Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 19:05

Hozzászólás a témához  [ 2012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 41  Következő
Motorola V3 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
DiVaD87 írta:
anno szóvolt egy JAVAs jegyzettömbről...nem tudná valaki még1x leírni azt,hogy hol találom és,hogy mi a neve :?: thx 8)

Erre gondolsz? :arrow: A java notepad progi, letölthető innen: http://v525.uw.hu letöltések!!! :idea: (ingyenes).
Én letöltöttem, tök jó! :)

Szerintem igen,mert valami ilyesmiről beszéltetek..(kb. akkor kapcsolódtam bele a beszélgetésbe) thx még1x, ma még kipróbálom 8)

hétf. okt. 03, 2005 14:17
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Motorolára nyugodtan lehet mondani, hogy minden bőrt lehúz az egyes modelljeiről! De most eljött a nagy változás, amikor ráhúz egy bőrt, méghozzá nem is akármilyet: kígyóbőrt! :wink: Persze azért a lehúzás sem marad el: mindez 175.000 Ft lesz.. :lol:

Kép
(klikk a képre)

hétf. okt. 03, 2005 13:20
platina tag

Hozzászólás 
DiVaD87 írta:
anno szóvolt egy JAVAs jegyzettömbről...nem tudná valaki még1x leírni azt,hogy hol találom és,hogy mi a neve :?: thx 8)

Erre gondolsz? :arrow: A java notepad progi, letölthető innen: http://v525.uw.hu letöltések!!! :idea: (ingyenes).
Én letöltöttem, tök jó! :)

vas. okt. 02, 2005 22:59
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. okt. 02, 2005 20:46
platina tag

Hozzászólás 
agabee írta:
Ehh.. nem is találom az sms, mms központot a teloban, meg a wap-ot sem :( hol vannak ezek elrejtegetve ?

Üzenetek- (Középső "vonlkás"bill.)- üzenet beállítása......

Webelérés- kivál-......

Hááát, én is alig találtam, :shock: remélem így boldogulsz vele!!! :? :)

Egyébként a beállításokat megtalálood: www.hellomoto.com jobb alsó sarok: Telefonok beállítása

Majd írd meg, hogy mire jutottál!!

Üdv.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsuzsi vas. okt. 02, 2005 23:06-kor.

vas. okt. 02, 2005 19:10
ezüst tag

Hozzászólás 
A gyári cuccok, amik alapból benne voltak a telóban, azok nem törlõdnek, hiszen a szoftver marad! :roll:
Az MMS és a Wap beállításokat viszont szinte biztos, hogy újra meg kell csinálni! :([/quote]

Ehh.. nem is találom az sms, mms központot a teloban, meg a wap-ot sem :( hol vannak ezek elrejtegetve ?

vas. okt. 02, 2005 18:42
platina tag

Hozzászólás 
agabee írta:
Kábellel próbáltam, és az upgrade után sikerült végre :) Teljes törlésnél a képek, hangok telszámok törlődnek, de a gyári cuccok a javas dolgok amik benne voltak alapból azok maradnak ? ja meg pl az sms, mms beállítások?

A gyári cuccok, amik alapból benne voltak a telóban, azok nem törlődnek, hiszen a szoftver marad! :roll:
Az MMS és a Wap beállításokat viszont szinte biztos, hogy újra meg kell csinálni! :(

vas. okt. 02, 2005 16:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Kábellel próbáltam, és az upgrade után sikerült végre :) Teljes törlésnél a képek, hangok telszámok törlődnek, de a gyári cuccok a javas dolgok amik benne voltak alapból azok maradnak ? ja meg pl az sms, mms beállítások?

vas. okt. 02, 2005 10:06
platina tag

Hozzászólás 
agabee írta:
Csak az a baj, hogy a P2K tools nem tud full backup-ot csinálni az egész tekcsiről, darabonként meg nem fogom lementeni a képeket, meg zenéket, meg nemtommég mik törlődnek. Gyári program (mobilephone tools) nálam meg se találja a telot....kafa. Még probálkozok a liveupdate-elésével.

A mobile PhoneTools progit mivel próbálod elérni, csak azért kérdezem, mert BT- al esélytelen, kábellel viszont szépen megy......mármint általában, ha nincs valami ás gubanc!

vas. okt. 02, 2005 9:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Csak az a baj, hogy a P2K tools nem tud full backup-ot csinálni az egész tekcsiről, darabonként meg nem fogom lementeni a képeket, meg zenéket, meg nemtommég mik törlődnek. Gyári program (mobilephone tools) nálam meg se találja a telot....kafa. Még probálkozok a liveupdate-elésével.

vas. okt. 02, 2005 8:49
ezüst tag

Hozzászólás 
siofok00 írta:
A hangbelépés hiba egy v3 probléma. Ez nem szoftver hiba. Megoldás: backupot kell csinálni majd full reset (mindent töröl) beállítással. Utána már korrektül fog mûködni a tel.

OK köszi próbálom :)

vas. okt. 02, 2005 7:54
arany tag

Hozzászólás 
A hangbelépés hiba egy v3 probléma. Ez nem szoftver hiba. Megoldás: backupot kell csinálni majd full reset (mindent töröl) beállítással. Utána már korrektül fog működni a tel.

szomb. okt. 01, 2005 10:12
ezüst tag

Hozzászólás 
akkor asszem frissítek rajta otthon valami soft-ot, mer a szoftver rajta R374 G OE .40.79.R .. még nem nagyn néztem utána, de lehet hogy régi, viszont tuti nem satbil :)

pén. szept. 30, 2005 14:48
platina tag

Hozzászólás 
agabee írta:
Újabb fejlemény... most már be sem tudok lépni a hangbeállítások memüpontban a részletekhez...egyszerüen kilép onnan ha kiválasztom. Így már semmilyen hangot nemtook beállítani :( Kikapcsoltam-bekapcsoltam, de nem segített. Hát nem nyűgöz le eddig ez a telcsi...ennyi bug legyen a szoftverben.... vagy csak ebben a telóban?

Nekem 3 darab van feltöltve és végig próbáltam, mind a 3 szépen szól csengőhangként! :)

Valószínű, hogy a hiba vagy a szoftverben, vgy a tényleg a készüékedben van, :roll: bár inkább a soft. a gyanús.... :evil:

pén. szept. 30, 2005 14:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Újabb fejlemény... most már be sem tudok lépni a hangbeállítások memüpontban a részletekhez...egyszerüen kilép onnan ha kiválasztom. Így már semmilyen hangot nemtook beállítani :( Kikapcsoltam-bekapcsoltam, de nem segített. Hát nem nyűgöz le eddig ez a telcsi...ennyi bug legyen a szoftverben.... vagy csak ebben a telóban?

pén. szept. 30, 2005 12:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát 6 db-ot is feltöltöttem , különböző bitrátval, hátha az lehet a gond, de egyik sem lesz csengőhang :( ráadásul a csengési mód részleteinek beállításainál ezek a hangok mint csengőhang választási lehetőségek fel sem kinálódnak (szépen foglamazva :) ) , csak ha a letöltések mappában a zenék között erre nyomok, és beállítom, hogy csengőhangként.... nos akkor a telefon azt írja ki, hogy O.K ez lesz a csengőhang, de nem! :?

pén. szept. 30, 2005 11:28
platina tag

Hozzászólás 
agabee írta:
Hali!
Nálam most csak egy ideig kölcsönben van ez a teló, de nem tudom a már rátöltött mp3-at csengőhangként beállítani. Hogyan lehet ezt? (P2K tools-t használom, és a hangok közé töltöttem fel) kiválasztani engedi, hogy az legyen a csengőhang, de mégsem az lesz :(

Ez nagyon furcsa! :roll: Nálam simán be lehet álltani mp3-at, még AMR formátumot is! (Én a mobile PhoneTools progi-val töltöttem fel az mp3-at!)

Ja! Egy WAV-ot is feltöltöttem, nos azt nem lehet beállítani csengőhangként le lehet játszani, de fel sem ajánlja, hogy alkalmazható csengőhangnak! :evil:

Fogalmam sincs, hogy miért nem megy Neked, esetleg töröld le és próbáld újra felrakni!.......hátha!!!......próba, cseresznye! :)

pén. szept. 30, 2005 9:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Nálam most csak egy ideig kölcsönben van ez a teló, de nem tudom a már rátöltött mp3-at csengőhangként beállítani. Hogyan lehet ezt? (P2K tools-t használom, és a hangok közé töltöttem fel) kiválasztani engedi, hogy az legyen a csengőhang, de mégsem az lesz :(

pén. szept. 30, 2005 8:38
ezüst tag

Hozzászólás Re: mobil Motorola V3X
kakuk100 írta:
Sziasztok!

Nem tudtok valamilyen infot a V3X megjeleneserol? Meg az is erdekelne hol lehetne pontosan megnezni a telefon pontos leirasat, hogy mi tud. A parom ebbe van beleszeretve es meg akarom neki szerezni.

Udvozlettel.

:roll:

http://www.gsmarena.com/motorola_v3x-1120.php

kedd szept. 27, 2005 6:33
platina tag

Hozzászólás Re: mobil Motorola V3X
kakuk100 írta:
Sziasztok!

Nem tudtok valamilyen infot a V3X megjeleneserol? Meg az is erdekelne hol lehetne pontosan megnezni a telefon pontos leirasat, hogy mi tud. A parom ebbe van beleszeretve es meg akarom neki szerezni.

Udvozlettel. :roll:

Hello!

Például itt: :arrow: http://www.mobilnegyed.hu/index.php?alo ... ikkid=1188

Amúgy, ha rákeresel a Google - ben még többet is megtudhattok róla! :)

Üdv.

hétf. szept. 26, 2005 15:40
platina tag

Hozzászólás mobil Motorola V3X
Sziasztok!

Udvozlettel.

:roll:

hétf. szept. 26, 2005 12:02
ezüst tag

Hozzászólás Crazy Frog Original
Sziasztok!

Valamelyikőtök el tudná küldeni nekem e-mail-ben a Crazy Frog Original-t mp3-ban? Sok félét találtam már, de az original-t még nem tudtam letölteni... :(
Viszonylag kis terjedelműre gondolok, (max. 1.5 Mb.) hogy ráférjen a telóra. Csengőhangként alkalmaznám.

Üdv. Playerka

hétf. szept. 26, 2005 10:03
platina tag

Hozzászólás 
Hello mindenki!

Aki esetleg nem ismeri, érdemes megnézni a MOBILedit progit, jobb a mobile PhoneTools-nál, igaz hogy csak időkorlátozással használható ingyen! :(

www.mobiledit.com

Tájékotató a progiról:
http://www.indexkelet.hu/nyomtato.php?cikk=15866

vas. szept. 25, 2005 21:47
ezüst tag

Hozzászólás 
DiVaD87 írta:
Erre Én is rájöttem :P
Csak kicsitt furcsa, hogy még a 6éves 5110esnek se volt egy gázos

Tudod ez olyan, hogy a 30 éves vw bogár még mindig megy...
Az újakkal pedig annyit jársz szervizbe mint haza...
Minél több benne a kütyü, annál több a hibalehetőség...

csüt. szept. 22, 2005 12:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Chaby írta:
DiVaD87 írta:

Hát az biztos nem,mivel 2 napig nem is bírtam telefonálni :D
De a vodánál elöször nem tudta a csajszi, hogy milehet a gáz, aztán akkor mondta ezt,mert hogy neki is így csinál a telója és hátha ez a gond. Be is jött. :oops:
De az volt a durva, hogy még a az ügyfélszolgálatot se bírtam felhívni a telóról. :lol:

Szerintem egyszerű... Nem kell kikapcsolni a hivószám kijelzést... :)

Erre Én is rájöttem :P
Csak kicsitt furcsa, hogy még a 6éves 5110esnek se volt egy gázos

szer. szept. 21, 2005 17:00
ezüst tag

Hozzászólás 
DiVaD87 írta:

De a vodánál elöször nem tudta a csajszi, hogy milehet a gáz, aztán akkor mondta ezt,mert hogy neki is így csinál a telója és hátha ez a gond. Be is jött. :oops:
De az volt a durva, hogy még a az ügyfélszolgálatot se bírtam felhívni a telóról. :lol:

Szerintem egyszerű... Nem kell kikapcsolni a hivószám kijelzést... :)

szer. szept. 21, 2005 15:21
platina tag

Hozzászólás 
DiVaD87 írta:
Zsuzsi írta:
DiVaD87 írta:
Én meg észrevettem egy furcsa dolgot.....
Ha letiltom a telóról azt,hogy ne jelezze ki a számomat, akkor nem is tudok hívást indítani. :shock: vagyis tudok, csak foglaltat jelez a drága bármilyen számra... :cry: mind1, végülis annyira nem volt fontos, de ez furi....
amúgy az akksim 5napot bírt. (pénteken összecsomiztam mindent, és tegnap este raktam töltőre)

Ez érdekes! :arrow: Én most próbáltam ki és simán kiment a hívás telszám kijelzés nélkül, mind a párom Nokia 6230i-jére, mind az én másod telómra (Siemens S55)! :)
Az viszont nem igaz, hogy csak a következő hívásra érvényes!!!

:idea: Akkor ez a Vodának köszönhető! Mindenbe muszáj nekik valahogy belepiszkítaniuk! :evil: :evil:

szer. szept. 21, 2005 14:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
DiVaD87 írta:
Ha letiltom a telóról azt,hogy ne jelezze ki a számomat, akkor nem is tudok hívást indítani. :shock: vagyis tudok, csak foglaltat jelez a drága bármilyen számra... :cry: mind1, végülis annyira nem volt fontos, de ez furi....
amúgy az akksim 5napot bírt. (pénteken összecsomiztam mindent, és tegnap este raktam töltőre)

Ez érdekes! :arrow: Én most próbáltam ki és simán kiment a hívás telszám kijelzés nélkül, mind a párom Nokia 6230i-jére, mind az én másod telómra (Siemens S55)! :)

szer. szept. 21, 2005 10:51
platina tag

Hozzászólás 
DiVaD87 írta:

szer. szept. 21, 2005 10:19
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. szept. 21, 2005 8:35
ezüst tag

Hozzászólás 
**WARNING** this process will void your warranty, and may break your phone. perform mods at your own risk!

tools you will need:
-PST 6.7 or higher (googlesearch)
-P2k tools
-P2k Commander
-datacable

there are three methods for installing skins:

process #1: flexing:
1. download skin zip to PC
2. connect datacable to phone
3. open PST: "open"--->"pflex"
4. open "cr Dir skin name here.hs"(from .zip)--->"run"
4a. if using my skins, (.ski & .dat included in flex), stop at step 5
5. restart phone
6. close PST open p2ktools
7. "switch to p2kmode"--->"connect"
8. check "upload path"
9. type: /a/mobile/skins/new skin name here/
10. "upload"
11. upload all .dat and .ski from the skin .zip to the typed in new directory
12. restart phone

process #2 (swapping)
1. download zip
2. connect datacable to phone
3. open p2ktools
4. "switch to p2kmode"--->"connect"
5. explore to skins folder
6. select a skin (do not touch "moto")
7.rename .dat and .ski (from .zip) to mimic those on the skin directory eg. Scarlet.dat, etc. renaming is case specific.
8. send the renamed .dat/.ski to the appropriate skin directory. new files should overwrite the old ones.
9. restart phone

process #3: using p2kCommander (googlesearch)
1. run p2kC
2. right side directory tree: read "p2k mobile phone"
3. browse directory tree to "skins". double click so all skins are showing.
4. create "new folder", use skin name(make sure name is EXACT as the files)
5. click "re-read"
6. open (double click) newly created folder (in the skins directory) you should see a .txt file (ignore/delete that)
7. on left side side directory tree: browse to location of skin files (.dat, .ski)
8.highlight the files (from the left side) one at a time and "copy" to new directory on the phone.
9."copy" skin wallpaper to "pictures" folder on phone.
10. press f9 (phone reboot)

Ennyit találtam a témákhoz...
Viszont nem árt figyelembe venni az első sort...

szer. szept. 21, 2005 6:12
ezüst tag

Hozzászólás Re: Motorola V3
Repülös írta:
Szóval nem tudtok segiteni nekem ?

Én is kezdő vagyok, de sztem a MobilEdit, a MobileMaster, vagy a Mobil Phone Tools programok valamelyikével, valszeg mind a hárommal meg lehet csinálni.

kedd szept. 20, 2005 20:07
vas-tag

Hozzászólás Motorola V3
Szóval nem tudtok segiteni nekem ?

kedd szept. 20, 2005 19:06
vas-tag

Hozzászólás V3
Sziasztok !

http://phone.mobile9.com/motorola/razr-v3/
Ez az az oldal ahonnan letöltöttem a témákat. De most valamiért nem jön be az oldal. Úgynézki törölték az oldalt.

kedd szept. 20, 2005 19:02
ezüst tag

Chaby írta:
Playerka írta:
Elvileg vannak témák is nézz körül...

http://www.zedge.no/

Thx.

kedd szept. 20, 2005 10:58
ezüst tag

Playerka írta:
Atis!

Megosztanád velem, hogy honnan töltötted le a cuccokat, vagy el tudnád küldeni nekem e-mailben?

Üdv. Playerka
playerkukacfreemailponthu

Elvileg vannak témák is nézz körül...

http://www.zedge.no/

kedd szept. 20, 2005 10:05
ezüst tag

Repülös írta:
Sziasztok !
Szeretnék egy kis segitséget kapni . Van egy V3-as telom. A netröl töltöttem le témákat. De nem tudom feltenni a telomra . Ebben kérem a segitségeteket. Eröre is köszi. Üdv: Atis

Atis!

Megosztanád velem, hogy honnan töltötted le a cuccokat, vagy el tudnád küldeni nekem e-mailben?

Üdv. Playerka

hétf. szept. 19, 2005 20:45
ezüst tag

Playerka írta:
Köszi Zsuzsi!

Azért feltennék két konkrét kérdést:

A nevek és a hozzátartozó telefonszámok nekem jelenleg túlnyomó
részt a SIM kártyán vannak tárolva, nem a telefon memóriában.

1./ Milyen billentyű kombinációval tudom a tárolt telefonkönyvet a telóra
másolni?
Azt tudom, hogy egyenként minden tételnél megtudom tenni a változtatást, de
hogyan
tudom könnyen az összest átmásolni?

2./ Olyan előfizetésben vagyok, hogy a telefonszámokat csak úgy tudom hívni,
ha azok +36-tal kezdődnek. A PC-re kimentett telefonkönyv telefonszámait át
tudom-e
szerkeszteni a PC-n? Majd visszamásolni a telóra? Ezt az átszerkesztést is a
Mobile Phone Tools-al kell csinálnom, vagy lehet valami más progival?

Üdv. Playerka

A Mobile Phone Tools-al mindent tudsz szerkeszteni telefonon.
Bár én nem azt használom amit kaptam a telóhoz, hanem külön vettem meg még az előző telefonhoz, de majdnem ugyan az. Ha beolvasta a sim-et akkor a tárolási helyet, nevet, számot meg tudod változtatni és egy gombnyomással rátölteni a telefonra.

hétf. szept. 19, 2005 20:25
vas-tag

Hozzászólás Motorola V3
Sziasztok !
Szeretnék egy kis segitséget kapni . Van egy V3-as telom. A netröl töltöttem le témákat. De nem tudom feltenni a telomra . Ebben kérem a segitségeteket. Eröre is köszi. Üdv: Atis

hétf. szept. 19, 2005 17:07
ezüst tag

Én a teló és PC közötti kommunikációhoz a Mobile Phone Tools - t használom, (mást nem is ismerek)!
Az adatkábel segítségével összekapcsolod a PC-t a telóval és elindítod a progit! Amikor megjelenik a képernyőn a tel és befejeződik az inicializálás az oldalt megjelenő funkcios panelen klikk a Muimédia Studiora, majd a Mobile Explorerre és innen már egyértelmű, a képek zenék oda-vissza töltése!
A panelen egyébként megtalálható az SMS, a telkönyv, stb...
Javaslom, hogy kisérletezzél vele és mindenre rá fogsz jönni! :)

Üdv.[/quote]

Köszi Zsuzsi!

Azért feltennék két konkrét kérdést:

A nevek és a hozzátartozó telefonszámok nekem jelenleg túlnyomó
részt a SIM kártyán vannak tárolva, nem a telefon memóriában.

1./ Milyen billentyű kombinációval tudom a tárolt telefonkönyvet a telóra
másolni?
Azt tudom, hogy egyenként minden tételnél megtudom tenni a változtatást, de
hogyan
tudom könnyen az összest átmásolni?

2./ Olyan előfizetésben vagyok, hogy a telefonszámokat csak úgy tudom hívni,
ha azok +36-tal kezdődnek. A PC-re kimentett telefonkönyv telefonszámait át
tudom-e
szerkeszteni a PC-n? Majd visszamásolni a telóra? Ezt az átszerkesztést is a
Mobile Phone Tools-al kell csinálnom, vagy lehet valami más progival?

Üdv. Playerka

hétf. szept. 19, 2005 16:48
platina tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
Odo írta:
Olyan 80 ezer körül.

ez biztos??? nem sok az?

Itt nézz szét: http://www.mobilguru.hu/bolt-guru.asp

Rádásul azt is kalkuláld be, hogy nincs rajta magyar sw. :?

hétf. szept. 19, 2005 9:55
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Igazad van, bocsi. Max. 55 ezer. Kissé félreolvastam a dolgokat. :oops:

egyébként még garanciális, ui kb 9 hónapja vette.

hétf. szept. 19, 2005 9:53
Moderátor

Hozzászólás 
Igazad van, bocsi. Max. 55 ezer. Kissé félreolvastam a dolgokat. :oops:

hétf. szept. 19, 2005 9:50
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Olyan 80 ezer körül.

ez biztos??? nem sok az?

hétf. szept. 19, 2005 9:49
Moderátor

Hozzászólás 
Olyan 80 ezer körül.

hétf. szept. 19, 2005 9:43
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Mennyiért lehet mostanában egy tökéletes állapotú független V3-ast eladni?
Angliában vette egyik angol szolgáltótól a barátom, ezért magyar nyelv nincs benne, de papirok, doboz, CD, stb vannak hozzá.
(Igen, Angliában függetlenül adja majdnem minden szolgáltató...)

Venni nem akar valaki ? -> email: 392MHz@talk21.com

hétf. szept. 19, 2005 9:41
platina tag

Playerka írta:
Sziasztok!

Egy napja én is Motorola V3 tulajdonos vagyok, azonban néhány tanácsot tippet szívesen fogadnék. Elsosorban a Mobil - PC kapcsolat (telefonkonyv PC-n torteno szerkesztese, ide-oda masolasa, ugyanez csengohangok, hatterkepek vonatkozasaban) érdekelne. Hogyan kell csinálni lépésről lépésre? Erre a celra csak a magyar nyelvet nem ismero Mobile Phone Tools hasznalhato, vagy van magyar nyelvet használó progi is? Jöhet info e-mail-ben is, mert nem akarok itt bénáskodni... Előre is köszönök minden segítséget.

Én a teló és PC közötti kommunikációhoz a Mobile Phone Tools - t használom, (mást nem is ismerek)!
Az adatkábel segítségével összekapcsolod a PC-t a telóval és elindítod a progit! Amikor megjelenik a képernyőn a tel és befejeződik az inicializálás az oldalt megjelenő funkcios panelen klikk a Muimédia Studiora, majd a Mobile Explorerre és innen már egyértelmű, a képek zenék oda-vissza töltése!
A panelen egyébként megtalálható az SMS, a telkönyv, stb...
Javaslom, hogy kisérletezzél vele és mindenre rá fogsz jönni! :)

Üdv.

vas. szept. 18, 2005 23:16
ezüst tag

Hozzászólás Motorola V3
Sziasztok!

Egy napja én is Motorola V3 tulajdonos vagyok, azonban néhány tanácsot tippet szívesen fogadnék. Elsosorban a Mobil - PC kapcsolat (telefonkonyv PC-n torteno szerkesztese, ide-oda masolasa, ugyanez csengohangok, hatterkepek vonatkozasaban) érdekelne. Hogyan kell csinálni lépésről lépésre? Erre a celra csak a magyar nyelvet nem ismero Mobile Phone Tools hasznalhato, vagy van magyar nyelvet használó progi is? Jöhet info e-mail-ben is, mert nem akarok itt bénáskodni... Előre is köszönök minden segítséget.

Udv. Playerka

vas. szept. 18, 2005 15:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
invidia írta:
asszem a SP2 vel lehet gond...mert anno felraktam gépre...
van erre megoldás?

Állítólag:
SP2, ha választhat, a digitális aláírással ellátott illesztőprogramot tölti be -> általában az MS félét...

A Rendszer->Hardver->Eszközkezelőben próbáld megváltoztatni az eszköz vezérlőprogramját ("profi" módon, listából kijelölve).

sajna ugy sem megy... :(

vas. szept. 11, 2005 21:01
platina tag

Hozzászólás 
invidia írta:
asszem a SP2 vel lehet gond...mert anno felraktam gépre...
van erre megoldás?

Állítólag:
SP2, ha választhat, a digitális aláírással ellátott illesztőprogramot tölti be -> általában az MS félét...

A Rendszer->Hardver->Eszközkezelőben próbáld megváltoztatni az eszköz vezérlőprogramját ("profi" módon, listából kijelölve).

vas. szept. 11, 2005 11:09
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 41  Következő