Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 11:45

Hozzászólás a témához  [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Következő
T-Mobile dicsérő! 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
egyelőre a lakosság 0.00002%-a biztosan használja (én meg a barátnőm, 10 milliós lakossággal számolva :) ) a vodafone EDGE-et, ami állítólag nem is létezik... :D

A Nokia 3230 topicban röppent fel olyasmi, hogy van EGPRS, meg van EDGE. Melyik micsoda? Az EDGE oké, na de mi az EGPRS? Mivelhogy a vodánál valóban nincs, így csak a másik jöhetne szóba.

szer. okt. 12, 2005 19:40
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Al Bundy írta:
A kákán is csomót...

Ne haragudjon meg a világ,de ez kb 5 sec-be sem tellett volna,és az átlagparaszt könnyebben tudja értelmezni.Sztem ennyi időráfordítást megért volna :?

Szerintem is megért volna, de hát ilyen lusta az, aki szerkeszti a honlapot. Ez van, egyre több a példa az ilyen "igénytelenségre". :( Nézd meg a nagy Nokia lapját, ott is mindig el van bacva valami.

De azért engem jobban foglalkoztat a cikk tartalma, kifejezetten örülök neki, hogy a "jó öreg" EDGE-t sem hanyagolják el az UMTS mellett. :)

szer. okt. 12, 2005 12:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
A kákán is csomót...

Ne haragudjon meg a világ,de ez kb 5 sec-be sem tellett volna,és az átlagparaszt könnyebben tudja értelmezni.Sztem ennyi időráfordítást megért volna :?

szer. okt. 12, 2005 12:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:

A kákán is csomót...

A "luxus" ez LENNE:

"A vodafone az év végére a lakosság 2 százalékának kínál EDGE hálózatot."

szer. okt. 12, 2005 12:25
gyémánt tag

Hozzászólás 

A városokat betűrendbe tenni már luxus lett volna :?

kedd okt. 11, 2005 17:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
A T‑Mobile év végére 160 településen, a lakosság 60 százalékának kínál gyorsabb mobilinternetet.

kedd okt. 11, 2005 6:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kedves Előfizetőnk!

Az Ön által megadott link a Domino Internetes önkiszolgáló felület, mely jelenleg
tesztelés alatt áll. A múlt hét előtt valóban elérhető volt átmeneti jelleggel a WEB
oldalunkon, azonban ez most nem hozzáférhető, valamint a WEB-es felületen erre
mutató link sem található.

Arról, hogy mikor lesz mindenki számára hozzáférhető az önkiszolgáló felület, még
nem tudunk információval szolgálni. Annak bevezetéségi türelmét kérjük!

Türelmét megköszönve,
üdvözlettel:

Gémesi Zsuzsanna
levelezési képviselő

hétf. okt. 10, 2005 14:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi mz !

hétf. okt. 10, 2005 13:43
írásjog megvonva

Hozzászólás 
krampi írta:
Szia mindenkinek
Szeretném megtudni , hogy milyen domino kártyákat lehet kapni mennyi az áruk és a lebeszélhetőségi idejük.
A tmobil oldalon sajnos nem találtam ilyen infót.
köszike.

Itt a válasz:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... esre.shtml

hétf. okt. 10, 2005 13:39
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia mindenkinek
Szeretném megtudni , hogy milyen domino kártyákat lehet kapni mennyi az áruk és a lebeszélhetőségi idejük.
A tmobil oldalon sajnos nem találtam ilyen infót.
köszike.

hétf. okt. 10, 2005 9:29
Moderátor

Hozzászólás 
A Ténél számítanak fel díjat kimenő hívás tiltás feloldása esetén?

vas. okt. 09, 2005 22:09
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
csendes írta:
Tehát ha csak SIM kártyát vásárolsz akkor azt megveheted 800 Ft-ért és megveheted 5000 Ft-ért. Amennyiben 800 Ft-ért veszed akkor vállalod, hogy egy évig nem fogod felmondani az előfizut, ha mégis akkor 5000 Ft a kötbér amit ki kell pengetned. Amennyiben 5000 Ft-ért vetted akkor bármikor felmondhatod. Telcsit az első esetben is bármikor vehetsz, mivel aláirsz egy lényegesen nagyobb összegű kötbérnek.

Köszi a választ :).
Szóval hasonlóan könnyű dolgom lesz SIMON estén, mint a vodánál, hogy a szerződéskötés után bármikor vehetek telót, s nem az a helyzet áll elő, mint a Pannonnál, hogy csak 13 hónap után, s akkor is csak forgalom függvényében, ami akár azt is jelentheti, hogy csak 3 év után?
Tehát az mindegy, hogy most 5.000 vagy 800 Ft-os SIMON-t veszek, s mondjuk 2 hét múlva jön egy jó ajánlat, s kérek egy telót is?

Ha Domno-t veszek, s arról váltok át postra, az összeg úgy tudom, megmarad, illetve lehet kapni 1 éven át bruttó 500 Ft jóváírást, ha a forgalmam az adott hónapban meghaladja az 500 Ft-ot. Kell-e ilyenkor újból belépési díjat fizetni, s alá kell-e írni 1 v. 2 évet, hogy a kedvezmény igénybe vehető legyen? Kérhető-e migrációnál a Relax 100 50% kedvezménnyel?

Már csak ezekre, és a K.A.P. topicban megejtett kérdesekre szeretnék választ, s megyek a T-hez rontani a levegőt :D.

vas. okt. 09, 2005 20:08
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Most is 800 és 5.000 Ft közül lehet választani. A webshop nem kínálja fel az 5.000-es lehetőséget. Vagyis SIMON esetén is csak rabságot lehet választani.
Mennyi a felmondási díj SIMON esetén? Az a kemény 4200 Ft? Neked is annyit kellett volna fizetni?
Lényegében SIMON esetén mrie fogadok hűséget? Milyen kedvezményt jelent? Meg tudják oldani, hogy ha kedvem tartja (tehát akár a következő héten) , vegyek hozzá telót 1 v. 2 évre?
Tehát ha csak SIM kártyát vásárolsz akkor azt megveheted 800 Ft-ért és megveheted 5000 Ft-ért. Amennyiben 800 Ft-ért veszed akkor vállalod, hogy egy évig nem fogod felmondani az előfizut, ha mégis akkor 5000 Ft a kötbér amit ki kell pengetned. Amennyiben 5000 Ft-ért vetted akkor bármikor felmondhatod. Telcsit az első esetben is bármikor vehetsz, mivel aláirsz egy lényegesen nagyobb összegű kötbérnek.

vas. okt. 09, 2005 18:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Akkor volt vmi pár száz forint a SIM, ha aláírok rá két évet. Ha készülék is lett volna, szerintem nem került volna semmibe. Kb. 1 év 9 hónap telt el, és nem akartam 3 hónapot várni a készülék miatt.

Most is 800 és 5.000 Ft közül lehet választani. A webshop nem kínálja fel az 5.000-es lehetőséget. Vagyis SIMON esetén is csak rabságot lehet választani.
Mennyi a felmondási díj SIMON esetén? Az a kemény 4200 Ft? Neked is annyit kellett volna fizetni?
Lényegében SIMON esetén mrie fogadok hűséget? Milyen kedvezményt jelent? Meg tudják oldani, hogy ha kedvem tartja (tehát akár a következő héten) , vegyek hozzá telót 1 v. 2 évre?
nutellamoly írta:
Hát nem tudom. Egyszer letöltöttem a Dominó AK szabályzatot, külön a te kedvedért :lol: Ha jól emlékszem, minimum 7 hónap + 1 nap kellett a jogosultság eléréséhez. Ha holnap végre megszűnök forgalmidíjas internet lenni, utánanézek, hogy értelmezhetném a dolgokat, de szerintem nem.

Arra gondoltam, hogy 2 havi előfizus T-Percekkel, amit 1 tel.számra pazarolnak, a fogadott hívások alapján el fogja érni az illető a Platina szintet, csak épp várnia kell szegénynek 13 hónapot.
(Tegnap előtt szedtem le a szabályzatot :).)

vas. okt. 09, 2005 18:32
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
He :shock: :?: :?: :?: Mi az hogy "szim mínusz szim onli"? :)
És mennyi idő telt el a társkártya megkötése és a készülék megvásárlása között?

Akkor volt vmi pár száz forint a SIM, ha aláírok rá két évet. Ha készülék is lett volna, szerintem nem került volna semmibe. Kb. 1 év 9 hónap telt el, és nem akartam 3 hónapot várni a készülék miatt.

vizsla1 írta:
A T-Perceknek köszönhetőn akár 2 hónap alatt mindenkiből Platinakártyás lehet, a fogadott hívások miatt?

Hát nem tudom. Egyszer letöltöttem a Dominó AK szabályzatot, külön a te kedvedért :lol: Ha jól emlékszem, minimum 7 hónap + 1 nap kellett a jogosultság eléréséhez. Ha holnap végre megszűnök forgalmidíjas internet lenni, utánanézek, hogy értelmezhetném a dolgokat, de szerintem nem.

vas. okt. 09, 2005 17:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Te is csak úgy kérhetsz listát a saját hívásaidról, hogy külön felhatalmazást adsz a cégnek, ha a fogadott hívásokról kérnél, akkor minden egyes embertől meghatalmazást kellene kérni, akik hívtak Téged, hogy ezt kiadhassák Neked...

Szerencsére ilyet nem lehetett kérni eddig sem, és ezután sem lesz :wink:
Válasz a Számlarészletező topicban.

vas. okt. 09, 2005 15:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Fogadott hívásokról miért nem lehet se drótos, se mobil cégnél kimutatást kérni?

Már miért lehetne??

Te is csak úgy kérhetsz listát a saját hívásaidról, hogy külön felhatalmazást adsz a cégnek, ha a fogadott hívásokról kérnél, akkor minden egyes embertől meghatalmazást kellene kérni, akik hívtak Téged, hogy ezt kiadhassák Neked...

Szerencsére ilyet nem lehetett kérni eddig sem, és ezután sem lesz :wink:

vas. okt. 09, 2005 15:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Felhoztam a Számlarészletező topicot.
Ott folytassuk!

vas. okt. 09, 2005 13:02
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:03-kor.

vas. okt. 09, 2005 12:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
De akkor ennyi erővel a másik két szolgáltatónak is kellene adnia prepaidre is részletezést, nem? De nem adnak. Ez nem csak postpaidre vonatkozik? Van a másik 2 szolgáltató ellen is ilyen NHH határozat?

Most néztem a Domino díjszabást:

2.2.20. Egyéb díjak (Ft)
...Híváslista/30 naptári nap 1250 Ft...

Az első példánynak nem kéne ingyenesnek lennie (Eht...)?

Fogadott hívásokról miért nem lehet se drótos, se mobil cégnél kimutatást kérni?

vas. okt. 09, 2005 12:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
és úgy vehettem meg akciósan, hogy előtte kifizettem a (sim - sim-only)-t.

He :shock: :?: :?: :?: Mi az hogy "szim mínusz szim onli"? :)
És mennyi idő telt el a társkártya megkötése és a készülék megvásárlása között?

A T-Perceknek köszönhetőn akár 2 hónap alatt mindenkiből Platinakártyás lehet, a fogadott hívások miatt?

Benézel a K.A.P. topicba is? Ha már voltál szíves ezekre válaszolni, akkor azok sem esnek biztosan nehezedre :).

vas. okt. 09, 2005 12:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
De akkor ennyi erővel a másik két szolgáltatónak is kellene adnia prepaidre is részletezést, nem? De nem adnak. Ez nem csak postpaidre vonatkozik? Van a másik 2 szolgáltató ellen is ilyen NHH határozat?

vas. okt. 09, 2005 12:21
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:04-kor.

vas. okt. 09, 2005 11:28
Moderátor

Hozzászólás 
Rozso írta:
OFF

És ezt a vitamax forgalmi kimutatást lehet kérni úgy, hogy rendszeresen jöjjön?

Lehet, elvégre tökmindegy, hogy egyszer, vagy havonta rendszeresen nem küldik :D

vas. okt. 09, 2005 11:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
OFF

És ezt a vitamax forgalmi kimutatást lehet kérni úgy, hogy rendszeresen jöjjön?

vas. okt. 09, 2005 11:20
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Szóval SIM Only esetben mindenképp kell fizetni valamit?

Úgy rémlik - mert emlékezni csak a szépre emléxem ;-) - hogy egy ízben akciós telefont akartam venni a sim-only társkártyámra, és úgy vehettem meg akciósan, hogy előtte kifizettem a (sim - sim-only)-t.

vas. okt. 09, 2005 11:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
...El lett küldve 09.30-án ajánlott, elsőbbségi, tértivevényes levélben az, amit befaxoltam kb. 1 hete (több darab is, nem csak 1 telefonszámra vonatkozóan), most várok rá... A tértivevényre is :D...
Hiába kapod vissza a tértivevényt, azt fogják mondani, hogy a borítékban nem volt hívásrészletezés kérése.

vas. okt. 09, 2005 11:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az Üszi olyasmit mondott, hogy nem teljesen olyan, mint a postpaid hívásrészletező, mert ennél nem tüntetik fel a hívás költségét, meg hogy milyen tarifában voltál.

Amúgy tényleg képtelenség hozzájutni. Többször el lett faxolva, utána rákérdeztem a 1270-en, azt mondták az adott tel.számhoz nem érkezett be ilyen kérelem. Kérték, küldjem el újra, lehet, hogy rosszul ment át a fax. Aha, persze. Érdekes, a szerződésfelmondási kérelem beérkezett faxon, megkapták, és fel is hívtak valami eszméletlen jó megtartó ajánlattal :D: 3 hónapig 30% kedvezmény a voda 50-ből. Kár, hogy a szerődés SIMON volt, így nem 1225, hanem 750 Ft-ért járt volna a voda 50 :wink:...

El lett küldve 09.30-án ajánlott, elsőbbségi, tértivevényes levélben az, amit befaxoltam kb. 1 hete (több darab is, nem csak 1 telefonszámra vonatkozóan), most várok rá... A tértivevényre is :D...

vas. okt. 09, 2005 9:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
vizsla1 írta:
Rozso írta:
Milyen hívásrészletező van a vodánál?

VitaMAX forgalmi kimutatás, csak sose érkezik meg.
Jól értem, hogy ez olyan, mint előfizusnál a részletes szémla?
Ezt hogy lehet igényelni (rendszeresen vagy egyedileg)? Mennyibe kerül?
Nem olyan mint a részletes számla mert azt megkapod ezt meg nem. ELVILEG olyan lenne, és kötelező is lenne küldeni aki kéri, de már sokan kérték, egy ideig a Voda tartotta magát ahhoz, hogy nem kötelező adnia. Aztán az NHH is kötelezte hogy adjon. Azóta bekerült az ÁSZF-be hogy van, de még ember nem volt aki (kérésre) megkapta volna.

Rövien összefoglalva: elvileg van, gyakorlatilag nem kapod meg.

vas. okt. 09, 2005 9:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Rozso írta:

Jól értem, hogy ez olyan, mint előfizusnál a részletes szémla?
Ezt hogy lehet igényelni (rendszeresen vagy egyedileg)? Mennyibe kerül?

(Ne haragudj "Vizsla1", de itt merült fel. Tudom, hogy téged zavar, hogy mindig a Voda gyalázóba írnak, most meg a Voda egy pozitív dolgát a T dicsérőben beszéljük. Ha akarsz, akkor a Voda dicsérőben válaszolj. Nőjön ott is a hsz. :wink: )

vas. okt. 09, 2005 8:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Tudtommal minden esetben a felmondási díj a listaár (nem akciós) és az általad igénybevételkor fizetett ár különbsége. SZVSZ 4200, és le van tudva.

Szóval SIM Only esetben mindenképp kell fizetni valamit?
Rozso írta:

vas. okt. 09, 2005 7:37
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Mennyi a hűségfelmondási díj SIMON esetén, és mennyi HANDSET esetben (SIMON esetén 800 Ft a belépési díj, 2 év hűség esetén, és 5.000 hűség nélkül)?

Tudtommal minden esetben a felmondási díj a listaár (nem akciós) és az általad igénybevételkor fizetett ár különbsége. SZVSZ 4200, és le van tudva.

szomb. okt. 08, 2005 21:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Létezik Domino részletező, mint a vodánál?

szomb. okt. 08, 2005 21:15
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Nem tudom, be lett-e már ide írva, de a
- T-Percek
- Domino Nap Plusz
kedvezmények mellett az
50% Relax 100 havi díj kedvezmény 3 hónapig
is meg lett hosszabbítva 2005. december 31-ig.

Postpaidből mennyi idő után lehet migrálni prepaidbe?
Mennyi a hűségfelmondási díj SIMON esetén, és mennyi HANDSET esetben (SIMON esetén 800 Ft a belépési díj, 2 év hűség esetén, és 5.000 hűség nélkül)?

úgy tudom van hívásrészletező. ha nincs hűségnyilatkozatod akkor szerintem bármikor válthatsz dominora. 4800 forintért kell venned egy alapcsomagot és ebből 4000 lebeszélhető. a harmadikról nem tudok semmit.

szomb. okt. 08, 2005 21:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem tudom, be lett-e már ide írva, de a
- T-Percek
- Domino Nap Plusz
kedvezmények mellett az
50% Relax 100 havi díj kedvezmény 3 hónapig
is meg lett hosszabbítva 2005. december 31-ig.

Postpaidből mennyi idő után lehet migrálni prepaidbe?

szomb. okt. 08, 2005 18:08
arany tag

Hozzászólás 
reklamhang írta:

....Erre azt mondja, lehet hogy véletlenül rakták ki a T főoldalra, elképzelhető hogy lesz, csak teszt jelleggel futott.

Ez így ritka hülyének hangzik (a T részéről).
Inkább tünik lerázó szövegnek.

pén. okt. 07, 2005 19:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
reaxol írta:
Már Dominosoknak is van Internete Ügyfélszolgálat!
A https://domino.t-mobile.hu címen érhető el.
Tudása közel azonos az előfizetésesek Internetes Ügyfélszolgálatához.

Érdekes, hétfőn ment, azóta nem..
De még a honlapon sincs kint!

Épp most hívtam a T-t, és még nem is tudnak erről a Domino Internetes Ügyfélszolgálatról.

Mondom az ipsének, hétfőn ment, azóta nuku!

Erre azt mondja, lehet hogy véletlenül rakták ki a T főoldalra, elképzelhető hogy lesz, csak teszt jelleggel futott.

pén. okt. 07, 2005 19:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
szabo írta:
*#76# A fogadó száma nem jelenik meg.
*#77# Válaszkor a saját számot nem küldi el.

Mik ezek ? Tudja valaki?

Ezeket honnan szedted??? :roll:

csüt. okt. 06, 2005 19:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
vizsla1 írta:
A T-Com + T-Online PoP prgramjáról hallottatok már?

Elindult, regisztrálni - persze - még nem lehet! Hiába na, multicég.

Én tegnap este az 1212-n próbáltam regelni, de nem voltak a helyzet magaslatán, s azt mondták, hgoy a következő számlával, megkérdezés nélkül küldeni fogják a regisztrációs lapot, amin rajta lesz egy 16 jegyű azonosító. Az 1212-n meg csak ezzel, és csak a jövő héttől lehet jelentkezni.

Érdekes, hogy a www.t-com.hu-n található leírásban ilyesmi nem szerepel.

csüt. okt. 06, 2005 19:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:

persze, már be is írtam az off-ba.

Elindult, regisztrálni - persze - még nem lehet! Hiába na, multicég.

csüt. okt. 06, 2005 15:59
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
*#76# A fogadó száma nem jelenik meg.
*#77# Válaszkor a saját számot nem küldi el.

Mik ezek ? Tudja valaki?

csüt. okt. 06, 2005 15:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez így nem jó. Senki nem garantál Nekem semmit se 6 hónapig a westelnél :). S nem ér meg annyi vesződést az egész, hogy 6 hónap után kapjak kb. 1000 Ft-nak megfelelő pontot.

csüt. okt. 06, 2005 7:31
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Kérdésem a Kapcsolatprogramhoz:

- ha a forgalmam alapján elérem már az első hónapban a 600 pontot, akkor a 2. hónapban már igényelhetem is az Aranykártyát, vagy mindenképp ki kell várni a 6 hónapot?

Kód:
3. AZ ARANYKÁRTYA KIBOCSÁTÁSA
3.1. Az Aranykártya a Szolgáltató tulajdona, át nem ruházható, óvadékként vagy zálogként nem köthetô le. A Szolgáltató az alább megjelölt
feltételek együttes megléte esetén bocsát ki Aranykártyát a feltételt teljesítô jogosultak részére. Aranykártyára jogosult az az Elôfizetô
* akinek aktív elôre fizetett Domino szolgáltatását megtestesítô Elôfizetôi Kártyája van;
* az Elôfizetôi Kártyát a Szolgáltató a jogosultság elnyerését megelôzô 8. hónap utolsó napjánál régebben aktiválta;
* a jogosultság elnyerését megelôzô 7 hónapos idôszak elsô 6 hónapja során az Elôfizetôi Kártya havi Kapcsolat pontjainak összege elérte
a Kártyaszabályzat 1. számú mellékletében meghatározott mennyiséget;
* a jogosultnak sem a kibocsátáskor, sem a jogosultság elnyerését megelôzô 7 hónapon belül lejárt számlatartozása vagy hitelkeret túllépése
nincs és nem is volt T-Mobile Magyarország Rt. elôfizetéses ügyfeleként.

vizsla1 írta:
- A pontszámítás már szerződéskötés napján megkezdődik?

Fentiek szerint nem egészen, legalább 1 nap difi van, bár a megfogalmazás érdekes . :roll:

csüt. okt. 06, 2005 0:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:

- ha a forgalmam alapján elérem már az első hónapban a 600 pontot, akkor a 2. hónapban már igényelhetem is az Aranykártyát, vagy mindenképp ki kell várni a 6 hónapot?

- Dominosként hogy a csudába ellenőrzöm, hogy egy adott napon, héten, hónapban hány perc bejövőm volt, s mekkora volt a kimenő forgalmam, ami alapján 50 Ft-onként 1 pontot jóváírnak?

Visszavonulok

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára joc_ csüt. okt. 06, 2005 7:35-kor.

szer. okt. 05, 2005 23:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:

Jól hangzik.

Más:

- Dominosként hogy a csudába ellenőrzöm, hogy egy adott napon, héten, hónapban hány perc bejövőm volt, s mekkora volt a kimenő forgalmam, ami alapján 50 Ft-onként 1 pontot jóváírnak?

szer. okt. 05, 2005 21:18
arany tag

Hozzászólás 
ez mi? eddig nem láttam. http://www.t-mobile.hu/egyeni/szolgalta ... sito.shtml

szer. okt. 05, 2005 20:03
arany tag

Hozzászólás 
tibuu írta:
T68m írta:

Mit kell egyeNlőre vágni?

egyelőre pedig várj...

Semmit nem kell vagni. :) Varni viszon kell akkor. :)

Tegnap este működött. Úgy látszik ez valami kisérleti időszak lehet és még nem stabil...

hétf. okt. 03, 2005 17:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:

egyelőre pedig várj...

Semmit nem kell vagni. :) Varni viszon kell akkor. :)

hétf. okt. 03, 2005 17:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
tibuu írta:
reaxol írta:
A https://domino.t-mobile.hu címen érhetõ el.
Tudása közel azonos az elõfizetésesek Internetes Ügyfélszolgálatához.

Egyenlore:
HTTP 500 - Internal server error
:-)

egyelőre pedig várj...

hétf. okt. 03, 2005 16:19
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
reaxol írta:
A https://domino.t-mobile.hu címen érhető el.
Tudása közel azonos az előfizetésesek Internetes Ügyfélszolgálatához.

Egyelore:
HTTP 500 - Internal server error
:-)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tibuu hétf. okt. 03, 2005 17:00-kor.

hétf. okt. 03, 2005 15:23
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Következő