|
Szerző |
Üzenet |
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Ha egyszer kecsón járok,majd meglátogatlak és beteszteljük a wifit is
Szegeden is van huwico-s free hotspot a széchenyi tér 1 km-es körzetében.
|
kedd nov. 08, 2005 13:47 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Na emberek!
A Malomban lévő moziban (ahol ma éppen én dolgozok), beindult a wifi (HOTSPOT) INGYEN WIFI, 10MB LE ÉS 10MB FELTÖLTÉSSEL, EGYELŐRE KORLÁTOK NÉLKÜL!!!
Mivel nekünk van bárunk, így oda beülve és kávézgatva, vagy valami piát elszürcsölve igen nagy adatmennyiséget lehet megmozgatni. )))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CineDOG kedd nov. 08, 2005 13:49-kor.
|
kedd nov. 08, 2005 13:42 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
|
kedd nov. 08, 2005 13:41 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
pampika írta: Londelmor írta: Mazda RX-8 ha sok pénzem lenne tuti ilyet választanék. az egy elképesztő autó... Bmw M5.Egyszer úgyis olyanom lesz :S
akkor legalább nem veszünk össze ha már csak egy van belőle a márkaboltban
nekem úgyis egyszer lesz egy RX8-asom (najó, azért egye fene, talán egy RX7 is megfelelne )
érdemes róla megnézni a TopGear tesztet. én ott láttam először "mozogni" (ha nem ismered, akkor az egy elég korrekt műdor, jól letesztelgetik az autókat, irigylem is érte a csákót, hogy milyen kocsikat vezet "csak úgy", aztán semmit nem csinál, csak beszélt róluk a tv-ben...)
asszem amúgy M5-öt is teszteltek nem olyan régen a műsorban...
(meg ha érdekel /akárkit/, akkor itt van róla két videó: első (7,8MB; wmv), második (27,7MB; wmv))
|
kedd nov. 08, 2005 13:38 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Huhh, rendesen nyomtátok a témát, megint 4 oldalt kellett átnyálazni...
Akkor nehogy esetleg később csalódást okozzak valakinek: átlaglajos vagyok és senki holdudvarába nem állok
Egyébként 95%-ban már én is csak az offtopik topik miatt járok ide, a mobilok már nem igazán érdekelnek (pedig pár évvel ezelőttig igencsak mobilbuzi voltak), a maradék 5% a szolgáltatók újdonságai (vagy inkább újabb lehúzásai).
|
kedd nov. 08, 2005 12:46 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Na tegyünk helyre néhány dolgot, ismerjük meg a történelmet, mert úgy látszik nagy szükség van rá... Számomra úgy tűnik, hogy a történelem megismétli önmagát... (...vagy mégsem...) Landsmann írta: 1. Továbbra is alkalmatlannak tartalak a moderátori posztra, főleg a lekezelő, arogáns, majdénmegmondommivan stílusoddal. "Rendben. Köszönöm, hogy a szabályokhoz való alkalmazkodási képtelenséged felvállalod, és a többiek társalgását nem akadályozod. Sy" Kezdjük ezzel... Nem szorul rá Sy a védelmemre gyanítom, de ő nem moderátor. Ő site admin, ami jelen esetben annyit tesz, hogy annak a cégnek az alkalmazottja, amelyik üzemelteti, - többek között ezt a fórumot is. Ebből adódóan neki adott esetben munkahelyi problémái lehetnek(???) abból, ha itt qpleráj van. De!!! Amikor én először vele komolyabban kapcsolatba kerültem, lehettem kis túlzással kb. kétszer annyi idős mint ő. A "régi szép időkben" ennek a fórumnak az elődjénél, mint moderátor tevékenykedtem. (A mai moderátorok jelentős része nekem köszönheti jelenlegi hatalmát, Sy-nak meg, hogy meg is tartották...) Történt egyszer, hogy nem sikerült kordában tartani a fórum "szellemi, és etikai" színvonalát. Mivel akkori jelzéseimre, és megoldási javaslataimra semmi konkrét intézkedés nem született, -hiába kértem az illetékeseket,- egy vaddisznó húzással mindenkit moderátori joggal ruháztam fel. Képzelheted, 15 percen belül elszabadult a pokol. Mindenesetre -előzetes kérések ide, vagy oda,- záros határidőn belül léptek az illetékesek a problémák megoldására. És itt most ismét idéznem kell téged: Landsmann írta: Az itt létrejött rossz hangulathoz pedig a többi moderátor csendben aszisztál, a kisujjukat sem mozdítják ahhoz, hogy a helyzet visszaálljon a régi kerékvágásba, vagy legalább javuljon egy kicsit. Bár az is lehet hogy a háttérben megbeszéltétek, hogy edd meg amit főztél, nem szólnak bele a dolgokba. Valahogy kínosan ügyelnek a többiek, hogy meg se szólaljanak az ügyben. Miért is tennék? Nos a helyzet ugyanaz ma is mint régen. Régen is volt egy, -a kívülállók számára zárt,- terület, fórum, topic, (nevezd ahogy akarod) ahol a moderátorok megbeszélték az aktuális gondokat, mielőtt adott esetben léptek volna. Mivel ezeken a helyeken sokszor a fórumlakókat érintő kérdéseken hümmögtünk, én egyszál magam úgy értékeltem, hogy bizonyos információk bizony a fórumozókra is tartoznak. Elvégre ez nem egy monarchia, hanem egy többé-kevésbé "baráti" társaság. Nos, én akkor (ma is megtenném!) tájékoztattam a fórumot a "nagyok" állásfoglalásairól. Bronzit ekkor 3.14csázta ki Sy, mondván, hogy "belső" adatokat szivárogtattam ki... Ekkor én is elhúztam egy ideig. Nos úgy tűnik, mára ugyanez a helyzet alakult ki. A jelenlegi moderátorok "tanultak" bronzi példájából és inkább a holdudvarban tevékenykednek. Elfogadni nem, megérteni viszont meg tudom ezt a fajta viselkedést. Sy meglehetősen mondva csinált elvei számomra most inkább kapkodásnak tűnnek, talán már belátta ő is, hogy valamit piszkosul elcseszett, de még a hamuszórás nála hátra van... (Landsmann, @, 6230, T68m, Nutellamoly egy kalap alá vétele enyhén szólva is nevetséges...) A többi moderátor? Gyanítom, hogy nem igazán értett mindenki egyet Sy vagdalódzásával, de hát ugyebár ki az a bolond, aki maga alatt vágja a fát? Meg aztán, mit is tudnának tenni? Semmit. Így marad mindenki csendben, majd csak leüllepszik a dolog. Ennyi... Most jön majd bronzi ****, hogy: Sy írta: És a részemről én itt ezt befejeztem, szívesen látok mindenkit, aki a vitatkozni akar a témáról a "--== Moderálás - önkény vagy szükséges rossz? ==--" című topikban (link: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=19469). Jó lenne, ha ezzel nem tennénk tönkre teljesen azok szórakozását, akik nem ezért "járnak" az offtopikba. miért nem ott szólok hozzá, de csak azért sem. Ez egy off-topic és ez a téma itt keletkezett és ide is tartozik. Ne tessék mán nekem előírni, hogy melyik betű hova kerüljön, vagy ha igen akkor már lépek is, emelt fővel a többiekkel együtt...
Szóval összegzésképpen: Sy: sajnálom, de most valamit nagyon elcsesztél... (Nem mondom, hogy megint, mert spongyát tettem a múltra, de úgy látom, nem okozott számodra tanulságot) Talán lépni kellene, és ezúttal (is) Neked.
Persze ez csak álom. Ki nem **** le, hogy mi van egy fórumon? Akinek nem tetszik: húzzon innen. Senkiért nem kár, aki akar menjen. Aki ellenáll azt kitiltjuk. Ez a HirNET Kft. szemétdombja, itt másnak nincs joga kapirgálni. Ez nekik is csak nyűg, bevétel innen nincs, csak egy megtűrt valami. Szíveskedjetek ezt betartani, ha továbbra is ide szándékoztok betűket potyogtatni. Farkastörvények vannak kéremszépen. A demokráciának itt (is) vége. Na, hogy valami vicces és mobilos is legyen: Isten hozott klónfalván!
Sorry a hosszúságért, többé nem fog előfordulni. Uff! Ez (is) a bronzi vóóót.
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ kedd nov. 08, 2005 14:26-kor.
|
kedd nov. 08, 2005 12:43 |
|
|
6230
platina tag
|
aha szerintem volt ott két humoros emotikon is...
de mindegy... nem vitatkozom...
az hogy te mit olvasol ki belőle az a te dolgod és nekem arra nincs ráhatásom
az hogy én mire gondoltam amikor írtam azt viszont én tudom jobban
tehát ne jussunk el megint odáig hogy TE jobban tudod hogy ÉN mire gondoltam amikor írtam mint ÉN
|
kedd nov. 08, 2005 11:57 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
6230 írta: huh 5 milla a kocsi... én inkább egyszerűbb megoldás híve lennék... egy jó állapotban lévő 6-7 éves 4kerékmeghajtású 2,4-es A6-os Audit lehet már kapni 2,5 milkáért... ahhoz biztos lesz szerviz is megalkatrész is ha kell
De annak a kocsinak eszmei értéke van.Az egy másik dolog,mit csinálsz vele,ha elromlik.Jópénzért biztos lesz,ami megcsinálja
Az ára meg olyan,amilyen...ha azt nézzük,egy új bmw m5 asszem 27 millió.Keresztapám mitsubishi evo rally autója átalakítással,mindennel összesen volt olyan 15 milla körül (nem ő fizette,hanem a szponzor,meg az autós klub főleg).És azért egy rally autó kicsit jobban tud tépetni,mint egy utcai kocsi.Az már egy másik dolog,hogy a versenyautóra 50-60k egy gumiköpeny,meg ~600 ft/L a versenybenzin
|
kedd nov. 08, 2005 11:44 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Alkatrészt a kint vett verdákhoz 2-3 nap alatt tudnak behozni, ha jól meg van szervezve (pl mo.-i márkakereskedő). Annyi sokszor itthon is kell, hogy odaérjen a cucc a szervizbe. Persze így egy picit drágább, dehát istenem, b***ni is, meg szűznek is maradni nem lehet...
|
kedd nov. 08, 2005 11:42 |
|
|
6230
platina tag
|
igen igazad van
csak... azért az nem mindegy hogy a nem nekem címzett hsz-hez hozzáfűzök némi plusz infót normális hangnemben vagy pedig a nem nekem címzett hsz alapján jól félreértelmezem a bizonyos hsz szövegét és ok nélkül leugatom a másik fejét... a két szitu még véletlenül sem hasonlít egymásra...
szerintem ennél az autónál a vételár egy mellékes kérdés
mit fogsz csinálni akkor ha szervizelni kell vagy alkatrész kell hozzá
kétlem hogy itthon bárki tudna hozzá alkatrész szerezni vagy lenne olyan autószereről aki dolgozott már ilyen kocsin
de persze semmi sem kizárt
huh 5 milla a kocsi...
én inkább egyszerűbb megoldás híve lennék...
egy jó állapotban lévő 6-7 éves 4kerékmeghajtású 2,4-es A6-os Audit lehet már kapni 2,5 milkáért... ahhoz biztos lesz szerviz is megalkatrész is ha kell
|
kedd nov. 08, 2005 11:33 |
|
|
6230
platina tag
|
idén halt meg a névadó/tulaj/alapító azt hiszem
sajnos valamikor ült csalás/pénzmosás/sikítás miatt azt hiszem
de a kocsi az jóóóó
|
kedd nov. 08, 2005 11:01 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
6230 írta: Mindenki le akar süllyedni az én szintemre?
Reméljük nem.
Példát meg csak olyannak lehet/érdemes mutatni,aki képes tanulni belőle
|
kedd nov. 08, 2005 10:50 |
|
|
6230
platina tag
|
he-he
az több mint egy éve volt
tehát ebből csak arra tudsz következtetni hogy több mint egy éve mennyit kerestem
ez most nem jött össze
amúgy vitamaxban vettem
he-he
De értelmesebb témákról nem tudunk beszélgetni?
Mindenki le akar süllyedni az én szintemre?
Nektek kéne példát mutatni hogyan kell viselkedni!
|
kedd nov. 08, 2005 10:39 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
.Nokia. írta: Hát viszonylag kevesen engedhetik meg maguknak... Egyébként a Toyota cég alapvetően amerikai piacra szánt luxus autója, és mint tudjuk az USA-ban a luxus az európai izlést jelenti. Egy kis hibája van a Lexusnak viszonylag drága. http://www.lexus.huMa láttem egy új Lexust. Nem a szokásos RX300, hanem LS430. Nem rossz
|
kedd nov. 08, 2005 10:27 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
Nem kellene most már ezt a személyeskedést valahogy lecsillapítani? Nem akar egy moderátor legalább figyelmeztetni?
|
kedd nov. 08, 2005 10:20 |
|
|
6230
platina tag
|
Nem tőled kérdeztem.
Akkor ne is te válaszolj rá.
Köszike.
|
kedd nov. 08, 2005 10:02 |
|
|
6230
platina tag
|
Nem igazán értem.
Eddig nem volt semmi bajunk egymással.
Te írtad ide ki többször is nyílvánosan hogy mennyi a bruttó. Nem én szedtem ki belőled.
Te meséltél többször is Kínáról nyílvánosan és nem püben. Nem én szedtem ki.
Te meséltél sokat a fotógépeidről nyílvánosan és nem püben. Nem én facsartam ki belőled.
Én semmi mást nem csináltam mint a 3 nyílvános részinformációt egymás mellé tettem és kérdeztem. Nagyon sajnálom ha már Te is ott tartasz hogy egy kérdésben csak rosszat látsz és az esik le neked egyből hogy ha valaki kérdezz akkor az téged bántani és fikázni akar. Nem értem miért. Ennel Te sokkal okosabb vagy. Nagyon sajnálom hogy egy ilyen intim témára rákérdeztem. De a véleményem az hogy ez egy nyílvános fórum és ha valaki nyílvánosan ideír egy infót akkor arra nyílvánosan rá lehet kérdezni. Ha kényes egy téma akkor azt nem írom ki nyílvánosan és akkor biztos hogy senki nem fog rákérdezni nyílvánosan.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 kedd nov. 08, 2005 10:20-kor.
|
kedd nov. 08, 2005 9:59 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
Szomorúsággal tölthetne el a dolog, ha túl komolyan venném.
Aki itt van, függetlenül attól, milyen régóta, az választhat: vagy beáll bizonyos emberek holdudvarába, vagy könnyen támadásoknak teheti ki magát, szinte függetlenül attól, hogy milyen hozzászólást tesz. (Persze ha még „marhaság” is amit ír, akkor méginkább rászállnak:) )
A dolog másik oldala (és ez sem e fórum specialitása), hogy ha megnyilvánulsz, azt lehetetlen úgy tenni, hogy mindenkinek tetsszen. Pl. tavaly horribile dictu! 5 (!) nappal! Karácsony előtt merészeltem nyitni egy „Kellemes Ünnepeket” topicot, valakinek még ezzel is problémája bírt lenni.
Választhat az ember: holdudvar, önálló vélemény és ennek következményeinek felvállalása, szándékosan csak lájtos hozzászólások óvatos megtétele, read-only üzemmód, vagy elhúzás innét. Tulajdonképpen nincs ezzel semmi baj, csak az lehet, ha túl komolyan vesszük, és ki-ki belemerevedik a saját szerepébe...
Írom ezt az egyik legrégebbi fórumtagként. Ami persze megintcsak nem jelent semmit, csak a tisztánlátás kedvéért írom, hogy nem most estem ide be.
Mindenesetre nem kell csodálkozni, gyerekek: ez a fórum épp olyan, mint az élet. Kemény hely. Cserében viszont néha igazságtalan.
|
kedd nov. 08, 2005 9:57 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Londelmor írta: Raven_ írta: Viszont valószínűleg a megítélés miatt egy kevésbé "ismert" márka mellett voksolnék. Mazda RX-8 ha sok pénzem lenne tuti ilyet választanék. az egy elképesztő autó...
Bmw M5.Egyszer úgyis olyanom lesz :S
|
kedd nov. 08, 2005 9:01 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
Raven_ írta: Viszont valószínűleg a megítélés miatt egy kevésbé "ismert" márka mellett voksolnék.
Mazda RX-8 ha sok pénzem lenne tuti ilyet választanék. az egy elképesztő autó...
|
kedd nov. 08, 2005 8:58 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
McLaca írta: Volvo-t választanék, nomeg az S40...
meg tedd hozzá, hogy csak az S40-es kompatibilis a N6230i-d interfészével
|
kedd nov. 08, 2005 8:57 |
|
|
Vendég
|
Igaz hogy megígértem hogy nem jövök többet, de az este felnéztem még egy kis időre és nem tudom megállni hogy ne reagáljak az esti válaszodra. Tudod az írásoddal két dologban erősítettél meg.
1. Továbbra is alkalmatlannak tartalak a moderátori posztra, főleg a lekezelő, arogáns, majdénmegmondommivan stílusoddal. "Rendben. Köszönöm, hogy a szabályokhoz való alkalmazkodási képtelenséged felvállalod, és a többiek társalgását nem akadályozod.
Sy"
Ez csak példa volt, de itt a topicban is ez sugárzik rólad.
Ezzel sikerült egy nagyon jó kis összeszokott csapat hangulatát elrontani és bomlasztani a társaságot. Az életben elszenvedett valós vagy vélt sérelmedet nem a fórumozókon kellene kiélned. Úgy látszik neked az a jó, ha társaság nem érzi jól magát, mert azt ugye egy kiskirálytól ne is várjuk hogy beismerje hogy túllőtt a célon. Nagyobb úr vagy annál.
2. Továbbra is fenntartom hogy ilyen körülmények közüött nem akarok tovább itt fórumozni. Nekem is rossz lesz, de majd túlteszem rajta magam, csak azokat sajnálom, (ha voltak ilyenek) akiknek esetleg hiányozni fogok.
Az itt létrejött rossz hangulathoz pedig a többi moderátor csendben aszisztál, a kisujjukat sem mozdítják ahhoz, hogy a helyzet visszaálljon a régi kerékvágásba, vagy legalább javuljon egy kicsit. Bár az is lehet hogy a háttérben megbeszéltétek, hogy edd meg amit főztél, nem szólnak bele a dolgokba. Valahogy kínosan ügyelnek a többiek, hogy meg se szólaljanak az ügyben.
De már ott tartunk, hogy lassan a hangulat olyan, hogy azok is az elvándorláson gondolkodnak, akik nem voltak érintettek az ügyben. Gratulálok, ügyes vagy, megkezdted egy nagyon jól működő és összeszokott fórum szétverését. Mindez a hosszú, oldalakon tartó vita és civakodás, rossz hangulat nem lkett volna, ha egy nyavajás figyelmeztetést benyögsz, amikor úgy gondoltad, keményen politizálunk. De nem, neked egyszerűbb volt így, mivel te uralkodásra vágysz. Hát itt az eredménye. És ez még csak rosszabb lesz a választások közeledtével.
Még egy dolog, még mielőtt megvádolnál, hogy másik nicken írogatok, elárulom, sosem volt és most sincs másik nickem. Nem én vagyok "Tehet, Timo, Dercon".
A többieknek pedig, akik azt írták, többek között McLaca, hogy a tiltás miatt játszom a sértődést, elárulom, nem meiatt. Ezt elfogadtam volna mint büntetést, ha az elkövetett "bűn" a büntetéssel arányban lett volna, vagy legalább kaptunk volna figyelmezetetést.
De a nagyságos úrnak derogál normálisan végezni a munkáját és havonta egy figyelmeztetést bedob. Gondolom, a többiek is úgy voltak vele, ez nem volt olyan mérvű politizálás ami ilyen büntetést érdemelt volna. Ráadásul koprábban sokkal keményebb és nyomdafestéket nem tűrő viták folytak, de akkor meg csak figyelmezetetés volt. Ezek után nem tudom elfogadni azt sem hogy egyenlő mértékben bünteted a vétkező fórumozókat, mert ez nem igaz. A politika határa elég homályos, akkor húzdd meg a vonalat hogy mi tartozik bele és mi nem.
Szóval én nem a polotizálás tényét kérdőjeleztem meg, hanem a büntetés mértékét és ez az amivel nem értek egyet, de úgy látom, nagyon sokan nem. Úgyhogy talán el kellene gondolkodnod azon hogy jogos volt-e a büntetésed mértéke.
|
kedd nov. 08, 2005 7:32 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Macika írta: Ehh, nálam a ChoiceMailOne naponta több ilyet is kukába dob a tizenvalahány mailcímemről. Isten bizony, ha Zsoltinak egyetlen fillér haszna is lesz belőle, leveszem a tiltólistáról a stringet!!! Háááát... Bronzi is a kukából bányászta elő a sok közül, de csak azért, nehogymá' csak Zsóóóti dőzsöjjön itten!!
|
kedd nov. 08, 2005 6:01 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Raven_ írta: Macika írta: ChoiceMailOne Ez a mozilla levelezőjében tud szűrni? Az a progi hogy áll sebességügyileg? (thunderbird, ha jól emlékszem) Tényleg, tudtok olyan gyors levelezőprogit, ami úgy csoportosítja a leveleket, mint a gmail webes felülete? Igen, tud szűrni a Mozilla. Elég gyors, és ugyan nem ismerem a g-mail rendszerét, de a mozilla levelezőjéban az a szimpatikus, (többek között) hogy gyönyörűen kezeli a thread-eket. Én nem a Thunderbird illetve Firefox kombinációt használom, hanem az eredeti Mozillát. (teszem ezt nagyon régóta, teljes megelégedésemre)
|
kedd nov. 08, 2005 5:59 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Emberek!
Mi van itt?Amikor vártuk a 20k. hsz-t,minden izgult összevissza.Aztán kezdtek jönni a hsz-ek.Joanadavis még poénkodott is vele,hogy akkor mehet tovább a vitatkozás...
erre rosszabb,mint egy bölcsöde!Azt,hogy vannak ért(elm)etlen emberek,már kezdem (sajnos,nehezen) megszokni.De hirtelenjében mindenki megzakkant,vagy veszekszik,vagy sarat dobál,vagy épp amihez kedve van,de oldalak óta nem arról szól a topic,amiről kéne.
Régen ez volt a legjobb téma.De mostanában már nagyon más.Ha régen idejöttem,mindig tanulhattam vmi újat,érdekeset,vagy legalább is vmi jó kis történetet olvashattam.Mostmeg úgy kell mazsolázni,hogy 1-2 valamire való hsz összejöjjön 5 oldalból
Én nem mondok ilyen itt hagyós dolgot,de ha ilyen sítlusban megy tovább,sztem maga a stílus fogja elüldözni a saját törzsközönségét.És akkor visszaesik a színvonal a zöld brekegő alá...pedig EZ a legjobb magyar mobilos fórum.És MI a tagjai vagyunk.Azt hiszem,senki nem a cumit teszi be a szájába gépelés előtt,szóval próbáljunk már meg felnőttként viselkedni.
@6230:ha ez személyeskedés,akkor az,de légy szíves ne légy hirtelenjében erénycsősz és főokos.nem áll jól az eddigiek után.Tudod,mint a viccben,hogy mindenki szembe jön az autópályán.Talán oka van.Volt egy hasonló habitusú friss tag anno.Eléggé meredeken nyitott,aztán sikeresen beilleszkedett és azóta hasznos tagja a fórumnak.Ha te ragaszkodsz ehhez a fórumhoz,akkor nem lenne célszerűbb egy kicsit alkalmazkodni és néha belegondolni abba,amit a másik oldal(esetleg rajtad kívül mindenki) mond?Megkímélnél mindenkit egy csomó felesleges és értelmetlen,parttalan vitától. kösz,hogy elolvastad
|
kedd nov. 08, 2005 1:32 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Dercon írta: T68m írta: de mivel vége van, ezért tessék eredeti nickkel irogatni.
És ha valakinek nincs eredeti nickje? Te ugye azonos vagy el34-gyel?
|
kedd nov. 08, 2005 1:27 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Rozso írta: Macika zenész. Asszem a MÁV szimfónikusoknál (de ez nem buztos meg nem is vagyok jártas a témában). Velük volt kint többek közt Kínában is meg sok helyen.
Ezzel mi a gond? Értesüléseid pontosak.
Csak pontosításképp, MÁV Szimfonikus Zenekar (a szimfonikus rövid o-val). Tudod, mindig háklis vagyok a helyesírásra.
|
kedd nov. 08, 2005 1:24 |
|
|
.Nokia.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Budapest
|
Macika írta: 6230 írta: Macika írta: De ha nekem a brutto fizetésem 83e Ft
És ezen kívül még hány helyről dől a lé? Kínai utazás hiperszuper fotómasina stb cuccokból kiiundulva Nem hiszem, hogy ismersz annyira, hogy megengedhess magadnak ilyen hangnemet. Érdekes, többtucatnyian ismernek SZEMÉLYESEN a fórumból úgy, hogy voltak is nálam, és ők nem irigykednek. Ha elfogadsz egy jó tanácsot az életre, előbb tájékozódj, mielőtt felveszed a jó magyaros 'dögöljönmegmertnekitöbbjevan' stílust.
Szerintem nem kell törödni vele. Csendes örült majd abba hagyja ha senki nem foglalkozik vele.
|
kedd nov. 08, 2005 1:22 |
|
|
Macika
Moderátor
|
6230 írta: most már semmiről nem lehet írni az off topikban sem?
szeretném ha Macikától tanulhatnék mert nekem ezek szerint több a jövedelmem még sem tudtam megoldani az ilyen dolgokat
ezzel neked most mi bajod van? A hevességedből, meggondolatlanságodból ítélve a húszas éveid elején vagy. Én megy 40 leszek januárban.
Hidd el, ha megéred ezt a kort, akkor Neked is lesz szép autód, drága fényképezőgéped és ... hát igen, a külföldi utakat nem tudom megígérni, mert saját pénzből nekem is csak 5 nap Bulgáriára futotta 20 éves koromban (1986-ban). Azóta bejártam 4 földrészt, ingyen.
A fizetésem valóban 83 brutto (valami 57.xxx netto), és valóban 2 diplomát szereztem.
Ennyi az igazság. Nem feltétlenül kell irigyelni.
Ha érdekel még valami, a további fölösleges post-fosás elkerülése érdekében folytassuk PÜ-ben.
Köszönöm, tisztelettel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika kedd nov. 08, 2005 1:22-kor.
|
kedd nov. 08, 2005 1:21 |
|
|
Macika
Moderátor
|
6230 írta: Macika írta: De ha nekem a brutto fizetésem 83e Ft
És ezen kívül még hány helyről dől a lé? Kínai utazás hiperszuper fotómasina stb cuccokból kiiundulva Nem hiszem, hogy ismersz annyira, hogy megengedhess magadnak ilyen hangnemet.
Érdekes, többtucatnyian ismernek SZEMÉLYESEN a fórumból úgy, hogy voltak is nálam, és ők nem irigykednek.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot az életre, előbb tájékozódj, mielőtt felveszed a jó magyaros 'dögöljönmegmertnekitöbbjevan' stílust.
|
kedd nov. 08, 2005 1:13 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Macika írta: ChoiceMailOne
Ez a mozilla levelezőjében tud szűrni? Az a progi hogy áll sebességügyileg? (thunderbird, ha jól emlékszem)
Tényleg, tudtok olyan gyors levelezőprogit, ami úgy csoportosítja a leveleket, mint a gmail webes felülete?
|
kedd nov. 08, 2005 1:12 |
|
|
.Nokia.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Budapest
|
McLaca írta: .Nokia. írta: Raven_ írta: ha sok pénzem lenne, gondolkodnék a fent nevezett autómárkákon, mert technikailag mind3 kiemelkedő színvonalú (legalábbis saját profiljában)... Viszont valószínűleg a megítélés miatt egy kevésbé "ismert" márka mellett voksolnék. Na igen.. Bár félek, hogy egy Lexus sport kupé bármikor agyoncsapja őket, de ezt csak halkan mondom, nehogy sértődés legyen belőle.... Erről a Lexusról annyira keveset hallani... Biztos egyedül vagyok a véleményemmel, de én kizárólag a biztonságra megyek, emiatt Volvo-t választanék, nomeg az S40 minden hibájával, és Ford hibridségével együtt is bejön pezsgőszínben, nameg az a légies középső konzol... Üdv!
Hát viszonylag kevesen engedhetik meg maguknak... Egyébként a Toyota cég alapvetően amerikai piacra szánt luxus autója, és mint tudjuk az USA-ban a luxus az európai izlést jelenti. Egy kis hibája van a Lexusnak viszonylag drága. http://www.lexus.hu
|
kedd nov. 08, 2005 1:10 |
|
|
Macika
Moderátor
|
BrOnZ írta: Bebeeeeee! Én is milliomos lettem! "...EURO MILLIONS LOTTERY INTERNATIONAL. FROM: INTERNATIONAL PROMOTION/PRIZE AWARD DEPT. REFERENCE: 67/80/IPD BATCH: EGGS-541-623-782: RE: WINNING NOTIFICATION / FINAL NOTICE Sir/Madam We are pleased to inform you of the result of the Euro millions Lottery Winners International E-mail programs held on the 7TH NOV 2005. Your E-mail address attached to ticket number 653-908-321-675 with serial main number 345-790-241-671 drew lucky star numbers 34-32-90-43-32 which consequently won in the 2nd category, you have therefore been approved for a lump sum pay out of 1.000.000.00 Euro.(One Million Euro) CONGRATULATIONS!!!..." Csak sajnos nem vehetem fel, mert: "...Note: Anybody under the age of 18 is automatically disqualified. Sincerely yours, MRS,COMFORT JOSE..." Hááát, így jártam... Ehh, nálam a ChoiceMailOne naponta több ilyet is kukába dob a tizenvalahány mailcímemről.
Isten bizony, ha Zsoltinak egyetlen fillér haszna is lesz belőle, leveszem a tiltólistáról a stringet!!!
|
kedd nov. 08, 2005 1:07 |
|
|
.Nokia.
arany tag
|
Raven_ írta: .Nokia. írta: Na igen.. Bár félek, hogy egy Lexus sport kupé bármikor agyoncsapja őket, de ezt csak halkan mondom, nehogy sértődés legyen belőle.... Én is csak halkan egyetérteni tudok, mivel a japán autók a kedvenceim (lásd avatarom). Akartam is példának felhozni a lexust, de kihagytam, mostanra meg már megelőztetek. De legyen akár egy Honda S2000 vagy egy NSX, egye fene...
Sejtettem, hogy kedveled a japán auókat
|
kedd nov. 08, 2005 1:07 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
.Nokia. írta: Na igen.. Bár félek, hogy egy Lexus sport kupé bármikor agyoncsapja őket, de ezt csak halkan mondom, nehogy sértődés legyen belőle....
Én is csak halkan egyetérteni tudok, mivel a japán autók a kedvenceim (lásd avatarom). Akartam is példának felhozni a lexust, de kihagytam, mostanra meg már megelőztetek.
De legyen akár egy Honda S2000 vagy egy NSX, egye fene...
szerk.: a kedvetekért kikerestem a totalcaron a Honda Accord Type-Rhsználttesztjét. Ez azért jó, mert nem kell két külön kocsit tartani sportra, meg a hétköznapokra... Kellemes olvasgatást!
|
kedd nov. 08, 2005 1:03 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
.Nokia. írta: Raven_ írta: ha sok pénzem lenne, gondolkodnék a fent nevezett autómárkákon, mert technikailag mind3 kiemelkedő színvonalú (legalábbis saját profiljában)... Viszont valószínűleg a megítélés miatt egy kevésbé "ismert" márka mellett voksolnék. Na igen.. Bár félek, hogy egy Lexus sport kupé bármikor agyoncsapja őket, de ezt csak halkan mondom, nehogy sértődés legyen belőle....
Erről a Lexusról annyira keveset hallani...
Biztos egyedül vagyok a véleményemmel, de én kizárólag a biztonságra megyek, emiatt Volvo-t választanék, nomeg az S40 minden hibájával, és Ford hibridségével együtt is bejön pezsgőszínben, nameg az a légies középső konzol...
Üdv!
|
kedd nov. 08, 2005 1:02 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
T68m írta: McLaca írta: Az "Occam borotvája" elméletet ismered? ezt nem ismerem, de mindjá' meggugolom!
Konkrétan nem volt köze ahhoz az esethez, aminek a végére írtam, csak az előzményekhez.
Leegyszerűsítve annyi az elmélet, hogy a dolgokra adott magyarázatok közül általában a legegyszerűbb a helyes. Ez gyönyörűen ráhúzható az itt kialakult hétvégi dolgokra.
Egy 1300 körül élt Ockham nevű szerzeteshez kötik, mégis Occam-nek írják
Üdv!
|
kedd nov. 08, 2005 0:58 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Én meg halkan egyetértek...
|
kedd nov. 08, 2005 0:56 |
|
|
.Nokia.
arany tag
|
Raven_ írta: .Nokia. írta: Meghajlok nemes szíved előtt. Igazán semmiség... Egyébként én, ha sok pénzem lenne, gondolkodnék a fent nevezett autómárkákon, mert technikailag mind3 kiemelkedő színvonalú (legalábbis saját profiljában)... Viszont valószínűleg a megítélés miatt egy kevésbé "ismert" márka mellett voksolnék.
Na igen.. Bár félek, hogy egy Lexus sport kupé bármikor agyoncsapja őket, de ezt csak halkan mondom, nehogy sértődés legyen belőle....
|
kedd nov. 08, 2005 0:52 |
|
|
6230
platina tag
|
valakivel összekeversz
neked nem tartozom semmivel
várhatod egy jó ideig
|
kedd nov. 08, 2005 0:48 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
.Nokia. írta: Meghajlok nemes szíved előtt.
Igazán semmiség...
Egyébként én, ha sok pénzem lenne, gondolkodnék a fent nevezett autómárkákon, mert technikailag mind3 kiemelkedő színvonalú (legalábbis saját profiljában)... Viszont valószínűleg a megítélés miatt egy kevésbé "ismert" márka mellett voksolnék.
|
kedd nov. 08, 2005 0:43 |
|
|
.Nokia.
arany tag
|
Raven_ írta: .Nokia. írta: Sőt még Én kérek elnézést nem? Ha velük beszélnél, akkor persze... De mivel nem esek bele a kategóriába, így ettől eltekintek .
Meghajlok nemes szíved előtt.
|
kedd nov. 08, 2005 0:40 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
6230 írta: T68m írta: Te ajánlgattad a papírjaidat. Ezek nem azok, ezek valami homályos foltok. Épp annyira lehet mögöttük valódi tartalom, mint a szavaid mögött.
Ha jól emlékszem te sírtál napok óta hogy látni akarod. Majd hülye leszek kiadni az összes személyes adatom ilyen alakoknak mint pl. te. Azt gondolsz amit akarsz. Engem marhára nem érdekel. Azt pedig inkább nem írom le hogy mi a homályos folt nálad. Na csáó.
mivel oly rég megígérted már. És tudod, fehér ember nem felejt!
Sajnos, továbbra is tartozol igéreted betartásával. Várjuk!
|
kedd nov. 08, 2005 0:38 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
.Nokia. írta: Sőt még Én kérek elnézést nem?
Ha velük beszélnél, akkor persze...
De mivel nem esek bele a kategóriába, így ettől eltekintek .
|
kedd nov. 08, 2005 0:36 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Macika zenész. Asszem a MÁV szimfónikusoknál (de ez nem buztos meg nem is vagyok jártas a témában).
Velük volt kint többek közt Kínában is meg dok helyen.
Ezzel mi a gond?
|
kedd nov. 08, 2005 0:35 |
|
|
.Nokia.
arany tag
|
Raven_ írta: .Nokia. írta: Nem kevés az a 180? Ha belegondolsz, nem, mert a jogsit csak akkor veszik el, ha legalább 50%-al túllépik a megengedettet... A 270 meg általában nekik is elég (A pénzbírság úgyse számít nekik, 250-nél még csak ~50E Ft...)
Sőt még Én kérek elnézést nem?
|
kedd nov. 08, 2005 0:34 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
McLaca írta: Az "Occam borotvája" elméletet ismered?
Üdv!
ezt nem ismerem, de mindjá' meggugolom!
|
kedd nov. 08, 2005 0:34 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
.Nokia. írta: Nem kevés az a 180?
Ha belegondolsz, nem, mert a jogsit csak akkor veszik el, ha legalább 50%-al túllépik a megengedettet... A 270 meg általában nekik is elég
(A pénzbírság úgyse számít nekik, 250-nél még csak ~50E Ft...)
|
kedd nov. 08, 2005 0:31 |
|
|
6230
platina tag
|
T68m írta: Te ajánlgattad a papírjaidat. Ezek nem azok, ezek valami homályos foltok. Épp annyira lehet mögöttük valódi tartalom, mint a szavaid mögött.
Ha jól emlékszem te sírtál napok óta hogy látni akarod.
Majd hülye leszek kiadni az összes személyes adatom ilyen alakoknak mint pl. te.
Azt gondolsz amit akarsz. Engem marhára nem érdekel.
Azt pedig inkább nem írom le hogy mi a homályos folt nálad.
Na csáó.
|
kedd nov. 08, 2005 0:31 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Ki látott már ilyeneket:
?
Ha gondot okoz a képméret, szóljatok és kiveszem a direkt linket...
|
kedd nov. 08, 2005 0:30 |
|
|