Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 21:17

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás vodanet
Sziasztok!

Van egy érdekes problémám. Beállítottam mpx200-on a vodagprs-t. Adatkábelen keresztül használom a smartphone.inf driverrel. A beállításokkal nem volt gond, minden úgy van beállítva, ahogy a leírásokban olvastam. Működik is minden rendesen, egy dolgot kivéve: nem csatlakozik ftp serverekhez:( A totalcommander ftp kliens részét használom. Csatlakozik jó sokáig, majd időtúllépés vagy hasonló hiba miatt még a login előtt kiszáll.

Eddig használtam más telcsikkel is a vodanetet, és gond nélkül ment minden. A haveroknak is belőttem már más és más összeállításokkal. De ez nálam miért pont az mpx200-ra váltás után jött ez elő? Gyakran azért nekem fontos lenne az ftp. Nektek működik?

Már régóta olvasom a fórumot, így nagyon megtetszett ez a teló. Ilyen problémáról még nem nagyon olvashattam ebben a topicban. Ha keresés közben elkerülte esetleg a figyelmem vmi, akkor elnézést mindenkitől.

pén. okt. 14, 2005 10:01
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Snakeman írta:
tudom, de sajnos nem volt más választásom... 14 évesen még nem sűrűn vonatozgatok Pestre :roll:

Ja értem... az más! :oops: Akkor remélhetőlegminél előbb kész lesz!

pén. okt. 14, 2005 6:20
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
amzso írta:
Az mitől lehet, hogy egy normális, telepítővel ellátott játékra azt írja ki, hogy nem lehet telepíteni? Helyem van bőven a kártyán, 2003-at használok...

Snakeman: Én megmondtam neked, hogyha a MM-et választod, akkor 1 hónapnál előbb nem látod viszont a telód... Dehát te döntesz...

tudom, de sajnos nem volt más választásom... 14 évesen még nem sűrűn vonatozgatok Pestre :roll:

csüt. okt. 13, 2005 21:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Az mitől lehet, hogy egy normális, telepítővel ellátott játékra azt írja ki, hogy nem lehet telepíteni? Helyem van bőven a kártyán, 2003-at használok...

Snakeman: Én megmondtam neked, hogyha a MM-et választod, akkor 1 hónapnál előbb nem látod viszont a telód... Dehát te döntesz...

csüt. okt. 13, 2005 19:55
arany tag

Hozzászólás 
nah azt mondták a MM-ban, hogy egy hónap míg kész lesz :shock: :? :(

szer. okt. 12, 2005 22:00
arany tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
Nicsak, az alapító! :) :) :)

Attól, hogy ritkán szólok, még, szinte naponta megnézem, hogy miről szól az általam nyitott topic, és őszinte örömömre szolgál, hogy szépen dagad és sok hasznos információtól :wink:
Köszi a többiek nevében is :!:

szer. okt. 12, 2005 21:46
arany tag

Hozzászólás 
Snakeman írta:
NWA írta:
Snakeman írta:
Sziasztok! Az a nagy problémám, hogy a telefonálás közben nincs hang, csak ha kihangosítom úgy lehet beszélni. Headset-nél is működik csak normálisan nem. Tapasztalt már valaki ilyet? Vagy mi lehet a probléma?

Hangszóró szalagkábel hiba... költséges, inkább próbáld meg garanciában elintézni

na ma megy faterom a Media Markt-ba. a telót még nem viszi csak megkérdezi mi a teendő. a kábel a nyitogatástól szakadhatott el?

Zsanéros telefonok népbetegsége.... Egyébként nekem már a második MpX200-ban ment tönkre... :cry:

szer. okt. 12, 2005 21:39
ezüst tag

Hozzászólás mpxnet
udv!
meg tudna valaki mondani h tudom e modemkent a telot, es ha igen milyen beallitasokra van szukseg, voda eseten, vagy milyen program kell hozza? koszi

szer. okt. 12, 2005 21:28
arany tag

Hozzászólás 
Az valóban örömteli dolog hogy a topic alapítói is itt vannak, ezek szerint a többségük még használja a telót. Én, habár kettő van belőle, a tavaly áprilisban vásárolt öregebbet használom, azóta is hibátlan!, tényleg 100% osan müködik. Havi 1 fagyáson kívül (amit 1 bizonyos utszakaszon elindított hívásnál produkál csak a csillagok bizonyos együttállása esetén) tényleg nagyszerüen ketyeg.
A celltrack is müködik, sikeresen indítottam az exe file-t, az internetes részét még nem néztem.

dr.zsoo

szer. okt. 12, 2005 19:45
ezüst tag

Hozzászólás VodaWap GPRS-ot is fogad meg k
Hy ismét én. :) Nektek ment az mpx200 voda gprs wappal? nekem nem. 3 napja szopok rajta és se kép se hang. mia problem? lekértem a beállitást hellomoto.com ról és magam is beállitottam kézzel. jelenleg ott tart, hogy cellular line a kapcsolat és a server kiosztott egy ip t nekem ezt a két kis monitorba látom. tehát van gprs kapcsolat. még byte-ot is fogad meg küld. tehát van kapcsolat. és ennek ellenére nem jelenit meg wap oldalt. se http:// el se wsp:// előtaggal sem. mi lehet a gáz? win2003 original van fent. please help me

szer. okt. 12, 2005 15:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Amikor fölraktam a moblira a midpng_SmartPhone progit s el szeretném indítani a progit ezt írja ki( instaláljam) :Enter the URL of the midlet that you would like to install. ide mit írjak be? Vagy én csináltam valamit rosszul? fölraktam a Javaman-t is de azzal nem tom mit kell csinálni, segítene valaki?

szer. okt. 12, 2005 14:33
arany tag

Hozzászólás 
boti20 írta:
Sziasztok!
Most járt le a telóm garija és fel szeretném tetetni rá a 2003-as soft-ot, de melyiket ? Tud nekem valaki segíteni?
Másik kérdésem, a betaplayer lejátszónál a felíratos filmeknél a feliratot nektek is a teljes képenyőre teszi ki? Elég zavaró, nem lehet látni tőle a filmet!
Előre is köszi a segítségeteket!

szerintem a teló kijelzőjének felbontása miatt lehetlen elolvasni a feliratot. én nem próbáltam még, de nem is akarom. csak szinkronos filmet néztem eddig rajta. meg egy SlipKnoT koncertfelvételt

szer. okt. 12, 2005 11:21
arany tag

Hozzászólás 
Oil írta:
Sziasztok!

Azt hiszem sz..ban vok. A nemrég vásárolt tellóm bekapcsoláskor a hellomoto feliratig jut. Hard resetre az Erasing Flash után kiírja, hogy Format IPSM, aztán semmit nem csinál. Akkor ez most agyhalott???
Előtte volt egy ugyanilyen gépem, azon 2003-as op volt (én tettem rá) tökéletesen működött. Ezen 2002 es ment (direkt nem piszkáltam) ki akartam próbálni ezzel milyen.
Javítható? Ha igen hol és mennyi.
Köszönöm előre is a segítséget.

Hard resetnél várj türelmesen! nekem kb. 5-6 perc míg eltűnik a format ispm felirat. meg még utánna is várni kell a SmartPhone feliratnál

szer. okt. 12, 2005 11:19
arany tag

Hozzászólás 
NWA írta:
Snakeman írta:
Sziasztok! Az a nagy problémám, hogy a telefonálás közben nincs hang, csak ha kihangosítom úgy lehet beszélni. Headset-nél is működik csak normálisan nem. Tapasztalt már valaki ilyet? Vagy mi lehet a probléma?

Hangszóró szalagkábel hiba... költséges, inkább próbáld meg garanciában elintézni

na ma megy faterom a Media Markt-ba. a telót még nem viszi csak megkérdezi mi a teendő. a kábel a nyitogatástól szakadhatott el?

szer. okt. 12, 2005 11:16
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Azt hiszem sz..ban vok. A nemrég vásárolt tellóm bekapcsoláskor a hellomoto feliratig jut. Hard resetre az Erasing Flash után kiírja, hogy Format IPSM, aztán semmit nem csinál. Akkor ez most agyhalott???
Előtte volt egy ugyanilyen gépem, azon 2003-as op volt (én tettem rá) tökéletesen működött. Ezen 2002 es ment (direkt nem piszkáltam) ki akartam próbálni ezzel milyen.
Javítható? Ha igen hol és mennyi.
Köszönöm előre is a segítséget.

szer. okt. 12, 2005 10:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Most járt le a telóm garija és fel szeretném tetetni rá a 2003-as soft-ot, de melyiket ? Tud nekem valaki segíteni?
Másik kérdésem, a betaplayer lejátszónál a felíratos filmeknél a feliratot nektek is a teljes képenyőre teszi ki? Elég zavaró, nem lehet látni tőle a filmet!
Előre is köszi a segítségeteket!

szer. okt. 12, 2005 0:12
arany tag

Hozzászólás 
Nicsak, az alapító! :) :) :)

kedd okt. 11, 2005 22:18
arany tag

Hozzászólás 
Snakeman írta:

kedd okt. 11, 2005 20:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Amikor fölraktam a moblira a midpng_SmartPhone progit s el szeretném indítani a progit ezt írja ki( instaláljam) :Enter the URL of the midlet that you would like to install. ide mit írjak be?

kedd okt. 11, 2005 20:38
ezüst tag

Hozzászólás Re: iGo GPS soft mpx200 ra
koni írta:
Na erre varjatok gombot tesókáim. Ki tudtam próbálni az üzletbe ezt a progit. a GPS navigáció része nem müködött de maga a térképprogi igen és **** durva. ki tudja megszerválni ezt a progit? http://www.i-go.com/
Itt a linkje a gyártónak és SD cardon van a telepitő

"a GPS navigáció része nem müködött"
Itt is egy érdekes link.
Talán ezzel összelehetne kötni az MPx200-at egy Bluetooth-os GPS vevővel.http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6427593276&ssPageName=MERC_VIC_ReBay_Pr4_PcY_BID_IT[/quote]

kedd okt. 11, 2005 19:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Zséééé! kösszi szépen ha esetleg tudsz még ilyeneket ne tarsd magadban :)

kedd okt. 11, 2005 14:46
arany tag

Hozzászólás 
amzso írta:

Akkor irány vissza a Media Markt-ba! Ha szerencséd van, azonnal kicserélik egy másikra, ha nincs, akkor sztem kb. 1 hónap, míg végigjárják a garanciás procedúrát!
Ha belegondolsz, sztem jobban jársz, ha felhozod Pestre (vonat elég olcsó), és akkor 1 héten belül már nálad lehet újra a teló. De előtte mindenképpen kérdezd meg a MM-ot! Egy barátom 1 hónapig várt a MM-os garanciális szervízzel, ami szintén teló volt... Egyébként én is ott vettem, lehet, hogy jelent valamit...

köszi! sztem inkább visszaviszem az MM-be. aztán majd meglátjuk... most már az SD-t se ismeri fel, ha bekapcsolt állatopban rakom be! csak akkor látja, ha kikapcsolom, berakom és a kártyával együtt kapcsolom be :evil:

kedd okt. 11, 2005 12:43
ezüst tag

Hozzászólás SmartPhone n az mpx200 on próbáltam a iGo-t
Mpx200 on ment nekem faxán.
Van egy olyan problémám, hogy a registry editorban nem tudok átirni semmit.?? A betűhomályosítást akarom kivenni. Ezti irja ha ki akarom törölni a clear typot : Unable to perform this operation. meg mindenre. a másik super motro softal ment. ez a 2003 original. Jah meg milyen regedittel lehet a pcről buherni a regedited mert akkor megcsinálom azzal. thx

kedd okt. 11, 2005 11:17
arany tag

Hozzászólás Re: iGo GPS soft mpx200 ra
koni írta:
Na erre varjatok gombot tesókáim. Ki tudtam próbálni az üzletbe ezt a progit. a GPS navigáció része nem müködött de maga a térképprogi igen és **** durva. ki tudja megszerválni ezt a progit? http://www.i-go.com/

smarton próbáltad ki? a link alapján nem egyértelm? hogy megy smarton is.

kedd okt. 11, 2005 10:02
arany tag

Hozzászólás 
Mheadwe írta:
honnan tudok leszedni smartphone-os játékokat?

Itt van néhány:
:arrow: http://www.superphone.nm.ru/index.html

kedd okt. 11, 2005 7:58
ezüst tag

Hozzászólás iGo GPS soft mpx200 ra

hétf. okt. 10, 2005 23:10
arany tag

Hozzászólás 
Snakeman írta:
köszi a segítséget!!! először én is azt hittem, hogy én nyomtam el, de egy hard reset után se javult a helyzet. sajnos szegedi vagyok, de még van fél év garancia a telómra. Media Markt-ban vettem

Akkor irány vissza a Media Markt-ba! Ha szerencséd van, azonnal kicserélik egy másikra, ha nincs, akkor sztem kb. 1 hónap, míg végigjárják a garanciás procedúrát!
Ha belegondolsz, sztem jobban jársz, ha felhozod Pestre (vonat elég olcsó), és akkor 1 héten belül már nálad lehet újra a teló. De előtte mindenképpen kérdezd meg a MM-ot! Egy barátom 1 hónapig várt a MM-os garanciális szervízzel, ami szintén teló volt... Egyébként én is ott vettem, lehet, hogy jelent valamit...

hétf. okt. 10, 2005 22:35
ezüst tag

Hozzászólás 
honnan tudok leszedni smartphone-os játékokat?

hétf. okt. 10, 2005 21:54
arany tag

Hozzászólás 
amzso írta:
Snakeman írta:

Igen, pontosan ezt tapasztaltam én is frissen vásárolt telefonommal. Beadtam garancilás szervizbe, és ott azt mondtál, hogy az egész hangrészét kicserélték! Mivel még nem ismertem a telómat, azt hittem én nyomtam el valamit, de kiderült, hogy hardver hiba!
Ha budapesti vagy, azt tudom tanácsolni, hogy vidd el a Telemaxhoz, és ott 5 munkanapon belül megcsinálják! Nekem azóta jó a telóm.
szerviz címek: Kép

köszi a segítséget!!! először én is azt hittem, hogy én nyomtam el, de egy hard reset után se javult a helyzet. sajnos szegedi vagyok, de még van fél év garancia a telómra. Media Markt-ban vettem

hétf. okt. 10, 2005 21:39
arany tag

Hozzászólás 
Snakeman írta:

Igen, pontosan ezt tapasztaltam én is frissen vásárolt telefonommal. Beadtam garancilás szervizbe, és ott azt mondtál, hogy az egész hangrészét kicserélték! Mivel még nem ismertem a telómat, azt hittem én nyomtam el valamit, de kiderült, hogy hardver hiba!
Ha budapesti vagy, azt tudom tanácsolni, hogy vidd el a Telemaxhoz, és ott 5 munkanapon belül megcsinálják! Nekem azóta jó a telóm.
szerviz címek: Kép

hétf. okt. 10, 2005 21:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Mikor én feltelepítettem megjelent a start-ban egy HTC midlet manager. total commanderben kikerestem a .jar
file-okat, ráklatty és már fel is telepítette. ennyi.

Új, induló smartphone-os oldal
Smartphone Sector

hétf. okt. 10, 2005 20:13
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 

hétf. okt. 10, 2005 20:05
ezüst tag

Hozzászólás 
kinsy! Elvileg fölraktam a mobilra a javát de ha elindítok egy java játékot akkor ezt írja ki:Can't find 'játék neve' (or one of its components).Make sure the path and filename are correct and that all the required libraries are available. Most mit csináljak akkor? Ha valaki tud erre választ akkor legyenszíves írni! Kösszi szépen előre is

hétf. okt. 10, 2005 19:48
arany tag

Hozzászólás Re: celltrack beta 8
Vagany írta:
Mit követsz élőben, mivel, hogy ? Sok a kérdés mi? :wink:

A mobilon futó Celltrack.exe netkapcsolaton keresztül feladja az spv internetoldalára a beállított felhasználó nevet és az adott pillanatban észlelt cellákat. Az észlelt cellák online megjelennek választható képformátumban, amely link segítségével bárhová beilleszthető.

"http://celltrack.spv-developers.com/.../sunone.png"

A kép frissítésekor frissül a telefon pozícióját leíró info is...

hétf. okt. 10, 2005 14:33
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM
arany tag

Hozzászólás 
Mheadwe írta:
Valaki tud adni egy linket olyan progiról amivel le tudom játszani az avi-t? Kösszi

Keress rá!! Ird be a google-be "Betaplayer"

hétf. okt. 10, 2005 14:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Valaki tud adni egy linket olyan progiról amivel le tudom játszani az avi-t? Kösszi

hétf. okt. 10, 2005 14:18
ezüst tag

Hozzászólás 
kinsy! Elvileg fölraktam a mobilra a javát de ha elindítok egy java játékot akkor ezt írja ki:Can't find 'játék neve' (or one of its components).Make sure the path and filename are correct and that all the required libraries are available. Most mit csináljak akkor?

hétf. okt. 10, 2005 14:11
arany tag

Hozzászólás Re: Adókörzet inforáció!
b_cs_ írta:
Sziasztok! Lenne egy problémám, 2003-as rendszerrel! Mért kapok állandóan olyan sms-t hogy Budapest, vagyis ez adókörzetinformáció!?? :( Már minden beállítást végig nyálaztam az smseknél, de nem tudom kikapcsolni! Különben pannonos vagyok ha ez számít! Hol lehet ezt kikapcsolni, vagy valami progit? Segítsetek!! Köszi!! :D

Jaj de sokszor leírtam már :wink: :
Start, Settings, Phone, Channels, Enable channels kockája üres legyen !

hétf. okt. 10, 2005 12:54
arany tag

sunone írta:
Vagany írta:
Az más kérdés, hogy nem tudom mi a gyakorlati haszna, de megy :wink: .

inkább eredménynek tartom, hogy elindult. Haszna majd akkor lesz, ha teljes értékű lesz. Adókörzetre be lehetne állítani profilváltást, sms küldést, riasztást...
pl. ha hazaérek, ne fogadja a munkahelyi hívásokat :P

egyenlőre inkább érdekes, hogy a neten élőben tudom magam követni (ha be van kapcsolva a progi...)

Mit követsz élőben, mivel, hogy ? Sok a kérdés mi? :wink:

hétf. okt. 10, 2005 12:50
arany tag

Vagany írta:
Az más kérdés, hogy nem tudom mi a gyakorlati haszna, de megy :wink: .

inkább eredménynek tartom, hogy elindult. Haszna majd akkor lesz, ha teljes értékű lesz. Adókörzetre be lehetne állítani profilváltást, sms küldést, riasztást...
pl. ha hazaérek, ne fogadja a munkahelyi hívásokat :P

egyenlőre inkább érdekes, hogy a neten élőben tudom magam követni (ha be van kapcsolva a progi...)

hétf. okt. 10, 2005 12:12
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM
vas-tag

Hozzászólás Adókörzet inforáció!
Sziasztok! Lenne egy problémám, 2003-as rendszerrel! Mért kapok állandóan olyan sms-t hogy Budapest, vagyis ez adókörzetinformáció!?? :( Már minden beállítást végig nyálaztam az smseknél, de nem tudom kikapcsolni! Különben pannonos vagyok ha ez számít! Hol lehet ezt kikapcsolni, vagy valami progit? Segítsetek!! Köszi!! :D

hétf. okt. 10, 2005 11:42
arany tag

Hozzászólás 
CellTrack csak 2003as sw-n megy???

Nekem a 2002es sw-el ez a gond:
Végre sikerült megtalálnom az .exe file-t,betettem az sd-re,de futtatáskor kiirja:
can't find celltrack......stb. hibaüzenetet.... :evil: :evil: :evil:

hétf. okt. 10, 2005 11:22
arany tag

john30 írta:
Oksa.
A file cell.zip, 244kb.Feltettem az IPSM/Windows/Appmng/Install-ba,de onnan nem indul semmi.
A számítógépemen a commanderben nem lehet kicsomagolni,hibás a file.

Akkor hogy lehet feletepíteni??? :evil:

Nekem a file:CellTrack.zip mérete:38999 (kicsomagolva:96768)
és nem kell telepíteni csak bemásolni a telóra vagy SD-re és elindítani. Az más kérdés, hogy nem tudom mi a gyakorlati haszna, de megy :wink: .

hétf. okt. 10, 2005 11:17
arany tag

Vagany írta:
john30 írta:
sunone írta:
celltrack beta8-asa már működik a 200-ason.

Kép

Hogy tudom a rapidshare-ról letölteni ezt a progit???? :evil:

Csak egy üres képernyőt hoz ki ha erre lépek:(http://rapidshare.de/files/5277270/CellTrack.zip.html)

Help!!!

A végén a ".html" nem kell.
http://rapidshare.de/files/5277270/CellTrack.zip

Oksa.
A file cell.zip, 244kb.Feltettem az IPSM/Windows/Appmng/Install-ba,de onnan nem indul semmi.
A számítógépemen a commanderben nem lehet kicsomagolni,hibás a file.

Akkor hogy lehet feletepíteni??? :evil:

hétf. okt. 10, 2005 10:45
arany tag

john30 írta:
sunone írta:

Kép

Csak egy üres képernyőt hoz ki ha erre lépek:(http://rapidshare.de/files/5277270/CellTrack.zip.html)

Help!!!

A végén a ".html" nem kell.
http://rapidshare.de/files/5277270/CellTrack.zip

De a fóruon is megvan egy hozzászóláshoz csatolva:
http://www.spv-developers.com/forum/attachment.php?attachmentid=144

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vagany hétf. okt. 10, 2005 11:11-kor.

hétf. okt. 10, 2005 10:33
arany tag

sunone írta:

Kép

Help!!!

hétf. okt. 10, 2005 10:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Tső Mheadwe!

AZ xbar-t érdemesebb a kártyára telepíteni, ne foglalja a helyet a telón. Amint bekapcsolod a telefont betöltődik, előcsalni úgy lehet, hogy a kék gombot benyomva tartod és akkor popup ablakban nyílik meg jobbra-balra nyíllal mozogsz a z alkalmazások közt és a vissza gombbal tudod bezárni őket.

Java itt.

Új, induló smartphone-os oldal
Smartphone Sector

vas. okt. 09, 2005 21:13
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Elvileg nem kell kikapcsolni, de előfordulhat, hogy csak újraindítás után fogja felismerni a kártyát! Igen, lesz egy külön mappa "Mounted Volume" névvel a telóban.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára amzso hétf. okt. 10, 2005 16:55-kor.

vas. okt. 09, 2005 20:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha memó kártyát rakok a telóba akkor előtte ki kell kapcsolnom?S akkor lesz egy külön mappa a memónak?

vas. okt. 09, 2005 19:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudna valaki valami java emulátor linket adni honnan tudom leszedni?

vas. okt. 09, 2005 19:35
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 188  Következő