Szerző |
Üzenet |
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Rozso írta: Ilyet kaptatok? Gondolom "sok" valóságtartalma lehet.
Igen, én is kaptam! A zonnal tovább is küldtem ...a kukába!
|
szer. nov. 09, 2005 21:39 |
|
|
Deniti
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. szept. 08, 2005 22:05 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Somewhere in light of the sunset
|
BrOnZ írta: Deniti írta: Bronz: szeretném megkérdezni, hogy azokat a rövid reklámszerűségeket milyen progival csináltad, illetve, hogy az effekteket amik benne vannak honnan szedted... esetleg interneten lehet-e találni ilyeneket... Nos a hangkeverés és szerkesztés nálam mindig az Adobe Audition v1.5-el megy, (ennek az előde volt a Syntrillium Software által kitalált és gyártott Cool Edit) Az effektek vagy samplerrel (Steinberg Hypersonic v1.12.808 + Add On) születtek, vagy pedig a rádió hangarchívumából bányásztam elő. Azt hogy a Neten van-e ilyen nem tudom, még ott nem kerestem De meg lennék lepve, ha nem lehetne ott is találni hangmintákat. P.s.: Az effektek nálam két csoportba oszlanak. Az egyik, amit a meglévő hangra (beszéd, zene) húzunk rá, ezek pl. visszhang, FFT, robotizálás stb. az Audition beépített lehetőségei. A másik rész, amikor valami zaj, valamilyen atmoszféra, stb. hallható: az samplerrel készül, vagy már van készen.
Köszönöm szépen a segítséget....
|
szer. nov. 09, 2005 21:37 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Te jó ég...
De kik azok a primitívek, akik az ilyet elkezdik terjeszteni? És miért hisznek még a mesében?
A picipuha nem éppen az az irgalmas szamaritánus fajta, redkívül komolytalan próbálkozás a levélíró részéről.
Üdv!
|
szer. nov. 09, 2005 21:18 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Ilyet kaptatok?
Gondolom "sok" valóságtartalma lehet.
Idézet: Kedves barátok > > Olvassátok el ezt a levelet, és cselekedjetek gyorsan > > Ezt a levelet egy olyan információval küldöm amit egy profi , jó > barátomtól kaptam. > > A Microsoft, és az AOL, a legnagyobb világhálón lévő vállalatok > jelenleg, a leggyakrabban használt program Internet Explorer > biztonságáért, tesztelték ennek a programnak a beta változatát. > > Amikor tovább külditek ezt a levelet az ismerőseiteknek, a Microsoft > leellenőrzi,(mindig h az a fél Microsoft Windowst használ) 2 héten > keresztül. > > A Microsoft 245.- EUR fizet minden egyes személy után akinek tovább > külditek ezt a hírt. A Microsoft 243.- EUR fizet minden tovább küldött > hírért, és a Microsoft > 241.- EUR fizet minden harmadik személynek aki megkapja ezt a hírt. > > 2 hét múlva a Microsoft cég e-mailen felveszi veletek a kapcsolatot, > és átutalja az összeget. > > Eleinte nekem is kétségeim voltak, amíg 2 hét múlva fel nem vették > velem mailen a kapcsolatot, és rá pár napra át nem utaltak számomra > 24800 EUR t miután tovább küldtem a hírt. > > MIndenképpen küldjétek tovább ezt a hírt, mielőtt befejeződik az > Internet Explorer beta verziójának a tesztelése. > > Aki mind ezt megteheti nem más mint Bill Gates úr. > > A marketing összes költsége őt terheli.
|
szer. nov. 09, 2005 21:08 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Tobb,mint 1 eves szunet utan ujra elindult a Fotexnet Ingyenlotto!
|
szer. nov. 09, 2005 20:11 |
|
|
joanadavis
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 29, 2004 21:01 Hozzászólások: 478 Tartózkodási hely: összeommlott világ
|
skynet írta: állat ez a foci!
inkább gép. Garázs SC
|
szer. nov. 09, 2005 20:02 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Rozso írta: CineDOG írta: A számlaszámát pedig végképp ne adja meg senki, mert az további visszaélésre ad lehetőséget - tette hozzá Garamvölgyi László. Miért? Hogy lehet visszaélni egy számlaszámmal? Ha én azt megadom valakinek arra max pénzt tud rakni, de megkárosítani semmiképp se. Vagy igen?
Én is így gondolom....
|
szer. nov. 09, 2005 19:54 |
|
|
joanadavis
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 29, 2004 21:01 Hozzászólások: 478 Tartózkodási hely: összeommlott világ
|
Hm. Jó, kérésre inkább elmondom, minthogy egyből elkezdjek magyarázkodni.
Úgy volt, hogy.
Volt egy kisebb összezörrenés, és azt hittem, ez a folytatása, és egyben véget evt az egésznek, mert írt vmi olyasmit előtte, hogy ha elszakad a húr, meg hogy ne duzzogjak.
Reggel pont "későn" érkezett Tőle válasz reggel, de akkor már nem tudtam kijavítani.
Azért szeretek itt offolni Veletek, és köszönöm a támogatást, bíztatást, és ígérem Mindannyiótoknak, hogy hozzám is fordulhattok a problémáitokkal, mivel szívesen segítek Nektek, és külön köszönet jár azoknak, akik engem felkerestek azóta.
Szóval szeretnék megköszönni Nektek mindent!
És maradok!
OFF
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára joanadavis szer. nov. 09, 2005 19:55-kor.
|
szer. nov. 09, 2005 19:53 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
joanadavis!
Mi van veled?!?!
Megijesztettél minket reggel?
Magyarázat?
|
szer. nov. 09, 2005 19:38 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
CineDOG írta: A számlaszámát pedig végképp ne adja meg senki, mert az további visszaélésre ad lehetőséget - tette hozzá Garamvölgyi László. Miért? Hogy lehet visszaélni egy számlaszámmal?
Ha én azt megadom valakinek arra max pénzt tud rakni, de megkárosítani semmiképp se.
Vagy igen?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rozso szer. nov. 09, 2005 19:38-kor.
|
szer. nov. 09, 2005 19:36 |
|
|
joanadavis
arany tag
|
McLaca írta: Heeee... Villanypásztor után itt a villanyposta? Üdv!
én fekvőrendőrnő leszek. oviban is ez volt a jelem:
http://www.softwareonline.hu/i/survivorset/ruleoftheroad/00294.bmp
fakk.
|
szer. nov. 09, 2005 19:27 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
CineDOG írta: Szemán László: ... elektromos levélcímeire ...
Heeee...
Villanypásztor után itt a villanyposta?
Üdv!
|
szer. nov. 09, 2005 19:19 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
M62 írta: A személyidben pedig ez szerepel majd: Lakóhelye: Toyota Corolla (rendszám)...
Éppenséggel szemezek a márkával és a modellel
Üdv!
|
szer. nov. 09, 2005 19:16 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:20-kor.
|
szer. nov. 09, 2005 19:11 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Milliomossá nem válásom történetéhez:
Több tucatnyi hiszékeny magyart csapott be az a vélhetően nemzetközi banda, amelynek tagjai elektronikus levélben értesítik áldozataikat, hogy nagy összegű nyeremény ütötte a markukat, tudta meg az mfor.hu.
A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) után a rendőrség is nyomoz a nemzetközi lottócsalók után. Az NBH egy éve figyelmeztette először a magyar lakosságot az akkor még Dutch Lottery, azaz holland lottó néven futó új pénzügyi visszélés-sorozatról.
A lottócsalók által küldött levelek
Holland lottó e-mail
Spanyol lottó - "A" mutáció
Spanyol lottó - "B" mutáció
Spanyol lottó űrlap
A "holland lottó" napjainkban ismét felerősödött az interneten. Ha valaki új e-mail címet nyit, jó eséllyel kaphat értesítést arról, hogy nyert egymillió dollárt: magyar magánszemélyek, illetve cégek elektromos levélcímeire érkeznek levelek arról, hogy a címzett egy külföldön megrendezett lottó-nyereményjáték egyik nyertese. A nyeremény kiutalása érdekében a nyertesnek - külföldi forrásadó, feldolgozási költség, egyéb díjak címén - előleget kell fizetnie, általában a nyeremény 10 százalékát. A nyereményt - az értesítés szerint - egy biztonsági cégnél helyeztek el a címzett számára.
A felvételhez nemcsak a 10 százalék átutalására van szükség, hanem egy adatlap kitöltésére is. Ebben egyebek mellett a címzett számlaszáma is szerepel. Ha az áldozat ezt kitöltve postázza, a nyeremény megtízszerezését ígérik a csalók.
70 millió forint a legnagyobb kár
"Tavaly júliusban kaptuk az első feljelentést, azóta havonta 4-5 újabb születik. Valamennyi az úgynevezett spanyol lottóhoz, a La Lotería Primitiva vagy a Lotería Nacional nevű játékhoz kapcsolódik. A legkisebb kár 150 ezer, a legnagyobb 70 millió forint. Valamennyi ügyben - jogsegély keretében - megkeressük a spanyol hatóságokat, amelyek nyomoznak a csalássorozatban. A holland-verziónak egyelőre nem jelentkeztek károsultjai" - mondta el az mfor.hu-nak dr. Garamvölgyi László, az ORFK szóvivője.
Az NBH szerint a spanyol vagy holland lottóval operáló csalók a klasszikus és hírhedt nigériai levelek hátterében meghúzódó csoportokból kerülhetnek ki, vélhetően afrikaiak. A hatóságok óva intenek attól, hogy valaki válaszoljon a megkeresésre. A számlaszámát pedig végképp ne adja meg senki, mert az további visszaélésre ad lehetőséget - tette hozzá Garamvölgyi László.
Az NBH megerősítette a rendőrségi szóvivő mondandóját, hozzáfűzve: nemcsak a világhálón, hanem hagyományos postai levélben is folynak megkeresések. Az állítólagos nyereményről kiértesítő levél megjelenése rendszerint igényes, megtévesztésre alkalmas, legális megkeresés látszatát kelti. Jellemző a minőségi papír használata, a rendezett formátum, a küldő aláírásának feltüntetése és esetenként hasonló formátumú űrlap csatolása.
Szemán László
|
szer. nov. 09, 2005 19:10 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
McLaca írta: Nekem ilyenkor az jut eszembe, hogy mégiscsak kocsi kéne előbb, mint lakás... Akármilyen, csak egyben legyen és guruljon jópár éveig Üdv!
A személyidben pedig ez szerepel majd:
Lakóhelye: Toyota Corolla (rendszám)...
|
szer. nov. 09, 2005 18:55 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Szeretne hallgatni valaki roxy rádiot internet sexplorer nélkül?Mert nekem az nem van linux alatt,de az ő oldaluk meg csak az ie-t szereti.
Egy kis oldalforrás meg js könyvtár túrás után sikerült megtalálni a playlist hivatkozását
Szóval : mms://212.108.197.168/RoxyLive .Így már menni fog (elvileg) bármilyen streaminges zenelejátszóval.
|
szer. nov. 09, 2005 18:43 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Nekem ilyenkor az jut eszembe, hogy mégiscsak kocsi kéne előbb, mint lakás... Akármilyen, csak egyben legyen és guruljon jópár éveig
Üdv!
|
szer. nov. 09, 2005 17:44 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
és ha ezt szóba hozzuk, esetleg még nevén is nevezzünk, akkor ki vagyunk tiltva!
szép dolog...
|
szer. nov. 09, 2005 17:43 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Múlt nyáron jártam pesten tömegközlekedve.Épp az egyik aluljáróban voltam,ahol jó nagy tömeg állt körben.Odamentem megnézni,mi van.
3 félrészeg hajléktalan veszekedett azon,hogy ki kinek az óráját lopta el,mindezt üvöltözve és a végén egymásnak estek pankrátorokat megszégyenítő módon.A rend őrei odaértek,körbenéztek és beálltak a nézők közé
Jártam már párszor arra felé este is és nem egy gyanús emberke mászkált aluljárókban és környékén.Komolyan mondom,nem éreztem magam biztonságban.
Haveromék 2 hete voltak egy buliban (haver volt a dj,ezért mentek,elvileg ismert helyre).Egyiküket a wc-ben verték meg,a másik azért nem tudott neki segíteni,mivel bezárták a másik wc-be.Mire kijöttek,természetesen a família már sehol sem volt.Mikor elindultak haza újra melléjük szegődött egy hasonló arc a buszmegállóban.Először csak magyarázott,hogy kinek milyen telefonja van,majd mikor már felszálltak,odaült haverom mellé és erőszakosan közölte,hogy adja neki oda a telefonját.A simet vegye ki belőle,az nem kell ( )csak a telefont adja oda neki.Végülis sikerült leszállniuk az egyik megállóban,mikor már arról volt szó,hogy ha nem lesz telefon,akkor 20 percen belül jönnek a haverok és majd ők megtanítják haverékat az illemre.2 órát gyalogoltak hazáig,mert nem mertek visszaszállni a buszra.
Ilyenkor örülök de nagyon,hogy nem a nagy faluba mentem egyetemre
|
szer. nov. 09, 2005 17:36 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Árpy írta: Aki kiváncsi a nyugatis sztorira az index is megirta. Linket nem irok, aki akarja megtalálja. Mindenek felett az azért felettébb elgondolkodtató, hogy a "színes" társaság régóta ismert a hatóságok előtt, -gyanítom nem irodalmi és művészeti értékeket sugárzó összejöveteleikről,- és mégis nekem kell tartanom attól, hogy az egyébként ismert zsiványok belémköthetnek??? Nekem kell attól rettegnem, hogy belémköthetnek, ismert bűnözők? Vagy hogyan is van ez?
Szeretnék valakitől kompetens véleményt hallani arra vonatkozóan, hogy mit tehet az, akit "megtalálnak"? Másik kérdésem: ha egy polgárőrnek nincs intézkedési joga, tehát csak annyit tehet, hogy értesíti a rendőröket, illetve azok kiérkezéséig visszatartja a zsiványt, akkor minek van? És egyáltalán: mit jelent az, hogy visszatartja? Megkéri szépen észérvekkel, hogy "ugyammá-maraggyá?"
El van ez cseszve gyerekek, de nagyon...
|
szer. nov. 09, 2005 17:09 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
ezt sok embernek tanácsolnám:
Minden reggel, amikor felkelek, megnézem a Forbes listáját Amerika leggazdagabb embereiről. Ha nem vagyok rajta, elmegyek dolgozni.
|
szer. nov. 09, 2005 16:58 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Aki kiváncsi a nyugatis sztorira az index is megirta. Linket nem irok, aki akarja megtalálja.
|
szer. nov. 09, 2005 16:57 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Macika írta: BrOnZ írta: oppá!!! Ezt most kaptam... Létezõ éles ügy, a neveket, adatokat én szedtem ki.
... Na, ez az a típusú ember, akinek én egyvalamit adnék õszinte tiszteletem jeléül. Egy db 9mm-es makarov lõszert. A pisztolyomból. Ára 30 Ft + ÁFA.
Elég drága!
Főleg, ha belegondolunk, hogy Rokosszovszkij csapata, a kurszki csata első néhány napjában több mint 1000 vagon lőszert lőtt el! Nem tévedés, nem mázsát, nem tonnát, hanem több, mint ezer vagonnyit. Értelemszerűen nem az itthoni, hanem a szovejt féle szélesnyomtávú kocsikból, amiknek jóval nagyobb a kapacitása.
Akkora volt a technikai utánpótlási igény, hogy az élelmiszer egy részét nem is vonaton, hanem saját lábán, értsd odaterelve szállították.
Na, ehhez képest, Macika csak egy lőszert dob fel!
Pedig szerintem egy egész vagonyit is fel lehetne használni értelmes célra.
|
szer. nov. 09, 2005 16:54 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Eszement banda! De qrvayóóóók!
|
szer. nov. 09, 2005 16:12 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
|
szer. nov. 09, 2005 15:13 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Ezt nézzétek meg,nagyon jóó
http://vicclap.hu/movie/1828/
Toyota Aygokkal fociznak (~7 mega)
javítva,thx skynet
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pampika szer. nov. 09, 2005 15:44-kor.
|
szer. nov. 09, 2005 15:00 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
BrOnZ írta: McLaca írta: Láttam már kisebb (kábel) rádiókban is használni. Nem csak ott használják. Meglepődnél...
Meglehet
Én nagyon szeretem azt a progit, bár elsősorban zajszűrésre használom.
Üdv!
|
szer. nov. 09, 2005 14:45 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Árpy írta: Tönkreteszed az idegeidet ilyen cégekkel folytatott végtelen ciklusú(!) balhézásaiddal. Látod (épp a példa), hogy a multik ellen nincs esélyünk...csak nagy ritkán.
2003-ban a Matávot 7500Ft kötbér megfizetésére köteleztem (miután 45 nap alatti háromszori bejelentésre sem javították ki a hibát, sőt, olyat mondtak, amitől kicsit felkúszott a vérnyomásom...), és az analóg központunkat digitálisra (Siemens EWSD) cserélték, a 3500Ft központcsere díjat pedig elengedték. Persze megpróbáltak hülyének nézni, csak én meg a saját ÁSZF-jükre, és állami szabályozásokra hivatkoztam, meg persze a HíF-re. Az mondjuk poén volt, amikor benyögtem az ügyifogyin, hogy szeretnék egy ÁSZF-et kapni, amire szabályos pánik tört ki, 4-en kerestek ÁSZF-et, de mivel nem volt, ketten azonnal arról győzködtek, hogy azonnal nyomtatnak egyet , gondolom, volt már problémájuk ebből, ugyanis az is bírságolható, ha nem tudnak kérésre ÁSZF-et adni.
Üdv!
|
szer. nov. 09, 2005 14:34 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Zsuzsi írta: Tegnap volt egy kis időm és megkérdeztem egy szaküzletben. (Mi kb. 1 éve cseréltük le a tizen...évest MV-21-re és csodálkoztam...)
Érdemesebb tárolt vizeset használni, cirkuláló ággal. Jobb a hatásfoka is, és csordogáló csap mellett is van melegvíz, meg nem kell kiengedni a vizet pl. a mosogatónál, ha messzebb van a vízmelegítő.
Üdv!
|
szer. nov. 09, 2005 14:30 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Tönkreteszed az idegeidet ilyen cégekkel folytatott végtelen ciklusú(!) balhézásaiddal. Látod (épp a példa), hogy a multik ellen nincs esélyünk...csak nagy ritkán.
|
szer. nov. 09, 2005 14:28 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Mo volt az a nagy szemérmeskedés a Chelloval, meg a UPC-vel? Pannon, Voda, T-mobile röpköd itt szanaszét, a UPC-t meg nem lehet megemlíteni?
Szerencsére engem a netszolgáltatása elkerült (ADSL van, egy kezemen számolható a kb. félórás kimaradások száma 1,5 év alatt - 90%-át ráadásul bejelentették, sőt, volt, hogy hálózati karbantartási időben is neteztem egyetlen szakadással, ami után azonnal tudtam újracsatlakozni), de a kábelTV-t elég nehéz már... Az HBO kellőképpen gagyi minőségú, csíkos, reszket, stb. Konverterrel. Anno nem másztam rá nagyon az ügyre, de hamarosan ismét rá fogok.
Üdv!
|
szer. nov. 09, 2005 14:24 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
McLaca írta: Láttam már kisebb (kábel) rádiókban is használni. Nem csak ott használják. Meglepődnél...
|
szer. nov. 09, 2005 14:17 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
BrOnZ írta: oppá!!! Ezt most kaptam... Létező éles ügy, a neveket, adatokat én szedtem ki.
... Na, ez az a típusú ember, akinek én egyvalamit adnék őszinte tiszteletem jeléül.
Egy db 9mm-es makarov lőszert.
A pisztolyomból.
Ára 30 Ft + ÁFA.
|
szer. nov. 09, 2005 14:17 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
BrOnZ írta: Nos a hangkeverés és szerkesztés nálam mindig az Adobe Audition v1.5-el megy Ezt megtippeltem
Szerintem az egyik legegyszerűbben kezelhető progi félprofi felhasználásra, jókora tudással. Láttam már kisebb (kábel) rádiókban is használni.
Üdv!
|
szer. nov. 09, 2005 14:12 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Akkor is jó nem?
|
szer. nov. 09, 2005 14:12 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Rozso írta: Itt a fórumon ismerkedtetek meg?
Ezt gondolom nem nekem címezted...
|
szer. nov. 09, 2005 13:44 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
mit gondolsz kik miatt? Választ csak akkor írd, ha akarsz egy pár nap pihit!
|
szer. nov. 09, 2005 13:38 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
T68m írta: Ez már kétéves ügy Tudod egy újszülöttnek...
Na tessék csak ide kukkantani! Így kell kamiont fösteni!
Fényezés
|
szer. nov. 09, 2005 13:26 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Bibby írta: Rozso írta: Mi van? Kikapcsoltad a telód estére és akkor már rögtön azt kell hinni, hogy megcsalod és öngyilkosnak kell lenni??? Én amióta van telefonom kikapcsolom éjszakára és soha semmi sértődés nem volt belőle, pedig nem lakom együtt a barátnőmmel. Ha ez ilyen reakciót okoz, akkor itt más gondok vannak... Ezzel teljes mértékben egyetértek.Sőt, tulajdonképpen ilyen reakciót semminek nem szabad okoznia.Sanjos sok ilyet láttam már a közelemben is.Pl egy lány volt az "áldozat" , egyszerűen nem tudott lezárni egy kapcsolatot mert öngyilkossággal zsarolták...Szívem szerint azt mondanám az ilyen viselkedésre hogy szánalmas, de tudom hogy ezen meg sokan megsértődnének. A blogot olvasva viszont arra lehet rájönni hogy fiatal lány, erősen meggondolatlannak tűnik.Sajnos manapság egyre több az ilyen is.Szerintem nem ártana az iskolákhoz kijelölt pszichológus. Itt a fórumon ismerkedtetek meg?
|
szer. nov. 09, 2005 13:26 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Árpy írta: Akkor passzolom...
hü....!
a cselló vonós hangszer, de megszívod, ha előfizetsz rá!
(bocsi, Pampika közben megírta a "frankót")
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T68m szer. nov. 09, 2005 13:31-kor.
|
szer. nov. 09, 2005 13:25 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Árpy írta: Jóvannaaa....nyugi-nyugi, inkább ejtsük a témát
Én nyugodt vagyok,csak az ilyen dolgokat gerinctelennek és feledtébb igazságtalannak tartom
|
szer. nov. 09, 2005 13:20 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Jóvannaaa....nyugi-nyugi, inkább ejtsük a témát
|
szer. nov. 09, 2005 13:15 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
BrOnZ írta: oppá!!! Ezt most kaptam... Létezõ éles ügy, a neveket, adatokat én szedtem ki.
Bronzi, ha nem csak mobiloffot olvasnál!
Ez már kétéves ügy, adsl vs chelloba be is írtam.
Mellesleg hiába verte magát, a bíróság az upc-nak adott igazat.
(persze, ettől még nem lett minőségibb szolgáltató az upc)
|
szer. nov. 09, 2005 13:15 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Méghacsak rábeszélnék.Ezek közölnék az oroszlánnal,hogy ezentúl egyél füvet,wazze,pont.
Egyszer írtam nekik egy tök normális levelet,hogy miért hirdetik korlátlannak,amikor nem is az(régen így hirdették),számolják már ki,hogy csak online rádiózással el lehet használni gyorsan a 30 gb-t és abban tényleg semmi illegális nincs,etc. Erre 2 hónappal később kaptam rá olyan válaszlevelet,amiben szépen,cizelláltan le volt írva,hogy az én qva...-t és hogy örüljek,hogy fizethetek nekik.Meg amúgy továbbra is kellemes netezést és bármi bajom van,forduljak hozzájuk nyugodtan.Háperszeee
|
szer. nov. 09, 2005 13:12 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Valamit ki kell találni.
Ezek rábeszélnék az oroszlánt is, hogy legyen növényevő!
|
szer. nov. 09, 2005 13:02 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Nálunk a szomszéd utcában van vmi nagy elosztó (ez szokott mindig elromlani,vagy épp beázni egy közepes méretű esőtől is ).Onnan jön a kábel.De mivel hozzánk nem kötötték be rendesen,így a szemben lévő házból jön a légkábel,ezen megy a kábel tv,meg a net is.
Szolnok,belváros.Szomszédunk hasonló módon kapja,ő is folyton panaszkodik (vagy épp egyeztetünk,kinél megy,kinél nem a net).Egyszer kijöttek bemérni,hogy biztos azért van,mert valaki lopja a netet!Ez elég nevetséges,hisz azt se tudjuk,hol van a szétosztó doboz felrakva a házban(6 lakásos társasház),3 lakásban van uoc net,mindenkihez bemegy 1 db koax kábel,szal így elég nehéz lenne lopkodni.Aztán a másik ötletük az volt,hogy biztos valakinek a mikrója zavar be.Minden lakásnál az egyik oldalon van a konyha és a másik oldalon jön lefele a kábel kívülről,majd az ablakpárkányt átfúrva jut be a lakásba.Nem hinném,hogy 10-20 méter távolságból bezavarhatna egy sima mikrosütő.
|
szer. nov. 09, 2005 12:56 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
pampika írta: Árpy írta: Classic 2,5G 9ezer 2évre. 30G korlát, ha túlléped 90% sebesség csökkentés. Ha most kötöd,akkor igen... Olcsóbb, mint a Té, csak éppenséggel nálunk nincs úpécé.
|
szer. nov. 09, 2005 12:50 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Árpy írta: Classic 2,5G 9ezer 2évre. 30G korlát, ha túlléped 90% sebesség csökkentés.
Ha most kötöd,akkor igen...
|
szer. nov. 09, 2005 12:44 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Classic 2,5G 9ezer 2évre. 30G korlát, ha túlléped 90% sebesség csökkentés.
|
szer. nov. 09, 2005 12:42 |
|
|