Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 18:41

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 397, 398, 399, 400, 401, 402, 403 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
6230 írta:
na akkor ennyit a szabályokról meg a moderálásról

kedves sy! neki nem jár tiltás? látod erről beszéltem! a szelektív szankcióidról.

1. Ne szíts!
2. Másik topik
3. Ez nem a saját véleményed nyilvánitása csak egy mail, majd egy másik személytől egy link.

kedd nov. 08, 2005 16:58
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
na akkor ennyit a szabályokról meg a moderálásról

kedves sy! neki nem jár tiltás? látod erről beszéltem! a szelektív szankcióidról.

kedd nov. 08, 2005 16:55
arany tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Állítólag Tomcat haverja írta.

http://blog.tomcatpolo.hu/index.html?loadpage=http://blog.tomcatpolo.hu/blog/blog/20051105.html

Képek:
http://blog.tomcatpolo.hu/nagykep.html?filename=blog/blog/20051106_1.jpg
http://blog.tomcatpolo.hu/nagykep.html?filename=blog/blog/20051106_2.jpg
http://blog.tomcatpolo.hu/nagykep.html?filename=blog/blog/20051106_3.jpg[/url]

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára .Nokia. kedd nov. 08, 2005 16:57-kor.

kedd nov. 08, 2005 16:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Állítólag Tomcat haverja írta.

kedd nov. 08, 2005 16:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sy írta:
Üdv mindenkinek! Azért kértem, hogy a megjelölt topikban folytassuk a moderálásról szóló vitát, mert:
1, könnyebben át lehetne tekinteni
2, nem zavarnánk vele azokat, akiket abszolút nem érdekel

Messzemenőkig egyetértek, hogy a további (meg merem kockáztatni parttalan) vita ne itt follyon...

Ugyanakkor az OFF-téma szerintem létszükséglet, ezt az üzemeltető is belátná, mivel sokan vagyuk, akik szinte már csak emiatt járnak a fórumra. Mivel a fórum létszámát nagyban (a hardveren kívül) a mobilos csoport alkotja, ez érezhető userszám-csökkenés lenne.

kedd nov. 08, 2005 16:51
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
ezt én is most kaptam meg emailben, csak nem akartam ide beírni, mert pont az a téma kerül elő benne, amiért itt kimoderálás volt...

kedd nov. 08, 2005 16:51
arany tag

Hozzászólás 
Én is erre gondoltam.....

kedd nov. 08, 2005 16:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez egy kamu mail.
Csak végig kell olvasni.
Nyugati, lövöldözés és nincs benne a hirekbe???? ÁÁÁÁÁÁÁáááááááááá....

kedd nov. 08, 2005 16:48
arany tag

Hozzászólás 
Macika Te hallottál erről?
Csak azért kérdem mert ugye Te is polgárőr vagy...

Kiszedtem - Sy

kedd nov. 08, 2005 16:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
"Congratulations once more!"

csak ezt tudom én is írni :D

Köszi!
Éljen a jó angol! :)

kedd nov. 08, 2005 16:04
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
OK. Itt a link is, aki erről a témáról akar írni ott tegye meg. PONT.

kedd nov. 08, 2005 15:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
MILLIOMOSSÁ NEM VÁLÁSOM TOVÁBBI TÖRTÉNETE:

In acknowledgement of the verification/processing of your winning, I am delighted to intimate you that your application of claim has been approved and we have the instruments for the release of your award prize of $250,000;00(Two hundred and fifty thousand united states dollars).

The mode of receiving your prize will depend on your choice of payment;

For courier postage

;you will receive your certified cheque/int. pay order via the FEDEX courier service(or a Fedex-broker agent in your locality) ,in four days time from the date of notarisation.Ensure that you have a valid identification,the clearance documents(charity form,certificate of award,notarised pay order/slip) and an easily accessed address.Please,ensure that the relevant documents are notarised by the legal dept.
For personal collection;

Having confirmed your identification and flight details,you will be driven by the account officer in charge of your winners' category, with the relevant clearance documents to the bank for your prize to be given.You have the option to collect prize in cash( in euros-currency only) or to immediately transfer prize to any account of your choice,within or outside the netherlands.Note that it is imperative that your flight schedule and bank appointment should be made after notarisation by the legal dept.
For bank transfer

;On confirmation of your bank details and identification,a bank transfer will be effected immediately from our corresponding bank.Depending on the nature of your bank,it's location,transfer mordalities,electronic networking e.t.c,your prize will be in your account in about 4 to 7 days,from the date of notarisation.Ofcourse ,a confirmation payslip will be sent to you by fax or e-mail attachment,in addition with the relevant clearance documents immediately after notarisation by the legal dept..
Coclusively,due to money laundering, anti-terrorist activities and it's allied matters,all fund transfer must be NOTARISED by the legal department,BEFORE sending ,to ensure a hitch-free transfer of your fund.You are therefore requested to contact the legal department via e-mail;legaldept03@execs.com.

Congratulations once more!

Anthony Jefferson(Mr)

Snr Acc. Officer 11

kedd nov. 08, 2005 15:50
platina tag

Hozzászólás 
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=564331#564331

kedd nov. 08, 2005 15:41
platina tag

Hozzászólás 
egy kis elírás ami a cm3 adatot illeti...

kedd nov. 08, 2005 15:36
platina tag

Hozzászólás 
Ez csak harmad annyiba kerül mint az M5 de picit erősebb

kedd nov. 08, 2005 15:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem nem tetszik :(
Nem csak ez a modell, hanem az ilyen jellegű kocsik sem. Túlságosan a célszerűségre megyek, a szépség mindig csak második.

Üdv!

kedd nov. 08, 2005 15:26
platina tag

Hozzászólás 
Sy írta:
...

megint kiragadsz 8 mondatból egyet
így tényleg semmi értelme irogatni egymásnak ha csak a cucc egynyolcadát ragadod ki

kedd nov. 08, 2005 15:23
bugvadász

Hozzászólás 

Szép! És drága..

kedd nov. 08, 2005 15:23
platina tag

Hozzászólás 
BMW M5 helyett...

kedd nov. 08, 2005 15:21
Site Admin

Hozzászólás 
6230 írta:
Azon még senki nem gondolkodott el hogy a szabályok vagy egy konkrét szabály a rossz?

Rendben, "tegye fel a kezét", aki politikát vagy cigányozást szeretne itt látni. Ha a tagság 50%+1 része ilyet szeretne, komolyan beszélek a főnökömmel, hogy ez a "piaci igény", és megteszek mindent, hogy megváltoztassuk a szabályzatot.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wiki kedd nov. 08, 2005 15:21-kor.

kedd nov. 08, 2005 15:21
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Dercon írta:
T68m írta:
de mivel vége van, ezért tessék eredeti nickkel irogatni.

És ha valakinek nincs eredeti nickje?
Te ugye azonos vagy el34-gyel?

Ezt honnan veszed? Azt se tudom ki az... megnéztem a profilját most kíváncsiságból.

kedd nov. 08, 2005 15:17
platina tag

Hozzászólás 
Sy írta:
...soha senkinek nem fogunk könyörögni hogy maradjon ha nem tetszenek a szabályban rögzítettek legjobb be sem regisztrálni

Azon még senki nem gondolkodott el hogy a szabályok vagy egy konkrét szabály a rossz? Túl laza vagy túl szigorú? Túl általános? Vagy túl konkrét? Egyik betartását megkövetelik másikét nem? Csak bizonyos emberek kapnak szankciót mások nem akik ugyanúgy vétkeztek? Ez itt a bibi nem az hogy vannak szabályok. Szabályok kellenek de az ördög mindig a részletekben lakozik.

kedd nov. 08, 2005 15:11
Site Admin

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek! Azért kértem, hogy a megjelölt topikban folytassuk a moderálásról szóló vitát, mert:
1, könnyebben át lehetne tekinteni
2, nem zavarnánk vele azokat, akiket abszolút nem érdekel

De persze jöhet ide is, csak így sokkal nehezebb reagálni (főleg, amikor ilyen sokat írtok). Külön köszönöm, hogy 6230 megtette ezt, neki ott (remélhetőleg kielégítően) válaszoltam is.

Macika a megmondhatója, mennyit vitatkoztunk az off témán. Én szívem szerint nem engedtem volna ennek a topiknak a létrehozását, pont emiatt, ami itt most kialakult. Ha a kezdetektől fogva nem lett volna lehetőség offolni, most nem lenne vita, mindenki csak a mobiltelefonokról meg az ezzel kapcsolatos témakörökről beszélgetne. Nem személyes érzéseim miatt nem akartam, hogy legyen off, hanem mert korábban nem egyszer bajunk volt már abból, hogy valaki erősködött, feljelentéssel, megveretéssel stb. fenyegetőzött - nem itt, hanem telefonban, a szerkesztőségünkben. Mindennek oka pedig a témától elrugaszkodott hozzászólások voltak. Kinek kell ez?

A mostani példa is csak azt mutatja, hogy az emberek azonnal személyes, (meg merem kockáztatni, szinte halálos) sértésként élik meg, ha az amúgy nyilvános, bárki számára elérhető, számosszor idézett szabályok eddig viszonylag enyhe betartása megszigorodik. Holott szó sem volt arról sosem, hogy itt lehetne ilyesmit. A fórumtól független emberként mindig sajnálom azt, azokat, akin, akiken csattan az ostor; de mindezt meg lehetett volna előzni: nem kellett volna beírni a nem idevaló hozzászólásokat.

Aki emiatt távozik, ám menjen - ez mindenkinek a magánügye -, ha úgy érzi, hogy képtelen alkalmazkodni pár egyszerű szabályhoz, és inkább vérig sértetten, felhúzott orral nem lép be ide. Velem nem tol ki (nekem nem fog hiányozni a folyamatos balhézás), inkább csak azokkal, akikkel szívesen beszélgetett, akik vele szívesen beszélgettek. Már leírtam, de leírom újra: soha senkinek nem fogunk könyörögni, hogy maradjon, ha nem tetszenek a szabályban rögzítettek, legjobb be sem regisztrálni.

Szerk. 6230, ezt nem lehet konkretizálni. Érezni kell. Nem úgy működik, hogy ha addig leírom, hogy "cig", akkor még nincs retorzió, de ha már eljutok a "cigá" betűkig, akkor azonnal írásjogmegvonás van. Csak néhány fórumozó nem érezte ezt a határt, nekem meg nem volt kedvem egy évre visszamenőleg mindenkit átvizsgálni, hogy mekkora mértékben vétett, és úgy osztogatni a retorziót (megjegyzem, úgy jóval többen és jóval többet kaptak volna).

Mindazonáltal én továbbra is a fent említett topikot javasolnám az ezirányú eszmecsere folytatására, szerintem sokan vannak, akik inkább más témákról beszélgetnének...

kedd nov. 08, 2005 15:06
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Ki nem **** le, hogy mi van egy fórumon? Akinek nem tetszik: húzzon innen. Senkiért nem kár, aki akar menjen. Aki ellenáll azt kitiltjuk. Ez a HirNET Kft. szemétdombja, itt másnak nincs joga kapirgálni. Ez nekik is csak nyűg, bevétel innen nincs, csak egy megtűrt valami. Szíveskedjetek ezt betartani, ha továbbra is ide szándékoztok betűket potyogtatni. Farkastörvények vannak kéremszépen. A demokráciának itt (is) vége. Na, hogy valami vicces és mobilos is legyen: Isten hozott klónfalván!

Hát ez tök jó monológ volt. Azért az üzemeltetőnek nem mindegy az hogy hányan látogatják a terminál weboldalt és fórumot. Szabályok biztos kellenek de egyértelműek legyenek és konkrétak. "Nem szabad politizálni" - Ez túl pongyola megfogalmazás mindenki úgy értelmezi ahogy éppen akarja. Sokkal konkrétabb megfogalmazás kellene. És persze minden szabály betartását meg kéne követelni nem csak párét. Igaz minél több a szabály annál színtelenebb lesz a fórum. Akkor majd lazítanak a szabályokon. Akkor megint eldurvul. Majd megint lazítás. És egy szép ciklikusan hullámzó önszabályozó folyamatnak kéne beindulnia. Szerintem.

kedd nov. 08, 2005 14:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
McLaca írta:
Volvo-t választanék, nomeg az S40...

meg tedd hozzá, hogy csak az S40-es kompatibilis a N6230i-d interfészével ;)

Nincs is (még) 6230i-m :D, de tényleg, az is S40 :lol:

Üdv!

kedd nov. 08, 2005 14:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
A többieknek pedig, akik azt írták, többek között McLaca, hogy a tiltás miatt játszom a sértődést, elárulom, nem meiatt. Ezt elfogadtam volna mint büntetést, ha az elkövetett "bűn" a büntetéssel arányban lett volna, vagy legalább kaptunk volna figyelmezetetést.

Nézd, történt, ami történt, igazságtalanul, vagy igazságosan, én továbbra is azt gondolom, hogy túl komolyan vetted az egészet, és ha józan ésszel átgondolod, szerintem Te magad is rájössz, hogy kis esemény volt ez (előzményekkel, vagy azok nélkül) ahhoz, hogy ekkora ügy legyen belőle, és nem gondolkodsz távozáson - mindannyiunk örömére. Vannak ennél súlyosabb dolgok is, amik miatt érdemes a szócséplés, de ez nem az.

Üdv!

kedd nov. 08, 2005 14:43
Moderátor

Hozzászólás 
reklamhang írta:
Egy kis reklám ide is! :)

Saját gyártás, saját hang, saját minden..
Nahát? :shock:

T-Online reklám...
Valaki komolyan vette, és reklamált a T-Online fórumon, hogy nem találja a honlapjukon ezt a csomagot! :lol:

kedd nov. 08, 2005 14:02
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Na emberek!

A Malomban lévő moziban (ahol ma éppen én dolgozok), beindult a wifi (HOTSPOT)
INGYEN WIFI, 10MB LE ÉS 10MB FELTÖLTÉSSEL, EGYELŐRE KORLÁTOK NÉLKÜL!!!

Mivel nekünk van bárunk, így oda beülve és kávézgatva, vagy valami piát elszürcsölve igen nagy adatmennyiséget lehet megmozgatni. :))))
A Free Hotspot egy nagy találmány, csak sajnos itthon még nem terjedt el eléggé. Tokioban, nagyobb európai városokban nagyon szépen lehet PDA-ról chatelni, maileket olvasni/írni, stb.

kedd nov. 08, 2005 13:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha egyszer kecsón járok,majd meglátogatlak és beteszteljük a wifit is :D

Szegeden is van huwico-s free hotspot a széchenyi tér 1 km-es körzetében.

kedd nov. 08, 2005 13:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na emberek!

A Malomban lévő moziban (ahol ma éppen én dolgozok), beindult a wifi (HOTSPOT)
INGYEN WIFI, 10MB LE ÉS 10MB FELTÖLTÉSSEL, EGYELŐRE KORLÁTOK NÉLKÜL!!!

Mivel nekünk van bárunk, így oda beülve és kávézgatva, vagy valami piát elszürcsölve igen nagy adatmennyiséget lehet megmozgatni. :))))

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CineDOG kedd nov. 08, 2005 13:49-kor.

kedd nov. 08, 2005 13:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Törött autók:

http://www.wreckedexotics.com/

kedd nov. 08, 2005 13:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Londelmor írta:
Mazda RX-8 ;) ha sok pénzem lenne tuti ilyet választanék. az egy elképesztő autó...
Bmw M5.Egyszer úgyis olyanom lesz :S

akkor legalább nem veszünk össze ha már csak egy van belőle a márkaboltban :D
nekem úgyis egyszer lesz egy RX8-asom (najó, azért egye fene, talán egy RX7 is megfelelne :P ) :!:
érdemes róla megnézni a TopGear tesztet. én ott láttam először "mozogni" :) (ha nem ismered, akkor az egy elég korrekt műdor, jól letesztelgetik az autókat, irigylem is érte a csákót, hogy milyen kocsikat vezet "csak úgy", aztán semmit nem csinál, csak beszélt róluk a tv-ben...)
asszem amúgy M5-öt is teszteltek nem olyan régen a műsorban...

(meg ha érdekel /akárkit/, akkor itt van róla két videó: első (7,8MB; wmv), második (27,7MB; wmv))

kedd nov. 08, 2005 13:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Huhh, rendesen nyomtátok a témát, megint 4 oldalt kellett átnyálazni...
Akkor nehogy esetleg később csalódást okozzak valakinek: átlaglajos vagyok és senki holdudvarába nem állok :D
Egyébként 95%-ban már én is csak az offtopik topik miatt járok ide, a mobilok már nem igazán érdekelnek (pedig pár évvel ezelőttig igencsak mobilbuzi voltak), a maradék 5% a szolgáltatók újdonságai (vagy inkább újabb lehúzásai).

kedd nov. 08, 2005 12:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na tegyünk helyre néhány dolgot, ismerjük meg a történelmet, mert úgy látszik nagy szükség van rá... Számomra úgy tűnik, hogy a történelem megismétli önmagát... (...vagy mégsem...)
Landsmann írta:
1. Továbbra is alkalmatlannak tartalak a moderátori posztra, főleg a lekezelő, arogáns, majdénmegmondommivan stílusoddal. "Rendben. Köszönöm, hogy a szabályokhoz való alkalmazkodási képtelenséged felvállalod, és a többiek társalgását nem akadályozod.
Sy"
Kezdjük ezzel... Nem szorul rá Sy a védelmemre gyanítom, de ő nem moderátor. Ő site admin, ami jelen esetben annyit tesz, hogy annak a cégnek az alkalmazottja, amelyik üzemelteti, - többek között ezt a fórumot is. Ebből adódóan neki adott esetben munkahelyi problémái lehetnek(???) abból, ha itt qpleráj van. De!!! Amikor én először vele komolyabban kapcsolatba kerültem, lehettem kis túlzással kb. kétszer annyi idős mint ő. A "régi szép időkben" ennek a fórumnak az elődjénél, mint moderátor tevékenykedtem. (A mai moderátorok jelentős része nekem köszönheti jelenlegi hatalmát, Sy-nak meg, hogy meg is tartották...) Történt egyszer, hogy nem sikerült kordában tartani a fórum "szellemi, és etikai" színvonalát. Mivel akkori jelzéseimre, és megoldási javaslataimra semmi konkrét intézkedés nem született, -hiába kértem az illetékeseket,- egy vaddisznó húzással mindenkit moderátori joggal ruháztam fel. Képzelheted, 15 percen belül elszabadult a pokol. Mindenesetre -előzetes kérések ide, vagy oda,- záros határidőn belül léptek az illetékesek a problémák megoldására. És itt most ismét idéznem kell téged:
Landsmann írta:
Az itt létrejött rossz hangulathoz pedig a többi moderátor csendben aszisztál, a kisujjukat sem mozdítják ahhoz, hogy a helyzet visszaálljon a régi kerékvágásba, vagy legalább javuljon egy kicsit. Bár az is lehet hogy a háttérben megbeszéltétek, hogy edd meg amit főztél, nem szólnak bele a dolgokba. Valahogy kínosan ügyelnek a többiek, hogy meg se szólaljanak az ügyben.
Miért is tennék? Nos a helyzet ugyanaz ma is mint régen. Régen is volt egy, -a kívülállók számára zárt,- terület, fórum, topic, (nevezd ahogy akarod) ahol a moderátorok megbeszélték az aktuális gondokat, mielőtt adott esetben léptek volna. Mivel ezeken a helyeken sokszor a fórumlakókat érintő kérdéseken hümmögtünk, én egyszál magam úgy értékeltem, hogy bizonyos információk bizony a fórumozókra is tartoznak. Elvégre ez nem egy monarchia, hanem egy többé-kevésbé "baráti" társaság. Nos, én akkor (ma is megtenném!) tájékoztattam a fórumot a "nagyok" állásfoglalásairól. Bronzit ekkor 3.14csázta ki Sy, mondván, hogy "belső" adatokat szivárogtattam ki... Ekkor én is elhúztam egy ideig.

Nos úgy tűnik, mára ugyanez a helyzet alakult ki. A jelenlegi moderátorok "tanultak" ;) bronzi példájából és inkább a holdudvarban tevékenykednek. Elfogadni nem, megérteni viszont meg tudom ezt a fajta viselkedést. Sy meglehetősen mondva csinált elvei számomra most inkább kapkodásnak tűnnek, talán már belátta ő is, hogy valamit piszkosul elcseszett, de még a hamuszórás nála hátra van... (Landsmann, @, 6230, T68m, Nutellamoly egy kalap alá vétele enyhén szólva is nevetséges...)

A többi moderátor? Gyanítom, hogy nem igazán értett mindenki egyet Sy vagdalódzásával, de hát ugyebár ki az a bolond, aki maga alatt vágja a fát? Meg aztán, mit is tudnának tenni? Semmit. Így marad mindenki csendben, majd csak leüllepszik a dolog. Ennyi...

Most jön majd bronzi ****, hogy:
Sy írta:
És a részemről én itt ezt befejeztem, szívesen látok mindenkit, aki a vitatkozni akar a témáról a "--== Moderálás - önkény vagy szükséges rossz? ==--" című topikban (link: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=19469). Jó lenne, ha ezzel nem tennénk tönkre teljesen azok szórakozását, akik nem ezért "járnak" az offtopikba.
miért nem ott szólok hozzá, de csak azért sem. Ez egy off-topic és ez a téma itt keletkezett és ide is tartozik. Ne tessék mán nekem előírni, hogy melyik betű hova kerüljön, vagy ha igen akkor már lépek is, emelt fővel a többiekkel együtt...

Szóval összegzésképpen: Sy: sajnálom, de most valamit nagyon elcsesztél... (Nem mondom, hogy megint, mert spongyát tettem a múltra, de úgy látom, nem okozott számodra tanulságot) Talán lépni kellene, és ezúttal (is) Neked.

Persze ez csak álom. Ki nem **** le, hogy mi van egy fórumon? Akinek nem tetszik: húzzon innen. Senkiért nem kár, aki akar menjen. Aki ellenáll azt kitiltjuk. Ez a HirNET Kft. szemétdombja, itt másnak nincs joga kapirgálni. Ez nekik is csak nyűg, bevétel innen nincs, csak egy megtűrt valami. Szíveskedjetek ezt betartani, ha továbbra is ide szándékoztok betűket potyogtatni. Farkastörvények vannak kéremszépen. A demokráciának itt (is) vége. Na, hogy valami vicces és mobilos is legyen: Isten hozott klónfalván! :lol:

Sorry a hosszúságért, többé nem fog előfordulni. Uff! Ez (is) a bronzi vóóót. :oops:

A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ kedd nov. 08, 2005 14:26-kor.

kedd nov. 08, 2005 12:43
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
...

aha szerintem volt ott két humoros emotikon is...
de mindegy... nem vitatkozom...
az hogy te mit olvasol ki belőle az a te dolgod és nekem arra nincs ráhatásom
az hogy én mire gondoltam amikor írtam azt viszont én tudom jobban
tehát ne jussunk el megint odáig hogy TE jobban tudod hogy ÉN mire gondoltam amikor írtam mint ÉN

kedd nov. 08, 2005 11:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
6230 írta:
huh 5 milla a kocsi...
én inkább egyszerűbb megoldás híve lennék...
egy jó állapotban lévő 6-7 éves 4kerékmeghajtású 2,4-es A6-os Audit lehet már kapni 2,5 milkáért... ahhoz biztos lesz szerviz is megalkatrész is ha kell

De annak a kocsinak eszmei értéke van.Az egy másik dolog,mit csinálsz vele,ha elromlik.Jópénzért biztos lesz,ami megcsinálja :D
Az ára meg olyan,amilyen...ha azt nézzük,egy új bmw m5 asszem 27 millió.Keresztapám mitsubishi evo rally autója átalakítással,mindennel összesen volt olyan 15 milla körül (nem ő fizette,hanem a szponzor,meg az autós klub főleg).És azért egy rally autó kicsit jobban tud tépetni,mint egy utcai kocsi.Az már egy másik dolog,hogy a versenyautóra 50-60k egy gumiköpeny,meg ~600 ft/L a versenybenzin :roll:

kedd nov. 08, 2005 11:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alkatrészt a kint vett verdákhoz 2-3 nap alatt tudnak behozni, ha jól meg van szervezve (pl mo.-i márkakereskedő). Annyi sokszor itthon is kell, hogy odaérjen a cucc a szervizbe. Persze így egy picit drágább, dehát istenem, b***ni is, meg szűznek is maradni nem lehet... :lol:

kedd nov. 08, 2005 11:42
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
...

igen igazad van

csak... azért az nem mindegy hogy a nem nekem címzett hsz-hez hozzáfűzök némi plusz infót normális hangnemben vagy pedig a nem nekem címzett hsz alapján jól félreértelmezem a bizonyos hsz szövegét és ok nélkül leugatom a másik fejét... a két szitu még véletlenül sem hasonlít egymásra...

szerintem ennél az autónál a vételár egy mellékes kérdés
mit fogsz csinálni akkor ha szervizelni kell vagy alkatrész kell hozzá
kétlem hogy itthon bárki tudna hozzá alkatrész szerezni vagy lenne olyan autószereről aki dolgozott már ilyen kocsin

de persze semmi sem kizárt

huh 5 milla a kocsi...
én inkább egyszerűbb megoldás híve lennék...
egy jó állapotban lévő 6-7 éves 4kerékmeghajtású 2,4-es A6-os Audit lehet már kapni 2,5 milkáért... ahhoz biztos lesz szerviz is megalkatrész is ha kell

kedd nov. 08, 2005 11:33
platina tag

Hozzászólás 
idén halt meg a névadó/tulaj/alapító azt hiszem
sajnos valamikor ült csalás/pénzmosás/sikítás miatt azt hiszem
de a kocsi az jóóóó

kedd nov. 08, 2005 11:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
6230 írta:
Mindenki le akar süllyedni az én szintemre? :lol:

Reméljük nem.
Példát meg csak olyannak lehet/érdemes mutatni,aki képes tanulni belőle ;)

kedd nov. 08, 2005 10:50
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
...

he-he
az több mint egy éve volt
tehát ebből csak arra tudsz következtetni hogy több mint egy éve mennyit kerestem
ez most nem jött össze
amúgy vitamaxban vettem
he-he

De értelmesebb témákról nem tudunk beszélgetni?
Mindenki le akar süllyedni az én szintemre? :lol:
Nektek kéne példát mutatni hogyan kell viselkedni! :twisted:

kedd nov. 08, 2005 10:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
.Nokia. írta:
Hát viszonylag kevesen engedhetik meg maguknak... Egyébként a Toyota cég alapvetően amerikai piacra szánt luxus autója, és mint tudjuk az USA-ban a luxus az európai izlést jelenti. Egy kis hibája van a Lexusnak viszonylag drága. http://www.lexus.hu
Ma láttem egy új Lexust. Nem a szokásos RX300, hanem LS430. Nem rossz :wink:

kedd nov. 08, 2005 10:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
6230 írta:
Macika írta:
...
...
Nem kellene most már ezt a személyeskedést valahogy lecsillapítani? Nem akar egy moderátor legalább figyelmeztetni?

kedd nov. 08, 2005 10:20
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
...

Nem tőled kérdeztem.
Akkor ne is te válaszolj rá.
Köszike.

kedd nov. 08, 2005 10:02
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
...

Nem igazán értem.
Eddig nem volt semmi bajunk egymással.
Te írtad ide ki többször is nyílvánosan hogy mennyi a bruttó. Nem én szedtem ki belőled.
Te meséltél többször is Kínáról nyílvánosan és nem püben. Nem én szedtem ki.
Te meséltél sokat a fotógépeidről nyílvánosan és nem püben. Nem én facsartam ki belőled.
Én semmi mást nem csináltam mint a 3 nyílvános részinformációt egymás mellé tettem és kérdeztem.
Nagyon sajnálom ha már Te is ott tartasz hogy egy kérdésben csak rosszat látsz és az esik le neked egyből hogy ha valaki kérdezz akkor az téged bántani és fikázni akar. Nem értem miért. Ennel Te sokkal okosabb vagy.
Nagyon sajnálom hogy egy ilyen intim témára rákérdeztem. De a véleményem az hogy ez egy nyílvános fórum és ha valaki nyílvánosan ideír egy infót akkor arra nyílvánosan rá lehet kérdezni. Ha kényes egy téma akkor azt nem írom ki nyílvánosan és akkor biztos hogy senki nem fog rákérdezni nyílvánosan.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 kedd nov. 08, 2005 10:20-kor.

kedd nov. 08, 2005 9:59
platina tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Sy írta:
...

...

Szomorúsággal tölthetne el a dolog, ha túl komolyan venném.
Aki itt van, függetlenül attól, milyen régóta, az választhat: vagy beáll bizonyos emberek holdudvarába, vagy könnyen támadásoknak teheti ki magát, szinte függetlenül attól, hogy milyen hozzászólást tesz. (Persze ha még „marhaság” is amit ír, akkor méginkább rászállnak:) )

A dolog másik oldala (és ez sem e fórum specialitása), hogy ha megnyilvánulsz, azt lehetetlen úgy tenni, hogy mindenkinek tetsszen. Pl. tavaly horribile dictu! 5 (!) nappal! Karácsony előtt merészeltem nyitni egy „Kellemes Ünnepeket” topicot, valakinek még ezzel is problémája bírt lenni. :lol:

Választhat az ember: holdudvar, önálló vélemény és ennek következményeinek felvállalása, szándékosan csak lájtos hozzászólások óvatos megtétele, read-only üzemmód, vagy elhúzás innét. Tulajdonképpen nincs ezzel semmi baj, csak az lehet, ha túl komolyan vesszük, és ki-ki belemerevedik a saját szerepébe...
Írom ezt az egyik legrégebbi fórumtagként. Ami persze megintcsak nem jelent semmit, csak a tisztánlátás kedvéért írom, hogy nem most estem ide be.

Mindenesetre nem kell csodálkozni, gyerekek: ez a fórum épp olyan, mint az élet. Kemény hely. Cserében viszont néha igazságtalan. :wink:

kedd nov. 08, 2005 9:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
Raven_ írta:
Viszont valószínűleg a megítélés miatt egy kevésbé "ismert" márka mellett voksolnék.

Mazda RX-8 ;) ha sok pénzem lenne tuti ilyet választanék. az egy elképesztő autó...

Bmw M5.Egyszer úgyis olyanom lesz :S

kedd nov. 08, 2005 9:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:
Viszont valószínűleg a megítélés miatt egy kevésbé "ismert" márka mellett voksolnék.

kedd nov. 08, 2005 8:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Volvo-t választanék, nomeg az S40...

meg tedd hozzá, hogy csak az S40-es kompatibilis a N6230i-d interfészével ;)

kedd nov. 08, 2005 8:57
Hozzászólás 
Sy írta:
...

Igaz hogy megígértem hogy nem jövök többet, de az este felnéztem még egy kis időre és nem tudom megállni hogy ne reagáljak az esti válaszodra. Tudod az írásoddal két dologban erősítettél meg.
1. Továbbra is alkalmatlannak tartalak a moderátori posztra, főleg a lekezelő, arogáns, majdénmegmondommivan stílusoddal. "Rendben. Köszönöm, hogy a szabályokhoz való alkalmazkodási képtelenséged felvállalod, és a többiek társalgását nem akadályozod.
Sy"
Ez csak példa volt, de itt a topicban is ez sugárzik rólad.
Ezzel sikerült egy nagyon jó kis összeszokott csapat hangulatát elrontani és bomlasztani a társaságot. Az életben elszenvedett valós vagy vélt sérelmedet nem a fórumozókon kellene kiélned. Úgy látszik neked az a jó, ha társaság nem érzi jól magát, mert azt ugye egy kiskirálytól ne is várjuk hogy beismerje hogy túllőtt a célon. Nagyobb úr vagy annál.

2. Továbbra is fenntartom hogy ilyen körülmények közüött nem akarok tovább itt fórumozni. Nekem is rossz lesz, de majd túlteszem rajta magam, csak azokat sajnálom, (ha voltak ilyenek) akiknek esetleg hiányozni fogok.

Az itt létrejött rossz hangulathoz pedig a többi moderátor csendben aszisztál, a kisujjukat sem mozdítják ahhoz, hogy a helyzet visszaálljon a régi kerékvágásba, vagy legalább javuljon egy kicsit. Bár az is lehet hogy a háttérben megbeszéltétek, hogy edd meg amit főztél, nem szólnak bele a dolgokba. Valahogy kínosan ügyelnek a többiek, hogy meg se szólaljanak az ügyben.
De már ott tartunk, hogy lassan a hangulat olyan, hogy azok is az elvándorláson gondolkodnak, akik nem voltak érintettek az ügyben. Gratulálok, ügyes vagy, megkezdted egy nagyon jól működő és összeszokott fórum szétverését. Mindez a hosszú, oldalakon tartó vita és civakodás, rossz hangulat nem lkett volna, ha egy nyavajás figyelmeztetést benyögsz, amikor úgy gondoltad, keményen politizálunk. De nem, neked egyszerűbb volt így, mivel te uralkodásra vágysz. Hát itt az eredménye. És ez még csak rosszabb lesz a választások közeledtével.
Még egy dolog, még mielőtt megvádolnál, hogy másik nicken írogatok, elárulom, sosem volt és most sincs másik nickem. Nem én vagyok "Tehet, Timo, Dercon".
A többieknek pedig, akik azt írták, többek között McLaca, hogy a tiltás miatt játszom a sértődést, elárulom, nem meiatt. Ezt elfogadtam volna mint büntetést, ha az elkövetett "bűn" a büntetéssel arányban lett volna, vagy legalább kaptunk volna figyelmezetetést.
De a nagyságos úrnak derogál normálisan végezni a munkáját és havonta egy figyelmeztetést bedob. Gondolom, a többiek is úgy voltak vele, ez nem volt olyan mérvű politizálás ami ilyen büntetést érdemelt volna. Ráadásul koprábban sokkal keményebb és nyomdafestéket nem tűrő viták folytak, de akkor meg csak figyelmezetetés volt. Ezek után nem tudom elfogadni azt sem hogy egyenlő mértékben bünteted a vétkező fórumozókat, mert ez nem igaz. A politika határa elég homályos, akkor húzdd meg a vonalat hogy mi tartozik bele és mi nem.
Szóval én nem a polotizálás tényét kérdőjeleztem meg, hanem a büntetés mértékét és ez az amivel nem értek egyet, de úgy látom, nagyon sokan nem. Úgyhogy talán el kellene gondolkodnod azon hogy jogos volt-e a büntetésed mértéke.

kedd nov. 08, 2005 7:32
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 397, 398, 399, 400, 401, 402, 403 ... 785  Következő