|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 11 hozzászólás ] |
|
HBO Csillagpontos rendszerben
Szerző |
Üzenet |
duffer
vas-tag
|
MotoHacker írta: Sorosnál:csíkos kép szűrés egyszerű.Csillagnál:ha olyan a konstrukció nem kapsz jelet,de ha interneted is van,lehetnek trükkök. A dolog roppant bonyolult,látom már évekkel ezelőtt szendevtek a srácok kegyetlenül..
Csillagpontos rendszer, C12, 224.25Mhz,családi csomag+chello
Az HBO csatornájából csak a logo látszik, és az is csak fekete háttérben
Létezik már valami megoldás a nem létező jel helyreállítására? Valami spec szürő,erősítő? Trükk? Erre is kell, hogy legyen valami megoldás mint ahogyan régen a soros rendszerre
Üdv!
|
hétf. jan. 02, 2006 0:16 |
|
|
tjaczko
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. feb. 07, 2005 19:48 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Magyarország
|
dekóder
Egyszerü megoldást kinálok UPC csillagpontos rendszer van ott csak egy CT-1900-as dekódert ad az UPC. Ezzel lehet fogni minden csatornát már ha ők erre beállítják a központból. Mi megoldottuk és feltörtük ezt a dekódert. Van egy részeletes leírásom képekkel, programmal még egy láma is meg tudja belőle csinálni.
Én ezt eladnám 30.000- Ft ( csak azért mer ezel utánna keresni is lehet )
Eddig nem lett kiadva senkinek. Vagy elcserélném egy Bluetooth GPS vevőre.
Ha érdekel valakit írjon a t.jaczko@freemail.hu
|
kedd nov. 15, 2005 8:31 |
|
|
MotoHacker
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. jan. 28, 2005 20:39 Hozzászólások: 3683 Tartózkodási hely: Bp
|
És mi lenne az..? Ide..? Privátba..? Vagy titkos,mert hasznot szeretnél belőle..?
|
hétf. nov. 14, 2005 23:12 |
|
|
stubiflex
arany tag
Csatlakozott: pén. ápr. 23, 2004 0:10 Hozzászólások: 463 Tartózkodási hely: Magyarorszag
|
Nah.
Aszem tudok megoldst a problematokra.nem is gondolnatok, milyen frappansat.
|
hétf. nov. 14, 2005 22:58 |
|
|
MotoHacker
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. jan. 28, 2005 20:39 Hozzászólások: 3683 Tartózkodási hely: Bp
|
Sokféle akadály lehet,többféle rendszer van többféle freki,stb.
Először is ismerni kell a módszereket,a védelmeket,aztán azonosítani,hogy mi van.Találni egyűttműködő előfizető embert,nála tanulmányozni a legális megoldást,stb.Mindez vagy valakit igényel aki vérprofi ezekben,és pénzért segít,vagy magának kell az embernek kőkeményen a tv technikába beleásnia magát.Nem piskóta ám,van egy olyan szakma,hogy tv szerelő,ők kb 2 évig tanulnak ilyeneket.
Mióta "kifulladt" az ezekkel foglalkozó topic,még nagyobb fejlődés volt a védelmekben,digitálisan kódolt képtartalom keverve eszméletlen kiszűrhetetlen trutymókkal..nagyon durva dolgok..bármi lehet.Néhol egyszerűen nincs kódolatlan napok sem,volt ebből is vita hbo és a kábelesek közt,mert ha ki van szűrve a jel,akkor hiába nincs központilag kódolva,nyilván nincs kép.Vagy nem kapcsolják ki a többi kőkemény kódolást a helyi szolgáltatónál,stb.
És mindez előtt még lehet egy spéci zárral és plombákkal zárt doboz(nem sima elzett lakatok vannak már) aminek a sérülése esetén láttam már olyat,hogy kikötik a házat és feljelentést tesznek,aztán amíg megy a per meg a viszontper meg a vita,addig mindeki nézi a hangyafocit meg a szobaantennát 2 csatornával 1ügyeskedő miatt.Összességében:nem éri meg már szerintem,azért fulladt ki a dolog odaát is.
De meg kell próbálni legeslegelőször képet találni,fizető szomszédnál kütyüt szemrevételezni,frekit megtudni,dobozt szemlézni,stb.
|
vas. nov. 13, 2005 20:54 |
|
|
Kicsa
arany tag
|
1-2 gondolatot leírna róla vki?Hogy hogy lehet fogni? Szal én fehérvári vagyok,élehet h egy ilyen elektronikai kütyüvel ingyen lehetne fogni?Hogy működik,és hogy lehet megcsinálni?
Kezd érdekelni a dolog...
|
vas. nov. 13, 2005 20:35 |
|
|
MotoHacker
gyémánt tag
|
Sorosnál:csíkos kép szűrés egyszerű.Csillagnál:ha olyan a konstrukció nem kapsz jelet,de ha interneted is van,lehetnek trükkök.
A dolog roppant bonyolult,látom már évekkel ezelőtt szendevtek a srácok kegyetlenül..
|
vas. nov. 13, 2005 20:30 |
|
|
edl
gyémánt tag
|
Nem szeretnék kukacoskodni, de használjuk már azt a nyamvadt keresés fiunkciót, ha már tartalmazza a forumunk...
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=4491
Lehet (sot, biztos), hogy ott meg is talalod a valaszt a kerdesedre.
____
Most latom, ezt irtad:
(u.i.: Tudom, hogy van már egy ilyen fórum, de 16oldal, elkeztem olvasni, de felét sem értettem.)
Ettol fuggetlenul feltehetted volna ott a kerdest, minek egy ujabb topic?!
|
vas. nov. 13, 2005 16:47 |
|
|
gris
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 683 Tartózkodási hely: lehetőleg üvegközelben
|
a lényeg: csillagosnál nem is kapod a jelet, tehát nincs mit szűrni.
sorosnál--csikos kép--lehet szűrni csak nehéz.
|
vas. nov. 13, 2005 16:17 |
|
|
Balassa
ezüst tag
|
Amúgy az HBO a c12-es csatornán van.
(u.i.: Tudom, hogy van már egy ilyen fórum, de 16oldal, elkeztem olvasni, de felét sem értettem.)
|
csüt. nov. 10, 2005 1:24 |
|
|
Balassa
ezüst tag
|
HBO Csillagpontos rendszerben
Sziasztok!
Szeretnék HBO-t nézni. Gondolom tudjátok mire gondolok.
Szeretném +kérdezni, hogy milyen kütyü (sávszűrő???) kell a dolog kivitelezéséhez?
lakhely (BP.)
köszi
|
csüt. nov. 10, 2005 0:45 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 11 hozzászólás ] |
|