Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 13:39

Hozzászólás a témához  [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Következő
T-Mobile dicsérő! 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Relax társkártya reklámfilm eddig a legtökéletesebb minőség, amit le lehet tölteni az oldalukról! :D:D:D

csüt. dec. 01, 2005 11:19
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Kano írta:
hogy mi az az "szvsz"?

SZerény Véleményem SZerint. Valami okos meg majd megmondja, hogy pontosan hogy is van ez angolul, és miként került át a mi szép magyar nyelvünkbe. :D

Köszi mindenkinek! Felvilágosultam. 8) Erre soha nem jöttem volna rá. :lol:

csüt. dec. 01, 2005 9:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kano írta:
hogy mi az az "szvsz"?

SZerény Véleményem SZerint. Valami okos meg majd megmondja, hogy pontosan hogy is van ez angolul, és miként került át a mi szép magyar nyelvünkbe. :D

csüt. dec. 01, 2005 8:57
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
blueye írta:
Szvsz meg lehet próbálni (a suli gondolom önkormányzati tulajdonban van és nem alapítványi vagy egyéb tulajdon).

Persze. A megyei önkormányzat tulajdonában van. Anyum meg egy kórházban dolgozik, de ott már le vannak osztva a kártyák. A főnökök voltak síelni és hipp-hopp a Pani kapta meg a szerződést.
Elárulnád nekem, hogy mi az az "szvsz"? :oops: Annyi helyen látom a fórumon és nem tudok rájönni, hogy ez minek a rövidítése.

csüt. dec. 01, 2005 8:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kano írta:
blueye írta:
Kano írta:
Az ilyen tarifacsomakot közintézmények vehetik igénybe? Pl. iskolák, kórházak dolgozói?

Persze közbeszerzésre kötelezett cégek, ahol az állam a (többségi?) tulajdonos.

Akkor a sulim érdeklődhetne, hogy esetleg nem köthet-e valami ilyesmit. :lol: Persze bilibe ér a kezem. Mi érdeke lenne a vezetésnek, hogy a dolgozó jól járjon? Nem érdeklik őket az ilyen "lényegtelen" ügyek.

Szvsz meg lehet próbálni (a suli gondolom önkormányzati tulajdonban van és nem alapítványi vagy egyéb tulajdon).

csüt. dec. 01, 2005 8:38
platina tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Kano írta:
Az ilyen tarifacsomakot közintézmények vehetik igénybe? Pl. iskolák, kórházak dolgozói?

Akkor a sulim érdeklődhetne, hogy esetleg nem köthet-e valami ilyesmit. :lol: Persze bilibe ér a kezem. Mi érdeke lenne a vezetésnek, hogy a dolgozó jól járjon? Nem érdeklik őket az ilyen "lényegtelen" ügyek.

csüt. dec. 01, 2005 8:27
arany tag

Hozzászólás 
Én szerintem jelenleg bármilyen nem publikus T-Mobile csomagot el tudnék fogadni :) (persze számom megtartásával)

szer. nov. 30, 2005 23:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kano írta:

szer. nov. 30, 2005 23:47
platina tag

Hozzászólás 

szer. nov. 30, 2005 22:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Gratulálok a Westelnek!
Hol van mukaerőfelvétel, amihez jár ilyen frankó kis csomag :D?
Nettó 13,8 Ft-ért csacsogni, havi díj nélkül, más mobilra... Uhhh... És mp. alapon, hívószámkijelzési díj nélkül!
Szegény mezei Ügyfelek! Ezt Ők fizetik meg.

Mi a feltétele, hogy ilyen csomagot kapjak (mint cég) ??? :lol:

szer. nov. 30, 2005 21:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az alábbi linken, a 14. oldalon, az űrlap alján, a keretszerződésben megtalálhatóak a november 10-től érvényes közbeszerzési tarífák: http://kszfweb.econet.hu/Default.aspx?content=WebParts\BasicServices\szerzodesDoc\CASzerzodesDocBrowse.ascx

Gratulálok a Westelnek!
Hol van mukaerőfelvétel, amihez jár ilyen frankó kis csomag :D?
Nettó 13,8 Ft-ért csacsogni, havi díj nélkül, más mobilra... Uhhh... És mp. alapon, hívószámkijelzési díj nélkül!
Szegény mezei Ügyfelek! Ezt Ők fizetik meg.

Azt nem értem, hogy ha a Pannon GSM február 15. óta a legdrágább a lakossági piacon (ekkor vezette be a Vodafone az Esti és hétvégi opciót, majd később a Westel a T-Perceket), most kiderült, hogy közbeszerzés terén is a legdrágább (az a 25 Ft-os vezetékes percdíj húzós), akkor hol olcsó?

szer. nov. 30, 2005 20:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Megjelent a várva várt közlemény: http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... 051201.pdf

Idézet:
Általános Elôfizetôink részére új díjcsomagok kerülnek bevezetésre:
Aranytárskártya Relax 50,
Aranytárskártya Relax 125,
Aranytárskártya Relax 250,
Aranytárskártya Relax 500
néven. A díjcsomagokra vonatkozó részletes információk Általános Díjszabásunkban, társaságunk ügyfélszolgálatán és internetes honlapján érhetôek el.

Biztos Én keresem rossz helyen, de ha egy ma és egy holnap kiadott közleményben az olvasható, hogy megtalálható az erre vonatkozó bővebb információ a honlapon, a díjszabásban, akkor miért nem találom azt a díjszabást? Ha meg csak december 1-től lesz fent a site-on, akkor írják úgy, hogy csak akkortól lehet megtekinteni. Már megint az örökös titkolózás...

A Közlemény alatt ez van a site-on:

Idézet:
2005. december 1-től hatályos dokumentumok:

Érdekes módon a kettőspont után egyetlen olyan felirat sincs, hogy "Díjszabás", pedig az is módósul, és az is "dokumentum". Vagyis nem tették fel sem a december 1-jétől, sem a január 1-jétől életbe lépő új díszabást.

kedd nov. 29, 2005 17:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
reklamhang írta:
Ez mondjuk eleg gaz a T reszerol, hogy fizetos a h.kijelzes!

ezzel maximálisan egyetértek, nem is az összeg, csak az elv miatt :wink:

szomb. nov. 19, 2005 17:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
blueye írta:
vizsla1 írta:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/havidijas/e_mail.shtml

:?:

Ez mire válasz?
Valószínűleg Vizsla azt hitte, hogy már régóta fizetős a T-nél. Pedig a régieknek nem.

Nem tudom, más hogy van vele, de nekem hányhatnékom van attól, ha a régi, hűséges előfizetők dolgaihoz nyúlnak. Hiszen SEMMI megbecsülést nem kapnak egyébként sem, csak a szigorításokat. Tényleg bolond, aki nem váltogatja folyamatosan az előfizetéseit, bolond, aki hűséges marad a T-hez.

Eddig bolond voltam, de hamarosan valtok az tutti... :x A Tré be-KAP-hatja...

csüt. nov. 17, 2005 17:32
ezüst tag

Hozzászólás 
reklamhang írta:
Előfizetéses T‑Mobile-osoknak 2006. április 30-ig teljesen ingyenes a hangposta!

A T‑Mobile újabb akcióval teszi még kedvezőbbé a mobilhasználatot. A piacvezető mobilcég előfizetéses ügyfeleinek ugyanis 2006. április 30-ig teljesen ingyenes a hangposta használata.
Az eddig is belépési és havidíj nélkül igénybe vehető hangpostában hagyott üzenetek a jelzett időpontig egész nap díjmentesen hallgathatók meg. Az üzenetekről a rendszer az eddig megszokott módon, szintén ingyenesen, SMS-ben értesíti a postafiók tulajdonosát. A Hangposta szolgáltatást a T‑Mobile ügyfelei egyszerűen, egyetlen díjmentes SMS elküldésével bekapcsolhatják, elegendő, ha a +HANGPOSTA kódszót elküldik a 1230-as számra.

T‑Mobile Magyarország Rt.
Kommunikációs Igazgatóság

Ez ám a nagylelkű ajánlat! :D :wink:

Na es 2006. majus 1-tol fizetos lesz teljesen? Eddig sem volt havidij es delutan 4-tol ingyenes volt a lehalgatasa!

csüt. nov. 17, 2005 17:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez mondjuk eleg gaz a T reszerol, hogy fizetos a h.kijelzes!

szer. nov. 16, 2005 23:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Valóban.

Azt ugyanis égő lett volna kiadni, hogy 2006. április 30-ig ingyen van a hívószámkijelzés :twisted:.

szer. nov. 16, 2005 22:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Előfizetéses T‑Mobile-osoknak 2006. április 30-ig teljesen ingyenes a hangposta!

A T‑Mobile újabb akcióval teszi még kedvezőbbé a mobilhasználatot. A piacvezető mobilcég előfizetéses ügyfeleinek ugyanis 2006. április 30-ig teljesen ingyenes a hangposta használata.
Az eddig is belépési és havidíj nélkül igénybe vehető hangpostában hagyott üzenetek a jelzett időpontig egész nap díjmentesen hallgathatók meg. Az üzenetekről a rendszer az eddig megszokott módon, szintén ingyenesen, SMS-ben értesíti a postafiók tulajdonosát. A Hangposta szolgáltatást a T‑Mobile ügyfelei egyszerűen, egyetlen díjmentes SMS elküldésével bekapcsolhatják, elegendő, ha a +HANGPOSTA kódszót elküldik a 1230-as számra.

T‑Mobile Magyarország Rt.
Kommunikációs Igazgatóság

Ez ám a nagylelkű ajánlat! :D :wink:

szer. nov. 16, 2005 22:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi :(

pén. nov. 11, 2005 14:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
reklamhang írta:
szabo írta:
Ha a T-percek be van kapcsolva ,és a feltöltési kedvezményt ráaktiválom, akkor melyik fogy el előbb? (gáz lenne ha a 40perc mp. alapú pluszt elfogyasztanám 40 T-perc alatt...)

Pedig sajna előbb a feltöltési kedvezményből ketyeg! :(
Nem tom miért, de Én már nyáron megszívtam pont így!

Az ÁFSZ csak a Maraton csomag kapcsán emleget percszámlát (=lebeszélhető perceket). Ott viszont leszögezi, hogy előbb a percszámláról fogynak a percek, és csak utána a forintszámláról. Ebből pedig következik ez a viselkedés, még ha az ÁFSZ nem is szabatos egészen (hiszen Maraton csomag már nincs is, ellenben más csomagok esetén is lehet perckedvezményhez jutni feltöltéskor például).
Most nekem pl. Dominó Aktív van. Ez ugyanígy viselkedik. Nekem hamarosan töltenem kell az egyenlegemet, a kedvezményt már bekapcsoltam a 1777-en. A töltést úgy kell időzítsem, hogy az e havi 450 Ft lebeszélése után töltsem fel, hogy az ne vesszen el.

pén. nov. 11, 2005 14:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
szabo írta:
Ha a T-percek be van kapcsolva ,és a feltöltési kedvezményt ráaktiválom, akkor melyik fogy el előbb? (gáz lenne ha a 40perc mp. alapú pluszt elfogyasztanám 40 T-perc alatt...)

Pedig sajna előbb a feltöltési kedvezményből ketyeg! :(

Nem tom miért, de Én már nyáron megszívtam pont így!

pén. nov. 11, 2005 12:31
ezüst tag

Hozzászólás 

pén. nov. 11, 2005 10:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Talán nem off, ha egy "témobilos" képviseletet megdícsérek itt, mégpedig a fóti Cora-ban lévőt.
Ugyanis tegnap elmentem beszerezni egy új telót a Pólusba, de ott nem volt. Közölték, megnézik van-e máshol - mondták sehol sincsen, nem is rendelhető, de vegyek másik telót. :shock:
Bánatomban bementem a fent említett kirendeltségbe, ahol szintén nem volt olyan telefon, de a hölgy mondta, hogy van ismerőse a Mammutban lévő fiókban, ha gondolom felhívja és ha van félretetet egyet... Volt, félre is rakták, van új telóm! 8) :D
Szóval ezt így is lehet! Van még remény... :wink: :oops:

pén. nov. 11, 2005 10:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... kcio.shtml

Újra él :). Elszámolási egység: 1 másodperc. Feltöltésenként 1 db infoSMS ingyen.

Új határidő: november 17.!

Idézet:
Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben a 1777 IVR önkiszolgáló "Egyenleg feltöltés percjóváírás kedvezménnyel" menüpontjában regisztrálja magát 2005. november 17-ig és a regisztrációt követő 30 napban feltölti egyenlegét bármilyen módon, a feltöltött összegen felül belföldi normál irányokban leforgalmazható plusz perceket is jóváírunk az Ön számláján.

A plusz percjóváírások mértéke címletenként:

Feltöltési címletek (Ft) Jóváírás (perc)
2000 15
2500 20
3000, 4500 20
5000, 9000 40
10000 85
15000 130

Az akár 30%-os kedvezményen túl 1 hónapig díjmentesen veheti igénybe valamely infoSMS szolgáltatásunkat a bruttó 269 Ft-os kategóriában, amelyet az adott 30 napban bármikor aktiválhat SMS-ben. Nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Önt érdeklő kategóriát.

A regisztrációt a 1777-es szám felhívásával a Domino ügyfélszolgálaton teheti meg, és ne feledje, 30 nap áll rendelkezésére a feltöltésre kedvezményeink igénybevételével! A jóváírt percekről díjmentesen tájékoztatást kaphat, ha a készülék alapállapotában bebillentyűzi a *102# kódsort, és megnyomja a hívásindítás gombot.

Kérdés: a 30 nap arra vonatkozik, hogy a regisztrációt követő 30 napon belül, minden töltésnél ajándék perceket és nfoSMS-eket kaphatok, s nem arra, hogy a kapott percek is csak 30 napig használhatók fel, igaz?

csüt. nov. 10, 2005 21:31
arany tag

Hozzászólás 
Akkor megnyugodtam :)

Viszont szerintem ez a webes szolgáltatás mindenképp a dicsérő dolgok közé tehető, hiszen adott esetben külföldről is olcsóbban lehet sms-t írni, a másik fele: azt az undorító roaming egységesítést kicsit kompenzálják ezzel. Épp Lengyelországba mentem a váltás után. Előtte 20 ft lett volna egy sms, utána pedig 80 ft. És még merték állítani, hogy értem volt az egész.

csüt. nov. 03, 2005 19:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Arthuro_Adam írta:
T68m írta:
Macika írta:
Arthuro_Adam írta:
Webről pénzbe kerül?
Hogy mi kerül pénzbe?

arról van szó, hogy a trénél és a vodánál is az előfizetésed terhére lehetséges SMS-t küldeni az internetről.

És ez pénzbe kerül.

Már megtaláltam, hogy mennyibe kerül. Tényleg ez nem egy rossz lehetőség, hogy külföldről olcsóbban lehessen sms-t írni. De most ugye, ha wapról küldesz a telefonodon, akkor ugye arra nem számlázzák ki az sms-t összegét, csak az adatforgalom után fizetsz, ugye?

Igen, csak az adatforgalom után fizetsz.

csüt. nov. 03, 2005 16:51
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Macika írta:
Arthuro_Adam írta:
Webről pénzbe kerül?
Hogy mi kerül pénzbe?

arról van szó, hogy a trénél és a vodánál is az előfizetésed terhére lehetséges SMS-t küldeni az internetről.

És ez pénzbe kerül.

Már megtaláltam, hogy mennyibe kerül. Tényleg ez nem egy rossz lehetőség, hogy külföldről olcsóbban lehessen sms-t írni. De most ugye, ha wapról küldesz a telefonodon, akkor ugye arra nem számlázzák ki az sms-t összegét, csak az adatforgalom után fizetsz, ugye?

csüt. nov. 03, 2005 16:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
pgsm írta:
nem estem szereptévesztésbe :) , de ezt hiányoltam:

Telefonszámok egy örök életre: WAP-os telefonkönyv

lehúzás tré módra! off topicban még megemlítve! De ettől függetlenül ötletes.

Ettől innovatív a tré, mindent (így a hülyeséget is) elsőként hozza be!

csüt. nov. 03, 2005 15:43
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
392MHz írta:
T68m írta:
Macika írta:
Arthuro_Adam írta:
Webrõl pénzbe kerül?
Hogy mi kerül pénzbe?
arról van szó, hogy a trénél és a vodánál is az elõfizetésed terhére lehetséges SMS-t küldeni az internetrõl.

És ez pénzbe kerül.
és ez mért nem a gyalózóba került??
ez miért lenne gyalázó? Ez egy lehetõség!

gyakorlati haszna is van, pl. külföldön irhatsz SMS-eket a számlád terhére, belföldi árazással, net-en keresztül.

de akár építhetsz rá egy rendszert is! És akkor nem kell a telefonodat fixen a gépedhez kötni, mégis mennek az általad kívánt SMS-ek a megfelelõ helyre.

csüt. nov. 03, 2005 15:40
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
nem estem szereptévesztésbe :) , de ezt hiányoltam:

Telefonszámok egy örök életre: WAP-os telefonkönyv

Egy csapat informatikusnak elege lett abból, hogy az évente cserélődő új telefonoknál általában többórás küzdelem a címjegyzék és telefonszámok átírása az új készülékbe.

Mint a nagymama az óévi noteszból az új évibe minden évben másoljuk a címeket? És ha elveszik, ellopják? Ebből elég, mondták, és kifejlesztették a WAP-os telefonkönyvet, amely erre és más telefonszám-kezelési problémákra végre igazi megoldást ad. A szolgáltatás elindult, a T-Mobile-nál november 1-től már mindenki regisztrálhat a WAP-os telefonkönyvre.

A WAP-os telefonkönyv egy WAP-on és Interneten is elérhető személyes címjegyzék. A telefonkönyv egy biztonságos központi adatbázisban van, amely másodpercek alatt elérhető egy WAP-képes telefonnal. Csak a címet és a jelszót kell tudni, utána bárhol bármikor bármelyik telefonnal elérhető, hívhatók és szerkeszthetők a saját bejegyzéseik és számok.

Nem kell többet félni, ha elvesztítjük telefonunkat, ha ellopják, ha több SIM kártyát vagy telefont használunk belföldön/külföldön. Az értékes, sokszor pótolhatatlan telefonszámok biztonságos tárolása és állandó problémamentes használata örök életre megoldódik, ha a WAP-os telefonkönyv felhasználójává válunk.

A t-zones-on az Email&Chat rovatban található WAP-os telefonkönyv linken lehet regisztrálni. Ha valaki más szolgáltatónál van, érdemes megkérnie egy T-Mobile-os ismerősét, hogy regisztráljon helyette, és ezután már a másik szolgáltatónál is használható a WAP-os telefonkönyv.

Az 1 éves előfizetés bevezető ára bruttó 999 forint.

by pgsm

csüt. nov. 03, 2005 15:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
és az email értesítő ingyenességének megszűnése miért nem a gyalázóba került? így majd valaki hivatkozhat rá, hogy mennyire jó is a T, mert milyen sok hsz van a dícsérőben... :)

csüt. nov. 03, 2005 15:35
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Macika írta:
Arthuro_Adam írta:
Webrõl pénzbe kerül?
Hogy mi kerül pénzbe?

És ez pénzbe kerül.

és ez mért nem a gyalózóba került??

csüt. nov. 03, 2005 15:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Arthuro_Adam írta:
Webrõl pénzbe kerül?
Hogy mi kerül pénzbe?

És ez pénzbe kerül.

csüt. nov. 03, 2005 14:41
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Arthuro_Adam írta:
Webről pénzbe kerül?
Hogy mi kerül pénzbe?

csüt. nov. 03, 2005 14:25
arany tag

Hozzászólás 
Webről pénzbe kerül?

csüt. nov. 03, 2005 13:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megy az új T-zones!

Lehet webről is SMS-t küldeni. Ugyanannyiért, mint mobilról.

csüt. nov. 03, 2005 12:51
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Macika írta:
blueye írta:
vizsla1 írta:

Ez mire válasz?
Valószínűleg Vizsla azt hitte, hogy már régóta fizetős a T-nél. Pedig a régieknek nem.

Inkább dícsérni szerettem volna, hogy van vírus és SPAM-szűrés, már a 0 Ft havi díjúnál is, s hogy azért ez tartalmaz ingyenes SMS-értesítést is. Amúgy 5 Ft-tal olcsóbb lett az SMS-értesítő.

Tudtam, hogy régi embereknek még van ingyen SMS-értesítős mailcímük.

Mennyire jó ez a spamszűrés, amit a T használ?

Sajnos a régi mail címeim-re naponta 10 (minimum) spam jön és ezek megérkezéséről szóló értesítésről tényleg nem szeretnék fizetni.

csüt. nov. 03, 2005 8:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
blueye írta:
vizsla1 írta:

Ez mire válasz?

Inkább dícsérni szerettem volna, hogy van vírus és SPAM-szűrés, már a 0 Ft havi díjúnál is, s hogy azért ez tartalmaz ingyenes SMS-értesítést is. Amúgy 5 Ft-tal olcsóbb lett az SMS-értesítő.

Tudtam, hogy régi embereknek még van ingyen SMS-értesítős mailcímük.

csüt. nov. 03, 2005 7:20
Moderátor

Hozzászólás 
blueye írta:
vizsla1 írta:

Ez mire válasz?

Nem tudom, más hogy van vele, de nekem hányhatnékom van attól, ha a régi, hűséges előfizetők dolgaihoz nyúlnak. Hiszen SEMMI megbecsülést nem kapnak egyébként sem, csak a szigorításokat. Tényleg bolond, aki nem váltogatja folyamatosan az előfizetéseit, bolond, aki hűséges marad a T-hez.

csüt. nov. 03, 2005 4:31
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
Macika írta:
(A Pannonnál maradt az első 100 ingyen.)

csak azoknak, akik a mobilposta megreformálása előtt is már elő voltak rá fizetve (akár M.P.-ra, akár Pannon Mail-re, vagy hogy hívták a másik szolgáltatást)
ha most rendeled meg frissen a szolgáltatást, akkor nem ingyenes az első 100 értesítő sem
Nyilvánvaló, a T-nél is csak a régieknek marad meg január végéig az ingyenes értesítő, mert az újaknak már régóta fizetős.

csüt. nov. 03, 2005 4:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:

Ez mire válasz?

csüt. nov. 03, 2005 1:37
arany tag

Hozzászólás 
Akkor megrendelem a Vodafone karimhoz a háromforintos sms értesitőt, a régi e-mail cimes dominót meg gazdaságosan kivezetem a készletemből. Béke poraira.

szer. nov. 02, 2005 21:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/h ... mail.shtml

szer. nov. 02, 2005 21:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vki írja már be, hogy a k* rv@ annyát a vodának jó?! Mert biztos, hogy ez is a piros :wink: miatt van.

szer. nov. 02, 2005 18:44
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszolgalat/dokumentumok/pdf/051001.pdf

Az jó k* anyjukat azt! Kétszázmilliárdos nyereség mellett drágálják azt a pár SMSt ami erre kimegy annak a pár juzernek. Ráadásul nekik ez egy fillérbe sem kerül. Az előfizetésemet már átvittem a Vodához, megvárom a január végét és a Dominomat is átviszem. Meg a család összes kártyáját. Éljen a Westel, a T-Mobile meg mielőbb dögöljön meg! Valóban nemcsak névváltás történt...
Úgy látszik most olyan keménykedő kedvükben vannak, minden cégcsoportjuknál megcsinálják a bekeményítéseket. De hála égnek már minden esetben van máshova váltani!

szer. nov. 02, 2005 18:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
blueye írta:
mz írta:

Kösz.
Basszus. Lemondom. Nem fogok fizetni a sok spam értesítéséért. :o(((
Magyarul 2006. jan. 31-ig ingyen vannak a t-mobilos címre beérkezett E-mailek értesítő SM-ei, onnantól kezdve pedig valamilyen díjat kell érte fizetni. Ingyenes rész nem marad? (A Pannonnál maradt az első 100 ingyen.)

Ebből úgy tűnik, hogy nem marad. Esetleg vki tud megoldást, hogy maradjon? (nekem kevés lenne a havi 50-100 db...)

szer. nov. 02, 2005 15:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
(A Pannonnál maradt az első 100 ingyen.)

csak azoknak, akik a mobilposta megreformálása előtt is már elő voltak rá fizetve (akár M.P.-ra, akár Pannon Mail-re, vagy hogy hívták a másik szolgáltatást)
ha most rendeled meg frissen a szolgáltatást, akkor nem ingyenes az első 100 értesítő sem

szer. nov. 02, 2005 15:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
blueye írta:
mz írta:

Kösz.
Magyarul 2006. jan. 31-ig ingyen vannak a t-mobilos címre beérkezett E-mailek értesítő SM-ei, onnantól kezdve pedig valamilyen díjat kell érte fizetni. Ingyenes rész nem marad? (A Pannonnál maradt az első 100 ingyen.)

szer. nov. 02, 2005 15:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:

Kösz.

szer. nov. 02, 2005 15:15
írásjog megvonva

Hozzászólás 
http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... 051001.pdf

szer. nov. 02, 2005 14:54
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Következő