Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 3:37

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 385, 386, 387, 388, 389, 390, 391 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na! Elindult a balhé... Az MTV szakított Friderikusszal

kedd okt. 11, 2005 7:29
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Próbálj T-Klip-re keresni.
Na megette a fene azt a keresőt, amelyik a T-Klip kifejezésben nem találja meg a Klip szót... ;) Nem találtam én sem róla semmit, de jelentem: ráhelyztem a hüvelykujjamat a dolgok ütőerére, úgyhogy hamarosan tájékoztatom a nagyérdeműt.

kedd okt. 11, 2005 7:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Próbálj T-Klip-re keresni.

kedd okt. 11, 2005 6:47
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 

Azt írják elérhető a cég honlapjáról. De hogy? Még a google se dob ki olyan linket, ahol a T-Com és a klip, illetve a T-Online és a klip szavak együtt szerepelnek. De olyan linkeket meg kiad, ahol már írtak ezekről, így találtam meg a www.klip.hu címet.

Érdeks, hogy eddig csak a Skype tudta megvalósítani, hogy modemesek is használni tudják.

kedd okt. 11, 2005 6:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Internetes telefon a T-Comtól
WOW!!!

kedd okt. 11, 2005 6:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
kisember írta:
Kispósi írta:
Lehet már ismeritek, én csak most láttam és nagyon tetszett. :D :D
http://users.atw.hu/kisposi/mindenkinek-jo.zan.hu.avi

Nem lehetne, hogy ha valaki belinkel egy videót, akkor odaírja hogy mi van benne, meg a méretét (tekintettel a kvótával ill. lassú kapcsolattal rendelkezőkre), ha pedig olyan tartalmat linkel, amit nem szokás akárhol nézni (pl. könyvtárban, munkahelyen), akkor valami figyelmeztetést! :idea:

VLC Mediaplayerrel nem kell előre letölteni, az meg tudja nyitni az mpeg-et és avi-t is streamként (elvégre a VLC szerver része maga is amolyan stream módon továbbítja a videót hálózaton - de elég a kliens is :)).

Üdv!

hétf. okt. 10, 2005 19:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
CWShredder, HijackThis (ez utóbbival csínján bánni, nem "pipálgatni" ész nélkül!)

Csínján bizony, mert első körben felajánlja a fél rendszered törlését is :D

Üdv!

hétf. okt. 10, 2005 19:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
kisember írta:
Kispósi írta:

Nem lehetne, hogy ha valaki belinkel egy videót, akkor odaírja hogy mi van benne, meg a méretét (tekintettel a kvótával ill. lassú kapcsolattal rendelkezőkre), ha pedig olyan tartalmat linkel, amit nem szokás akárhol nézni (pl. könyvtárban, munkahelyen), akkor valami figyelmeztetést! :idea:
Miért, mi van benne?????

hétf. okt. 10, 2005 14:00
platina tag

Hozzászólás 
Kispósi írta:

hétf. okt. 10, 2005 13:50
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. okt. 10, 2005 9:06
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nagy spyware/adware összefoglaló
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=18455

vas. okt. 09, 2005 18:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én még az Adware Filtert is megpróbálnám, ami ugyan irtani nem tud, de megmutatja a problémás fájlokat (és registry bejegyzéseket), amiket lehet kézzel radírozni. A NOD alapos módban futtatása is hatékony lehet (bő fél óra), esetleg a CWShredder is. A bootoláskor automatikusan induló progik közé is benéznék, ezek a vackok egyébként sokszor álcázzák magukat iexplore.exe-nek, vagy notepad.exe-nek, és egyéb ismerős dolognak, vagy .dll-nek, de nem ott vannak, ahol ezeknek a fájloknak eredetileg lennie kéne, így próbálnak nem feltűnni, és mivel ezek nem törlődnek, újrainduláskor újra elindulva ismét feltelepülnek.

Üdv!

vas. okt. 09, 2005 14:51
platina tag

Hozzászólás 
Üdv!

Véletlenül hagytam feltelepülni a gépemre pár adware-t, és spyware-t, a Spybot és a az Ad-Aware nem igazán boldogul velük. Egész pontosan a 180 Search Assistant (salm.exe) és a Mediaaccess.exe továbbá az optimizer.exe nyitogat mindeféle ablakokat, de nagyon nagyon zavaró. Mindkét progi látszólag leszed mindent, de restart után visszatelepülnek. Milyen programot ajánltotk? Safe Mode-ban való törölgetésen is túl vagyok...

vas. okt. 09, 2005 14:38
Hozzászólás 
Bungee írta:
6230 írta:
@ írta:
ZTE-Manchester

Az úgy volt hogy a MU szándékosan 0:0-ra játszott itt nálunk mert izgalmassá akarta tenni a manchesteri visszavágót hogy minél több jegyet adjanak el az otthoni meccsre. Aztán végül becsúszott egy gól.
Ha akarta volna, akkor a MU már itt nálunk is nyerhetett volna 8:0-ra. Tehát annyira nem kell az égig emelni a ztet.

A MU szinte mindig teltház előtt játszik, pláne BL meccsen, szóval ez így nem teljesen igaz... Volt a magyar focinak egy jó napja, a Manchesternek meg egy kevésbé jó napja.

Meg ne feledjük el azt az aró tényt, hogy akkor még az angol bajnokság talán még el se kezdődött, vagy talán 1 meccset játszottak le, míg a magyar bajnokságból már elment ár forduló, plusz a ZTE már játszott előtte valamelyik Zágrábi csapattal. Továbbá az MU lenézte a ZTE-t és eléggé félvállról vették a meccset. Ezért volt az hogy most a Debrecent úgy megrakták, hogy elmenjen a kedve minden magyarnak tőle. És mielőtt felhoznád hogy nem is mentek ki annyian a Manchesteri visszavágóra a debrecen elleni meccsen, ott az játszott közre, hogy tiltakoztak az amcsi tulaj ellen...

vas. okt. 09, 2005 14:28
arany tag

Hozzászólás 
6230 írta:
@ írta:
ZTE-Manchester

Az úgy volt hogy a MU szándékosan 0:0-ra játszott itt nálunk mert izgalmassá akarta tenni a manchesteri visszavágót hogy minél több jegyet adjanak el az otthoni meccsre. Aztán végül becsúszott egy gól.
Ha akarta volna, akkor a MU már itt nálunk is nyerhetett volna 8:0-ra. Tehát annyira nem kell az égig emelni a ztet.

A MU szinte mindig teltház előtt játszik, pláne BL meccsen, szóval ez így nem teljesen igaz... Volt a magyar focinak egy jó napja, a Manchesternek meg egy kevésbé jó napja.

vas. okt. 09, 2005 14:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tud valaki útinform tartalmú oldalakat a neten? (...az utinform.hu kivételével, mert a szerverük megzakkant...)

vas. okt. 09, 2005 13:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://gubirudi.uw.hu/ egy kivalo oldal !-]

vas. okt. 09, 2005 12:21
Hozzászólás 
6230 írta:
@ írta:
ZTE-Manchester

Az úgy volt hogy a MU szándékosan 0:0-ra játszott itt nálunk mert izgalmassá akarta tenni a manchesteri visszavágót ....

Távol álljon tőlem hogy a ZTE-t az egekig magasztaljam, mindössze arról van szó, hogy az egy jó meccs volt, amit nem fogok elfelejteni amíg ilyen a magyar foci.

vas. okt. 09, 2005 11:36
platina tag

Hozzászólás 
@ írta:
ZTE-Manchester

vas. okt. 09, 2005 8:11
Hozzászólás 
BrOnZ írta:
@ írta:
Bronzi, láttad is a meccset, vagy csak véleményt nyilvánítottál?
Nem, nem láttam a meccset.

Köszönöm az őszinte és tömör választ.
Én megértelek téged, hiszen volt lehetőséged átélni azt amit a Videoton véghez vitt. Az én foci szurkoló karrierem a Fradi BL szereplésével indult. Azóta ha volt egy-két olyan momentum és siker ami említésre méltó... Ferencváros-Newcastle, Magyarország EB selejtező második és pótselejtezős, Dunaferr-Hajduk, Magyarország-Olaszország, ZTE-Manchester, Fradi UEFA csoportkör 2004.
Na most ezek után nekem az is öröm amikor látom az elszántságot és lelkesedést 90 percen át a svédek ellen...
Remélem minél korábban eljön az az idő amikor megint olyan lesz a magyar foci mint legalább a 80-as években. Akkor én már elégedett leszek.

szomb. okt. 08, 2005 21:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nincs itt valakinek egy felesleges pendrive-ja? Minel kisebb (azaz minél olcsóbb :D ) kellene. Egy 16 MB-os bőven megteszi, csak párszáz kilobájtot kellene hurcolászni olyan gépekre, amin nincs floppy.
Természetesen akár sörben is intézhetjük az ellenszolgáltatást :wink: :lol: !

szomb. okt. 08, 2005 21:02
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
@ írta:
Nem, nem láttam a meccset. Évek óta nem nézem, mert amikor nagy nehezen mégis rászánom magam, epeömlést kapok. Számtalan más dolgon is tudom idegesíteni magam. Meccsen utoljára a 80-as években voltam, amikor a vidi otthon megütötte még a realt is. Na ők akkor megérdemelték, hogy zsaru létemre zugárustól vettem jegyet és kimentem a meccsükre. Azóta se...

szomb. okt. 08, 2005 20:12
Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Most őszintén: mire számítottál? Mitől tanulnának meg focizni ezek az ingyenélő falábúak? Így is-úgy is megkapják a fizetésüket, a lóvé megy a fociba ha kell ha nem, hülye lenne bárki is munkát, tudást feccölni bele...

Azoknak akik nem látták:
A meccs kritikán alluli volt színvonalra. Nem voltunk jobbak a Bulgároknál, de a kialakított ziccereinket a bíró mind elvette. Igaz pont akkor az egyszer nem tévedett a bíró amikor Sanyi gólt lőtt, és a spori megállította les miatt, majd később kiállította...
Na mindegy, a probléma csak az, hogy ezek után nem biztos hogy én speciel kimegyek a horvát meccsre, mert pont azt nem láttam a csapatban amit mondjuk a Svédek ellen igen...

szomb. okt. 08, 2005 19:48
Moderátor

Hozzászólás 
Tegnap az M1 műsorra merte tűzni a Ken Park című filmet. Kiváncsi lennék, hogy az ORTT gyomra ezt miként veszi be. :)

szomb. okt. 08, 2005 19:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha ismeri vki a Nokia 3220-ast az nézzen be kérem a topicjába és válaszoljon a kérdéseimre!

http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... 748#546213

Köszönöm!

szomb. okt. 08, 2005 19:35
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
csak azt nem értem hogy csomó más sportágban tudunk világelsők lenni akkor fociban miért nem pedig ez is csak akarat és kitartás kérdése lenne

szomb. okt. 08, 2005 18:36
bugvadász

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Most őszintén: mire számítottál? Mitől tanulnának meg focizni ezek az ingyenélő falábúak? Így is-úgy is megkapják a fizetésüket, a lóvé megy a fociba ha kell ha nem, hülye lenne bárki is munkát, tudást feccölni bele...

Őszinén? Döntetlen... 1-1 vagy 2-2... :D

Nem vagyunk valami jók, ez tény, de egy döntetlent ki lehet volna hozni SZVSZ...

szomb. okt. 08, 2005 18:35
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. okt. 08, 2005 18:30
bugvadász

Hozzászólás 
Bulgária 2 - 0 Magyarország

És a csoportban visszaestünk a 4. helyre... :cry: :cry:

szomb. okt. 08, 2005 17:48
arany tag

Hozzászólás 
Szevasztok!
Tudna nekem segíteni valaki német nyelvű office ügyben? (esetleg honnan lehet leszedni...vagy, hogyan lehet "németesíteni", ha egyálatlán lehet-e...?)
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv

szomb. okt. 08, 2005 16:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Próbáltam több progihoz eljutni, ott sem tapasztaltam. De lehet hogy már megjavult.
Igen, úgy néz ki, átmeneti gond volt, most már nálam is rendben.

Szerintetek ebből mi lesz?

Már Romániában jár a madárinfluenza

Üdv!

szomb. okt. 08, 2005 14:12
Moderátor

Hozzászólás 
Próbáltam több progihoz eljutni, ott sem tapasztaltam. De lehet hogy már megjavult.

szomb. okt. 08, 2005 13:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
A letöltés OK volt, csak amíg odáig eljutottam... De semmi más, csak a szoftverbázis...

Üdv!

szomb. okt. 08, 2005 13:41
Moderátor

Hozzászólás 
Nálam tökéletes.

szomb. okt. 08, 2005 13:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Másnál is irgalmatlanul lassú az origo szoftverbázis, vagy a hiba az én készülékemben van...?

Üdv!

szomb. okt. 08, 2005 13:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha már Nobel :)

Kép

Üdv!

szomb. okt. 08, 2005 12:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Már bocsánat, de szándékosan kimaradt az azonosítás, így semmiféle politikai színezete nem volt a hsz-omnak! Kínosan vigyáztam rá. Az meg, hogy az idézett személy történetesen "politikus"(???), nem mentség a hülyeségre, SŐT! -inkább szegénységi bizonyítvány,- bármilyen széllel is hajózik az illető...

Más: "...A Nobel-díj dicsőséget, az Ig Nobel népszerűséget hoz: az évente kiosztott elismerések olyan tudósoknak járnak, akinek valami röhejeset sikerült kideríteniük. Idén büszkék lehetünk, a fődíjat egy részben magyar felfedezés nyerte el... ...Az idei mezőny még a megszokotthoz képest is erősnek mutatkozott... ...Hogy mégis egy részben magyar felfedezés vitte el a fődíjat, az a pingvinek fingási szokásainak köszönhető..."

Kééééész! ;) Magyar tudós nyerte az IgNobelt

szomb. okt. 08, 2005 9:24
Site Admin

Hozzászólás 
Uraim, megint kezdenek elszaporodni az aktuálpolitikai hozzászólások. Szeretném, ha a témát továbbra is kerülnénk. Köszönöm.

szomb. okt. 08, 2005 7:20
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
@sutszi

PC World : Az AMD visszavág - X2

3DMark05/Lame/WME/WinRAR
Kód:
IP EE 840 (Smithfield): 6132/0:32/19:27/2:47
IP EE 3,46 (Gallatin) : 5040/0:25/31:51/2:28
AMD 3500+ (Newcastle) : 4620/0:31/41:04/2:28
AMD X2 4800+ (Toledo) : 6133/0:27/18:11/2:39

A Smithfield 2 mag, HT (~ 4 proci), az X2 két mag. Valami azt súgja, a Windows Media Encoder-t különösen jól megírták több proci támogatására :-)

Az Intel előnye a magas FSB, a HT; az AMD jó pontja pedig az integrált memóriavezérlő. Valamikor úgy gondoltam, hogy Intel jobb hosszú távon nem abajgatott gépekbe, AMD pedig azoknak, akik észeveszik, ha megállt a proci ventilátora :-)
(ebben az időben az AMD-ben nem volt hővédelem, amíg egy vent/borda nélküli IP szép fokozatosan vette vissza az órajelet a megállásig, az Athlon (nem XP) ~360 fokon olvadt ki a panelből ;-) Azóta van hőmérő az XP-mben, két éve megy a venti, három év gari van rá :-), 2 éves P4 Celeront azóta láttam előadni ezt a leállás-dolgot, alaplap hiba miatt, más tápra kötve vígan ment tovább.)

Bocs, ha hosszú volt

pén. okt. 07, 2005 20:46
arany tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
"Bush gratulált Gyurcsánynak a magyar gazdasághoz" :shock: :?:
(index.hu)

:?:
Miért ne gratulálhatna? A magyar növekedés mértéke közelebb van az amcsihoz, mint az "old Europe"-éhoz :wink:

pén. okt. 07, 2005 20:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tud valaki legalább 1GB free tárhelyet itthon? A cjb.hu jó? Van tapasztalat vele?
Lényeges hogy külföldről is elérhető legyen.

pén. okt. 07, 2005 20:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
"Bush gratulált Gyurcsánynak a magyar gazdasághoz" :shock: :?:
(index.hu)

pén. okt. 07, 2005 19:34
Moderátor

Hozzászólás 
Atya Isten... :nemar: :gigalol:

pén. okt. 07, 2005 19:17
bugvadász

Hozzászólás 
Hehe :D :lol: !

pén. okt. 07, 2005 18:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na ez kész... Ma már nem olvasok többet.

"...gigantikus sátáni erők ellen kell küzdenünk..." ; "...Magyarországon jelenleg maffiotikus politikai garnitúra bitorolja a kormányzati pozíciókat..."

Hát ha ez normális... :gigalol:

Itt a cikk

pén. okt. 07, 2005 18:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ne fesd az ördögöt a falra!

pén. okt. 07, 2005 18:29
arany tag

Hozzászólás 
The Longest Journey című játékot ismered? Abban van egy jövőbeni megoldás a BKV részére: menetjegy helyett bio-scan van használva. Bliccelés: köztörvényes, génmanipuláció: köztörvényes. Természetesen illegális utazási kísérlet során halálos baleset szenvedhető... Egy kicsit még gyógyul egymásba a nagyipar és az állam (->korporatizmus->fasizmus), és nem is lesz elképzelhetetlen :shock: Hasonló jók az illegális letöltőknek, pl. ...

pén. okt. 07, 2005 18:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
tibuu írta:
"Janika teste mint egy gorog isten." :lol: :lol: :lol:
"hangja, mint Sinatra-é..." :shock: :lol:

pén. okt. 07, 2005 18:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Árpy írta:
@nutellamoly
Utánaszámoltál mennyi költég lenne ez? Nem kevés, a teljesítés pedig LEHETETLEN! Ha beindulna ez az üzlet szólj, beszállok :wink:

Aha, te kis kapitalista... Kaparjam ki a gesztenyét, oszt jössz osztaléké' :D :D :D
Hááááááát........
Maradjunk abban, hogy jó az üzletérzékem :D

pén. okt. 07, 2005 18:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
"Janika teste mint egy gorog isten." :lol: :lol: :lol:

pén. okt. 07, 2005 18:16
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 385, 386, 387, 388, 389, 390, 391 ... 785  Következő