Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 22:26

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy kis reklám ide is! :)

Saját gyártás, saját hang, saját minden..
Nahát? :shock:

T-Online reklám:

http://reklamhang.atw.hu/tonlineadsl.mp3

:P :P :P :wink:

hétf. nov. 07, 2005 19:18
Profil Privát üzenet küldése
bugvadász

Hozzászólás 
@Landsmann: Emiatt szeretnél távozni a fórumról? Szerintem nincs értelme!

Egy napi írásmegvonás = fórumról lelépés (?)

Valahogy nekem nem illik össze a kettő... Szerintem.

Ha esetleg mégis távoznál, akkor szia. :(

hétf. nov. 07, 2005 19:07
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
...Nem értek teljesen egyet a döntéseddel...
BrOnZ írta:
Nos, néhányszor visszaolvastam az elmúlt néhány óra eseményeit. Közöm ugyan nincs hozzá de a véleményem a következő:

Eklatáns példáját láttuk annak, amikor egy site admin "suta" admin lesz... Sajnos. (...jó tudom buta szóvicc volt...) IMHO Sy rosszkor és rosszul reccsent. Semmi egetverő nem volt amiért most ilyen retorziókat kellett alkalmazni. Ráadásul a "kiválasztottak" személye sem volt "homogén". (Nem kívánok senkit sem védeni, ill. elmarasztalni, de a letiltottak nem egy [súly]csoportba valók...) Régebben, oldalakkal ezelőtt szinte kiáltott a fórum a sikálásért, -ráadásul nem csak egy napra,- de akkor meg nem történt semmi. Sajna Sy ezzel a kitiltással csak szította a tüzet. Nem azt érte el amit szeretett volna.

Tény és való, hogy nem kell ide politika. Jó lenne ez egy kis "szigetnek" ahol dumcsizunk egy jót. Értem én, hogy Sy mit akart|akar, és teljesen egyetértek vele. (Félek tőle, hogy jövő tavaszig ezerszer meg fogom|fogjuk bánni, hogy magyarok vagyunk, mert ami itt történni fog az sajnos igen siralmas lesz...) Csak most úgy érzem, hogy rosszkor csapott le a hatalom.

Uff!!! Bronzi vót. (...na most én megyek két napra...)
Fentebb leírtam a véleményem Sy elhamarkodott, és most ráadásul rossz döntéséről. Jelzem nem ez az első eset... Nem véletlenül idéztem be magam, szeretném, ha Landsmann és a többiek is elolvasnák... Megint igazolva látom, hogy korán születtem... Nem kellene ezt a fórumot is szétbarmolni.

Hogy is mondta Brummogó Barátom a magyarok együvé tartozásáról nem is olyan régen? :oops:

hétf. nov. 07, 2005 18:57
Moderátor

Hozzászólás 
@Landsmann: Személy szerint nagyon sajnálom, hogy így döntöttél. Remélem még átgondolod a dolgot, és mihamarabb visszatérsz! Szia. :(

hétf. nov. 07, 2005 18:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
"...nemiszerv-nedvesítő népi italtároló cserépedény...
Copyright by Simico... Ez egyszerűen GYÖNYÖRŰ volt! Ilyen szemléletesen, empatikus módon körülírni a köcsögöt igen finoman cizellált lélekre vall... GRATULA!!! :)

hétf. nov. 07, 2005 18:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
MILLIOMOSSÁ NEM VÁLÁSOM TOVÁBBI TÖRTÉNETE:

mai email

Having verified your winning status,matching your e-mail address to our data-ref.,you will kindly fulfill these three requirements urgently;

Firstly,you will send your name,detail address/phone and reference number to the office of the secretary; secdept01@execs.com for documentation.

Secondly,you will submit your choice of charity organisation with location (where you wish to give the 10% donation to;) to the charity dept,Mr Henry Zijpen; charitydept02@execs.com for an approval .

Thirdly,you are required to choose from one of the following options and contact the account department,Mr Anthony Jefferson; paydept03@execs.com ,fulfilling the corresponding requirements for your choice;

a,Providing a detail contact address(if different from above),to receive a courier postage of the certified cheque/int.pay order.

b,Providing your flight details,if you choose to come personally(not by proxy) to the netherlands to claim your prize,after notarisation/clearance is done.

c,Providing your detail bank account information, for a bank to bank transfer of your prize to your account.

Ken Thomson,

Snr.Ver.Officer

hétf. nov. 07, 2005 18:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
"...Gyorsreagálású ellenőrző csoportokat hozott létre az APEH a kalóz CD-t és DVD-t forgalmazó üzletek ellen.
...

Aha, így már értem. Először nem értettem, hogy mégis mit akarna mondjuk tőlem az apeh. Nem mintha a bsa, asva meg a többi nemiszerv-nedvesítő népi italtároló cserépedény sokra menne...

hétf. nov. 07, 2005 17:48
Hozzászólás 
Sy írta:
Uraim, ismét politizálást és/vagy cigányozást tapasztalok a fórumban. Nem számoltam, hányadszorra. A következő emberek vesztették el az írásjogukat egy napra:
6230, Landsmann, nutellamoly, T68m, @

A fenti sorrend nem fontossági, hanem alfanumerikus. Tekintettel, hogy választási év elé nézünk, nem óhajtok a továbbiakban kérni, könyörögni senkinek. Aki nem tanul, kaphat teljes felhasználó-törlést is, tekintet nélkül a hozzászólásainak mennyiségére.

Nem értek teljesen egyet a döntéseddel. Abban igazad van, hogy politizáltunk, ezt elismerem. De. Azért egy figyelmeztetést csak megérdemeltünk volna előtte. Más is részt vett a vitában, de az elbánás módja nem volt egyenlő.
Tekintettel arra, hogy a jómultkorában többen, akik cigányoztak, kaptak figyelemeztetést. Ráadásul azt hiszem, nekem ez volt az első esetem hogy vétettem a szabályzat ellen. A választási maszlaggal meg ne gyere, mert egyrészt semmi köze nem volt a jövő évi választáshoz amiről beszéltünk, tehát nem befolyásolt senkit a döntésében. Tudtommal még kampánycsend sincs, de ha tévednék, javíts ki. A másik, se pártot, se személyt egyikőnk sem becsmérelt. Lassan már ott tartunk, hogy még csak véletlenül sem lehet leírni egy párt, politikus nevét, vagy bármit, aminek még csak közvetve is lehet köze a politikához. És legegyszerűbb ráfogni azzal, hogy választási év előtt állunk. Jövőre meg majd azt, hogy 4 évvel a választások előtt állunk. Nem halljuk és olvassuk majd eleget a választásokról szóló híreket? Még itt is ez a kampánycsend honol fél évvel a szavazás előtt? Tehát az a politizálás nem volt olyan súlyosságú, hogy 1 napos tiltással büntess minket. Részemről a büntetés mértékét és az indokot nem tartom elfogadhatónak. Főleg az indokot. (Válaszási év előtt állunk) Ha ezt nem írod, nem lettem volna így felháborodva. Elfogadtam volna a moderátori túlkapásod eredményét, de így nem. Ezek után megkérdőjelezem alkalmasságodat a moderátori posztra.
Hogy továbbra is polotizáljak, innentől fogva bojkottálom a Terminal fórumot és nem jövök többet, pedig igencsak régóta itt vagyok. Szerettem itt lenni, de úgy látom alig vártad hogy valami kis bakit csináljak. Célt értél vele. Mivel szabad véleménynyílvánítás van itt, (legalábbis azt hittem) ezért mertem venni a bátorságot hogy leírjam a véleményemet egy moderátor munkájáról, még akkor is ha végleg kivágsz innen emiatt.
Részemről itt befejeztem, minden jót mindenkinek!

hétf. nov. 07, 2005 17:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sy írta:
Uraim, ismét politizálást és/vagy cigányozást tapasztalok a fórumban. Nem számoltam, hányadszorra. A következõ emberek vesztették el az írásjogukat egy napra:
6230, Landsmann, nutellamoly, T68m, @

A fenti sorrend nem fontossági, hanem alfanumerikus. Tekintettel, hogy választási év elé nézünk, nem óhajtok a továbbiakban kérni, könyörögni senkinek. Aki nem tanul, kaphat teljes felhasználó-törlést is, tekintet nélkül a hozzászólásainak mennyiségére.

Először is hadd említsem meg, hogy alfanumerikus sorrend szerint @ lett volna az első, mert a @ kódja 64. (az "A" betű pedig 65, az "a" pedig 97, az ascii kódtáblában, de ebcdic-ben is előrébb van a @ mindkettőnél, már ha a terminált ibm gépen futtatjátok... :D)

Továbbá, olyan tagokat (Landsi, Nutella, @) szankcionáltál akik nem szoktak részt venni flémekben, tapintatosak a hozzászólásaik és közmegbecsülésnek örvendeznek.

erről ennyit.

hétf. nov. 07, 2005 17:24
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
Higgyétek el, hogy vannak lelkiismeretes oktatók is
Bár nem dícsértem az oktatót, de amikor írtam, hogy egy barátnőm lecserélte a régit, természetesen egy makulátlant kapott, aki tényleg oktatott és lelkiismeretes volt, minden lehetséges helyzetet előre megbeszéltek, amíg nem volt nagy a hölgy gyakorlata, mindig instrukciókat adott, illetve számtalanszor nyomatékosította, hogy bármi bizonytalanság, vagy kérdés van, ne féljen szóvá tenni.

Üdv!

hétf. nov. 07, 2005 17:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1-nek:

Idézet:
Kedves Játékos!

Üdvözlünk a Magyar Telekom és a WWF Magyarország "Orvvadászfogó" címû
játékában, amely a "Vigyázz a madárra!" program keretében indult el. A
játék elsõ küldetése hamarosan lezárul. Addig azonban még érdemes
gyûjteni a pontokat!

Az utolsó feladatban az Ócsai Tájvédelmi Körzet
madárismertetõ-táblájának néhány elemére kérdeztünk rá. A játékban
azonnal teljesítheted ezt a feladatot, amennyiben a
megfelelõ mezõkbe beírod a táblán név nélkül szereplõ madarak latin nevét.
A helyes megoldás:

Emberiza schoeniclus
Platalea leucorodia
Remiz pendulinus

További jó szórakozást kívánunk!

Orvvadászfogó Csapata

hétf. nov. 07, 2005 16:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Aktívan belemásznak egyidejű többszörös ellenőrzésekkel az AVSA mellé. Valamelyik nap vezető hír volt a médiában.

"...Gyorsreagálású ellenőrző csoportokat hozott létre az APEH a kalóz CD-t és DVD-t forgalmazó üzletek ellen. Számítások szerint csak a filmipar évi 4,2 milliárd forinttól esik el az illegális másolatok terjesztése miatt, ez az összeg pedig évről-évre nő. Magyarországon eddig a jogvédő szervezetek küzdöttek az illegális CD és DVD másolás és terjesztés ellen, mostantól viszont nem csak a rendőrség, hanem az APEH is besegít - tudatta a Magyar Hírlap. Az ellenőrökből álló csoport specialitása abban rejlik, hogy egyszerre csapnak majd le egy-egy hálózat valamennyi terjesztőjére állampolgári vagy hatósági bejelentés, illetve az APEH saját adatbázisa alapján. A rendőrök után azért vált szükségessé a APEH közreműködése is, mert szerzői jogvédők, már nem tudták tartani a lépést a CD és DVD-kalózokkal. Egy év alatt 350 ezerről 800 ezerre emelkedett a másolásra alkalmas fájlcserélő szoftvereket használók száma. Számítások szerint csak a filmipar évi több mint 4 milliárd forinttól esik el az illegális másolatok terjesztése miatt..."

Forrás: Retekklub

hétf. nov. 07, 2005 16:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Igaz... Tényleg, már az APEH is beszállt!

Valamiről megint lemaradtam... mibe szálltak be? (az emberek b.szogatásában már régóta benne vannak, oda inkább a többi fentebb említett szállt be)

hétf. nov. 07, 2005 15:54
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Nos Uraim! Mit szólnának egy teszthez?

http://www.bronz.hu/flash/alcoholtest.swf

...hukkk!...2%-nál is sikerült!!! :oops:
Nem is tudtam, hogy így bírom a piát! Eddig nem próbáltam, de most felbátorodtam! ....megyek is a sarki csehóba.... :D :D :wink:

hétf. nov. 07, 2005 15:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
Árpy írta:
Le sem vezetik a kötelező órákat (a pénzt bezzeg elkérik érte).
Velem is így volt.

Azért nem kellene általánosítani :!: (Ezt még Tőled sem veszem jónéven! :wink: )
Higgyétek el, hogy vannak lelkiismeretes oktatók is, szerintem Ők vannak többségben és azt bizton állítom, hogy nem könnyű az életük... :(
Ott, ahol én lakom nem igazán van ilyen oktató. Nem csak saját tapasztalat!

hétf. nov. 07, 2005 15:42
platina tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Velem is így volt.

Azért nem kellene általánosítani :!: (Ezt még Tőled sem veszem jónéven! :wink: )
Higgyétek el, hogy vannak lelkiismeretes oktatók is, szerintem Ők vannak többségben és azt bizton állítom, hogy nem könnyű az életük... :(

hétf. nov. 07, 2005 15:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Háááát, az említett fórumot nem olvastam, de Lauda "kolléga" minden egyes szavával egyetértek. Tök igaza van, kivéve a rutin vizsga|tudás nélküli gyér forgalmú helyen való autózást...

Egyre inkább hiszem azt, hogy anno én egy született zsenit kaptam oktatónak, áldassék a neve! Pedig akkor mennyire "nem szíveltem"... :oops:

hétf. nov. 07, 2005 14:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
Ha túl van a rutinvizsgán, akkor (elvileg) már megvannak az autó vezetéséhez szükséges minimális ismeretei, képességei. És már legalább 8 órát vezetett. Forgalomban történő vezetést (sebességtartás, sávtartás, stb) meg mégis hol kezdjen el megtanulni, ha nem forgalomban? Az már más kérdés, hogy a rutin és a forgalmi vizsga mennyire szigorú és hogy hány embernek sikerül csak "nagy mázlival" átmenni.

Én mintha azt olvastam volna az említett hwsw fórumon, hogy a hölgynek (30 levezetett óra ellenére) nem volt meg a rutinvizsgája sem.
Lauda írta:
A 30. órájában járt a tanuló, de még a járműkezelési vizsgája se volt meg. Előfordul az ilyen, ennek ellenére ki lehet vinni gyér forgalmú utakra iránytartást gyakorolni, de semmi gennyes helyre. Vasúti átjáró, párh. közlekedés stb., nagyon veszélyes a kezdő tanulókkal. A 30 órától még lehet kezdő, mert van aki ennyi idő alatt annyit se tanul meg, mint más 1 óra alatt.
Mikor ráhajtottak az átjáróra fehéren vilogott a lámpa, vonat nem közeledett. Még nem tudni mit pöcsölhetett(tek), de pont a sineken fulladt le a gépezet. Addig **** az indítgatással, míg letiltott az indításgátló, a nagy kapkodásban még a kulcsot is beletörték, aztán jött a vonat......

Kérdem én:

- mi a **** keresett egy ilyen tanulóval a vasúti átjáróban?
- ha mégis megtörtént a baj, amit most sem értem hogyan, akkor miért nem vette át a kocsit az oktató? Egy villanás alatt otthagyhatták volna az átjárót....
- ha beletörik a kulcs, kiveszem üresbe, ketten letolják a kocsit
- max otthagyom a kocsit és elfutok a francba.......

hétf. nov. 07, 2005 14:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ
bugvadász

Hozzászólás 
pampika írta:
BrOnZ írta:

2%-nál bele fér egyáltalán a kulcs? :P

Bele ;)! Egyszer sikerült, de iszonyatosan nehéz 2%-on...

hétf. nov. 07, 2005 14:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

2%-nál bele fér egyáltalán a kulcs? :P

hétf. nov. 07, 2005 14:09
bugvadász

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

Jó! :D

hétf. nov. 07, 2005 13:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Árpy írta:
Nem csak tervezett? Már aktívan kémkednek?
Tudtommal már aktívak.
Áthelyeztetem magam hozzájuk 8)

hétf. nov. 07, 2005 13:57
Moderátor

Hozzászólás 
Árpy írta:
Tudtommal már aktívak.

hétf. nov. 07, 2005 13:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:

hétf. nov. 07, 2005 13:37
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. nov. 07, 2005 13:33
Moderátor

Hozzászólás 

hétf. nov. 07, 2005 13:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Inkább csak MAHASZ nem? Az ASVA a filmekre van beindulva ha jól tudom.
Vannak már annyian, hogy Dunát lehet velük rekeszteni, és csak szaporodnak.

Üdv!

hétf. nov. 07, 2005 13:24
Moderátor

Hozzászólás 
Inkább csak MAHASZ nem? Az ASVA a filmekre van beindulva ha jól tudom.

hétf. nov. 07, 2005 13:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
Ha már itt tartunk... esetleg ez a szám megvan valakinek? :wink: Feleségemnek és nekem nagyon tetszik, jó lenne hallgatgatni amíg megvesszük az albumot.
Albumverzió (5:37), 320kbit/s CBR érdekel? :) (Mondhatni tökéletes minőség, dehát nekem már csak ez jó :D)
Nov. 15-én jön ki egyébként az album, de hogy nálunk is ekkor lesz-e kapható...

Árpy: nem félünk :), nem windózt terjesztünk, viszont ha az ASVA-nál dolgoznál, már remegne a térdünk kalácsa :P ;)

Üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára McLaca hétf. nov. 07, 2005 13:24-kor.

hétf. nov. 07, 2005 13:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Most már elárulhatom, hogy a BSA-nál dolgozom!!!
:twisted:

hétf. nov. 07, 2005 13:04
Moderátor

Hozzászólás 
Nos vagy feltöltöm tárhelyedre, vagy ha tudsz nagy e-mailt fogadni akkor az is megoldás lehet.

hétf. nov. 07, 2005 12:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Nekem megvan! :wink:

És hogyan tudna izgő-mozgó elektronok segítségével egyesek és nullák rendezett képébel megjelenni nálam? :)

hétf. nov. 07, 2005 12:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Ez azért elgondolkodtató egy cseppet...

Azért a vizsga elég kemény (persze a szubjektum /"pénz, haver, stb"/ itt is bejátszhat az utóbbi időben :( ). A forgalmi gyakorlatin egyetlen hibát sem véthetsz (akármilyen kicsi is) és közben folyamatosan beszélned kell valamiről (tudsz-e egyszerre több dologra figyelni)! A rutint az oktatóülésből kell megcsinálni :) Legalábbis legutóbb még így volt. Az persze már megint más kérdés, hogy utána ki mennyit felejt/veszít a képességeiből, mennyire hagyja belefásulni magát és menniyre veszi utána komolyan a munkáját...

hétf. nov. 07, 2005 12:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Na gyerekek! Nem kell kiutazni külföldre melózni. Már itthon is lehet hasonló körülmények között gályázni. ;)

Sőt,kemény melóért még a suzukihoz sem kell elmenni.
Nyárra haver szerzett egy melót: egy elég nagy üzletlánc országosan felvásárol rengeteg kisebb-nagyobb boltot.Ezeket kellett átalakítani;vagyis a boltot 0-ra kipakolni(hűtőket,40-50 éves összerothadt polcrendszereket,pultokat,etc) és a festés után bepakolni az egyenberendezést.
Itt megmondták az elején,hogy kemény meló,pakolni kell,nem 8 órában.Mondtuk jó.Szerencsére a főnök elég normális volt,szal itt nem volt olyan,hogy nem mehetsz wc-re (nagyon kis faluban még wc sem volt a boltban ;) ),néha főzött bográcsos kaját is,viszont a napi min. 12 óra meló megvolt mindig.A rekord nekünk 24 óra volt egyben,de mesélték,hogy olyan is volt,hogy 80 órát nyomtak egyhuzamban,mivel a főfejes közölte,hogy a boltnak x időpontban nyitnia kell,pont!Mi kaptunk ezért 350-es órabért kézbe (be voltunk jelentve hivatalosan is),ami nem egy óriási összeg kemény melóért,de jobb,mint 280 huf-ért szórólapot osztogatni.Viszont aki állandóra dolgozik nála az is 350-ert kap,az már nem olyan jó..Nyári melónak jó volt (meg ingyen kondi a 4-500 kg-s hűtőkkel,1 tonnás széf :D ),de nem tudnám hosszútávon csinálni,mert egyhangú :?

Más:
Itt Szegeden az egyetem főépülete elé(dugó tér) ki van rakva egy szép nagy tábla(kb 8-10 A3-as méretű),valami ilyesmi szöveggel:
"Tisztelt miniszter úr!Kérjük,gondolja újra az oktatásra szánt támogatást,mert itt 40.000 hallgatóról van szó."
És az aláírások egyre szaporodnak a táblán...

hétf. nov. 07, 2005 12:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Na itt a kulcsmondat... A mai gyakorlat az, hogy megvan a KRESZ vizsga, és már tolja is ki az oktató a forgalomba. Autóba beül, 15 perc alatt elmagyaráz gáz, kuplung, fék, aztán nyomás a forgalomba... Ez a baj!

Az bizony elég szomorú és gyalázatos dolog akkor :( Szerencsére nekem nagyon jó oktatóm volt (előtte évtizedekig buszsofőr, majd buszsofőr-oktató volt a BKV-nál) mind emberi, mind szakmai értelemben. Én meg jó tanítványa voltam :), mindketten élveztük a kötelező órákat.

hétf. nov. 07, 2005 12:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Velem is így volt.

hétf. nov. 07, 2005 12:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
...bárki, nincs sok kritérium.
Ez azért elgondolkodtató egy cseppet...

hétf. nov. 07, 2005 12:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
P.s.: Azt azért halkan megkérdezném, hogy vajon mi alapján lehet egy 25 éves emberke hivatásos gépjármű oktató... Honnan vette azt a rengeteg tapasztalatot... stb...

Ami alapján bárki, nincs sok kritérium. 2 évnél régebbi érvényes vezetői engedély kell hozzá, van korhatár is (de ez most fejből nem ugrik be, talán hiszem 20 év) és le kell tenni persze a megfelelő elméleti és gyakorlati vizsgákat. A tapasztalatot nehéz megmérni, számszerűsíteni, a vizsga sikeressége viszont egyértelmű és a vezetői engedély megszerzésének éve is könnyen ellenőrizhető. Hogy 2 év alatt ki mennyit vezetett (feleségem 0, hugom 0, anyám 4e, én 17e /pedig egy hónapban csak 2-3 alkalommal van nálam a kocsi/), az sehogyan sem ellenőrizhető...

hétf. nov. 07, 2005 12:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
Ha túl van a rutinvizsgán, akkor (elvileg) már megvannak az autó vezetéséhez szükséges minimális ismeretei, képességei. És már legalább 8 órát vezetett.
Na itt a kulcsmondat... A mai gyakorlat az, hogy megvan a KRESZ vizsga, és már tolja is ki az oktató a forgalomba. Autóba beül, 15 perc alatt elmagyaráz gáz, kuplung, fék, aztán nyomás a forgalomba... Ez a baj!

hétf. nov. 07, 2005 12:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
A HWSW-n van egy oktató srác, aki tud részleteket is.

No, akkor ez már a harmadik variáció, ami (állítólag) közeli forrásból jön. :)

hétf. nov. 07, 2005 11:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Nyíregyházán és környékén tényleg olyan sokan seftelnek cigivel és üzemanyaggal, mint ahogy errefele mondják az ismerőseim?

Igen is, meg nem is. A vámosok és pénzügyőrök az utóbbi időben nagyon ellenőrizgetnek, ukrán benzint a munkagépesek, fuvarosok már nem nagyon mernek "tankolni".

hétf. nov. 07, 2005 11:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Ebben egyértelműen az oktató volt a hunyó. Szegény. Nagyon sajnálom. :cry: Buta és értelmetlen halál. Talán bekattan már végre valakinek, hogy nem visznek ki forgalomba tanulóvezetőt az első órán... Csak kár, hogy emberélet kell ahhoz, hogy valaki(k) gondolkodni kezdjen(ek).

Ha túl van a rutinvizsgán, akkor (elvileg) már megvannak az autó vezetéséhez szükséges minimális ismeretei, képességei. És már legalább 8 órát vezetett. Forgalomban történő vezetést (sebességtartás, sávtartás, stb) meg mégis hol kezdjen el megtanulni, ha nem forgalomban? Az már más kérdés, hogy a rutin és a forgalmi vizsga mennyire szigorú és hogy hány embernek sikerül csak "nagy mázlival" átmenni.

Egyébként a konkrét esetben úgy tudom, hogy a szemből érkező erős napsütés vakította el mindkettejüket (ez az utóbbi 3-4 hétben velem is megtörtént jópárszor, a totál szemből sütő lemenőfélben levő naptól még speciális napszemüvegben is csak fekete foltokat láttam az elöttem haladó autókból). De arra az oktató halála miatt már valószínűleg sosem derül fény, hogy pontosan miért is nem tudott beavatkozni.

hétf. nov. 07, 2005 11:51
Moderátor

Hozzászólás 
Nekem megvan! :wink:

hétf. nov. 07, 2005 11:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Odo írta:
Madonnáról [...] legalább néznének utána a dolgoknak. Hung Up helyett Hold On címmel illették az új dalt...
A TV2 szerint Hung Out. És ezek állítólag kommunikációs főiskolát végeztek angollal megspékelve...

Ha már itt tartunk... esetleg ez a szám megvan valakinek? :wink: Feleségemnek és nekem nagyon tetszik, jó lenne hallgatgatni amíg megvesszük az albumot.

hétf. nov. 07, 2005 11:11
Moderátor

Hozzászólás 
Ez nagyon durva!

hétf. nov. 07, 2005 9:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na gyerekek! Nem kell kiutazni külföldre melózni. Már itthon is lehet hasonló körülmények között gályázni. ;)

"...Lassabb szalagokat, nyolcórás munkaidőt, szabad szombatot, legalább tíz nap egyben kivehető szabadságot és szakszervezetet akarnak a Magyar Suzuki Rt. fizikai dolgozói. Állításuk szerint az üzemekben olyan kevés vécé van, hogy azokat az ötperces szünetben nem lehet elérni, ezért a dolgozók kénytelenek üvegbe végezni a dolgukat..."

Forrás: WC-re sincs idő elmenni: botrány az esztergomi Suzukinál

hétf. nov. 07, 2005 9:49
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
Mellesleg megjegyzem, nem beszéltem erről az időszakról. Te ezzel az egy mondatoddal többet politizáltál (pedig nem is) mint én, ha így vesszük (teljes rosszindulattal).
Ez egy példa akart lenni, nem állítottam hogy erről beszéltél volna. Részemről le van zárva az ügy, elnézést mindenkitől a hosszú vita miatt.

hétf. nov. 07, 2005 9:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nos, néhányszor visszaolvastam az elmúlt néhány óra eseményeit. Közöm ugyan nincs hozzá de a véleményem a következő:

Eklatáns példáját láttuk annak, amikor egy site admin "suta" admin lesz... Sajnos. (...jó tudom buta szóvicc volt...) IMHO Sy rosszkor és rosszul reccsent. Semmi egetverő nem volt amiért most ilyen retorziókat kellett alkalmazni. Ráadásul a "kiválasztottak" személye sem volt "homogén". (Nem kívánok senkit sem védeni, ill. elmarasztalni, de a letiltottak nem egy [súly]csoportba valók...) Régebben, oldalakkal ezelőtt szinte kiáltott a fórum a sikálásért, -ráadásul nem csak egy napra,- de akkor meg nem történt semmi. Sajna Sy ezzel a kitiltással csak szította a tüzet. Nem azt érte el amit szeretett volna.

Tény és való, hogy nem kell ide politika. Jó lenne ez egy kis "szigetnek" ahol dumcsizunk egy jót. Értem én, hogy Sy mit akart|akar, és teljesen egyetértek vele. (Félek tőle, hogy jövő tavaszig ezerszer meg fogom|fogjuk bánni, hogy magyarok vagyunk, mert ami itt történni fog az sajnos igen siralmas lesz...) Csak most úgy érzem, hogy rosszkor csapott le a hatalom. ;)

Uff!!! Bronzi vót. (...na most én megyek két napra...)

hétf. nov. 07, 2005 9:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Talmácsi a Hondához szerződött.

És egy NEM(!) vicc:

Férfiak üzenete a nőknek

Szabályzat!
Állandóan halljuk "a szabályokat" a nők részéről. Na most itt a másik
oldal.
Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg... Mindegyik pont SZÁNDÉKOSAN
az 1- es számot kapta, mert egyformán fontosak!

1. Tanuld meg használni a WC-ülőkét. Nagylány vagy. Ha fel van
hajtva, hajtsd le. Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok
minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.

1. Vasárnap = sportok. Ez olyan mint a holdciklus vagy az apály-dagály
váltakozása. Törődj bele!

1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként
gondolni.

1. A sírás = zsarolás.

1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem működnek! A
nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmű utalások sem
működnek! Csak mondjad!

1. Az Igen és Nem tökéletesen megfelelő válaszok szinte minden
kérdésre.

1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a
segítségünket kéritek. Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a
barátnőitek.

1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség. Menj orvoshoz!

1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználható vita
közben. Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.

1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplő, akkor ne
várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplők.

1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínűleg úgy is van. Ne
kérdezz minket!

1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthető és az egyik megsért,
elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.

1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok,
hogy milyen legyen. De azt ne hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a
legjobban megcsinálni, tedd meg magad!

1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a reklámok
alatt mondjad el!

1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra. Nekünk
sincs.

1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál.
Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség.
Fogalmunk sincs, mi az a mályva.

1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.

1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor úgy
viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de
nem éri meg a zűrt.

1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor
olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.

1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerű. De
tényleg.

1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten
tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lőfegyverek vagy
versenyautók.

1. Elég ruhád van.

1. Túl sok cipőd van.

1. Formában vagyok. A kerek is egy forma.

1. Kösz, hogy elolvastad ezt. Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom.
De tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják, olyan, mint a
kempingezés.

:D

hétf. nov. 07, 2005 8:43
Moderátor

Hozzászólás 
timo írta:
A történelem azonban NEM EGYENLŐ a politikával.

1956-ot említetted ott bőven volt politika, de persze ez sem egyenlő... :lol:
Igen.
Csak kihagytad azt, hogy egy dátumnál többet is írtam. Sőt!
Leírtam konkrétan, hogy mire gondolok. Az összetartásra, egy közös cél érdekében. Minden politikától mentesen.

hétf. nov. 07, 2005 2:46
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 785  Következő