Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 5:26

Hozzászólás a témához  [ 279 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Távozik Sugár András, a T-Mobile vezérgigazgatója 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
ooz írta:
cikk és video a távozásról :D

Elég undorító egy cikk.

nem tudom az emberek mikor unnak majd rá az Index megmondó-embereire. ezúttal is tök feleslegesen irogattak egy céges "rendezvényről", amiben semmi égő nem volt, a maga kategóriájában természetes módon történő búcsút láthatunk a felvételen.

pén. szept. 09, 2005 23:59
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Ha kérhetem...ezt a T-Online fikázó hozzászólásokat valahol máshol folytassátok mert ez itt OFF, nagyon is. A T. moderátorokat ez abszolút nem zavarja?

Példát vehetnétek a HWSWn futó Sugár Andrásos topicról és az oda irogató emberekről, hogy hogyan is lehet kultúráltan, vádaskodás és kioktatás mentesen a témáról beszélgetni! Én a helyetekben szégyenleném ami itt megy!

Köszönöm.

pén. szept. 09, 2005 23:51
Moderátor

Hozzászólás 
glad írta:
...
A panasz alapja az volt, hogy bár más indokkal felmondhat neki, de ezzel (korlátlan esetén) pont nem és ezt hajlandóak perre vinni is.
Az ügyvédhez nem rég érkezett meg a levél amiben elnézést kértek, és természetesen ez esetben visszavonják a felmondást. :twisted:

A felmondásban nem ez volt indokként, hanem gazdasági okokra hivatkoztak. Itt vmi nem stimmel...

pén. szept. 09, 2005 23:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
popikacsa írta:
Hol a kettős mérce? Továbbra is Nálad.
Én nem állítottam, hogy a Takonlájn egy korrekt cég.
... Ha ellopsz egy filmet - márpedig a filmletöltés, ha nem a jogi keretek közt történik, az lopás -, akkor ne kezdj el pattogni, hogy felmondták a szerződésed. Ne haragudj, de itt az etikai kérdés, hogy ehhez már pofa kell. Nem kell fenyegetőzni, csak annyit mondtam (legalábbis úgy értettem), hogy ha már jogi útra terelődik a dolog, akkor ezt a kártyát azért kijátszanám, hadd főjön az illető a saját levében. Természetesen az üzleti érdeke vezérelte, és ez így is van jól. Mi vezérelje, a filantrópia? Nem egy non-profit szervezetről beszélünk, az Isten szerelmére! Miért nem ebrudalja ki a többi illegális letöltőt? Valószínűleg azért, mert ők nem fenyegetőznek perrel. Senki sem köp az asztalra, amiről eszik. Ez valóban kettős mérce, de a világ így működik, és mint mondtam, a T-Online nem egy korrekt cég, de amit csinált, az állítólag jogszerű.
...(Még két dolog: 1 önbíráskodás? ez nem büntetőjogi fogalom? (nem tudom, csak kérdezem...) 2 milyen kereskedelmi tényekkel kellene tisztában lenni? (lehet, hogy lemaradtam valamiről))
pop

Na mégis csak örülök neked mert veled lehet értemessen beszélni.

:arrow: Béke jobb ha elfogadod :)

Persze nem 100%ban értek egyet, de csunya is lenne úgy a világ....

Na:
Egyetértek, hogy a T line nem korrekt cég és filmet letölteni se az.
Igaz ez utóbbi alapban nem tartozik a T-re ezért is engedtek az ügyvéd nyomására ilyen könnyen + neki még régebbi szerződése volt így ott amit ő aláírt még kevesebb kiskapu volt T számára. (ezért van az, hogy egyeseknél legális volt a kirugás másoknál nem).

A T nem az miatt rakta ki az embereket, mert illegálisan letöltöttek (felmondó levél) ez csak már a balé után kezték sugalni.
Nem is szólva rról, hogy legalább egy olyan ember is volt aki legális anyagot töltött le.

"1 önbíráskodás? ez nem büntetőjogi fogalom?"
Szemet szemért, fogat fogért téma kör + a bosszú az enyém mondá az úr!
Szóaval ez etikai kérdés kör is csak a jog így nevezi nevén a gyereket.

" milyen kereskedelmi tényekkel kellene tisztában lenni?"
Te szerintem képben vagy.
Általánosan: Az elötted szólok között többen vannak olyanok akik kiszólásaikkal hozzánem értésüknek adtak hangot.
Konkrét:
Pár hozzászólással ezelött irtam, hogy egy nem általány diijas szolgáltató minek ad általány dijas szolgáltatást? Hát marketinből csak ez vissza felé sült el.
Sokan nincsenek tisztában azzal a kereskedelmi ténnyel, hogy az internet szolgáltatóknál is van "kis és nagy ker ár". Amikor egy szolgáltató üzemelni kezd el kell dönteni forgalom arányos nagy ker árban fizet vagy általány dijas.
Annak ellenére, hogy mindegyik nagy cég általány díjas csomagot is kinál valójába forgalom arányos kategóriában van a cégek többsége.
Miért jó ez?
Ez csak egy viszony szám: Ha pl 10 ezer forintért általány díjban valaki 20G tölt le havonta a forgalom arányos szolgáltatónál az a szolgáltaónak nagy üzlet, mert persze ekkora méreteknél a forgalom arányos tarifa kedvezőbb mint az általány díjas.

Remélem nem zavarossan írtam le...
Forrás: HVG (kb 3 számmal ezelött, vizespalackos borító :) )

Na persze aki 100G tölt le az már nem üzlet neki, de mivel ő maga korlátlan hozzáférést igér (a korábbi ügyfeleknél minden megkötés nélkül) így kutya kötelessége lett volna lenyelni ezt a békát ha etikus az igéretével kapcsolatban, (mert nem az ügyfél tehet arról hogy a szolgáltató nyerészkedésből forgalom arányos tarifára általánydíjast igért marketing okokból.)

pén. szept. 09, 2005 23:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Hol a kettős mérce? Továbbra is Nálad.
Én nem állítottam, hogy a Takonlájn egy korrekt cég. Biztosan ismered azt a viccet, amikor a verebet télen befedi egy tehénlepény, így nem fagy meg éjszaka, majd örömében ugrándozik, és elkapja a róka. Tanulság: aki le van ****, az ne ugráljon. Ha ellopsz egy filmet - márpedig a filmletöltés, ha nem a jogi keretek közt történik, az lopás -, akkor ne kezdj el pattogni, hogy felmondták a szerződésed. Ne haragudj, de itt az etikai kérdés, hogy ehhez már pofa kell. Nem kell fenyegetőzni, csak annyit mondtam (legalábbis úgy értettem), hogy ha már jogi útra terelődik a dolog, akkor ezt a kártyát azért kijátszanám, hadd főjön az illető a saját levében. Természetesen az üzleti érdeke vezérelte, és ez így is van jól. Mi vezérelje, a filantrópia? Nem egy non-profit szervezetről beszélünk, az Isten szerelmére! Miért nem ebrudalja ki a többi illegális letöltőt? Valószínűleg azért, mert ők nem fenyegetőznek perrel. Senki sem köp az asztalra, amiről eszik. Ez valóban kettős mérce, de a világ így működik, és mint mondtam, a T-Online nem egy korrekt cég, de amit csinált, az állítólag jogszerű. Ha visszakapcsolják neki, ám legyen, na bumm, akkor mi van? Továbbra is fizeti a számláját? Jól kicseszett velük! :twisted: Legközelebb okosabbak lesznek, és nem ezzel az indoklással rúgják ki. Szerintem a legfőbb hibát ott követték el, hogy egyből ilyen drasztikus megoldáshoz folyamodtak, mert így nagy publicitást kapott a dolog, elég lett volna elsőre egy figyelmeztetés. Akkor nem kapott volna ekkora nyilvánosságot, és nem kerülne ez az ötven ember akkora presztízsveszteségbe nekik.... Mindegy, amatőrök... A mobilpiac jövője engem jobban érdekel...
(Még két dolog: 1 önbíráskodás? ez nem büntetőjogi fogalom? (nem tudom, csak kérdezem...) 2 milyen kereskedelmi tényekkel kellene tisztában lenni? (lehet, hogy lemaradtam valamiről))
pop

pén. szept. 09, 2005 22:44
arany tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
Ha feltételezzük azt - és miért ne tételeznénk - hogy a videón látott megmozdulás spontán volt, akkor ez a **** igenis jó vezető, jó főnök lehet. Ez olyan elképzelhetetlen?

Hát..a T-Mobilenál nem sok minden spontán....ennyit segítek.

:lol:

Az indexes cikk egyébként gusztustalan, de vannak benne igazságok - bár nem így kellett volna megírni.

pén. szept. 09, 2005 22:28
arany tag

Hozzászólás 
Plusz egy kérdés "kettős mérce" úrtól:
Ha már e felé ment el az ok keresés;
Magenta miért nem ebrudalja ki az össze olyan ügyfelét aki akár egyszer is letöltött valami illegálisat???

pén. szept. 09, 2005 21:55
arany tag

Hozzászólás 
popikacsa írta:
Szegény "ártatlan" filmletöltő beosztottad miatt majdnem könnybe lábadt a szemem. Tudod, egyszer a szerződések szószerinti betartása mellett kardoskodsz, de azért egy kis filmletöltés még belefér. Nagy jogász lenne Belőled, az szentigaz. Esetleg az vagy? Azt hiszem ezt hívják kettős mércének... Ez a per valószínűleg romba dönti/döntené az egész céget. :) Én a Takonlájn helyében azt javasolnám, hogy fogja be a száját, mielőtt elkezdik vizsgálni azt a pár (gigányi!) letöltést, amit a filmrajongó "szentem" produkált.

Nocsak nocsak!
Milyen bátor szavak! kettős mérce?
Azt azért lassan el kellene döntenünk, hogy a magyar jogról beszélünk vagy etikáról, mert ugye a kettő nem ugyan az.

Szóval a hős magenta szembe szállt a filmkalózokkal? mert nem a saját üzeleti érdeke vezérelte?
(ami nem teljesen igaz mert volt olyan is köztük aki távmunkára használta netet, igaz ez a töredék volt csak).
Nagyon derék, hogy nem csak felderiti ezeket a veszélyes elemeket hanem mindjárt szankcionálja is őket. Etikailag ez rendben ugye csak jogilag kezd hézagososdni.
Ha ez így működne nem lenne a világon illegális zene és film letöltés.

Ezen az elméleten végig menve akkor szerinted az önbiráskodás egy teljesen helyén való dolog, mi?
Paff :!: Ez már etikailag is öngól! :twisted:

A jogsértés tömjük be egy kis burkolt fenyegetéssel "ha nem maradsz csönbe megmondom, hogy illegális anyagot töltöttél", mi?
Nocsak hol az a kettős mérce???

pén. szept. 09, 2005 21:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Jó estét!
A cikkről: az Index vitriolos stílusához hozzá vagyok szokva, Tóta W./Ujj P. írásait még kimondottan kedvelem is, de amit ez a névtelen fikagép összehordott, az gusztustalan, és minősíthetetlen. Inkább nem is minősítem, csak annyit kívánok neki, hogy a kollegái bontsanak pezsgőt a távollétében, ha kirúgják... Mindegy...

Ismét csak a logika talaján állva: szerintetek mennyire volt őszinte ez a megnyilatkozás a dolgozók részéről? Vajh ki kényszeríthette őket erre? Talán az új vezetés, aki Sugárt lapátra tette, vagy esetleg ő ünnepeltette így magát, akitől kedd óta már semmi nem függ? Azt hiszem ez elég nyilvánvaló...

dynax5: Nyilvánvalóan örülsz Sugár távozásának. Voltál valaha T-Mobile előfizető? Téged mennyire "kopasztott" meg a cég? Vagy esetleg ott dolgoztál és kirúgtak? Mire alapozod ezt a végzettséges, uram-bátyámos dumát? Ugyan, mondj már vagy két nevet, légy szíves! Nem láttam, hogy bárki rád akarta volna erőltetni a véleményét, valszleg mindenkinek világos, hogy megvan neked a magad egyszerű (na jó, inkább sarkalatos) véleménye a mobilpiacról. Próbálj meg érvelni...

pgsm: ne mondd, hogy más cégeknél nem szokás az ilyen céges rendszámok kiváltása. Mi fáj jobban, az Audi, vagy a 72.000-es rendszám? Egyszer (talán a Figyelőben?) olvastam egy interjút Sugárral, amiben azt nyilatkozta, hogy a kedvenc autómárkája a Honda. Bár biztos nem nagyon sajnálta, de az Audival valószínűleg "kellett" járnia, mert valószínűleg ilyen a T-Mobile beszerzési szerződése. Tudja valaki, hogy a Pgsm-nél/Vodánál mivel járnak a vezetők. Egy kedves ismerősöm, aki a Pannon "sötét korszakában" elég közel volt ott a tűzhöz, mesélte, hogy Ramoussen pl. Harley-val hordta fel a kurvákat a hegyre... Én inkább arra hívnám fel a figyelmet, hogy maga vezette a verdát, és nem a hátsó ülésről integetett, mint egy Pápa...

glad: kösz, hogy visszajöttél... :) Szegény "ártatlan" filmletöltő beosztottad miatt majdnem könnybe lábadt a szemem. Tudod, egyszer a szerződések szószerinti betartása mellett kardoskodsz, de azért egy kis filmletöltés még belefér. Nagy jogász lenne Belőled, az szentigaz. Esetleg az vagy? Azt hiszem ezt hívják kettős mércének... Ez a per valószínűleg romba dönti/döntené az egész céget. :) Én a Takonlájn helyében azt javasolnám, hogy fogja be a száját, mielőtt elkezdik vizsgálni azt a pár (gigányi!) letöltést, amit a filmrajongó "szentem" produkált. Szerintem nem sűrűn jársz ruhaboltba. Vagy csukott szemmel közlekedsz az utcán? Három éve a lila szín, tavalyelőtt a virágminta, tavaly és idén a bíbor volt a nyári, női divat meghatározó eleme. Egy kis adalék a témához: a bíbor egészen a XX. századig a királyok színe volt. Ma nem kimondottan férias szín, de ennek oakit inkább hagyjuk... Ahogy ma mennek a dolgok, a gyerekeink 20 év múlva rajtunk fognak röhögni, hogy most milyen cuccokban/frizurában járunk...
pop

pén. szept. 09, 2005 21:00
ezüst tag

Hozzászólás 
glad írta:
T68m írta:
...
Tudod, ha egy szemernyi valóságalapja lett volna...

Na ez tipikus a magad fajtára.
Ha valami olyan jön amit nem lehet félre magyarázni meg mellébeszélni akkor az csak is hazugság, meg se történt.
Szánalmas....

Tartom magam többre, hogy nem ilyen pitáner hazugságokkal etessem a népet.
Egyszerüen gyerekesek vagytok az alapján amit itt leműveltek.

Mit tudsz Te arról , hogy egy ügyvéd/multi mit, hogya csinálana?
Még az alapvető kereskedelmi tényekkel se vagy tisztában.

Hagyd...!

Nem tudsz nekik olyat mondani amibe ne kötnének bele...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dynax5 pén. szept. 09, 2005 21:04-kor.

pén. szept. 09, 2005 20:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
pgsm írta:
a hozzászólásokat és a cikket nem minősítem (az indextől a vitriolos és cinikus hangvétel megszokott), inkább a klip egy apróságára irányítanám rá a figyelmet. sugár bandinak a rendszámát nézte valaki ?
TMH-001. Igen, T-Mobile Hungary! potom 72 ezerért.
Már nem volt jó a gsm-900 és kellett egy A8-as is:)

Hogy ezzel szemben mi várható, jelzi Straub Jaguarja es Jet repuloje, valamint hogy az _osszes_ TCom ceges auto rendszama HTC (angolul nem tudok kedveert: Hungarian Telephone Company), ez meg a MATAV idokben is igy volt. Sot az osszes HTD rendszam is az ovek, mert a 999 darab lehetseges HTC-nel tobb a cegautojuk.
Namost eldontheted, melyik a nagyobb rongyrazas.

pén. szept. 09, 2005 20:57
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
...
Tudod, ha egy szemernyi valóságalapja lett volna...

Na ez tipikus a magad fajtára.
Ha valami olyan jön amit nem lehet félre magyarázni meg mellébeszélni akkor az csak is hazugság, meg se történt.
Szánalmas....

Tartom magam többre, hogy nem ilyen pitáner hazugságokkal etessem a népet.
Egyszerüen gyerekesek vagytok az alapján amit itt leműveltek.

Mit tudsz Te arról , hogy egy ügyvéd/multi mit, hogya csinálana?
Még az alapvető kereskedelmi tényekkel se vagy tisztában.

pén. szept. 09, 2005 19:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
glad írta:
Ügyvédet fogadott és ráeresztette a gépezetre.
A panasz alapja az volt, hogy bár más indokkal felmondhat neki, de ezzel (korlátlan esetén) pont nem és ezt hajlandóak perre vinni is.
Az ügyvédhez nem rég érkezett meg a levél amiben elnézést kértek, és természetesen ez esetben visszavonják a felmondást. :twisted:

ez nagyon tetszett! :D igen, ilyenek ezek a multik, kapnak egy levelet és mindjárt visszakoznak! ehehehehe

Tudod, ha egy szemernyi valóságalapja lett volna (azaz lett volna ügyvéd és az úgy gondolja, hogy jogtalan a felmondás), akkor az ügyvéd (az 10-20e forintjáért) nem azt javasolja, hogy ír egy reklamáló levelet (mert ennek lehet az a következménye, hogy visszavonják, aztán küldenek egy levelet, hogy felmondjuk, mert kék a szeme), hanem azt, hogy írjon egy szimpla tiltakozó levelet, majd ha kikapcsolják, akkor indítson, most már kártérítési pert!

pén. szept. 09, 2005 18:48
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
a cikk bunkó, a szerző egy tapló. nagyjából ennyit lehet mondani róla. nem tudom miért kell elvitatni a jogot emberektől hogy elbúcsúzzanak valakitől akit szerettek. Sugár Andrást szerették ez látszik. a névtelen cikkíró pedig nem kritikát mond nem valakinek a tevékenységét kritizálja hanem becsmérel. primitív módon. aki szerint pedig irreális felszólalni a fröcsögés és a gátlástalan bunkóskodás ellen az szerintem szintén nem venné jó néven ha róla ilyen cikket írnának. akkor bizony fel lenne háborodva rendesen ha az indexen a családját vagy őt magát gyaláznák.

pén. szept. 09, 2005 18:28
arany tag

Hozzászólás 
ooz írta:
http://index.hu/velemeny/glossza/

Nekem az tetszet a legjobban, hogy az igaz T dolgozó fan magenta színű ruhában volt. :)

Mindenesetre az itteni irreális vélemények alapján (akik a szolgáltatót védik minden áron) az jut eszembe némi átköltéssel:
"The Magenta has you, Neo..." :twisted:

Ja egy adalék ami miatt visszajöttem.
A hiradásokkal ellentétben nem volt minden esetbe jogos a felmondás.
Egyik beosztottam is közéjük került.
Ő azonban volt olyan tökös, hogy szembe mert szállni a magenta mátrix-al.
Ügyvédet fogadott és ráeresztette a gépezetre.

Ja még egy dolog.
Bár a magenta mátrix azt sugalta (amit a mátrix rabjai készségesen el is hittek), hogy az aki ebben az ötvenben volt az mind egytől egyik leketlen filmkereskedő volt akik a szegény zambiai árvák rovására töltögetet a netről (ami nem arra való), de ő pl saját magának töltögetet mert szimplán imádja a filmeket.
Persze most az vesse rá az első bitet akinek nincs a gépén egy kilóbájtnyi illegális adat se.

pén. szept. 09, 2005 18:20
arany tag

Hozzászólás 
pgsm írta:
a hozzászólásokat és a cikket nem minősítem (az indextől a vitriolos és cinikus hangvétel megszokott), inkább a klip egy apróságára irányítanám rá a figyelmet. sugár bandinak a rendszámát nézte valaki ?

le kell majd adnia a rendszámát? / telojat ?:)
lehet, hogy pannonos lesz :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -vadaszg- pén. szept. 09, 2005 18:54-kor.

pén. szept. 09, 2005 17:56
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
A videorol annyit,hogy fantasztikus érzés lehetett annyi ember gyűrűjében ott állni és mindenki őt tapsolja.Mi anno sokat szerepeltünk kórusversenyen és tudom,milyen jó érzés az aranydiplomával a dobogón állni.Itt most mindenki egy embert tapsolt.

pén. szept. 09, 2005 17:05
arany tag

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pgsm pén. szept. 09, 2005 17:09-kor.

pén. szept. 09, 2005 16:44
Moderátor

Hozzászólás 
ooz írta:

Elég undorító egy cikk.

pén. szept. 09, 2005 15:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát remélem Te is ilyen szintű elismeréseket kapsz. Másik: Nem dolgozom és már nem is dolgoznék a a T-Mobile-nál.
Az ing- nyakkendős munkahely nem nekem való.

pén. szept. 09, 2005 15:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha feltételezzük azt - és miért ne tételeznénk - hogy a videón látott megmozdulás spontán volt, akkor ez a **** igenis jó vezető, jó főnök lehet. Ez olyan elképzelhetetlen?

pén. szept. 09, 2005 15:19
Moderátor

Hozzászólás 
dynax5 írta:
Most kezdhetik el magukat sz..ul érezni azok akik sógorkomái voltak Sugár Bandinak, és a végzettségük/tudásuk közelít a nullához de eddig jól melegedtek a tábortűznél...

Továbbra sem értem a híg f..ig benyaló hozzászólásokat, pláne ha nem is a cégnél dolgozik az illető...

Savanyú a szőlő? :)

pén. szept. 09, 2005 15:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Bagyu írta:
Szakmailag el lehet ismerni...

vagy nálad senkit sem érdemes.

De akkor Te is egy senki vagy!

**** esik, nem?!?!

(Ne vedd komolyan, csak kifigurázom a vélekedésed...)

Talán ha visszaolvasnál látnád, hogy Sugárt szakmailag elismerem:
-Segített a gazdájának megkopasztani az előfizetőit...
-Kartell a Pannonnal az előbbi cél érdekében...

Hogyan ismerhetném el ennél jobban?
De ezt már leírtam! Nem láttad?

Egyébként szeretem az ilyen Tmobil alkalmazottakat akik megpróbálják a véleményüket ráerőszakolni másra!
Például rám... :)

Talán pont azért kell most mennie mert már nem kopaszt eléggé...

És légyszíves szállj le rólam. Ha olvastad volna amiket már írtam, minden világos lenne.

pén. szept. 09, 2005 15:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szakmailag el lehet ismerni...

vagy nálad senkit sem érdemes.

De akkor Te is egy senki vagy!

**** esik, nem?!?!

(Ne vedd komolyan, csak kifigurázom a vélekedésed...)

pén. szept. 09, 2005 14:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
ooz írta:
Hüpp, hüpp...
Majdnem elpityeredtem...

Én is a könnyeimmel küzdök! :wink:

Most kezdhetik el magukat sz..ul érezni azok akik sógorkomái voltak Sugár Bandinak, és a végzettségük/tudásuk közelít a nullához de eddig jól melegedtek a tábortűznél...

Továbbra sem értem a híg f..ig benyaló hozzászólásokat, pláne ha nem is a cégnél dolgozik az illető...

pén. szept. 09, 2005 14:41
ezüst tag

Hozzászólás 
pampika: rendben, biztos igazad van, a dolog logikáját akartam megértetni. Mindig vannak olyan GSM készülék árusok, ahol akcióznak, így nem meglepő, hogy néha független telót olcsóbban megkapsz, mint a szolgáltatónál...
Bronz: örülök, hogy egyet értünk. :lol:
spf: az üzéleti döntéseknél nem vagyok jelen, csak racionálisan gondolkodom. Még egy-két kiegészítés/érdekesség a leírtakhoz.
- igazából a nagyit is érdemes lehet "megtartani", hiszen bár ő maga nem termeli ki a készüléktámogatását, azok kitermelhetik, akik hívják (a telefonáláshoz nyilván két ember kell :lol: )
- pont az összekapcsolási díjak miatt előfordulhat, hogy valaki egy percet sem hív, de őt folyton híviogatják más hálózatokból, és így csak az összekapcsolási díjból van bevétele a szolgáltatónak.
Ergo: még azokat is megérheti megtartani, akik látszólag veszteségesek...
:wink:

pén. szept. 09, 2005 12:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Attól tartok, hogy az ottani "nép" nem parancsszóra gyűlt össze, mint a régi szép május elsejéken. Viszont, ha spontán "eksön" volt, akkor ez a **** nagyon tudott valamit... Komolyan kíváncsi lennék a menesztésének valódi okaira.

pén. szept. 09, 2005 12:03
arany tag

Hozzászólás 
ooz írta:

behalok :D

pén. szept. 09, 2005 11:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
ooz írta:
Hüpp, hüpp...
Majdnem elpityeredtem...

pén. szept. 09, 2005 11:25
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 

pén. szept. 09, 2005 11:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem ez a baj... Hanem az, hogy a FATÁV vezetése csupa olyan "szakértőből" áll, akiknek halvány lila gőzük sincs egy vállalat optimális struktúrájának felépítéséről, ellenben csontig benyalva a Deutsche Telekomnak, a német cég kísérleti játszóterének használja a magyar távközlési vállalatot...

Nálunk még nagyon sok az "elméleti" zseniális vezető. Olyanok mint az "eccerű" pornószínész: dugni még az életében nem dugott és vaginát is csak egyszer látott, azt is a falba vésve... :roll:

pén. szept. 09, 2005 10:32
arany tag

Hozzászólás 
popikacsa írta:
Ez a "leépítés" dolog szerintem egy nagy marhaság. Szerintem soha egyetlen mobilszolgáltatónál sem volt még olyan célkitűzés, hogy "meg kellene szabadulni" a nem rentábilis ügyfelektől. Mert ilyenek biztosan léteznek. (...)

Jó, hát mivel itt ennyi piaci szakértő van, aki jelen van az üzleti döntéseknél, én visszavonultam...:)

pén. szept. 09, 2005 10:22
arany tag

Hozzászólás 
Bronz:

Jó...hagyjuk... :)

pén. szept. 09, 2005 10:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
popikacsa írta:
Ez a "leépítés" dolog szerintem egy nagy marhaság. Szerintem soha egyetlen mobilszolgáltatónál sem volt még olyan célkitűzés, hogy "meg kellene szabadulni" a nem rentábilis ügyfelektől. Mert ilyenek biztosan léteznek.
BrOnZ, 2 példa, csak, hogy tisztán láss:
Na de ezt miért nekem címzed? Ugyanezt mondom én is. :) A leépítést spf írta, én csak megkérdeztem, hogy az mit jelent, mert én sem igazán tudom elképzelni, hogy valaki ellensége a saját jövedelemforrásának...

pén. szept. 09, 2005 10:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
popikacsa írta:
- másik: mindenki számára nyilvánvaló, hogy a mobilszolgáltatónál vásárolt készülékek támogatott áron kerülnek a végfelhasználóhoz (ergo olcsóbban, mint amennyiért a szolgáltató veszi). Ha veszel egy telót, mondjuk Vitamax konstrukcióban, és odaadod a nagyinak...

Ez pont nem jó példa,mert egy vitamaxos készüléken nem sokat bukik a szolgáltató a független árhoz képest (sőőt,olyan is volt már,hogy a függ-len olcsóbb volt,mint pre/postpaidben :wink: ).A jobb példa a 70 huf-os postpaid telcsi lenne.Az pedig tuti vissza hozza az árát a 2 év hűség miatt bőségesen.
Mondjuk azért azt se gondoljuk,hogy amit átlag userként megveszel a boltban x összegért,azt a szolgáltató is x összegért kapja meg.X-Y-ért megkapja,ahol y értéke jelentősen függ a mennyiségtől,ismertségtől,etc.. :wink:

pén. szept. 09, 2005 9:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez a "leépítés" dolog szerintem egy nagy marhaság. Szerintem soha egyetlen mobilszolgáltatónál sem volt még olyan célkitűzés, hogy "meg kellene szabadulni" a nem rentábilis ügyfelektől. Mert ilyenek biztosan léteznek.
BrOnZ, 2 példa, csak, hogy tisztán láss:
- ha valaki csak olyan időszakban telefonál más-mobil hálózatba, amikor az összekapcsolási díj (vagyis amit a szolgáltató fizet a másiknak a végződtetésért) magasabb, mint a tarifa, amin a szolgáltató a hívót charge-olja, azon a szolgáltatónak vesztesége keletkezik. Nem véletlen, hogy a Voda istentelenül nehezen bírt üzemi szinten nyereséges helyzetbe kerülni...
- másik: mindenki számára nyilvánvaló, hogy a mobilszolgáltatónál vásárolt készülékek támogatott áron kerülnek a végfelhasználóhoz (ergo olcsóbban, mint amennyiért a szolgáltató veszi). Ha veszel egy telót, mondjuk Vitamax konstrukcióban, és odaadod a nagyinak, mert végülis csak az a cél, hogy elérhető legyen, és a nagyi nem hív, hiszen úgyis a gyerekek/unokák hívják, akkor a nagyi soha a büdös életben nem fogja kitermelni még a támogatás árát sem, nemhogy még akármennyi hasznot is hozzon.
Ettől függetlenül ilyen intenció, hogy ezektől az ügyfelektől meg kell szabadulni, nem hinném, hogy bármelyik szolgáltató fejében megfordulna. Óvatos terelés persze biztosan van, hiszen minden szolgáltató igyekszik a "jó" ügyfeleit favorizálni. Elég csak a Pannon feltöltési bónuszaira, vagy a T-Mobil aranykártyás izéjeire gondolni. Ezt akár úgy is lehet értelmezni, hogy ha megbízható, profitábilis ügyfél vagy, kedvezményeket kapsz, akkor meg akar tartani a szolgáltató. Ha nem, akkor akár el is mehetsz. Gondolom erre célzott SPF, mikor azt mondta, "a mobilszolgáltatók finomabban csinálják"....

pén. szept. 09, 2005 9:05
arany tag

Hozzászólás 
"Higyjétek már el: rohadtul nem érdekel ki a főnöke a Tré-nek, sem bármelyik multinak.
Sugár Bandi jó vezető volt, sok pénzt kiszedett azokból akik Westelesek voltak. Kit érdekel hogy elmegy? A cég szepontjából jó volt, xentem meg nem.
Az én szempontomból az a jó vezető akinél olcsóbb az adott szolgáltatás!
Most ne gyertek azzal, hogy látványos parádét csinált a felvonulási téren a előfizetők pénzén, és "hú de szuper volt".
Ezért nem voltam soha westeles magánemberként. Nem értem mit nem lehet ezen nem érteni..."

Ügyfél szempontból természetesen igazad lehet! Mert nyilván nekem is tök mindegy, hogy ki pl. az áramszolgáltató vezérigazgatója! Csak áram legyen, lehetőleg olcsón, aztán kész! Sugár András távozása szerintem a T-Mobile-os dolgozókat érintette a legérzékenyebben - köztük engem is! Az ügyfeleknek meg az a természetes, hogy mindegy ki a főnök, a szolgáltatás és minden ahhoz tartozó dolog szinvonala csak javuljon és ne essen vissza, és legyen jó árban.
Viszont Sugár András eszméit, vállalatvezetési stílusát és mindent amit a Westel/T-Mobile vezérként tett, nyugodtan lehet példamutatónak tekinteni és nyugodtan átvehetné sok-sok cég és vállalatvezető és akár a kisebb - kevesebb főt foglalkoztató - cégek tulajdonosai, vezetői is! Mert ugye ha az alkalmazott jól érzi magát a helyén, tisztességesen meg tud élni a fizetéséből, akkor a magasabb elvárásokat is könnyebb szívvel teljesíti. Valamint ha azt látja, hogy a főnöke teljes válszélességgel a cég mellett van és nem azon ügyeskedik, hogy miként kerülje ki a fizetnivalókat és hogyan csesszen ki a dolgozóival, hanem azon, hogy mindenkinek folyamatos és stabil megélhetést hozzon a cége, akkor sokkal de sokkal több boldogabb munkavállaló lenne ebben az országban és sokkal több jól működő cég is!
Tehát a lényeg itt nem csak a T-Mobile-on van, hanem egyfajta cégvezetési szemléleten, amit Sugár András - szerintem - nagyszerűen képviselt és igenis emberek nagy tömege vehetne példát róla! Ezen kívül nagy szerepe volt abban, hogy miként alakult/változott emberek millióinak élete a mobiltelefonok kapcsán! Nagy kaliberű ember, akit érdemes tisztelni és követni a példáit, ill. tanulni tőle! Az pedig, hogy az a jó vezető, aki olcsóbban ad valamit egy elég érdekes hozzáállás... Én sokkal jobb vezetőnek tartom azt, aki kb 2000 embernek stabil munkahelyet teremt, aki egy ország életét elég rendesen befolyásoló szolgáltatást és az ahhoz kapcsolódó minden felelősséget képes a vállán vinni és képes versenyezni és közdeni azért, hogy mindenből nyertesen kerüljön ki!
Természetesen nem akarom itt isteníteni Sugár Andrást és nem akarok elvakult rajongónak sem látszani, de vannak emberek - sajnos nem sokan - akik többet érdemelnek egy egyszerű vállrándításnál, ha távoznak a posztjukról és szerintem ő ilyen! Ezzel persze nem kell egyetérteni, de én így gondolom!

csüt. szept. 08, 2005 22:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
spf írta:
De mi volt benne az igazságos? A letöltés kvázi korlátlanul rendelkezésre álló jószág jelenleg. Kifizették, hogy annyit használják amennyit akarják. Ezek után kiderült, hogy mégsem. Én nem értem mi az igazságos benne...
(pl. veszek egy üveg sört. akkor annak csak a felét ihatom meg, mert úgy igazságos?)
Na ezt egy picit én érzem demagógnak. Úgy gondolom, felesleges ezen vitatkozni, te így látod én meg másképp.

spf írta:
Hát, ez sem egészen így volt, de mindegy...:-) Ha érdekel magánban szívesen elmesélem a TSZDK és az ingyenes állomások, valamint a 0680-as behívószám történetét.
Ne fáradj, véletlenül egészen közelről ismerem a történetet. ;)

spf írta:
Látom az érvek elfogytak, és jön a demagógia :) Korlátlan szolgáltatást igértek? Igen. Kifizették az érte kért pénzt? Igen. Akkor? Hozáállásod egyébként új irányt ad a termékfejlesztésnek. Megjelennek majd a naponta csak 2 órát nézhető tv-k, a hetente csak 150km-res távolságra használható autók, a naponta csak 20 percet hűtő hűtők, hiszen nincs korlátlanul semmi. Te valami nagyon más világban élhetsz :)
Hát ha ez nem demagóg, akkor semmi... ;)

spf írta:
Van olyan ügyfél akin nyereség van, van aki kb. nullszaldós, és van aki csak és kizárólag veszteséget termel. Utóbbiakat kell leépíteni. Ezt tette a T-Online most, csak kicsit bumfurdi módon. Clear? :)
Bocs, de ez az én olvasatomban nem ügyfélleépítés, hanem néhány extrém kuncsaft terelgetése... Más kérdés, hogy ezt nem így kellett volna végrehajtani. Az én értelmezésemben a szándékos ügyfélleépítés pl. az lenne, hogy a T-Com kijelentené, hogy a továbbiakban csak és kizárólag céges ügyfelekkel foglalkozik, a magán előfizetőket meg "leépíti" esetleg áttolja a Tele2-höz... :) (bocs ez hülye vicc volt, de talán érthető a különbség)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ csüt. szept. 08, 2005 22:11-kor.

csüt. szept. 08, 2005 22:08
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Semmiféle eszmei, és etrikai problémát nem csináltam ebből, ti vagytok azok, akik hangoztatjátok a szerződés felmondásának -bocsánat a kifejezésért,- szemétségét. Pedig jogszerű is volt, meg "igazságos" is.

De mi volt benne az igazságos? A letöltés kvázi korlátlanul rendelkezésre álló jószág jelenleg. Kifizették, hogy annyit használják amennyit akarják. Ezek után kiderült, hogy mégsem. Én nem értem mi az igazságos benne...

(pl. veszek egy üveg sört. akkor annak csak a felét ihatom meg, mert úgy igazságos?)

BrOnZ írta:
Tudod, anno a MATÁV-nál a dolgozók rendelkeztek egy úgynevezett modem vonallal, ami egy analóg vonal volt kifelé is publikus számmal. Az ezen a vonalon lebonyolított hívásokat a cég fizette, ergo a munkatársaknak legálisan és a cég által deklaráltan ingyenes és korlátlan telefonvonaluk volt. Mindaddig, amíg egy baltaarcú barom rá nem szokott arra, hogy az összes emeltdíjas szavazásokat, meg szextelefonokat is ezen a vonalon bonyolította, hiszen korlátlan volt, a cégtől kapta, és ingyen volt. A cég egy bizonyos határ után bekeményített, és nem csak tőle, hanem mindenkitől elvette az ingyen vonal lehetőségét.

Hát, ez sem egészen így volt, de mindegy...:-) Ha érdekel magánban szívesen elmesélem a TSZDK és az ingyenes állomások, valamint a 0680-as behívószám történetét.

BrOnZ írta:
Na látod ezért mondom/mondjuk azt, hogy még egy cseppet fejlődni kell, és meg kell tanulni, hogy miben hol van az a bizonyos határ. Ergo: nincs ingyen ebéd, és nincs korlátlanul semmi! Ne a papírt és a szerződéseket majmoljátok, hanem talán gondolkozzatok el ezen (is)...Talán így felfoghatóbb lett számodra is... ;)

Látom az érvek elfogytak, és jön a demagógia :) Korlátlan szolgáltatást igértek? Igen. Kifizették az érte kért pénzt? Igen. Akkor? Hozáállásod egyébként új irányt ad a termékfejlesztésnek. Megjelennek majd a naponta csak 2 órát nézhető tv-k, a hetente csak 150km-res távolságra használható autók, a naponta csak 20 percet hűtő hűtők, hiszen nincs korlátlanul semmi. Te valami nagyon más világban élhetsz :)

spf írta:
Nem értem még mindig, hogy ha én szolgáltatok és az ügyfeleimből élek, akkor miért kell központilag leépítenem az ügyfeleimet. Biztosan az én ostobaságom ez, de hiába gondolkozom, nem értem...

Ez a baj látod, pedig rém egyszerű. Van olyan ügyfél akin nyereség van, van aki kb. nullszaldós, és van aki csak és kizárólag veszteséget termel. Utóbbiakat kell leépíteni. Ezt tette a T-Online most, csak kicsit bumfurdi módon. Clear? :)

csüt. szept. 08, 2005 21:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
spf írta:
Ne haragudj, számomra felfoghatatlan, hogy ebből az üzleti kérdésből hogyan sikerül etikai és eszmei problémát csinálni. Légy kedves mondd el.
Sajnálom, ha nem érted... Körülbelül az a bajom vele, mint pl. a lakásmaffia áldozataival. Mélységesen elítéli mindenki azokat akik kisemmiznek embereket, ugyanakkor jogszerűen, szerződés alapján cselekedtek, tehát a jog az ő oldalukon van, az igazság meg a másikon. A jog és a papír, illetve a szerződés hangoztatása, szajkózása ezért visszatetsző. Semmiféle eszmei, és etrikai problémát nem csináltam ebből, ti vagytok azok, akik hangoztatjátok a szerződés felmondásának -bocsánat a kifejezésért,- szemétségét. Pedig jogszerű is volt, meg "igazságos" is.

Tudod, anno a MATÁV-nál a dolgozók rendelkeztek egy úgynevezett "modemes" vonallal, ami egy analóg vonal volt kifelé is publikus számmal. Az ezen a vonalon lebonyolított hívásokat a cég fizette, ergo a munkatársaknak legálisan és a cég által deklaráltan ingyenes és korlátlan telefonvonaluk volt. Mindaddig, amíg egy baltaarcú barom rá nem szokott arra, hogy az összes emeltdíjas szavazásokat, meg szextelefonokat is ezen a vonalon bonyolította, hiszen korlátlan volt, a cégtől kapta, és ingyen volt. A cég egy bizonyos határ után bekeményített, és nem csak tőle, hanem mindenkitől elvette az ingyen vonal lehetőségét. Még neki állt feljebb... Ráadásul miatta a többiek, akik "ésszel" használták elbukták a lehetőséget.

Na látod ezért mondom/mondjuk azt, hogy még egy cseppet fejlődni kell, és meg kell tanulni, hogy miben hol van az a bizonyos határ. Ergo: nincs ingyen ebéd, és nincs korlátlanul semmi! Ne a papírt és a szerződéseket majmoljátok, hanem talán gondolkozzatok el ezen (is)...

Talán így felfoghatóbb lett számodra is... ;)

spf írta:
Az ügyfélleépítéssel kapcsolatban...gondolkozz, de itt az orrod előtt a T-Onlineos példa is. Csak a mobilszolgáltatók finomabban csinálják.
Nem értem még mindig, hogy ha én szolgáltatok és az ügyfeleimből élek, akkor miért kell központilag leépítenem az ügyfeleimet. Biztosan az én ostobaságom ez, de hiába gondolkozom, nem értem...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ csüt. szept. 08, 2005 21:49-kor.

csüt. szept. 08, 2005 21:45
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
spf írta:
a, szándékos ügyfélleépítés létezik
Ennek okairól esetleg valamit, szellemi épülésünkre?
spf írta:
b, a T-Online-al kapcsolatos más kárára letöltögetés meg svédasztal egész egyszerűen nevetséges hülyeség.
Szerinted. Egyébként ezért (is) tart itt az ország, ahol tart, mert a saját "eszmét" mindenki fontosabbnak és igazabbnak érzi. De erről ne nyissunk vitát. Etikában van még mit tanulnunk.

Szóval, hogy ne haljak meg hülyén tájékoztatnál annak az okáról, hogy miért jó nekem mint szolgáltatónak az, hogy leépítem az ügyfeleimet?

Ne haragudj, számomra felfoghatatlan, hogy ebből az üzleti kérdésből hogyan sikerül etikai és eszmei problémát csinálni. Légy kedves mondd el.

Az ügyfélleépítéssel kapcsolatban...gondolkozz, de itt az orrod előtt a T-Onlineos példa is. Csak a mobilszolgáltatók finomabban csinálják.

csüt. szept. 08, 2005 21:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
spf írta:
Ennek okairól esetleg valamit, szellemi épülésünkre?
spf írta:
b, a T-Online-al kapcsolatos más kárára letöltögetés meg svédasztal egész egyszerűen nevetséges hülyeség.
Szerinted. Egyébként ezért (is) tart itt az ország, ahol tart, mert a saját "eszmét" mindenki fontosabbnak és igazabbnak érzi. De erről ne nyissunk vitát. Etikában van még mit tanulnunk.

Szóval, hogy ne haljak meg hülyén tájékoztatnál annak az okáról, hogy miért jó nekem mint szolgáltatónak az, hogy leépítem az ügyfeleimet?

csüt. szept. 08, 2005 20:55
arany tag

Hozzászólás 
Üdv Mindenkinek,

b, a T-Online-al kapcsolatos más kárára letöltögetés meg svédasztal egész egyszerűen nevetséges hülyeség. Egyrészt attól hogy A ügyfél rengeteget tölt le, B nem károsodik, másrészt kifizette azt a szolgáltatást, amely azt tartalmazta, hogy ANNYIT TÖLT LE AMENNYIT AKAR. Innentől az elb..ot marketingről szól az egész.

(Olyan ez, mintha bemennék a strandra, majd délben rámszólnának, hogy mostmár elég lesz, túl sokat fürdök.)

c, ez a ki a jobb vezető meg hogy, szóval erről honnan tudtok ítéletet alkotni különösebb ismeretek hiányában? :)))

üdv
spf

csüt. szept. 08, 2005 20:18
arany tag

Hozzászólás 
Végig olvasva a egy-két hozzászólást, már egyértelmű lett, hogy egyesek naivságban és alapvető ismeretekben valahol a kicsoportos óvoda szintjén áll.

Sajnos ez a mentalitás csak a cégeknek kedvez az ügyfeleknek nem.

No comment tovább, mert még megkarcolom valaki lelkét.
Elhúztam a témából.

csüt. szept. 08, 2005 18:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
dynax5 írta:
Az én szempontomból az a jó vezetõ akinél olcsóbb az adott szolgáltatás!

Ezt szerintem gondold át még egyszer...

hát, igen!

az ember (saját) szempontjából az a jó vezető, aki a legjobb ár/arány értéket nyújtja. Ez (volt) a vesztel és sugár, ezért van náluk a legtöbb ügyfél.

Hogy miért vagyok mégis vodás? Mert nekem az alacsonyabb ár megéri azt a kompromisszumot amit a voda jelent (jelenleg).

(És persze bízok is a vodában, hogy ő lesz a legjobb!)

csüt. szept. 08, 2005 15:38
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Szíved joga így megítélni egy vezetőt (Eszerint a logika szerint nálad Paul Kennedy, a TESCO vezére a császár, szó ne érje, ő is ki lett tüntetve...).

Én csak ezt az "előfizetők pénzén" dumádat nem tudom hova tenni.Szerinted egy versenyhelyzetben, piaci viszonyok közt működő cégnek kinek a pénzét kellene költenie AKÁRMIRE is? Csak nem a vásárlókét? Nahát... :roll:

Ami Sugárt illeti: a Westel/T-Mobile valószínűleg nélküle is ugyanannyit költött volna szponzori tevékenységre, ő csak az irányát szabta meg. Köztudott, hogy nagy sportrajongó, folyton a vízilabdásokkal fényképezkedett. Nem akarok találgatni, de szerintem a T-Mobil mecénási tevékenysége valószínűleg változatlan intenzitású lesz. Mint mondtam, a vezér valószínűleg csak a csapásvonalakat szabja meg...
pop

csüt. szept. 08, 2005 15:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
dynax5 írta:

Ezt szerintem gondold át még egyszer...

csüt. szept. 08, 2005 15:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Én pont azt tartom szánalmasnak ha valaki azért megy el a Westel koncertre mert ingyen van! Ha valakit szeretek, veszek koncertjegyet és megnézem.

Higyjétek már el: rohadtul nem érdekel ki a főnöke a Tré-nek, sem bármelyik multinak.

Sugár Bandi jó vezető volt, sok pénzt kiszedett azokból akik Westelesek voltak. Kit érdekel hogy elmegy? A cég szepontjából jó volt, xentem meg nem.
Most ne gyertek azzal, hogy látványos parádét csinált a felvonulási téren a előfizetők pénzén, és "hú de szuper volt".

Ezért nem voltam soha westeles magánemberként. Nem értem mit nem lehet ezen nem érteni...

csüt. szept. 08, 2005 15:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezt a koncert témát én kicsit ilyen "van rajta sapja/nincs rajta sapka" problémának érzem. Ha nem szervezne koncerteket, nem lenne Találkozások magazin, nem támogatná a vízilabdázókat, és még egy rakás más sportot, akkor az lenne a baj. Így legalább visszakapsz valamennyit a pénzedből. Mellesleg a többi szolgáltató is költ ilyenekre (lásd. Pannon - Sziget, vagy Vodafone Magyarország Alapítvány) Akkor az is egy rohadt nagy kapitalista szemétláda cég, aki a véredet szíja? :twisted:
dynax5: Ezt hívják demagógiának: a Voda is költhetné inkább Rád a pénzét, ahelyett, hogy hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozik, vagy csecsemőket ment, vagy nem?

csüt. szept. 08, 2005 14:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
itt jegyezném meg, hogy a fent említett koncertek nem az előadók miatt voltak gagyik.

De hogy ez hogy jön sugárbandihoz, azt végképp nem értem!

Kitalálta, jól volt, sok embernek örömet szerzett vele, mi kell még?

Az árát egy PIACI szolgáltató fedezte, nem adóként volt, kötelező jelleggel behajtva!

csüt. szept. 08, 2005 14:25
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 279 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő