Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 16:28

Hozzászólás a témához  [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 40  Következő
Vodafone dicsérő 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi, Miskolcon tuti elvagy 900Mhz-el a Vodán. Elég sok 900-as cella van, és jó helyen is vannak, mert mindenhonnan látszanak. Ennyi, csá.

hétf. nov. 28, 2005 18:24
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Kinek milyen tapasztalata van, lehet egy Nokia5110-est Vodafone hálón használni? Ugye ez csak 900MHzen mûködõ telefon, Voda meg elvileg csak kevés helyen üzemeltet 900-as adókat.

Van egy 79 éves anyukám, aki Gyõrben lakik és ott a környéken használná, most T-Mobileos azzal nincs baj, de az olcsóbb tarifák és az ingyenduma(ingyen tudjuk hívni) miatt átváltanánk neki számhordozással Vodára. Viszont a korából adódóan nem tud már egy ilyen új telefont megtanulni és õ nem akar váltani, mert megszokta az 5110-est. Tudjátok milyenek az idõsek, ragaszkodnak a megszokotthoz és ez érthetõ is.

Csak ugye az a kérdés, hogy mennyire fogja tudni használni a Vodafonet, mert azt nem szeretnénk, ha a 900as háló hiánya miatt elérhetetlen lenne és nem tudna telefonálni, mikor szüksége lenne rá.

A válaszokat elõre is köszönöm!
Üdv, Tóni

hétf. nov. 28, 2005 13:45
platina tag

Hozzászólás 
reklamhang írta:
...

Ez milyen díjcsomag??? :D
...

Talán a Bónusz ? :D

szomb. nov. 26, 2005 10:10
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kapott valaki még ilyet?

Ez milyen díjcsomag??? :D

http://reklamhang.atw.hu/voda1.jpg
http://reklamhang.atw.hu/voda2.jpg

csüt. nov. 24, 2005 20:07
arany tag

Hozzászólás 
BÖLYING írta:
Szia, köszi az infókat!
Abban még tudsz segíteni hogy hogy megy ez az egész számhordozás? Mert kártyásnál tiszta sor, bemegyek a Vodához és adnak egy új kártyát amin ugyanúgy a 30-as számom fog működni, csak sokkal olcsóbban és Vodásként.

Igen olcsóbban kapsz mindent, de ne csodálkozz ha valamit majd nem tudsz használni :oops:
Mesélhetnék neked órakat mondjuk a FAX küldésről weben, vagy a FAX fogadásról. De ami a legidegesítőbb, hogy annyira rossz a hangminősége sokszor, hogy nem érted a másik fék mit mond. Olcsó húsnak híg a leve. Vagy inkább a mai világban jobban megállja a helyét, hogy ha azt mondom, hogy Olcsó hús lehet nem is hús, csak élelmiszerkészítmény!

szomb. nov. 19, 2005 17:45
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
nagyon szép és nagy embléma itt:

vodafone

vodafone

szomb. nov. 19, 2005 17:34
arany tag

Hozzászólás 
cbf írta:
Sziasztok!

Van egy pozitiv változás a Vodafone egyenleginfójában. Eddig csak az aktuális egyenleged és az sms opcióból hátralevő sms-ek számát lehetet látni. Mától a felhasználható kedvezmény is látszik a számlainfóban. Nekem mivel Bonuszom van legalább látni lehet mennyi van még hátra az alapdíj lebeszélhetőségéből, eddig ezt nem lehetet tudni.

Valóban. Végre! Erre vártam régóta. Az lenne az igazi, ha lehetőség nyílna a lezárt számlák, aktuális egyenleg, ill. a hívásrészletezők weben/wapon való megtekintésére , mint a PannOnline-on, gyors frissítéssel, ahol mindezt ráadásul díjmentesen teheted meg. Ez nagyon jó és ezt nagyon hiányolom a Vodánál. Ráadáasul ez működik (igaz, primitív formában, csak egyenleginfó) a Vitamax Online-on.

pén. nov. 18, 2005 16:17
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Van egy pozitiv változás a Vodafone egyenleginfójában. Eddig csak az aktuális egyenleged és az sms opcióból hátralevő sms-ek számát lehetet látni. Mától a felhasználható kedvezmény is látszik a számlainfóban. Nekem mivel Bonuszom van legalább látni lehet mennyi van még hátra az alapdíj lebeszélhetőségéből, eddig ezt nem lehetet tudni.

pén. nov. 18, 2005 15:03
arany tag

Hozzászólás 
Amit Vizsla ír az tényleg egy jobb megoldás.
Azért írtam, hogy menj be a T-hez, hogy valóban ne legyen semmi gond a hordozással (pl. hűségszerződés a T szerint még nem járt le, személyi ig. sz. változása lehet a legtipikusabb, mert csak pontosan ugyanazokkal az adatokkal engednek át a másik szolgáltatóhoz - név, cím, sz.ig.sz. egyezzen mindkét helyen, mindegyik kártyán).

vas. nov. 06, 2005 12:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
...

A Duett illetve Duett Max tarifacsomag egy társkártya előfizetés, melyet a Vodafone Előfizetői vehetnek igénybe az alábbi feltételek szerint: A Duett vagy Duett Max tarifacsomagokat Vodafone Házimobil, Vodafone Select, Rock’n’Roll, Európa és Szuper Csomag illetve Vodafone 90, 150, 250, 500 vagy 800 tarifacsomagokhoz lehet vásárolni. Az Előfizető legfeljebb öt Duett vagy Duett Max tarifacsomagot igényelhet. A havi előfizetési díjas előfizetés (Vodafone Házimobil, Vodafone Select, Rock’n’Roll, Európa vagy Szuper Csomag, Vodafone 90, 150, 250, 500 és 800) szerződéskötésekor kettő vásárlására kerülhet sor, 3 befizetett számla után további kettő igényelhető, legalább 6hónapja havi előfizetési díjas Előfizetőink pedig további egy Előfizetői Szerződést köthetnek Duett vagy Duett Max tarifacsomaggal./2005.11.01-től érvényes, 2. számú, Díjszabás melléklet/

Vagyis: lehet Duettet venni szerződéskötéskor. Ez kb. 1,5 éve van így.

BÖLYING:

A számhordozási engedély kikérése helyett, Én a következőket tenném: bemennék adategyeztetésre a Westelhez, mivel az egész számhordozást "gépek" végzik, így ha valami el van írva a Westelnél, akkor visszadobja a rendszer. Gondolj arra is, hogy mióta Ügyfelük vagy, előfordulhat, hogy a szig.számod is megváltozott.

Ezek után megkérdezném, van-e be nem fiztett számlám, s hogy várhatóan mikor kapom meg a következőt. Amit lehet, most helyben befizetnék, majd hordozási engedély kikérése nélkül kisétálnék onnan.

Ezután be a vodafone-hoz, s jelezd, hogy számhordozással szeretnél szerződést kötni.

A szerződéskötés során át fogsz esni egy hitelbírálaton , mely során kérhetnek kauciót. Azonban ahogy Trabi is mondta, ha viszed a 3 legutolsó, TELEJES westeles számlát (az első oldaltól az utolsóig), s a hozzá tartozó csekket, határidőben befizetve, akkor a kauciótól igen nagy valószínűséggel eltekintenek.

Közüzemi számlát is vigyél (víz, gáz, vezetékes telefon, villany, távhő. KábelTV nem jó!), ami nem lehet 3 hónapnál régebbi, s a lakcímkártyádon/régi típusú személyidben lévő címre szól (mindegy, hogy kinek a nevén van levél). FONTOS! Nem a csekkre, hanem a számlalevélre kíváncsiak, hogy lássák, van-e tartozásod.

Készülj fel egy 2-3 órás procedúrára a vodánál, s akkor nem fog meglepetés érni :).

Ha bp.-i vagy, javaslom, a MOM-ba menj. Ott van T-Mobile és Vodafone márkabolt is, s egyik sem túlterhett. Ráadásul a vodának a legjobb bp.-i márkaboltja.

Idézet:
Abban még tudsz segíteni hogy hogy megy ez az egész számhordozás? Mert kártyásnál tiszta sor, bemegyek a Vodához és adnak egy új kártyát amin ugyanúgy a 30-as számom fog működni, csak sokkal olcsóbban és Vodásként.

lyen magyarázotat, még senki sem mondott a számhordozásra. Tetszett. 8)

vas. nov. 06, 2005 10:29
arany tag

Hozzászólás 
BÖLYING:

hoppa, elfelejtettem egy nagyon fontos dolgot! Most jutott eszembe,hogy duettet már hűséges előfizető-azaz fél év elteltével köthet csak! Azonban az előfizetések vásárlása NAPTÁRI ÉVRE ÉRTENDŐ-tehát ha most bemész a vodához még dec.31.-e előtt, s mondjuk az előfizetéseidet áthordozod,majd januarban bemesz,s athordozod a maradék 1-et,akkor nem kell a duett-ami +6125ft), s lehet mindharom előfizus élből! Amugy felesleges a t-mobil-lal foglalkozni számhordozás terén, elég ha a Vodához mész ELSŐKÉNT!! Ott felvesznek minden adatot,s mindent elrendeznek. TUdni kell meg,hogy az igénytől számított 48órán belul derul ki,hogy a másik cég elenged-e (erről a vodánál telefonon is lehet érdeklődni), szóval ha ezen 48 ora alatt készul el neked 1 számla a T-nél - mint ahogy Evbalazs is emlitette-minel elobb fizesd be-hogy "előzd meg" azt,hogy a T számlatartozás miatt elutasitja a hordozást!
Van még amit nem tudsz?!?

vas. nov. 06, 2005 8:59
arany tag

Hozzászólás 
BÖLYING írta:
Nagyon köszönöm a választ!
Van itt aki már hordozott át előfizetést T-Mobiletől Vodához? Mennyire rugalmasan működött és mennyire szivózott esetleg a T az engedély kiadásával? Ettől tartok, hogy bemegyek és elkezdenek majd győzködni, hogy maradjak és hasonlók, ezt utálom a legjobban, ezeket az ügyfélmegtartó akciókat!

Ja és a lényeg! Mennyi idő attól kezdve, hogy a Vodánál szerződök míg az én 30/955-××××-s számom átintegrálódik a Vodafone hálózatába a T-éből? És van-e nagyobb kiesés ekkor, tehát mondjuk órákig nem vagyok elérhető?
A T-Mobile nagyon rugalmasan kezeli az elhordozási engedélykéréseket, azonnal kiadja a papirt. Az teljesen természetes, hogy megkérdezik miért akarja valaki a számát elhordozni, ők is az ügyfelekből élnek. Az ügyfélmegtartó akciók eddig rám nem hatottak hátrányosan. :)

Nekem a megadott napon du. hat órakor a T kikapcsolta a szolgáltatást a Vodafone meg max félhétkor be.

vas. nov. 06, 2005 0:09
arany tag

Hozzászólás 
Én csak Pannontól hordoztam, de szerintem törvény kötelezi őket, hogy 10 nap alatt (ha jól emlékszem) meg kell történnie a váltásnak (a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy akkor). Adnak két "időablakot" a Vodánál, amikor bejelented a hordozást, tehát pontosan fogod tudni, hogy mikor fognak átváltani, addig 70-es számon már élni fog az új szolgáltatás, az időablak végén a 70-es számok megszűnnek és helyettük a 30-asok fognak élni, a T-s kártyáid pedig megszűnnek (utána persze még kapsz az előfizusokról egy végszámlát a T-től, az addig eltelt időszakra). Ez talán egy 4 órás időszak, éjjel, de szinte biztosan 8 után).
Fontos, ha van lezárt számlád, amit még nem fizettél be (számlazárás után egyből, nem kell, hogy megérkezzen a számla), akkor nem hordozhatsz, erre érdemes figyelni!

Esetleg érdemes mindegyikre hordozási nyilatkozatot kérni a T-től (így kicsit hoszabb idő összesen,de talán megéri a biztonság miatt).

De mindent megtalálasz részletesen a Voda honlapján: http://www.vodafone.hu/segithetunk/szamhordozas.html

vas. nov. 06, 2005 0:06
vas-tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
BÖLYING írta:
De gondolom előfizetésesként ez sokkal bonyolultabb, mert pl. gondolom a Vodánál nem lehet kifizetni a T-Mobilos telefonszámlát, ami ugye még kiegyenlítetlen? Meg a kérdés, hogy hány perc/óra/nap, stb. mire T-Mobilosból Vodássá válik a 30-as számom, szóval úgy mire számítsak?

Előfizunál sem sokkal bonyolultabb, csak a T-től kell kérjél mindhárom számra 1-1 számhordozási engedélyt, és azzal menni a vodához.

BÖLYING írta:
Másik kérdésem, hogy hogy is van ez az egész Duettes? Ha jól értem bemegyek, kötök két szerződést és a harmadik előfizetésemet meg ilyen Duettesre kötöm meg és a következő hónapban pedig tarifacsomagváltással Selectre váltok? Bocs, de kicsit magas ez nekem. Lehet egyszerübb lenne a T-nél maradni?

Igen jól érted, veszel 2 bármilyen előfizut, de a 3-at, csak duettben veheted meg. Ennek van ugyan egy 6125 Ft-os belépési díja, de legalább megcsinálhatod egyszerre minhármat, és az első teljes havi számla után, válthatsz bármi másra, akár select-re is...

Ha egyszerre csinálod a 3 előfizut, akkor javaslom, hogy vidd magaddal az utolsó 3 havi T-s számlát, és a befizetési igazolásukat is mindháromnak, így nem lesz gondod a kaucióval sem...

Nagyon köszönöm a választ!
Van itt aki már hordozott át előfizetést T-Mobiletől Vodához? Mennyire rugalmasan működött és mennyire szivózott esetleg a T az engedély kiadásával? Ettől tartok, hogy bemegyek és elkezdenek majd győzködni, hogy maradjak és hasonlók, ezt utálom a legjobban, ezeket az ügyfélmegtartó akciókat!

Ja és a lényeg! Mennyi idő attól kezdve, hogy a Vodánál szerződök míg az én 30/955-××××-s számom átintegrálódik a Vodafone hálózatába a T-éből? És van-e nagyobb kiesés ekkor, tehát mondjuk órákig nem vagyok elérhető?

szomb. nov. 05, 2005 23:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
BÖLYING írta:
De gondolom előfizetésesként ez sokkal bonyolultabb, mert pl. gondolom a Vodánál nem lehet kifizetni a T-Mobilos telefonszámlát, ami ugye még kiegyenlítetlen? Meg a kérdés, hogy hány perc/óra/nap, stb. mire T-Mobilosból Vodássá válik a 30-as számom, szóval úgy mire számítsak?

Előfizunál sem sokkal bonyolultabb, csak a T-től kell kérjél mindhárom számra 1-1 számhordozási engedélyt, és azzal menni a vodához.

BÖLYING írta:
Másik kérdésem, hogy hogy is van ez az egész Duettes? Ha jól értem bemegyek, kötök két szerződést és a harmadik előfizetésemet meg ilyen Duettesre kötöm meg és a következő hónapban pedig tarifacsomagváltással Selectre váltok? Bocs, de kicsit magas ez nekem. Lehet egyszerübb lenne a T-nél maradni?

Igen jól érted, veszel 2 bármilyen előfizut, de a 3-at, csak duettben veheted meg. Ennek van ugyan egy 6125 Ft-os belépési díja, de legalább megcsinálhatod egyszerre minhármat, és az első teljes havi számla után, válthatsz bármi másra, akár select-re is...

Ha egyszerre csinálod a 3 előfizut, akkor javaslom, hogy vidd magaddal az utolsó 3 havi T-s számlát, és a befizetési igazolásukat is mindháromnak, így nem lesz gondod a kaucióval sem...

szomb. nov. 05, 2005 21:37
vas-tag

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
BÖLYING:

Ha magánszemélyként vannak ezek a kártyák, akkor a dominokat minden tovabbi nelkul lehet-ha csak a számot viszed(ha vodafonos készuléket is vennél(mar amennyire lehet-nem vagyok ebben pontosan biztos), akkor a keszulekes vitamax vasarlasa limitalva van evi 2-3 darabra,pontosan nem tudom mennyi). Előfizetésből meg évi Maximum 2-t vehetsz, azonban a harmadikat at tudod váltani duett-be, igaz.annak 4750+afas dija van,s azt utána akármilyen más tarifacsomagra.

Szia, köszi az infókat!

szomb. nov. 05, 2005 14:28
arany tag

Hozzászólás 
BÖLYING:

Ha magánszemélyként vannak ezek a kártyák, akkor a dominokat minden tovabbi nelkul lehet-ha csak a számot viszed(ha vodafonos készuléket is vennél(mar amennyire lehet-nem vagyok ebben pontosan biztos), akkor a keszulekes vitamax vasarlasa limitalva van evi 2-3 darabra,pontosan nem tudom mennyi). Előfizetésből meg évi Maximum 2-t vehetsz, azonban a harmadikat at tudod váltani duett-be, igaz.annak 4750+afas dija van,s azt utána akármilyen más tarifacsomagra.

szomb. nov. 05, 2005 8:44
vas-tag

Hozzászólás 
Hello!

A kérdésem az, hogy megvan-e szabva az a Vodafonenál, hogy egy ember hány előfizetést és hány Vitamax szerződést birtokolhat? És ezt mennyire veszik szó szerint? Mert nekem van három Domino és három havidíjas előfizetésem a T-Mobilenál és ezt szeretném áthordozni a Vodafonehoz. De ha ebből probléma lenne, ha cirkuszt csinálna emiatt a Voda, akkor maradok a T-Mobilenál.

szomb. nov. 05, 2005 0:37
platina tag

Hozzászólás 
Nem akartam ezért új topicot nyitni, úgyhogy iderakom:

Mobiltelefon-automata a Vodafone-tól
2005-11-03 09:35 [Sg.hu]

A Vodafone legújabb kampánya keretében Manchesterben két mobiltelefon automatát is felállított - írja az Sg.hu.
A cég a Gyorstelefon kezdeményezés keretein belül a jövőben az egész szigetországot elárasztaná automatáival. A berendezésekkel leginkább a repülőtereken, a komptermináloknál és a bevásárlóközpontokban találkozhatnak majd a vásárlók. A Vodafone szerint egy ilyen jellegű automata igazi mentőövként szolgálhat, ha valakinek sürgősen mobilhoz kell jutnia. Emellett vélhetően a nyilvános telefonoknak is konkurenciát jelent majd. A mobilóriás reménykedik, hogy a rendszer népszerű lesz a szigetországba látogató turisták között is, akik így egyszerűen, egy gombnyomásra juthatnak telefonhoz.

A manchesteriek egyelőre három különböző típus közül választhatnak 30 és 50 font (azaz mintegy 11 és 18 ezer forint) közötti áron. Az automaták 5 fontért (körülbelül 1800 forint) SIM-csomagokat is kínálnak, a fizetés pedig készpénzzel, bankkártyával illetve telefonon keresztül is történhet. A modelleket havonta váltogatják, hogy lépést tudjanak tartani a piaci igények változásával - írja a This is Money.

Az önkiszolgálós készülékeket telefonon keresztül, pénzautomatákból, valamint üzletekben is fel lehet tölteni, tehát semmiben nem térnek el hagyományos társaiktól. "Egyre több ember tudja, mit is akar egy telefontól, és akkor akarja megvenni, amikor tényleg szüksége van rá" - nyilatkozta Tom Devine, a cég brit részlegének kiskereskedelmi vezetője a TechSmec oldalán. "Népszerű lesz azok között, akiknek sürgősen kell egy készülék, mert telefonjuk elvesztett vagy lemerült. Azok is örömüket lelik majd benne, akik tudják mit akarnak, és nem akarják végighallgatni az eladók üres fecsegését" - tette hozzá a cég egyik szóvivője.

Érdekes, de nem tudom, hogy lesz-e rá igazi kereslet....

csüt. nov. 03, 2005 12:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Ez kéééész :lol:
Tehát ha a Voda fizetne magának a netért, csődbe menne? :lol:

Nem is ez a baj, hanem az, hogy a voda ezt nem is fizetné, minden üzlet saját maga fizeti a netet.
A céges kártyán aktív ugyan a vodanet, de ezt csak 200Mb-ig állja a voda, ha átlépem, akkor a többi költséget már leszámlázzák...

pén. okt. 28, 2005 11:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Trabi TM írta:
a letöltésünk, csak a voda szerverérõl 2-3 Gb között van, na most számold ki, hogy mennyibe kerül ez ADSL-el, és mennyibe VodaNet-tel, utána rájössz, hogy miért nem :)

Tehát ha a Voda fizetne magának a netért, csõdbe menne? :lol:

ne, attól meg csődbe, ha saját maga elpazarolja az erőforrásait, ahelyett, hogy eladná azokat jólfizető ügyfeleinek.

csüt. okt. 27, 2005 9:18
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
a letöltésünk, csak a voda szerveréről 2-3 Gb között van, na most számold ki, hogy mennyibe kerül ez ADSL-el, és mennyibe VodaNet-tel, utána rájössz, hogy miért nem :)

Tehát ha a Voda fizetne magának a netért, csődbe menne? :lol:

csüt. okt. 27, 2005 4:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
eXpesti írta:
Én azon gondolkoztam, hogy vajon a Vodafoneosok is a Vodafone internetet használják?

A válasz egyértelmű: NEM.
2 okból sem, egyrészt munkára lassú (majd a 3G-s már határeset lesz), másrészt a letöltésünk, csak a voda szerveréről 2-3 Gb között van, na most számold ki, hogy mennyibe kerül ez ADSL-el, és mennyibe VodaNet-tel, utána rájössz, hogy miért nem :)

Viszont amikor éppen szünetel az ADSL szolgáltatás (szerencsére csak évente 4-5 ilen nap van errefelé :) ), olyankor azt használjuk...

szer. okt. 26, 2005 23:47
arany tag

Hozzászólás 
Hello!
Nem tudja valaki, hogy ezt a Vodafone Rádiót, ami a márkaboltokban szól lehet-e valahol publikusan hallgatni? Mert nagyon jó zenék mennek rajta! Ez valami műholdas adás? Vagy esetleg mikrohullámon/interneten továbbítják?

Én azon gondolkoztam, hogy vajon a Vodafoneosok is a Vodafone internetet használják?

szer. okt. 26, 2005 20:53
arany tag

Hozzászólás 
Tarifacsomag váltást csináltunk asszony (de az én nevemen lévő) telefonján október 4-én. A számlazárás megtörtént okt. 6-án. A számlát a mai nap kaptuk meg, hosszas ellenőrzés után meg kell állapítanom hogy minden zökkenőmentesen zajlott, nem volt kavarás az átállás során! :rulez: Bár mindenben így mükődne a Voda!

szer. okt. 19, 2005 19:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi mindenkinek a sok tanácsot, azt hiszem belevágok és átmegyek a Vodához a T-től. Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi probléma a számhordozással gondolom egy előfizetésé nem olyan egyszerű, mint egy kártyásé. Azt is remélem, hogy a Vodánál sem lesz semmi probléma sem műszaki sem számlázási téren. Mindenesetre hűséget nem kötök így ha esetleg nem jön be akkor bünti nélkül vissza tudok menni a T-hez.
Szóval köszi mégegyszer.

kedd okt. 18, 2005 20:08
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:14-kor.

kedd okt. 18, 2005 13:34
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vitamax Onlineon pénzbe kerül az egyeneleg megnézése?
Mennyibe?

kedd okt. 18, 2005 12:35
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
ALIBABACSAJAMARHANAGY írta:
Sziasztok!

Tanácsot, véleményt szeretnék kérni...

Nekem 3 és 1/2 év alatt 2 számlpanaszom volt, az új számlázási rendszerre való átállás miatt, mára már jóváírták a kétszer félhavidijkedvezményt. Lefedettségben nagyon az elején voltak gondok vidéken, mostanra ez megszünt. Telefonos ügyfélszolgálatra sincs semmi panaszom, kb 15 perc alatt mindig eltudtam intézni mindent. Én nyugott szivvel ajánlom.

kedd okt. 18, 2005 8:51
arany tag

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
... Az együttműködés különlegessége, hogy ez az első olyan szolgáltatás-csomag, amely átnyúlik az országhatárokon, és a MOL romániai és szlovákiai érdekeltségei számára is biztosítja a mobilkommunikáció nyújtotta lehetőségeket.
...

Ez nagyon szép, Romániában tényleg van Voda háló, de milyen megoldást találtak ki Szlovákiában, ahol T meg Orange van?

Vodafone-ra váltás: szerintem megéri, bár a Westelnél nem voltam túl sokat. Szerintem hiányozhat majd, hogy a T szolgáltatáskínálata nagyobb a Vodánál, viszont a Voda olcsóbb. Lefedettségben és minőségben szerintem nem lehet nagy eltérés.Ha csak az alapszolgáltatásokat használod, akkor vágj bele nyugodtan.
Számlázás: nekem most csak Vitamaxom van a Vodánál, de ha kikéred a részletes számlát, nem hiszem, hogy gond lesz a számlázással (nem voltam sokáig előfizus náluk, mert jött egy jobb megoldás, de amíg voltam, addig minden ok volt), a hibának ugyanakkora esélye van szerintem mindegyik szolgáltatónál.

hétf. okt. 17, 2005 23:40
arany tag

Hozzászólás 
ALIBABACSAJAMARHANAGY írta:
Sziasztok!
Tanácsot, véleményt szeretnék kérni. . .

Köszönöm előre is!
Meg lehet szokni a Vodafone-nál. :D
Először is én azt a tanácsot adnám, hogy szerezz be egy vitamax karit és teszteld a számodra fontos szempontok szerint: lefedettség, stb.

hétf. okt. 17, 2005 19:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
Kezd beleerősíteni a vállalati szektorban is a Voda!Most már 2 nagy céget(OTP-t is) magának tudhatja. Már csak a Richter ,Máv, Magyar Telekom kell neki,s akkor már elég jol állna... :roll:

A Magyar Telekomot nem tudja megszerezni (nyilvánvaló, miért). A többi meg már megvan :wink:. Jön még egy bank :D.
Már csak a számlázási rendszert kéne lecserélni :D. Egy olyanra, ami élesben is megállja a helyét 8).

hétf. okt. 17, 2005 19:47
arany tag

Hozzászólás 
ALIBABACSAJAMARHANAGY:

Válaszként azt tudom mondani,hogy ha tulszámláznak,pont az nem igaz,hogy le nem ****...! Nagyon udvariasan mindig kuldenek smst,meg postai levelet,ugyhogy azzal nincs gond. Én 4 honapja nem fizettem telefonszámlát nekik,de nem is hiányzik.A pénz a számlámon van,szoval bármikor lezárják,s jóváriják a kért összegeket,fizetek.Szoval ez nem lehet gond szerintem.
A szolgáltatás minősége pedig szerintem kiváló, ugyhogy nyugodtan vágj bele.Nekem 8 előfizetésem van,s januártol nekem is lesz 1 házimobil karim...! A másik kettőnél várhatsz,mig ilyen csomagokkal jönnek ki...!! :roll:

hétf. okt. 17, 2005 19:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tanácsot, véleményt szeretnék kérni. Elérhető lett nálunk a kábelnet, így a vezetékes telefon feleslegessé vált. Van 1 T-Com és egy T-Mobileos előfizetésem, melyektől meg szeretnék szabadulni, a minőségükkel semmi bajom, de drágák és a mostani anyagi helyzetem nem engedi meg a pénzszórást.:(
Megnéztem a másik két cég ajánlatát a Pannonnál én sem pre se postpaidben nem találtam használható tarifacsomagot... Így maradt képben a Voda. Ott két csomag is jónak tűnik. Egy ugye kellene a vezetékes kiváltására, ami fixen itthon van, a másik meg a témobil helyett, hogy nálam legyen. A Házimobil és a Select. A Házimobilnál az az asztali készülék különösen nagyon tetszik.:)

Szóval a konkrét kérdésem, hogy annyit rosszat hallani a Vodafoneról, hogy túlszámláznak, ha problémád van lesz*nak, és állandó technikai problémák vannak, és így meginogtam. Szóval ezek ellenére ti ajánljátok-e a Vodafonet, mert a tarifák alapján megéri? Vagy pedig felejtsem el annyira gáz és a drágaságuk ellenére maradjak a T cégeknél?
Igaz, tudom, hogy nem életreszóló a dolog, mert ha nagyon gáz akkor vissza lehet csinálni, de nagyon szeretném magam megkímélni a bosszúságoktól és a csalódásoktól.

Most megmondom, hogy az előítéletes emberek, akik szerelmesek valamelyik cégbe inkább ne irjanak, de akik tudnak nekem őszinte véleményt konkrét tapasztalatot mondani a kérdésemmel kapcsolatban, azoknak örömmel várom a véleményét!

Köszönöm előre is!

hétf. okt. 17, 2005 19:38
arany tag

Hozzászólás 
http://www.gsmport.hu/?r=3053

"A Vodafone-t választotta a MOL

A MOL és leányvállalatai mobiltelefonos kommunikációja 2005. szeptember 1-től a Vodafone hálózatán keresztül történik.

A Vodafone által ajánlott tarifacsomag MOL és leányvállalatai hívási szokásaihoz igazodik, ezért költség hatékony mobiltelefon-szolgáltatást biztosít a régió legnagyobb vállalata számára. Az együttműködés különlegessége, hogy ez az első olyan szolgáltatás-csomag, amely átnyúlik az országhatárokon, és a MOL romániai és szlovákiai érdekeltségei számára is biztosítja a mobilkommunikáció nyújtotta lehetőségeket.

"Tárgyalásainkat követően a Vodafone kedvező árajánlata, az általuk biztosított vállalati hálózat elérés, a szolgáltatás regionális jellege, illetve a nemzetközi háttér kínálta megoldások miatt döntöttünk a Vodafone mellett. Az együttműködés keretében a Vodafone nemcsak a MOL külföldi érdekeltségei, de hazai leányvállalatait részére is biztosítja a magas színvonalú szolgáltatásminőséget, valamint testre szabott üzleti megoldásait." - közölte Molnár József, a MOL pénzügyi igazgatója.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy a térség legnagyobb vállalata a Vodafone-t választotta. Külön öröm számomra, hogy együttműködésünk egyben Magyarország eddigi legnagyobb mobilszám-hordozási projektje is. Ugyancsak kiemelten fontos az is, hogy ezzel a rendkívül bonyolult, egyszerre három országot lefedő megoldás-modellel lehetőségünk nyílt demonstrálni a Vodafone nemzetközi háttere által kínált előnyöket is" - mondta Vitai Attila, a Vodafone vezérigazgatója."

Kezd beleerősíteni a vállalati szektorban is a Voda!Most már 2 nagy céget(OTP-t is) magának tudhatja. Már csak a Richter ,Máv, Magyar Telekom kell neki,s akkor már elég jol állna... :roll:

hétf. okt. 17, 2005 19:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Akkor ugy latom,csak nekem uj a dolog,ahogy az is,hogy mar ra van a SIM kartya tartojara ragasztva a telefonszam ala,hogy meddig adhato ki a szam.

Szintén ! :wink:

csüt. okt. 13, 2005 19:34
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:02-kor.

csüt. okt. 13, 2005 19:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Már pár hónapja! :wink:

szer. okt. 12, 2005 17:15
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:03-kor.

szer. okt. 12, 2005 14:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kijöhetne a voda (mikor beindítja a 3G-t) egy ellen Tmobil reklámmal. Mikor is a laptoppal a kezükben vigyorogva táncikálnak az ember a Tmobil 3G kártya miatt. Erre lehetne egy 3G-s PDA szerűt behozni, és azzal már tényleg vigyorogva lehetne táncikálni.

vas. okt. 09, 2005 10:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Hát, nemtom. Akikkel eddig együtt láttam, mindenki azt mondta, hogy ez eddig a legbugyutább, leggagyibb voda reklám.
A vodának legutoljára a kezdetek kezdetén volt normális reklámja, nemtom h emlékszik-e rá valaki, aminek a Proximus volt a zenéje.

Én meg pont ezt tartom semmitmondónak. Ez olyasmi, nem tudom emlékszel-e még, amikor a Westel reklámja alatt szólt a Lighthouse Family zenéje, semmilyen termék nem volt benne, csak A Kapcsolat népszerűsítése.

A legjobb reklámjai a Kovács Lajos féle verőlegényes-feltalálós volt. Meg a taxis, a matektanáros, a zöldséges-qrvás stb. S szerintem ez is nagyon jó.

A legbugyutább vodareklám a részeg duos és a dumabérletes volt.

vas. okt. 09, 2005 9:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
Tim_ írta:
Nem a Tahi Toth Laszlo az?
Tetszik a sok baba rozsaszin a reklamban... :twisted:

De. Szerintem is kegyetlen jó reklám :)

Hát, nemtom. Akikkel eddig együtt láttam, mindenki azt mondta, hogy ez eddig a legbugyutább, leggagyibb voda reklám.
A vodának legutoljára a kezdetek kezdetén volt normális reklámja, nemtom h emlékszik-e rá valaki, aminek a Proximus volt a zenéje.

vas. okt. 09, 2005 9:11
platina tag

Hozzászólás 
Igen, nekem is ilyen minden új Vodás SIM-em! De, hogy eddig miért nem bírták ezt megcsinálni....

vas. okt. 09, 2005 8:59
arany tag

Hozzászólás 
Tegnap este nézem a telcsim kijelzőjét, hopp mondom itt valami változás van, na és mi az?
Csak annyi van a kijelzőn: Vodafone HU. Csak ennyi, a második sorból eltünt a "vodafone".
Mindezt a héten beszerzett házimobilos karimmal tapasztalom.
:D

vas. okt. 09, 2005 8:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tim_ írta:

De. Szerintem is kegyetlen jó reklám :)

hétf. okt. 03, 2005 10:09
platina tag

Hozzászólás 

hétf. okt. 03, 2005 4:18
Moderátor

Hozzászólás 
reaxol írta:
...kár, hogy csak ritkán adják!
Na igen, erről jut eszembe, amikor az átkosban beírt az Önök Kérték-be az egyszeri néni, hogy ezt és ezt a reklámot szeretné látni a műsorban, és valamint annak adott hangot, hogy az és amaz a reklám jó lenne, ha lekerülne a program műsorából örökre, mert nagyon nem tetszik neki. :)

hétf. okt. 03, 2005 0:54
arany tag

Hozzászólás 
Jártatok már Klónfalván?
http://www.vodafone.hu/images/sajtoszob ... ect_35.mpg

Szóval hatalmas dícséret a reklám készítőinek, nagyon ott van, főleg gratula a reklámot felmondó színésznek, nagyon állat a gúnyos hanghordozása.:)
Régen röhögtem már ennyit reklámon, kár, hogy csak ritkán adják!

hétf. okt. 03, 2005 0:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
A folyamatban levo panasznal is vannak jogtalanul kapott kedvezmenyek, nemcsak tevesen kiszamlazott osszegek. S ez sem lesz eltusolva. De jo volt megemliteni ebben a topicban :). Marcsak azert sem lesz eltusolva, mert mi van, ha egyszer eszreveszik, s kiszamlazzak a kedvezmenyt. Amugy az ilyen ember miatt nem maradt juniustol ingyenes a wap. Betelefonalt, hogy nem fogy az egyenlege...

pén. szept. 30, 2005 6:07
Moderátor

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Tudod az van, ha szólok nekik, még ezen is 60 napot fognak ülni, míg kivizsgálják, hiába lenne a saját érdekük. Továbbá még így is tele van hibákkal a számla, június óta. S nincs időm azzal vacakolni, hogy ezeket megkeressem, megírjam, hogy lenne a jó, ami meg csak dilettánsokhoz jutna el... Különben már rég működne az egész rendszer.

Amúgy nem kell aggódni, már csak maximum 1 db 10.000 Ft-os jóváírás lehet.
No igen, reklamálni csak akkor kell, ha valami olyat akarnak kifizettetni Veled, ami nem jogos.
Ha ők néztek el valamit és Neked nem kell kifizetned az egyébként nekik járó összeget, akkor meg épp nem érsz rá reklamálni.

Csak az én igazságérzetemet bántja ez?

pén. szept. 30, 2005 2:17
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 40  Következő