Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 7:45

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Szerintem az összes ilyen csomagnak ugrott az alapdíj kedvezménye.

kedd nov. 08, 2005 18:21
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Engem az érdkelne, hogy akik a Marathon Klub csomagját használják, júniustól megkapják-e a 12% kedvezményt a havi díjon belüli beszélgetésre?

Ez engem is...majd a hétvégén megnlzem otthon a számláimat.AMúgy gyanús a dolog,mert az utóbbi hónapokban voltak húzós számláim,pedig nem beszéltem jelentősen többet,mint azelőtt.

kedd nov. 08, 2005 17:26
platina tag

Hozzászólás 
Drakupapa írta:
Ugyenezt játszották el velem is.. :)

Hát, ez igazán kedves tőlük. :)

kedd nov. 08, 2005 14:47
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:
Én még szerződés kötés előtt állok,de úgy gondolom,hogy nincs már értelme.
A voda alapból közli,hogy az árakat bármikor megváltoztathatja.

Ez nem azért volt, mert meg akarta változtatni (egyébként ezt 30 nappal korábban be kell jelentenie). Nem az volt a célja, hogy átb*sszon mindenkit, hanem technikailag csak igy kivitelezhető, s ez számukra is csak utólag derült ki. Az már más kérdés, hogy ez a gyakrolatban áremelésnek fogható fel.

Engem az érdkelne, hogy akik a Marathon Klub csomagját használják, júniustól megkapják-e a 12% kedvezményt a havi díjon belüli beszélgetésre?

kedd nov. 08, 2005 14:37
arany tag

Hozzászólás 
Akkor hát ez van..

Köszi! :)

kedd nov. 08, 2005 14:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
thiby írta:
lehet/érdemes reklamálni, és kérni a 28%-ot továbbra is?

Én még szerződés kötés előtt állok,de úgy gondolom,hogy nincs már értelme.
A voda alapból közli,hogy az árakat bármikor megváltoztathatja.
És ez most be is következett.Ő a sok nyösztetésre kiküldött egy levelet,hogy öcsisajt,ez a helyzet.Ha kell,akkor semmi dolgod,ha nem tetszik,akkor váltsd át más csomagra,vagy mondd fel a szerződésed (aki aláírt 2 évet,az persze jópénzért mondhatja fel).

kedd nov. 08, 2005 14:23
arany tag

Hozzászólás 
Múlt héten kaptam a Vodafone-tól egy levelet, miszerint a 28%-ot az alaphavidíj lebeszélhetőségére elfelejthetem - félreérthető volt a tájékoztatás, ajánlották a Selectet, ha mégsem kellene így tovább a Bónusz, vagy ha nov. 30-ig nem reagálok, akkor úgy tekintik, hogy elfogadtam ezt a (számomra) új helyzetet, stb...

:idea: Gondolom már átbeszéltétek, csak nem tudtam követni (mostanában annyi melóm van, hogy meghalni sincs időm...)... Szóval bocsánat, hogy így kérdezgetek.. :wink:

:?: Kérdés: lehet/érdemes reklamálni, és kérni a 28%-ot továbbra is? Vannak pozitív tapasztalatok, vagy nyugodjak bele, hogy ez van? (Mellesleg én - ahogyan a többiek közül gondolom sokan - nem írtam alá 2 évet, mert csak kártyát vettem; így végképp nem értem az egészet, de mindegy..)

thx.

kedd nov. 08, 2005 14:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Hardside írta:
Drakupapa írta:
Hardside írta:
Drakupapa írta:
...

...
Nekem tegnap volt egy kisebb kabaré...

Hát ez tényleg annyira siralmas, hogy már csak röhögni lehet rajta...

Más: a múlkori panaszom nyomán ugyebár "kiemelt ügyféllé minősítettek", és egy seggnyaló e-mailben biztattak, hogy BÁRMI problémám lenne (akárha csak nyomja a cipőm a nagylábujjam) azonnal hívjam a 1788-at bátran.
Azóta ezt a lehetőséget szépen csendben megszüntették, és a gépinéni szépen megkér a 1788-on, hogy inkább a 1270-et hívjam... :roll:
Cserébe a 1270 újból bemondja a várható várakozási időt, ami viszonylag még rövid is volt a legutóbb...

Ugyenezt játszották el velem is.. :)

kedd nov. 08, 2005 13:41
platina tag

Hozzászólás 
LOL :lol:

kedd nov. 08, 2005 11:35
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Hardside írta:
Cserébe a 1270 újból bemondja a várható várakozási időt, ami viszonylag még rövid is volt a legutóbb...

Több mint 8 perc? :lol:

kedd nov. 08, 2005 10:20
platina tag

Hozzászólás 
mz írta:
Rákérdeztem a levélre. Küldenek egy újat, amin már november 30. fog szerepelni, így nem úszott el a Bónusz. 8)

Na azt megint várhatod! Majd úgy karácsony környékén meg is kapod. :shock:

kedd nov. 08, 2005 10:20
platina tag

Hozzászólás 
Drakupapa írta:
Hardside írta:
Drakupapa írta:
...

...
Nekem tegnap volt egy kisebb kabaré...

Hát ez tényleg annyira siralmas, hogy már csak röhögni lehet rajta...

Más: a múlkori panaszom nyomán ugyebár "kiemelt ügyféllé minősítettek", és egy seggnyaló e-mailben biztattak, hogy BÁRMI problémám lenne (akárha csak nyomja a cipőm a nagylábujjam) azonnal hívjam a 1788-at bátran.
Azóta ezt a lehetőséget szépen csendben megszüntették, és a gépinéni szépen megkér a 1788-on, hogy inkább a 1270-et hívjam... :roll:

kedd nov. 08, 2005 10:10
írásjog megvonva

Hozzászólás 
grafikus írta:
Kijavították a GPRS internet díjakat.:):)

A szemetek! :lol:

kedd nov. 08, 2005 9:09
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Tegnap kaptam egy módosított levelet a Bónuszhoz. Kijavították a GPRS internet díjakat.:):)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grafikus kedd nov. 08, 2005 9:14-kor.

kedd nov. 08, 2005 9:01
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Konafan írta:
Kedvezményes percdíjak nélkül talán még a Vitamax Joker Plusz is talán job leszámítva a másodperc alapú számlázást!!!

Leszámítva azt, hogy a Joker Plusz percdíjaihoz még nyugodtan hozzáadhatsz cirka 25-30%-ot, mert legalább ennyi különbség van a másodperc és perc alap között. Így viszont már közel sem olyan jó biznisz a Joker Plusz. De Te tudod, milyenek a hívási szokásaid és hogy megéri-e neked, nem én.

vas. nov. 06, 2005 1:21
ezüst tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
A mai postával megjött a válasz a Bónusz reklemációmra:

http://www.kepfeltoltes.hu/051102/voda1.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/051102/voda2.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/051102/voda3.jpg

A GPRS internetre simán bevágták még1x a wap árait. :lol:

És még 1 fontos dolog! A 20 ingyen SMS csak csoporton kívül értendő!

Hát ez vicc!!!!Most akkor annyi világos(köszönhetően nektek+üszis csajnak)hogy 2500 Ft-on felül van csak a kedvezmény elméletileg,DE a 2.oldalán a levélben azt láttam,hogy mintha lenne rá lehetőség,hogy ha 2évre Sim Only-t kötök akkor nem csak 2500Ft-on felül írják jóvá a -28%-ot???????????
Ja és megjegyezném:hogy mikor felvették az adataimat,akkor persze csak a kedvezményes tarifákat regélték el!!!!Hát ezt a csőbe húzást!!! Kedvezményes percdíjak nélkül talán még a Vitamax Joker Plusz is talán job leszámítva a másodperc alapú számlázást!!! Ezekről mi a véleményetek! Gondoltam arra is hogy 2évre Sim Only-t kötök,és akkor ha lehet 2500-alatt is kedvezményes percdíjakkal beszélnék!!! DE a sok számlázási **** elgondolkoztat!!! Megéri-e???
U.I:Végre némi csellel kiharcoltam hogy küldjenek levelet,ami természetesen késik!Erre ez a sok ****!!! :evil:

szomb. nov. 05, 2005 20:39
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:21-kor.

szomb. nov. 05, 2005 18:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Hardside írta:
Drakupapa írta:
Hartside:Neked mi a helyzet a reklamációddal?

Köszönöm kérdésed: semmi... :roll:
Az van, hogy a 30 nap leteltével (már bőven letelt, jelzem...) kaptam egy újabb levelet, hogy a számlareklamációm kivizsgálása a vártnál hosszabb időt vesz igénybe... Újabb 30 napot írtak. :twisted:
Az első számlát inkább befizettem, mert nem akarok éhendögleni, ha a hármat egyszerre kell majd :lol:

Nekem tegnap volt egy kisebb kabaré.Történt ugyanis, hogy a számla összege 52eFt körül alakult, viszont nemrég kaptam 2db levelet 2xbruttó 5eFt jóváírásról.Eddig nincs is semmi probléma.Pár napra rá jön egy sms, hogy 45eFt (!) számlatartozásom mutatkozik és rendezzem 3 napon belül..Kedvesen írtam nekik egy újabb reklamáló levelet, felvázolva számukra egy "szebb jövő" lehetőségét :D Tegnap azért becsattogok Voda márkaképviseletre (!) hogy tisztázzam a dolgot mivel sem az ÜSZF-t nem tudtam elérni se a Számlázási csoporttal..Alig 2,5 órát kellett várakoznom míg sorra kerültem.Előtte persze sikerült beszélnem a Számlázási csoporttal, ahol nagy kedvesen közli a gyerek hogy szerinte 47eFt a sarc mivel csak egy jóváírást lát..Kis tanakodás után kiderül valóban van másik is, de azt majd a következő (decemberi számlában kapom meg)..mondom ejha, hol van még karácsony.
Ezek után ugye jött a számlafizetés nagy pillanata a márkaképviseletes droidnál, aki erre benyög egy 57eFt-os összeget..azt hittem hirtelen infarktust kapok és élénken érdeklődtem, hogy ugyan meséljék már el hogy a f**ba számolnak össze vissza?Erre jött a magyarázat a számláról ami még el sem készült, én meg sem kaptam nem tudok róla de azért fizessem már be..Végül megegyeztünk a 47eFt-ba és kedvesen elküldtem őket melegebb éghajlatra.Minden esetre nem semmi ami mostanában megy..

szomb. nov. 05, 2005 16:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az én levelemet asszem 28-án adták fel.AZ üszis legutóbb azt mondta,hogy mivel nem az ügyfél hibájából van a késés,így 31-e után is bemehetek a levéllel bonuszt kötni.Fene se tudja már,mi az igazság :?

szomb. nov. 05, 2005 13:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na a Posta egy kalap kaka, ha valami gyorsan kell, eszméletlen összeg. És még akkor sem tuti. Nálunk maradtak el előadások, mert nem hozta meg a Posta a filmet. Izsonyat gáz.

szomb. nov. 05, 2005 9:45
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:22-kor.

szomb. nov. 05, 2005 6:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
No,ma megjött a várvavárt levél.Yeah.Egyszerre küldtek kettőt is.
Majd meglássuk,mi lesz a sorsa :?

pén. nov. 04, 2005 19:22
arany tag

Hozzászólás 
djdee írta:
Hali!

Még csak most találtam a topikra, nem volt sok időm végig nyálazni, de nekem tetszik ez a dolog. A kérdésem csak annyi lenne, hogy vki tud e nekem abban segíteni, hogy én is ehhez a tarifacsomaghoz tartozhassak.

Előre is köszi a segítséget
Üdv
djdee

olvass vissza pár oldalt...

pén. nov. 04, 2005 10:19
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Hali!

Még csak most találtam a topikra, nem volt sok időm végig nyálazni, de nekem tetszik ez a dolog. A kérdésem csak annyi lenne, hogy vki tud e nekem abban segíteni, hogy én is ehhez a tarifacsomaghoz tartozhassak.

Előre is köszi a segítséget
Üdv
djdee

pén. nov. 04, 2005 10:16
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
megint kaptam egy bónuszos levelet. most már sikerült jól írniuk a nevemet, ez már haladás! kár, hogy nem két hónappal előbb jött, akkor még lett volna kedvem megkötni a szerződést...

Én még mindig nem kaptam, igaz, még csak kétszer igérték, azt is csak szeptemberben. Hány hónap az átfutási idő?
Érdeklődtem e-mailben is a pannonos e-mailemről, hogy ez az ajánlat most mennyire komoly, és egyáltalán, csak időtöltésből telefonálgatnak-e a munkatársaik. Még nem jött válasz, igaz, hogy csak egy hete írtam még.

csüt. nov. 03, 2005 20:32
platina tag

Hozzászólás 
Jaja, mindegy. :lol:
Majd még kiderül, hogy nem is elírás... Én már azon sem csodálkoznék. :D

csüt. nov. 03, 2005 14:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hardside írta:
Csak az a baj, hogy az is oda van írva, hogy "GPRS Internet - A mindenkori ÁSZF díjszabás mellékletében szereplő áron."
Ezzel levédték magukat, hiába sz.arták el utána copypaste-tel a konkrét számadatokat...

Tök mindegy, amúgy se nevezném valami jutányos árnak az 1500Ft-ot 10MB-ért. :-)

Guni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára guni. csüt. nov. 03, 2005 14:55-kor.

csüt. nov. 03, 2005 13:33
platina tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Hogy egészen pontosak legyünk 5-10MB-ig.

Guni

Csak az a baj, hogy az is oda van írva, hogy "GPRS Internet - A mindenkori ÁSZF díjszabás mellékletében szereplő áron."
Ezzel levédték magukat, hiába sz.arták el utána copypaste-tel a konkrét számadatokat...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hardside csüt. nov. 03, 2005 11:24-kor.

csüt. nov. 03, 2005 9:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
csendes írta:
grafikus írta:
Úgy látszik én vagyok az egyetlen elégedett ügyfél. Nekem arra kell ez a csomag, amire kitalálták.Minimum 2 kártya ingyen beszélgetésérre.Nem kellett üzleti előfizetetést szereznem az elszámolás is mp alapu és csak vodásokat hívok.Minél többet beszélnék annál olcsóbb.
Ha még így sem éri meg, akkor tényleg váltsatok Select-re.
Nem csak Te vagy az egyedüli elégedett ügyfél, nekem is pont ugyanerre kell a Bónusz csomag.

Nekem csak egy kiegészítés a RnR Extra mellé.

szer. nov. 02, 2005 20:00
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:22-kor.

szer. nov. 02, 2005 19:58
arany tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Úgy látszik én vagyok az egyetlen elégedett ügyfél. Nekem arra kell ez a csomag, amire kitalálták.Minimum 2 kártya ingyen beszélgetésérre.Nem kellett üzleti előfizetetést szereznem az elszámolás is mp alapu és csak vodásokat hívok.Minél többet beszélnék annál olcsóbb.
Ha még így sem éri meg, akkor tényleg váltsatok Select-re.
Nem csak Te vagy az egyedüli elégedett ügyfél, nekem is pont ugyanerre kell a Bónusz csomag.

szer. nov. 02, 2005 19:05
arany tag

Hozzászólás 
Felhívtam őket ebben a GPRS Internet díjszabásban, de úgy tünik ezt elirták. Szóval ez nem jó! Mindenesetre nevetséges!!! :-)

szer. nov. 02, 2005 18:56
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Ha csak SIM ONLY van 2 év hűség nélkül akkor is él a 28% kedvezmény ez tuti. Így volt már annó egy éve a SWYOP-nál is , azt viszont aláírom, hogy félreérthető, de há'l istennek ez nem úgy van ahogy le van írva. :)

UI.: Én is megkaptam a számlapanaszos BONUSZ levelet sajnos ez van, de ez is több mint a semmi.

Csumi:Attka

szer. nov. 02, 2005 18:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szépen átmentünk Vodagyalázóba, de iGAZ!

szer. nov. 02, 2005 18:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni. írta:
Hát igen, szerintem is az lenne az értelme, hogy nincs ilyen. Pedig ha jól emléxem, valahogy úgy van, hogy 5MB-onként újabb 550Ft.

Egyébként tényleg nem tudom már hogy ilyenkor nevessek, vagy sírjak, hogy egy ilyen direkt korrigáló táblázat is sem tudnak rendesen megcsinálni, ráadásul egy ilyen durva és feltûnõ hibát ejtenek. Katasztrófa ez a cég...

Guni

csak simán durva.

Mellesleg a töketlenkedésük a legröhejesebb. Más cégnél a forráshiány akadályozza meg a dinamikus fejlődést, náluk pedig a se.ggfejség.

szer. nov. 02, 2005 18:06
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát igen, szerintem is az lenne az értelme, hogy nincs ilyen. Pedig ha jól emléxem, valahogy úgy van, hogy 5MB-onként újabb 550Ft.

Egyébként tényleg nem tudom már hogy ilyenkor nevessek, vagy sírjak, hogy egy ilyen direkt korrigáló táblázat is sem tudnak rendesen megcsinálni, ráadásul egy ilyen durva és feltűnő hibát ejtenek. Katasztrófa ez a cég...

Guni

szer. nov. 02, 2005 17:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
TheDaemon írta:
nemnem!

2-5 MB-ig kerül 1500 forintba. Azt nem írták, hogy mi van 5 Mega felett :)

ha nincs felsorolva, akkor az azt jelenti, hogy olyan nincs. Ha mégis van, akkor pedig díjmentes.

Tehát, max 1500Ft-ot vagyok hajlandó fizetni érte.

szer. nov. 02, 2005 17:54
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na így valahogy. :wink:

szer. nov. 02, 2005 17:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hogy egészen pontosak legyünk 5-10MB-ig.

Guni

szer. nov. 02, 2005 17:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
TheDaemon írta:
nemnem!

Pontosabban 10 Mega felett.

szer. nov. 02, 2005 17:46
arany tag

Hozzászólás 
nemnem!

szer. nov. 02, 2005 17:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na igen, ha ennyire balgák, hogy még ezt a levelet se tudták rendesen megírni, akkor bosszúból mindenki kapcsolja be a netet és reklamáljon. :wink: Ezek után meg is érdemlik.

szer. nov. 02, 2005 17:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
TheDaemon írta:
Nagyon érdekes a levél. PL. akkor ezentúl a GPRS internet elég drága lesz :)

1500Ft miért drága?

Meg is fogom reklamálni, ha ennél többet számláznak! :D

szer. nov. 02, 2005 17:01
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
TheDaemon írta:
Másrészt, én nem írtam alá két évet. Akkor most mennyi a percdíjam?????
Ezek tényleg vadbarmok.
Aztán írták azt is, hogy Nov 30-ig mindenkinek ezt fogják számlázni. Akkor most hogy is van ez? én kaptam 4 hónap jóváírást (ez kb november elejéig elég), akkor még kapok egyet? :)

Nagyon érdekes dolog ez a 2 év. Simán nem lehetetlen, hogy ha valaki 2 éven belül felmondja, akkor az addigi forgalmi díj kedvezményt egy összegben ki kell fizetnie, vagy valami egyéb nyalánkság is lehet.

szer. nov. 02, 2005 16:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Azoknak, akik a félretájékoztaásról beszélnek: Most mennyivel lenne más a helyzet, ha a voda mondjuk eddig rendesen vonta volna a kedvezményt és ma kiadott volna egy közleményt, hogy december 1.-től az előfizu alapdíjon beszélhető le.
Guni

Sokkal másabb lenne a helyzet. Az se lenne korrekt, de nem lehetne megtámadni, nem kellett volna reklamálni, magyarul magukat és minket is megkíméltek volna a kellemetlenségektől.

szer. nov. 02, 2005 16:41
arany tag

Hozzászólás 
Másrészt, én nem írtam alá két évet. Akkor most mennyi a percdíjam?????
Ezek tényleg vadbarmok.
Aztán írták azt is, hogy Nov 30-ig mindenkinek ezt fogják számlázni. Akkor most hogy is van ez? én kaptam 4 hónap jóváírást (ez kb november elejéig elég), akkor még kapok egyet? :)

szer. nov. 02, 2005 16:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na ma nekem is megjött a levél. Arra minden esetre kíváncsi lennék, hogy mi van akkor, ha nem fogadom el? Mert a tarifacsomagváltást külön lehetőségként tűntetik fel.

Azoknak, akik a félretájékoztaásról beszélnek: Most mennyivel lenne más a helyzet, ha a voda mondjuk eddig rendesen vonta volna a kedvezményt és ma kiadott volna egy közleményt, hogy december 1.-től az előfizu alapdíjon beszélhető le. Anyagilag ugyanott lennétek, és ez ellen a lépés ellen senki nem szólhat semmit... Most ezzel nem védeni akarom a vodát, csak lassan ideje lenne túllépni a morgolódáson.

Guni

szer. nov. 02, 2005 16:31
platina tag

Hozzászólás 
Hát, igen, nagyon jól tudja a Voda, hogy ez a csomag még így is qrvajó (a fenti szépséghibáival együtt) Gondolják, vegye szépen tudomásul az előfizető, vagy mennyen a Tréhez.
Lehet, hogy jobban kaparnának az ügyfelekért, ha a közelmúltban nem sikerül megcsípniük a MOL-t meg az OTP-t...

Mondjuk az egyéb, tényleges számlázási tévedéseikre (pl. egymás közti ingyenduma szemrebbenés nélküli kiszámlázása az én esetemben) ez nem vonatkozik.
Magyarul, csak azért, mert Bónuszos vagyok, azért ezt már ne csinálják, ha egy mód van rá.

szer. nov. 02, 2005 15:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
-vadaszg- írta:
de mi ez, hogy 2 éves hűség esetén? eddig nem úgy volt, hogy SIMON-ba is ezek az árak ?

Nem, ez úgy van, hogy sim onlynál is van 2 év hűség. Legalábbis én így értelmezem.

szer. nov. 02, 2005 15:43
arany tag

Hozzászólás 
de mi ez, hogy 2 éves hűség esetén? eddig nem úgy volt, hogy SIMON-ba is ezek az árak ?

szer. nov. 02, 2005 15:39
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 93  Következő