Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 20:03

Hozzászólás a témához  [ 76 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szolgáltató név eltávolítás 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
...

üdv!
végre sikerül beindítani a mobimb-t...
hol lehet még találni színes oplogokat?
illetve van olyan progi amivel "átlátszó" (=üres) logot lehet szerkeszteni?
köszi

izé... bocs... rájöttem magamtól is...
itt van egy két átalakítás és az üres logo is aki akarja vegye le és tegye be...

( Kép )

Kép

Kép

Kép

Kép

figyu az lehet hogy vírus van a honlapodról letöltött progiban?

pén. dec. 02, 2005 19:34
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
6230 írta:
de egyszer már csináltam szoftcserét 3750 forintért 3 hete pont emiatt
tehát mégegyszer nem fogok mert az is idegesítő hogy 2x3750 forintot adjak ki egy nyavajás oplogó miatt

Ha csak softupot akarsz gariban,akkor az a legegyszerűbb,ha beviszed a telcsit és azt mondod,hogy néha kikapcsol.Mikor??Hát amikor úgy gondolja!
És mivel ez egy aléggé megfoghatatlan hiba,ezért ált. softup-pal kezdik a szervizben,hátha az helyrerakja.És nem kerül egy fillérbe sem ;)
Ha meg már nem garis,akkor a 3750 elég sok volt érte :S Az itt fórumozók olcsóbbak ;)

kedd nov. 08, 2005 12:24
platina tag

Hozzászólás 
Az miért van hogy bluetooth kapcsolatot nem tudok létrehozni ezzel a mobimb-vel? Az adapter saját programjával megy simán a kékfog. Az zavarja a mobimb-t?

kedd nov. 08, 2005 11:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
A Tőled letöltött 3.0-ással próbáltam.

Esetleg ezzel megpróbálod?
http://g401.uw.hu/MobiMB_3_1.zip

Hátha...

kedd nov. 08, 2005 11:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
vackor írta:
Na, nekem ilyesmi kéne szonierikszon t290i-hez. Kipróbáltam, ez így ebben a formában nem működik. A logo megjön, el is menti, de csak a képek közé, oplogo nem lesz belőle. FMA-val sem lehet logót feltölteni.

Ez talán azért van mivel SE telókba NEM lehet oplogót tölteni... :wink:

Hát az szuper. :?
A t-mobile webshopjában néztem, ott azt írják hogy lehet. Ezek szerint mégsem. Kár.

hétf. nov. 07, 2005 8:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
6230 írta:
utána kell szoftfriss is és ez már tényleg tulzas lenne egy logo miatt

Ez is megoldható :wink:
A többit PÜ-ben...

vas. nov. 06, 2005 14:54
arany tag

Hozzászólás 
A Tőled letöltött 3.0-ással próbáltam. És sajnos van ilyen, mint ahogy az előttem szólóak is ezt mondták, legalábbis ugyanezeket a tüneteket produkálják.

Ha előáll ez a kártyacserés szitu, akkor a tanulság, hogy a megoldás a boxos reset...

vas. nov. 06, 2005 13:16
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Na akkor erre mondj valamit:

Ezeket a Gif-eket be tudom rakni akár wallpapernek, akár bármi másnak a MobiMB-vel, de oplogónak nem sikerül! Egyszerűen nem rakja be.

És a Kijelző beállítása menüpontban az Oplogó beállítása menüpont le van szürkítve, nem lehet állítani!

Erre azt mondom, hogy ilyen nincs! :c)
Hányas verziót használsz? Töltsd le tőlem a 3.0-s eredeti verziót, ez még az N70-est is viszi, holott semmi nem indokolná, és mégis. Ha ezzel sem megy, marad a boxos reset.

vas. nov. 06, 2005 12:52
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Megyo írta:
Ha esetleg tudja valaki, hogy milyen file-t tegyek a telefonra (kép, GIF, JPG, akármi) amit a Use as -> Operator Logo funkcióval hajlandó berakni oplogónak, akkor annak imába fogom foglalni a nevét.

100x50 pixeles gif-eket szoktam ilyen célra használni.
Pl. ezeket:
Kép

Kép

Na akkor erre mondj valamit:

Ezeket a Gif-eket be tudom rakni akár wallpapernek, akár bármi másnak a MobiMB-vel, de oplogónak nem sikerül! Egyszerűen nem rakja be.

És a Kijelző beállítása menüpontban az Oplogó beállítása menüpont le van szürkítve, nem lehet állítani!

vas. nov. 06, 2005 12:33
platina tag

Hozzászólás 
de egyszer már csináltam szoftcserét 3750 forintért 3 hete pont emiatt
tehát mégegyszer nem fogok mert az is idegesítő hogy 2x3750 forintot adjak ki egy nyavajás oplogó miatt sokkal olcsóbb egy olyan háttérkép kiválasztása aminek a közepén nincs semmi és így nem fedik egymást a vodahu felirattal

vas. nov. 06, 2005 11:57
arany tag

Hozzászólás 
6230 írta:
köszike én pécs - bp
nem tudom Te hol
de lehet hogy nem is ér ennyit az egész mert már benne van egy beleragadt oplogo a 6230-ban ha most simet cserélek lehet hogy utána kell szoftfriss is és ez már tényleg tulzas lenne egy logo miatt

Pedig egy idő után nagyon idegesítő ám a dolog. Tapasztalat.

vas. nov. 06, 2005 0:26
platina tag

Hozzászólás 
köszike én pécs - bp
nem tudom Te hol
de lehet hogy nem is ér ennyit az egész mert már benne van egy beleragadt oplogo a 6230-ban ha most simet cserélek lehet hogy utána kell szoftfriss is és ez már tényleg tulzas lenne egy logo miatt

szomb. nov. 05, 2005 23:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
6230 írta:
ebben az esetben lehet ingyenesnek és fizetősnek is értelmezni a cserét

Nem tudom merre laksz, de ha hozzám közel, és bejössz, akkor megoldjuk a problémát :wink:

szomb. nov. 05, 2005 21:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://www.reallyboom.com/betreiberlogo ... lungen.php

SE nincs a listában....

szomb. nov. 05, 2005 21:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
vackor írta:
6230 írta:
kérsz smsben egy üres oplogót a vodától és akkor mind a kettő eltűnik és nem lesz helyette semmi nokián működik nem tudom hogy sharp esetében is jó-e

1) sms szövege: LOGO 999
2) elküldeni 06-70-70-70-707 számra
3) jön a logo és mented

alapdíjas sms

Na, nekem ilyesmi kéne szonierikszon t290i-hez. Kipróbáltam, ez így ebben a formában nem működik. A logo megjön, el is menti, de csak a képek közé, oplogo nem lesz belőle. FMA-val sem lehet logót feltölteni.

Ez talán azért van mivel SE telókba NEM lehet oplogót tölteni... :wink:

szomb. nov. 05, 2005 20:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Ha esetleg tudja valaki, hogy milyen file-t tegyek a telefonra (kép, GIF, JPG, akármi) amit a Use as -> Operator Logo funkcióval hajlandó berakni oplogónak, akkor annak imába fogom foglalni a nevét.

100x50 pixeles gif-eket szoktam ilyen célra használni.
Pl. ezeket:
Kép

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabriel401 szomb. nov. 05, 2005 21:35-kor.

szomb. nov. 05, 2005 19:51
arany tag

Hozzászólás 
6230 írta:
kérsz smsben egy üres oplogót a vodától és akkor mind a kettő eltűnik és nem lesz helyette semmi nokián működik nem tudom hogy sharp esetében is jó-e

3) jön a logo és mented

alapdíjas sms

Ezzel a megoldással az a baj, hogy ha adott egy telefon, amire már töltöttél le oplogót, és használtad is a telót, aztán beletettél egy 1-db-Vodafone-feliratot-kiírós előfizus sim-et, akkor onnantól kezdve cseszheted, és csak szoftfriss segíthet.

vackor írta:

Dettó ugyanez van nálam is. A húgomnak is migráltattam a vitamax-át előfizura, belerakta az új sim-et, és az a telefon onnantól kezdve kiírja 1x: "Vodafone HU", és nem hajlandó oplogót letölteni, illetve letölti, de valamiért marad a Vodafone HU felirat. Az én 6230-asom anno még ennyit sem csinált, "Mentés sikertelen"-t nyögött állandóan.

Gabriel401-nek:

Tudom, hogy nagyon kedveled a MobiMB-t, de sajnos ebben a szituban nem működik. Ha adott egy ilyen beragadt oplogó, egy 1-db-Vodafone-feliratos-sim, akkor a MobiMB-ben az Actions -> Reset -> Operator logo funkció nem csinál semmit.

szomb. nov. 05, 2005 19:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
6230 írta:

3) jön a logo és mented

alapdíjas sms

szomb. nov. 05, 2005 10:47
platina tag

Hozzászólás 
Az "általános szerződési feltételek" dokumentum NEM törvény...

Viszont pont olyan értelmetlen mint pár törvény. Nem egyértelmű.

Mi van akkor ha ugyanaz sim kártya esetében a következő feltételek egyszerre igazak:
1) megrongáltam
2) mégis működik
3) de mivel 2001-es ezért nem tudja azt amit a 2002-es tehát ha pl. japánba megyek ott nem fogom tudni használni valamelyik mittudoménmilyen hálózaton (azaz EGYÉB ok miatt kérem a cserét)

ebben az esetben lehet ingyenesnek és fizetősnek is értelmezni a cserét

szomb. nov. 05, 2005 10:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem fog menni... Különösen nem törvénytisztelő emberek között! ;)

szomb. nov. 05, 2005 6:54
Hozzászólás 
6230 írta:
...
Na, most találjak ki egy esetet, ami belefér az egyéb kategóriába!

Megkérsz engem hogy rongáljam meg, cserébe Te is az enyémet. És így nem a tulaj tett benne kárt :)

pén. nov. 04, 2005 23:46
platina tag

Hozzászólás 
ált szerz felt ezt tartalmazza:

"A SIM-kártya cseréjéért díjat (3.125, - Ft ÁFÁ-val) számítunk fel, ha a kártya elveszett, ellopták, a felhasználó megrongálta, vagy másikat kér amikor az eredeti még működik. Minden egyéb SIM-kártya csere ingyenes."

Na, most találjak ki egy esetet, ami belefér az egyéb kategóriába!

pén. nov. 04, 2005 23:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
6230 írta:
Köszi. És szerinted még ma is él ezaz ingyen csere? Sajna nem ezt tapasztaltam a boltban. És a neten se találok semmi erre utaló cuccot.

Nem tudom. Kérdezd meg az üszit e-mailben, hogy van-e még ilyen ajánlatuk, hogy ha intelligens roaming SIM-et kérsz, ingyen adják-e.
Aztán nehogy az legyen a vége, hogy az üszi visszakérdez, mit értesz intellingens roaming SIM alatt :D.

pén. nov. 04, 2005 23:18
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
6230 írta:
de még mindig nem kaptam választ arra ami az előző hsz-emben vastagon van szedve hogy AZT miért írta úgy Vizsla erre csak ő tud válaszolni

1.) A Eurocall és Eurocall Platinum bevezetése során volt téma az Intelligens Roaming SIM a vodánál. Aki ilyen SIM-et kért, azoknak a csere ingyen volt.

2.) Nemrég írott anyagban volt előttem, s így is oktatták :wink:.

Köszi. És szerinted még ma is él ezaz ingyen csere? Sajna nem ezt tapasztaltam a boltban. És a neten se találok semmi erre utaló cuccot.

pén. nov. 04, 2005 23:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
6230 írta:
de még mindig nem kaptam választ arra ami az előző hsz-emben vastagon van szedve hogy AZT miért írta úgy Vizsla erre csak ő tud válaszolni

1.) A Eurocall és Eurocall Platinum bevezetése során volt téma az Intelligens Roaming SIM a vodánál. Aki ilyen SIM-et kért, azoknak a csere ingyen volt.

2.) Nemrég írott anyagban volt előttem, s így is oktatták :wink:.

pén. nov. 04, 2005 22:06
platina tag

Hozzászólás 
igen köszi ezt is tudom nekem is volt olyan két sim egy simben

megjegyzem hogy a jelenlegi karcsimat nem látták a voda boltban és semmit nem mondtam róla se azt hogy jó se azt hogy rossz kapásból elhajtottak hogy nincs ingyen csere semmilyen körülmények között nem lehet róla szó

pén. nov. 04, 2005 19:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha szétvágtad a kártyát, onnantól semmi esély az ingyenes cserére még akkor sem, ha nem működik (mivel az lehet a szétvágástól is). Ilyenkor kártyapótlás, és az pénz. Nekem két kártyám is szét van vágva, de azok a MultiSIM miatt. Amikor nyiszáltam, tudtam, hogy ha elcseszem, csak kemény ezresekért lehet rendbetenni.

Üdv!

pén. nov. 04, 2005 19:40
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
...

okés köszi
és Te hallottál arról amit Vizsla írt?
Vajon ő milyen cserére gondolt ami ingyenes?
Lehet hogy pont ugyanarra mint Te csak ő nem fejtette ki ilyen részletesen?
Mert én úgy értettem őt hogy alapból (akkor is ha hibátlan) is igyen kicserélik a 2002 előtt régi karcsikat 2002 utáni új karcsira.

Ezt a részét nem értem:
Olyan SIM-et szeretnél, ami nem írja ki 2-szer, hogy vodafone. Bemész egy forgalmasabb vodaüzletbe, ott valószínűeg már új típusú csereSIM-et adnak, s a SIM-edet kicserélik bruttó 3125 Ft-ért.
Vagy beállítasz ugyanoda, s azt mondod, kérsz egy intelligens roaming SIM-kártyát. Ekkor a csere 0 Ft.
Mindkét eetben ugyanazt a kártyát kapod.
De mint látod, nem mindegy, hogy kéred

pén. nov. 04, 2005 19:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha jól tudom, akkor már több mint 3 éve csak ilyen "intelligens" kártyákat árulunk, tehát ha kérsz egy sima SIM cserét, akkor ilyet fogsz kapni.

A SIM csere tényleg fizetős, alapból 3125 Ft, ami csak akkor kerülhető el, ha hibás a SIM. Hibát a kártyában Te is elő tudsz idézni, a fentebb említett módszerekkel, de ált. elég az is, hogy bemész, és elpanaszolod, hogy 1-2 óránként elmegy a térerő a telefonodról, és kéred a kártya cserét, mert kipróbáltad másik vodás kártyával is, azzal meg nem ment el több nap alatt sem, tehát nem a készülék a hibás. 90%, hogy kicserélik.

Egész más kérdés, hogy amit utoljára írtál, a törött kártya már nem tartozik ebbe a kategóriába, tehát ha nincs valahol ismerősöd, akkor törött kártyát nem fognak ingyen cserélni, csak pénzért...

pén. nov. 04, 2005 19:13
platina tag

Hozzászólás 
oké... csak attól félek hogy... mivel meg volt taposva és el is volt törve ezért ki kellett vágni a chip részét és betettem egy spéci keretbe... azt fogják rá mondani hogy szándékos rongálás vagy gondotlan használat és tutti hogy fizetni kell érte... ezért várom nagyon hogy Vizsla mit reagál a dologra és várom Trabit is asszem ő vodás partner. Kivi vagyok a véleményükre.

pén. nov. 04, 2005 19:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
10másodperc mikró tuti nem elég....

pén. nov. 04, 2005 18:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Valszeg simán nem fogsz ingyen új karit kapni.Akkor adnak újat ingyen,ha a mostani nem működik.Mivel neki érdeke,hogy tudj költeni,így néha-néha lenyeli a kártyacsere díját.Ha másképp nem tudod elrontani,akkor jöjjön az elem/megroppantás/mikro.

pén. nov. 04, 2005 18:31
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Vagy bemész egy üzletbe, s kérsz intelligens Roaming SIM-et, s a SIM-csere díja 0 Ft, s valószínűleg ha nem a mucsaröcsögei viszonteladóhoz mentél, akkor új típusú SIM-et ad, amin már csak 1-szer szerepel a "vodafone". Én GX15-öt használok, abban jobb a 2 feliratos SIM, mert akkor csak a plusz feliratot írja ki, simán csak a "vodafone"-t, míg ha új típusú van benne, akkor "vodafone HU" szerepel, ami elég csúnyán mutat/hangzik.

jó jó jó de most engem ez a verzió izgat
miért nem működik a gyakorlatban illetve miért nem tud erről a voda alkalmazott

pén. nov. 04, 2005 17:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
6230 írta:
poénkodni tudok a fórum nélkül is :)

komoly szakmai infó segítség kellett volna

Én teljesen komolyan mondtam. Cseréltem már le így Westel SIM-et anno.

pén. nov. 04, 2005 17:42
Hozzászólás 
6230 írta:

9V-tal megküldöd akkor tényleg nem fog bekapcsolni a sim. tehát kiég. Ez ugyanaz mint a rip-rop mozdulat. figy, nekik is megéri, mert akkor megmondod hogy 'tudod mit, dugd fel a hátsó fertályadba a kártyát...' Tanakodnak egy sort, és adni fognak, mert anélkül nem tudsz hívást kezdeményezni és fogadni..

pén. nov. 04, 2005 17:40
platina tag

Hozzászólás 

pén. nov. 04, 2005 17:31
arany tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
6230 írta:
Kérdem én hogy akkor pontosan mit kell tennem azért hogy ingyen kicseréljék a sim karcsimat (ami bizony elég **** állapotban van párszor már megtapostam és el is van törve amúgy 2001 áprilisban vettem)??? Biztos hogy létezik ez az ingyenes csere??? Ha igen akkor mit kell tennem azért hogy a boltban is tudjanak arról hogy nekik ezt ingyen kell adniuk??!?

Hát, szerintem ezek után már csak egy lehetőség maradt:
9V-ot NEKI! :D

Csak előtte adatmentés! :wink:

pén. nov. 04, 2005 17:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
6230 írta:
Kérdem én hogy akkor pontosan mit kell tennem azért hogy ingyen kicseréljék a sim karcsimat (ami bizony elég **** állapotban van párszor már megtapostam és el is van törve amúgy 2001 áprilisban vettem)??? Biztos hogy létezik ez az ingyenes csere??? Ha igen akkor mit kell tennem azért hogy a boltban is tudjanak arról hogy nekik ezt ingyen kell adniuk??!?

Hát, szerintem ezek után már csak egy lehetőség maradt:
9V-ot NEKI! :D

pén. nov. 04, 2005 17:08
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Vagy beállítasz ugyanoda, s azt mondod, kérsz egy intelligens roaming SIM-kártyát.
Ekkor a csere 0 Ft.

Tehát...
Ez az elmélet...
A gyakorlat pedig a következő...
Bementem a HIVATALOS TERÜLETI VODAFONE MÁRKAKÉPVISELETBE ahol 4 db hivatásos vodafone alkalmazott volt megtalálható. Ezekből 3 db soha életében nem hallotta azt a kifejezést hogy "intelligens roaming sim" és fogalmuk sincs arról hogy ez mit jelent és mire jó. Viszont 1 db alkalmazott tudott nyögni egy fél mondatot hogy ez olyan kártya ami külföldön kiválaszt valamilyen hálózatot AUTOMATIKUSAN.

Viszont semmilyen körülmények között nem lehet ingyenes cserét véghez vinni. Akármilyen a meglévő kártyám akárhogy kérem az új kártyát nem fogják ingyen cserélni csakis pénzért.

Na mivel ezt nem hittem el ezért az alkalmazott 3 db hívást indított meg a VODAFONE KÖZPONTBA ahol mind a 3 db hívásra azt a választ kapta hogy nem létezik ingyen csere és nem lehet ingyen kapni "intelligens roaming sim kártyát"

Végül az illető még azt is megjegyezte hogy nem is érti miért roaming kártya a neve hisz semmi más különbség nincs a normál kártyához képest csak annyi hogy nagyobb a tárolókapacitása.

Hát ennyi a kaland.

pén. nov. 04, 2005 16:59
platina tag

Hozzászólás 
Azt írják több helyen (voda oldalon is) hogy 2002 jan 1-től már csak olyan simet adtak ki ami ilyen intelligens roaming sim. Na most én 2001-ben vettem a simet tehát remélem hogy tényleg kicserélik ingyen és persze megmarad a telszám és persze 3,4 percet fog ez igénybe venni az életemből és akkor végre normálisan oplogozhatok is.

pén. nov. 04, 2005 11:37
Hozzászólás 
Ez így biztosan működik? mármint hogy kérek egy intelligens roaming SIM-et, és kicserélik ingyen? ha így van, akkor megcsináltatom, mert jó lenne már ha nem így nézne ki a dolog...
Én ezt Pannonnál annó úgy oldottam meg, hogy a Face2/1-es kártyámat Face 2/3-asra cseréljék (kapacitás belü különbségek vannak, illetve nekem azért kellett mert egész egyszerűen Q200-zal dobálta a hálót face 2/1-es kártyával), hogy kinn az ajtó előtt mielőtt bementem egy rip-rop mozdulattal eltörtem benne a chipet. :)
Így végülis ugyanahoz a csávóhoz kerültem mint két nappal korábban, de másodszor már nem jött elő azzal hogy SIM kártya csere valami háromezer valamennyi... továbbá amikor a személyimet előszedtem, kitettem a voda SIM-emet is az asztalra, hogy lássák, ha fizetni kell a sim-ért, megtarthatják dobozos cola nyitónak :)

Aztán persze eljött az idő 2 évvel később, hogy áthordoztam a számom a vodához :)

pén. nov. 04, 2005 11:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni. írta:
Mitől intelligens?

Attól, hogy ki van töltve a SIM-en a preferált háló lista (kb. 25-30 hálózat).

pén. nov. 04, 2005 6:43
arany tag

Hozzászólás 
Sam Fisher írta:
Samsung D500-nál sincs ilyen probléma ki be lehet kapcsolni tetszés szerint sőt még színét is lehet változtatni..
8)

Sony J6-nál (egy kis patchelés után) pedig a képernyő azon részére pakolod bármelyik oplogót, ahová akarod. Persze eltüntetni is lehet mindkettőt. Szinezni nem, A J6 szineket még nem ismer. :)

pén. nov. 04, 2005 1:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na de mégis mi az, hogy intelligens roaming sim? Mitől intelligens?

Guni

pén. nov. 04, 2005 0:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
KeFe írta:
Jol van, mindketten okosak vagytok...

Inkább erről regéljen nekem valaki valamit:
"Vagy bemész egy üzletbe, s kérsz intelligens Roaming SIM-et, s a SIM-csere díja 0 Ft"

Miez, kiez?

Most ezen mit nem értesz?

Olyan SIM-et szeretnél, ami nem írja ki 2-szer, hogy vodafone. Bemész egy forgalmasabb vodaüzletbe, ott valószínűeg már új típusú csereSIM-et adnak, s a SIM-edet kicserélik bruttó 3125 Ft-ért.
Vagy beállítasz ugyanoda, s azt mondod, kérsz egy intelligens roaming SIM-kártyát. Ekkor a csere 0 Ft.
Mindkét eetben ugyanazt a kártyát kapod.
De mint látod, nem mindegy, hogy kéred :wink:

pén. nov. 04, 2005 0:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Jol van, mindketten okosak vagytok...

Inkább erről regéljen nekem valaki valamit:
"Vagy bemész egy üzletbe, s kérsz intelligens Roaming SIM-et, s a SIM-csere díja 0 Ft"

Miez, kiez?

csüt. nov. 03, 2005 23:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Dr.Brain írta:
A kettõnk megfogalmazásából már tuti össze tudja rakni valaki a lényeget.. :)

pontosan! Mivel nem biztos, hogy szerencsés a többit bitet állítgatni!

Tehát a bebillentés OR művelettel, a kinullázás pedig NOT és AND műveletekkel történjen! :lol:

csüt. nov. 03, 2005 21:09
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Elnézést ha megsértettelek. Így már értem, hogy mit akartál írni, bár elég nyakatekert megfogalmazás. Aki nem érti a bináris számokat az így ezzel nem sokmindent tudna kezdeni.

Guni

Igyekeztem jól fogalmazni..
A kettőnk megfogalmazásából már tuti össze tudja rakni valaki a lényeget.. :)

csüt. nov. 03, 2005 20:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elnézést ha megsértettelek. Így már értem, hogy mit akartál írni, bár elég nyakatekert megfogalmazás. Aki nem érti a bináris számokat az így ezzel nem sokmindent tudna kezdeni.

Guni

csüt. nov. 03, 2005 20:27
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Dr.Brain: Egyrészt az nem BIT, hanem bit, de konkrétan itt ezek amúgyis byte-ok. Mellesleg, ha 0040-es offset nulladik byte-ját AA-ra módosítod, akkor a vodafone helyett a dátumot írja ki. Nekem ez így szimpatikusabb.

Guni

Köszönöm a kioktató stílust, remek.
Örülök, hogy neked szimpatikusabb a dátum vodafone helyett.
Mellesleg meg akkor lesz az offset 0040 értéke aa, ha a következő kombinációt alakítod ki: 01010101. Tehát ugyanarról beszélünk.

csüt. nov. 03, 2005 20:11
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 76 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő