Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 0:27

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 358, 359, 360, 361, 362, 363, 364 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
[...] aztán meg törnek, zúznak, gyújtogatnak. [...]
Én csak azt nem értem, hogy mégis miért ezzel akarnak elérni valamit, illetve miből gondolják, hogy a rombolással és öncélú, vagy céltalan erőszakkal el fognak érni valamit... Maximum azt, hogy innentől keményen szankcionálva lesznek.

Üdv!

vas. nov. 06, 2005 12:20
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólás 
Azt én sem értem miért kell az illegális bevándorlókat hónapokig az adófizetők pénzén etetni, szállással ellátni. Deportálni vissza őket oda, ahonnan az ország területére léptek. Akkor majd a szomszédos országok is vigyáznak a saját határaikra, hogy a zöldhatáron ne lógjon át senki, mert akkor azokat neki kell etetni.
De a csőcseléket sem értem meg. Azt hiszik hogy Európa kánaán? Bepofátlankodnak Afrikából, Ázsiából, aztán meg törnek, zúznak, gyújtogatnak. Szerintem is sokkal határozott lépést kellett volna tenni a franciáknak a haramia ellen. Így a többiek vérszemet kapnak és a későbbiekben ez bármikor előfordulhat. Nem,hogy meghúznák magukat és csendben a pofájukat kussban tartanák, míg csak hajszálnyi reményük is van arra hogy nem paterolják őket vissza ahonnan jöttek. Aki normális és tényleg akar dolgozni, azok tényleg maradhatnak, de az ingyenélőkre sehol sincs szükség, van belőlük éppen elég. Nem kell se nekünk, se Európa más országába az olyan személy, személyek, akik csak azért dugják ide a képüket, mert azt hiszik hogy itt kolbászból van a kerítés. Sokkal határozottabb fellépés kellene ezekkel a hordákkal szemben. Ha akar itt valamit, jöjjön hivatalosan, az sem kerül többe mint ha embercsempészeknek fizetik az összes vagyonukat és Nyugat-Európa helyett a román hatáűr mellett szélnek eresztik őket, azzal a jelszóval, hogy például már Németországban vannak. Az a sok csóró meg el is hiszi, mert nagyrészük még olvasni sem tud, nemhogy valamuilyen idegennyelvet, főleg a magyart beszélni.

vas. nov. 06, 2005 12:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na erre varrjatok gombot! Aki hülye haljon meg... :gigalol:

"...Egy francia férfi elkövette azt a hibát, hogy amikor a rendőrségen visszakapta ellopott számítógépét, bekapcsolta, hogy megnézze, működik-e. A gép működött, a férfit viszont letartóztatták.

A 47 éves bretagne-i lakos nem valószínű, hogy túl sokat gondolkodott, mielőtt megnyomta a számítógép kapcsológombját. Ha belegondolt volna, hogy tette milyen következéményekkel jár, valószínűleg inkább csendben eloldalog.

Memóriaellenőrzés, bejelentkezés, majd egyszer csak ott vagyunk a felhasználótérben, és mit látunk? Az Asztal felületét. Amin, a férfi számítógépe esetében, egy pedofil fénykép díszelgett. Több se kellett a rendőröknek, gyorsan átnézték a gép merevlemezét, melyen további 15 mappányi pedofil képet találtak. A férfi ezen felül 8 CD-ROM-mal és 29 videokazettával is rendelkezett, melyek telis-tele voltak pedofil fényképekkel és videókkal. A férfit ugyan szabadlábra helyezték, de nem mehet túl messzire: decemberben kezdődik a bírósági tárgyalása..."

Forrás: Ma.hu

vas. nov. 06, 2005 11:56
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
M62 írta:
joanadavis írta:
Frei nevetséges.

Ha csak erről lenne szó, azt hiszem nem lenne semmi baj... :roll:

mondom, olvasd el a könyvet.
azt hiszem, én azért merem ezt így látni, mert nem nézem, vagyok olyan "kultúrember" :lol: :wink:

vas. nov. 06, 2005 11:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
joanadavis írta:
Frei nevetséges.

Ha csak erről lenne szó, azt hiszem nem lenne semmi baj... :roll:

vas. nov. 06, 2005 11:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nos, úgy látom, sokan ugyanúgy látják az USA témát, ahogy én is. Nem nehéz úgy "nagynak" lenni, ha megvette valaki a tudást, és Amerika semmi mást nem csinált. Szinte minden nagy pukk valami külföldi nevéhez köthető.
A magyar Nobel-díjasokhoz pedig: vannak bőven, de egy sem Magyarországon kapta a díját, illetve nem igaz, mert ha jól emlékszem, Szentgyörgyi az egyetlen, aki hazájában érdemelte ki a díjat, bár ő sem Magyarországon halt meg.
És mint kiderült, egyik kedvenc idézetem tőle származik :)

Frei-hez pedig: én nem igazán csípem azt a stílust, amiben előadja magát. Mindig felmerül bennem a kérdés, hogy most tualjdonképpen a téma az érdekes, vagy magáról Frei-ről szól a műsor. De nekem az tett be, amikor a sivatagban járva egy régi motorháztetőre kijelentette: "Ez Almásy gróf autójának motorházteteje"
Na itt mondtam azt, hogy ez a csávó vagy nagyon hülye, vagy minket néz annak. A riportjai sokszor ki vannak figurázva és fel vannak tupírozva, a kozmetikázatlan, szenzációhajhászás-mentes valóság kb. 20%.

Üdv!

Szerk.: névelírás javítva.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára McLaca vas. nov. 06, 2005 11:54-kor.

vas. nov. 06, 2005 11:48
arany tag

Hozzászólás 
olvastad az Öljétek meg Tévémacit! c. könyvet? amint megláttam, megvettem, mert egyszerűen érdekesnek bizonyult, és amit ott leírtak, az hiteles.
Frei nevetséges. Stallonés riport esete (egy vágánál női láb lóg be - az eredeti riporteré...)

vas. nov. 06, 2005 11:45
platina tag

Hozzászólás 
hja...

frei a magyar média egyik legundorítóbb legbeképzeltebb leghazudósabb szereplője

magyarok tehetnek arról hogy a magyar ész nem marad itthon hisz a magyarok nem teremtik meg annak feltételét hogy itthon elismerjék a magyar agyvelőt ez így is volt mindig régen is és a jövőben is így lesz

amerika "sikere" és hatalma az alábbi dolgokon alapszik
a) az európából kivándorolt puritánok életszemlélete: "dolgozz! ez vezet istenhez"
b) a világ minden részéről bevándorolt szürkeállomány (de mondom hogy ezért nem az usa a hibás hanem az az ország aki nem engedte érvényesülni a saját hazájában az elmét hisz ha ott is elismerték volna akkor nem ment volna ki)
c) a világ minden tájáról erőszakkal összeszedett szürkeállomány (ez viszont szemétség volt az usa részéről)
d) a világ minden részéről összeszedett fizikai munkaerő amely lehet önkéntes (kínai bevándorlók a vasútépítésnél - "önkéntesek" akiket jól kihasználtak és éhbérért dolgoztak) és erőszakos (rabszolgaság - kvázi ingyen munkaerő) is

amúgy pedig csak abba kell belegondolni hogy az usába milyen elhatározott és "tökös" legények kerültek pl. az 1800-as években. vegyünk pl. egy magyar parasztot aki egész életében nem mozdult ki a falujából eladta mindenét hogy összekaparjon egy hajójegyet és elindult a több ezer kilóméterre lévő ismeretlenbe a világ másik végébe pedig előtte még a fővárosban sem járt. na ha egy ország összeszedi az ilyen eltökélt embereket akkor nem csoda hogy az ország "sikeres" lesz. jah az viszont más téma hogy a sikerét mire használja fel.

párizsban már a belvárosban is van balhé. a teszetosza zsaruk megvárják míg ledöntik az eifel tornyot és majd aztán lépnek. gondolom tudjátok hogy én már 2 nap alatt levertem volna a dolgot. nem kell hozzá semmi csak egy géppityu és töltény. 3 banditát fejbelőni és a többiek visszapucolnak ahonnan jöttek. és persze teljesen jogos lett volna a fegyverhasználat hiszen ők is lőttek rendőrökre és tűzoltókra.

vas. nov. 06, 2005 11:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
skynet @
J.D. Power Mobiltelefonokkal kapcsolatos értékelése (U.S.) írta:
az amerikaiak véleménye a szememben annyit számít kb, mint amennyi az átlag-IQ arrafele. magyarul nem értenek hozzá (ehhez sem) :wink:

És mekkora IQ kell ahoz, hogy meg tudjam mondani, tetszik-e a telefonom, vagy nem :roll:
Azok a fránya amcsik, hát nem zsebreteszik a világot? Az ostobák :roll: Hát nem az egész EU küzd azzal, hogy utolérje õket K+F, munkanélküliség, termelékenység, átlagéletkor, stb. terén?
Mondjuk adószinvonal terén nem is próbálkozik :(

Hogy is alapozta meg amerika a gazdasági nagyságát?

Európa háborúzott, ő pedig kölcsönt adott utána és befektetett. Kétszer.

+felvásárolta a fejlődő világot.

ehhez aztán nem kell sok tudás.

vas. nov. 06, 2005 11:10
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
joanadavis írta:
vajon magyarosanviktor nevű barátunk
...jujujjj... ez necces vóóót... :gigalol:

vas. nov. 06, 2005 11:09
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
mz írta:
Tahó "Zebra" Győző
:gigalol: :gigalol: :gigalol: Ez kész!!! Ezt megveszem...

tegnap jártunk a Drágával parfümériában, és láttunk egy egy zebracsíkos dobozú ffi parfümöt :arrow: elgondolkoztunk, vajon magyarosanviktor nevű barátunk is ezt használja-e :lol:

vas. nov. 06, 2005 11:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Ez a megítélt kártérítési összeg elég rendesen összekócolja majd az anyagi helyzetét, de hát elõbb-utóbb mindenkinek meg kell tanulnia, hogy nem árt gondolkozni cselekvés elõtt.

ez te sem gondolod komolyan?!

Nem Ő, hanem a cége vesztett, ami KFT. Ez ugye azt jelenti, hogy moshatja kezeit és nem fizet.

vas. nov. 06, 2005 11:04
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Tényleg! A NévShowr eltűnt! Eddig észre sem vettem, pedig az a két antiműsorvezető igazán feledhetetlen dolgokat hozott össze...

vas. nov. 06, 2005 10:53
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Macika írta:
Ez a megítélt kártérítési összeg elég rendesen összekócolja majd az anyagi helyzetét, de hát előbb-utóbb mindenkinek meg kell tanulnia, hogy nem árt gondolkozni cselekvés előtt.

Ő az az ember, akiről szinte mindenkinek van valamilyen véleménye. Voltak jó műsorai, voltak, amelyeknek nekem nem jöttek be, de kétségtelen, hogy letett valamit az asztalra.
Ha valaki, akkor ő szerintem ki tudná húzni az MTV-t a szrból. Csak hát, amíg az MTV pénzügyei az aktuális kormánytól függenek (ami által megvan a politikai befolyás is az egész intézményre) és nem normatív támogatás formájában jön a lóvé, addig jönnek olyan nagyágyúk, mint a jelenlegi elnök és maradnak az egyre nézhetetlenebb műsorok + az MTV-nél lévő sikeres műsorok eltűnése. (Például: Szeszélyes évszakok, Szatelit, és még 2, ami mondjuk engem személy szerint nem érintett, mivel soha sem néztem: Lajcsi és NévShowr).

vas. nov. 06, 2005 10:47
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Persze, hogy nem :D Csak a nagy számok törvénye alapján, ugye... be kéne csúszni egypárnak.
Az NG az nem IQfighter amcsi csatorna? Értenek hozzá?

vas. nov. 06, 2005 10:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Link? Érdekes az a 60%, azért kicsit több magyaros hangzású névvel rendelkező Nobel-díjast várna az ember, nem?
Nem tudok linket, mert TV "alapú" volt az infó. (Nem! Nem ReTekKlub, ;) hanem talán NG azt hiszem) De a tudományos élet nem csak Nobel díjasokból áll...

vas. nov. 06, 2005 10:22
arany tag

Hozzászólás 
Gépkocsi vs. gyalogos, rendőr módra [542,9kB, menekülő zsebtolvajt elsodor egy rendőrségi pick-up]
Megnyugtatásul, nem teljesen így szándékoztak tenni, de az a fránya eső...

vas. nov. 06, 2005 10:17
arany tag

Hozzászólás 
Nem esünk hasra a nagy USA előtt, sem a világ IQ-jának 60%-át adó magyarok előtt.
Link? Érdekes az a 60%, azért kicsit több magyaros hangzású névvel rendelkező Nobel-díjast várna az ember, nem?

vas. nov. 06, 2005 10:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még mielőtt hasraesnénk a nagy usa előtt azért nézzük már meg, hogy kik tették őket a világ urává... Nem ők az okosok, hanem mi voltunk és vagyunk is a barmok, hogy az "ész" nem maradhat itthon, hanem kinn kell neki karriert csinálni. Egy USA(!!!) beli felmérés szerint, a világ tudományos életének 60%-a magyar származású.

Az meg, hogy mennyire tetszik neked a saját telefonod, az nem IQ kérdése természetesen. De azért ne essünk már át a ló másik oldalára.

vas. nov. 06, 2005 10:04
arany tag

Hozzászólás 
skynet @
J.D. Power Mobiltelefonokkal kapcsolatos értékelése (U.S.) írta:
az amerikaiak véleménye a szememben annyit számít kb, mint amennyi az átlag-IQ arrafele. magyarul nem értenek hozzá (ehhez sem) :wink:

És mekkora IQ kell ahoz, hogy meg tudjam mondani, tetszik-e a telefonom, vagy nem :roll:
Azok a fránya amcsik, hát nem zsebreteszik a világot? Az ostobák :roll: Hát nem az egész EU küzd azzal, hogy utolérje őket K+F, munkanélküliség, termelékenység, átlagéletkor, stb. terén?
Mondjuk adószinvonal terén nem is próbálkozik :(

vas. nov. 06, 2005 9:50
bugvadász

Hozzászólás 
tibuu írta:
Peti93 írta:
Elindítottam fórumom, ha valakinek van kedve, regisztrálhat, de a hozzászóláshoz nem kell! [Vagyis nem kötelező ;) De ajánlott!! :D] Előre is köszi :).

Peti93

Elso "kulturalt" hozzaszolas meg is jelent ott...

Vettem észre...

vas. nov. 06, 2005 8:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Peti93 írta:
Elindítottam fórumom, ha valakinek van kedve, regisztrálhat, de a hozzászóláshoz nem kell! [Vagyis nem kötelező ;) De ajánlott!! :D] Előre is köszi :).

Peti93

Elso "kulturalt" hozzaszolas meg is jelent ott...

vas. nov. 06, 2005 4:15
Moderátor

Hozzászólás 
mz írta:
A Blikkben (ha jól láttam) "csak" 214 milla szerepel és ott is levegő után kapkod.
Az index félmilliárd Ft-ról ír, de jogosan is, hiszen a kétszáztizen.... milliónak 6 év alatt lett kicsiny kamatos kamata, na meg a perköltség is hozzájön, bár ez a jelen esetben nagyságrendileg szinte elhanyagolható 10 milliócska. :)

Tulajdonképpen sajnálnom kéne Fridi-t, hiszen ez nagyon komoly összeg.
Az mtv-től is nemrég zavarták el másodszorra, lassan nem marad kishazánkban olyan médium, ahol még szóbaállnak vele. Kifejezetten rossz idők járnak rá.

Kár, mert a 80-as évek elején kikerekedett szemmel hallgattuk Debrecenben a show-műsorait.
Igaz, akkor csak a merészségével tarolt inkább, mint az eredetiségével, hiszen az amerikai - akkor számunkra még ismeretlen - politikai talkshow-t próbálta meghonosítani.
Olyan sikerrel, hogy napokig-hetekig beszédtéma volt egy-egy keményen belekérdezősre sikeredett műsora.

Már akkor kitiltották több helyről is, persze akkor még általában párt-alapon.

Ez a megítélt kártérítési összeg elég rendesen összekócolja majd az anyagi helyzetét, de hát előbb-utóbb mindenkinek meg kell tanulnia, hogy nem árt gondolkozni cselekvés előtt.

vas. nov. 06, 2005 4:09
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
Milyen érdekes... Bár, a Szerencsejáték Rt. saját bevallása szerint is, még amikor ilyen nagy nyeremények vannak, akkor is csak tizedannyian játszanak, mint 20 évvel ezelőtt.

Üdv!
...amikor századennyibe került egy lottószelvény... :)

vas. nov. 06, 2005 2:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Milyen érdekes... Bár, a Szerencsejáték Rt. saját bevallása szerint is, még amikor ilyen nagy nyeremények vannak, akkor is csak tizedannyian játszanak, mint 20 évvel ezelőtt.

Üdv!

vas. nov. 06, 2005 2:12
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ismét van ötös a lottón
http://index.hu/politika/bulvar/otos7960/

Van telitalálatos szelvény az ötös lottón: Magyarország történetének negyedik legnagyobb nyereménye 2 milliárd 56 millió 228 ezer 524 forintot jelent az egyetlen öttalálatos szelvény tulajdonosának, tájékoztatta Somorai László, a Szerencsejáték Rt. szóvivője szombaton este a távirati irodát.

vas. nov. 06, 2005 2:05
írásjog megvonva

Hozzászólás 
GazVezir írta:
mz írta:
Odo írta:
A Blikk mindig valós dolgokat közöl! :wink: :twisted:

Igen, roppant érdekfeszítő cikkek vannak benne.
Tahó "Zebra" Győző érdekfeszítő napjai, melyik VV sztár mikor fingott, Majka gyerek mikor büfizett utoljára, stb.
Utálom a bulvár újságokat. :twisted:

Akkor gondolom tv-t se sokan néztek, nagyrészt ott is csak hasonló megy, csupán némi audióvizuális, vizuális effektekkel tarkítva.

Én speciel nem, mivel épp elromlott és a jövő hét elejéig szervizben van. :)
De akkor sem, ha épp jó. Amit általában mindig megnézek a TV2-n, RTL-en:
Legyen Ön is Milliomos, Frei Dosszié, Világfalu, Banánhéj, Esti Showder és amíg Fridit ki nem rúgta a nagy "szakértő" TV elnök (akinek uralkodása alatt még nézhetetlenebb műsorokkal lett tele az adó), addig A szólás szabadságát is megnéztem az MTV-n. Plusz a Híradót és az Estét, más nézhető műsor úgysem nagyon van rajta és még ezek akarnak egy 3. csatornát indítani, amikor a meglévő 2 adót sem nézi szinte a kutya sem... :twisted:

vas. nov. 06, 2005 1:03
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
A TV2 szerint Hung Out. És ezek állítólag kommunikációs főiskolát végeztek angollal megspékelve...
Szánalmas... :(

szomb. nov. 05, 2005 21:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Madonnáról [...] legalább néznének utána a dolgoknak. Hung Up helyett Hold On címmel illették az új dalt...
A TV2 szerint Hung Out. És ezek állítólag kommunikációs főiskolát végeztek angollal megspékelve...

Peti93 írta:
20000HSZ!!! :) Nem semmi, szerintem :).
Hát bírunk írni, az egyszer biztos :) Azonban én nem tulajdonítok a számoknak ilyen jelentősséget 8)

Üdv!

szomb. nov. 05, 2005 21:36
bugvadász

Hozzászólás 

Peti93

szomb. nov. 05, 2005 19:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Tahó "Zebra" Győző
:gigalol: :gigalol: :gigalol: Ez kész!!! Ezt megveszem...

szomb. nov. 05, 2005 19:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
6230 írta:
20000.

15'00-nél megígértem, hogy meghagyom neked a 20000.-et :)
Most látom, ott is vita volt előtte, a jó kis szerencsejáték-flame.

szomb. nov. 05, 2005 18:57
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Azért szinte, mert végignéztem! Bár lehet, hogy mazohista vagyok... :roll: :D Kris Kristofferson jól játszik benne, meg a harcjelenetek jól vannak koreografálva. Más pozitív dolgot nem tudnék mondani róla.

:) mazochista vagy, én nem tudtam végignézni.

egyébként ha szeretnél látni jól koreografált harcjeleneteket, akkor ajánlom figyelmedbe két ember munkásságát: Yuen Wo Ping, és Corey Yuen. nálam ez az etalon :)

szomb. nov. 05, 2005 16:41
Moderátor

Hozzászólás 
Ellenben a sima vagonoknál néha még lábbal sem lehet kirúgni az ajtót...

szomb. nov. 05, 2005 16:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
M62 írta:
ÖN MŰKÖDŐ AJTÓ

ne tudd meg hányan próbálják az IC vonatok önműködő (egyszer meghúzod a kilincset, és nyílik tovább magától) kabinajtóit feszegetni, mert az autómata nem nyitja elég gyorsan...
van akit nem érintett még meg a technika szele :)

szomb. nov. 05, 2005 16:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Peti93 írta:
Micuir írta:
Van olyan mp3 lejátszó, amelyhez pendrive-ot lehet használni külső háttértárnak?

Ez engem is érdekelne! ;)

Sandisk Cruzer Micro MP3 Companion

http://www.sandisk.com/pressrelease/20040108a.html
http://www.memorysuppliers.com/sacrmicomp3p.html

szomb. nov. 05, 2005 15:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rá kéne írni,hogy ÉN? ;) :D

szomb. nov. 05, 2005 15:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
A fehérvári piac ajtaján olvasható a következő:

FIGYELEM

ÖN MŰKÖDŐ AJTÓ

KÉRJÜK KÉZZEL NE AKARJÁK KINYITNI!

:lol:

szomb. nov. 05, 2005 15:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
nn írta:
a szomszéd fa.szi miért öli meg a főszereplőt a film végén,mikor rájött,hogy nem is buuzi?

A szomszéd katona fószer azt hiszi,hogy a főszereplő buuzi,amikor látja a saját fiával a garázsban (füvet bizniszelnek).És a végén sztem azért öli meg,mert a főszereplő ugye megtudja róla,hogy meleg,de ez nem fér össze a kőkemény katona,pedáns ember image-dzsel.És ő mindig is hangoztatta magáról,hogy útálja a melegeket.Vagyis meghasonlik magával.És mivel csak a szomszéd tudja a titkát,így azzal,hogy lelövi,'vissza állítja a rendet' a saját belsővilágában.

szomb. nov. 05, 2005 15:08
Moderátor

Hozzászólás 
Azért szinte, mert végignéztem! Bár lehet, hogy mazohista vagyok... :roll: :D Kris Kristofferson jól játszik benne, meg a harcjelenetek jól vannak koreografálva. Más pozitív dolgot nem tudnék mondani róla.

szomb. nov. 05, 2005 14:57
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Ameikai szépség....az egy nagyon jóóó film!Még régebben láttam,akkor is nagyon tetszett.Multkor is megnéztem.Amikor új film volt,az volt az érdekes,hogy az amcsiknál is nagy sikere volt.Talán pont azért,mert nem a tipikus történetet vonultatja fel,hanem egy kicsit realistább képet fest az amcsikról.És nincs benne happy end sem :)

:roll:

a szomszéd fa.szi miért öli meg a főszereplőt a film végén,mikor rájött,hogy nem is buuzi?

szomb. nov. 05, 2005 14:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
miért csak szinte? :) van benne valami jó is?

szomb. nov. 05, 2005 14:33
Moderátor

Hozzászólás 
Peti93 írta:
Árpy írta:
Tegnap a Pengét játszották...na nem az m1-en.

Hanem az RTL-en :)...

Szinte nézhetetlen film.

szomb. nov. 05, 2005 14:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
JÓ 7VÉGÉT! ÜDV!

megyek nézni a penge 3-at :D

szomb. nov. 05, 2005 13:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
A 3. részét még nem láttam. Majd ma este :)
Remélem nem lesz nagy csalódás.

ha nem vársz tőle semmit, akkor talán nem lesz nagy csalódás. fogd fel úgy, mint egy akció-horror paródiát ;) egy naaaagyon pózer akció-horror paródiát :)

szomb. nov. 05, 2005 13:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
joanadavis írta:
most már akkor lehet egymást újra szidni! gratula!

Reméljük,hogy a szidást is sikerült ott hagyni a 20.000-en belül ;)

szomb. nov. 05, 2005 13:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
van egy olyan halvány érzésem, hogy az utolsó tíz hozzászólás nagyrészt amiatt törpént, hogy az illető legyen a 20000. :wink:

Áh,ne gondold ;) Az uccsó 1 órában így is alig akart megszületni az a pár hsz.Bár a vége felé az 1-2 smiley/hsz nem volt épp sokatmondó :?
De az a lényeg,hogy ezt is elértük.Majd lesz ez még több is.
Addig is mindenkinek jó fórumozást :D

szomb. nov. 05, 2005 13:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Ezennel szeretnék kérelmet benyújtani a 30.000.-dik hsz-t illetően.
Itt NINCS stipi-stopi!!! :twisted:

szomb. nov. 05, 2005 13:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezennel szeretnék kérelmet benyújtani a 30.000.-dik hsz-t illetően.

szomb. nov. 05, 2005 13:46
arany tag

Hozzászólás 
most már akkor lehet egymást újra szidni! gratula!

szomb. nov. 05, 2005 13:46
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 358, 359, 360, 361, 362, 363, 364 ... 785  Következő