|
Szerző |
Üzenet |
CyberDragon
platina tag
|
ptube írta: letörlöm a mosoly a szádról
Az avatarjáról is?
|
kedd nov. 22, 2005 15:34 |
|
|
Vendég
|
letörlöm a mosoly a szádról
|
kedd nov. 22, 2005 15:29 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
|
kedd nov. 22, 2005 15:28 |
|
|
Vendég
|
|
kedd nov. 22, 2005 15:26 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Köszi!
|
kedd nov. 22, 2005 14:39 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
Zsoca-M5 írta: Ismételten kérlek benneteket mellőzzétek ezeket a beágyazott idézeteket!
bocs javítottam
|
kedd nov. 22, 2005 14:32 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Ismételten kérlek benneteket mellőzzétek ezeket a beágyazott idézeteket!
|
kedd nov. 22, 2005 14:30 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
ptube írta: van olyan mp3-as pendrive ami tud 44000kHz 16bit monoban felvenni?
elképzelhető, bár nem valószínű. Ezek az eszközök első sorban beszéd rögzítésre minél kisebb tárhely igénybevétele mellett lettek kihegyezve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára .djsms. kedd nov. 22, 2005 14:32-kor.
|
kedd nov. 22, 2005 14:27 |
|
|
Vendég
|
Zsoca-M5 írta: ptube írta: azt lesz máá poén, ha egyszer moderátornak fogadtok Azért ennyire nem vagyunk viccesek
hát majd meglátjuk!
van olyan mp3-as pendrive ami tud 44000kHz 16bit monoban felvenni?
|
kedd nov. 22, 2005 14:24 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
ptube írta: azt lesz máá poén, ha egyszer moderátornak fogadtok
Azért ennyire nem vagyunk viccesek
|
kedd nov. 22, 2005 14:20 |
|
|
Vendég
|
djsms írta: Zsoca-M5 írta: Ugyan már miért törölném! jaja ez teljesen poénos
azt lesz máá poén, ha egyszer moderátornak fogadtok
|
kedd nov. 22, 2005 14:14 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
Zsoca-M5 írta: Ugyan már miért törölném!
jaja ez teljesen poénos
|
kedd nov. 22, 2005 14:12 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
Ugyan már miért törölném!
|
kedd nov. 22, 2005 14:01 |
|
|
Vendég
|
Zsoca-M5 írta: Azért azt érzitek, hogy egy pár hetes csóka elérte, hogy saját topicja legyen ....hát igen, magyarországon a rámenősség a 2. legerősebb fegyver! (Az első az összeköttetés) Persze nem ellenzem az RGBs topicot, de azért mégis elgondolkodtató
montam én, hogy nem vagyok akárki! nagy a hatalmam! najó, csak vicc! de azért nyugodtan törölheted... tényleg bbocsi, tényleg ez volt az utolsó hsz a rgb topicon kívül...
|
kedd nov. 22, 2005 13:45 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
Azért azt érzitek, hogy egy pár hetes csóka elérte, hogy saját topicja legyen
....hát igen, magyarországon a rámenősség a 2. legerősebb fegyver! (Az első az összeköttetés)
Persze nem ellenzem az RGBs topicot, de azért mégis elgondolkodtató
|
kedd nov. 22, 2005 13:42 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
Idézet: Más: Nem tudom ki, hogy van vele, de engem marhára idegesítenek a kilóméteres idézetek! Feleslegesen növelik az üzenetek hosszát. Kérlek benneteket, hogy amennyiben idéztek legalább az idézeten belüli idézeteket töröljétek, de mégjobb, ha igyekeztek csak a lényegi részt idézni (amire konkrétan reflektáltok)! Köszi!
egyetértek. így ráadásul jobban rá lehet mutatni mit is akarsz.
|
kedd nov. 22, 2005 13:37 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Majd én bepótolom Archon munkáját. Megmondtam a múltkor, hogy RGB-t ott irtom, ahol tudom. Ha a saját topicján kívül bárhol hozzászól, törölni fogom az összes reagálással együtt, tehát arra kérek mindenkit, hogy ha nem akar fölöslegesen írni, akkor ne reagáljon rá az RGB-s topicon kívül. Köszönöm!
|
kedd nov. 22, 2005 13:36 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
A "nem értel hozzá" kifejezést, nem az esetleges sértő mivolta miatt moderáltam, csak szinte biztos voltam benne, hogy azonnal elkezdenek a többiek lovagolni rajta.
Próbáltam szegény RGB-t megmenteni ettől, de saját maga alatt még egyszer megpróbálta elvágni a fát...... és kidőlt
Ez van.
Más:
Nem tudom ki, hogy van vele, de engem marhára idegesítenek a kilóméteres idézetek! Feleslegesen növelik az üzenetek hosszát.
Kérlek benneteket, hogy amennyiben idéztek legalább az idézeten belüli idézeteket töröljétek, de mégjobb, ha igyekeztek csak a lényegi részt idézni (amire konkrétan reflektáltok)!
Köszi!
SZERK: Fú bakker kicsit sok lett a szóismétlés, de sejtitek azért mire gondolok, ugye?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsoca-M5 kedd nov. 22, 2005 13:37-kor.
|
kedd nov. 22, 2005 13:35 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
|
kedd nov. 22, 2005 13:25 |
|
|
Vendég
|
djsms írta: Hozzátenném, hogy a szándékom mögött semmiféle rasszista vagy egyéb gonosz szándék nincs! Nekem semmi bajom RGB-vel, nagyon jól megvoltunk egymás mellett eddig! Én nem szóltam hozzá és ő se hozzám Pusztán látván a dolgok elmérgesedését gondoltam megpróbálok valami kultúrált megoldással békét teremteni. RGB előzp hsz-e alapján úgy vélem ő is egyetért velem. "na látod és is erre gondoltam! nagyon jó ötlet lenne és benn is vagyok!" szóval béke
ui: béke!
|
kedd nov. 22, 2005 13:25 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
Hozzátenném, hogy a szándékom mögött semmiféle rasszista vagy egyéb gonosz szándék nincs! Nekem semmi bajom RGB-vel, nagyon jól megvoltunk egymás mellett eddig! Én nem szóltam hozzá és ő se hozzám
Pusztán látván a dolgok elmérgesedését gondoltam megpróbálok valami kultúrált megoldással békét teremteni. RGB előzp hsz-e alapján úgy vélem ő is egyetért velem.
"na látod és is erre gondoltam!
nagyon jó ötlet lenne és benn is vagyok!"
szóval béke
|
kedd nov. 22, 2005 13:23 |
|
|
Vendég
|
djsms írta: RGB!
Létrehoztam neked egy "RGB kérdez" topikot. Szeretnélek megkérni a saját nevemben, hogy ott tedd fel a kérdéseidet. Ezzel rengeteg viaskodástól kímélhetnéd meg magad és minket is.
Köszönettel: djsms
ez volt akkor itt az utolsó hsz! ksözön a topicot, viszlát ott!
|
kedd nov. 22, 2005 13:21 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
RGB!
Létrehoztam neked egy "RGB kérdez" topikot. Szeretnélek megkérni a saját nevemben, hogy ott tedd fel a kérdéseidet. Ezzel rengeteg viaskodástól kímélhetnéd meg magad és minket is.
Köszönettel:
djsms
|
kedd nov. 22, 2005 13:20 |
|
|
Vendég
|
djsms írta: Zsoca-M5 írta: ptube: A jövőben próbálj meg úgy fogalmazni, hogy a másikat ne sértse, különben minden hozzászólásod, úgy fog kinézni mint a fenti!
Más: Mivel ez OFF-TOPIC itt nem zavar, hogy ilyesmikről írsz csak szerintem ezen a fórumon ez a téma senkit nem érdekel! De majd meglátjuk hátha rámcáfol valaki! megpróbálta... lenne egy javaslatom! Mi lenne, ha csinálnánk egy "RGB kérdez" topikot is, ahol RGB barátunk feltehetné az összes őt érdeklő témával kapcsolatos kérdését. Emellett megkérnénk, hogy kizárólag ebben a topikban ténykedjen, a többit felejtse el. Így aki nem kívánja elolvasni a hozzászólásait az is békében meglenne és RGB is feltehetné a kérdéseit bűntetlenül. Létre is hozom ezt a topicot most
na látod és is erre gondoltam!
nagyon jó ötlet lenne és benn is vagyok!
|
kedd nov. 22, 2005 13:20 |
|
|
CyberDragon
platina tag
|
ptube írta: Archon írta: ptube írta: a nem értel hozzá Jáháháháháhá!!! mélyen tükrözi mit értesz te a fizikához apa!
Mélyen tükrözi, mit értesz te a helyesíráshoz, öcsi!
|
kedd nov. 22, 2005 13:19 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
ptube írta: Archon írta: ptube írta: a nem értel hozzá Jáháháháháhá!!! mélyen tükrözi mit értesz te a fizikához apa!
Ki beszél itt fizikáról? Ez nyelvtan, de ne áruld el senkinek, még a végén hülyének néznek!
|
kedd nov. 22, 2005 13:18 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
Zsoca-M5 írta: ptube: A jövőben próbálj meg úgy fogalmazni, hogy a másikat ne sértse, különben minden hozzászólásod, úgy fog kinézni mint a fenti!
Más: Mivel ez OFF-TOPIC itt nem zavar, hogy ilyesmikről írsz csak szerintem ezen a fórumon ez a téma senkit nem érdekel! De majd meglátjuk hátha rámcáfol valaki!
megpróbálta...
lenne egy javaslatom! Mi lenne, ha csinálnánk egy "RGB kérdez" topikot is, ahol RGB barátunk feltehetné az összes őt érdeklő témával kapcsolatos kérdését. Emellett megkérnénk, hogy kizárólag ebben a topikban ténykedjen, a többit felejtse el. Így aki nem kívánja elolvasni a hozzászólásait az is békében meglenne és RGB is feltehetné a kérdéseit bűntetlenül.
Létre is hozom ezt a topicot most
|
kedd nov. 22, 2005 13:17 |
|
|
Vendég
|
Archon írta: ptube írta: a nem értel hozzá Jáháháháháhá!!!
mélyen tükrözi ... moderálva személyeskedés miatt ... *** Dester ***
|
kedd nov. 22, 2005 13:16 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
ptube írta: a nem értel hozzá
Jáháháháháhá!!!
|
kedd nov. 22, 2005 13:14 |
|
|
Vendég
|
Archon írta: Zsoca, ha én még mindig moderátor lennék, tőből írtanám minden hsz-ét. De már nem vagyok az.
fáj ... moderálva személyeskedés miatt ... *** Dester ***
|
kedd nov. 22, 2005 13:13 |
|
|
Vendég
|
Zsoca-M5 írta: ptube: A jövőben próbálj meg úgy fogalmazni, hogy a másikat ne sértse, különben minden hozzászólásod, úgy fog kinézni mint a fenti!
na neeee
a nem értel hozzá mióta sértő? Egyszerűen és nyilvánvalóan látszik, hogy egyáltalán nem ért a co2 fizikájához, akkor miért ne írhatnám neki, hogy nem ért hozzá? ez a valóság! A forrás hűt, akinek ez paradox, az nem más, mint naív, ennyi!
persze nem moderálod ha kapok egy ilyet, hogy jácc a pöcsöddel, te!
|
kedd nov. 22, 2005 13:13 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
Zsoca, ha én még mindig moderátor lennék, tőből írtanám minden hsz-ét. De már nem vagyok az.
|
kedd nov. 22, 2005 13:11 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
ptube:
A jövőben próbálj meg úgy fogalmazni, hogy a másikat ne sértse, különben minden hozzászólásod, úgy fog kinézni mint a fenti!
Más:
Mivel ez OFF-TOPIC itt nem zavar, hogy ilyesmikről írsz csak szerintem ezen a fórumon ez a téma senkit nem érdekel!
De majd meglátjuk hátha rámcáfol valaki!
|
kedd nov. 22, 2005 13:09 |
|
|
Vendég
|
vackor írta!
"Te valamit nagyon összekeversz. Legjobban a szilárd gáz tetszik!
De a "beinduló forrás erősen hűt" se kutya!
És a folyékony CO2...
Tök mindegy mit használsz, hő hatására minden felmelegszik."
mit keverek?
semmi baj nincs ezekkel *moderálva* !
szilárd gáz? persze, ahogy a folyékony pb gázt is folyékony gáznak hívják, tehát a szárazjeget nevezhetem nemhivatalosan szilárd gáznak...
pb gáz folykonyan: folyékony gáz
co2 gáz szilárdan: szilárd gáz.
igaz nem hivatalos, de szinte mindenki ezt használja.
a forrás igenis hűt! méghozzá erősen! A forrásban lévő anyag elvonja a forráshőt. pl a hűtőgépedben is forr és ezzel hűt a -11Cos forráspontű izobután!
"Tök mindegy mit használsz, hő hatására minden felmelegszik."
nem igaz.
A folyadékok nem melegnek forráspont felé! A folykony pb.t se tudod -38C felé melegíteni, mint ahogyan a folyékony nitrogént se -196 fölé!
*moderálva* !
melegíted a vizet a tűzhelyen! beteszel egy hőmérőt. Azt látod, hogy a víz melegszik! Megindul 100C-on a forrás, a melegedés leáll, és 100C főlé nem megy a forrásban lévő víz hőmérséklete, mert a meginduló forrás hűti a vizet. Hiába melegíted teljes lánggal, akkor se megy 100C fölé a forrásban lévő víz hőmérséklete! Ezt minden háziasszony is tudja. A párolgás hűt! A forrás nem más, mint intenzív párolgás, amikor a folyadék teljes tömegében párolog, nem csak a felszínén! Tehát a forrás intenzíven hűt. *moderálva*
modd. ja és a folykony co2 van a co2 palackban, mi a gond ezzel? még a szénsavpatronban is folykonyan van jelen! mi a gond?
|
kedd nov. 22, 2005 12:45 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
szerintem egyátalán ne szóljatok hozzá, és reméljük légnemúvé válik és elillan.
|
kedd nov. 22, 2005 11:57 |
|
|
Zsivaagoo
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 779 Tartózkodási hely: Még mindig a bőrömben.
|
|
kedd nov. 22, 2005 11:51 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Elég komoly...
|
hétf. nov. 21, 2005 23:01 |
|
|
Rest
ezüst tag
|
McLaca írta: Képernyőmentést nem csináltál? Már nem jön be az oldal, gondolom leállították a szervert. Üdv!
De van.
Csak a kezdölapot irták át a forum ment tovább..
|
hétf. nov. 21, 2005 18:26 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Képernyőmentést nem csináltál? Már nem jön be az oldal, gondolom leállították a szervert.
Üdv!
|
hétf. nov. 21, 2005 12:31 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Meghaladtuk a 2000 hozzászólást
|
hétf. nov. 21, 2005 10:17 |
|
|
Rest
ezüst tag
|
hu.
Kicsit megváltozott a http://www.linuxforum.hu/ kezdőlapja.
"IRAN HACKERS SABOTAGE"
rest
|
hétf. nov. 21, 2005 7:18 |
|
|
darthsith
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 526 Tartózkodási hely: Hogyhogy hol?ITT!!
|
A fenébe...3X is elküldte az üzim
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára darthsith vas. nov. 20, 2005 23:21-kor.
|
vas. nov. 20, 2005 23:07 |
|
|
darthsith
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 526 Tartózkodási hely: Hogyhogy hol?ITT!!
|
Na...ha már off topic, ide off-olok 1 kicsit.
Kinnt voltam a Manchester United-DVSC meccsen Itt Hun-ban...
DE NINCS MEG VIDEÓN!!!!
Nincs vki, vagy nics valakinek olyan ismerőse, vagy ismerősének a barátja, aki felvette ezt a meccset lehetőleg vinyóra, vagy dvd/svcd-re?
Nagyon fonntos lenne!!
PLS HELP!
Mentsétek meg vilit...ja nem...SANYIT!!
|
vas. nov. 20, 2005 23:07 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Nálam járt egyszer két kép, a Föld teljes műholdas térképe volt olyan részletességgel, hogy ihajj. Két TÖMÖRÍTETT TIF fájl volt, az egyik 200, a másik 300 MB. Nekem 1 GB memóriám van, de még megnézésre se tudtam megnyitni semmivel... (!)
|
vas. nov. 20, 2005 15:48 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Tőlem a múltkor kapott a 9-es egy teljes A4-es TrueColor oldalt 1200×1200dpi-vel szkennelve (10.254×13.748 képpont ), mindössze (:)) 512MB RAM-mal, hát, várni kellett kicsit, de összességében nem sokat (nagyjából 1 perc).
Üdv!
|
vas. nov. 20, 2005 12:47 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Én a 3-as verzióval kezdtem a pályafutásom. Ott komolyabb munkaként egy CD-borítót csináltam először, 300 dpis felbontással, egy Pentium 166 MMX gépen 32 MB RAM-mal... 5 órahosszáig tartott, ebből 4 óra a vinyókerregés volt.
|
vas. nov. 20, 2005 8:18 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Azért ahhoz képest, hogy a Paint Shop Pro első verziója (akkor még csak Paint Shop) egyetlen floppyn elfért, jól kinőtték magukat. A 10-es telepítőkészlet méretét még nem tudom, de már a 9-es is durva a maga 108 megájával , igaz, adnak hozzá pár picture tube-ot (nekem a hasznossága kérdéses), meg a súgója is méretes. Ráadásul a JPEG artifact removal tool már akkor benne volt, amikor a Photoshop nem is hallott róla (nem tudom, ma egyáltalán benne van-e). Akkoriabn az általam nagyra becsült CHIP (később PCMagazin) gárda így jellemezte: "A lehetetlent azonnal megcsinálja, a csodára pár másodpercet várni kell"
Üdv!
|
vas. nov. 20, 2005 2:33 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Hogy konkrétabb infóval szolgáljak, mikor állati jó a vektor például: egy szövegre rápakolsz egy halom layert, amikor rájössz, hogy túl széles, vagy át kéne írni. Ilyenkor a vektoros betűket egyszerűen átszerkeszted és maradnak az effektek. Raszteresnél vagy undo bőszen, vagy kezdheted elölről.
sutszi: ajánlom a figyelmedbe ezt a topicot némi nyalánkságért: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=23558
|
vas. nov. 20, 2005 0:38 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
sutszi írta: Sikerült találnom egy PSP 8-at. Nos ez volt az egyetlen amit anélkül le lehetett tölteni hogy regisztrálnom kellett volna. ... McLaca: Neked a 9eshez van okosítód, szerinted ez jó a 8-hoz is Amúgy a 9-est le lehet még tölteni valahonnan
Általában csak egy mailt kérnek, arra küldik el a linket, amiről letölthetsz (Abbyy Finereadernél legalábbis ez volt az eljárás - kicsit komplexebb okosítani, mint ahogy az megszokott ).
A 10-est nem akarom addig ajánlani, amíg nem tudom, mit javítottak - rontottak benne, annyt biztosan tudok, hogy a fotóretusálás terén sok új funkció van (automatikus bőrjavítás, automatikus vörösszem csökkentés - nem íriszcsere zombi módra, mint a korábbi verziókban, stb., stb. )
A 9-es okosítása biztosan nem jó a 8-hoz, mivel .exe crack.
Viszont én 5 perc kutakodás után találtam egy linket, ami a Corel oldalára mutat , végülis ott az okosítható 9-es trial a szerverükön, csak már nincs kint publicban, de letölthető.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy egy spanyol oldalról letöltött pár 10kB-os, szerencsére vírus- és féregmentes progi kódjából (ASCII nézetben ) bányásztam ki a linket , a kis .exe meg olyan, mint egy shell, megadott mappába letölti a PSP 9.01 trialt (futása közben több diagnosztikai progival figyeltem, de nem csinált semmi disznóságot), el is indítja a letöltést, de nem hagytam neki, ki tudja, mit csinál a végén, inkább kiszedtem belőle a linket.
Remélem, az angol verzióra mutat
http://www.corel.com/akdlm/6763/downloads/trials/psp-p/psp901entr.exe - 108 mega!
Okosítót igény szerint a mailedre küldöm
A vektoros legnagyobb előnye pedig (a fenti linken majdnem minden ott van), hogy bármikor belenyúlhatsz, módosíthatod a formákat, arrébb teheted őket, megváltoztathatod a jellemzőket, kiszedhetsz alakzatokat, míg pixelesnél ezt max. akkor teheted meg, ha objektumonként és effektenként külön réteget csinálsz, de az nagyon öszvér megoldás - ezért is jó a vektor.
Üdv!
|
szomb. nov. 19, 2005 22:10 |
|
|
CyberDragon
platina tag
|
|
szomb. nov. 19, 2005 19:22 |
|
|