Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 6:56

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
6230 írta:
fogd már fel hogy kétszer emelték a sebességét tehát kétszer átalakították a csomagot

És az hogy jön ide, hogy átalakították? a havidíja nem változott (9900 és 10900 ft), csak azoknak, akiknek az a kedvezmény járt, hogy 1 évig OLCSÓBBAN KAPJA EZT A CSOMAGOT!!!

kedd nov. 15, 2005 12:31
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
6230 írta:
továbbra is csak azt tudom mondani hogy a szolgáltató egyoldalúan átalakította a csomagot (emelte a sebességet) ami drágulást eredményez
én ezt sehol nem kértem és nem is járultam hozzá

Ez egyáltalán nem így van, mivel Te azért kaphattad 8000 forintért 1 éven át a csomagot, mert ezt kaptad kedvezményként, ami most ingyen hónapban van feltüntetve... félreérted az egészet azt látom :?

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo kedd nov. 15, 2005 12:35-kor.

kedd nov. 15, 2005 12:29
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Fogd már fel, hogy van adsl hobbi csomag!!!!!!!!! annak a havidíja 10900 forint lesz neked, mivel 1 évest írtál alá, ennyi...

fogd már fel hogy kétszer emelték a sebességét tehát kétszer átalakították a csomagot

kedd nov. 15, 2005 12:29
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 

köszi ezzel ugyanott vagyok
már nem kérhetem se a 384-est se az 512-est
csak 1024-es lehet kérni ami jóval drágább

továbbra is csak azt tudom mondani hogy a szolgáltató egyoldalúan átalakította a csomagot (emelte a sebességet) ami drágulást eredményez
én ezt sehol nem kértem és nem is járultam hozzá

kedd nov. 15, 2005 12:28
Moderátor

Hozzászólás 
6230 írta:
én ezt írtam alá:

én azt sehol nem írtam alá hogy az eltelt egy év során a szolgáltató az általam használt csomagot kénye-kedve szerint egyoldalúan átalakítsa. mert ugye ez történt. adsl hobbi csomagocskámat átalakította a jóval drágább adsl család csomagocskára.

Fogd már fel, hogy van adsl hobbi csomag!!!!!!!!! annak a havidíja 10900 forint lesz neked, mivel 1 évest írtál alá, ennyi...

kedd nov. 15, 2005 12:26
platina tag

Hozzászólás 
én ezt írtam alá:

"A táblázatban feltüntetett havi díjak az adsl kiépítése és 2005. december 31. közötti időszakra érvényesek. 2006. január 1-től a szolgáltató a 2006. január 1-én érvényes aktuális díjszabásában szereplő, 1 éves hűségnyilatkozati idejű, az ügyfél által igénybe vett szolgáltatás csomagra vonatkozó havi díjakat számlázza a továbbiakban, további elkötelezettségi idő vállallása nélkül."

én azt sehol nem írtam alá hogy az eltelt egy év során a szolgáltató az általam használt csomagot kénye-kedve szerint egyoldalúan átalakítsa. mert ugye ez történt. adsl hobbi csomagocskámat átalakította a jóval drágább adsl család csomagocskára.

kedd nov. 15, 2005 12:24
Moderátor

Hozzászólás 
.Nokia. írta:

Meg a kedvezményes havidíjat!!!!!!!!!! Így az 512k-ért nekem 9500-at kéne fizetnem, míg a kedvezményes havidíj 5000 körül van. Le is mondtam a netet. A T-com vár 3 hónapot és utána új előfizető leszek. Ha ez jó nekik...
Igaz, valahol ilyen is van. Egyébként meg keresni kell egy megfelelő szolgáltatót, mivel én tudok 9500 forintnál olcsóbbat is és váltással...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo kedd nov. 15, 2005 12:25-kor.

kedd nov. 15, 2005 12:22
Moderátor

Hozzászólás 
A régi csomagokat csak webshopon keresztül lehet előfizetni, a szélessáv-ajánlót itt találod: http://www.t-online.hu/szelessavajanlo/index.html

Neked adsl hobbi csomagod volt 1 éves hűséggel, akkor a lejárta után, ha jól értem a helyzetet, akkor 10900 forint lesz a havidíjad és továbbra is maradsz HOBBI csomagban 1 mbit/s sebességgel.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo kedd nov. 15, 2005 12:23-kor.

kedd nov. 15, 2005 12:20
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
6230 írta:

akkor keress nekem olyan csomagot ma a tré online oldalán aminek az a neve hogy adsl hobbi

szerintem nem fogsz találni

sebesség növelése automatikusan átléptet egy másik csomagba
Van ilyen csomag jelenleg is, keresd fel a szélessávajánlót!

lécci szúrd be ide a konkrét linket mert én nem találom sehol köszi

kedd nov. 15, 2005 12:17
Moderátor

Hozzászólás 
6230 írta:

akkor keress nekem olyan csomagot ma a tré online oldalán aminek az a neve hogy adsl hobbi

Van ilyen csomag jelenleg is, keresd fel a szélessávajánlót! És nem léptél át másik csomagba...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo kedd nov. 15, 2005 12:19-kor.

kedd nov. 15, 2005 12:16
platina tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
Ugyanis ha nem emelt volna (senkinek) sebességet, a te csomagod normál ára ez esetben is 11ezervalamennyi Ft lenne (ennyi volt eddig is és folyamatosan), tehát januártól ebben az esetben is ennyit kellene fizetned.

Ezt ugye nem gondolod komolyan?
Mármint azt hogy 11 ezerért ákciózna 2006-ban bárki is egy 384-es csomagot.
És különben is nem a normál árat kell fizetnem 2006-tól hanem az akciós árat.
És az evidens hogy a 384-es csomag akciós ára (ha lenne ilyen) biztos kevesebb mint az 1024-es csomag akciós ára.

kedd nov. 15, 2005 12:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
6230 írta:
nem lehet előfizetni 384-es vagy 512-es csomagot mert nincs!
a legkisebb sebességű korlátlan csomag az 1024-es.
ebbe lettem kényszerrel beleterelve az egy év alatt.
Igazából bevallom hogy mióta feltetted az NHH-nak és a többieknek írt leveled, elejétől kezdve nem egészen értelek. De eddig azt gondoltam biztos bennem van a hiba, ezért nem szóltam hozzá a kérdéshez. Most jobban utánagondolva azonban szerintem nincs igazad.
Mégpedig: te azt mondod, hogy azért kell magasabb díjat fizetned, mert a szolgáltató sebességet emelt, megkérdezésed nélkül. Viszont ez nem jó logika. Ugyanis ha nem emelt volna (senkinek) sebességet, a te csomagod normál ára ez esetben is 11ezervalamennyi Ft lenne (ennyi volt eddig is és folyamatosan), tehát januártól ebben az esetben is ennyit kellene fizetned. Akkor pedig hol az oksági összefüggés?
Az hogy te szívesen fizetnél kevesebbet egy kisebb sebességű csomagért mert az is elég lenne neked, az lehet, de ez nem lehet panasz tárgya legfeljebb alku kérdése, amibe a másik fél vagy belemegy vagy nem.

kedd nov. 15, 2005 12:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egész jól megy,a csatlakozás egyszerű.A sebesség sem rossz,elvileg egy 512/128as vonal,de sebességmérős oldal kidob átlagba 3,6-3,9 mbps-t.Feltöltés már nem ilyen jó,az átlagban 10-20 k körül van.
Azureus(bittorent) stabilan jön 50k körül :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pampika kedd nov. 15, 2005 12:10-kor.

kedd nov. 15, 2005 12:05
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Csomag pedig nem szűnt meg, csak magasabb lett a sebesség.

kedd nov. 15, 2005 12:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:
Üdv mindenkinek a malomból :)
Épp CideDoggal teszteljük az ingyenes malom hotspot2-t :D
Mesélj!

kedd nov. 15, 2005 12:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek a malomból :)
Épp CideDoggal teszteljük az ingyenes malom hotspot2-t :D

kedd nov. 15, 2005 11:58
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
6230 írta:
szolgáltató váltás úgy néz ki hogy
"új előfizetőnek az számít akinek a telefonvonalán a megelőző 3 hónapban nem volt adsl szolgáltatás"
tehát 3 hónapig nem lesz netem vagy pedig váltásnál jól megsarcolnak
Egyedül az ingyen hónapokat nem kapod meg, egyéb díjat nem kérnek.

Meg a kedvezményes havidíjat!!!!!!!!!! Így az 512k-ért nekem 9500-at kéne fizetnem, míg a kedvezményes havidíj 5000 körül van. Le is mondtam a netet. A T-com vár 3 hónapot és utána új előfizető leszek. Ha ez jó nekik...

kedd nov. 15, 2005 11:58
Moderátor

Hozzászólás 
6230 írta:
"új előfizetőnek az számít akinek a telefonvonalán a megelőző 3 hónapban nem volt adsl szolgáltatás"
Egyedül az ingyen hónapokat nem kapod meg, egyéb díjat nem kérnek.

kedd nov. 15, 2005 11:55
Moderátor

Hozzászólás 
6230 írta:
milyen kedvezményekre gondolsz?
1 éve nem volt 8000 Ft-os havidíjú csomag. Kedvezményt kaptál a havidíjból 1 éven át. Csomag pedig nem szűnt meg, csak magasabb lett a sebesség.

kedd nov. 15, 2005 11:54
platina tag

Hozzászólás 

kedd nov. 15, 2005 11:04
platina tag

Hozzászólás 
nem értjük egymást

én semmi mást nem akarok csak visszakapni azt amire szerződtem amit aláírtam

nekem korlátlan kell
az viszont mindegy hogy 384 vagy 512 vagy 768 vagy 1024

kedd nov. 15, 2005 10:22
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
szóval meg se kérdeztek, hogy kéred-e a sebességemelést.

rendben van, akkor most fizess elő egy olyan sebességű csomagra, amilyen eredetileg volt, olcsóbban fogod megkapni!

nem lehet olyan csomagot kérni mert megszünt!!!
nem lehet előfizetni 384-es vagy 512-es csomagot mert nincs!
a legkisebb sebességű korlátlan csomag az 1024-es.
ebbe lettem kényszerrel beleterelve az egy év alatt.

kedd nov. 15, 2005 10:07
platina tag

Hozzászólás 
milyen kedvezményekre gondolsz?

az a gond hogy
1) a csomag amire én szerződést írtam azóta megszünt
2) egy év alatt kétszer is emeltek sebességet egyoldalú döntésük alapján engem meg sem kérdeztem hogy akarom-e
3) ennek eredménye hogy ha lejárt a hűség akkor vagy szolgáltatót váltok vagy jóval drágább csomagot fizetek mert ugye az eredeti csomag megszünt

ment levél a trének az infóminiszternek az nhh-nak a fogyvédőnek
kiváncsian várom miket válaszolnak

kedd nov. 15, 2005 9:56
Moderátor

Hozzászólás 
S milyen kedvezményeket kaptál mikor aláírtad a hűségnyilatkozatot?

kedd nov. 15, 2005 9:52
platina tag

Hozzászólás 
a sebesség duplázásának csak addig örülünk amíg nem járt le a hűségnyilatkozat
ha lejárt akkor utána a drágább csomag árát kell majd fizetni
lásd fenti levelem

kedd nov. 15, 2005 9:35
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Egy szenzáció keltő cikk az Indexről egy tegnap reggeli esetről:
http://index.hu/politika/bulvar/vonat652/

Hajnalban kisiklott egy mozdony Budapesten

"A MÁV szóvivője nem akart részletesen nyilatkozni a baleset körülményeiről, de szerinte nem volt komoly eset, és sérülés sem történt.
Ma hajnalban egy tartálykocsit vontató mozdony túlszaladt a XX. kerületi Határ úti vak vágányon, értesült az Index egy helyszínen lévő szemtanútól, aki fotókat is készített a kisiklott mozdonyról. Az, hogy nem történt nagyobb baleset vagy személyi sérülés, csak a szerencsének köszönhető.
A mozdony túlszaladt a sínen és csak centiméterekre állt meg a közeli villamosmegállótól, ahol reggelente sokan szoktak várakozni."

Nos, "centiméterek" helyett jobb lett volna 2-3 métert írni, ha nem többet.
Pont az 52-es villamossal mentem arra tegnap. Az meg, hogy ott sokan várakoznak reggelente, azzal vitába szállnék, mert a vonat felöl egy nagy ipari terület van, a másik oldalról meg nem sokan jönnek át oda, inkább a cirka 200 m-rel messzebb lévő Nagyakőrösi úti felüljáró alatti megállóba mennek az emberek. Nagyobb baleset pedig nem igazán történhetett volna, mert még ha fel is borul a mozdony, akkor sem éri el a villamos megállót + a mozdony előtt lévő ipari területre vezető úton is van egy sorompó, ami által nem járhatott volna ott senki, mert többnyire zárva van.
Az viszont tény, hogy elég fura látvány volt a diesel mozdony...

kedd nov. 15, 2005 9:30
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Duplázás valóban nem várható, mivel nem bírná a rendszer.

aham, ezt konzultáld meg az adsl-modememmel, ami konokul tegnap délután óta 2 megabittel tölt le ;)

McLaca írta:
ADSL téma: nem zárta ki a lehetőségét a sávszélemelésnek a T-kom

bizonyítani most nem tudom mivel, de hacsak nem egyedül nekem voltak szívesek gyorsítani, akkor szvsz hamarosan mindenki örülhet :)

(azt is el tudom képzelni, hogy ez az induló 3G miatt van, hogy megint emelnek, hogy a mobil net még ne tudjon versenyezni a vezetékessel se árban, se sebességben)

kedd nov. 15, 2005 9:13
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Úgy látom, a Clevo árfekvése nagyon kikalkulált :D, ugyanis ma is kb. br. 330.000 az az ár, amibe egy korrekt konfig belekerül, természetesen maximális hordozhatósággal, tehát inegrált VGA-val. (Akinek a VGA számít, annak nem igazán notebookra van szüksége.)

Szóval való igaz, a Clevo a barebone gépek legjobbika minőség terén is. Persze egy IBM-hez képest alantasabb jószág :), de az IBM-nél a supportot is meg kell fizetni, igaz, azért az árért meg is adják, ami jár. Néha kicsit többet is, rossz értelemben is, ugyanis nem átallnak elkérni 70 ezrest egy DVD íróért, szintén IBM certified hülyeség.
Viszont a madarak azt csiripelik, hogy jelen pillanatban a Clevonak sikerült az egyik leghalkabb Sonoma platformos gépet (M540G) megcsinálnia (végre külsőleg is kinéz valahogy :) )

ADSL téma: nem zárta ki a lehetőségét a sávszélemelésnek a T-kom, csak annyit mondott, hogy a fejlesztések és tesztfázis az ADSL2 miatt vannak. Tehát akár az is elképzelhető, hogy most is lesz sávszélemelés, de most az ADSL2 miatti fejlesztés következményeként fogják indokolni.

Üdv!

kedd nov. 15, 2005 2:37
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:
Jellemző rájuk,hogy elsők között hoznak ki új technológiákat megfizethető áron (legalább is megfizethetőbbön,mintha egy nagy márka logója lógna a gépen,ugyanakkor hoznak egy elég jó minőségi szintet.
Hogy ez mennyire így van?

Gyakorlatilag hibátlan az 1440 x 1050-es felbontású kijelző, akkoriban félmilla feletti gépeken se nagyon volt ilyen látható (ma sem általános).
És mindenestől fizettem érte 3,5 éve <330.000-et bruttóban.

Persze mára zuhantak a hordozható gépek árai, ez jól is van így, de akkoriban ez egy eléggé alacsony árfekvésű, ám már használható modell volt.

kedd nov. 15, 2005 2:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
@Odo:
a gépeknek lelkük van (néha ez nagyon nem jó...) és pont emiatt amikor produkálnia kéne magát (meg a hibát) a szervizeseknél,tuti nem csinálja.Amint hazaviszed,csinálja újra.Ezek a gépek már csak ilyenek :? A notim nem indult el akksiról-> szerviz.Ott azt mondták,indul pöccre.2 hétig volt ott,majd elhoztam.A szervizessel együtt kipróbáltuk,akkor indult pöccre.Hazavittem,este már megint szórakozott...

@Macika:
a clevo nem olyan legalja cucc,rengeteg nagy cégnek szállít be jó ideje,csak egy ideje elkezdték saját márka alatt is adni a gépeiket.Jellemző rájuk,hogy elsők között hoznak ki új technológiákat megfizethető áron (legalább is megfizethetőbbön,mintha egy nagy márka logója lógna a gépen,ugyanakkor hoznak egy elég jó minőségi szintet.Clevo gépem nem volt még,de használtam már+fórumosok tapasztalat)
Most egy ibm t41 van.Teljesen jó,szeretem.De ebben is vannak azért hülyeségek.Pl. minipci-os wlan karit csak ibm certified-ot fogad el.A többivel el sem indul.Egy kis bios hack segít rajta,dehát akkor is..a gépen alapból van 5 giga rejtett partíció,amin image-ek vannak és ebből újra tudja húzni a win xp-t,hivatalosan+csomó ibm thinkpad specifikus progit.Én viszont linuxot használok rajta,amihez szinte semmi ibm támogatás nincs és még a rejtett partíciót sem tudom felszabadítani,mivel nem igazán látják a partíció managerek :? Szóval bele lehet kötni a minőségi gépbe is,de való igaz,hogy fő szerkezeti bajom nincs vele,pedig 1,5 évesen vettem,vmi nagy cégnél volt előtte.Mondjuk annyi,hogy néha a hangkari kicsit recseg lejátszás közben,de ezt majd megkonzultálom ibm-ékkel,ha arra járok :)

kedd nov. 15, 2005 0:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Viszont lesz egy új csomag ami... :roll: :)
:?: :?:

kedd nov. 15, 2005 0:28
Moderátor

Hozzászólás 
Igen, mostanában kimaradások is várhatóak mivel fejlesztenek az ADSL2 és a BDSL elindítása miatt. Duplázás valóban nem várható, mivel nem bírná a rendszer. Viszont lesz egy új csomag ami... :roll: :)

kedd nov. 15, 2005 0:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
hmm, hmmm :)
nem tudom ti mit tudtok egy újabb adsl sebesség duplázásról, de nekem most a(z amúgy is már kétszer duplázott) letöltésem 1mbit-ről 2-re nőtt :D
még jó, hogy a T-Online (vagy Com?) cáfolta, hogy emelnének, a fejlesztések csak az adsl2 miatt vannak :P

kedd nov. 15, 2005 0:10
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Mert olyan árja cuccot vesztek.
3 éves volt nyáron a tökgagyi Clevo-m, 1,8-as full P4-gyel és 768 MB RAM-mal hasít azóta is. Bár a 40 gigás vinyót kezdem kinőni, azért nagyon használható darab.
Persze nekem csak kiegészítésnek kell a nagygépek mellé.

hétf. nov. 14, 2005 23:35
Moderátor

Hozzászólás 
Míg garis volt, ez is havonta látogatott vissza az üzletbe. De már nem garis, s nem tudok vele mit kezdeni. Amíg nem nálam van semmi baja... Biztos bennem van a hiba. :) Mondjuk egyre valószínűbb, hogy az alaplap rossz, csak ezt a szervizbe sem tudják megállapítani. :(

hétf. nov. 14, 2005 22:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
A gépem nagyon cseles, már két szervizest túlélt, de az imént megint sikerült összeomlania. :)

Mondjak jobbat?Régi gépem 6szor volt szervizben(1 év alatt 3 hónapnyit),2. után alaplapcsere,3-szor járt ausztriában és az 5. szervíznél voltak hajlandóak elismerni a hibát,de 1 év alatt sem tudták kijavítani.Régebben írtam róla már sokat.Most szerencsére megszerelték végre és sikerült eladni is.Mindenesetre az tuti,hogy többet soha gericomot.
Ez a kis ibm t41 nagyon a szívemhez nőtt az elmúlt 2,5 hónapban.Jó kis gép ez,no :D

hétf. nov. 14, 2005 22:11
Moderátor

Hozzászólás 
A gépem nagyon cseles, már két szervizest túlélt, de az imént megint sikerült összeomlania. :)

hétf. nov. 14, 2005 21:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sajnos pont nem az arhivált verziókhoz van törés, de lényegtelen, annyira nem fontos, csak kíváncsivá tett a program, amivel a Matrix nagyszerű látványát készítették. Eljutottam néhány ezzel a témával foglalkozó oldalra és az állam még most is az asztal alatt van. Hihetetlen... :roll:
Azt hiszem egyelőre maradok a Photoshop rejtelmeinek elsajátításánál, de ez a Blender nevü ingyenes program még felkeltette érdeklődésemet.

hétf. nov. 14, 2005 21:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Milyen ez a sorozat? Sosem hallottam még róla.

Nézd meg, érdekes :)
Egynémely része elég bárgyú, de azért van nézhető is belőle. Amolyan sci-fi - pszicho jellegű.

Üdv!

hétf. nov. 14, 2005 21:34
arany tag

Hozzászólás 
. írta:
....

érthető. de végül is az megint más, mivel nem egy gyerek gázolna el nemtom hány másikat, "jobb esetben csak" elkötik az autód. de azt meg már csak nem.

hétf. nov. 14, 2005 21:30
ezüst tag

Hozzászólás 
joanadavis írta:
a traktorosra visszatérve meg annyit, hogy most, frissen tanult KRESZ-szel mondhatom, kötelező biztosítania a vezetőnek, hogy biztosítsa a járművet az ellen, hogy valaki elindíthassa.
Sajnos nem lennék a traktoros helyében annyi biztos, a régebbi traktorokban általában már nincs meg a slusszkulcs használat lehetősége mert a kapcsolók elromlása után azokat inkább kiiktatják mint cserélnék. Ilyenkor általában halmozódik a probléma mert vizsgálnak sok minden egyéb körülményt is és ha bármi egyébbel is gond van -pl: érvényes műszaki vizsga hiánya, rossz műszaki állapot, stb - akkor amiatt is elmarasztalhatják a tulajt.

Én mindig a kapun való ki-be álláskor szoktam néha arra gondolni mi lenne ha valaki beugrana az autómba amig én a kapuval bajlódom.

hétf. nov. 14, 2005 21:14
arany tag

Hozzászólás 
a traktorosra visszatérve meg annyit, hogy most, frissen tanult KRESZ-szel mondhatom, kötelező biztosítania a vezetőnek, hogy biztosítsa a járművet az ellen, hogy valaki elindíthassa.

hétf. nov. 14, 2005 20:55
Moderátor

Hozzászólás 
Jézusom, Pákó Fábrynál...

hétf. nov. 14, 2005 20:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet: Köszönöm szépen, felirat szerintem megoldható lesz, de még angolul is jó lesz, legalább addis is tanulom a nyelvet.

BrOnZ: Igen, ezt találtam én is, de most jutott eszembe, hogy arhiválták az összes verziót, maximum leszedek egy korábbi változatot. Köszönöm a segítséget!

hétf. nov. 14, 2005 20:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
BrOnZ írta:
GazVezir írta:
Egy programhoz kellene nekem okosság
Pontos programnév, verzió, build, stb... ?
Az igen, nem ismerek magamra, legyen mentségemre, hogy nem régen ébredtem. :)
Nos, tehát az információk:
Side Effects Software : Houdini 8.0.410
Sajna csak ilyen van: "Sidefx Houdini Master v8.0.383 -Final- Linux I686" érdekel?

hétf. nov. 14, 2005 20:44
arany tag

Hozzászólás 
6230 írta:
Erről nektek mi a véleményetek?

...az, hogy nálam semmit sem emeltek, mégis drágábbat fizetünk már eleve, mint kellene :evil:

hétf. nov. 14, 2005 20:41
Moderátor

Hozzászólás 
Milyen ez a sorozat? Sosem hallottam még róla.

hétf. nov. 14, 2005 20:41
Moderátor

Hozzászólás 
skynet írta:
valaki, akinek van rá lehetősége (Odo?) vegye már fel a CoolTV-ről a Végtelen határokat! angolul már megvan 7 season, de magyarul is jó lenne.
Már a 6. résznél tartanak! Lehetőségem van, de valaki megkért korábban egy másik sorozat felvételére, s azt is sikerült elcs*sznem. :oops:

hétf. nov. 14, 2005 20:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
valaki, akinek van rá lehetősége (Odo?) vegye már fel a CoolTV-ről a Végtelen határokat! angolul már megvan 7 season, de magyarul is jó lenne.

Ne viccelj, a cool tv-n megy a Végtelen Határok? Dehogy nem olyan programcsomagba vagyok, évek óta várom már. Nekem sajnos egy rész sincs meg, soha nem találtam egy normális helyet, ahonnan letölthetném. Némi infóval szolgálnál nekem, engem nagyon érdekelne a dolog, hány dvd-t tesz ki...van-e magyar felirat...stb. Mert ezesetben érdekelne a dolog valamilyen formában, ha részedről megoldható.

hétf. nov. 14, 2005 20:17
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Tobb magyar haver haverjanak a haverja... Ez jo! :-D

En az ilyen lanclevel kuldoknek mindig elkuldok egy linket: http://yikes.tolna.net (Ha jol emlekszem,ez a cim.)
Furcsa,de paran meg ezek utan is esz nelkul kuldik tovabb + van egy reteg,aki az oldalon levo felvilagosito szoveget elolvasvan megsertodik,hogy hulyenek nezem.

hétf. nov. 14, 2005 20:11
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 785  Következő