Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 5:40

Hozzászólás a témához  [ 279 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Távozik Sugár András, a T-Mobile vezérgigazgatója 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Hát csak annyit tudok, hozzászolni, hogy bár a T-t nem kedvelem, de Sugárt elismertem.

Namost Ő egy évtizedik bizonyított töretlenül, aztán jön valami ami neki nem tetszik szóval ez azért jelent valamit.
Megindul a T a lejtőn?

Minden esetre lehet, hogy ott a válasz a sorok között (persze olvasat az sok féle lehet):

"...Magyarország legnagyobb ügyfélkörével rendelkező nagyvállalatává fejlődni, amely versenykultúrájával, hatékonyságával, innovatív ötleteivel, ügyfélcentrikusságával kimagasló európai értékeket képvisel.

....

A tulajdonosi kör jövőképével nem tudtam azonosulni, így tisztelettel és megbecsüléssel adom át a vezetést kollégáimnak és a tulajdonos által kijelölt vezetésnek."

H az első rész a jelen és ehhez képest romlás várható akkor milyen lesz vajon a jövő?
Na majd meglátjuk. Szerencsére nem vagyok T-és. :D

kedd szept. 06, 2005 0:43
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
spf írta:
Aki ismeri a belső viszonyokat, tudja, hogy melyik díj miért és hogyan jött pl., meg milyen is belül a hangulat...:)
TE ezek szerint ismered a belső viszonyokat???
Mesélj!!!

hétf. szept. 05, 2005 21:56
vas-tag

Hozzászólás 
spf írta:
inkább kiszedtem a hozzászólást...:)

Aki ismeri a belső viszonyokat, tudja, hogy melyik díj miért és hogyan jött pl., meg milyen is belül a hangulat...:)

Mesélj már némi konkrétumot légyszíves, tűkön ülök!

hétf. szept. 05, 2005 21:02
arany tag

Hozzászólás 
inkább kiszedtem a hozzászólást...:)

maradjunk annyiban, hogy sem Straub Eleket nem kell le, sem a T-Mobile-t túlbecsülni. Aki ismeri a belső viszonyokat, tudja, hogy melyik díj miért és hogyan jött pl., meg milyen is belül a hangulat...:)

hétf. szept. 05, 2005 20:52
Moderátor

Hozzászólás 
viraxo írta:
Én T-Mobile-os dolgozó vagyok és elég régi motoros! A sok-sok itt eltöltött ev alatt volt szerencsém többször is találkozni Sugár Andrással és sikerült vele beszélni is - persze szervezett keretek között - természetesen nem magánbeszélgetésről van szó, hanem a T-Mobile ügyeiről stb esett szó! Még úgy is, hogy egy ilyen beszélgetés nem olyan hangvételű, mint mondjuk egy hivatalos nyilatkozat a nagyközönségnek, hihetetlen módon átjött, az a borzasztó erős személyisége, az az utánozhatatlan stílusa, egyszerűen késztetést érzel a közelébe, hogy odafigyelj arra amit mond! A T-Mobile-nál sok olyan középvezető, felsővezető van, akit nem nagyon szeretnek a kollégái, beosztottai, nyilván megvannak az okok, de Sugárt mindenki szerette - legalábbis azok közül, akiket én ismerek - ők mondjuk nagyon sokan vannak! Ill. ha nem is szerette, nagyon nagyon tisztelte, mert Sugár András pontosan azt a biztonságérzetet jelentette, amitől a Westel/T-Mobile egy viszonylag jó munkahelynek volt mondható! És most nem a követelményekről beszélek, meg az elvárásokról, stb, mert neki teljes részletességgel nem volt mindenre rálátása, hiszen azt az elvet vallotta, hogy hagyni kell a kollégáit dolgozni! Az ő szavaival élve "Nem húzott ki minden fiókot". A biztonságot inkább a cég teljes egészét érintő kérdésekben éreztük! -"Ááá..- ilyen biztos nem lesz! A Sugár nem fogja hagyni..." stb, stb... És Most elmegy ez az ember, mi meg pislogunk és elég **** érezzük magunkat...
Mert az oké, hogy az ember megtesz sokmindent azért a cégért ahol dolgozik, nyilván, hogy a munkahelye biztos legyen és tisztességesen meg tudjon élni, eltarthassa a családját, meg ilyesmi! És mondjuk mi nem döngetjük úgy a mellünket a besöpört díjak miatt, mint a vezetők, mert noha volt biztos egy kis részünk benne, de azért fontosabb az, hogy a helyi szinten elégedettek legyenek velünk és mi is jól érezzük magunkat.
De Sugár nélkül biztosan nem lesz semmi ugyanaz...
Úgyhogy - bár valószínűleg nem fogja ezt olvasni - és tényleg köszönök neki mindent és további sok sikert és nagyon jó egészséget kívánok neki!
Az első olyan ember - pedig nem az első munkahelyem - volt egy pár - akinél büszke voltam arra, hogy Ő volt a főnököm!
Nagyon korrekt, amit írsz, bár jómagam csak 1x találkoztam vele (az viszont magánbeszélgetés volt). A véleményem (és az érzésem) nagyon hasonló a Tiéddel.

hétf. szept. 05, 2005 20:24
arany tag

Hozzászólás 
Én T-Mobile-os dolgozó vagyok és elég régi motoros! A sok-sok itt eltöltött ev alatt volt szerencsém többször is találkozni Sugár Andrással és sikerült vele beszélni is - persze szervezett keretek között - természetesen nem magánbeszélgetésről van szó, hanem a T-Mobile ügyeiről stb esett szó! Még úgy is, hogy egy ilyen beszélgetés nem olyan hangvételű, mint mondjuk egy hivatalos nyilatkozat a nagyközönségnek, hihetetlen módon átjött, az a borzasztó erős személyisége, az az utánozhatatlan stílusa, egyszerűen késztetést érzel a közelébe, hogy odafigyelj arra amit mond! A T-Mobile-nál sok olyan középvezető, felsővezető van, akit nem nagyon szeretnek a kollégái, beosztottai, nyilván megvannak az okok, de Sugárt mindenki szerette - legalábbis azok közül, akiket én ismerek - ők mondjuk nagyon sokan vannak! Ill. ha nem is szerette, nagyon nagyon tisztelte, mert Sugár András pontosan azt a biztonságérzetet jelentette, amitől a Westel/T-Mobile egy viszonylag jó munkahelynek volt mondható! És most nem a követelményekről beszélek, meg az elvárásokról, stb, mert neki teljes részletességgel nem volt mindenre rálátása, hiszen azt az elvet vallotta, hogy hagyni kell a kollégáit dolgozni! Az ő szavaival élve "Nem húzott ki minden fiókot". A biztonságot inkább a cég teljes egészét érintő kérdésekben éreztük! -"Ááá..- ilyen biztos nem lesz! A Sugár nem fogja hagyni..." stb, stb... És Most elmegy ez az ember, mi meg pislogunk és elég **** érezzük magunkat...
Mert az oké, hogy az ember megtesz sokmindent azért a cégért ahol dolgozik, nyilván, hogy a munkahelye biztos legyen és tisztességesen meg tudjon élni, eltarthassa a családját, meg ilyesmi! És mondjuk mi nem döngetjük úgy a mellünket a besöpört díjak miatt, mint a vezetők, mert noha volt biztos egy kis részünk benne, de azért fontosabb az, hogy a helyi szinten elégedettek legyenek velünk és mi is jól érezzük magunkat.
De Sugár nélkül biztosan nem lesz semmi ugyanaz...
Úgyhogy - bár valószínűleg nem fogja ezt olvasni - és tényleg köszönök neki mindent és további sok sikert és nagyon jó egészséget kívánok neki!
Az első olyan ember - pedig nem az első munkahelyem - volt egy pár - akinél büszke voltam arra, hogy Ő volt a főnököm!

hétf. szept. 05, 2005 19:17
arany tag

Hozzászólás 
elkeserítő hogy ez a rémes magyar telekom még oda is beteszi a lábát ami jól működött. egyszerűen nem hiszem el milyen sza....iak. Sugár András nélkül a tmob szerintem majd szépen leépül. gratulálok mekkeleknek.

hétf. szept. 05, 2005 16:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
T68m írta:
(bocsi, de hétvégén más dolgom volt mint az eseményeket követni)
És vajon merre jártál??? :gigalol:

IHB vagy mi a buli neve! :D holnap megint lesz. Szerda reggel folytatás?

hétf. szept. 05, 2005 16:29
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
És vajon merre jártál??? :gigalol:

hétf. szept. 05, 2005 16:25
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Innye! Ez aztán gyors volt. Ezt mikor fogjuk mi vajon megérezni?

hétf. szept. 05, 2005 16:15
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
na, most már tudjuk az ellentét okát és azt is, hogy miért kell mennie...

hétf. szept. 05, 2005 16:04
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
most nézem, minek ennyi kép a Straubról:
http://sajtoszoba.magyartelekom.hu/proc ... Category=9
:)

hétf. szept. 05, 2005 15:43
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Bagyu írta:
Most akkor még ötvenen idézzetek be cikket és bejelntést, és lefedjük a hazai hírportál összeséget.
Szerkesztettem...

hétf. szept. 05, 2005 14:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most akkor még ötvenen idézzetek be cikket és bejelntést, és lefedjük a hazai hírportál összeséget.

hétf. szept. 05, 2005 14:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát ennyi, vége:

http://sajtoszoba.magyartelekom.hu/proc ... ce&id=2790

Bocsássatok meg, de mivel én már tudom, hogy ezzel mit veszített a magyar mobiltelefónia és a T-Mobile is, kijelentem, hogy ez a nap a magyar mobiltelefonálás feketenapja.:(

Köszönjük András az elmúlt 15 évet!

hétf. szept. 05, 2005 14:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
A beolvadásnak azért lehet valami rációja szerintem.
A T-Com és a T-Mobile két hasonló profilú cég, azonos stílussal, image-dzsel, na és nem utolsósorban tulajdonossal.
Nem hangzik ésszerűtlenül az, hogy ezt a kettősséget felszámolják.

Amúgy én is jobban szerettem a westeles időket. Pl. akkortájt A Kapcsolatnak volt a legszélesebb készülékválasztéka, amihez társult a műszaki újdonságok bevezetése stb., egyszóval exkluzív-feeling volt. Ez sajnos már a múlté. :(

hétf. szept. 05, 2005 14:42
Moderátor

Hozzászólás 
Hát így múlik el a világ dicsősége... :(

hétf. szept. 05, 2005 14:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Tessék már ideírni Straub Elek úr - hasonló - elismeréseit!!!
Orrba-szájba ő volt sok éven keresztül az év menedzsere... :wink:

hétf. szept. 05, 2005 14:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy cseppet felfordult a gyomrom, most számolom, hogy szám szerint hány-ingerem van?! Biztosan az ősz teszi... :roll:

hétf. szept. 05, 2005 14:36
Moderátor

Hozzászólás 
-guru- írta:
A T-Mobile Magyarország Igazgatósága és a társaság vezérigazgatója hétfőn kölcsönösen arra az elhatározásra jutottak, hogy a vezérigazgató munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntetik, áll a társaság közleményében. Sugár András 2005. szeptember 6-ától távozik a T-Mobile Magyarország éléről. A vezérigazgató feladat- és hatáskörébe tartozó ügyekben átmenetileg Straub Elek, a T-Mobile Magyarország Igazgatóságának elnöke jár el. (Index)
Folytatva kicsit:
Idézet:
Sugár András és az általa irányított vállalat az elmúlt években számos szakmai és társadalmi elismerésben részesült. Sugár András megkapta a Magyar Köztársaság Érdemrend Középkeresztje kitüntetést, a Business Central Europe Magyarország legjobb üzleti vezetőjévé választotta, a Budapesti Corvinus Egyetem díszpolgárává választotta, valamint elnyerte a KHVM (Közlekedési Hírközlési és Vízügyi Minisztérium) Baross Gábor Díját, a Deutsche Telekom Üzleti Kiválóság Díját és a Dale Carnegie Vezetői Minőségi Díjat.
Tessék már ideírni Straub Elek úr - hasonló - elismeréseit!!!

hétf. szept. 05, 2005 14:31
Moderátor

Hozzászólás 
A T-Mobile Magyarország Igazgatósága és a társaság vezérigazgatója hétfőn kölcsönösen arra az elhatározásra jutottak, hogy a vezérigazgató munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntetik, áll a társaság közleményében. Sugár András 2005. szeptember 6-ától távozik a T-Mobile Magyarország éléről. A vezérigazgató feladat- és hatáskörébe tartozó ügyekben átmenetileg Straub Elek, a T-Mobile Magyarország Igazgatóságának elnöke jár el. (Index)

hétf. szept. 05, 2005 14:21
arany tag

Hozzászólás 
Hivatalosan is:

T-Mobile - megvált a vezérigazgatótól

hétf. szept. 05, 2005 13:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Loewe írta:
..... végül a TELE2 pedig majd hirtelen úgy dönt, hogy beszáll a magyar mobilpiacba is, mint ahogy azt más országokban már megtette. :)
Előbb-utóbb tuti, mert már a modemes ingyennetbe is benne van, olcsóbb percdíjakkal, mint a T-Online.

hétf. szept. 05, 2005 13:50
ezüst tag

Hozzászólás 
..... végül a TELE2 pedig majd hirtelen úgy dönt, hogy beszáll a magyar mobilpiacba is, mint ahogy azt más országokban már megtette. :)

hétf. szept. 05, 2005 13:48
Moderátor

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Ha megszűnik a T-ré, akkor beolvasztanak minket a pani-ba, meg a vodkába? :hm:
!-F
Nem. Az Ex-matáv konglomerátumba fog beolvadni.
Magyarul a T-Com mobilágazata lesz. De külön, saját vezetés nélkül, magyarul drótnélküli matáv lesz.

hétf. szept. 05, 2005 13:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
thomas77 írta:
!-F
Beb*szna!

hétf. szept. 05, 2005 13:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
!-F

hétf. szept. 05, 2005 13:37
arany tag

Hozzászólás 
kérdés, mi mennyire szívjuk meg...

hétf. szept. 05, 2005 13:29
Moderátor

Hozzászólás 
meoboss írta:
Na ez már durva...

Sugár megy, sőt a T-Mobile is megszűnhet

Sorsdöntő kérdések kerülhetnek napirendre a T-Mobile Rt. igazgatósági ülésein, a soron következőt éppen mára hívták össze. A Népszabadság úgy tudja, már ma bejelentik, hogy Sugár András vezérigazgató távozik az általa alapított cég éléről. Utóda átmenetileg Straub Elek MTelekom-főnök lesz.

A társaság jövőjét meghatározó fő téma a Világgazdaság információi szerint, hogy megvalósítható-e a száz százalékos tulajdonos Magyar Telekom Rt. terve a piacvezető mobilszolgáltató beolvasztására. A lap szerint ebben a kérdésben kulcsszerepe lehet az államnak, amely aranyrészvényes a legnagyobb hazai távközlési szolgáltatóban.

A régóta tervezett lépésnek szakértők szerint az sem lehet akadálya, hogy a T-Mobile Rt.-t 2014 decemberéig még koncessziós szerződés kötelezi a GSM-szolgáltatásokra, a tavaly elnyert 3G-frekvenciahasználati jogosultsága pedig 2019-ig érvényes. A magyar távközlésben is volt már példa ugyanis koncessziós megállapodás újratárgyalására. Ismeretes, hogy a néhány éve piacát vesztett analóg mobilszolgáltató, a Westel Rádiótelefon Kft. koncesszióját a Westel Távközlési Rt., illetve névutódja, a T-Mobile Rt. viszi tovább. Információink szerint már ez utóbbi cég ügyében is folytak megbeszélések.

A sorsdöntő témák közé sorolható a mobilszolgáltató első számú irányítójának, Sugár András vezérigazgatónak a jövőbeni helyzete is, aki köztudottan a cég működtetésben a (kül)önállóság híve, és egyéb szakmai kérdésekben is eltérő állásponton van a tulajdonos első számú vezetőjével, Straub Elekkel. Posztjának kérdésessé vált helyzetével a Népszabadság cikke nyomán a napokban többször is foglalkozott a sajtó.
Rusnya dolog van készülőben, az már biztos...

hétf. szept. 05, 2005 13:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Ezt nem értem. Eddig is be volt már olvadva, nem?

de igen, eléggé.

hétf. szept. 05, 2005 12:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezt nem értem. Eddig is be volt már olvadva, nem?

hétf. szept. 05, 2005 12:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bandi megy, T-Mobile meg beolvad???

hétf. szept. 05, 2005 12:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Na ez már durva...

Sugár megy, sőt a T-Mobile is megszűnhet

Sorsdöntő kérdések kerülhetnek napirendre a T-Mobile Rt. igazgatósági ülésein, a soron következőt éppen mára hívták össze. A Népszabadság úgy tudja, már ma bejelentik, hogy Sugár András vezérigazgató távozik az általa alapított cég éléről. Utóda átmenetileg Straub Elek MTelekom-főnök lesz.

A társaság jövőjét meghatározó fő téma a Világgazdaság információi szerint, hogy megvalósítható-e a száz százalékos tulajdonos Magyar Telekom Rt. terve a piacvezető mobilszolgáltató beolvasztására. A lap szerint ebben a kérdésben kulcsszerepe lehet az államnak, amely aranyrészvényes a legnagyobb hazai távközlési szolgáltatóban.

A régóta tervezett lépésnek szakértők szerint az sem lehet akadálya, hogy a T-Mobile Rt.-t 2014 decemberéig még koncessziós szerződés kötelezi a GSM-szolgáltatásokra, a tavaly elnyert 3G-frekvenciahasználati jogosultsága pedig 2019-ig érvényes. A magyar távközlésben is volt már példa ugyanis koncessziós megállapodás újratárgyalására. Ismeretes, hogy a néhány éve piacát vesztett analóg mobilszolgáltató, a Westel Rádiótelefon Kft. koncesszióját a Westel Távközlési Rt., illetve névutódja, a T-Mobile Rt. viszi tovább. Információink szerint már ez utóbbi cég ügyében is folytak megbeszélések.

A sorsdöntő témák közé sorolható a mobilszolgáltató első számú irányítójának, Sugár András vezérigazgatónak a jövőbeni helyzete is, aki köztudottan a cég működtetésben a (kül)önállóság híve, és egyéb szakmai kérdésekben is eltérő állásponton van a tulajdonos első számú vezetőjével, Straub Elekkel. Posztjának kérdésessé vált helyzetével a Népszabadság cikke nyomán a napokban többször is foglalkozott a sajtó.

hétf. szept. 05, 2005 11:51
arany tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Ezexerint pletyka.
Hamarosan kiderül melyik infó a valós.

Sugár távozása házon belül már tavaly óta sutyorgott téma. Nem hiszem, hogy további pénzekre szüksége lenne, amit még a T-Com vezérigazgatóhelyetteseként tudna keresni :) A fentebb leírt marhaságokra meg inkább nem is reagálnék :)

Az idézett cikkben vannak féligazságok, de a nyomás nemcsak Straub felől jön...de azt hiszem a T-Mobile belső életét, illetve azt, hogy most hány érettségivel rendelkező vezető kezdett el nagyon izgulni, inkább nem taglalnám.

vas. szept. 04, 2005 20:00
a fórum lelke

Hozzászólás Re: Távozik Sugár András, a T-Mobile vezérgigazgatója
M62 írta:
Elnézést, nem szoktam ekkora szövegeket idézni, de most is csak azért teszem, hogy rákérdezzek T68m-tõl: itt miért engem idéztél?
Nem látom az összefüggést a kettõnk hsz-a között.

T68m írta:
M62 írta:
gdea írta:
Nagyon kevés annyira hiteles ember van, mint õ.

Így van. Annyira hitelesen - és reális érzékkel - szeretett volna olimpiát Magyarországon, hogy csak na!

néha még én is tévedek! :D sugárbandiban azt kell értékelni, hogy egy háromszereplõs piacon közel 50%-os részesedést vívott ki, miközben a tré a legdrágább szolgáltató - ezáltal a legtöbb nyereséget is termeli.

ha elintézed nekem (az én profilomban) ugyanezt, akkor te is szép elismerést fogsz kapni!

ha nem volt irónia a hozzászólásodban, akkor semmi.

szomb. szept. 03, 2005 15:19
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ezexerint pletyka.
Hamarosan kiderül melyik infó a valós.

szomb. szept. 03, 2005 14:20
arany tag

pgsm írta:
Többszöri elhatározása után véglegessé vált, hogy hamarosan megválik tisztségétől Sugár András. Feltehetően a Magyar Telecom egyik vezérigazgató-helyettesi pozícióját kapja meg. A döntés oka mögött Straub Elekkel szemben fennálló személyi ellentét állhat.

by pgsm

forrás:Népszabadság 2005.szeptember 1.,csütörtök

Bács-kiskun megye, Petőfi Népe, 2005.09.02.(péntek)

A napilap szerint a mobilcégnek nincs tudomása arról hogy az igazgató távozna. Sajnos a pontos cikket nem tudom idézni, mert ma reggel olvastam a szüleimnél és elfelejtettem az újságot hazavinni. :(

szomb. szept. 03, 2005 8:40
ezüst tag

Hozzászólás 
meoboss írta:
Jaj, ne legyen ebből a topikból is T-Voda verseny! Úgyis mindegyik arról szól, hogy egymásnak bizonygatjátok, hogy melyik a jobb.
Itt beszélgessünk Sugár Andrásról és arról, hogy a T-Mobileban milyen változások várhatóak az ő távozása után! Szerintem mindenkinek van erről véleménye.

Mindenesetre egy egyszerü vezetőváltás miatt nem szoktak topikok nyílódni és nem kíséri ekkora sajtóvisszhang! Itt többről van szó. Sugár András és a Westel(ek) az elmúlt 16 évben egyet jelentett. Egyetértek Macikával, oroszlánrésze volt abban, hogy ennyi mindent elértek. Először is kihuzta a 0660-t az anyagi csődből és mikor megalakult a W900 azt is sikerre vitte. Tehát akár ő mond fel, akár más segít neki ebben biztosak lehetünk abban, hogy a T-Mobile a jövőben nem arról fog szólni, mint az elmúlt 16 évben.

A lényeg itt van:
A végső döfést - amit látszólag mosolyogva fogadott - akkor kapta Sugár, amikor tavaly májusban önálló nevét is elveszítette a Westel és T-Mobile lett belőle. A Deutsche Telekom "T" márkajegye mögött a régi nemzeti kincs egy lett a német óriás egyik mobilszolgáltatója közül. Globális szinten született, globális döntéseket kellett végrehajtani

Én sajnálom a céget és sajnálom Andrást is, akit sokakkal ellentétben nagyon tisztelek. Tisztelem benne az üzletiességet, a tisztességet és azt, hogy mindig nyílt káryákkal játszott. Tanulhatna tőle a másik két cég vezetője.

Meg tudod mondani, hogy miért használsz BBCode-t a hozzászólásaidban, ha következetesen kipipálod az első sort? :))) – Macika

Hááát....
A Westel 900-at nem volt nehéz sikerre vinni hiánygazdaságban úgy, hogy 0660 tornyaira rápakolhatta (=készen kapta) a GSM cuccot!
Megvolt a mai napig meglevő lépéselőny, onnantól nem volt nehéz dolga.

Korrekt, gerinces ember Sugár Bandi (majdnem "Berci"-t írtam :) ), de azért én nem áradoznék róla visszanézve a Voda előtti tarifákra...

pén. szept. 02, 2005 19:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
arnd írta:
"párt" vonalon "ültették" a westel vezetői székébe.
Majd' minden nagyfőnök úgy került abba a pozícióba...

pén. szept. 02, 2005 19:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem valami olyasmi rémlik, hogy "párt" vonalon "ültették" a westel vezetői székébe. De persze lehet, hogy ez nem is igaz stb. stb. no meg régen is volt ki emléxik már arra.

pén. szept. 02, 2005 16:28
gyémánt tag

Elnézést, nem szoktam ekkora szövegeket idézni, de most is csak azért teszem, hogy rákérdezzek T68m-től: itt miért engem idéztél?
Nem látom az összefüggést a kettőnk hsz-a között.

T68m írta:
M62 írta:
gdea írta:
Nagyon kevés annyira hiteles ember van, mint ő.

Így van. Annyira hitelesen - és reális érzékkel - szeretett volna olimpiát Magyarországon, hogy csak na!

néha még én is tévedek! :D sugárbandiban azt kell értékelni, hogy egy háromszereplős piacon közel 50%-os részesedést vívott ki, miközben a tré a legdrágább szolgáltató - ezáltal a legtöbb nyereséget is termeli.

ha elintézed nekem (az én profilomban) ugyanezt, akkor te is szép elismerést fogsz kapni!

pén. szept. 02, 2005 15:25
ezüst tag

Hozzászólás 
meoboss írta:
biztosak lehetünk abban, hogy a T-Mobile a jövőben nem arról fog szólni, mint az elmúlt 16 évben.

Ennek a jelei a névváltás óta egyre inkább csak megmutatkoznak.
A "T" csoporthoz tartozásnak persze vannak előnyei is, és szerintem ezt Sugár András sem vitatja. A cég szuverenitása viszont csaknem minimálisra csökkent, jóllehet már régóta az anyacég birtokolta a vállalatot, de régen ennyire nem volt "uniformizálva".
Sugár akkor volt igazán a csúcson, amikor még élt a Westel.

pén. szept. 02, 2005 8:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:
reaxol írta:
Pl. rendberakhatná a magyar Vodafone-t!
Szerintem az irányításával sokkal több sikert érne el és előfizetőt szerezne.

Na egy biztos, ő aláírt egy szerződést, hogy a másik két mobilszolgáltató közelébe sem mehet, nem hogy vezethetné őket.

Hát, érdekesen venné ki magát. :D

pén. szept. 02, 2005 0:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
reaxol írta:

Na egy biztos, ő aláírt egy szerződést, hogy a másik két mobilszolgáltató közelébe sem mehet, nem hogy vezethetné őket.

csüt. szept. 01, 2005 23:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Jaj, ne legyen ebből a topikból is T-Voda verseny! Úgyis mindegyik arról szól, hogy egymásnak bizonygatjátok, hogy melyik a jobb.
Itt beszélgessünk Sugár Andrásról és arról, hogy a T-Mobileban milyen változások várhatóak az ő távozása után! Szerintem mindenkinek van erről véleménye.

Mindenesetre egy egyszerü vezetőváltás miatt nem szoktak topikok nyílódni és nem kíséri ekkora sajtóvisszhang! Itt többről van szó. Sugár András és a Westel(ek) az elmúlt 16 évben egyet jelentett. Egyetértek Macikával, oroszlánrésze volt abban, hogy ennyi mindent elértek. Először is kihuzta a 0660-t az anyagi csődből és mikor megalakult a W900 azt is sikerre vitte. Tehát akár ő mond fel, akár más segít neki ebben biztosak lehetünk abban, hogy a T-Mobile a jövőben nem arról fog szólni, mint az elmúlt 16 évben.

A lényeg itt van:
A végső döfést - amit látszólag mosolyogva fogadott - akkor kapta Sugár, amikor tavaly májusban önálló nevét is elveszítette a Westel és T-Mobile lett belőle. A Deutsche Telekom "T" márkajegye mögött a régi nemzeti kincs egy lett a német óriás egyik mobilszolgáltatója közül. Globális szinten született, globális döntéseket kellett végrehajtani

Én sajnálom a céget és sajnálom Andrást is, akit sokakkal ellentétben nagyon tisztelek. Tisztelem benne az üzletiességet, a tisztességet és azt, hogy mindig nyílt káryákkal játszott. Tanulhatna tőle a másik két cég vezetője.

Meg tudod mondani, hogy miért használsz BBCode-t a hozzászólásaidban, ha következetesen kipipálod az első sort? :))) – Macika

csüt. szept. 01, 2005 22:37
gyémánt tag

reaxol írta:
Nézd, ha Vodafone vezetői valóban így vélekednének, akkor nemcsak nem értenek ahhoz amit csinálnak, de egyszerüen hülyék is lennének. Most őszintén ha neked lenne egy ekkora céged és betörsz egy piacra, akkor nem az lenne az első célod hogy minél több előfizetőd legyen és ezáltal minél többet keress? Ha nem veszi komolyan Magyarorszgot akkor minek jött ide, minek jelentkezett a tenderre stb.?
Hogy őszinte legyek, ez az amit nem igazán értek én sem... Elkezdeni úgy szolgáltatni, hogy saját hálózatom sincs és a konkurrencia vasán szolgáltatok... Hmmm... Fene tudja. Viszont az is tény, hogy a világ egyik vezető mobilszolgáltatója a voda, iszonyatos tőkével a háta mögött.

Nekem van egy olyan érzésem, mintha egyfajta kísérlet lenne a dolog. "fussa" rá, van mibül... Olyasmit érzek, mint egy multi esetében amelyik bizonyos árukat jóval a besz. ár alatt értékesít. De hogy őszinte legyek nem értem a vodát a gagyi ügyfélszolgálatával együtt. Nem értem, mert ekkora likviditással és tőkével egyszerűen letolhatná mind a két másik szolgáltatót Magyarországon. És valóban ahogy írod: olyanok, mintha nem értenének hozzá...

csüt. szept. 01, 2005 20:56
arany tag

Hozzászólás 

.::FrEUnDeR::. írta:
Loewe írta:

Nem megy nyugdíjba... ;)

Nyugdíjba? Viccelsz?
Miért menne, ha maradhat nyugdíj előtt/mellett/közben/után is... Biztos unatkozna szegény Sugárandris munka nélkül... :)

jaja, csak vicceltem! ;):P

csüt. szept. 01, 2005 20:47
arany tag

Nézd, ha Vodafone vezetői valóban így vélekednének, akkor nemcsak nem értenek ahhoz amit csinálnak, de egyszerüen hülyék is lennének. Most őszintén ha neked lenne egy ekkora céged és betörsz egy piacra, akkor nem az lenne az első célod hogy minél több előfizetőd legyen és ezáltal minél többet keress? Ha nem veszi komolyan Magyarorszgot akkor minek jött ide, minek jelentkezett a tenderre stb.?

Szerintem az az igazság, hogy a Vodafone stratégiája a kezdettől fogva rossz, ezért nem tudta megszerezni nemhogy az első, de még a második helyet sem. Hiába akciózik ezerrel, nem megy. Itt is látszik, hogy nem minden az olcsó ár, bár ezzel is el lehet érni szép eredményeket a győzelemhez ennél sokkal több kell. Meg kellene haladni azt a szolgáltatáskínálatot és minőséget, amit a T ad valamint el kellene kerülni az olyan szánalmas hibákat és bakikat, amivel tele van a Vodafonegyalázó, valamint olyan embereket kellene alkalmazni(mégha drága is), akik profik a saját területükön, értem ezalatt a vezetőséget is.
Ja és mindenekelőtt el kellene felejteni ezeket az anyagiaskodó reklámokat és olyanokat készíteni, mint amilyeneket az indulás táján sugároztak.
Szerintem ezzel sikerre mennének főleg úgy, hogy Sugár távozásával a T egyértelmüen elindul lefele a lejtőn.
Nekem ez a véleményem.

BrOnZ írta:
reaxol írta:
1. Vodafone
2. T-Mobile
3. Pannon

Szerinted ez kétszereplős piac? Vagy melyiket nem tekinted mobilszolgáltatónak a három közül?
Ez egy picit csacsiság... Ha gondolkodsz, akkor te is rájössz... A Voda a világ egyik legnagyobb cége. Éppen csak nem veszi komolyan a Magyarországi piacot... Ha beindulna "rendesen" akkor a piac mindössze egyszereplős lenne. Így azonban csak a nevével van jelen talán egy későbbi akcióra várva(?). A másik kettőhöz képest kis hazánkban jelenleg labdába sem rúg. Nem azért mert nem tudna, csak egyelőre nem igazán akar. Úgyhogy ebből a szempontból a magyar piac valóban csak két szereplős...

csüt. szept. 01, 2005 20:35
arany tag

Hozzászólás 
Loewe írta:

Nem megy nyugdíjba... ;)

Nyugdíjba? Viccelsz?
Miért menne, ha maradhat nyugdíj előtt/mellett/közben/után is... Biztos unatkozna szegény Sugárandris munka nélkül... :)

jaja, csak vicceltem! ;):P

csüt. szept. 01, 2005 20:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Remélem 3G-ben komolyan veszi majd. Különben abban is csak a 3-ik lesz.

csüt. szept. 01, 2005 18:54
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 279 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő