Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 18:31

Hozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ] 
Fahrenheit 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ááá, az én gépemen már nem menne no(o)rmálisan :(
Mostanában inkább PS2-vel tolom az ipart, de sok játékban el vagyok akadva :cry:

szer. nov. 02, 2005 15:55
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Nem leteperni akartalak, de ha jó játékot akarsz mindenképpen állj neki és told végig.

szer. nov. 02, 2005 15:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akkor bocs, te jobban tudod. Én csak ezt az infót kaptam ezexerint tévesen. Mind1. A lényeg, hogy a játékot istenítették és ahogy olvasom neked is bejött :wink:

szer. nov. 02, 2005 15:49
arany tag

Hozzászólás 
Hát mivel végigtoltam, azt állíthatom, hogy csak 1 embert ölsz meg az elején. Abban sem vagyok biztos, hogy banki alkalmazott vagy, mivel egy számitógépes cégnél dolgozol kb. 5 monitor előtt és a kinti irodákban is te szervizeled a gépeket ha bedöglenének. Szóval egy banki alkalmazott nem ezt csinálja. Szerintem. De abban igazad van, hogy elkezd utánajárni vajon miért gyilkolt.

szer. nov. 02, 2005 15:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én úgy tudom, az a story, hogy egy banki alkalmazott kinyir mindenkit (de nem tud róla) és nyomoz, hogyan történhetett. Közben meg a zsaruk el akarják kapni.

szer. nov. 02, 2005 15:18
arany tag

Hozzászólás 
Nem ez nem az, bár nem tudom az melyik lehet. :P
De ha érdekel egy rövid eszmefuttatás a játékról, itt elolvashatod.
Fahrenheit leírás

szer. nov. 02, 2005 15:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez az a játék, amikor egy banki alkalmazott kinyír mindenkit...?

szer. nov. 02, 2005 12:08
arany tag

Hozzászólás 
Időközben megtudtam mit kell csinálni és most már azt is bejelenthetem végig is nyomtam. Talán csak szuperlativuszokban tudnék beszélni a játékról. Utoljára ezt a mozi érzést a Metal Gear Solid adta, azóta semmi. Nem mondom van a játékban olyan ami csak erős idegzetüeknek ajánlott, mert az irányítás néhol igancsak botrányos. Ennek ellenére ilyen egyedi ötletekkel megtoldott játékkal ritkán találkozik földi halandó. A játék legalább minimális angol tudást igényel, hogy azért tudjuk is, hogy mi történik, hiszen ez erőssen sztori orientált játék. A vége pedig nem semmi volt. Szóval kötelező darab mindenkinek, aki nyitott az új dolgokra és a jó kalandjátékokra.

hétf. okt. 31, 2005 18:21
arany tag

Hozzászólás Fahrenheit
Nem tudom próbálta e valaki közületek ezt a játékot, de mindenkinek ajánlom, főleg a kaland és filmszerű játékok kedvelőinek jön be igazán a kicsike.
Ha viszon valaki nyomta vagy nyomja a játékot az segíthetne is egy kicsit, ugyanis nem boldogulok. Ott tarok, hogy Carlaval vagyok a diliházban. Beszéltem "Hanniballal" és kifelé jövet lekapcsolódott a villany, majd kinyillottak cellák. Szegény Carla meg össze parázza magát a sötétben. Mit kell it csinálni mert hiába megyek előre és mikor kimozdul a félelem faktorom nyomogatom errőssen az ellenkező irányba a nyilat akkor is felfut a cucc és jön a meztelen igazság. Hogy tudom kordában tartani Carla félelmét?

hétf. okt. 31, 2005 13:40
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9 hozzászólás ]