|
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok
Szerző |
Üzenet |
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
Megyo írta: Most jött az sms, hogy "a szolgáltató engedélyezte a számhordozást a hálózatukból". A tényleges számhordozás és a Bónuszba való átállítás pedig 26-án fog végbemenni. Miért tart ez ilyen sokáig?
A szolgáltatók között előre egyeztetett számhordozási napok vannak?
A fenéket! Gyors munka ritkán jó!
Én is így jártam Voda->PGSM. Az egykapusat választottam. Bementem egy PGSM "szaküzletbe" és kezdeményeztem a számhordit. A csaj azt mondta, hogy 2-4 nap. Várok, várok, várok, ..... semmi. Másfél hét után rájuk kérdezek a 1270-en, hogy mi a helyzet erre azt mondta a csaj, hogy itt nem látszik semmi. Vissza a "szaküzletbe" újra az egész (idegesen). Erre még aznap hívnak a Panitól, hogy elvégezték a dolgot. Ezután már csak be kellett menni a területi képviseletre és meg kellett kötni egy publikus tarifacsomagot. Majd adtak időpontot, hogy mikor fog megtörténni a tényleges átállás Panira. Pl.: 10.31 18:00-22:00-ig. Ekkor nem voltam elérhető. Majd ezután (1 hónap múlva) léphettem át nem publikus tarifacsomagba. Gyorsan megy ez!!!
|
csüt. okt. 20, 2005 12:49 |
|
|
Megyo
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 279 Tartózkodási hely: Odaát
|
Most jött az sms, hogy "a szolgáltató engedélyezte a számhordozást a hálózatukból". A tényleges számhordozás és a Bónuszba való átállítás pedig 26-án fog végbemenni. Miért tart ez ilyen sokáig?
A szolgáltatók között előre egyeztetett számhordozási napok vannak?
|
csüt. okt. 20, 2005 12:07 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
Kano írta: Tejberizsa írta: Nekem se mondták most a héten amikor felhívtak! Pedig vártam, de semmi! Mindegy, megvan a neve és a hívás ideje, úgyhogy erre már lehet hívatkozni. hallgassák vissza! Amúgy nekem már ez lesz a 4. levelem! Nekem sem mondták de én rákérdeztem. A felvételt meg nem hallgatják senki kedvéért.(Ûrgolyhók: "Nem lassítunk senki kedvéért!" )Ez a nem teljeskörû tájékoztatás. Nekem volt egy számlareklamációm ahol a csaj elismerte, hogy igazam van de mégis azt mondták, hogy jogtalan a reklamáció. Nem érdekelte õket a felvétel.
Egyszer nekem is volt egy reklamációm, közöltem velük, hogy a szórólapjuk, a weblapjuk, és a wapoldaluk három különböző információt tartalmaz, erre ők közölték, hogy mindegyik rosz, az ászf apróbetűje az igazi...
|
csüt. okt. 20, 2005 11:36 |
|
|
Megyo
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 279 Tartózkodási hely: Odaát
|
Ha jól tudom, az üfsz-os felvételeket max 2-3 hétig őrizgetik, aztán törlik...
|
csüt. okt. 20, 2005 11:18 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Bíkíscsábá
|
Ja, és ez most volt 3 hete és nem júniusban.
|
csüt. okt. 20, 2005 10:48 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Bíkíscsábá
|
Érdekes haver úgy játszotta meg a Bonuszát, hogy betelózott az 1270-re és mondta, hogy van egy Bonuszos papírja. Az ügyfélszolga azt igérte, hogy akkor átrakja ebbe a a csomagba az előfizetését.
2 nap múlva hívja az 1270-et, mert nem jött sms-e a tarifacsomagváltásról. A másik ügyfélszolga azt mondta neki, hogy semmit nem lát, hogy történt volna. Felháborodottan közölte velük a dolgot és mondta a hívás idejét és az ügyéntéző nevét.
Másnap hívták, elnézést kértek tőle vagy 5x és átrakták a Bonuszba a meglevő előfizúját. Szóval akkora káosz van a Vodkánál, hogy csak na!
|
csüt. okt. 20, 2005 10:44 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
Ebydr írta: En is reklamaltam telefonon a havidij lebeszelhetoseg kapcsan. Elhajtott az urge rendesen. Tegnap elott irtam nekik egy olyan emailt, amit nem tesznek zsebre. Akit erdekel, annak atkuldom. Meg nem valaszoltak.
Nem is fognak. Szerintük a reklamáló le van s....a.
|
csüt. okt. 20, 2005 10:42 |
|
|
Ebydr
arany tag
|
En is reklamaltam telefonon a havidij lebeszelhetoseg kapcsan. Elhajtott az urge rendesen. Tegnap elott irtam nekik egy olyan emailt, amit nem tesznek zsebre. Akit erdekel, annak atkuldom. Meg nem valaszoltak.
|
csüt. okt. 20, 2005 10:33 |
|
|
Kano
platina tag
|
Tejberizsa írta: Nekem se mondták most a héten amikor felhívtak! Pedig vártam, de semmi! Mindegy, megvan a neve és a hívás ideje, úgyhogy erre már lehet hívatkozni. hallgassák vissza! Amúgy nekem már ez lesz a 4. levelem!
Nekem sem mondták de én rákérdeztem.
A felvételt meg nem hallgatják senki kedvéért.(Űrgolyhók: "Nem lassítunk senki kedvéért!" )Ez a nem teljeskörű tájékoztatás. Nekem volt egy számlareklamációm ahol a csaj elismerte, hogy igazam van de mégis azt mondták, hogy jogtalan a reklamáció. Nem érdekelte őket a felvétel.
|
csüt. okt. 20, 2005 10:24 |
|
|
Megyo
arany tag
|
.gúnár. írta: Asszem múltkor már igért nekünk 1 hét szabit
Na pont ezért mondom...
|
csüt. okt. 20, 2005 8:47 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Megyo írta: Olaj a tűzre!
Majd Macika gyomlál, csak még várakozó állásponton van. Asszem múltkor már igért nekünk 1 hét szabit, most lehet, hogy meg is teszi. Hiányozni fogtok.
|
csüt. okt. 20, 2005 8:30 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
pampika írta: mz írta: csak a havidíjon felül van -28% Nekem meg ezt nem mondták...
Nekem se mondták most a héten amikor felhívtak! Pedig vártam, de semmi! Mindegy, megvan a neve és a hívás ideje, úgyhogy erre már lehet hívatkozni. hallgassák vissza!
Amúgy nekem már ez lesz a 4. levelem!
|
csüt. okt. 20, 2005 7:50 |
|
|
Megyo
arany tag
|
Olaj a tűzre!
|
csüt. okt. 20, 2005 7:41 |
|
|
Kano
platina tag
|
Megyo írta: Na, most fog elszabadulni az anyázás!
Neeem! De gunár-nak igaza van.
|
csüt. okt. 20, 2005 7:19 |
|
|
Megyo
arany tag
|
Na, most fog elszabadulni az anyázás!
|
csüt. okt. 20, 2005 7:04 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:14-kor.
|
szer. okt. 19, 2005 14:02 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Nincs új határidő
Okt vége a határidő mindenkinek.Erre mondta a csaj,hogy ha addig nuku levél,akkor be kell menni és hivatkozni arra,hogy elvileg van levél,csak nem ért oda és úgy is megfogják kötni...
|
szer. okt. 19, 2005 13:45 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
És mit mondtak, meddig lehet a szerződést megkötni? Mert október 30. most a határidő és a levél tuti nem jön meg addig senkinek az "igen"-esek közzül!! Mi lehet az új határidő és vajon a régebbi bónusz levelek is érvényesek az új határidőig (ha van egyáltalán új 6áridő)?
|
szer. okt. 19, 2005 13:15 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
mz írta: csak a havidíjon felül van -28%
Nekem meg ezt nem mondták...
|
szer. okt. 19, 2005 12:25 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:14-kor.
|
szer. okt. 19, 2005 10:59 |
|
|
Kano
platina tag
|
.gúnár. írta: Pár oldallal korábban írtam Adriennről az Europarkban. Tegnap szerettem volna kötni egy Házimobilt, és oda vitt az utam. Persze ő szólított. Megbarátkoztam a gondolattal, hogy vele kell társalognom. Aztán jött a meglepetés. Emlékezett rám, hogy kb. másfél hónapja voltam ott Bónusz ügyben és nem volt hajlandó átváltani meglévő kártyámat. Mondtam, hogy a Westendben végül elintéztem. Elnézést kért, mert félreértett, azt hitte, nem akarok mellé új előfizetést. Erre én mondtam neki, hogy lehet, hogy nem hangsúlyoztam eléggé. Miután kölcsönösen tisztáztuk a félreértést, röpke 3 óra alatt lett is Házimobil Sim only-m, de ez már más napra tartozik, a 3 óra nem az ő sara. A lényeg az, hogy ha esetleg valakinek nem váltanák át a meglévő kártyáját és új Bónuszt is akar, nyugodtan mehet hozzá is. Remélem azt is félreértettem, amikor első alkalommal azt mondta, hogy a BYOP díjszabása jobb, mint a Bónuszé. Összességében kedves, aranyos kiscsaj, csak gondolom néha az ő p..cijuk is tele van a kellemes ügyfelekkel.
No meg a nehéz napok.
|
szer. okt. 19, 2005 10:46 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Pár oldallal korábban írtam Adriennről az Europarkban. Tegnap szerettem volna kötni egy Házimobilt, és oda vitt az utam. Persze ő szólított. Megbarátkoztam a gondolattal, hogy vele kell társalognom. Aztán jött a meglepetés. Emlékezett rám, hogy kb. másfél hónapja voltam ott Bónusz ügyben és nem volt hajlandó átváltani meglévő kártyámat. Mondtam, hogy a Westendben végül elintéztem. Elnézést kért, mert félreértett, azt hitte, nem akarok mellé új előfizetést. Erre én mondtam neki, hogy lehet, hogy nem hangsúlyoztam eléggé. Miután kölcsönösen tisztáztuk a félreértést, röpke 3 óra alatt lett is Házimobil Sim only-m, de ez már más napra tartozik, a 3 óra nem az ő sara. A lényeg az, hogy ha esetleg valakinek nem váltanák át a meglévő kártyáját és új Bónuszt is akar, nyugodtan mehet hozzá is. Remélem azt is félreértettem, amikor első alkalommal azt mondta, hogy a BYOP díjszabása jobb, mint a Bónuszé. Összességében kedves, aranyos kiscsaj, csak gondolom néha az ő p..cijuk is tele van a kellemes ügyfelekkel.
|
szer. okt. 19, 2005 8:41 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 348 Tartózkodási hely: Budapest
|
nekem is jól jönne a pannonnál vmi non-public tarifa
most djuice-m van ,de csak a non-stop sms miatt...
kár, hogy nem lehet kártyást egy ügyfélszám alá tenni )
|
szer. okt. 19, 2005 7:26 |
|
|
Kano
platina tag
|
Darth Smoke írta: Így van, pont ez azt algoritmust használtam én is... Azért is örülök a Pannon Családi Csomagnak, mert a család úgyis Pannonos, úgyhogy átvonulunk valami számlás csomagba... (by Darth Smoke)
Nem tudsz szerezni valami nem publikusat magadnak?
|
kedd okt. 18, 2005 22:18 |
|
|
Darth Smoke
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 739 Tartózkodási hely: La Hongrie
|
pampika írta: Ha nem engedik átrakni a mostani előfizumat bónuszba,akkor csesszék meg,nem kötök semmit.
Így van, pont ez azt algoritmust használtam én is...
Azért is örülök a Pannon Családi Csomagnak, mert a család úgyis Pannonos, úgyhogy átvonulunk valami számlás csomagba...
(by Darth Smoke)
|
kedd okt. 18, 2005 21:03 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Ha nem engedik átrakni a mostani előfizumat bónuszba,akkor csesszék meg,nem kötök semmit.Ha minden esetleg klappolna,akkor is úgy csinálnám,hogy új kari megköt+ régi átrakat és egy hó múlva új kari fapofával visszaad.
|
kedd okt. 18, 2005 20:47 |
|
|
Darth Smoke
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 739 Tartózkodási hely: La Hongrie
|
pampika írta: De imádom az ilyet....már csomószor reklamáltam,hogy nem jön a levél.mindig ígérték,hogy majd jön az.Direkt rákérdeztem,hogy anélkül működik-e a dolog,erre közölték,hogy nem,csak levéllel...
Erről beszéltem. Velünk is közölték a helyszínen, hogy a meglévő előfizumat nem rakja át, hiába kötnék mellé (ott helyben) egy másikat. Ez nem igaz, hogy pofára meg szerencsére megy a dolog...
(by Darth Smoke)
|
kedd okt. 18, 2005 19:43 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Kano írta: Nekem is azt mondta a néni, hogy ha nem kapnék levelet akkor is mehetnék megkötni a csomagot mert tett jelet a nevem mellé(bár én nem vagyok Vodás csak a Vodától hordoztam a számom régebben).
De imádom az ilyet....már csomószor reklamáltam,hogy nem jön a levél.mindig ígérték,hogy majd jön az.Direkt rákérdeztem,hogy anélkül működik-e a dolog,erre közölték,hogy nem,csak levéllel...
|
kedd okt. 18, 2005 19:40 |
|
|
Kano
platina tag
|
Darth Smoke írta: Te miről beszélsz??? A Pannonnál jelenleg csak és kizárólag a Pannon 50-100-...-1000 és a djuice számlás csomagot választhatod, és mindegyikben lebeszélhető teljes egészében a havidíj, igaz, percalapon. Én - bár van Bónusz papírom - megyek a Pannonhoz családilag. A Voda a nénikéjét szívassa a havidíj felett, meg jöjjenek hogy meglévő előfizut nem lehet áttenni, meg a dilettáns barom ügyfélszolgálattal. Ha letelik a BYOP-hűségem, lemondom azonnal. (by Darth Smoke)
Egyetértek.
|
kedd okt. 18, 2005 19:29 |
|
|
Darth Smoke
platina tag
|
Megyo írta: Most gondoljatok bele. Kötsz egy Pannonos előfizut (szép kis havidíjjal), aminek a felét le tudod beszélni, szemben a Bónusszal, ahol az egészet lebeszélheted. Aztán előfizunként kicsengeted a 890 Ft-ot, ami ugye a Bónusznál megintcsak olcsóbb (375 Ft)!!!!! Ennyit a Pannonról...
Te miről beszélsz???
A Pannonnál jelenleg csak és kizárólag a Pannon 50-100-...-1000 és a djuice számlás csomagot választhatod, és mindegyikben lebeszélhető teljes egészében a havidíj, igaz, percalapon.
Én - bár van Bónusz papírom - megyek a Pannonhoz családilag. A Voda a nénikéjét szívassa a havidíj felett, meg jöjjenek hogy meglévő előfizut nem lehet áttenni, meg a dilettáns barom ügyfélszolgálattal. Ha letelik a BYOP-hűségem, lemondom azonnal.
(by Darth Smoke)
|
kedd okt. 18, 2005 19:17 |
|
|
Kano
platina tag
|
Nekem is azt mondta a néni, hogy ha nem kapnék levelet akkor is mehetnék megkötni a csomagot mert tett jelet a nevem mellé(bár én nem vagyok Vodás csak a Vodától hordoztam a számom régebben).
|
kedd okt. 18, 2005 19:15 |
|
|
Kano
platina tag
|
Megyo írta: Igen, csak belehúz, de a Vodát utól nem éri. Most gondoljatok bele. Kötsz egy Pannonos előfizut (szép kis havidíjjal), aminek a felét le tudod beszélni, szemben a Bónusszal, ahol az egészet lebeszélheted. Aztán előfizunként kicsengeted a 890 Ft-ot, ami ugye a Bónusznál megintcsak olcsóbb (375 Ft)!!!!! Ennyit a Pannonról...
OFF
Az lehet, de a Vodánál min 8 perc a várakozási idő egy semmit sem tudó ügyfélszolgára. Ráadásul hiába lebeszélhető a dolog, ha folyton figyelned kell a számlázásnál, hogy hol dobnak át. Nekem elegem lett belőlük. Ráadásul még hülyének is nézik az embert. Ezt nagyon utálom.
ON
|
kedd okt. 18, 2005 19:13 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Miért, nekem már első héten ezt mondták. Mondták, hogy nem is küldenek levelet, fáradjak be.
Guni
|
kedd okt. 18, 2005 18:47 |
|
|
poirot_
arany tag
|
Nem irigyellek benneteket. Másrészt viszont felmerül a kérdés bennem: miért ragaszkodtok ahhoz a levélhez Többen leírták itt, hogy más út is vezet a Bónuszhoz, nem csak a "sárga".
Amikor itt olvastam a lehetőségről, a következőket tettem.
- felhívtam az ügyfélszolgálatot
- kértem, hogy keressen meg az ügyfélmegtartó csoport
- mikor visszahívtak azt mondtam, hogy az egyik konkurens szolgáltatótól, a Vodánál kedvezőbb díjú ajánlatot kaptam
- világossá tettem, hogy ha nem ajánlanak a jelenleginél jobb percdíjakat (SWIOP volt), akkor viszem a számom máshová
- megígérték, hogy megvizsgálják a dolgot és majd jelenkeznek
- pár nap múlva kerestek és kérdezték, megfelel-e a Bónusz díjcsomag
- mondtam, igen
- az első hívásomtól számított egy hét múlva meg volt a csomag
Nem kellett levél, nem volt ígérgetés, vagy bármi más duma. Részemről megfelelő hangvételű fellépésre volt szükség és egy mondatra, hogy decemberben hordozok plusz egy számot. Persze ez nem lesz kötelező. Havi 6-7 ezres számláim voltak.
Nem értem, másnak miért nem működik hasonlóképpen
Azóta megkaptam az első számlát, és nem találtam benne hibát. (Ettől függetlenül lehet, hogy van, ezért akinek volt számlázási problémája, írja le legyen szíves, mire figyeljek oda.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára poirot_ kedd okt. 18, 2005 18:48-kor.
|
kedd okt. 18, 2005 18:44 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Hát nekem ezt mondták...és elvileg én sem vagyok 'új',hisz már július vége óta várom a levelem,szal ez már a 2. bejegyzés lenne a nevem mellett.Hülyék ezek...
|
kedd okt. 18, 2005 16:32 |
|
|
Megyo
arany tag
|
pampika írta: Hát erre azt mondta a néni,hogy mivel elvileg be van jegyezve a nevemhez a lehetőség,így lehet menni levél nélkül is,hivatkozni kell a hívásra (meg a sokszori ígéretre) és akkor kicsit hosszabb folyamattal,de elvileg megkapom a csomit.Grat az okosoknak...
Behorpad a homlokom! Ezt komolyan mondod? Én több mint 2 hónapig vártam arra a nyamvadt levélre, és belsős segítséggel tudtam csak bejegyzést tetetni a nevem mellé, erre most meg az "újak"-nak azt mondják, hogy már ott van a bejegyzés. Elmennek oda, ahova most én gondolom....
|
kedd okt. 18, 2005 16:29 |
|
|
Megyo
arany tag
|
pampika írta: utána majd jól beszivatják azokat,akik csak emiatt mentek a pannonhoz,vagy vettek még egy előfizut
Ebben van valami....
|
kedd okt. 18, 2005 16:18 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
csendes írta: Én promóciós jelleget érzek most ebben.
Pancsi írta : "Szolgáltatásunkat 2005. október 18. és 2006. január 31. között az alábbi számlás tarifacsomagokra rendelheti meg:" ; vagyis utána majd jól beszivatják azokat,akik csak emiatt mentek a pannonhoz,vagy vettek még egy előfizut
Jah,felhívtak az IGEN sms miatt...újra elmondták a mesét.És NEM volt arról szó,hogy a kedvezményes díjakkal csak az előfizun túl lehet beszélni.Ezeket a hívásokat is rögzítik Mert ha igen,akkor erre lehet hivatkozni
Megkérdeztem,hogy mi van,ha nem ér ide okt. 31-ig a levél??? Hát erre azt mondta a néni,hogy mivel elvileg be van jegyezve a nevemhez a lehetőség,így lehet menni levél nélkül is,hivatkozni kell a hívásra (meg a sokszori ígéretre) és akkor kicsit hosszabb folyamattal,de elvileg megkapom a csomit.Grat az okosoknak...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pampika kedd okt. 18, 2005 16:20-kor.
|
kedd okt. 18, 2005 16:16 |
|
|
Megyo
arany tag
|
Srácok, szerintem a Voda egyébként változtatni fog a GPRSnet árakon, vagy más konstrukciókat vezet be. Láttátok már a T-mobile új netcsomagjait? 1GB 9990 Ft-ért?
A Vodánál kb. 9500 Ft-ba (pontosan most nem tudom) kerül a 0,5 GB....
|
kedd okt. 18, 2005 15:39 |
|
|
Megyo
arany tag
|
Tejberizsa írta: grafikus írta: http://www.pgsm.hu/kedvezmenyek/csaladi.php Thx! Jééé...a Pannon belehúz!
Igen, csak belehúz, de a Vodát utól nem éri.
Most gondoljatok bele. Kötsz egy Pannonos előfizut (szép kis havidíjjal), aminek a felét le tudod beszélni, szemben a Bónusszal, ahol az egészet lebeszélheted. Aztán előfizunként kicsengeted a 890 Ft-ot, ami ugye a Bónusznál megintcsak olcsóbb (375 Ft)!!!!!
Ennyit a Pannonról...
|
kedd okt. 18, 2005 15:36 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
|
kedd okt. 18, 2005 13:29 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
skynet írta: CineDOG írta: Két éve még senki sem álmodott ilyen 0FT-os dolgokról szerintem. Meseszerű lett volna. 5éve meg pláne. Vajon mi lesz 5év múlva? gondolatátvitel 50 forintos percdíjjal
|
kedd okt. 18, 2005 10:48 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Két éve még senki sem álmodott ilyen 0FT-os dolgokról szerintem. Meseszerű lett volna. 5éve meg pláne. Vajon mi lesz 5év múlva?
|
kedd okt. 18, 2005 9:23 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
grafikus írta: http://www.pgsm.hu/kedvezmenyek/csaladi.php Kérdés csak annyi: Meddig?
Én promóciós jelleget érzek most ebben. Amennyiben hosszú távon maradna ez az opció akkor a pannonosoknak nem érdemes gondolkodni a számhordozáson. Nekem a Bónusz azért egy picit jobban tetszik, maradok mellette.
Már csak a T lépése van hátra...
|
kedd okt. 18, 2005 8:48 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
grafikus írta: http://www.pgsm.hu/kedvezmenyek/csaladi.php
Thx! Jééé...a Pannon belehúz!
|
kedd okt. 18, 2005 8:11 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
|
kedd okt. 18, 2005 7:59 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
grafikus írta: Aki megunta a várakozást a Bónuszra, menjen a Pannonhoz és fizessen elő a családi csomagra. :)
Az meg mit tud?
|
kedd okt. 18, 2005 7:50 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Aki megunta a várakozást a Bónuszra, menjen a Pannonhoz és fizessen elő a családi csomagra. :)
|
kedd okt. 18, 2005 7:48 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:15-kor.
|
kedd okt. 18, 2005 7:23 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
guni. írta: Tudtommal nincs ilyen hogy kormányzati. Mindenki olyan feltételekkel használhatja, amit a kapcsolattartója ki tud préselni a vodából, nem?
Guni
50-50 %
Van olyan csomag, hogy kormányzati. Az a neve. Pl, az enyém is kormányzati (az van ráírva a számlára). DE abban igazad van, hogy az utóbbi időkben elég keretszerződés jellege lett a névnek.
|
kedd okt. 18, 2005 6:38 |
|
|