Szerző |
Üzenet |
T610
arany tag
|
pampika írta: Nem,a 28%-os kedvezményes díjak csak az előfizu díjon felül érvényesek.
Nekem is, de van egy furcsaság:
12 és 28% kedvezményt is kaptam a havidíjon felüli beszédforgalomra.
Na ezt ki érti...
|
szomb. nov. 26, 2005 19:44 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Nem,a 28%-os kedvezményes díjak csak az előfizu díjon felül érvényesek.
|
szomb. nov. 26, 2005 15:54 |
|
|
szapora
arany tag
|
Elnézéseteket kérem, gondolom már elégszer ki lett tárgyalva a dolog....
Arra lennék kíváncsi, hogy akkor most jár e a 28% kedvezmény az alapdíjra is annak, aki a Hawaii-os játékon vett részt? (nekem az üfsz azt mondtam hogy nem, egy másik meg azt, hogy igen, így nem tudom, hogy jogos e a reklamációm!?)
És köszi!
|
szomb. nov. 26, 2005 14:40 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Nekem ugyanezr csinálták,csak a 2. és 3. levelet egy héten küldték ki Amikor hazajöttem egyetemről,itt figyelt az asztalomon a 2 levél.
|
szomb. nov. 26, 2005 14:07 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Ma kaptam még egy Bónuszos levelet, immáron a 3.
1 db-ot küldtek november elején október 31-i határidővel, majd 2 db-ot az elmúlt 2 hétben. Úgy látom, nagyon ráálltak arra, hogy minél több embert beszervezzenek. (Lásd. Amőbás csomag, ami lényegében = a Bónusszal).
|
szomb. nov. 26, 2005 0:29 |
|
|
T610
arany tag
|
Manovilag írta: pampika írta: Be lehet vinni!De csak úgy,hogy kötsz legalább 1 új előfizut,aztán kéred,hogy a már meglévő előfizudat is tegyék át a bonuszba.De arra figyelj,hogy az előfizuknak 1 ügyfélszámon kell lenniük.
Tehát ha jól értelmezem, bemegyek márkaboltba, kötök egyet pl saját nevemre, majd ha végeztünk, eszembejut hirtelen, hogy jaaaaa, élő előfizumat is szeretném átvinni abba a csoportba??
Én rögtön azzal kezdtem, hogy csak akkor kötök újat, ha a régit átrakják.
Kicsit rögösen, de ment a dolog.
Üdv.
|
csüt. nov. 24, 2005 21:00 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Hát már szerződéskötéskor érdemes mondani,nehogy később meggondolják magukat
|
csüt. nov. 24, 2005 16:30 |
|
|
Manovilag
ezüst tag
|
pampika írta: Be lehet vinni!De csak úgy,hogy kötsz legalább 1 új előfizut,aztán kéred,hogy a már meglévő előfizudat is tegyék át a bonuszba.De arra figyelj,hogy az előfizuknak 1 ügyfélszámon kell lenniük.
Tehát ha jól értelmezem, bemegyek márkaboltba, kötök egyet pl saját nevemre, majd ha végeztünk, eszembejut hirtelen, hogy jaaaaa, élő előfizumat is szeretném átvinni abba a csoportba??
|
csüt. nov. 24, 2005 11:25 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Be lehet vinni!De csak úgy,hogy kötsz legalább 1 új előfizut,aztán kéred,hogy a már meglévő előfizudat is tegyék át a bonuszba.De arra figyelj,hogy az előfizuknak 1 ügyfélszámon kell lenniük.
(most legalább is már ez a verzió él,régebben ez nem volt kötelező )
|
csüt. nov. 24, 2005 11:03 |
|
|
Manovilag
ezüst tag
|
Tejberizsa írta: Már meglevő előfizetést nem lehet belevinni?
Ez engem is érdekelne... játékban direkt té kártyával regisztráltam, nemrég engem is hívtak, hogy van egy remek ajánlatuk!
3 akciós készüléket sorolt fel a hölgy, elsőre nem emlékszem, többi: Sharp GX-25 és Motorola V550-es 70 HUF-ért... Ja, és dec31.-ig él az ajánlat!!!
|
csüt. nov. 24, 2005 10:47 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Engem ma reggel hívott hajnali 10 órakor egy hölgyemény.Bemutatkozik: V. Katalin vagyok,én meg még kissé álmos voltam és csak néztem,mivel pont így hívták a régi sulimat is és hirtelenjében nem kapcsoltam,hogy jön a sulim a vodához
Amúgy annyit kérdezett,hogy megkaptam-e a dec.31-es bonuszos levelet,meg van-e vmi kérdésem a témával kapcsolatban.Nem nagyon volt,de mivel elég kellemes hangja volt,így jó volt rá ébredni
|
csüt. nov. 24, 2005 10:31 |
|
|
milestone
arany tag
|
ferec írta: ...amikor hallottam, hogy az MSZP díjcsomaghoz hasonló csomagja van a Fidesznek a pannonnál. Pontos percdíjakat még nem tudok, de azt tudom, hogy azok ingyen hívják egymást akiknek ilyen csomag van - nem csak az egy ügyfélszámon lévők- és bizonyos telókat olcsóbban meg lehet venni ezzel a csomaggal. Ja és ami még fontos, nem csak Fidesz tagok vehetnek, hanem szimpatizánsok is, de ez már csak ismerettség és kapcsolat kérdése.
Nincs erről senkinek további infója?
|
szer. nov. 23, 2005 1:32 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Vodaboy írta: T68m írta: Vodaboy írta: Sziasztok!
Az átírányításért annyit kell fizetni mintha azt a telefonszámot hívnád amire át van irányítva igen? akkor extra, plusz vagy dupla esetén miért kell fizetni a hálón belüli átirányításért? úgyhogy "ha saját elõfizetöi csoporton belül teszed akkor díjmentes" erre se vegyél mérget! nem is kell fizetni... legalább is nekem soha sem kellett , de csak az ingyenbeszélgetéses idõszakodban ingyenes!!!!
tévedsz, a postás csomag megjelenése óta kiszámlázzák!
|
szomb. nov. 19, 2005 3:08 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
evbalazs írta: A kapcsolattartó neve és elérhetőségét meg tudod nézni a PannOnline-on flottás előfizetőként az adataid között (felhasználói adatok - céges adatok)! A kapcsolattartó tud megadni profilokat. DE gondolom Macika többet tud erről... (ő már meggyőzte erről a kapcsolattartóját)
Köszi, de nekem nincs ilyen, hogy céges adatok. Érdekes, hogy a telszámomra azt mondja, hogy nem PGSM-es telszám(hordoztam a Vodától).
Azt hiszem, hogy tényleg kapcsolatba kell lépnem a kapcsolattartómmal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kano szomb. nov. 19, 2005 9:47-kor.
|
pén. nov. 18, 2005 23:51 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Megjött az új Bónusz levél. Ebben már december 31. a határidő, úgyhogy december közepén bemegyek egy márkaüzletbe és belevágok. Így legalább csak 6 hónapig kell párhuzamosan fenntartani a kormit, aminek van pár hátránya:
1. Fizetek egy csoporton belüli ingyendumát, amit nem tudok kihasználni (akkor inkább a Bónusznál nevezek be rá).
2. Macerás az ügyintézés. Csak a kapcsolattartón keresztül működik a dolog.
3. Átszámoltam az utóbbi 1 év számláit, még így is (hogy csak havidíj felett él a -28%) jobb a Bónusz. Köszönhetően annak, hogy főleg hálón belül dumálok.
|
pén. nov. 18, 2005 23:49 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
|
pén. nov. 18, 2005 23:20 |
|
|
evbalazs
arany tag
Csatlakozott: szer. ápr. 28, 2004 15:20 Hozzászólások: 126 Tartózkodási hely: Győr
|
A kapcsolattartó neve és elérhetőségét meg tudod nézni a PannOnline-on flottás előfizetőként az adataid között (felhasználói adatok - céges adatok)!
A kapcsolattartó tud megadni profilokat. DE gondolom Macika többet tud erről... (ő már meggyőzte erről a kapcsolattartóját)
|
pén. nov. 18, 2005 22:27 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
milestone írta: Köszi. Nem próbáltad a szolgáltatás-megrendelést/lemondást a PannOnline-on keresztül? Bár, ott lehet, hogy esetenként szükség lehet az ügyfélszintű jelszóra.
A PannOnline is csak akkor enged csinálni valamit, ha a kapcsolattartó engedélyezte. Ott sem tudok semmit csinálni, minden tiltott. De igazából nem érdekel a dolog. Valamit valamiért. Esetleg annyira lenne jó a PannOnline, hogy a számlámat meg tudnám nézni. Meg kellene kérdeznem, hogy ki a kapcsolattartónk.
|
pén. nov. 18, 2005 21:30 |
|
|
milestone
arany tag
|
Kano írta: milestone írta: ...mi van, ha az ember beviszi a kártyáját egy ilyen flotta-csomagba... Nálunk (Pani és egy kórház flotta) ez úgy működött, hogy az igénylő lap hátulján volt egy kilépést engedélyező nyilatkozat. Na miután megkötöttem az előfizut 1-2 hónap múlva bementem a kórházba és mondtam, hogy találtam egy jobbat és szeretnék kilépni. Ekkor aláírattam és ezután már akkor lépek ki amikor csak akarok. A szolgáltatások lemondása, megrendelése meg néha tényleg gáz. Ma akartam lemondani az emeltdíjas szolgáltatásokat az előfizumról de a csajszi azt mondta, hogy csak a kapcsolattartón keresztül lehet. A számlákat nem lehet elszámolni mert a tulaj nem te vagy.
Köszi. Nem próbáltad a szolgáltatás-megrendelést/lemondást a PannOnline-on keresztül? Bár, ott lehet, hogy esetenként szükség lehet az ügyfélszintű jelszóra.
|
pén. nov. 18, 2005 21:08 |
|
|
Kano
platina tag
|
milestone írta: Felvetődött bennem egy kérdés: mi van, ha az ember beviszi a kártyáját egy ilyen flotta-csomagba? A tulajdonosi jogok átszállnak a szervezetre, melyhez csatlakozott. Előfizető a szervezet lesz, a számlafizető meg mi magunk (olyanra, hogy költségként elszámolni, ne is merjek gondolni ugye, ha eredetileg céges volt a kártya?). Mennyire rendelkezhetünk ezután még felette? Gondolok itt a szolgáltatások megrendelésére/lemondására, hívásrészletezésre, panasz benyújtására pl. hibás számlázás esetén (!), adott esetben a flottából való kilépésre. Szükség lehet egy előzetesen megírt lemondó nyilatkozatról az átvevő szervezet részéről? Tud már valaki valamilyen pontosabb részletet a (számunkra/számomra) új narancssárga-zöld flottacsomagról?
Nálunk (Pani és egy kórház flotta) ez úgy működött, hogy az igénylő lap hátulján volt egy kilépést engedélyező nyilatkozat. Na miután megkötöttem az előfizut 1-2 hónap múlva bementem a kórházba és mondtam, hogy találtam egy jobbat és szeretnék kilépni. Ekkor aláírattam és ezután már akkor lépek ki amikor csak akarok.
A szolgáltatások lemondása, megrendelése meg néha tényleg gáz. Ma akartam lemondani az emeltdíjas szolgáltatásokat az előfizumról de a csajszi azt mondta, hogy csak a kapcsolattartón keresztül lehet.
A számlákat nem lehet elszámolni mert a tulaj nem te vagy.
|
pén. nov. 18, 2005 20:57 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 348 Tartózkodási hely: Budapest
|
TheDaemon írta: Na, utánanéztem, az MSZP havi tagdíja 100 forint körül van. Ez még asszem belefér. (már a korlátlan wapból visszajön
hogyan lehet belépni egy pártba?
|
pén. nov. 18, 2005 14:06 |
|
|
milestone
arany tag
|
Felvetődött bennem egy kérdés: mi van, ha az ember beviszi a kártyáját egy ilyen flotta-csomagba? A tulajdonosi jogok átszállnak a szervezetre, melyhez csatlakozott. Előfizető a szervezet lesz, a számlafizető meg mi magunk (olyanra, hogy költségként elszámolni, ne is merjek gondolni ugye, ha eredetileg céges volt a kártya?). Mennyire rendelkezhetünk ezután még felette? Gondolok itt a szolgáltatások megrendelésére/lemondására, hívásrészletezésre, panasz benyújtására pl. hibás számlázás esetén (!), adott esetben a flottából való kilépésre. Szükség lehet egy előzetesen megírt lemondó nyilatkozatról az átvevő szervezet részéről?
Tud már valaki valamilyen pontosabb részletet a (számunkra/számomra) új narancssárga-zöld flottacsomagról?
|
pén. nov. 18, 2005 13:31 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
Na, utánanéztem, az MSZP havi tagdíja 100 forint körül van. Ez még asszem belefér. (már a korlátlan wapból visszajön
|
pén. nov. 18, 2005 13:14 |
|
|
Vodaboy
ezüst tag
Csatlakozott: kedd nov. 15, 2005 15:46 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: Bp
|
T68m írta: Vodaboy írta: Sziasztok!
Az átírányításért annyit kell fizetni mintha azt a telefonszámot hívnád amire át van irányítva igen? akkor extra, plusz vagy dupla esetén miért kell fizetni a hálón belüli átirányításért? úgyhogy "ha saját előfizetöi csoporton belül teszed akkor díjmentes" erre se vegyél mérget!
nem is kell fizetni... legalább is nekem soha sem kellett , de csak az ingyenbeszélgetéses időszakodban ingyenes!!!!
|
pén. nov. 18, 2005 12:56 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
TheDaemon írta: Na, most már tényleg be kell lépnem a pártba!
OK! Hozok magammal még 1 embert...
|
pén. nov. 18, 2005 10:47 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
Na, most már tényleg be kell lépnem a pártba!
|
pén. nov. 18, 2005 10:15 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
ferec írta: Már majdnem megkötöttem a Bónusz szerződésemet (aminek az új határideje ugye dec.31) amikor hallottam, hogy az MSZP díjcsomaghoz hasonló csomagja van a Fidesznek a pannonnál. Pontos percdíjakat még nem tudok, de azt tudom, hogy azok ingyen hívják egymást akiknek ilyen csomag van - nem csak az egy ügyfélszámon lévők- és bizonyos telókat olcsóbban meg lehet venni ezzel a csomaggal. Ja és ami még fontos, nem csak Fidesz tagok vehetnek, hanem szimpatizánsok is, de ez már csak ismerettség és kapcsolat kérdése.
Aki tud részleteket, az lökheti!
|
pén. nov. 18, 2005 9:21 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Bíkíscsábá
|
Köszi! Azt hiszem kötök egy ilyet! Már a net és a wap miatt megéri na meg az öt alattam levő kártya miatt!
Már meglevő előfizetést nem lehet belevinni?
|
pén. nov. 18, 2005 9:10 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
ferec írta: Már majdnem megkötöttem a Bónusz szerződésemet (aminek az új határideje ugye dec.31)
Dec. 31.? Már megint hosszabbítottak 1 hónapot?
Ez olyan lesz, mint a City anno. Amikor is azt mondták, hogy csak december 31-ig lehet kapni, majd lett belőle január 31., február 28., mire tényleg felfüggesztették és megszületett a Joker & City Plusz.
|
pén. nov. 18, 2005 9:09 |
|
|
Kano
platina tag
|
Tejberizsa írta: Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani az MSZP-s csomagnak a percdíjjait? Kaptam egy ilyen lehetőséget és érdekelne a csomag, de sajna a gyerek nem tudta megmondani, hogy milyen percdíjjaik vannak. Jobb mint a Bonusz?
Soma01 információi:
"Végre megtudtam az MSZP-s csomag percdíjait. Percdíjak dettó mint a Bónusz,de! Wap korlátlanul br. 375ft, nem sávos,(live-on a hírek ingyen, úgy tudom),net 1Gb-ig fix 3125Ft,nem sávos, az ingyenduma minden MSZP csomagos között van,nem csak a te neved(ügyfélszámod) alatt lévő max.5 előfizu között!! Ilyet kötök akkor inkább, de a Bónusz is nagyon tuti. Mondjuk MSZP-s igazolást nem könnyő szerezni szvsz (de szerencsére nekem könnyű Cool és úgy néz ki lesz is ilyen igazolása pár haveromnak)!"
A 62-63. oldalon volt.
|
pén. nov. 18, 2005 8:33 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Bíkíscsábá
|
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani az MSZP-s csomagnak a percdíjjait? Kaptam egy ilyen lehetőséget és érdekelne a csomag, de sajna a gyerek nem tudta megmondani, hogy milyen percdíjjaik vannak. Jobb mint a Bonusz?
|
pén. nov. 18, 2005 8:08 |
|
|
Attka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 223 Tartózkodási hely: itt-ott
|
Re: Megéri-e a Bonusz??????????????
Konafan írta: Hello!! Hogy őszinte legyek már megjött a..............
Szia!
Nekem az a véleményem, hogy ez még mindig jó csomag. Abból a részéből nem kell kiindulni, hogy az előfizetést milyen perceken beszélheted le, mert örülhetünk, hogy egyáltalán lebeszélhetjük 100%-ban. Ezenkívül értelmetlen összehasonlítgatni percalapu csomagokkal, mert szerintem egyértelműen jobb, mert itt annyit fizetsz amennyit beszélsz. Nekem annó volt Vitamax UNO-m és akkor jött a BYOP lehetőség. Igaz, hogy az UNO 39Ft/perc volt, és a BYOP meg 45Ft/mperc, mégis jobban jöttem ki a végén BYOP-al. Szerintem nagyon jó csomag a Bonusz még mindig.
Csumi:Attka
|
pén. nov. 18, 2005 6:15 |
|
|
Konafan
ezüst tag
Csatlakozott: kedd okt. 04, 2005 23:05 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Budapest
|
Megéri-e a Bonusz??????????????
Hello!!
Hogy őszinte legyek már megjött a Bónusz levelem,de a kezdeti lelkesedésem alább hagyott,mikor átgondoltam a percdíjakat,2500 ft-on belülieket!(Persze először csak a kedvezményes díjakat közölték!!) Nekem Vitamax Joker Plusz-om van,és ha keveset beszélek 1 percnél rövidebbeket,akkor szerintem jobban járok mint a Bonus-szal!!!
+Nincs akár 40.000Ft-os Deposit és új előfizu kötési kötelezettségem és a sok ****,amiről sokan írnak!!
Szerintetek,akinek már van,tényleg MEGÉRI VÁLTANI???
Előre is köszi az őszinte válaszokat!!!!!
|
csüt. nov. 17, 2005 23:09 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Pont ez jutott eszembe nekem is.
|
csüt. nov. 17, 2005 21:03 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
Na, még a végén belépek egy polgári körbe!
|
csüt. nov. 17, 2005 20:40 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
Rozso írta: Meghosszabították dec. 31-ig a Voda Diák előfizu megkötést.
Hiába, ha június óta 3xi adategyeztetéssel sem jön a levél[a Bónuszos]l. Most már nyugodt szívvel mondom: lúzer banda.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VonBraun csüt. nov. 17, 2005 21:06-kor.
|
csüt. nov. 17, 2005 20:20 |
|
|
ferec
vas-tag
|
Üdv!
Már majdnem megkötöttem a Bónusz szerződésemet (aminek az új határideje ugye dec.31) amikor hallottam, hogy az MSZP díjcsomaghoz hasonló csomagja van a Fidesznek a pannonnál.
Pontos percdíjakat még nem tudok, de azt tudom, hogy azok ingyen hívják egymást akiknek ilyen csomag van - nem csak az egy ügyfélszámon lévők- és bizonyos telókat olcsóbban meg lehet venni ezzel a csomaggal. Ja és ami még fontos, nem csak Fidesz tagok vehetnek, hanem szimpatizánsok is, de ez már csak ismerettség és kapcsolat kérdése.
|
csüt. nov. 17, 2005 19:41 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
25-i zárásom van, és még nem jött meg a számla. Már arcizmom se rezdül.
Múlt héten hívtam őket, mondták, hogy türelem...
|
csüt. nov. 17, 2005 15:14 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
mz írta: Ismet nem akar megjonni a szamla. Ma 16. van,normalis esetben ho elejen (max. 5-ig) megerkezik. Kapott mar valaki oktoberi szamlat?
Jaja, nekem 25-i zárásom van és megjött a számla. Most éppen minden rendben lévőnek tűnik, bár nem volt még időm átnézni, hogy miért 2 hónapra szóló havidíjat számláztak ki... LOL
Valaki kérdezte a 28%-ot - nekem még nem írták jóvá, gondolom majd csak november 30 után számíthatunk erre. Talán megvárják a jövő évet is, és akkor buktuk az áfát.
|
csüt. nov. 17, 2005 8:59 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Mi ez a postpaid ingyen vodás k700i akció az ERSTE Bank-Vodafone márkaboltok között?
|
szer. nov. 16, 2005 19:58 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Ismet nem akar megjonni a szamla. Ma 16. van,normalis esetben ho elejen (max. 5-ig) megerkezik. Kapott mar valaki oktoberi szamlat?
|
szer. nov. 16, 2005 19:07 |
|
|
Kano
platina tag
|
Ezek után van még valami amit a Bónuszról tudni kell?
|
szer. nov. 16, 2005 18:40 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
.gúnár. írta: Nem is veszek rá sajnos...
főleg azután, hogy a díjtáblázatuk szerint a csoporton belüli sms-ek nem számítanak bele az ingyenes sms-ekben.
Nem mintha fájna érte a fogam, csak a miheztartás végett.
(a postásoknak persze ingyen van az sms-is, csoporton belül, korlátlanul)
|
szer. nov. 16, 2005 16:51 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Nem is veszek rá sajnos...
|
szer. nov. 16, 2005 16:42 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Vodaboy írta: Sziasztok!
Az átírányításért annyit kell fizetni mintha azt a telefonszámot hívnád amire át van irányítva
igen? akkor extra, plusz vagy dupla esetén miért kell fizetni a hálón belüli átirányításért?
úgyhogy "ha saját elõfizetöi csoporton belül teszed akkor díjmentes" erre se vegyél mérget!
|
szer. nov. 16, 2005 16:12 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Landor írta: T68m írta: félreértetted a kérdést, olvasd el még1x!
bocsi Azért a tarifacsomagos kérdésem még mindig áll
500x30 az kapásból 15 rúgó, és ez másodperc alapon van számolva, úgyhogy nem.
|
szer. nov. 16, 2005 16:06 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Vodaboy írta: .gúnár. írta: Ha már átirányítás: csoporton belül ingyenes, vagy hívásdíjas? Valaki nem tudja így kapásból? ha saját előfizetöi csoporton belül teszed akkor díjmentes
Köszi.
|
szer. nov. 16, 2005 15:44 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
Jééé, havazik! Srácok! Van már valakinek valami fejleménye a Bonuszával kapcsolatban? Jóváírás megvolt már valakinek egyáltalán?
|
szer. nov. 16, 2005 15:27 |
|
|
Vodaboy
ezüst tag
|
.gúnár. írta: Ha már átirányítás: csoporton belül ingyenes, vagy hívásdíjas? Valaki nem tudja így kapásból?
ha saját előfizetöi csoporton belül teszed akkor díjmentes
|
szer. nov. 16, 2005 15:16 |
|
|
Vodaboy
ezüst tag
|
Sziasztok!
Az átírányításért annyit kell fizetni mintha azt a telefonszámot hívnád amire át van irányítva
|
szer. nov. 16, 2005 15:10 |
|
|