a c-k vannak érdekellentétben a nemzetalkotó magyarsággal.
És kik a nemzetalkotó magyarok? A svábok vagy a szlávok? Az echte magyarokat már rég lerendezték a törökök...
|
vas. nov. 06, 2005 14:01 |
|
|
Vendég
|
T68m írta: Ez persze egy kirívó, érthető példa. De nem csak a c-k vannak érdekellentétben a nemzetalkotó magyarsággal.
ezzel nem értek egyet. lásd tavalyi népszavazás..
|
vas. nov. 06, 2005 14:00 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Macika írta: T68m írta: ez nem igaz, bár elterjedt nézet. Nem a magyarok a széthúzók, hanem az ide "betelepültek" érdekei nem feltétlenül esnek egybe a mienkkel. Jól hangzik, amit írsz, csak nem így van.
akkor mondd meg légyszi, hogy az itt élő másfélmillió c.-nek mi közös érdeke lenne velünk?
Pedig ők is rendelkeznek szavazati joggal!
Ez persze egy kirívó, érthető példa. De nem csak a c-k vannak érdekellentétben a nemzetalkotó magyarsággal.
|
vas. nov. 06, 2005 13:59 |
|
|
6230
platina tag
|
itthon most láttam a photohall üzletben
photohall
amazon oldalon is volt belőle
amazon
de a gyártó honlapján nincs fenn tehát régi kifutott termék?!
pinnacle
amazon azt írja hogy 512 mem és minimum 2ghz proci kell hozzá
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 vas. nov. 06, 2005 14:19-kor.
|
vas. nov. 06, 2005 13:55 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
T68m írta: ez nem igaz, bár elterjedt nézet. Nem a magyarok a széthúzók, hanem az ide "betelepültek" érdekei nem feltétlenül esnek egybe a mienkkel. Jól hangzik, amit írsz, csak nem így van.
|
vas. nov. 06, 2005 13:50 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
6230 írta: McLaca írta: 6230 írta: igen és pontosan ezért fikázzák le bizonyos magyarok azt a bizonyos magyart aki külföldre akar menni pénzt keresni és találni na de ne menjünk ebbe belefele megint Szerintem a vicc nem erre az esetre célzott. Üdv! persze hogy nem erre célzott hanem az általános magyar mentalitásra és pont az általános magyar mentalitás miatt volt az a bizonyos vita is (hajó, olajfúró stb)
téged senki sem tart vissza innen, hogy elmenj hajóra vagy olajfúrótoronyra! Legfeljebb zsolti4 lesz morcos, ha egy hajóra kerülsz vele.
|
vas. nov. 06, 2005 13:50 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
6230 írta: DAZZLE DVD RECORDER pc-hez USB-n csatolható külső VHS digitalizáló egység br 20e valaki láttot már ilyet esetleg használta is? vajon jobb mint a tv tuner kártyák digitalizáló funkciója? Nekem volt ilyenem, akkor adtam el, amikor megvettem a Panasonic Diga asztalit. Addig viszont kiválóan teljesített.
20 rugó az kevesebb, mint a fele egy asztali DVD-recordernek, bár az utóbbi sokkal praktikusabb.
Na de ha valakinek esélye sincs rá, hogy 46e Ft-ot kiadjon egy recorderért, annak ez marad az alternatíva.
Sokkal jobb, mint a videokártyák digitalizáló része, mert ez direkt erre van kifejlesztve, egy buta primitív CÉLHARDVER. Nem tud semmi mást, csak ezt, de ezt nagyon.
Bár bevallom, elolvasva még egyszer a kütyü nevét, az hogy '...külső VHS digitalizáló egység', az nekem házilag kitalált elnevezésnek tűnik...
Szerk:
Most utólag nézve, hogy beszúrtad a képet, nem ilyenem volt, de hasonló, az is ezt tudta, az is Dazzle volt, csak egy jóval korábbi modell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika vas. nov. 06, 2005 13:51-kor.
|
vas. nov. 06, 2005 13:48 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
McLaca írta: Macika írta: - Uram, itt a magyarok rotyognak, ha valamelyikük megpróbálna kimászni, a többiek azonnal visszarántják... Ez mekkora igazság - sajnos... Üdv!
ez nem igaz, bár elterjedt nézet. Nem a magyarok a széthúzók, hanem az ide "betelepültek" érdekei nem feltétlenül esnek egybe a mienkkel.
|
vas. nov. 06, 2005 13:47 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Egy kis segítségre lenne szükségem. Olyan Midp 1.0-ás emulátort keresek, aminek rendkívűl egyszerű a használata, ezalatt értem azt, hogy megnyitod a jad, illetve a jar kiterjesztésü fájlt és már fut is a játék. Köszönöm előre is a segítséget, nekem egyelőre nem sikerült ilyen drágaságot találnom.
|
vas. nov. 06, 2005 13:46 |
|
|
6230
platina tag
|
McLaca írta: 6230 írta: igen és pontosan ezért fikázzák le bizonyos magyarok azt a bizonyos magyart aki külföldre akar menni pénzt keresni és találni na de ne menjünk ebbe belefele megint Szerintem a vicc nem erre az esetre célzott. Üdv!
persze hogy nem erre célzott
hanem az általános magyar mentalitásra
és pont az általános magyar mentalitás miatt volt az a bizonyos vita is (hajó, olajfúró stb)
|
vas. nov. 06, 2005 13:45 |
|
|
Vendég
|
Mint a tehenes viccben. Mikor megdöglik az amerikai farmner tehene, azt mondja, na, az enyém odalett, de legalább a szomszédénak ne legyen semmi baja. Mit mond az orosz: Az enyém megdöglött, de legalább a szomszédé megvan. És mit mond a magyar? Megdöglött a tehenem? Dögöljön meg a szomszédé is.
|
vas. nov. 06, 2005 13:42 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
6230 írta: igen és pontosan ezért fikázzák le bizonyos magyarok azt a bizonyos magyart aki külföldre akar menni pénzt keresni és találni na de ne menjünk ebbe belefele megint
Szerintem a vicc nem erre az esetre célzott.
Üdv!
|
vas. nov. 06, 2005 13:41 |
|
|
6230
platina tag
|
igen és pontosan ezért fikázzák le bizonyos magyarok
azt a bizonyos magyart aki külföldre akar menni pénzt
keresni és találni na de ne menjünk ebbe belefele megint
DAZZLE DVD RECORDER
pc-hez USB-n csatolható külső VHS digitalizáló egység br 20e
valaki láttot már ilyet esetleg használta is?
vajon jobb mint a tv tuner kártyák digitalizáló funkciója?
hoppá! nem fog működni nálam
Minimum System Requirements:
Intel® Pentium® or AMD® Athlon® 2 GHz
512 MB RAM
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 vas. nov. 06, 2005 14:17-kor.
|
vas. nov. 06, 2005 13:40 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Macika írta: - Uram, itt a magyarok rotyognak, ha valamelyikük megpróbálna kimászni, a többiek azonnal visszarántják...
Ez mekkora igazság - sajnos...
Üdv!
|
vas. nov. 06, 2005 13:37 |
|
|
Macika
Moderátor
|
BrOnZ írta: Még mielőtt hasraesnénk a nagy usa előtt azért nézzük már meg, hogy kik tették őket a világ urává... Nem ők az okosok, hanem mi voltunk és vagyunk is a barmok, hogy az "ész" nem maradhat itthon, hanem kinn kell neki karriert csinálni. Egy USA(!!!) beli felmérés szerint, a világ tudományos életének 60%-a magyar származású.
Az meg, hogy mennyire tetszik neked a saját telefonod, az nem IQ kérdése természetesen. De azért ne essünk már át a ló másik oldalára. Nem így kell megközelíteni a dolgot.
Világuralomra csak egy olyan ország képes, amelynek polgárai valamiben, legalább EGYVALAMIBEN képesek egymás mellé állni úgy, hogy félretesznek minden más, köznapi ellentétet. És ebben az amerikaiak (persze mi, büszke magyarok ezt birkaságnak nevezzük) példaértékűek.
Mi magyarok (úgy-ahogy) 1956-ban voltunk képesek egymás mellé állni utoljára. Azóta sem, sőt szerintem folyamatosan csökken az esélye, hogy lehet valami olyan dolog, ami újra egymás mellé rendezné az embereket.
Jól szemlélteti a következő vicc azt, ami engem bánt kis hazámban:
A pokolban ellenőrzés van, főmufti jön ellenőrizni az üstben rotyogó embereket.
Vonul végig az ellenőrző csoport, amikor egyszer megállnak egy szobában. A főmufti rákérdez:
- Miért áll ott egy tábla az üstök mellett, hogy kimászni tilos?
- Uram, itt a németek vannak. De mivel fegyelmezett nép, elég nekik kiírni.
Továbbmenve pár teremmel arrébb ismét kérdése van:
- Itt miért áll két gépfegyveres őr is a tábla mellett?
- Itt az oroszok vannak, náluk komolyabb nyomaték kell, mint az egyszerű kiírás.
Néhány teremmel arrébb ismét megállnak:
- És itt hogyhogy nincs se tábla, se gépfegyveres őr és mégis rend van?
- Uram, itt a magyarok rotyognak, ha valamelyikük megpróbálna kimászni, a többiek azonnal visszarántják...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika vas. nov. 06, 2005 13:41-kor.
|
vas. nov. 06, 2005 13:34 |
|
|
Vendég
|
Igazad lehet, de sajnos a zsiványok sem egyformák. Nem biztos hogy mind elvállalná, vagy ha elvállalná is a fejlesztést, nem biztos hogy mellett nem folytatná az áldásos tevékenységét. Hiába kötnének vele egyezséget, minden szabály annyit ér, amennyit betartanak belőle.
Meg azért más az, aki egy online telefonkönyvbe túr bele, vagy a kormányzati titkos információkhoz, katonai adatokhoz, stb jut hozzá. Nyílván azért mérlegelési lehetőség kell. De aki olyan dolgokat művelt, mint az említett 20 éves kölyök, hát szerintem az olyan kutyából nem lesz szalonna. Az olyanokat jobb kivonni aforgalomból. Lehet hogy mindent megígérne hogy szabadlábon legyen, de közben folytatná ott ahol abbahagyta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég vas. nov. 06, 2005 13:35-kor.
|
vas. nov. 06, 2005 13:32 |
|
|
Vendég
|
Én szerintem nem kell ezt ilyen szigorúan venni mint Landsman. Mert ha valaki erre képes, akkor azért az elég nagy koponya lehet. Ez olyan mint amikor feltörte egy 17 éves kölyök a T-mobile online telefonkönyves rendszerét (amit mellesleg mot vezet be itthon is WAP-os felületen is...) és Paris Hilton számait kiszedték, melyből kifolyólag híres stárok számai kerültek a nyílvánosság elé. A kölyköt bezárták fiatalkorúak börtönébe, és elzárták a gépek elől pár évre. De az az igazság, ez a kölyök megcsinálta a szerencséjét, ha kijön, a nagy cégek sorba fognak állni érte...
Szóval, én az ilyen embereket inkább megfordítanám, hogy segítse a fejlesztőket...
|
vas. nov. 06, 2005 13:15 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Landsmann írta: ...az ingyenélőkre sehol sincs szükség, van belőlük éppen elég. Nem kell se nekünk, se Európa más országába az olyan személy, személyek, akik csak azért dugják ide a képüket, mert azt hiszik hogy itt kolbászból van a kerítés. ...
Ez nem igaz, nálunk az ilyenek védelmére kisebbségi törvények vannak, és több joguk van, mint másoknak...
|
vas. nov. 06, 2005 13:12 |
|
|
Vendég
|
Az ilyen hackerszerű kölykökön is példát kellene statuálni. Különösebben nem mérlegelni azt hogy közvetlen haszonszerzési, vagy más okból csinálta. Azért mert neki esetleg nincs is belőle anyagi haszna, attól még nagyon sok cégnek, vállalatnak, intézménynek és magánszemélynek okozhat/okozhatna anyagi és erkölcsi kárt. Sok esetben az ilyen dolgok súlyosságát fel sem mérik, hogy mivel jár. Nálunk talán még törvény sincs az ilyen esetekre, ha előfordulna. Jobb esetben rávernék a számítógépes csalást, (ami elég tág fogalom) kapna egy kis ejnye-bejnyét, 50000 Ft pénzbüntetést, rosszabb esetben 1 évet, 1 évre felfüggesztve. Bár lehet hogy nem jól látom.
Minden esetre sok bűncselekmény elkövetőjén néhány középkori megtorlást lehetne eszközölni. Az ilyenekne kezdve a kis ujjacskáinak az eltördelését egyenként. De ez már álomvilág.
|
vas. nov. 06, 2005 12:56 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
T68m írta: ehhez aztán nem kell sok tudás.
Ja, persze hogy nem. Mindenki képes rá. Az EU is csak viccből küzd 1% körüli növekedéssel...
|
vas. nov. 06, 2005 12:36 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
Akár 50 évet is kaphat a 400 ezer PC-t megfertőző 20 éves férfi
Az amerikai hatóságok azzal a gyanúval tartóztattak le csütörtökön egy 20 éves férfit, hogy az illető mintegy 400 ezer PC-re juttatta el hackertámadásoknak és spam-áradatnak utat nyitó vírusprogramját, köztük több igen fontos katonai hálózatra is.
James Ancheta az eljáró ügyész szerint azért terjesztett rosszindulatú kódokat az interneten, hogy azok segítségével számítógépek egész hadát vonhassa ellenőrzése alá, majd pedig az ily módon megszerzett, a zsargonban „botnet-nek” hívott illetéktelen hozzáféréseket pénzért értékesítse. A férfi állítólag mindezt a gyakorlatban meg is valósította, illetve saját maga is különféle reklámküldő szoftvereket telepített a megfertőzött gépekre, hogy ezáltal is pénzhez jusson a hirdetőktől. Az Ancheta által terjesztett víruskódok ráadásul egyebek mellett az amerikai Haditengerészeti Légierő, illetve a Védelmi Minisztériumhoz tartozó informatikai háttérintézmény egyes számítógépeibe is bejutottak. Az illetékes ügyész szerint a gyanúsított akár egyetlen gombnyomással egy általa ellenőrzött szerverre kapcsolhatott volna több ezer ilyen PC-t, ami jelentős nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetett volna az Egyesült Államok számára.
Habár a botnet piac becslések szerint egyre jövedelmezőbb ága az elektronikus bűnözésnek, a hatóságok szerint James Ancheta az első olyan személy, akit hasonló bűncselekmény miatt sikerült vád alá helyezni. Eddig ugyanis egyetlen esetben sem volt bizonyítható, hogy az elfogott hacker anyagi haszonszerzés céljából terjesztett vírusprogramot, illetve, hogy valóban pénzért értékesítette a PC-k feletti illegális ellenőrzést. A 20 éves Anchetát a fentiek mellett összeesküvéssel és kormányzati számítógépekbe való behatolással is vádolják, ami azt jelenti, hogy ha mind a 17 vádpontban bűnösnek találják, akár 50 éves börtönbüntetésre is számíthat.
http://hirek.prim.hu/cikk/49339
|
vas. nov. 06, 2005 12:35 |
|
|
nutellamoly
arany tag
|
Raven_ írta: Az Egyesült Államok 535 tagú kongresszusa...
És most másold mellé a magyar parlamenti képviselők jogerős ítéleteinek számát... Ja, hogy itt csak "ismeretlen tettesek" lopják az adófizetők pénzét...
|
vas. nov. 06, 2005 12:33 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
McLaca írta: Landsmann írta: [...] aztán meg törnek, zúznak, gyújtogatnak. [...] Én csak azt nem értem, hogy mégis miért ezzel akarnak elérni valamit, illetve mibõl gondolják, hogy a rombolással és öncélú, vagy céltalan erõszakkal el fognak érni valamit... Maximum azt, hogy innentõl keményen szankcionálva lesznek. Üdv!
fa.szt lesznek szankcionálva! A francia vélemény szerint több oktatás, több támogatás, több lehetőség kell nekik, ugyanúgy, mint a hazai bevándorlóknak.
Örülnék, ha jó sokáig elhúzódna és a saját bőrükön éreznék a franciák azt, hogy milyen jó támogatni az etnikumot, amely aztán ****.
|
vas. nov. 06, 2005 12:28 |
|
|
6230
platina tag
|
nem rossz... ennek a magyar megfelelője nincs meg valahol?
|
vas. nov. 06, 2005 12:28 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
|
vas. nov. 06, 2005 12:27 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
El tudnád képzelni, hogy egy olyan helyen dolgozol, ahol a több mint 500 alkalmazott a következő statisztikai adatokkal rendelkezik?
- 29 személyt megvádoltak családon belüli erőszakkal
- 7 személyt letartóztattak csalás vádjával
- 19 személyt vádoltak fedezetlen csekkel történt fizetéssel
- 117 személy közvetve / közvetlenül csődbevitt legalább 2 céget
- 3 személy már ült börtönben személy elleni erőszakért
- 71 személy nem kaphat hitelkártyát rossz pénzügyi múltja miatt
- 14 személyt tartóztattak le kábítószerrel kapcsolatos vádakkal
- 8 személyt tartóztattak le bolti lopásért
- 21 személy jelenleg is vádlott bírósági ügyekben
- 84 személyt tartóztattak le az elmúlt évben mert úgy vezettek, hogy alkohol hatása alatt voltak.
Nos, tudod mi ez?
Az Egyesült Államok 535 tagú kongresszusa...
|
vas. nov. 06, 2005 12:24 |
|
|
6230
platina tag
|
McLaca írta: Landsmann írta: [...] aztán meg törnek, zúznak, gyújtogatnak. [...] Én csak azt nem értem, hogy mégis miért ezzel akarnak elérni valamit, illetve miből gondolják, hogy a rombolással és öncélú, vagy céltalan erőszakkal el fognak érni valamit... Maximum azt, hogy innentől keményen szankcionálva lesznek. Üdv!
pontosan ahogy mondod egy békés tüntetéssel ahol van 3 jól megfogalmazott céljuk/követelésük még lehet hogy el is érnének valamit de így csak mindenki utálni fogja őket
jah és a kocsi gyújtogatók többség 20 év alatti
egy éjszaka alatt 1300 kocsi felgyújtása nem piskóta
|
vas. nov. 06, 2005 12:23 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Landsmann írta: [...] aztán meg törnek, zúznak, gyújtogatnak. [...] Én csak azt nem értem, hogy mégis miért ezzel akarnak elérni valamit, illetve miből gondolják, hogy a rombolással és öncélú, vagy céltalan erőszakkal el fognak érni valamit... Maximum azt, hogy innentől keményen szankcionálva lesznek.
Üdv!
|
vas. nov. 06, 2005 12:20 |
|
|
Vendég
|
Azt én sem értem miért kell az illegális bevándorlókat hónapokig az adófizetők pénzén etetni, szállással ellátni. Deportálni vissza őket oda, ahonnan az ország területére léptek. Akkor majd a szomszédos országok is vigyáznak a saját határaikra, hogy a zöldhatáron ne lógjon át senki, mert akkor azokat neki kell etetni.
De a csőcseléket sem értem meg. Azt hiszik hogy Európa kánaán? Bepofátlankodnak Afrikából, Ázsiából, aztán meg törnek, zúznak, gyújtogatnak. Szerintem is sokkal határozott lépést kellett volna tenni a franciáknak a haramia ellen. Így a többiek vérszemet kapnak és a későbbiekben ez bármikor előfordulhat. Nem,hogy meghúznák magukat és csendben a pofájukat kussban tartanák, míg csak hajszálnyi reményük is van arra hogy nem paterolják őket vissza ahonnan jöttek. Aki normális és tényleg akar dolgozni, azok tényleg maradhatnak, de az ingyenélőkre sehol sincs szükség, van belőlük éppen elég. Nem kell se nekünk, se Európa más országába az olyan személy, személyek, akik csak azért dugják ide a képüket, mert azt hiszik hogy itt kolbászból van a kerítés. Sokkal határozottabb fellépés kellene ezekkel a hordákkal szemben. Ha akar itt valamit, jöjjön hivatalosan, az sem kerül többe mint ha embercsempészeknek fizetik az összes vagyonukat és Nyugat-Európa helyett a román hatáűr mellett szélnek eresztik őket, azzal a jelszóval, hogy például már Németországban vannak. Az a sok csóró meg el is hiszi, mert nagyrészük még olvasni sem tud, nemhogy valamuilyen idegennyelvet, főleg a magyart beszélni.
|
vas. nov. 06, 2005 12:13 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Na erre varrjatok gombot! Aki hülye haljon meg...
"...Egy francia férfi elkövette azt a hibát, hogy amikor a rendőrségen visszakapta ellopott számítógépét, bekapcsolta, hogy megnézze, működik-e. A gép működött, a férfit viszont letartóztatták.
A 47 éves bretagne-i lakos nem valószínű, hogy túl sokat gondolkodott, mielőtt megnyomta a számítógép kapcsológombját. Ha belegondolt volna, hogy tette milyen következéményekkel jár, valószínűleg inkább csendben eloldalog.
Memóriaellenőrzés, bejelentkezés, majd egyszer csak ott vagyunk a felhasználótérben, és mit látunk? Az Asztal felületét. Amin, a férfi számítógépe esetében, egy pedofil fénykép díszelgett. Több se kellett a rendőröknek, gyorsan átnézték a gép merevlemezét, melyen további 15 mappányi pedofil képet találtak. A férfi ezen felül 8 CD-ROM-mal és 29 videokazettával is rendelkezett, melyek telis-tele voltak pedofil fényképekkel és videókkal. A férfit ugyan szabadlábra helyezték, de nem mehet túl messzire: decemberben kezdődik a bírósági tárgyalása..."
Forrás: Ma.hu
|
vas. nov. 06, 2005 11:56 |
|
|
joanadavis
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 29, 2004 21:01 Hozzászólások: 478 Tartózkodási hely: összeommlott világ
|
M62 írta: joanadavis írta: Frei nevetséges. Ha csak erről lenne szó, azt hiszem nem lenne semmi baj...
mondom, olvasd el a könyvet.
azt hiszem, én azért merem ezt így látni, mert nem nézem, vagyok olyan "kultúrember"
|
vas. nov. 06, 2005 11:55 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
joanadavis írta: Frei nevetséges.
Ha csak erről lenne szó, azt hiszem nem lenne semmi baj...
|
vas. nov. 06, 2005 11:52 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Nos, úgy látom, sokan ugyanúgy látják az USA témát, ahogy én is. Nem nehéz úgy "nagynak" lenni, ha megvette valaki a tudást, és Amerika semmi mást nem csinált. Szinte minden nagy pukk valami külföldi nevéhez köthető.
A magyar Nobel-díjasokhoz pedig: vannak bőven, de egy sem Magyarországon kapta a díját, illetve nem igaz, mert ha jól emlékszem, Szentgyörgyi az egyetlen, aki hazájában érdemelte ki a díjat, bár ő sem Magyarországon halt meg.
És mint kiderült, egyik kedvenc idézetem tőle származik
Frei-hez pedig: én nem igazán csípem azt a stílust, amiben előadja magát. Mindig felmerül bennem a kérdés, hogy most tualjdonképpen a téma az érdekes, vagy magáról Frei-ről szól a műsor. De nekem az tett be, amikor a sivatagban járva egy régi motorháztetőre kijelentette: "Ez Almá sy gróf autójának motorházteteje"
Na itt mondtam azt, hogy ez a csávó vagy nagyon hülye, vagy minket néz annak. A riportjai sokszor ki vannak figurázva és fel vannak tupírozva, a kozmetikázatlan, szenzációhajhászás-mentes valóság kb. 20%.
Üdv!
Szerk.: névelírás javítva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára McLaca vas. nov. 06, 2005 11:54-kor.
|
vas. nov. 06, 2005 11:48 |
|
|
joanadavis
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 29, 2004 21:01 Hozzászólások: 478 Tartózkodási hely: összeommlott világ
|
olvastad az Öljétek meg Tévémacit! c. könyvet? amint megláttam, megvettem, mert egyszerűen érdekesnek bizonyult, és amit ott leírtak, az hiteles.
Frei nevetséges. Stallonés riport esete (egy vágánál női láb lóg be - az eredeti riporteré...)
|
vas. nov. 06, 2005 11:45 |
|
|
6230
platina tag
|
hja...
frei a magyar média egyik legundorítóbb legbeképzeltebb leghazudósabb szereplője
magyarok tehetnek arról hogy a magyar ész nem marad itthon hisz a magyarok nem teremtik meg annak feltételét hogy itthon elismerjék a magyar agyvelőt ez így is volt mindig régen is és a jövőben is így lesz
amerika "sikere" és hatalma az alábbi dolgokon alapszik
a) az európából kivándorolt puritánok életszemlélete: "dolgozz! ez vezet istenhez"
b) a világ minden részéről bevándorolt szürkeállomány (de mondom hogy ezért nem az usa a hibás hanem az az ország aki nem engedte érvényesülni a saját hazájában az elmét hisz ha ott is elismerték volna akkor nem ment volna ki)
c) a világ minden tájáról erőszakkal összeszedett szürkeállomány (ez viszont szemétség volt az usa részéről)
d) a világ minden részéről összeszedett fizikai munkaerő amely lehet önkéntes (kínai bevándorlók a vasútépítésnél - "önkéntesek" akiket jól kihasználtak és éhbérért dolgoztak) és erőszakos (rabszolgaság - kvázi ingyen munkaerő) is
amúgy pedig csak abba kell belegondolni hogy az usába milyen elhatározott és "tökös" legények kerültek pl. az 1800-as években. vegyünk pl. egy magyar parasztot aki egész életében nem mozdult ki a falujából eladta mindenét hogy összekaparjon egy hajójegyet és elindult a több ezer kilóméterre lévő ismeretlenbe a világ másik végébe pedig előtte még a fővárosban sem járt. na ha egy ország összeszedi az ilyen eltökélt embereket akkor nem csoda hogy az ország "sikeres" lesz. jah az viszont más téma hogy a sikerét mire használja fel.
párizsban már a belvárosban is van balhé. a teszetosza zsaruk megvárják míg ledöntik az eifel tornyot és majd aztán lépnek. gondolom tudjátok hogy én már 2 nap alatt levertem volna a dolgot. nem kell hozzá semmi csak egy géppityu és töltény. 3 banditát fejbelőni és a többiek visszapucolnak ahonnan jöttek. és persze teljesen jogos lett volna a fegyverhasználat hiszen ők is lőttek rendőrökre és tűzoltókra.
|
vas. nov. 06, 2005 11:41 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
nutellamoly írta: skynet @ J.D. Power Mobiltelefonokkal kapcsolatos értékelése (U.S.) írta: az amerikaiak véleménye a szememben annyit számít kb, mint amennyi az átlag-IQ arrafele. magyarul nem értenek hozzá (ehhez sem) És mekkora IQ kell ahoz, hogy meg tudjam mondani, tetszik-e a telefonom, vagy nem Azok a fránya amcsik, hát nem zsebreteszik a világot? Az ostobák Hát nem az egész EU küzd azzal, hogy utolérje õket K+F, munkanélküliség, termelékenység, átlagéletkor, stb. terén? Mondjuk adószinvonal terén nem is próbálkozik
Hogy is alapozta meg amerika a gazdasági nagyságát?
Európa háborúzott, ő pedig kölcsönt adott utána és befektetett. Kétszer.
+felvásárolta a fejlődő világot.
ehhez aztán nem kell sok tudás.
|
vas. nov. 06, 2005 11:10 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
joanadavis írta: vajon magyarosanviktor nevű barátunk ...jujujjj... ez necces vóóót...
|
vas. nov. 06, 2005 11:09 |
|
|
joanadavis
arany tag
|
BrOnZ írta: mz írta: Tahó "Zebra" Győző Ez kész!!! Ezt megveszem...
tegnap jártunk a Drágával parfümériában, és láttunk egy egy zebracsíkos dobozú ffi parfümöt elgondolkoztunk, vajon magyarosanviktor nevű barátunk is ezt használja-e
|
vas. nov. 06, 2005 11:05 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Macika írta: Ez a megítélt kártérítési összeg elég rendesen összekócolja majd az anyagi helyzetét, de hát elõbb-utóbb mindenkinek meg kell tanulnia, hogy nem árt gondolkozni cselekvés elõtt.
ez te sem gondolod komolyan?!
Nem Ő, hanem a cége vesztett, ami KFT. Ez ugye azt jelenti, hogy moshatja kezeit és nem fizet.
|
vas. nov. 06, 2005 11:04 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Tényleg! A NévShowr eltűnt! Eddig észre sem vettem, pedig az a két antiműsorvezető igazán feledhetetlen dolgokat hozott össze...
|
vas. nov. 06, 2005 10:53 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Macika írta: Ez a megítélt kártérítési összeg elég rendesen összekócolja majd az anyagi helyzetét, de hát előbb-utóbb mindenkinek meg kell tanulnia, hogy nem árt gondolkozni cselekvés előtt.
Ő az az ember, akiről szinte mindenkinek van valamilyen véleménye. Voltak jó műsorai, voltak, amelyeknek nekem nem jöttek be, de kétségtelen, hogy letett valamit az asztalra.
Ha valaki, akkor ő szerintem ki tudná húzni az MTV-t a szrból. Csak hát, amíg az MTV pénzügyei az aktuális kormánytól függenek (ami által megvan a politikai befolyás is az egész intézményre) és nem normatív támogatás formájában jön a lóvé, addig jönnek olyan nagyágyúk, mint a jelenlegi elnök és maradnak az egyre nézhetetlenebb műsorok + az MTV-nél lévő sikeres műsorok eltűnése. (Például: Szeszélyes évszakok, Szatelit, és még 2, ami mondjuk engem személy szerint nem érintett, mivel soha sem néztem: Lajcsi és NévShowr).
|
vas. nov. 06, 2005 10:47 |
|
|
nutellamoly
arany tag
|
Persze, hogy nem Csak a nagy számok törvénye alapján, ugye... be kéne csúszni egypárnak.
Az NG az nem IQfighter amcsi csatorna? Értenek hozzá?
|
vas. nov. 06, 2005 10:24 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
nutellamoly írta: Link? Érdekes az a 60%, azért kicsit több magyaros hangzású névvel rendelkező Nobel-díjast várna az ember, nem? Nem tudok linket, mert TV "alapú" volt az infó. (Nem! Nem ReTekKlub, hanem talán NG azt hiszem) De a tudományos élet nem csak Nobel díjasokból áll...
|
vas. nov. 06, 2005 10:22 |
|
|
nutellamoly
arany tag
|
Gépkocsi vs. gyalogos, rendőr módra [542,9kB, menekülő zsebtolvajt elsodor egy rendőrségi pick-up]
Megnyugtatásul, nem teljesen így szándékoztak tenni, de az a fránya eső...
|
vas. nov. 06, 2005 10:17 |
|
|
nutellamoly
arany tag
|
Nem esünk hasra a nagy USA előtt, sem a világ IQ-jának 60%-át adó magyarok előtt.
Link? Érdekes az a 60%, azért kicsit több magyaros hangzású névvel rendelkező Nobel-díjast várna az ember, nem?
|
vas. nov. 06, 2005 10:08 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Még mielőtt hasraesnénk a nagy usa előtt azért nézzük már meg, hogy kik tették őket a világ urává... Nem ők az okosok, hanem mi voltunk és vagyunk is a barmok, hogy az "ész" nem maradhat itthon, hanem kinn kell neki karriert csinálni. Egy USA(!!!) beli felmérés szerint, a világ tudományos életének 60%-a magyar származású.
Az meg, hogy mennyire tetszik neked a saját telefonod, az nem IQ kérdése természetesen. De azért ne essünk már át a ló másik oldalára.
|
vas. nov. 06, 2005 10:04 |
|
|
nutellamoly
arany tag
|
skynet @ J.D. Power Mobiltelefonokkal kapcsolatos értékelése (U.S.) írta: az amerikaiak véleménye a szememben annyit számít kb, mint amennyi az átlag-IQ arrafele. magyarul nem értenek hozzá (ehhez sem)
És mekkora IQ kell ahoz, hogy meg tudjam mondani, tetszik-e a telefonom, vagy nem
Azok a fránya amcsik, hát nem zsebreteszik a világot? Az ostobák Hát nem az egész EU küzd azzal, hogy utolérje őket K+F, munkanélküliség, termelékenység, átlagéletkor, stb. terén?
Mondjuk adószinvonal terén nem is próbálkozik
|
vas. nov. 06, 2005 9:50 |
|
|
Peti93
bugvadász
|
tibuu írta: Peti93 írta: Elindítottam fórumom, ha valakinek van kedve, regisztrálhat, de a hozzászóláshoz nem kell! [Vagyis nem kötelező De ajánlott!! ] Előre is köszi . Peti93 Elso "kulturalt" hozzaszolas meg is jelent ott...
Vettem észre...
|
vas. nov. 06, 2005 8:49 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Peti93 írta: Elindítottam fórumom, ha valakinek van kedve, regisztrálhat, de a hozzászóláshoz nem kell! [Vagyis nem kötelező De ajánlott!! ] Előre is köszi . Peti93
Elso "kulturalt" hozzaszolas meg is jelent ott...
|
vas. nov. 06, 2005 4:15 |
|
|