Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 12:23

Hozzászólás a témához  [ 2144 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 43  Következő
Asztali DVD írók 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
RW lemezekről beszélsz gondolom. Azért az durva lenne, ha -R-ből csak 1-2x-est ismerne fel...
A Time Sleep funkciót milyen lemezre gondoltad még? RAM-ot nem kezel.

szomb. okt. 22, 2005 21:57
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Egy korabbi hozzaszolast szeretnek megcafolni.A tortenet Sony-rol szol.
Sony RDSRGX210 DVD Recorder-rel keszitett felvetel egy Sony "csak" lejatszoban olvashatatlan.A lejatszo kb.1-2napos.Errol ennyit.A lemez talan minuszos,de ez szerintem nem lenyeg,mert abszolut ego.
A recorder a minuszos lemezre hajlando csak timesleep-et csinalni,es meg valami videos trukkot.A lenyeg ebbol csak 1x es 2x sebesseget ismeri.Modern ennel gyorsabb minuszos lemezt fel se ismerte.Pozitiv hogy ez le volt irva a hasznalatiba,es bizony be is tartotta.Sony egy nagy kalap sza..... :D
Azert jobban tetszik ,mint egy videomagno 8)

szomb. okt. 22, 2005 21:50
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tudom... már túlléptünk rajta, de csak most tudtam lepróbálni!
Pana DMR-ES20 le tudja játszani a DVD-RW lemezre készített VR formátumú lemezt. A felvétel természetesen számítógéppel készült, mert az asztali pana író nem tud RW-re VR-ben felvenni. (mint ahogy azt írtátok is)
Tehát felvenni csak RAM lemezre tud (és arra csak VR-ben) VR-ben, lejátszani viszont lejátsza mindegyik lemezről a VR-t.
+ ha RAM lemezre video módban írok géppel, azt is lejátsza! :nemar:
Ha valaki érti rajtam kívül, akkor kérem jelezze! :lol:

pén. okt. 21, 2005 8:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Naja. Mert a Blue ray írókon még 100szoros a haszon. Majd ha már azokon is csak 50%-ot fog, majd leáll azzal is.

csüt. okt. 20, 2005 19:53
Moderátor

Hozzászólás 
A JVC nem óhajt árat csökkenteni, inkább leáll:

'Az olcsó modellek tömeges beáramlása miatt rendkívül gyorsan esik e készülékek ára és ezzel párhuzamosan a gyártók által realizálható haszon is. Ezért az egyik legnagyobb gyártó, a JVC bejelentette, hogy egyes íróinak gyártását teljesen leállítja, míg mások esetében jelentosen visszafogja a termelést és kapacitásait Blue-Ray írók gyártására csoportosítja át.'

http://www.dvdrecorderworld.com/news/287

csüt. okt. 20, 2005 19:02
gyémánt tag

Hozzászólás Re: HDD-s DVD felvevot keresek..
ztuska írta:
Ez azt jelenti, hogy soha nem is lesz TXT, vagy egy ujabb TV eseten igen. Vagy csak a Guide Plus+ hazai elterjedese lesz a megoldas.

Rosszul értelmezed az általam írottakat. Teletext van szinte minden adón csak a Pioneer DVD felvevők már tuner szinten digitalizálják a TV műsort azaz a tunerből már digitális videó jön ki PCM kísérőhanggal. Mivel a TXT adat a sorvisszafutási jel alatt jön ezért ez a jelcsomag nem kerül digitalizálásra. Ebből egyenesen következik, hogy nincs mit dekódolni mivel nincs TXT adatcsomag mert a tunerből már eleve digitális videó jön ki. A Guide Plus+ Electronic Program Guide egy a digitális rendszerekben elterjedt program füzet ami sajnos hazánkban nem elérhető.

Viszont ha Teletext-es TV-t használsz akkor normál TV módban minden további nélkül használhatod a TXT szolgáltatást (csak a DVD felvevő nem foglalkozik a TXT adatokkal)
Persze értelemszerű, hogy a TV-t normál TV módban használod azaz a beprogramozott csatornákat mert az AV programhelyen a TXT jel nélküli videó megy be a DVD felvevőből amin ugye nincs TXT adat (mert leszedi a felvevő digitalizáláskor) tehát a TV TXT dekódere nem talál TXT adást ha az AV csatorna van a TV-n kiválasztva.

Remélem érthető voltam :)

csüt. okt. 20, 2005 12:58
vas-tag

Pepi írta:
A Pioneer felvevőknél már tuner szinten is digitális videó jön ki és emiatt nincs teletext.

Egyébként az idei Pioneer felvevőknél a Guide Plus+ Electronic Program Guide hivatott a műsorinfó megjelenítésére. Sajnos ez a szolgáltatás hazánkban nem működik. Magyarországon egyedül a UPC Direkt műholdas rendszerben létezik ill. angol és német műholdas adások alatt érhető el.

Ez azt jelenti, hogy soha nem is lesz TXT, vagy egy ujabb TV eseten igen. Vagy csak a Guide Plus+ hazai elterjedese lesz a megoldas.

csüt. okt. 20, 2005 12:00
Moderátor

Szala írta:
Hali! DVD felvevo vasarlasat tervezem az elkovetkezo 1/4 evben es ar-minoseg alapjan az alabbi harom mozgat:

- Sony RDR-HX710
- JVC DR-MH30
- Pioneer DVR-530H

...

Koszi:
Szala

Én a helyedben a JVC-t, vagy a Pioneert venném! Ill. felvenném a listára a Panasonicot is.
A Sony-ban szerintem nincs TBC, legalábbis sehol nem láttam felsorolva.
DivX-es HDD-s felvevőt jelenleg az LG és Samsung kínál. A Pioneer, Pana, JVC és Sony felvevőknál szerintem ez nem lesz mostanában. (Újabb modellekben sincsenek - nálunk még nem kaphatókra gondolok.)
Philips íróknál meg csak a HDD nélküli modellek támogatják.

csüt. okt. 20, 2005 9:42
gyémánt tag

ztuska írta:
Sot, nalam a teletext nem is mukodik. Nem tudom, mi lehet az oka. A TV ugyan nem tul fiatal (72 cm LG meg 1998-bol), de a VHS-en keresztul OK volt. Van vkinek otlete?

A Pioneer felvevőknél már tuner szinten is digitális videó jön ki és emiatt nincs teletext.
Egyébként az idei Pioneer felvevőknél a Guide Plus+ Electronic Program Guide hivatott a műsorinfó megjelenítésére. Sajnos ez a szolgáltatás hazánkban nem működik. Magyarországon egyedül a UPC Direkt műholdas rendszerben létezik ill. angol és német műholdas adások alatt érhető el.
Kép

Idézet:
A Pioneer a timer beallitasanal nem engedi a magyar ekezetes karaktereket, de utolagos atnevezessel mar igen. Vicces.

Nekem DVR-520 van és ott nincs ilyen ékezet probléma. Akár időzített felvétel akár manuális átnevezés mindig van magyar ékezet :)

csüt. okt. 20, 2005 7:15
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Ezt újonnan 100 körül adják...

szer. okt. 19, 2005 19:00
vas-tag

Hozzászólás Re: vásárlási tanács kérés
SzRobi írta:
Vásárlás előtt állok,
...
Mire használnám:
o elsődlegesen a mostani (halódó kb. 15 éves) videó magnóm váltanám ki, illetve
o a nem megfelelő időben sugárzott tv műsorokat venném fel egyszeri megnézésre, valamint
o a meglevő családi videókat írnám át DVD-re.

Erre mindketto jo megoldas.
Idézet:
o Számítógépemmel a DVD-s kapcsolat megint csak fontos lenne – jelenleg ezt nem használom, de azt feltételezem a jövőben lesznek erre racionális okok.

Ez alatt mit ertesz?
Idézet:
o Igen régi televízióim vannak – kb. 15-20 évesek – viszont ezek bármikor kimúlhatnak, akkor pedig most korszerűt vásárolnék.
o A készülékeimet hosszú időtávra vásárolom, amit feltehetőleg sokáig tudhatok használni, tehát szempont a várhatóan technikailag előre mutató megoldás.

A két kinézett készülék:
Panasonic DMR-EH60
Pioneer DVR 530

En a Pioneer-t vettem meg (last elozo hozzaszolasomat). Ebben http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin/displayreview.php?reviewid=6076 a tesztben a joember azt rotta fel negativumkent, hogy nincs benne digitalis TV-tuner es csak minuszos lemezeket ir. Bar ez nem olyan nagy hatrany.

szer. okt. 19, 2005 14:28
vas-tag

Szala írta:
Hali! DVD felvevo vasarlasat tervezem az elkovetkezo 1/4 evben es ar-minoseg alapjan az alabbi harom mozgat:

- Sony RDR-HX710
- JVC DR-MH30
- Pioneer DVR-530H

A rangsor valtakozik es jelenleg a Sony all a legjobban.

Nalam a Sony es a Pioneer versenyzett, es vegul a Pioneer-t vettem meg. Eleddig nem bantam meg.
Az az igazsag, hogy meg nem irtam vele DVD-t, csak neztem + TV-bol keszitettem felveteleket HDD-re. Nagyon sok felveteli minoseget tamogat, de szerintem a gyakorlatban az LP (4 ora 1 DVD) meg hasznalhato, a gyengebbekkel nem nagyon erdemes kuzdeni. Peldaul a magyar-sved focimeccs SLP-vel mar nagyon gazos volt. Es nemcsak a mutatott jatek miatt...
Idézet:
3) Ha magyarul alapbol nem is beszel, ekezetes betut felvetel elnevezesnel azert eszik?

A Pioneer a timer beallitasanal nem engedi a magyar ekezetes karaktereket, de utolagos atnevezessel mar igen. Vicces.
Szala írta:
7) Letezik olyan DVD felvevo amelyik kihuzza teletext-bol a musor infokat?

Azt hiszem, a Sony ilyen. A Pioneer bizonyosan nem.
Sot, nalam a teletext nem is mukodik. Nem tudom, mi lehet az oka. A TV ugyan nem tul fiatal (72 cm LG meg 1998-bol), de a VHS-en keresztul OK volt. Van vkinek otlete?

szer. okt. 19, 2005 13:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Használt Philips asztali:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=67903653
Elég jó ár.

hétf. okt. 17, 2005 21:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Házimozis dvd író:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=67668893

hétf. okt. 17, 2005 21:33
ezüst tag

Hozzászólás HDD-s DVD felvevot keresek..

- Sony RDR-HX710
- JVC DR-MH30
- Pioneer DVR-530H

A rangsor valtakozik es jelenleg a Sony all a legjobban. Az alabbi kerdeseim vannak:
1) Akinek van/volt ilyen (S) meg tudja mondani, hogy frame pontosan vag-e?
2) TBC-je ;) van-e?
3) Ha magyarul alapbol nem is beszel, ekezetes betut felvetel elnevezesnel azert eszik?
4) Van valakinek kepe arrol, hogyan is neznek ki a fenti kütyük altal keszitett DVD menuk? Hol lehet ilyen infot talalni? A hasznalati utmutatok sajnos kicsit hanyagul kezelik ezt a kerdest es csak maszatolnak.
5) Valakinek van sejtese, hogy varhatoan mennyit kell varni, hogy ezek DivX-et ismero gyermekei megjelenjenek a piacon?
6) Bar Samsung-on en nem gondolkozom, ezekrol nagyon keveset hallani itt a forumon. Ennek mi az oka?
7) Letezik olyan DVD felvevo amelyik kihuzza teletext-bol a musor infokat?

Koszi:
Szala

hétf. okt. 17, 2005 19:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nincs olyan.

hétf. okt. 17, 2005 10:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi
Skaccok mé ojjan fontos az a magyar Osd? Nagyon csak kevéske szót kell tudni pl:, rec, stop meg mitomén
Amugy akinek van asztali irója annak nmincs olyan, hogy felvétel közbe időközönként halványodik ill. sötétedik akép.?
Visszajátszáskor viszont már nem érződik.

vas. okt. 16, 2005 21:25
vas-tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Az LG R4820-as tud magyarul, az RH7500 nem.

Nekem Lg RH 7500-as van és magyar nyelvű az OSD menü.

csüt. okt. 13, 2005 10:59
ezüst tag

Hozzászólás vásárlási tanács kérés
Vásárlás előtt állok,
két HDD-s DVD író modellt néztem ki, melyek között dönteni szeretnék, ehhez kérném véleményeteket.
Azt gondolom tudom mi a különbség a két típus között, de azt nem érzem, hogy számomra a mindennapos használatban melyik előnyei a fontosabbak, és melyik hátrányai felvállalhatóbbak, tehát melyiket kéne választanom.
Mire használnám:
o elsődlegesen a mostani (halódó kb. 15 éves) videó magnóm váltanám ki, illetve
o a nem megfelelő időben sugárzott tv műsorokat venném fel egyszeri megnézésre, valamint
o a meglevő családi videókat írnám át DVD-re.
o Számítógépemmel a DVD-s kapcsolat megint csak fontos lenne – jelenleg ezt nem használom, de azt feltételezem a jövőben lesznek erre racionális okok.
o Igen régi televízióim vannak – kb. 15-20 évesek – viszont ezek bármikor kimúlhatnak, akkor pedig most korszerűt vásárolnék.
o A készülékeimet hosszú időtávra vásárolom, amit feltehetőleg sokáig tudhatok használni, tehát szempont a várhatóan technikailag előre mutató megoldás.

A két kinézett készülék:
Panasonic DMR-EH60
Pioneer DVR 530

köszi

csüt. okt. 13, 2005 8:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Niko írta:
Ezt másnak is megjátszák, ha nem máshol vásároltad a géped és van egy kis ismeretséged!
Persze a régebbi gép nem túlkoros! :roll:

Úgy értettem, hogy csak akkor cserélik, ha ott vetted, és mivel ez volt az utolsó darab, az utolsó előttit, meg hónapokkal ezelőtt eladták, így csak nekem cserélik. :)

csüt. okt. 13, 2005 8:02
vas-tag

Hozzászólás 
krav írta:
Lex írta:
Van egy Panasonic DMR-ES10-es íróm. Le akarom cserélni vincsisre. A Pana EH50-re kicserélnék a boltban 65 eFt ráfizetéssel, vagy vennék egy Pioneer 433H-t 100 eFt-ért. Nektek mi a véleményetek?

Hali! Hol van ez a bolt?

Ezt másnak is megjátszák, ha nem máshol vásároltad a géped és van egy kis ismeretséged!
Persze a régebbi gép nem túlkoros! :roll:

csüt. okt. 13, 2005 6:17
Moderátor

Hozzászólás 
www.jvc1.hu

- JVC DR-M10: 49.990 Ft
- JVC DR-M100: 64.990 Ft

szer. okt. 12, 2005 23:02
ezüst tag

Hozzászólás 
krav írta:
Hali! Hol van ez a bolt?

Pesttől 200 km, de csak az enyémet cserélik be, mert ezt is náluk vettem egy hónapja.

szer. okt. 12, 2005 17:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Lex írta:
Van egy Panasonic DMR-ES10-es íróm. Le akarom cserélni vincsisre. A Pana EH50-re kicserélnék a boltban 65 eFt ráfizetéssel, vagy vennék egy Pioneer 433H-t 100 eFt-ért. Nektek mi a véleményetek?

Hali! Hol van ez a bolt?

szer. okt. 12, 2005 15:22
Moderátor

Hozzászólás 
Inkább selejtes 'márka'! :D

szer. okt. 12, 2005 13:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Egy pár hét oszt 10ezerér is lehetlessz írót venni:
Eurosky DVD író DVDR1000
Cikkszám: 307797, DVD+R/RW felvétel, DVD±R/RW, DVD-video, CD-R/RW, (S)V-CD lejátszás, 2, 3, 4 és 6 óra felvétel, LPCM sztereó felvétel Dolby Digital és DTS lejátszás, Multi-System TV tuner (99 programhely), Showview/Videoplus, VPS/PDC, Beépített felvétel idõzítés, Teljes euro Scart bemenet és kimenet, DVD+R író
23990,00 Ft
(29987,50)
www.Metro.co.hu
Lehet ez is "hibás darab" ?

szer. okt. 12, 2005 13:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Értetettem amit írtál. De mit kezdesz két íróval, ezért gondoltam a Panára. 40 felett úgysem lehet eladni.

Tudok mit kezdeni két íróval. :D
A lényeg, hogy miben jobb a Pio 433-as a Pana EH50-nél?

kedd okt. 11, 2005 23:49
Moderátor

Hozzászólás 
joeba_dma írta:
Eddig szinte minden szórakoztató elektronikai cikkem Sony (TV, VIDEO, Handycam és music ceneter, most pedig dvdrw) és nem is volt gond vele kivéve a dvd irót ezidáig

Mindig akadnak hibás darabok, szériák.

kedd okt. 11, 2005 20:56
Moderátor

Hozzászólás 
Lex írta:
A Pioneer-nál a 100 eFt a teljes ár! Csak abba nem tudom beszámíttatni az ES-10-est, tehát akkor az megmarad.

Értetettem amit írtál. De mit kezdesz két íróval, ezért gondoltam a Panára. 40 felett úgysem lehet eladni.

kedd okt. 11, 2005 20:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi
Itt nálunk ukránba, még pontosabban ungváron a fentebb emlitett dvd+vhs combo-t ~285 usd ér belehet szerezni, amit saját szemmel láttam sőtt kifejezetten a video kamerákért meg ide járnak a "Magyarorazágiak" azért mert a magyarországon forgalmazott termékek kevésbé megbizhatóbbak mint az itteniek ( Ezt magyar ismerőseim mondták). Hogy miért azt nem tudom, csak arra gondolok, hogy lehet ezeket máshol rakják össze.
Visszatérve a minőségre még annyit szeretnék emliteni, hogy amit vettem a METRO -ból Sony rdr gx-210 et elég silány a megbizhatósága dvd irás tekintetében. Jut eszembe vettem minap egy bőr forgósszéket szintén a Metróból, aminek nagyon örültem addig amig nem kellett összeszerelnem. Ugyanis nem volt hozzá csavar, és kénytelen voltam átfúrni a gyári menetet.
Eddig szinte minden szórakoztató elektronikai cikkem Sony (TV, VIDEO, Handycam és music ceneter, most pedig dvdrw) és nem is volt gond vele kivéve a dvd irót ezidáig

kedd okt. 11, 2005 17:30
ezüst tag

Hozzászólás 
A Pioneer-nál a 100 eFt a teljes ár! Csak abba nem tudom beszámíttatni az ES-10-est, tehát akkor az megmarad.

kedd okt. 11, 2005 17:17
Moderátor

Hozzászólás 
Hm, én a Panát ajánlanám ennyiért!

kedd okt. 11, 2005 14:33
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd okt. 11, 2005 12:06
Moderátor

Hozzászólás 
Panashop:

- Pana DMR-E75V: 94990 Ft (VHS DVD-író kombó, dupla tunerrel)

kedd okt. 11, 2005 10:49
Moderátor

Hozzászólás 
A haverok oroszoktól vásárolnak? :)

hétf. okt. 10, 2005 23:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi
Én is találtam csemegét, mindössze 325$ ér. Igaz nem nagyon ösmerem miféle márka, de haverok monták, hogy akik vettek nem panaszkodtak még rá. Ja és divxet is tud.
http://www.bbk-online.ru/tovary/DVD_rek ... 9937S.html

hétf. okt. 10, 2005 23:53
Moderátor

Hozzászólás 
3 új Philips modell.
EW:

- Philips DVDR3320V: 114.990 Ft (VHS, +R, RW, iLink) - nagyon drága, főleg hogy akcióként hírdetik :)

MM Fehérvár:

- Philips DVDR3355: 64.990 Ft (+-R, RW; iLink; DivX)
- Philips DVDR3300H: 99.990 Ft (+-R, RW, 80 GB HDD; iLINK)

hétf. okt. 10, 2005 19:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sajnos még a Made in Hungary Philipsekben sincs magyar.

hétf. okt. 10, 2005 15:36
vas-tag

Hozzászólás 
Köszönöm a segítségeteket!

hétf. okt. 10, 2005 14:45
Moderátor

Hozzászólás 
A magyar honlap műszaki adatlapja egy nagy nulla. Én is éppen meg akartam őket kérdezni. :)

hétf. okt. 10, 2005 14:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Niko írta:
Tisztelt PEPI!

Azt szeretném még megkérdezni, hogy az LG RH4820-ban van-e TBC képjavító rendszer?
Köszönöm!

Ha esetleg valaki más tudja, annak is köszi!

Erre sajnos nem tudok választ adni. Javaslom, hogy az LG Magyarországnál érdeklődj ill. nézd meg a készülék műszaki adatlapját. Ha a készülékben van TBC akkor azt jelezni is szokták.

hétf. okt. 10, 2005 14:01
Moderátor

Hozzászólás 
Az LG R4820-as tud magyarul, az RH7500 nem.

hétf. okt. 10, 2005 13:28
vas-tag

Hozzászólás 
Tisztelt PEPI!

Azt szeretném még megkérdezni, hogy az LG RH4820-ban van-e TBC képjavító rendszer?
Köszönöm!

Ha esetleg valaki más tudja, annak is köszi!

hétf. okt. 10, 2005 13:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Niko írta:
Tudna valaki segíteni, hogy melyik HDD-s íróban van Magyarnyelvü menü?
Pioneer DVR 520
530
433

Sony RDR HX 710

LG RH 4820
7500

Köszönöm!

A Pioneer felvevői nem tartalmaznak magyar menüt.

hétf. okt. 10, 2005 12:11
vas-tag

Hozzászólás 
Tudna valaki segíteni, hogy melyik HDD-s íróban van Magyarnyelvü menü?
Pioneer DVR 520
530
433

Sony RDR HX 710

LG RH 4820
7500

Köszönöm!

hétf. okt. 10, 2005 12:09
ezüst tag

Hozzászólás 
A spórolás egy dolog, de 40-50 átkötés miatt egy ekkora méretű nyákra a másik oldal igen sokba kerül (ha ismered a nyák készítés ipari dolgait, fotó, hullám forrasztás, ...). Az inkább lenne pocséklás. Ráadásul nagyobb a hibás végtermék esélye is. Ha megnézed az utolsó képet, akkor azon láthatod az arany színű PET kondikat. Szóval van ott minőség, de csak ott, ahol szükséges. Jó drágán bárki tud gyártani, de optimális költséggel jó minőséget piacképesen, már kevesen.

vas. okt. 09, 2005 14:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ki az aki nem spórol? Ha mégsem spórol, akkor annak NAGYON megkérik az árát.
Ha valamin darabonként 5centet tudnak spórolni más megoldással, akkor azt választják.

szomb. okt. 08, 2005 19:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Lex írta:
Ha valakit érdekel a Panasonic DMR-ES10 belseje.

Hát elég érdekes az a sok átkötés a pana alaplapján...
Akkor szoktak ilyeneket használni, ha nem akarnak 2 oldalas (vagy 1 oldalas, de többrétegű) panelt készíteni... Már a pana is ennyire spórol?
Nem gongoltam volna... :-(

szomb. okt. 08, 2005 12:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
:) Elég ritkán használod Te azt a gépet! :wink:

tv műsorok, gyerek felvételek dvd-re írása.

pén. okt. 07, 2005 17:26
Moderátor

Hozzászólás 
:) Elég ritkán használod Te azt a gépet! :wink:

pén. okt. 07, 2005 16:20
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2144 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 43  Következő