Szerző |
Üzenet |
DiVaD87
ezüst tag
|
Zsuzsi írta: DiVaD87 írta: anno szóvolt egy JAVAs jegyzettömbről...nem tudná valaki még1x leírni azt,hogy hol találom és,hogy mi a neve thx Erre gondolsz? A java notepad progi, letölthető innen: http://v525.uw.hu letöltések!!! (ingyenes). Én letöltöttem, tök jó!
Szerintem igen,mert valami ilyesmiről beszéltetek..(kb. akkor kapcsolódtam bele a beszélgetésbe) thx még1x, ma még kipróbálom
|
hétf. okt. 03, 2005 14:17 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
A Motorolára nyugodtan lehet mondani, hogy minden bőrt lehúz az egyes modelljeiről! De most eljött a nagy változás, amikor ráhúz egy bőrt, méghozzá nem is akármilyet: kígyóbőrt! Persze azért a lehúzás sem marad el: mindez 175.000 Ft lesz..
(klikk a képre)
|
hétf. okt. 03, 2005 13:20 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
DiVaD87 írta: anno szóvolt egy JAVAs jegyzettömbről...nem tudná valaki még1x leírni azt,hogy hol találom és,hogy mi a neve thx
Erre gondolsz? A java notepad progi, letölthető innen: http://v525.uw.hu letöltések!!! (ingyenes).
Én letöltöttem, tök jó!
|
vas. okt. 02, 2005 22:59 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
anno szóvolt egy JAVAs jegyzettömbről...nem tudná valaki még1x leírni azt,hogy hol találom és,hogy mi a neve thx
|
vas. okt. 02, 2005 20:46 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
agabee írta: Ehh.. nem is találom az sms, mms központot a teloban, meg a wap-ot sem hol vannak ezek elrejtegetve ?
Üzenetek- (Középső "vonlkás"bill.)- üzenet beállítása......
Webelérés- kivál-......
Hááát, én is alig találtam, remélem így boldogulsz vele!!!
Egyébként a beállításokat megtalálood: www.hellomoto.com jobb alsó sarok: Telefonok beállítása
Majd írd meg, hogy mire jutottál!!
Üdv.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsuzsi vas. okt. 02, 2005 23:06-kor.
|
vas. okt. 02, 2005 19:10 |
|
|
agabee
ezüst tag
|
A gyári cuccok, amik alapból benne voltak a telóban, azok nem törlõdnek, hiszen a szoftver marad!
Az MMS és a Wap beállításokat viszont szinte biztos, hogy újra meg kell csinálni! [/quote]
Ehh.. nem is találom az sms, mms központot a teloban, meg a wap-ot sem hol vannak ezek elrejtegetve ?
|
vas. okt. 02, 2005 18:42 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
agabee írta: Kábellel próbáltam, és az upgrade után sikerült végre Teljes törlésnél a képek, hangok telszámok törlődnek, de a gyári cuccok a javas dolgok amik benne voltak alapból azok maradnak ? ja meg pl az sms, mms beállítások?
A gyári cuccok, amik alapból benne voltak a telóban, azok nem törlődnek, hiszen a szoftver marad!
Az MMS és a Wap beállításokat viszont szinte biztos, hogy újra meg kell csinálni!
|
vas. okt. 02, 2005 16:14 |
|
|
agabee
ezüst tag
|
Kábellel próbáltam, és az upgrade után sikerült végre Teljes törlésnél a képek, hangok telszámok törlődnek, de a gyári cuccok a javas dolgok amik benne voltak alapból azok maradnak ? ja meg pl az sms, mms beállítások?
|
vas. okt. 02, 2005 10:06 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
agabee írta: Csak az a baj, hogy a P2K tools nem tud full backup-ot csinálni az egész tekcsiről, darabonként meg nem fogom lementeni a képeket, meg zenéket, meg nemtommég mik törlődnek. Gyári program (mobilephone tools) nálam meg se találja a telot....kafa. Még probálkozok a liveupdate-elésével.
A mobile PhoneTools progit mivel próbálod elérni, csak azért kérdezem, mert BT- al esélytelen, kábellel viszont szépen megy......mármint általában, ha nincs valami ás gubanc!
|
vas. okt. 02, 2005 9:58 |
|
|
agabee
ezüst tag
|
Csak az a baj, hogy a P2K tools nem tud full backup-ot csinálni az egész tekcsiről, darabonként meg nem fogom lementeni a képeket, meg zenéket, meg nemtommég mik törlődnek. Gyári program (mobilephone tools) nálam meg se találja a telot....kafa. Még probálkozok a liveupdate-elésével.
|
vas. okt. 02, 2005 8:49 |
|
|
agabee
ezüst tag
|
siofok00 írta: A hangbelépés hiba egy v3 probléma. Ez nem szoftver hiba. Megoldás: backupot kell csinálni majd full reset (mindent töröl) beállítással. Utána már korrektül fog mûködni a tel.
OK köszi próbálom
|
vas. okt. 02, 2005 7:54 |
|
|
siofok00
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 355 Tartózkodási hely: Siófok
|
A hangbelépés hiba egy v3 probléma. Ez nem szoftver hiba. Megoldás: backupot kell csinálni majd full reset (mindent töröl) beállítással. Utána már korrektül fog működni a tel.
|
szomb. okt. 01, 2005 10:12 |
|
|
agabee
ezüst tag
|
akkor asszem frissítek rajta otthon valami soft-ot, mer a szoftver rajta R374 G OE .40.79.R .. még nem nagyn néztem utána, de lehet hogy régi, viszont tuti nem satbil
|
pén. szept. 30, 2005 14:48 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
agabee írta: Újabb fejlemény... most már be sem tudok lépni a hangbeállítások memüpontban a részletekhez...egyszerüen kilép onnan ha kiválasztom. Így már semmilyen hangot nemtook beállítani Kikapcsoltam-bekapcsoltam, de nem segített. Hát nem nyűgöz le eddig ez a telcsi...ennyi bug legyen a szoftverben.... vagy csak ebben a telóban?
Nekem 3 darab van feltöltve és végig próbáltam, mind a 3 szépen szól csengőhangként!
Valószínű, hogy a hiba vagy a szoftverben, vgy a tényleg a készüékedben van, bár inkább a soft. a gyanús....
|
pén. szept. 30, 2005 14:20 |
|
|
agabee
ezüst tag
|
Újabb fejlemény... most már be sem tudok lépni a hangbeállítások memüpontban a részletekhez...egyszerüen kilép onnan ha kiválasztom. Így már semmilyen hangot nemtook beállítani Kikapcsoltam-bekapcsoltam, de nem segített. Hát nem nyűgöz le eddig ez a telcsi...ennyi bug legyen a szoftverben.... vagy csak ebben a telóban?
|
pén. szept. 30, 2005 12:08 |
|
|
agabee
ezüst tag
|
Hát 6 db-ot is feltöltöttem , különböző bitrátval, hátha az lehet a gond, de egyik sem lesz csengőhang ráadásul a csengési mód részleteinek beállításainál ezek a hangok mint csengőhang választási lehetőségek fel sem kinálódnak (szépen foglamazva ) , csak ha a letöltések mappában a zenék között erre nyomok, és beállítom, hogy csengőhangként.... nos akkor a telefon azt írja ki, hogy O.K ez lesz a csengőhang, de nem!
|
pén. szept. 30, 2005 11:28 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
agabee írta: Hali! Nálam most csak egy ideig kölcsönben van ez a teló, de nem tudom a már rátöltött mp3-at csengőhangként beállítani. Hogyan lehet ezt? (P2K tools-t használom, és a hangok közé töltöttem fel) kiválasztani engedi, hogy az legyen a csengőhang, de mégsem az lesz
Ez nagyon furcsa! Nálam simán be lehet álltani mp3-at, még AMR formátumot is! (Én a mobile PhoneTools progi-val töltöttem fel az mp3-at!)
Ja! Egy WAV-ot is feltöltöttem, nos azt nem lehet beállítani csengőhangként le lehet játszani, de fel sem ajánlja, hogy alkalmazható csengőhangnak!
Fogalmam sincs, hogy miért nem megy Neked, esetleg töröld le és próbáld újra felrakni!.......hátha!!!......próba, cseresznye!
|
pén. szept. 30, 2005 9:42 |
|
|
agabee
ezüst tag
|
Hali!
Nálam most csak egy ideig kölcsönben van ez a teló, de nem tudom a már rátöltött mp3-at csengőhangként beállítani. Hogyan lehet ezt? (P2K tools-t használom, és a hangok közé töltöttem fel) kiválasztani engedi, hogy az legyen a csengőhang, de mégsem az lesz
|
pén. szept. 30, 2005 8:38 |
|
|
Chaby
ezüst tag
Csatlakozott: szer. szept. 14, 2005 15:09 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: szeged
|
Re: mobil Motorola V3X
kakuk100 írta: Sziasztok! Nem tudtok valamilyen infot a V3X megjeleneserol? Meg az is erdekelne hol lehetne pontosan megnezni a telefon pontos leirasat, hogy mi tud. A parom ebbe van beleszeretve es meg akarom neki szerezni. Udvozlettel.
http://www.gsmarena.com/motorola_v3x-1120.php
|
kedd szept. 27, 2005 6:33 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
Re: mobil Motorola V3X
kakuk100 írta: Sziasztok! Nem tudtok valamilyen infot a V3X megjeleneserol? Meg az is erdekelne hol lehetne pontosan megnezni a telefon pontos leirasat, hogy mi tud. A parom ebbe van beleszeretve es meg akarom neki szerezni. Udvozlettel.
Hello!
Például itt: http://www.mobilnegyed.hu/index.php?alo ... ikkid=1188
Amúgy, ha rákeresel a Google - ben még többet is megtudhattok róla!
Üdv.
|
hétf. szept. 26, 2005 15:40 |
|
|
kakuk100
platina tag
Csatlakozott: vas. szept. 05, 2004 13:39 Hozzászólások: 587 Tartózkodási hely: Budapest / Mauritius
|
mobil Motorola V3X
Sziasztok!
Nem tudtok valamilyen infot a V3X megjeleneserol? Meg az is erdekelne hol lehetne pontosan megnezni a telefon pontos leirasat, hogy mi tud. A parom ebbe van beleszeretve es meg akarom neki szerezni.
Udvozlettel.
|
hétf. szept. 26, 2005 12:02 |
|
|
Playerka
ezüst tag
|
Crazy Frog Original
Sziasztok!
Valamelyikőtök el tudná küldeni nekem e-mail-ben a Crazy Frog Original-t mp3-ban? Sok félét találtam már, de az original-t még nem tudtam letölteni...
Viszonylag kis terjedelműre gondolok, (max. 1.5 Mb.) hogy ráférjen a telóra. Csengőhangként alkalmaznám.
Üdv. Playerka
|
hétf. szept. 26, 2005 10:03 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
Hello mindenki!
Aki esetleg nem ismeri, érdemes megnézni a MOBILedit progit, jobb a mobile PhoneTools-nál, igaz hogy csak időkorlátozással használható ingyen!
www.mobiledit.com
Tájékotató a progiról:
http://www.indexkelet.hu/nyomtato.php?cikk=15866
|
vas. szept. 25, 2005 21:47 |
|
|
Chaby
ezüst tag
Csatlakozott: szer. szept. 14, 2005 15:09 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: szeged
|
DiVaD87 írta: Erre Én is rájöttem Csak kicsitt furcsa, hogy még a 6éves 5110esnek se volt egy gázos
Tudod ez olyan, hogy a 30 éves vw bogár még mindig megy...
Az újakkal pedig annyit jársz szervizbe mint haza...
Minél több benne a kütyü, annál több a hibalehetőség...
|
csüt. szept. 22, 2005 12:35 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
Chaby írta: DiVaD87 írta: Hát az biztos nem,mivel 2 napig nem is bírtam telefonálni De a vodánál elöször nem tudta a csajszi, hogy milehet a gáz, aztán akkor mondta ezt,mert hogy neki is így csinál a telója és hátha ez a gond. Be is jött. De az volt a durva, hogy még a az ügyfélszolgálatot se bírtam felhívni a telóról. Szerintem egyszerű... Nem kell kikapcsolni a hivószám kijelzést...
Erre Én is rájöttem
Csak kicsitt furcsa, hogy még a 6éves 5110esnek se volt egy gázos
|
szer. szept. 21, 2005 17:00 |
|
|
Chaby
ezüst tag
|
DiVaD87 írta: Hát az biztos nem,mivel 2 napig nem is bírtam telefonálni De a vodánál elöször nem tudta a csajszi, hogy milehet a gáz, aztán akkor mondta ezt,mert hogy neki is így csinál a telója és hátha ez a gond. Be is jött. De az volt a durva, hogy még a az ügyfélszolgálatot se bírtam felhívni a telóról.
Szerintem egyszerű... Nem kell kikapcsolni a hivószám kijelzést...
|
szer. szept. 21, 2005 15:21 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
DiVaD87 írta: Zsuzsi írta: DiVaD87 írta: Én meg észrevettem egy furcsa dolgot..... Ha letiltom a telóról azt,hogy ne jelezze ki a számomat, akkor nem is tudok hívást indítani. vagyis tudok, csak foglaltat jelez a drága bármilyen számra... mind1, végülis annyira nem volt fontos, de ez furi.... amúgy az akksim 5napot bírt. (pénteken összecsomiztam mindent, és tegnap este raktam töltőre) Ez érdekes! Én most próbáltam ki és simán kiment a hívás telszám kijelzés nélkül, mind a párom Nokia 6230i-jére, mind az én másod telómra (Siemens S55)! Az viszont nem igaz, hogy csak a következő hívásra érvényes!!! Hát az biztos nem,mivel 2 napig nem is bírtam telefonálni De a vodánál elöször nem tudta a csajszi, hogy milehet a gáz, aztán akkor mondta ezt,mert hogy neki is így csinál a telója és hátha ez a gond. Be is jött. De az volt a durva, hogy még a az ügyfélszolgálatot se bírtam felhívni a telóról.
Akkor ez a Vodának köszönhető! Mindenbe muszáj nekik valahogy belepiszkítaniuk!
|
szer. szept. 21, 2005 14:19 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
Zsuzsi írta: DiVaD87 írta: Én meg észrevettem egy furcsa dolgot..... Ha letiltom a telóról azt,hogy ne jelezze ki a számomat, akkor nem is tudok hívást indítani. vagyis tudok, csak foglaltat jelez a drága bármilyen számra... mind1, végülis annyira nem volt fontos, de ez furi.... amúgy az akksim 5napot bírt. (pénteken összecsomiztam mindent, és tegnap este raktam töltőre) Ez érdekes! Én most próbáltam ki és simán kiment a hívás telszám kijelzés nélkül, mind a párom Nokia 6230i-jére, mind az én másod telómra (Siemens S55)! Az viszont nem igaz, hogy csak a következő hívásra érvényes!!!
Hát az biztos nem,mivel 2 napig nem is bírtam telefonálni
De a vodánál elöször nem tudta a csajszi, hogy milehet a gáz, aztán akkor mondta ezt,mert hogy neki is így csinál a telója és hátha ez a gond. Be is jött.
De az volt a durva, hogy még a az ügyfélszolgálatot se bírtam felhívni a telóról.
|
szer. szept. 21, 2005 10:51 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
DiVaD87 írta: Én meg észrevettem egy furcsa dolgot..... Ha letiltom a telóról azt,hogy ne jelezze ki a számomat, akkor nem is tudok hívást indítani. vagyis tudok, csak foglaltat jelez a drága bármilyen számra... mind1, végülis annyira nem volt fontos, de ez furi.... amúgy az akksim 5napot bírt. (pénteken összecsomiztam mindent, és tegnap este raktam töltőre)
Ez érdekes! Én most próbáltam ki és simán kiment a hívás telszám kijelzés nélkül, mind a párom Nokia 6230i-jére, mind az én másod telómra (Siemens S55)!
Az viszont nem igaz, hogy csak a következő hívásra érvényes!!!
|
szer. szept. 21, 2005 10:19 |
|
|
DiVaD87
ezüst tag
|
Én meg észrevettem egy furcsa dolgot.....
Ha letiltom a telóról azt,hogy ne jelezze ki a számomat, akkor nem is tudok hívást indítani. vagyis tudok, csak foglaltat jelez a drága bármilyen számra... mind1, végülis annyira nem volt fontos, de ez furi....
amúgy az akksim 5napot bírt. (pénteken összecsomiztam mindent, és tegnap este raktam töltőre)
|
szer. szept. 21, 2005 8:35 |
|
|
Chaby
ezüst tag
|
**WARNING** this process will void your warranty, and may break your phone. perform mods at your own risk!
tools you will need:
-PST 6.7 or higher (googlesearch)
-P2k tools
-P2k Commander
-datacable
there are three methods for installing skins:
process #1: flexing:
1. download skin zip to PC
2. connect datacable to phone
3. open PST: "open"--->"pflex"
4. open "cr Dir skin name here.hs"(from .zip)--->"run"
4a. if using my skins, (.ski & .dat included in flex), stop at step 5
5. restart phone
6. close PST open p2ktools
7. "switch to p2kmode"--->"connect"
8. check "upload path"
9. type: /a/mobile/skins/new skin name here/
10. "upload"
11. upload all .dat and .ski from the skin .zip to the typed in new directory
12. restart phone
process #2 (swapping)
1. download zip
2. connect datacable to phone
3. open p2ktools
4. "switch to p2kmode"--->"connect"
5. explore to skins folder
6. select a skin (do not touch "moto")
7.rename .dat and .ski (from .zip) to mimic those on the skin directory eg. Scarlet.dat, etc. renaming is case specific.
8. send the renamed .dat/.ski to the appropriate skin directory. new files should overwrite the old ones.
9. restart phone
process #3: using p2kCommander (googlesearch)
1. run p2kC
2. right side directory tree: read "p2k mobile phone"
3. browse directory tree to "skins". double click so all skins are showing.
4. create "new folder", use skin name(make sure name is EXACT as the files)
5. click "re-read"
6. open (double click) newly created folder (in the skins directory) you should see a .txt file (ignore/delete that)
7. on left side side directory tree: browse to location of skin files (.dat, .ski)
8.highlight the files (from the left side) one at a time and "copy" to new directory on the phone.
9."copy" skin wallpaper to "pictures" folder on phone.
10. press f9 (phone reboot)
Ennyit találtam a témákhoz...
Viszont nem árt figyelembe venni az első sort...
|
szer. szept. 21, 2005 6:12 |
|
|
Playerka
ezüst tag
|
Re: Motorola V3
Repülös írta: Szóval nem tudtok segiteni nekem ?
Én is kezdő vagyok, de sztem a MobilEdit, a MobileMaster, vagy a Mobil Phone Tools programok valamelyikével, valszeg mind a hárommal meg lehet csinálni.
|
kedd szept. 20, 2005 20:07 |
|
|
Repülös
vas-tag
|
Motorola V3
Szóval nem tudtok segiteni nekem ?
|
kedd szept. 20, 2005 19:06 |
|
|
Repülös
vas-tag
|
V3
Sziasztok !
http://phone.mobile9.com/motorola/razr-v3/
Ez az az oldal ahonnan letöltöttem a témákat. De most valamiért nem jön be az oldal. Úgynézki törölték az oldalt.
|
kedd szept. 20, 2005 19:02 |
|
|
Playerka
ezüst tag
|
|
kedd szept. 20, 2005 10:58 |
|
|
Chaby
ezüst tag
|
Playerka írta: Atis!
Megosztanád velem, hogy honnan töltötted le a cuccokat, vagy el tudnád küldeni nekem e-mailben?
Üdv. Playerka playerkukacfreemailponthu
Elvileg vannak témák is nézz körül...
http://phone.mobile9.com/motorola/razr-v3/
http://www.zedge.no/
|
kedd szept. 20, 2005 10:05 |
|
|
Playerka
ezüst tag
|
Repülös írta: Sziasztok ! Szeretnék egy kis segitséget kapni . Van egy V3-as telom. A netröl töltöttem le témákat. De nem tudom feltenni a telomra . Ebben kérem a segitségeteket. Eröre is köszi. Üdv: Atis
Atis!
Megosztanád velem, hogy honnan töltötted le a cuccokat, vagy el tudnád küldeni nekem e-mailben?
Üdv. Playerka
playerkukacfreemailponthu
|
hétf. szept. 19, 2005 20:45 |
|
|
Chaby
ezüst tag
|
Playerka írta: Köszi Zsuzsi!
Azért feltennék két konkrét kérdést:
A nevek és a hozzátartozó telefonszámok nekem jelenleg túlnyomó részt a SIM kártyán vannak tárolva, nem a telefon memóriában.
1./ Milyen billentyű kombinációval tudom a tárolt telefonkönyvet a telóra másolni? Azt tudom, hogy egyenként minden tételnél megtudom tenni a változtatást, de hogyan tudom könnyen az összest átmásolni?
2./ Olyan előfizetésben vagyok, hogy a telefonszámokat csak úgy tudom hívni, ha azok +36-tal kezdődnek. A PC-re kimentett telefonkönyv telefonszámait át tudom-e szerkeszteni a PC-n? Majd visszamásolni a telóra? Ezt az átszerkesztést is a Mobile Phone Tools-al kell csinálnom, vagy lehet valami más progival?
Üdv. Playerka
A Mobile Phone Tools-al mindent tudsz szerkeszteni telefonon.
Bár én nem azt használom amit kaptam a telóhoz, hanem külön vettem meg még az előző telefonhoz, de majdnem ugyan az. Ha beolvasta a sim-et akkor a tárolási helyet, nevet, számot meg tudod változtatni és egy gombnyomással rátölteni a telefonra.
|
hétf. szept. 19, 2005 20:25 |
|
|
Repülös
vas-tag
|
Motorola V3
Sziasztok !
Szeretnék egy kis segitséget kapni . Van egy V3-as telom. A netröl töltöttem le témákat. De nem tudom feltenni a telomra . Ebben kérem a segitségeteket. Eröre is köszi. Üdv: Atis
|
hétf. szept. 19, 2005 17:07 |
|
|
Playerka
ezüst tag
|
Én a teló és PC közötti kommunikációhoz a Mobile Phone Tools - t használom, (mást nem is ismerek)!
Az adatkábel segítségével összekapcsolod a PC-t a telóval és elindítod a progit! Amikor megjelenik a képernyőn a tel és befejeződik az inicializálás az oldalt megjelenő funkcios panelen klikk a Muimédia Studiora, majd a Mobile Explorerre és innen már egyértelmű, a képek zenék oda-vissza töltése!
A panelen egyébként megtalálható az SMS, a telkönyv, stb...
Javaslom, hogy kisérletezzél vele és mindenre rá fogsz jönni!
Üdv.[/quote]
Köszi Zsuzsi!
Azért feltennék két konkrét kérdést:
A nevek és a hozzátartozó telefonszámok nekem jelenleg túlnyomó
részt a SIM kártyán vannak tárolva, nem a telefon memóriában.
1./ Milyen billentyű kombinációval tudom a tárolt telefonkönyvet a telóra
másolni?
Azt tudom, hogy egyenként minden tételnél megtudom tenni a változtatást, de
hogyan
tudom könnyen az összest átmásolni?
2./ Olyan előfizetésben vagyok, hogy a telefonszámokat csak úgy tudom hívni,
ha azok +36-tal kezdődnek. A PC-re kimentett telefonkönyv telefonszámait át
tudom-e
szerkeszteni a PC-n? Majd visszamásolni a telóra? Ezt az átszerkesztést is a
Mobile Phone Tools-al kell csinálnom, vagy lehet valami más progival?
Üdv. Playerka
|
hétf. szept. 19, 2005 16:48 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
392MHz írta: Odo írta: Olyan 80 ezer körül. ez biztos??? nem sok az?
Itt nézz szét: http://www.mobilguru.hu/bolt-guru.asp
Rádásul azt is kalkuláld be, hogy nincs rajta magyar sw.
|
hétf. szept. 19, 2005 9:55 |
|
|
392MHz
platina tag
|
Odo írta: Igazad van, bocsi. Max. 55 ezer. Kissé félreolvastam a dolgokat.
egyébként még garanciális, ui kb 9 hónapja vette.
|
hétf. szept. 19, 2005 9:53 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Igazad van, bocsi. Max. 55 ezer. Kissé félreolvastam a dolgokat.
|
hétf. szept. 19, 2005 9:50 |
|
|
392MHz
platina tag
|
Odo írta: Olyan 80 ezer körül.
ez biztos??? nem sok az?
|
hétf. szept. 19, 2005 9:49 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Olyan 80 ezer körül.
|
hétf. szept. 19, 2005 9:43 |
|
|
392MHz
platina tag
|
Mennyiért lehet mostanában egy tökéletes állapotú független V3-ast eladni?
Angliában vette egyik angol szolgáltótól a barátom, ezért magyar nyelv nincs benne, de papirok, doboz, CD, stb vannak hozzá.
(Igen, Angliában függetlenül adja majdnem minden szolgáltató...)
Venni nem akar valaki ? -> email: 392MHz@talk21.com
|
hétf. szept. 19, 2005 9:41 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
Playerka írta: Sziasztok!
Egy napja én is Motorola V3 tulajdonos vagyok, azonban néhány tanácsot tippet szívesen fogadnék. Elsosorban a Mobil - PC kapcsolat (telefonkonyv PC-n torteno szerkesztese, ide-oda masolasa, ugyanez csengohangok, hatterkepek vonatkozasaban) érdekelne. Hogyan kell csinálni lépésről lépésre? Erre a celra csak a magyar nyelvet nem ismero Mobile Phone Tools hasznalhato, vagy van magyar nyelvet használó progi is? Jöhet info e-mail-ben is, mert nem akarok itt bénáskodni... Előre is köszönök minden segítséget.
Én a teló és PC közötti kommunikációhoz a Mobile Phone Tools - t használom, (mást nem is ismerek)!
Az adatkábel segítségével összekapcsolod a PC-t a telóval és elindítod a progit! Amikor megjelenik a képernyőn a tel és befejeződik az inicializálás az oldalt megjelenő funkcios panelen klikk a Muimédia Studiora, majd a Mobile Explorerre és innen már egyértelmű, a képek zenék oda-vissza töltése!
A panelen egyébként megtalálható az SMS, a telkönyv, stb...
Javaslom, hogy kisérletezzél vele és mindenre rá fogsz jönni!
Üdv.
|
vas. szept. 18, 2005 23:16 |
|
|
Playerka
ezüst tag
|
Motorola V3
Sziasztok!
Egy napja én is Motorola V3 tulajdonos vagyok, azonban néhány tanácsot tippet szívesen fogadnék. Elsosorban a Mobil - PC kapcsolat (telefonkonyv PC-n torteno szerkesztese, ide-oda masolasa, ugyanez csengohangok, hatterkepek vonatkozasaban) érdekelne. Hogyan kell csinálni lépésről lépésre? Erre a celra csak a magyar nyelvet nem ismero Mobile Phone Tools hasznalhato, vagy van magyar nyelvet használó progi is? Jöhet info e-mail-ben is, mert nem akarok itt bénáskodni... Előre is köszönök minden segítséget.
Udv. Playerka
playerkukacfreemailponthu
|
vas. szept. 18, 2005 15:26 |
|
|
invidia
ezüst tag
|
Zsuzsi írta: invidia írta: asszem a SP2 vel lehet gond...mert anno felraktam gépre... van erre megoldás? Állítólag:SP2, ha választhat, a digitális aláírással ellátott illesztőprogramot tölti be -> általában az MS félét... A Rendszer->Hardver->Eszközkezelőben próbáld megváltoztatni az eszköz vezérlőprogramját ("profi" módon, listából kijelölve).
sajna ugy sem megy...
|
vas. szept. 11, 2005 21:01 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
|
invidia írta: asszem a SP2 vel lehet gond...mert anno felraktam gépre... van erre megoldás?
Állítólag:
SP2, ha választhat, a digitális aláírással ellátott illesztőprogramot tölti be -> általában az MS félét...
A Rendszer->Hardver->Eszközkezelőben próbáld megváltoztatni az eszköz vezérlőprogramját ("profi" módon, listából kijelölve).
|
vas. szept. 11, 2005 11:09 |
|
|