|
Szerző |
Üzenet |
Vizsla
a fórum lelke
|
c3po írta: Sziasztok!
Semmi erdekemben nem all reklamozni a CIB-et.
Én az ERSTE-nél kezdtem, 2002-ben. Újonnan nyitottak fiókot, jó kondíciókkal. Az elkövtkezendő 3 hónapban sorra csökkentették a kamatokat, növelték a jutalékokat. Kiszolgálással (ekkor még) nem volt gondom.
Jött a Diákhitel, jött a PostaBank a maga mindenféle ingyenességével. Ezért az árért ezt is kaptam. Lepukkant fiókok, lenéző kiszolgálás, undorodott arcok stb. Aztán jött ismét az ERST, a maga 99 Ft-os elektronikus számlacsomagjával. Ekkor jöttek a problémák:
- a kodíciók még gyorsabban emelkedtek, mint korábban
- amit adtak bankkártyát késett, utánakérdeztem, s kiderült, már le volt tiltva. Pedig még meg sem kaptam. Újat kellett kérni.
Aztán jött a PostaBank-ERSTE fúzió. Írtam, egy "szívhez szóló, bár a lényegen nem változtató" levelet a PB-nak, hogy ha megveszi őket az ERSTE, az ügyfelek jól megszívják az alacsony kamat és a magas kodíciók miatt. S lám, igazam lett.
Aztán az egyik haverom tanácsolta a Raiffeisent, hogy nagyon figyelmesek, segítőkészek, készségesek, minden frakón működik, kamatokban és kondíciókban verhetetlenek, a 24 órás termináljuk pedig egyedülálló. Nyitottam náluk számlát. 1 éves számlamúlt után lett náluk egy kondíció módosítás - az ERSTE-vel ellentétben pozitív: könnyítettek a VISA Classic igénylési feltételein. Váltottam kártyát. Most eltelt újabb 1 év, s szétnéztem újból a piacon.
Az elmúlt 2 év alapján csak jókat mondhatok róluk. A fiókokat sorra nyitják, egyre újabb dolgokal állnak el, és a kondícióik továbbra is a legjobbak. Ritka cégek egyike, amelyikre azt mondom, megéri, hogy költenek a marketingre.
Kb. fél 1 éve nálunk is nyílt CIB, 3-4 hónapja van Raiffieisen, előtte pár héttel nyílt meg az MKB. Utóbbinál valószínűleg nyitni fogok egy Studentet, tesztelem őket egy darabig, ha beválnak, lemondok a jól bevált Raiffeisenről. Bízom bene, hogy egy ilyen nagy presztizsű céggel, minr az MKB, nem lesznek gondjaim.
Miért hagyom ott a RFB-t? Mert diákként az MKB Student nagyon jó feltételeket kínál, s ha azon változtatnak, tudom, hogy a Raiffeisenhez bármikor visszatérhetek (hacsak nem jön oda Rasmussen, hogy elbaltázzon ott is mindent ). Minek fizessek évente 10-12000 Ft-ot, ha megúszhatom kevesebből?
Az OTP-ben mindig visszataszító volt számomra, hogy kihasználja a nagyságát és az emberek tudatlanságát, s ezt az ügyfelek ellen fordítja.
|
vas. okt. 23, 2005 21:06 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:12-kor.
|
vas. okt. 23, 2005 20:39 |
|
|
c3po
arany tag
|
Sziasztok!
Semmi erdekemben nem all reklamozni a CIB-et.
4-5 evvel ezelott nehany dolog megvaltozott az eletemben, es rendet kivantam tenni. Abban az idoben parhuzamosan hat bankban volt kulon penzem (nem tul sok egyikben sem), es tesztelgettem a szolgaltatasaikat kulon-kulon, leginkabb azert mert erdekelt ez a tema. Amikor aztan vegleg rendet akartam tenni, akkor dontottem ketto mellett. Az egyik a CIB (a masik a Citibank, a biztonsag kedveert volt ez akkor, most csak masodlagosnak tartom fenn), es ez akkor tenyleg komoly megfontolas targya volt. Azota sem csalodtam a CIB-ben, sot, a valamennyire is az ismeroseim erdekeltsegeben allo (kis-kozepes) cegek es maganszemelyek kozul minden evben legalabb 5-10 uj ugyfelet vittem hozzajuk. Tobbszor gondolkodtam azon, hogy ezt a CIB-nek jelzem, es jutalekot kerek (ez persze csak vicc, az ugynokoskodes nem a mufajom), de az egeszet azert csinalom, mert nagyon meg vagyok elegedve veluk.
Mivel a megtakaritasaimat ket gyerek, blablabla utan leginkabb felhasznaltam, a CIB ilyen (megtakaritasi) szolgaltatasairol sokat nem tudok, ezeket nem veszem igenybe. A tobbi kozul sokat azonban igen. Mindegyikkel minden ok, mukodik, mint a karikacsapas (ha nem, akkor gyorsan javitjak). Az ugyfelszolgalat is kivalo, internet-bank, mobilbank, detto. Bizonyara nagyon elfogultnak tunik, amit irok, de ha barmi bajom volt (vagy akar csak otletem, melyet megosztottam veluk, es tobbet meg is valositottak; egy kesobbi koszonolevel volt a visszajelzes, melybol megtudtam, es utana hasznaltam /meg masok is, persze/), azt hibatlanul megoldottak.
Na ennyi eleg ebbol a gyenge marketing-szovegbol.
Elegedett vagyok veluk, ez a fentiekbol is biztos atjott. Tobb mas bank felsovezeteseben vannak szemelyes ismeroseim (pont a CIB-ben nincsenek /na jo, csak egy, o is a valasztasom utan kerult oda/), megis a CIB-et valasztottam. Lehet, hogy masnak mas jott nagyon be. Nekem ok. Massal mar akadt (nem konnyen/kedvesen/zokkenomentesen megoldott) problemam. Veluk meg nem, nekem ez nagyon fontos.
Udv.
Balazs
|
vas. okt. 23, 2005 20:32 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
CineDOG írta: Errefele nincs ilyen bank.
5 fiókú hálózat, abból 3 Bp-en .
|
vas. okt. 23, 2005 19:50 |
|
|
zocsa001
arany tag
|
CineDOG írta: Én lusta ember lévén már régóta a K&H banknál vagyok. És az ő Electron kártyájukkal nem tudok neten fizetni, csak a dombival. Így most van két kártyám. Vagyis 3 kártyám, mert az otthoni utaláshoz kaptam mégegy kártyát (csak erre jó), meg egy kártyaolvasót.
Szintén,csak nekem még nincs dombornyomott kártyám.
Miért van 2 (+1) kártyád,kicseréltetni simán nem lehet?
|
vas. okt. 23, 2005 19:33 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Errefele nincs ilyen bank.
|
vas. okt. 23, 2005 19:27 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Rozso írta: vizsla1: KDB-s VISA Electron sajos pont nincs benne ebben listában, bár már rég nem frissítették. Most utánanéztem az MKB Studentnek, meg megnéztem az elmúlt 10 hónapban kapott kivonatokat. Havonta kb 3-4 kimenő átutalás, kb. 5 db készpénzfelvét, 10-15 vásárlás. Ezek alapján a Student jönne be, mert nem havidíjat fizetnék az SMS-ért, hanem tranzakciós díjat, s ott is csak 10 Ft-ot kell, és csak az átutalasokról. A kártyás SMS ingyen van. Ingyen utalok a neten, és havi 50 Ft-ért lesz megtakarítási számla, évi 600 Ft-ért kapok netes kártyát (nem kötelező!), és ingyen utalhatok a netről, a sima elektron pedig ingyen van, lekötni pedig már ötezer Ft-tól lehet. Már csak az olcsó készpénzfelvétet kéne megoldani valahogy, bár tény, hogy havi 2 db ingyen van. Sietni kell, mert ebben a hónapban lesz 1 éves a Classic, s levonnak 3.000 Ft éves díjat . Ja, s most, hogy megnéztem a kivonatokat, átlagosan 750-850 Ft-tal húz le a bank havonta. nyuszy írta: Ezt a KDB Bankot csak én nem ismerem?
Dél-Koreai Fejlesztési Bank. A Daewoo Bank utódja (ezzel most sokat mondtam, mi ?)
|
vas. okt. 23, 2005 19:10 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
Érdemes megtekinteni a PSZAF honlapját is, van termékösszehasonlítás, bankváltási tanácsadó, figyelmeztetés, magyarázat minden mennyiségben.
A PSZAF nemrég igérte, hogy betétkamat ügyben hamarosan szétcsap a bankok között, ugyanis a "kombinált" számlák kamatozása esetleges, és ezt az esetlegességet jelenleg a bankok, finoman szólva, nem hangsúlyozzák. A "zöld újság" újságírója szerint minden 7% feletti betéti kamat ide tartozik.
A megtakarítási számlákról való pénzfelvétet természetesen büntetik kamatcsökkenéssel, rövid távon magas kamathoz rövid futamidejű gyorskölcsönös céget kell alapítani
|
vas. okt. 23, 2005 18:38 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Én lusta ember lévén már régóta a K&H banknál vagyok. És az ő Electron kártyájukkal nem tudok neten fizetni, csak a dombival. Így most van két kártyám. Vagyis 3 kártyám, mert az otthoni utaláshoz kaptam mégegy kártyát (csak erre jó), meg egy kártyaolvasót.
|
vas. okt. 23, 2005 18:23 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
vizsla1:
KDB-s VISA Electron sajos pont nincs benne ebben listában, bár már rég nem frissítették.
|
vas. okt. 23, 2005 18:14 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Rozso írta: A régi kártyán a kártyaszám utlosó 3 számjegye volt az újon már ott van a hátoldalon.
Akkor ezennel visszavonom a fentieket Amikor utoljára Visa Electronom volt, akkor még nem volt alkalmas erre. Akkoriban a nem dombornyomott kártyákhoz szükséges 'card not present' (vagy ilyesmi) opció még csak egy elméleti lehetőség volt.
|
vas. okt. 23, 2005 18:14 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
A régi kártyán a kártyaszám utlosó 3 számjegye volt az újon már ott van a hátoldalon.
|
vas. okt. 23, 2005 18:10 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Rozso írta: nyuszy írta: Egyébként semmilyen Visa Electron nem alkalmas a netes fizetésre. Fizetsz nekem annyi sört ahányszor én már vásároltam az OTP Junioros Visa Electron kártyámmal neten? Nagyon berúgnánk!
És mit írsz be a CVV-kód mezőbe?
|
vas. okt. 23, 2005 18:09 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
nyuszy írta: Egyébként semmilyen Visa Electron nem alkalmas a netes fizetésre. Fizetsz nekem annyi sört ahányszor én már vásároltam az OTP Junioros Visa Electron kártyámmal neten?
Nagyon berúgnánk!
|
vas. okt. 23, 2005 18:00 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Ezt a KDB Bankot csak én nem ismerem?
Egyébként semmilyen Visa Electron nem alkalmas a netes fizetésre.
|
vas. okt. 23, 2005 17:56 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Kissé érdekesen működik ez az oldal. Szerinte pl. a jelenlegi OTP-s Maestro kártyámhoz havi 5,5 millió Ft jövedelmátutalás kell, és minde egyéb rovat is el van csúszva, de nem azonosítható, hogy milyen irányban
(Mielőtt valaki megkérdezné, nincs havi 5,5 millió fölötti a jövedelmem )
|
vas. okt. 23, 2005 17:49 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
mz írta: Ez garantáltan segíteni fog a döntésben, maximum 5 db-ot össze is tudsz hasonlítani egymással. Nem igazán működik. Hülyeségeket ír ki.
pl:Készpénzfelvétel bankfiókban: 2005/09/26
Havi ingyenes készpénzfelvét (db): 0,5%+175 Ft
Rendelkezésre álló belföldi ATM (db): 3 (saját, csak a szellemi szabadfoglalkozásúak számára)
Meg hasonlók. Valahogy össze keveri a sorokat meg még ki tudja mit.
|
vas. okt. 23, 2005 17:36 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
mz írta: Én CIB Classic Magánszámlát + Megtakarítási számlát nyitottam. Utóbbi 50000Ft felett 5.25% kamatot ad, ha nem nyúlsz hozzá. Nézd meg még ezt: http://www.bankkartya.hu/kartyak.shtml Ez garantáltan segíteni fog a döntésben, maximum 5 db-ot össze is tudsz hasonlítani egymással.
Az a gond ezzel, hogy az Almok Megtakarítási számláról SOSE vehetek ki pénzt, különben arra a hónapra buktam az 5,25%-os kamatot, visszaesik 3%-ra. S ebben az esetben már a Raifieisen a nyerő.
A KDB Bank elég jónak tűnik: http://www.kdb.hu/forintkamatok.html . S ha a KDB-s VISA Electron alkalmas netes fizetése, akkor nagyon király .
|
vas. okt. 23, 2005 15:19 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Rozso írta: Hol találom ezt a betétkalkulátort? Regisztrálni kell hozzá?
Nem kell regisztrálni.
http://www.privatbankar.hu/html/bank/3_1.php
|
vas. okt. 23, 2005 14:52 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:12-kor.
|
vas. okt. 23, 2005 14:46 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Hol találom ezt a betétkalkulátort?
Regisztrálni kell hozzá?
|
vas. okt. 23, 2005 14:46 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
mz írta: http://www.privatbankar.hu Van rajta többek között betét kalkulátor. Beírod mennyi lóvét akarsz lekötni, mennyi időre és kidobja, hogy az összes magyarországi bank mit tud erre adni.
Ez jó oldal! CIB-nél melyiket?
Nekem a lényeg: dombornyomott kártya, olcsó netes utalás és kártyás készpénzfelvét, valamint SMS a jóváírásról, terhelésről, s természetesen a kártyás használatról.
|
vas. okt. 23, 2005 14:22 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
|
vas. okt. 23, 2005 14:05 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Én tegnap hasonlítottam össze a CIB-et, MKB.-t, OTP-t, HVB-t meg a Raiffeisent (egy havernak kellett tanácsot adni), s még mindig a RFB a befutó .
Hogy jött ki győztesen a CIB?
|
vas. okt. 23, 2005 13:34 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
|
vas. okt. 23, 2005 13:23 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
A F.E.A.R.-nek nincs hangja a PCI-os hangkártyán, így gondoltam talán az integrálton lenne, ezért gondoltam, hogy beüzemelhetném azt, de ezekszerint nem sok esély van, maximum ha eltávolítom a PCI-osat.
|
vas. okt. 23, 2005 12:38 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
GazVezir írta: Olvasva a fórumot látom aggódtatok értem, s megnyugtatásotokra adok némi életjelet magamról.
Mindenkinek kellemes délutáni fórumozást kívánok!
Kíváncsi lennék rá, hogy bekapcsolhatom az integrált hangkártyámat és egy pci-st egyszerre vagy hülyeség? De tulajdonképpen a technikai bravúron kívül minek is?
|
vas. okt. 23, 2005 12:34 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
GazVezir írta: Kíváncsi lennék rá, hogy bekapcsolhatom az integrált hangkártyámat és egy pci-st egyszerre vagy hülyeség? Hát ha át tudod rakni a portok címeit, és van szabad IRQ-d (amit erősen kétlek) akkor lehet rá esély...
|
vas. okt. 23, 2005 12:28 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Olvasva a fórumot látom aggódtatok értem, s megnyugtatásotokra adok némi életjelet magamról.
Mindenkinek kellemes délutáni fórumozást kívánok!
Kíváncsi lennék rá, hogy bekapcsolhatom az integrált hangkártyámat és egy pci-st egyszerre vagy hülyeség?
|
vas. okt. 23, 2005 12:24 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Macika írta: mz írta: Nyert Madár! Hát milyen dolog már így rám hozni a szívbajt!?
Nem szoktam rágni a körmömet, de a 6. menet alatt az egyiket sikerült..., ráadásul a szünetben teljesen úgy nézett ki, hogy nem tud magához térni! Szerencsére én láttam rosszul!
Nagyon izgalmas volt és jól végződött!
(Serencsére nem a franciának, bár mindig sajnálom a vesztest!)
|
vas. okt. 23, 2005 10:40 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Macika írta: mz írta: Nyert Madár! Fél évet öregedtem a meccs alatt.
Nemcsak Te!
Az 5-6. menet elég rázós volt, főleg a 6. vége. Na, ott nem tettem volna már fel egy fillért sem arra, hogy megnyeri, de szerencsére a szünetben összeszedte magát.
A sérüléséből fakadó fájdalom jól látszódott az arcán, amikor a végén egy fickó örömében felemelte. De szép volt, jó meccs volt. Csak így tovább!
GRATULÁLOK!
|
vas. okt. 23, 2005 8:34 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
mz írta: Nyert Madár! Fél évet öregedtem a meccs alatt.
Hát milyen dolog már így rám hozni a szívbajt!?
Nagyon örültem, mert a legutóbbi győztes meccse nem volt igazán egyértelmű, nagyon kellett már, hogy visszaszerezze a becsületét.
Ráadásul sérülten, szóval le a kalappal!!!
|
vas. okt. 23, 2005 1:31 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Nyert Madár!
|
vas. okt. 23, 2005 0:07 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Landsmann írta: T68m írta: sztem, mindig is ilyen volt. Nekem a PMP-re rendszeresen elõbb megérkeztek az SMS-ek, mielõtt az letölthetõvé vált volna, de nem nagyon izgat a probléma.
Valójában ez a probléma a - finoman szólva elmaradott - '60-as évek beli, unixos felépítésnek köszönhetõ. Nem volt ilyen, sõt most sem minden címnél ilyen. A régi, több évvel ezelõtti cím esetén azonnal megjönnek, de a májustól regisztráltaknál megvan a késés. Ezért nem értem. Mert ha mindegyiknél késne, akkor valahogy érthetõbb, de így hogy csak a viszonylag újabbaknál, így már kacifántosabb a helyzet.
Mondom, nekem mindig is késve jöttek meg, annyira, hogy a forwardolt levél a pmp-n keresztül rendszerint előbb érkezett meg SMS-ben, mint hogy le tudtam volna tölteni pop3-an keresztül.
Erre évekkel ezelött jöttem rá, mikor még csd/gprs volt a fő net kapcsolatom és hiába ugrottam fel a SMS-ben értesített levelet letölteni.
Azóta már annyi spam jön, ráadásul a pannonnal sem vagyok jóban, úgyhogy nem használok pmp.
|
szomb. okt. 22, 2005 19:56 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
nyuszy írta: A freemailnél valami olyasmi lehet a probléma oka, hogy nem valódi userek vannak, és mivel elsõdlegesen a webes elérésre van optimalizálva, a beérkezõ leveleket szerintem valami adatbázisba pakolhatja bele, és csak késõbb, mondjuk egy öt percenként lefutó cronnal szinkronizálódik a pop3-as felületre.
igen, jellegzetes linuxos megoldás...
egész hasonlóan épül fel, arra céloztam fentebb.
|
szomb. okt. 22, 2005 19:48 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Játszik valaki a "Vigyázz a madárra!" játékkal? www.magyartelekom.hu Miért nem fogadja el jelszónak a "2005.03.07." formátumot a Mindentudás 100. előadásának dátumához? De a 20050307, a 2005/03/07, a 2005 március 7. stb. variációk sem felelnek meg.
Az ürgét sehogy sem lehet meggyorsítani? Lemegy a nap, mire kettőt lép. Roppant idegesítő, hogy 2 m-rel távolabbi helyre csak úgy tud eljutni, ha megkerül egy 50 m-es bokorlabirintust. Így nem csodálom, hogy év végéig eltart a játék.
|
szomb. okt. 22, 2005 19:09 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Ok, köszi A három progiból már csak összehozok valamit
|
szomb. okt. 22, 2005 18:55 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
@Raven_
GIMP van magyarul is,
Microsoft Gif Animator
|
szomb. okt. 22, 2005 18:47 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Raven_ írta: Mondjatok légyszi egy progit, amivel képekből gifbe tudok menteni, és nem rakja rá a "reklámját" az elkészült képre... Adva van pár kép, azokból kellene (áttűnéssel) egy gif-et létrehozni... Animation Shop 3
Elég böszme program, de mindent tud. Viszont kis 'segítségre' szorul. Azonban a 30 napos próbaidőszak alatt elvileg teljes funkcionalitással bír. Letöltéséhez regisztrálni kell, ami a Corelnél talán biztonságosnak nevezhető.
Üdv!
|
szomb. okt. 22, 2005 17:58 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
|
szomb. okt. 22, 2005 17:04 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Mondjatok légyszi egy progit, amivel képekből gifbe tudok menteni, és nem rakja rá a "reklámját" az elkészült képre...
Adva van pár kép, azokból kellene (áttűnéssel) egy gif-et létrehozni...
|
szomb. okt. 22, 2005 17:02 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Rozso írta: Próbáltam az alapbeállításokkal is meg a FAQ szerintiekkel is (Port: 1590, 20000-20019)
Esetleg probald meg itt: http://forum.dlink.hu/viewforum.php?f=1
|
szomb. okt. 22, 2005 16:47 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Próbáltam az alapbeállításokkal is meg a FAQ szerintiekkel is (Port: 1590, 20000-20019)
|
szomb. okt. 22, 2005 16:17 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Rozso írta: BrOnZ írta: Nem lehet, hogy az XP tűzfala blokkol? Nem. Router nélkül megy. Akkor már csak egy 5letem van... Butaságnak tűnik, de talán. A proxy beállítás hogyan van nálad ICQ alatt?
|
szomb. okt. 22, 2005 15:16 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
simico írta: Exra power, ez az! Ilyen idétlen sárga zacskóforma valami. Szerintem McLaca szívesen kipróbálja, hogy 1 hónapig csak ilyennel tölti a mobilját és utána beszámol a tapasztalatokról Fogadjunk, hogy nem...!? Különben is, nekem van kurblis töltőm, minek ez az izé mz írta: CIB bankkártyával tudok OTP, Euronet automatáknál Vitamaxot tölteni? Tudsz! A kártyatöltés automatából vásárlásnak számít, tehát olyan, mintha a teszkóban húznák le a kártyádat. Díjmentes és bármilyen kártyával megy. Én Erste kártyával töltök OTP automatából, az Erste nem tud egyenlegfeltöltést, bár mostanában azt se, inkább a http://www.ppo.hu -t használom. Jó, hogy mondtad a CIB-et, mert az ősök OTP-sek még mindig, de már nekik is kezd forrni az agyuk az elképesztő számlavezetési költségeken, a CIB-et pedig még nem vettük górcső alá. @ írta: ... DcéT hármas és négyes számológép... Skynetnél van elérhető, a HSZ-einél alul katt a WWW gombra.
Üdv!
|
szomb. okt. 22, 2005 14:13 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
@ írta: Valaki legyen oly kedves, és dobjon meg egy DcéT hármas és négyes számológéppel. mail-ben, vagy máshogy. Vagy legyen oly kedves, és számoljon nekem ki egy ilyet, és egy olyat (számot PÜ-ben küldeném) Előre is köszönöm
Jöhetnek.
|
szomb. okt. 22, 2005 13:59 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
BrOnZ írta: Nem lehet, hogy az XP tűzfala blokkol? Nem. Router nélkül megy.
|
szomb. okt. 22, 2005 12:31 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Rozso írta: Tudja vki, hogy a routernél mit kell beállítani/engedélyezni, hogy menjen: -ICQ-val szóbeli beszélgetés -ICQ-val fájl küldés (itt beállítottam, ami a FAQ-ban volt, de nem megy) -MSN-nel szóbeli beszélgetés
D-link di-604 routerem van.
Köszi! Nekem 614+ routerrel semmit nem kellett ezekhez beállítani. (MSN-ről nem beszélek, mert azt kiirtottam a gépemről.) Nem lehet, hogy az XP tűzfala blokkol? Nekem az első használatkor "beszólt", hogy fenntartom-e a tiltást. A D-Link routeren csak FTP, Linux szerver, WinMX, DCC, BitCOM (Torrent), és hasonló alkalmazások TCP/IP illetve UDP és port címeit kellett beállítani/engedélyezni. ICQ-t soha, és talán a Skype-ot is csak az elején. Pedig az ICQ-n videokapcsolatot is használok.
|
szomb. okt. 22, 2005 12:17 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Tudja vki, hogy a routernél mit kell beállítani/engedélyezni, hogy menjen:
-ICQ-val szóbeli beszélgetés
-ICQ-val fájl küldés (itt beállítottam, ami a FAQ-ban volt, de nem megy)
-MSN-nel szóbeli beszélgetés
D-link di-604 routerem van.
Köszi!
|
szomb. okt. 22, 2005 12:07 |
|
|
Vendég
|
Valaki legyen oly kedves, és dobjon meg egy DcéT hármas és négyes számológéppel. mail-ben, vagy máshogy. Vagy legyen oly kedves, és számoljon nekem ki egy ilyet, és egy olyat (számot PÜ-ben küldeném)
Előre is köszönöm
|
szomb. okt. 22, 2005 12:01 |
|
|