|
Szerző |
Üzenet |
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:13-kor.
|
szomb. okt. 22, 2005 11:56 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Landsmann írta: Nem volt ilyen, sőt most sem minden címnél ilyen. A régi, több évvel ezelőtti cím esetén azonnal megjönnek, de a májustól regisztráltaknál megvan a késés. Ezért nem értem. Mert ha mindegyiknél késne, akkor valahogy érthetőbb, de így hogy csak a viszonylag újabbaknál, így már kacifántosabb a helyzet. Nos, ez egy érdekes kérdés... Nekem is van egy freemail-es címem, -teszem rögtön hozzá, hogy nem igazán használt,- a spam gyanús helyek regisztrációi miatt, de az én érdekes jelenségem az, hogy ha helyi POP3 kiszolgálóról lekérdezem, akkor azt mondja, hogy van új üzenet, de mintha csak a header-t töltené le, mert csak a feladó és a subject látszik. Ha "rámegyek" a levélre a tartalmából semmi nem látható. Ha ezek után webes felületen megnézem, akkor már levelem sincs... Nem spam-ról van szó, hanem mezei origo-s hírlevélről pl.
|
szomb. okt. 22, 2005 11:22 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
mz írta: CIB bankkártyával tudok OTP, Euronet automatáknál Vitamaxot tölteni? Mert a CIB-nél jelenleg csak Pannont és T-t lehet. Elvileg mennie kellene pl. Euronet esetén, nemde?! Úgy tudom, hogy igen. De én még nem próbáltam, úgyhogy ne kövezzetek meg, ha mégsem... mz írta: A héten bankot váltottam, s ha minden jól megy, kb. 1-2 héten belül érzékenynek nem nevezhető búcsút veszek a lehúzós OTP-től. A CIB-nél megkapom ugyanazt + még a Mobilbank szolgáltatást gyakorlatilag feleannyiért, mint az OTP-nél, a kamat különbségekről nem is beszélve. Bölcs döntés... Bronzi a kezdetektől CIB-tag (az elsők között vagyok, aki használja az Internetes banki szolgáltatásait) és meg kell hogy mondjam, a többi bank Internetes szolgáltatása a béka segge alatt van a CIB-hez képest.
|
szomb. okt. 22, 2005 11:18 |
|
|
Vendég
|
T68m írta: sztem, mindig is ilyen volt. Nekem a PMP-re rendszeresen előbb megérkeztek az SMS-ek, mielőtt az letölthetővé vált volna, de nem nagyon izgat a probléma.
Valójában ez a probléma a - finoman szólva elmaradott - '60-as évek beli, unixos felépítésnek köszönhető.
Nem volt ilyen, sőt most sem minden címnél ilyen. A régi, több évvel ezelőtti cím esetén azonnal megjönnek, de a májustól regisztráltaknál megvan a késés. Ezért nem értem. Mert ha mindegyiknél késne, akkor valahogy érthetőbb, de így hogy csak a viszonylag újabbaknál, így már kacifántosabb a helyzet.
|
szomb. okt. 22, 2005 10:25 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
mz írta: A héten az Exitben volt egy féloldalas hirdetés, ha jól emlékszem "extra power" néven fut, de engem valahogy nem győzött meg ez a "siker termék". Csak képen láttam még, de elég ocsmányul néz ki.
Exra power, ez az! Ilyen idétlen sárga zacskóforma valami. Szerintem McLaca szívesen kipróbálja, hogy 1 hónapig csak ilyennel tölti a mobilját és utána beszámol a tapasztalatokról
|
szomb. okt. 22, 2005 10:16 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:13-kor.
|
szomb. okt. 22, 2005 10:10 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
simico írta: A Viasaton mostanában minden nap többször is látok egy érdekes reklámot: anyuka hívná fel kislányát, de pont lemerült a mobilja, aggódás, stb, aztán bedug a teló aljába valami pici sárga hányózacskót és vígan tud telefonálni. Valami "... power" a neve, azt mondja töltsd fel a mobilod bárhol, keresd a terméket mindenhol. Mi a rák ez?
A héten az Exitben volt egy féloldalas hirdetés, ha jól emlékszem "extra power" néven fut, de engem valahogy nem győzött meg ez a "siker termék". Csak képen láttam még, de elég ocsmányul néz ki.
|
szomb. okt. 22, 2005 5:07 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
T68m írta: Valójában ez a probléma a - finoman szólva elmaradott - '60-as évek beli, unixos felépítésnek köszönhető.
Ez így ebben a formában finoman szólva is hülyeség
Valószínűleg a saját szerverünkön ugyanolyan debian van, mint a freemail alatt, és mégis, amit látok a webmailemen imappal, az azonnal letölthető ugyanonnan pop3-mal. Jóhogy, hiszen ugyanabból a fájlból veszi.
A freemailnél valami olyasmi lehet a probléma oka, hogy nem valódi userek vannak, és mivel elsődlegesen a webes elérésre van optimalizálva, a beérkező leveleket szerintem valami adatbázisba pakolhatja bele, és csak később, mondjuk egy öt percenként lefutó cronnal szinkronizálódik a pop3-as felületre.
Ha jól tippelek, a webről elérhető tartalom a 195.228.242.194, a pop3-mal elérhetőek meg a 195.228.242.195 szerveren vannak.
|
szomb. okt. 22, 2005 4:12 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Landsmann írta: De mint írta, ez a probléma nem mostani eredetû. Május óta néhány hét kivételtõl eltekintve folyamatos. Nem az a probléma hogy soká jön meg a levél. Már ott van, weben olvasható, de pop3-al csak 5-10 perc, vagy éppen 2 óra múlva lehet letölteni. Freemail szerint ilyen probléma nem létezik, mert a webes és a pop3-as közös adatbázissal dolgozik. Ezt értem, logikus is. Én felajánlottam nekik hogy megadom a felhasználónevet meg a jelszót, próbálják ki. Még csak nem is válaszoltak. Ami címet most regiztem, azzal is ugyanez a helyzet. Levél ott van, de pop3-al letölteni nem lehet, az nem lát levelet. Viszont a régi címeknél nincs ilyen késés. Tovább is küldi, ahogy megérkeziok, mert a mobilpostán is látom, meg még az SMS-t is kiküldi. pop3-al meg még sehol.
sztem, mindig is ilyen volt. Nekem a PMP-re rendszeresen előbb megérkeztek az SMS-ek, mielőtt az letölthetővé vált volna, de nem nagyon izgat a probléma.
Valójában ez a probléma a - finoman szólva elmaradott - '60-as évek beli, unixos felépítésnek köszönhető.
|
szomb. okt. 22, 2005 2:37 |
|
|
Vendég
|
Igen, ilyen is van. Az lassan kezd helyrerázódni. "Gőzerővel" folyik a hiba elhárítása. Ezt írják a Freemail honlapján, elég eldugott helyen.
|
pén. okt. 21, 2005 16:30 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Igen, én is erre gondoltam. Erre mondtam, hogy nekem fél nap volt a múltkor, mire POP3-on megjelent a levél. De olyan is volt már (pl. 2 napja), hogy a levelek össze-vissza szállingóztak a fiókomba, 3-4 órával korábbi leveleket megelőzték a későbbiek...
Üdv!
|
pén. okt. 21, 2005 16:27 |
|
|
Vendég
|
De mint írta, ez a probléma nem mostani eredetű. Május óta néhány hét kivételtől eltekintve folyamatos. Nem az a probléma hogy soká jön meg a levél. Már ott van, weben olvasható, de pop3-al csak 5-10 perc, vagy éppen 2 óra múlva lehet letölteni. Freemail szerint ilyen probléma nem létezik, mert a webes és a pop3-as közös adatbázissal dolgozik. Ezt értem, logikus is. Én felajánlottam nekik hogy megadom a felhasználónevet meg a jelszót, próbálják ki. Még csak nem is válaszoltak. Ami címet most regiztem, azzal is ugyanez a helyzet. Levél ott van, de pop3-al letölteni nem lehet, az nem lát levelet. Viszont a régi címeknél nincs ilyen késés. Tovább is küldi, ahogy megérkeziok, mert a mobilpostán is látom, meg még az SMS-t is kiküldi. pop3-al meg még sehol.
|
pén. okt. 21, 2005 16:18 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
A freemail napok óta kínlódik, nekem csak régi címeim vannak, de az sok. Mostanában egy örökkévalóság ellenőrizni POP3-on a leveleimet, mert tetű lassú időnként.
A késés is szokásos jelenség, nálam eddig a rekord fél nap volt. Már itt a terminálon is átállítottam a címemet a VIPmail-re, mert oda azonnal megkapom az értesítő maileket, a freemailen meg órák kérdése csupán...
Üdv!
|
pén. okt. 21, 2005 16:07 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Gmailen keresztül sem lehet exe-t, rar-t fogadni
|
pén. okt. 21, 2005 15:46 |
|
|
Vendég
|
Egy érdekesség:
Csináljatok egy új mail címet a freemailen. Állítsátok be hozzá a pop3-as mail klienst, majd küldjetek rá egy levelet. Akár ugyanarról a címről, teljesen mindegy. A levél elküldése után azt tapasztaljátok, hogy a rendszer szerint nincs új levél. De most nézzétek meg webről. A levélke ott csücsül. Próbáljátok meg ismét pop3-al: nincs levél. Holott weben ott van. Pontosan 4 és fél perccel a küldés után lehet letölteni pop3-al, miközben webről egyből látszik. És ez nem a mostani freemail gyengélkedésének eredménye. Nekem már hónapok óta ilyen az egyik címem. Van amikor nincs késés, de van amikor 5-10 perc. Próbaképp csináltam egy címet, az is ezt csinálja, míg a régiek nem. Ott másodpercek alatt kézbesítve van. A régi címeket nem érinti ez a probléma, de a májustól (lehet hogy már korábban is, de május 5.-től biztosan) regisztrált címeket érinti a probléma. Írtam a freemaileseknek, mert volt amikor már másfél óránál járt a késés, azt írták, ilyen hiba nem lehetséges. Hát van. Lusták utána nézni és elhárítani. Erre véletlenül jöttem rá. Freemailről mobilpostára is van küldve egy példány az érkező levelekről, hogy kapjak SMS-t róla. Megérkezik az értesítés, tölteném le a freemailről, de nincs üzenet. Na, mondom ez hogy lehet, háét itt az SMS. Küldés-fogadás megint, de semmi. Nézem webről, a levél ott van. Próbálom pop3-al, még mindig nincs. Kereken, szinte másodperc pontossággal 5 perc után lehetett letölteni. A legnagyobb késés 2 óra 10 perc volt. Bosszantó, ha az ember egy foontos levelet vár. Az már csak mellékes, hogy képeken és szöveges állományokon kívül gyakorlatilag semmit nem lehet küldeni, mert önhatalmúlag veszélyesnek minősíti és törli az egész levelet. Próbáljatok meg egy exe fájlt elküldeni. Még csak hibaüzenetet sem küld se a feladónak, se a címzettnek. A T-Com legalább lök egy leveklet, hogy figyelj már, volt itt egy leveled, de én úgy döntöttem nem kapod meg a csatolmányt mert szerintem veszélyes. Trükköket kell bevetni hogy futtatható fájlokat küldeni lehessen. Azért ennyire nem kéne túlzásba vinni a vírustól való félelmet. Nézze át, ha talál benne valamit, törölje, de ne már válogatás nélkül mindent. Én is a Kasperskyt használom, mint a freemail. Ha nálam nem volt vírusos, akkor útközben sem lesz az.
|
pén. okt. 21, 2005 15:41 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
simico írta: McLaca írta: Két eset lehetséges: vagy egy elemadapter, amivel pl. 9V-os elemet lehet a mobilhoz kötni, vagy valami vegyi úton áramot szolgáltató zacsi, benne lötyivel. Hát, ennyit magamtól is kiokumláltam, csak vannak kételyeim ezen eszköz univerzális voltát illetően. Azaz hogy bármilyen telefonhoz jó lesz (feszültség, áramerősség, fizikai csatlakozóról nem is beszélve). Ennyi erővel vehetek laposelemet meg két drótot is a boltban, ha lemerült a mobilom
Elvileg a telefonban van a töltési fesz. és áramerősség szabályzó, bár ez mégsem igaz teljesen, mert pl. a Nokiákhoz is lehet különféle töltőket használni, és ott a töltő határozza meg a töltőáramot - és a töltés sebességét, de:
Szinte minden mai telefonban (ha nem az összesben) 3,5-3,7V-os akksi van, a töltőáram 300-400mAh-n tartása mellett pedig garantáltan nem csinál gondot az eszköz.
Üdv!
|
pén. okt. 21, 2005 15:15 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
|
pén. okt. 21, 2005 14:28 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
McLaca írta: Két eset lehetséges: vagy egy elemadapter, amivel pl. 9V-os elemet lehet a mobilhoz kötni, vagy valami vegyi úton áramot szolgáltató zacsi, benne lötyivel.
Hát, ennyit magamtól is kiokumláltam, csak vannak kételyeim ezen eszköz univerzális voltát illetően. Azaz hogy bármilyen telefonhoz jó lesz (feszültség, áramerősség, fizikai csatlakozóról nem is beszélve). Ennyi erővel vehetek laposelemet meg két drótot is a boltban, ha lemerült a mobilom
|
pén. okt. 21, 2005 14:18 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Két eset lehetséges: vagy egy elemadapter, amivel pl. 9V-os elemet lehet a mobilhoz kötni, vagy valami vegyi úton áramot szolgáltató zacsi, benne lötyivel.
Még nem láttam a reklámot, de figyelni fogom.
Üdv!
|
pén. okt. 21, 2005 12:05 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
A Viasaton mostanában minden nap többször is látok egy érdekes reklámot: anyuka hívná fel kislányát, de pont lemerült a mobilja, aggódás, stb, aztán bedug a teló aljába valami pici sárga hányózacskót és vígan tud telefonálni. Valami "... power" a neve, azt mondja töltsd fel a mobilod bárhol, keresd a terméket mindenhol. Mi a rák ez?
|
pén. okt. 21, 2005 12:00 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
kisember írta: Nem konkrétan MC-re gondoltam. A kérdésem lényege, hogy ez egy segély volt, vagy pedig megválasztották a kultúrálisan legfejlettebb várost? Itt nem is a döntés igazságossága a lényeg, hanem az indoklás: nekünk nagyobb szükségünk lett volna rá. A kulturálisan legfejlettebb várost eleve nem választották volna meg, mert a program arról szól, hogy majd a megjelölt évre (Mo. esetén ez 2010) melyik város lesz képes egy kulturálisan kielégítő programsorozatot és 'infrastruktúrát' felállítani.
Ez nem verseny volt, hanem pályázat, és nem az a lényeg, most mi, hanem az, mivé képes válni egy város - 2010-re, és ebben a második hely igen előkelő, mégha itt nincsenek gyakorlati helyezések, mert csak egy van, aki mindent visz - és az a nyertes pályázó.
Még a korai időszakokban sokszor főváros kapta a rangot, aztán változtattak az alapkoncepción, és egyfajta felzárkóztató titulust is kapott a dolog. Azóta nem is kapja főváros. (Szerintem a "segély" kifejezés kicsit erős - ugyanis mögöttes tartalma van.)
Szóval nem az a pályázat célja, hogy egy már amúgy is nagyágyú (ez Pécsre mondjuk ebben a formában nem igaz) kultúraközpont nyerje el az 'őt megillető' rangot, hanem arról, hogy... idéznék egy leendő újságcikket:
" Uniós és hazai szakemberek sorra jelentették meg cikkeiket, nyilatkozataikat, miszerint: eddig már nem is egyszer nyert saját hibáján kívül hátrányos helyzetbe került város Kulturális főváros címet."
Node mielőtt szó érné a ház elejét, még véletlenül sem reklamálok, sőt, elsők közt gratuláltam Pécsnek. (A szépségversenyes példából következtetek, hogy egyfajta "reklamációnak" vetted a dolgot.)
Pusztán a véleményekre lettem volna kíváncsi.
Nem utolsósorban megemlíteném még, hogy Görlitz sem az a kutlurálisan túlfejlett überalles városka. A németek azonban az EU-ra bízták a döntést.
Üdv!
|
pén. okt. 21, 2005 11:48 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
A tegnapi meteoros hibás (vagyis nem kattintható, csak címsorba másolva működő) link hibátlan verziója:
http://www.killsometime.com/video/video.asp?ID=322
Üdv!
|
pén. okt. 21, 2005 11:28 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Penge vagy skynet
|
pén. okt. 21, 2005 11:22 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
Jóvan, kezdünk helyesírás topkiba átmenni...
|
pén. okt. 21, 2005 11:19 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
McLaca írta: kisember írta: McLaca írta: Más: szomorúan vettem tudomásul, hogy az EKF pályázat (és eredménye) senkit nem érdekel. A témában elég tájékozatlan vagyok, de ez nem analóg azzal, mintha a szépségversenyen utolsó helyezést elért (bûn ronda) lány faterja hisztizne azon, hogy az õ lánya kellett volna legyen a szépségkirálynõ, mert akkor a nyereményen jól megplasztikázhatnák? Nem, mert ezen a "szépség"versenyen második helyezést ért el a "leányzó", akinek plasztikai sebészetre nem (mivel igen jó 'paraméterekkel' rendelkezik) - csak sminkre van szüksége és arra, hogy ismeretlenül a háta mögött ne hordjanak össze róla sületlenséget. Üdv!
Nem konkrétan MC-re gondoltam. A kérdésem lényege, hogy ez egy segély volt, vagy pedig megválasztották a kultúrálisan legfejlettebb várost? Itt nem is a döntés igazságossága a lényeg, hanem az indoklás: nekünk nagyobb szükségünk lett volna rá.
|
pén. okt. 21, 2005 11:19 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Londelmor írta: érdekes, nekünk így tanították még általánosban a dolgot Sőt, még az ÁBC-ben is így kell mondani
Üdv!
|
pén. okt. 21, 2005 11:17 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Ez olyan, mint amikor idegen nyelvet tanulsz és a szó mellé van irva a "magyaros" kiejtése.
|
pén. okt. 21, 2005 11:14 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
érdekes, nekünk így tanították még általánosban a dolgot
|
pén. okt. 21, 2005 11:11 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
kisember írta: McLaca írta: Más: szomorúan vettem tudomásul, hogy az EKF pályázat (és eredménye) senkit nem érdekel. A témában elég tájékozatlan vagyok, de ez nem analóg azzal, mintha a szépségversenyen utolsó helyezést elért (bűn ronda) lány faterja hisztizne azon, hogy az ő lánya kellett volna legyen a szépségkirálynő, mert akkor a nyereményen jól megplasztikázhatnák?
Nem, mert ezen a "szépség"versenyen második helyezést ért el a "leányzó", akinek plasztikai sebészetre nem (mivel igen jó 'paraméterekkel' rendelkezik) - csak sminkre van szüksége és arra, hogy ismeretlenül a háta mögött ne hordjanak össze róla sületlenséget.
Üdv!
|
pén. okt. 21, 2005 11:06 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
Macika írta: De azért a jó k. anyját, azt nem tudja, hogy a MUSZÁJ-t PONTOS J-vel kell írni...
Pláne, hogy a Barátok köztben tegnap a nagyeszű Tilda javította ki az öccsét, aki szintén ly-jel írta.
Ps.: Milyen a pont nélküli j? Csak kötözködök...
|
pén. okt. 21, 2005 11:00 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
BrOnZ írta: Khmmm... Van azért még egy-két hülye ezen a világon...
"...Kilenc napig feküdt holtan autójában egy 71 éves ausztrál férfi, mire maradványaira ráleltek. A bácsi egy bevásárlóközpont parkolójában lett rosszul. Egy nappal holttestének megtalálása előtt a területet felügyelő rendőrök megbüntették az akkor már nyolc napja halott bácsit. Amikor a tévedés kiderült, a zsaruk bocsánatot kértek a gyászoló családtól a figyelmetlenségért. (Reuters)..." Mondjuk valószínűleg nem a bácsit, hanem az autóját, csak a hír kreálója így ütősebbnek találta...
|
pén. okt. 21, 2005 10:52 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Macika írta: CineDOG írta: http://www.magyarmilliomos.hu/buyposta.php?upi=2300&kid=3&ts=20051020111041 Vélemények? A könnyű pénzszerzés egy módja? Már a terjesztőnek... De azért a jó k. anyját, azt nem tudja, hogy a MUSZÁJ-t PONTOS J-vel kell írni... Ilyeneken már nem szabad idegeskedni!
|
pén. okt. 21, 2005 10:51 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
CineDOG írta: http://www.magyarmilliomos.hu/buyposta.php?upi=2300&kid=3&ts=20051020111041 Vélemények? A könnyű pénzszerzés egy módja? Már a terjesztőnek... De azért a jó k. anyját, azt nem tudja, hogy a MUSZÁJ-t PONTOS J-vel kell írni...
|
pén. okt. 21, 2005 10:50 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Khmmm... Van azért még egy-két hülye ezen a világon...
"...Kilenc napig feküdt holtan autójában egy 71 éves ausztrál férfi, mire maradványaira ráleltek. A bácsi egy bevásárlóközpont parkolójában lett rosszul. Egy nappal holttestének megtalálása előtt a területet felügyelő rendőrök megbüntették az akkor már nyolc napja halott bácsit. Amikor a tévedés kiderült, a zsaruk bocsánatot kértek a gyászoló családtól a figyelmetlenségért. (Reuters)..."
|
pén. okt. 21, 2005 10:49 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Micsoda szakszavak...
|
pén. okt. 21, 2005 10:47 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Pfujjj! Mindig csak az a mocskos, fülledt erotika... És a lélek cizellált szépsége? Az smafu?
|
pén. okt. 21, 2005 10:46 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Árpy írta: T68m írta: Top ten at ten megy az MTV-n, No Doubt-al.
Nézzétek Gwen Stefanit! Gondolom fel is vetted
Szívesen felvenném, értsd felhúznám!
|
pén. okt. 21, 2005 10:28 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
skynet írta: az a jó, hogy a tévében minden okos, aki "tud franciául", "Küvé"-nek vagy "Kuvé"-nek ejti a nevét... ...mert csak azt ismeri, azt is csak palackos formában...
|
pén. okt. 21, 2005 10:21 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
T68m írta: Top ten at ten megy az MTV-n, No Doubt-al.
Nézzétek Gwen Stefanit! Gondolom fel is vetted
|
pén. okt. 21, 2005 10:14 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Top ten at ten megy az MTV-n, No Doubt-al.
Nézzétek Gwen Stefanit!
|
pén. okt. 21, 2005 9:42 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
McLaca írta: Más: szomorúan vettem tudomásul, hogy az EKF pályázat (és eredménye) senkit nem érdekel.
A témában elég tájékozatlan vagyok, de ez nem analóg azzal, mintha a szépségversenyen utolsó helyezést elért (bűn ronda) lány faterja hisztizne azon, hogy az ő lánya kellett volna legyen a szépségkirálynő, mert akkor a nyereményen jól megplasztikázhatnák?
|
pén. okt. 21, 2005 8:06 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
@ írta: ... szívből örülök hogy nem Pest, nem Debrecen kapta... Ebben nagyon egyetértünk!
Azé' Mc is igencsak a szépülés útjára lépett ám mostanság, csak az a kár, hogy erre 10 évet kellett várni...
Más:
Először: "Valamit" tud a gyerek... (Video, ~10 mega)
Másodszor: Hopp... Egy meteor (Video, ~2 mega)
Üdv!
|
pén. okt. 21, 2005 1:51 |
|
|
Macika
Moderátor
|
nyuszy írta: - molesztálta a csávó lányát/hugát/stb. - drogot árult az iskola előtt stb. Sosem tudhatod Általában az elesett ember védelmére szoktam kelni, de valóban azt kell mondjam, nem lehet tudni, mi okból kapta, amit kapott.
Ezzel legkevésbé sem szeretném az önbíráskodók pártját fogni, mert ők így-is úgy-is bcs-t követtek el.
|
pén. okt. 21, 2005 1:02 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
T68m írta: elmondom milyen vétségeket követhetett el:
- nem ment elég gyorsan és akadályozta ŐT a forgalomban; - túl gyorsan ment és ezért nem lehetett hosszabb távon megelőzni; - "hirtelen" fékezett; - nem adott elsőbbséget a balról jövő fontos embernek; - rá mert dudálni a forgalmat teljesen feltartó, szabálytalanul várakozó kocsira; stb.
- molesztálta a csávó lányát/hugát/stb.
- drogot árult az iskola előtt
stb.
Sosem tudhatod
|
csüt. okt. 20, 2005 23:12 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Nem,nem...
Ott állt egy autó az út szélén,benne egy manus.Mellette a járókelő (kb 10 méterről a 60-as kisnyugdíjas kategória).És az autós manus hívta a kopasz barátját,aki ellátta a járkelőt,így rendbe téve az autós manus igazságérzetét is.Szóval seszó,sebeszéd,elagyaltatott egy járókelőt ez az idióta egy kokszos állattal.
Amúgy az indokát nem ismerem,de valszeg a T68m által vázolt 'óriási probléma' kategóriába tartozik...
|
csüt. okt. 20, 2005 23:10 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
nyuszy írta: pampika írta: Fantörpikus! ... Hm. Valamiért az írásodból az a mondat megragadott, hogy nem szeretné a környéken meglátni. Talán mégsem volt olyan ártatlan a csávó, nem? (Ezzel nem támogatni akarom a módszert, de a franc tudja...)
elmondom milyen vétségeket követhetett el:
- nem ment elég gyorsan és akadályozta ŐT a forgalomban;
- túl gyorsan ment és ezért nem lehetett hosszabb távon megelőzni;
- "hirtelen" fékezett;
- nem adott elsőbbséget a balról jövő fontos embernek;
- rá mert dudálni a forgalmat teljesen feltartó, szabálytalanul várakozó kocsira;
stb.
|
csüt. okt. 20, 2005 23:03 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
pampika írta: Fantörpikus! ...
Hm. Valamiért az írásodból az a mondat megragadott, hogy nem szeretné a környéken meglátni. Talán mégsem volt olyan ártatlan a csávó, nem?
(Ezzel nem támogatni akarom a módszert, de a franc tudja...)
|
csüt. okt. 20, 2005 22:38 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Fantörpikus!
Ma este battyogtam haza a vonattól fél 9 tájban itthon.A sp*r parkolójában járva befékez előttem egy peugeot,kipattan belőle egy szépszál,rövidhajú,'vállalkozú típusú' tag és (a már helyszínen lévő haverját kisegítve) elkezd ordítani egy emberrel,aki ott áll a kocsi előtt megszeppenve (nem az a kötekedős fajta orcával és egy reklámszatyorral a kezében).Majd lenyom neki egy iszonyat nagy sallert,1-2 jobb horgot,jól tökön rúgja,aztán még elküldi melegebb éghajlatra és megemlíti,hogy nem szeretné mégegyszer a környéken meglátni.
Csak gratulálni tudtam magamban ennek a s*ggfejnek.Ilyenkor szokott felrémleni pár Jackie Chan film és úgy szívesen nekimennék egy ilyen féregnek...
|
csüt. okt. 20, 2005 22:31 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
McLaca írta: Más: szomorúan vettem tudomásul, hogy az EKF pályázat (és eredménye) senkit nem érdekel. Ez van.
Ajánlom figyelmedbe a hvg múlt heti számát, több oldalon keresztül foglalkozik a témával, érdekes adalékokhoz juthatsz hozzá a vonatkozó cikkből.
|
csüt. okt. 20, 2005 19:35 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
stop.hu írta: Ismét kórházba "küldte" Monique Covetet a szerelmes férfi
Esetleg Covet-t, nem?
Guni
|
csüt. okt. 20, 2005 19:21 |
|
|