Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 22:35

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Kiemelt ugyfelszolgalatrol jut eszembe! Amikor felhivtak a Vodatol kb 1 honapja adategyeztetes celjabol (5 Bonuszt vettem + 2 meglevo RnR), kertem oket, h ha lehet, engem is rakjanak at a kiemelt ugyfsz-hoz. Fizetek nekik havi 40e ft korul, nem publikus dijcsomagjaim vannak, stb. Most probaltam hivni a 1788at, es lam, elinteztek. Legalabb ezt. Mert a szamlareklamaciomrol meg nincs hir. Akinek Bonusza van, kiprobalhatna felhivni a 1788at, h mukodik-e mindenkinek automatikusan esetleg.

kedd szept. 13, 2005 11:17
Profil Privát üzenet küldése
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:55-kor.

kedd szept. 13, 2005 10:50
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
[/quote]Plusz, amint azt írtam, már 2 hónapja elfelejtik levonni a teljes forgalom utáni 5% kedvezményt, csak a havidíj feletti részre adták meg, így már buktam cirka bruttó 500Ft-ot, mert mint az tegnap kiderült, a sügér kapcsolattartóm mégsem reklamálta meg egyik számlát sem. Ezért is fogom a hűség lejárta után megszüntetni a kormit, mert képtelenség elintézni valamit, mert a fickó nem áll a helyzet magaslatán.[/quote]

A 2250 bruttó alapdíjnak az 5%-a az csak ~112 Ft, 2 hónap alatt 224 Ft, hogyan buktál 500-at? Egyébként reklamálhatsz te is, ha tudod az ügyfélbiztonsági kódot. Én is reklamáltam, mert július hónapra kiszámláztak 11 db számlainfos SMS-t, holott aug. 5-ig ingyen volt a számlainfo. Azt mondták kivizsgálják, ha jogos jóváírják.

Más: mi még a régi kormányzati szerződés szerint megyünk, de aug-ban kértük a szerződésmódosítást. Sokat telefonáltunk, hogy mikor lesz már meg, így visszahívást ígértek. 1-én hívtak, hogy rendben van minden, küldje el a kapcsolattartóm az aláírási címpéldányt és utána 48 órán belül módosítanak. Tegnap azaz ezután bő 10 nappal hívtak őket, hogy még mindig van valami probléma azért nem módosítanak? Kérték, hogy tartsam a vonalat, utána közölték, hogy nem tudnak a kollégái semmiről. És ez a kiemelt ügyfélszolgálat volt. Ma megint hívom őket. Azt el kell mondjam, hogy ha hívom őket szinte azonnal felveszik a telefont, az 1 percen túli várakozás nagyon ritka. És az általános azaz az 1270 is kormányzati ügyfeleknek azonnal felveszi (kiemelt ügyfélszolg. csak munkanap 8-20-ig van, így ha hívom őket automatikusan átkapcsol az általánoshoz) legalábbis én nem szoktam várakozni.

kedd szept. 13, 2005 10:31
arany tag

Hozzászólás 
Végre valaki, akivel hasonló történt! :)

Szóval nem tudom, hogy mi lenne a jobb: megpiszkálni az ügyet, vagy hagyni az egészet? Bár nem hiszem, hogy ez nem tűnik ki egyszer. Mit csináljak?

kedd szept. 13, 2005 10:09
ezüst tag

Hozzászólás 
thiby írta:
Teljesen úgy tűnik, mintha nem is érzékelné a rendszer, hogy telefonálok; vagy nem is tudom, hogy mire gondoljak. Attól parázok, hogy nehogy kiküldjenek egy utólagos elszámolást a július elejétől generált forgalomról (bár tényleg nem értem, hogy lehet-e erről szó és kell-e ilyeneken agyalnom, ha az ÜFSZ szerint nem volt díjköteles hívásom??).

Szóval klassz, hogy ennyire olcsó, de nem reális és nem is értem az egészet. Valaki tud hozzászólni? Hasonló volt már Veletek?? Mit csináljak? Reklamáljak, hogy túl alacsonynak tartom a számla összegét?

:? :? :?

Ugyanígy jártunk 2001. tavaszán is kormányzati előfizetéssel, akkor is volt valami rendszerfrissítés és olyan 2,5 hónapig 0 Ft volt az egyenlegünk, természetesen az alapdíjat fizettük a hó végén, indított hívás semmi. Az ügyfélszolgálatot nagyon sokszor hívtuk, azt mondták nem rögzíti a hívásainkat a rendszer, így ezért nem is kell fizetni, azaz ingyen volt a hívás. Minden más előfizetésben normálisan számláztak (ki is próbáltuk sok emberrel), így az hittük mi "ingyen" beszélünk. Ezt a hitet az ügyfélszolgálat is megerősítette. Ezen felbátorodva meg is nyomtuk a beszélgetéseink időtartamát. Egyszer egy napon, úgy 2,5 hónap múlva elkezdték felgöngyölíteni a hívásokat visszamenőleg és SMS-ben is megküldték az összegeket. Majd mindekinek kérés nélkül küldték a részletes számlákat is. Úgy a hívások 60-70%-át számláztak ki, mert voltak olyan napok amikor szerintük nem indítottam hívást, volt amikor 1-2 hívásom volt. És hiába reklamáltunk az ügyfélszolgálatnál, azt mondták, hogy a hírközlési törvény, vagy valamelyik rendelete alapján 5 évig számlázhatnak visszamenőleg.

kedd szept. 13, 2005 10:00
platina tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Miert nincs ezeknek a csomagoknak kulon nevuk? Letezik h kezzel allitgatjak be a szamlazason h ki mit fizessen, es ezert lennenek a kulonbsegek?

Létezik. Ezek után simán.
Ja, és nem tudok számlareklamálni. Eddig -régi előfizetőként- max. 4 percet kellett várnom a droidra, és mindig szépen bemondta, hogy a várható várakozási idő x perc. Ez most már nincs, tegnap 16 percig bírtam, most éppen 20-nál tartok, fejlesztem az agyrákot. Valószínűleg írásban fogom elküldeni faxon vagy emailben.

Na, el is küldtem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hardside kedd szept. 13, 2005 10:34-kor.

kedd szept. 13, 2005 9:49
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
mleslie írta:
Srácok, engem még Július közepén hívtak fel. Azóta sem kaptam meg azt az átkozott papírt!
Van még esélyem szerintetek erre a tarifacsomagra?

Engem Július 27-én hívtak és még nekem is semmi. De azért várom a levelüket.

kedd szept. 13, 2005 9:42
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:56-kor.

kedd szept. 13, 2005 8:35
arany tag

Hozzászólás 
Fogalmam sincs, mi lehet - mindenesetre azért elég dühítő ez az egész.

kedd szept. 13, 2005 8:09
arany tag

Hozzászólás 
Hat en nem ertem az egeszet. Hogy fordulhat az elo, h nem egysegesek a szamlaink, mikor azonos dijcsomagot hasznalunk? Bar valahol azt olvastam, h a tobbi nem publikus dijcsomagnak is CAS Volume 100 a neve, pedig ugyebar e nem publikus csomagok kozt kulonbsegek vannak. Miert nincs ezeknek a csomagoknak kulon nevuk? Letezik h kezzel allitgatjak be a szamlazason h ki mit fizessen, es ezert lennenek a kulonbsegek?

kedd szept. 13, 2005 8:03
arany tag

Hozzászólás 
Hat en nem ertem az egeszet. Hogy fordulhat az elo, h nem egysegesek a szamlaink, mikor azonos dijcsomagot hasznalunk? Bar valahol azt olvastam, h a tobbi nem publikus dijcsomagnak is CAS Volume 100 a neve, pedig ugyebar e nem publikus csomagok kozt kulonbsegek vannak. Miert nincs ezeknek a csomagoknak kulon nevuk? Letezik h kezzel allitgatjak be a szamlazason h ki mit fizessen, es ezert lennenek a kulonbsegek?

kedd szept. 13, 2005 8:01
arany tag

Hozzászólás 
Nálam is érdekes a 2. bónuszos számla.. ugyanaz tkp, mint az első: "nem volt díjköteles hívásom" - bár ezt erősen kétlem. Nem hiszem, hogy csak a havi 2500 pénzt beszéltem volna le.. Ráadásul a havi 20 ingyenes sms sincs sehol feltüntetve; sem az, hogy felhasználtam, sem az, hogy nem. Mindenesetre jóval több üzenetet küldtem, mint 20. Hívásrészletezőt nem kaptam, pedig még júliusban igényeltem a folyamatos részletezést (a rendszerben rögzítették is). Az 1. számlámhoz hasonlóan újra kiszámláztak egy 400+ÁFA összegű konferenciabeszélgetés havidíjat, ami elvileg díjmentes (reklamáltam, jóváírják). Megkérdeztem ismét, hogy ez a "nem volt díjköteles hívás" mit jelent - az ÜFSZ sem tudott mit mondani, csak annyit, hogy "nem volt díjköteles hívásom". Tehát ebből aztán semmi sem derül ki, hiszen egyáltalán semmilyen hívás nem szerepel, nincs kedvezmény levonva, stb. Pont olyan, mintha nem használnám az előfizetést, és kiszámlázásra kerül a havidíj, aztán ennyi. Teljesen úgy tűnik, mintha nem is érzékelné a rendszer, hogy telefonálok; vagy nem is tudom, hogy mire gondoljak. Attól parázok, hogy nehogy kiküldjenek egy utólagos elszámolást a július elejétől generált forgalomról (bár tényleg nem értem, hogy lehet-e erről szó és kell-e ilyeneken agyalnom, ha az ÜFSZ szerint nem volt díjköteles hívásom??).

Szóval klassz, hogy ennyire olcsó, de nem reális és nem is értem az egészet. Valaki tud hozzászólni? Hasonló volt már Veletek?? Mit csináljak? Reklamáljak, hogy túl alacsonynak tartom a számla összegét?

:? :? :?

kedd szept. 13, 2005 7:42
platina tag

Hozzászólás 
ők nem... :lol: :lol:

hétf. szept. 12, 2005 22:22
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
cooler21 írta:
az én szlám is 1.5szeres, holnap kapom kézhez a részletest, majd átrágom...de nem beszéltem többet, mint amikor12e...

jó az új rdsz!! :evil:

Igen jól sikerült nekik a fejlesztés. Számukra sokkal nagyobb bevételeket hoz ez a számlázás. :lol:
Erre a fejlesztésre kellett ennyi időt el.aszni? Hagyhatták volna úgy ahogy volt és mindenki jobban járt volna. :twisted:

hétf. szept. 12, 2005 20:36
platina tag

Hozzászólás 
az én szlám is 1.5szeres, holnap kapom kézhez a részletest, majd átrágom...de nem beszéltem többet, mint amikor12e...

jó az új rdsz!! :evil:

hétf. szept. 12, 2005 20:22
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Huh de jó, hogy én nem ugrottam bele. Ez a Voda eléggé gag.i!
Ennyi ügyfél közül legalább a felének találná el a forgalmát. Én akkor szakítottam velük amikor 2x vonták le egy hónapban a GPRS havidíját. Felhívtam őket a csaj elnézést kért és azt mondta, hogy jóváírják. Erre pár napra rá jött az SMS az egyenlegről és a jóváírás sehol. Megreklamáltam de nem találták jogosnak. Pedig a "Minőségbiztosítási célból" készített felvételt szívesen visszahallgattam volna ahol a csaj elismerte a hibát.
Hardside írta:
Neked adom mind a három simet, ha nem korrigálják a szájbatoszott számlájukat fénysebességgel

hétf. szept. 12, 2005 20:15
arany tag

Hozzászólás 
Jajaj! Félek megkapni a számlát! :?

hétf. szept. 12, 2005 19:19
platina tag

Hozzászólás 
mz írta:
Hardside írta:
-Az ingyen sms-eket biztos, hogy elhasználtuk, varázslatos módon az egyik előfizun pl. megint "19 db került felhasználásra", az ezen felüliek meg fizetős (normál díjas) sms-ként van számolva.

Dettó. Az elmúlt 2 hónapban nálam is ez volt. Elhasználtam mind a 20 db ingyen SMS-t, de a számlán az volt, hogy csak 19-et használtam fel.

F.a.s.z.a.

hétf. szept. 12, 2005 15:50
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:56-kor.

hétf. szept. 12, 2005 15:00
platina tag

Hozzászólás 
Neked adom mind a három simet, ha nem korrigálják a szájbatoszott számlájukat fénysebességgel

hétf. szept. 12, 2005 13:06
arany tag

Hozzászólás 
Srácok, engem még Július közepén hívtak fel. Azóta sem kaptam meg azt az átkozott papírt!
Van még esélyem szerintetek erre a tarifacsomagra?

hétf. szept. 12, 2005 12:56
platina tag

Hozzászólás 
Na, megint kaptam egy számlát.

Egyszerűen nem találtam rajta szinte SEMMIT, ami stimmelne.

Az előző havinál lehetett rá számítani, hogy húzósabb lesz (mondták is), az átállás miatt, meg törthavi rész, számlázási csúszás, stb. Magasabb is volt a szokásosnál (22 ezer)
Erre fel ez az új (teljes hónapról szóló számla) most kb. 30000-ről szól.
Összesen 4 előfizu, egy ügyfélszámon, ebből 3 nagyon óvatosan használva, hogy a 2500 havidíj ne nagyon legyen túllépve.
-A 2500-at nem vonták le, csak az egyiknél.
-A többi számlán a 2500 havidíj egyszerűen hozzá van adva a hívásdíjakhoz. Levonva a végösszegnél: semmi.
-Az ingyen sms-eket biztos, hogy elhasználtuk, varázslatos módon az egyik előfizun pl. megint "19 db került felhasználásra", az ezen felüliek meg fizetős (normál díjas) sms-ként van számolva.
-A GPRS 200 MB-ot tuti biztosan nem léptem túl (még 150Megás figyelmeztető sms-t sem kaptam!), erre ott is ki van számlázva a 200-500 MB közti összeg pluszban.
-Az egymás közti ingyenes beszélgetést mindegyikre kértem (még az elején), ez a tétel sehol nem szerepel, úgy tűnik, hogy az egymás hívását simán kiszámlázták.
-A 28%-os díjkedvezmény mellett már megint megjelent egy "50%-os díjkedvezmény" tétel, (kb. 1000 forintnyi összeg) ami nekem nem jár semmire, mégis ott van. Azt persze levonták...

A f.a.s.z.o.m legyen a sírbalógató kötelük.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hardside hétf. szept. 12, 2005 13:28-kor.

hétf. szept. 12, 2005 12:49
platina tag

Hozzászólás 
ferec írta:
Hello engem is érdekelne 1 Bónusz!
Reggeltem optimuszon, kb. 1 hét mulva hívtak és megbeszéltük, hogy majd 6kor visszahív, azóta se hívtak.
1270-en érdeklődtem azt mondta az ügyintéző hogy ha megigérték akkor hívnak.Ez kb. 2-3hete volt :)
Szal ebben már nem bízok, jöhet nekem is 1 bónusz ha van valakinek pluszba.

Hálás egy gyerek vagy mondhatom...

vas. szept. 11, 2005 16:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni. írta:
T68m írta:
basszus?

Ezt most tõlünk kérdezed? :lol:

Guni

mit gondolsz? :D

(az ott egy felkiáltójel, csak elgörbült!)

vas. szept. 11, 2005 14:51
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
basszus?

Ezt most tőlünk kérdezed? :lol:

Guni

vas. szept. 11, 2005 14:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
basszus? Nektek semmi nem jó?

vas. szept. 11, 2005 13:35
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Ha kell valakinek egy Bonusz kari írjon privit. Én is megszabadulnék 1-től nagyon szívesen. :D Most adjam vissza??? :?
Átírást én sem állom, de szerintem 2500-öt megér az alanynak! 8)

vas. szept. 11, 2005 12:31
vas-tag

Hozzászólás 
Ha az átírások után megmarad a bónusz tarifacsomag, akkor megválnék 2 voda bónusz csomagtól. Teló nékül lettek véve, az egyiknek még a száma is jó: 70/a-bbc-bbd. Átírást a vevő fizeti.

vas. szept. 11, 2005 10:21
írásjog megvonva

Hozzászólás 

vas. szept. 11, 2005 9:34
vas-tag

Hozzászólás 
Hello engem is érdekelne 1 Bónusz!
Reggeltem optimuszon, kb. 1 hét mulva hívtak és megbeszéltük, hogy majd 6kor visszahív, azóta se hívtak.
1270-en érdeklődtem azt mondta az ügyintéző hogy ha megigérték akkor hívnak.Ez kb. 2-3hete volt :)
Szal ebben már nem bízok, jöhet nekem is 1 bónusz ha van valakinek pluszba.

vas. szept. 11, 2005 8:54
arany tag

Hozzászólás 
freelive írta:
Tejberizsa írta:
Árverésre hírdetem 2 Bonuszos levelemet! Ki add többett érte? :lol: :lol: :lol:

Hehe névre szól és nem tudod átruházni! Bár én szívesen kötök magamnak a te nevedre !-D

Tévedtek! :lol: Amikor hívott a csajszi az 1270-ről, mondtam neki, hogy szeretném átruházni másnak, mert nekem már van Bonuszom.
Azt mondta, hogy semmi akadálya, mert csak azt a telszámot kell megadni a papír mellé amin hívtak. 8) Bebebe! :D

szomb. szept. 10, 2005 21:28
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:

Hehe névre szól és nem tudod átruházni! Bár én szívesen kötök magamnak a te nevedre !-D

szomb. szept. 10, 2005 13:40
arany tag

Hozzászólás 
freelive írta:
Rizsa!

Milyen számra dobtad az sms-t? Mert a sógornak is kellene egy bónusz, de az optimuszhoz már későn ébredt így gondoltam hátha így bejönne neki.. :lol:

:?: :?: :?:
jöhet priviben is!!

szomb. szept. 10, 2005 13:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Emberek!

Kár, hogy névre szóló, és rá van írva, h. át nem ruházható...

szomb. szept. 10, 2005 9:21
arany tag

Hozzászólás 
Emberek!

szomb. szept. 10, 2005 7:51
írásjog megvonva

Hozzászólás 
freelive írta:
Rizsa!

Milyen számra dobtad az sms-t? Mert a sógornak is kellene egy bónusz, de az optimuszhoz már későn ébredt így gondoltam hátha így bejönne neki.. :lol:

Ez engem is érdekelne, jöhet privát üziben is. 8)

pén. szept. 09, 2005 21:22
arany tag

Hozzászólás 
Rizsa!

pén. szept. 09, 2005 20:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na nekem meg nem lesz Bónuszom. Az egyik BYOP-os kártyámat át kéne tenni Bónuszba, amikor felhívtak, ezt mondtam is nekik, mondta az úr, hogy semmi akadálya, a fennmaradó 1 év hűség marad stb., de átrakható. Erre most 2 óra várakozás után az Europarkban közölte Adrienn kedves, hogy csak új előfizuval lehet és szerinte inkább maradjak Byop-ban, mert az jobb. Gratulálok, Adrienn, ismét leírtad magad és a céget is, ahol dolgozol.
Most mi legyen? Átmenjek a Mom Parkba?

pén. szept. 09, 2005 18:47
arany tag

Hozzászólás 
Ez aztán a gyorsaság! Tegnap este nyomtam el a Vodkának az sms-t a Pepsi játékkal kapcsolatban és már hívtak is. :D Mondtam nekik, hogy szeretném átruházni a papírt amit kapok. Át lehet csak azt a telszámot kell mondani szerződés kötéskor, amin felhívtak. Mondtam, hogy van már egy Bonuszom, erre megkérdezte, hogy meg vagyok-e elégedve vele? Mondtam, hogy nagyon tuti! 8)

pén. szept. 09, 2005 12:16
arany tag

Hozzászólás 
Én nem tudom már, de megjött a Hawaii papírom is, holott nem is játszottam benne. Igaz küzdöttem érte az 1270-el. :( Megjött az Optimuszos is. :lol:
Most kaptam a Tré-Mobilos előfizúmra egy sms-t a vodától, hogy "Válaszolj IGEN-nel, ha érdekel, hogyan tudsz 0 Ft-ért beszélni szeretteiddel! Adataid a Pepsi Kukkants a kupakba! játékból származnak. Vodafone."
Eldobtam azt az sms-t, hátha jön mégegy! 8) Gondolom itt is Bonusz csomagot adnak. Nagyon nyomatja a Vodka a Bonuszt!!! :P

csüt. szept. 08, 2005 20:11
arany tag

Hozzászólás 
Üdv! Engem az érdekelne, hogy ha már van nem publikus Bónusz díjcsomagunk, kérvényezhetjük-e azt, hogy a kiemelt ügyfélszolgálatot vehessük igénybe? Mondjuk úgy lenne normális, ha az alapból járna, nem?

csüt. szept. 08, 2005 12:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Csak kivancsisagkepp.... hanyan varunk meg a bonuszos levelre? En mar lassan 1 honapja...

udv: zsoLesz

csüt. szept. 08, 2005 12:47
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ó, egy igazi Mobilfórumos! :lol:

csüt. szept. 08, 2005 11:08
arany tag

Hozzászólás 
:lol: :lol: :lol:

csüt. szept. 08, 2005 10:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
raymond.calitri írta:
idén május 1-én debütált.
Lásd: http://www.mobilforum.hu/main/multiforu ... ageSize=50

Meg 30.000 kaució nincs is...
Meg SIM-re nem igazán szoktak kérni...
De Ő tudja jobban, hisz Ő volt ott...

szer. szept. 07, 2005 20:02
ezüst tag

Hozzászólás 
nagylacza írta:
1 éve kötöttem volna voda50-et, de 30000 kauciót kértek
készülék nélkül is. 1 hete 0ft volt a kaució, igaz másik boltban. :)
ki érti ezt...

A Vodafone 50 csomag idén május 1-én debütált.
Lásd: http://www.mobilforum.hu/main/multiforu ... ageSize=50

szer. szept. 07, 2005 19:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
nagylacza írta:
Nem.
Eddig a pillanatig nem volt náluk előfizetésem, sőt az utobbi 3 évben máshol sem.

Talán mivel az már 1 évvel ezelőtt volt, azóta 1-gyel többet mondasz, hogy hány éve dolgozol ott, s elképzelhető, hogy nem mindenre ugyanúgy válaszoltál, mint akkor... :wink:

Amúgy meg ha kapsz depot, s arra nemet mondasz, 3 hónapon belüli próba esetén elkérik Tőled legalább ugyanazt az összeget, ha csak nem akarsz valamilyen extra csomagot kötni.

szer. szept. 07, 2005 18:50
arany tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
anybody írta:
nagylacza írta:
anybody: szerintem főleg a kereskedő véleményén mulhat.
ki érti ezt...

Sz'al csak a szerencse függvénye az egész?
Szerintem azért nem kértek másodszorra, mert már van naáluk előfizud és eddig jól fizettél.

Nem.
Eddig a pillanatig nem volt náluk előfizetésem, sőt az utobbi 3 évben máshol sem.

szer. szept. 07, 2005 17:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
anybody írta:
nagylacza írta:
ki érti ezt...

Szerintem azért nem kértek másodszorra, mert már van naáluk előfizud és eddig jól fizettél.

szer. szept. 07, 2005 14:02
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
nagylacza írta:
ki érti ezt...

szer. szept. 07, 2005 7:37
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 93  Következő