Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 0:48

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 387, 388, 389, 390, 391, 392, 393 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Hardside írta:
http://www.emat-tucson.org/Hungary/EMAT.html

Amerika mindent tud rólunk... LOL
A magyar zászló különösen jól sikerült...
Megnéztem a forrásfájlt, tudatosan van benne zászlónak a http://www.emat-tucson.org/Finland/Pict ... ndFlag.gif kép.
Próbáltam a logikát követve rákeresni a http://www.emat-tucson.org/Hungary/Pict ... ryFlag.gif -re, és ott van!!!

Szóval sima copy/paste hiba. Valószínűleg Finnország után csinálták (kopizták) a magyar oldalt és nem cserélték le a zászlót.

szer. okt. 05, 2005 23:14
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
Szegény Árpy... :twisted: :D

szer. okt. 05, 2005 22:52
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
M62 írta:
Zsuzsi: pont passzol a Motorolád stílusához! :P :D

....szerintem is! :D ....a társaság meg az én stílusomhoz :lol: .....ha tudnád, hogy milyen szívesen furikáznék velük!!! :lol: :wink:

szer. okt. 05, 2005 21:22
Moderátor

Hozzászólás 
:D :D

szer. okt. 05, 2005 19:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zsuzsi: pont passzol a Motorolád stílusához! :P :D

szer. okt. 05, 2005 19:21
platina tag

Hozzászólás 
Hello!

Csajozós verda: :D :D

Kép

szer. okt. 05, 2005 19:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Na kérem! Ilyen egy lovagiasan elintézett ügy! A dán légierõ fájdalomdíjat fizetett egy télapónak, mert felelõsek voltak egyik rénszarvasának halálában. Az állat ugyanis sokkot kapott, amikor alacsonyan elszállt fölötte két F-16-os vadászgép.

Más...

Mindig mondtam, hogy veszélyes a homeopatia... ;) "...Beperelte orvosát egy 47 éves oregoni hölgy. A doktor, Randall Smith ugyanis különleges kúrát javasolt a nõ hátfájdalmainak enyhítésére, nevezetesen azt, hogy szexeljenek együtt. Az asszony 4 millió dollárt (csaknem 835 millió forint) követel az orvostól és az azt alkalmazó klinikától. A bíróság a 45 perces "kúra" miatt a doktortól megvonta a praxisát, ezen kívül 60 napi elzárásra ítélte..."

most nem értem mi a baj? Nem hatott a kezelés? :D

szer. okt. 05, 2005 18:13
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hardside írta:

Ez nagyon gáz... Nem zavarja őket, hogy Finnország és Magyarország azonos zászlót kapott? Nehezükre esett volna beírni a google képkeresőbe, hogy 'hungary flag' :?:

Üdv!

szer. okt. 05, 2005 17:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
A bíróság a 45 perces "kúra" miatt a doktortól megvonta a praxisát, ezen kívül 60 napi elzárásra ítélte..."

Na igen, nem mindegy, hogy túró-kúrára, vagy k..ó-túrára vállakozik az ember lánya/fia... !-Đ

szer. okt. 05, 2005 17:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
lasd: "Kola, puska, sultkrumpli" / Michael Moore

egyebkent erdekes, hogy egy csomo ijeszto hir eljut hozzank amerikarol, de erdekes modon ezekbol a kint dolgozo ismeroseim ebbol semmit nem ezekelnek. (pl. los angeles = "bortonvaros", stb...)

(szvsz talan az lehet ennek az oka, hogy egy allam kis telepulesen tortenik vmi, itthon meg ugy adjak elo, mitha globalisan ez egesz usa-rol lenne szo.)

szer. okt. 05, 2005 15:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
Törvényesen lövöldözhetnek
http://www.online.rtlklub.hu/hirek/vila ... 0510209029

Idézet:
Egy mostantól hatályos törvény szerint ugyanis a fegyvertartók bármikor tüzelhetnek, ha úgy érzik, hogy veszély fenyegeti õket...
...
A jó tanácsok szerint kerüljék a konfliktusokat a helyiekkel, vita esetén maradjanak nyugton, ne tegyenek fenyegetõ mozdulatot, sõt, még a hangjukat se emeljék fel, különben szitává lõhetik õket. Méghozzá teljesen jogszerûen.

ugyan már! előbb kell lőni és kész!

(mint itthon)

szer. okt. 05, 2005 15:41
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na kérem! Ilyen egy lovagiasan elintézett ügy! A dán légierő fájdalomdíjat fizetett egy télapónak, mert felelősek voltak egyik rénszarvasának halálában. Az állat ugyanis sokkot kapott, amikor alacsonyan elszállt fölötte két F-16-os vadászgép.

Más...

Mindig mondtam, hogy veszélyes a homeopatia... ;) "...Beperelte orvosát egy 47 éves oregoni hölgy. A doktor, Randall Smith ugyanis különleges kúrát javasolt a nő hátfájdalmainak enyhítésére, nevezetesen azt, hogy szexeljenek együtt. Az asszony 4 millió dollárt (csaknem 835 millió forint) követel az orvostól és az azt alkalmazó klinikától. A bíróság a 45 perces "kúra" miatt a doktortól megvonta a praxisát, ezen kívül 60 napi elzárásra ítélte..."

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ szer. okt. 05, 2005 15:44-kor.

szer. okt. 05, 2005 15:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én sűrűn és erősen fenyegetve érzem magam a "suszterektől". Akkor most kezdhetek tárazni? :roll:

szer. okt. 05, 2005 15:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Törvényesen lövöldözhetnek
http://www.online.rtlklub.hu/hirek/vila ... 0510209029

Idézet:
Egy mostantól hatályos törvény szerint ugyanis a fegyvertartók bármikor tüzelhetnek, ha úgy érzik, hogy veszély fenyegeti őket...
...
A jó tanácsok szerint kerüljék a konfliktusokat a helyiekkel, vita esetén maradjanak nyugton, ne tegyenek fenyegető mozdulatot, sőt, még a hangjukat se emeljék fel, különben szitává lőhetik őket. Méghozzá teljesen jogszerűen.

szer. okt. 05, 2005 15:23
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 

szer. okt. 05, 2005 15:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Bővebben? Sz*r.

Ez így igaz, ráadásul a nálunk működő szolgáltató vezetője kissé bűnöző típus... Akit érdekel, keressen rá az IntelNET szolgáltató nevére, leánykori nevén intelnet bt., most már internet média kft., de ugyanolyan ratyi a szolgáltatása. Sok fórumon megtalálhatók - természetesen nem pozitívan emlegetve.
Viszont nem olyan messze innen, egy kis településen, konkrétan Sajóbábonyban működik a szolgáltatás rendszeresen, általában napközben stabilan el lehet érni 600kbit/s-ot, bár a szolgáltató állítása szerint hosszú idejű folyamatos letöltés esetén felére lassulhat a dolog.
Igaz, ott semmi nem állja útját a szolgáltatásnak, lapos a település. A lényeg, van, ahol működik rendesen, 10 ezres alatti áron, de ez igen ritka.

Üdv!

szer. okt. 05, 2005 12:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Utánaérdeklődtem és WIFI. 1MB 8000HUF.

szer. okt. 05, 2005 12:51
Moderátor

Hozzászólás 
Az időjárás is nagy mértékben befolyásolja működését.

szer. okt. 05, 2005 12:37
Moderátor

Hozzászólás 
Árpy írta:
nyuszy írta:
Árpy írta:
A rádiós az a WIFI? Arról mit lehet tudni?
Én is furcsálltam, hogy infra. A rálátás megvan, de fél km a távolság. Akkor a gyerkőc beszél badarságokat.

Nem, ez a mikró. Optikai rálátás kell hozzá, és borzasztóan rossz. Elvesznek az adatcsomagok, duplán jönnek meg stb...
Bővebben? Érdekelne minden részlet. A szomszéd nagyon akarja, aztán örülne ha belépnék én is igy felesbe tudnánk nyomni (routerral).

Bővebben? Sz*r. Ha van bármi más lehetőség, felejtsd el!
Egyetlen helyen működött úgy-ahogy megbízhatóan, de ott egy saját irányított sugárzónk volt az adótornyon, és a 384-ért fizettünk havi 30 ropit. A sztenderd publikus csomagokhoz használt körsugárzókkal eszementül rossz minőségű ez a szolgáltatás.
Ha mondjuk negyedannyiba kerül, mint a legolcsóbb ADSL, és csak időnként meg akarod nézni a leveleidet, arra jó. De ennél komolyabb célokra nagyon nem ajánlom, ha van bármilyen alternatíva.

szer. okt. 05, 2005 12:08
platina tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Zsuzsi drága!

Most kaptad az első ilyet?

Viagrát (olcsón), Office XP és Adobe OEM termékeket (olcsón) valamint alacsony kamatozású hitelt (amerikait) még nem akartak Rád sózni??

Mindenesetre üdv a klubban. Ha a 100.-on túl vagy, nem fogod ennyire poénosnak találni...

Ilyet most kaptam először! :D
A többit (amit leírtál) szinte naponta kapom és valóban nem tartom poénosnak.....megnyitás nélkül törlöm!!! :evil: :evil:

szer. okt. 05, 2005 11:17
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Ejnye, igen mélyen tisztelt "hím"társaim... Hogyan is nem vettétek észre Zsuzsi hozzászólásában a finoman cizellált iróniát? Mi van, ha nem az IT biztonság tudásának "hiánya" vezérelte a beírásban? Mi van ha....

Neked van igazad!!! :) :) :)

.........de azért elnézést kérek!!! :oops: :roll:

szer. okt. 05, 2005 11:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Árpy írta:
Én is furcsálltam, hogy infra. A rálátás megvan, de fél km a távolság. Akkor a gyerkőc beszél badarságokat.

Nem, ez a mikró. Optikai rálátás kell hozzá, és borzasztóan rossz. Elvesznek az adatcsomagok, duplán jönnek meg stb...
Bővebben? Érdekelne minden részlet. A szomszéd nagyon akarja, aztán örülne ha belépnék én is igy felesbe tudnánk nyomni (routerral).

szer. okt. 05, 2005 10:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Idézet:
Rendőrségi források szerint már kifizették a rekordösszegű, 25 millió forintos móri vérdíjat. A nyomravezetőt állítólag most is nagy erőkkel őrizik Pest megyei házában. Kedden elnapolták az ügy másodfokú tárgyalását.

Idézet:
A Győzike Show egyik nézője szégyenteljesnek tartja Gáspár Győző tevékenységét, és erről a Blikk szerkesztőségében tartózkodó Győzikét telefonon értesítette. A férfiről annyit, Lászlónak hívják és a XV. Kerületben él. Elmondta, Győzike egy primitív bunkó, magát viszont Einsteinnek tartja, és hozzátette, ha találkozik a show arcával: leköpi, vagy lelövi.

Az érdeklődőknek Gáspár Győző elmondta, idén év végén abbahagyja a műsort, és immár sokadszorra felvetette, hogy talán elköltözik Salgótartjánból. Elmondta azt is, a közönség szeretete a legfontosabb számára. Az érdeklődők közül néhányan a család kutyájával, Buksival szerettek volna beszélni telefonon. Győzike elmondta, a kutyát szintén testőr őrzi.

szer. okt. 05, 2005 9:47
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
...
Ezt a fószert, az oroszlán is sírva enné meg!

:gigalol:

szer. okt. 05, 2005 9:14
Moderátor

Hozzászólás 
Árpy írta:

szer. okt. 05, 2005 9:12
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Ezt nem hiszem el!!! Mióta "nyilvánosságképes" egy ilyen IQ mentes majomnak a véleménye...

Nos mint tudod választás lesz, és ebben az országban sajnos nem kevés emberre tud hatni egy ilyen pákó-szerűség.De mit ígérhettek neki cserébe?

szer. okt. 05, 2005 9:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ejnye, igen mélyen tisztelt "hím"társaim... Hogyan is nem vettétek észre Zsuzsi hozzászólásában a finoman cizellált iróniát? Mi van, ha nem az IT biztonság tudásának "hiánya" vezérelte a beírásban? Mi van ha esetleg nem bízik a "képességeitekben" és ezért tette közzé ezt a "remek" ajánlatot? Gondoljatok csak bele: volt, illetve lesz olyan idő, amikor -0-ról indulva,- az a plusz négy hüvely(k) is megnyugtató lenne... Bővebb irodalom: A "...gyere mán elő, csak pisilni kell..." időszak antológiája című akadémiai kiadvány, illetve a: "...Sűrűfésűvel sem találom..." című szöveggyűjtemény... :D

...én kérek elnézést... ;)

Más téma:

Ezt nem hiszem el!!! Mióta "nyilvánosságképes" egy ilyen IQ mentes majomnak a véleménye a számára idegen ország politikájáról, illetve annak vezetőiről? Ezt a fószert, az oroszlán is sírva enné meg! Hát már az "újságírás" is ennyire felhígult? Hova menjek erről a világról, hogy normális emberek között lehessek? Grrrr. :(

Fekete Pákó szerint Gyurcsány túlságosan laza

"...Az évek óta Magyarországon élő, nigériai származású Fekete Pákó népdalénekes(sic!) nem figyeli a magyar belpolitikai eseményeket. Véleményét személyes tapasztalatai alapján alakította ki..."

szer. okt. 05, 2005 8:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Árpy írta:
Raven_ írta:
Árpy írta:
Ki mit tud az infrán keresztüli netezésről?
8000/hó+20e kiépitési díj, 1Mb/s letöltési sebesség.

Biztos infrás? Nálunk wifis net van hasnonló feltételekkel.
Információim szerint tuti.

Akkor felejtsd el. Errefelé rádiós net van, és az is használhatatlanul sz*r. Az infra még attól is megállna, ha elrepül az adó előtt egy madár, vagy ha esik az eső...

szer. okt. 05, 2005 6:42
Moderátor

Hozzászólás 
:D

szer. okt. 05, 2005 0:37
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
Amit Te leírsz, az nem a véleményed tükrözi?
Tedd már meg, hogy egyszer kigyűjtöd a hsz-eidet (biztos tudod, hogyan lehet).

És olvasgass már bele. Hátha akkor Neked is feltűnik, hogy nem vagy képes senkitől semmit elfogadni és mindent Te tudsz jobban, mindenkihez van egy utolsó szavad...

Eddig azt hittem, hogy csak velem vagy ilyen (és ebben én vagyok a hibás), de mivel most egy jó hónapig szándékosan kerültem minden kapcsolatot Veled, bebizonyosodott, hogy nem én vagyok a hibás.

Azt hiszem, egy kis változtatás nem ártana.

szer. okt. 05, 2005 0:32
Moderátor

Hozzászólás 
Amit Te leírsz, az nem a véleményed tükrözi?

szer. okt. 05, 2005 0:27
Moderátor

Hozzászólás 
Árpy írta:
Ki mit tud az infrán keresztüli netezésről?
8000/hó+20e kiépitési díj, 1Mb/s letöltési sebesség.

Információim szerint tuti.
Nem lesz az jó, valamit benéztél.
Az infrához fizikai rálátás szükséges az adórész-vevőrész között, ráadásul kétirányú kapcsolat lévén az adó és a fogadó egységnek is kellően nagy teljesítményt kell nyújtania.
Nem véletlen, hogy két laptopot 3 m-en túl nem nagyon lehet már összekapcsolni infrával.
Ha csak nem úgy oldják meg, hogy bejön kábelen az asztalodig, és ott átteszik egy infra adó-vevőre, amit tudsz az infraportodon keresztül használni. Na de minek megbonyolítani?

Másrészt a túl nagy teljesítményű infrafény árt a szemnek. Tehát még az sem lehet, hogy több tíz wattal bedurrantják a lakásodat, mert rövid távon megvakulsz. És a vissz-irány még nincs is megoldva.

De azért valam ilinket szívesen vennék, hogy átnézhessem (bár nem hiszem, hogy igaz lenne).

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika szer. okt. 05, 2005 0:27-kor.

szer. okt. 05, 2005 0:26
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
Sulla írta:
Eredetileg a borosbocskor vezette a Kész átverés Show néven futó műsort, ami a mostani Kész átverés szolid paródiája volt.

A mostani kész átverés nézhetetlen.
Örülnék, ha hozzátennéd, hogy SZÁMODRA!!!

szer. okt. 05, 2005 0:18
Moderátor

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
Hello Fiúk!

Képzeljétek ezt kaptam e-mail - ben:

"Sensational revolution in medicine!
Enlarge your penis up to 10 cm or up to 4 inches!
It's herbal solution what hasn't side effect, but has 100% guaranteed results!
Don't loose your chance and but know wihtout doubts, you will be impressed with results!

Clisk here: http://go4itscooters.com"

Esetleg valakinek??? :lol: :lol: :lol:
Most hogy sajnálhatod, hogy nem tudod kihasználni a dolgot, mert nincs hová... :D

De én szolidáris vagyok Veled!
Én sem használom. Azértsem!

Helyette használok egy ChoiceMail One nevű csodaprogramot, ami szűri a spam-jaimat. Ajánlom jó szívvel mindenkinek.

szer. okt. 05, 2005 0:16
Moderátor

Hozzászólás 
Érdekes lett volna, ha a megállapításod elé rakod hogy nincs flame... :wink:

kedd okt. 04, 2005 23:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egy felvetésre egy válasz.
És ezután nincs flame. (A gyengébbek kedvéért...)
Tudod, csak azért, hogy ne jöjjön megint minden őrült szembe...
A megállapításom egyébként még a 'nincs flame' kijelentésem előtt van, de ne izgulj, Tőled nem várom el, hogy észrevedd.

Üdv!

kedd okt. 04, 2005 23:34
Moderátor

Hozzászólás 
Leírod hogy nincs flame, de azért még bedobod a véleményed. :roll:

kedd okt. 04, 2005 23:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Sulla írta:
Eredetileg a borosbocskor vezette a Kész átverés Show néven futó műsort, ami a mostani Kész átverés szolid paródiája volt.

Persze-persze, mert nem a két önjelölt félisten vezeti...

Nincs Flame :!:

Üdv!

kedd okt. 04, 2005 23:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zsuzsi drága!

Most kaptad az első ilyet?

Viagrát (olcsón), Office XP és Adobe OEM termékeket (olcsón) valamint alacsony kamatozású hitelt (amerikait) még nem akartak Rád sózni??

Mindenesetre üdv a klubban. Ha a 100.-on túl vagy, nem fogod ennyire poénosnak találni...

kedd okt. 04, 2005 22:16
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Sulla írta:

kedd okt. 04, 2005 22:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zsuzsi, drága :)
Nekem 15 aktív e-mail címem van. Az elSPAMesedettek (ez 5 db.) valamelyikére szinte naponta kapok hasonlót. Meg milliós nemzetközi lottónyereményt, meg viagrát és propeciát jutányos áron, és a többi.
Persze ezek a "publikus" mailjeim, azaz amiket megadok nyereményjátékok regisztrációjakor, vagy játékoldalak regisztrációjakor, vagy pl. a webshots-ra való regisztrációkor, szóval mondhatni természetes jelenség, hogy SPAMláda lett mind.
Javaslat: az ilyen és hasonló levelek különösebb kontroll nélküli törlése.

Üdv!

kedd okt. 04, 2005 22:15
platina tag

Hozzászólás 
Hello Fiúk!

Képzeljétek ezt kaptam e-mail - ben:

"Sensational revolution in medicine!
Enlarge your penis up to 10 cm or up to 4 inches!
It's herbal solution what hasn't side effect, but has 100% guaranteed results!
Don't loose your chance and but know wihtout doubts, you will be impressed with results!

Clisk here: http://go4itscooters.com"

Esetleg valakinek??? :lol: :lol: :lol:

kedd okt. 04, 2005 21:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Ezt nem írhatja be, mert nem lenne igaz.

Bizonyítsd be, hogy nem az!
Bizonyítéknak elfogadom 6 egymást követő havi T-online-os netforgalmi statisztikádat, havonta 170GB forgalommal.

Üdv!

kedd okt. 04, 2005 20:39
platina tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
T68m írta:
Bochkor Gábor
Ilyet a Jáksó szokott csinálni, nem?

kedd okt. 04, 2005 20:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
T68m írta:
Bochkor Gábor

ja, tudom. A vicclapról másoltam és nem akartam belejavítani.

kedd okt. 04, 2005 18:38
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Bochkor Gábor

kedd okt. 04, 2005 18:17
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kohn bácsi éjjel felriad a birkenau-i barakkban. Feltűnik neki, hogy nem hallja a megszokott nyögéseket, horkolást. Amint a szeme megszokja a sötétet, körbenéz: a barakkban nincs senki, az ajtó nyitva. Már semmi ereje nincs, kivonszolja magát az ajtón: a tornyok is üresek, a reflektorok sem világítanak. Odamegy a kerítéshez: kutyák sehol, a drót szétvágva. Boldogan kúszik kifelé, amikor hirtelen felgyulladnak a fények, és odalép hozzá Bochkor Gábor SS egyenruhában, egy üveg pezsgővel...

kedd okt. 04, 2005 18:07
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Erre:

McLaca írta:
Ezek után lesz szíves a T-online a "korlátlan" jelző használatát elfelejteni, és havi átlag 150GB-os forgalmi korláttal rendelkező csomagként hirdetni a korábban korlátlannak csúfolt csomagokat!

kedd okt. 04, 2005 17:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ezt mire írtad?

Üdv!

kedd okt. 04, 2005 17:58
Moderátor

Hozzászólás 
Ezt nem írhatja be, mert nem lenne igaz.

kedd okt. 04, 2005 17:52
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 387, 388, 389, 390, 391, 392, 393 ... 785  Következő