Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 4:58

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Nem,a 28%-os kedvezményes díjak csak az előfizu díjon felül érvényesek.

Nekem is, de van egy furcsaság:

12 és 28% kedvezményt is kaptam a havidíjon felüli beszédforgalomra.

Na ezt ki érti...

szomb. nov. 26, 2005 19:44
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem,a 28%-os kedvezményes díjak csak az előfizu díjon felül érvényesek.

szomb. nov. 26, 2005 15:54
arany tag

Hozzászólás 
Elnézéseteket kérem, gondolom már elégszer ki lett tárgyalva a dolog....
Arra lennék kíváncsi, hogy akkor most jár e a 28% kedvezmény az alapdíjra is annak, aki a Hawaii-os játékon vett részt? (nekem az üfsz azt mondtam hogy nem, egy másik meg azt, hogy igen, így nem tudom, hogy jogos e a reklamációm!?)

És köszi!

szomb. nov. 26, 2005 14:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem ugyanezr csinálták,csak a 2. és 3. levelet egy héten küldték ki 8) Amikor hazajöttem egyetemről,itt figyelt az asztalomon a 2 levél.

szomb. nov. 26, 2005 14:07
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ma kaptam még egy Bónuszos levelet, immáron a 3. 8)
1 db-ot küldtek november elején október 31-i határidővel, majd 2 db-ot az elmúlt 2 hétben. Úgy látom, nagyon ráálltak arra, hogy minél több embert beszervezzenek. (Lásd. Amőbás csomag, ami lényegében = a Bónusszal).

szomb. nov. 26, 2005 0:29
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Manovilag írta:
pampika írta:
Be lehet vinni!De csak úgy,hogy kötsz legalább 1 új előfizut,aztán kéred,hogy a már meglévő előfizudat is tegyék át a bonuszba.De arra figyelj,hogy az előfizuknak 1 ügyfélszámon kell lenniük.

Tehát ha jól értelmezem, bemegyek márkaboltba, kötök egyet pl saját nevemre, majd ha végeztünk, eszembejut hirtelen, hogy jaaaaa, élő előfizumat is szeretném átvinni abba a csoportba?? :lol:

Én rögtön azzal kezdtem, hogy csak akkor kötök újat, ha a régit átrakják.

Kicsit rögösen, de ment a dolog.

Üdv.

csüt. nov. 24, 2005 21:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát már szerződéskötéskor érdemes mondani,nehogy később meggondolják magukat ;)

csüt. nov. 24, 2005 16:30
ezüst tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Be lehet vinni!De csak úgy,hogy kötsz legalább 1 új előfizut,aztán kéred,hogy a már meglévő előfizudat is tegyék át a bonuszba.De arra figyelj,hogy az előfizuknak 1 ügyfélszámon kell lenniük.

Tehát ha jól értelmezem, bemegyek márkaboltba, kötök egyet pl saját nevemre, majd ha végeztünk, eszembejut hirtelen, hogy jaaaaa, élő előfizumat is szeretném átvinni abba a csoportba?? :lol:

csüt. nov. 24, 2005 11:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
(most legalább is már ez a verzió él,régebben ez nem volt kötelező :? )

csüt. nov. 24, 2005 11:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Már meglevő előfizetést nem lehet belevinni? :roll:

Ez engem is érdekelne... játékban direkt té kártyával regisztráltam, nemrég engem is hívtak, hogy van egy remek ajánlatuk! :roll:
3 akciós készüléket sorolt fel a hölgy, elsőre nem emlékszem, többi: Sharp GX-25 és Motorola V550-es 70 HUF-ért... Ja, és dec31.-ig él az ajánlat!!! 8)

csüt. nov. 24, 2005 10:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Engem ma reggel hívott hajnali 10 órakor egy hölgyemény.Bemutatkozik: V. Katalin vagyok,én meg még kissé álmos voltam és csak néztem,mivel pont így hívták a régi sulimat is és hirtelenjében nem kapcsoltam,hogy jön a sulim a vodához :D
Amúgy annyit kérdezett,hogy megkaptam-e a dec.31-es bonuszos levelet,meg van-e vmi kérdésem a témával kapcsolatban.Nem nagyon volt,de mivel elég kellemes hangja volt,így jó volt rá ébredni :D

csüt. nov. 24, 2005 10:31
arany tag

Hozzászólás 
ferec írta:
...amikor hallottam, hogy az MSZP díjcsomaghoz hasonló csomagja van a Fidesznek a pannonnál.
Pontos percdíjakat még nem tudok, de azt tudom, hogy azok ingyen hívják egymást akiknek ilyen csomag van - nem csak az egy ügyfélszámon lévők- és bizonyos telókat olcsóbban meg lehet venni ezzel a csomaggal. Ja és ami még fontos, nem csak Fidesz tagok vehetnek, hanem szimpatizánsok is, de ez már csak ismerettség és kapcsolat kérdése. :)

Nincs erről senkinek további infója?

szer. nov. 23, 2005 1:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vodaboy írta:
T68m írta:
Vodaboy írta:
Sziasztok!

Az átírányításért annyit kell fizetni mintha azt a telefonszámot hívnád amire át van irányítva

igen? akkor extra, plusz vagy dupla esetén miért kell fizetni a hálón belüli átirányításért?

úgyhogy "ha saját elõfizetöi csoporton belül teszed akkor díjmentes" erre se vegyél mérget!

nem is kell fizetni... legalább is nekem soha sem kellett , de csak az ingyenbeszélgetéses idõszakodban ingyenes!!!!

tévedsz, a postás csomag megjelenése óta kiszámlázzák!

szomb. nov. 19, 2005 3:08
Profil Honlap
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
evbalazs írta:
A kapcsolattartó neve és elérhetőségét meg tudod nézni a PannOnline-on flottás előfizetőként az adataid között (felhasználói adatok - céges adatok)!
A kapcsolattartó tud megadni profilokat. DE gondolom Macika többet tud erről... (ő már meggyőzte erről a kapcsolattartóját)

Köszi, de nekem nincs ilyen, hogy céges adatok. Érdekes, hogy a telszámomra azt mondja, hogy nem PGSM-es telszám(hordoztam a Vodától).
Azt hiszem, hogy tényleg kapcsolatba kell lépnem a kapcsolattartómmal.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kano szomb. nov. 19, 2005 9:47-kor.

pén. nov. 18, 2005 23:51
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Megjött az új Bónusz levél. Ebben már december 31. a határidő, úgyhogy december közepén bemegyek egy márkaüzletbe és belevágok. Így legalább csak 6 hónapig kell párhuzamosan fenntartani a kormit, aminek van pár hátránya:
1. Fizetek egy csoporton belüli ingyendumát, amit nem tudok kihasználni (akkor inkább a Bónusznál nevezek be rá).
2. Macerás az ügyintézés. Csak a kapcsolattartón keresztül működik a dolog.
3. Átszámoltam az utóbbi 1 év számláit, még így is (hogy csak havidíj felett él a -28%) jobb a Bónusz. Köszönhetően annak, hogy főleg hálón belül dumálok.

pén. nov. 18, 2005 23:49
arany tag

Hozzászólás 
:)

pén. nov. 18, 2005 23:20
arany tag

Hozzászólás 
A kapcsolattartó neve és elérhetőségét meg tudod nézni a PannOnline-on flottás előfizetőként az adataid között (felhasználói adatok - céges adatok)!
A kapcsolattartó tud megadni profilokat. DE gondolom Macika többet tud erről... (ő már meggyőzte erről a kapcsolattartóját)

pén. nov. 18, 2005 22:27
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
milestone írta:
Köszi. Nem próbáltad a szolgáltatás-megrendelést/lemondást a PannOnline-on keresztül? Bár, ott lehet, hogy esetenként szükség lehet az ügyfélszintű jelszóra.

A PannOnline is csak akkor enged csinálni valamit, ha a kapcsolattartó engedélyezte. Ott sem tudok semmit csinálni, minden tiltott. De igazából nem érdekel a dolog. Valamit valamiért. :P Esetleg annyira lenne jó a PannOnline, hogy a számlámat meg tudnám nézni. Meg kellene kérdeznem, hogy ki a kapcsolattartónk.

pén. nov. 18, 2005 21:30
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
milestone írta:
...mi van, ha az ember beviszi a kártyáját egy ilyen flotta-csomagba...

Nálunk (Pani és egy kórház flotta) ez úgy működött, hogy az igénylő lap hátulján volt egy kilépést engedélyező nyilatkozat. Na miután megkötöttem az előfizut 1-2 hónap múlva bementem a kórházba és mondtam, hogy találtam egy jobbat és szeretnék kilépni. Ekkor aláírattam és ezután már akkor lépek ki amikor csak akarok.
A szolgáltatások lemondása, megrendelése meg néha tényleg gáz. Ma akartam lemondani az emeltdíjas szolgáltatásokat az előfizumról de a csajszi azt mondta, hogy csak a kapcsolattartón keresztül lehet.
A számlákat nem lehet elszámolni mert a tulaj nem te vagy.

Köszi. Nem próbáltad a szolgáltatás-megrendelést/lemondást a PannOnline-on keresztül? Bár, ott lehet, hogy esetenként szükség lehet az ügyfélszintű jelszóra.

pén. nov. 18, 2005 21:08
platina tag

Hozzászólás 
milestone írta:
Felvetődött bennem egy kérdés: mi van, ha az ember beviszi a kártyáját egy ilyen flotta-csomagba? A tulajdonosi jogok átszállnak a szervezetre, melyhez csatlakozott. Előfizető a szervezet lesz, a számlafizető meg mi magunk (olyanra, hogy költségként elszámolni, ne is merjek gondolni ugye, ha eredetileg céges volt a kártya?). Mennyire rendelkezhetünk ezután még felette? Gondolok itt a szolgáltatások megrendelésére/lemondására, hívásrészletezésre, panasz benyújtására pl. hibás számlázás esetén (!), adott esetben a flottából való kilépésre. Szükség lehet egy előzetesen megírt lemondó nyilatkozatról az átvevő szervezet részéről?
Tud már valaki valamilyen pontosabb részletet a (számunkra/számomra) új narancssárga-zöld flottacsomagról?

Nálunk (Pani és egy kórház flotta) ez úgy működött, hogy az igénylő lap hátulján volt egy kilépést engedélyező nyilatkozat. Na miután megkötöttem az előfizut 1-2 hónap múlva bementem a kórházba és mondtam, hogy találtam egy jobbat és szeretnék kilépni. Ekkor aláírattam és ezután már akkor lépek ki amikor csak akarok.
A szolgáltatások lemondása, megrendelése meg néha tényleg gáz. Ma akartam lemondani az emeltdíjas szolgáltatásokat az előfizumról de a csajszi azt mondta, hogy csak a kapcsolattartón keresztül lehet.
A számlákat nem lehet elszámolni mert a tulaj nem te vagy.

pén. nov. 18, 2005 20:57
arany tag

Hozzászólás 
TheDaemon írta:
Na, utánanéztem, az MSZP havi tagdíja 100 forint körül van. Ez még asszem belefér. (már a korlátlan wapból visszajön :)

hogyan lehet belépni egy pártba? :)

pén. nov. 18, 2005 14:06
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Felvetődött bennem egy kérdés: mi van, ha az ember beviszi a kártyáját egy ilyen flotta-csomagba? A tulajdonosi jogok átszállnak a szervezetre, melyhez csatlakozott. Előfizető a szervezet lesz, a számlafizető meg mi magunk (olyanra, hogy költségként elszámolni, ne is merjek gondolni ugye, ha eredetileg céges volt a kártya?). Mennyire rendelkezhetünk ezután még felette? Gondolok itt a szolgáltatások megrendelésére/lemondására, hívásrészletezésre, panasz benyújtására pl. hibás számlázás esetén (!), adott esetben a flottából való kilépésre. Szükség lehet egy előzetesen megírt lemondó nyilatkozatról az átvevő szervezet részéről?
Tud már valaki valamilyen pontosabb részletet a (számunkra/számomra) új narancssárga-zöld flottacsomagról?

pén. nov. 18, 2005 13:31
arany tag

Hozzászólás 
Na, utánanéztem, az MSZP havi tagdíja 100 forint körül van. Ez még asszem belefér. (már a korlátlan wapból visszajön :)

pén. nov. 18, 2005 13:14
ezüst tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Vodaboy írta:
Sziasztok!

Az átírányításért annyit kell fizetni mintha azt a telefonszámot hívnád amire át van irányítva

igen? akkor extra, plusz vagy dupla esetén miért kell fizetni a hálón belüli átirányításért?

úgyhogy "ha saját előfizetöi csoporton belül teszed akkor díjmentes" erre se vegyél mérget!

nem is kell fizetni... legalább is nekem soha sem kellett , de csak az ingyenbeszélgetéses időszakodban ingyenes!!!!

pén. nov. 18, 2005 12:56
írásjog megvonva

Hozzászólás 
TheDaemon írta:
Na, most már tényleg be kell lépnem a pártba! :)

OK! Hozok magammal még 1 embert... :lol:

pén. nov. 18, 2005 10:47
arany tag

Hozzászólás 
Na, most már tényleg be kell lépnem a pártba! :)

pén. nov. 18, 2005 10:15
írásjog megvonva

Hozzászólás 
ferec írta:
Már majdnem megkötöttem a Bónusz szerződésemet (aminek az új határideje ugye dec.31) amikor hallottam, hogy az MSZP díjcsomaghoz hasonló csomagja van a Fidesznek a pannonnál.
Pontos percdíjakat még nem tudok, de azt tudom, hogy azok ingyen hívják egymást akiknek ilyen csomag van - nem csak az egy ügyfélszámon lévők- és bizonyos telókat olcsóbban meg lehet venni ezzel a csomaggal. Ja és ami még fontos, nem csak Fidesz tagok vehetnek, hanem szimpatizánsok is, de ez már csak ismerettség és kapcsolat kérdése. :)

Aki tud részleteket, az lökheti! 8)

pén. nov. 18, 2005 9:21
arany tag

Hozzászólás 
Köszi! Azt hiszem kötök egy ilyet! Már a net és a wap miatt megéri na meg az öt alattam levő kártya miatt!

Már meglevő előfizetést nem lehet belevinni? :roll:

pén. nov. 18, 2005 9:10
írásjog megvonva

Hozzászólás 
ferec írta:
Már majdnem megkötöttem a Bónusz szerződésemet (aminek az új határideje ugye dec.31)

Dec. 31.? Már megint hosszabbítottak 1 hónapot?
Ez olyan lesz, mint a City anno. Amikor is azt mondták, hogy csak december 31-ig lehet kapni, majd lett belőle január 31., február 28., mire tényleg felfüggesztették és megszületett a Joker & City Plusz.

pén. nov. 18, 2005 9:09
platina tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani az MSZP-s csomagnak a percdíjjait? Kaptam egy ilyen lehetőséget és érdekelne a csomag, de sajna a gyerek nem tudta megmondani, hogy milyen percdíjjaik vannak. Jobb mint a Bonusz?

Soma01 információi:
"Végre megtudtam az MSZP-s csomag percdíjait. Percdíjak dettó mint a Bónusz,de! Wap korlátlanul br. 375ft, nem sávos,(live-on a hírek ingyen, úgy tudom),net 1Gb-ig fix 3125Ft,nem sávos, az ingyenduma minden MSZP csomagos között van,nem csak a te neved(ügyfélszámod) alatt lévő max.5 előfizu között!! Ilyet kötök akkor inkább, de a Bónusz is nagyon tuti. Mondjuk MSZP-s igazolást nem könnyő szerezni szvsz (de szerencsére nekem könnyű Cool és úgy néz ki lesz is ilyen igazolása pár haveromnak)!"
A 62-63. oldalon volt. :roll:

pén. nov. 18, 2005 8:33
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani az MSZP-s csomagnak a percdíjjait? Kaptam egy ilyen lehetőséget és érdekelne a csomag, de sajna a gyerek nem tudta megmondani, hogy milyen percdíjjaik vannak. Jobb mint a Bonusz?

pén. nov. 18, 2005 8:08
arany tag

Hozzászólás Re: Megéri-e a Bonusz??????????????
Konafan írta:
Hello!!
Hogy őszinte legyek már megjött a..............

Szia!

Nekem az a véleményem, hogy ez még mindig jó csomag. Abból a részéből nem kell kiindulni, hogy az előfizetést milyen perceken beszélheted le, mert örülhetünk, hogy egyáltalán lebeszélhetjük 100%-ban. Ezenkívül értelmetlen összehasonlítgatni percalapu csomagokkal, mert szerintem egyértelműen jobb, mert itt annyit fizetsz amennyit beszélsz. Nekem annó volt Vitamax UNO-m és akkor jött a BYOP lehetőség. Igaz, hogy az UNO 39Ft/perc volt, és a BYOP meg 45Ft/mperc, mégis jobban jöttem ki a végén BYOP-al. Szerintem nagyon jó csomag a Bonusz még mindig.

Csumi:Attka

pén. nov. 18, 2005 6:15
ezüst tag

Hozzászólás Megéri-e a Bonusz??????????????
Hello!!
Hogy őszinte legyek már megjött a Bónusz levelem,de a kezdeti lelkesedésem alább hagyott,mikor átgondoltam a percdíjakat,2500 ft-on belülieket!(Persze először csak a kedvezményes díjakat közölték!!) Nekem Vitamax Joker Plusz-om van,és ha keveset beszélek 1 percnél rövidebbeket,akkor szerintem jobban járok mint a Bonus-szal!!!
+Nincs akár 40.000Ft-os Deposit és új előfizu kötési kötelezettségem és a sok ****,amiről sokan írnak!!

Szerintetek,akinek már van,tényleg MEGÉRI VÁLTANI???

Előre is köszi az őszinte válaszokat!!!!!

csüt. nov. 17, 2005 23:09
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Pont ez jutott eszembe nekem is. :-D

csüt. nov. 17, 2005 21:03
arany tag

Hozzászólás 
Na, még a végén belépek egy polgári körbe!

csüt. nov. 17, 2005 20:40
arany tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Meghosszabították dec. 31-ig a Voda Diák előfizu megkötést.

Hiába, ha június óta 3xi adategyeztetéssel sem jön a levél[a Bónuszos]l. Most már nyugodt szívvel mondom: lúzer banda.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VonBraun csüt. nov. 17, 2005 21:06-kor.

csüt. nov. 17, 2005 20:20
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv!
Már majdnem megkötöttem a Bónusz szerződésemet (aminek az új határideje ugye dec.31) amikor hallottam, hogy az MSZP díjcsomaghoz hasonló csomagja van a Fidesznek a pannonnál.

csüt. nov. 17, 2005 19:41
platina tag

Hozzászólás 
25-i zárásom van, és még nem jött meg a számla. Már arcizmom se rezdül.
Múlt héten hívtam őket, mondták, hogy türelem...

csüt. nov. 17, 2005 15:14
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:
Ismet nem akar megjonni a szamla. Ma 16. van,normalis esetben ho elejen (max. 5-ig) megerkezik.
Kapott mar valaki oktoberi szamlat?

Jaja, nekem 25-i zárásom van és megjött a számla. Most éppen minden rendben lévőnek tűnik, bár nem volt még időm átnézni, hogy miért 2 hónapra szóló havidíjat számláztak ki... LOL

Valaki kérdezte a 28%-ot - nekem még nem írták jóvá, gondolom majd csak november 30 után számíthatunk erre. Talán megvárják a jövő évet is, és akkor buktuk az áfát. 8) :lol: :D

csüt. nov. 17, 2005 8:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mi ez a postpaid ingyen vodás k700i akció az ERSTE Bank-Vodafone márkaboltok között?

szer. nov. 16, 2005 19:58
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ismet nem akar megjonni a szamla. Ma 16. van,normalis esetben ho elejen (max. 5-ig) megerkezik.
Kapott mar valaki oktoberi szamlat?

szer. nov. 16, 2005 19:07
platina tag

Hozzászólás 
Ezek után van még valami amit a Bónuszról tudni kell?

szer. nov. 16, 2005 18:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Nem is veszek rá sajnos...

főleg azután, hogy a díjtáblázatuk szerint a csoporton belüli sms-ek nem számítanak bele az ingyenes sms-ekben.

Nem mintha fájna érte a fogam, csak a miheztartás végett.

(a postásoknak persze ingyen van az sms-is, csoporton belül, korlátlanul)

szer. nov. 16, 2005 16:51
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem is veszek rá sajnos...

szer. nov. 16, 2005 16:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vodaboy írta:
Sziasztok!

úgyhogy "ha saját elõfizetöi csoporton belül teszed akkor díjmentes" erre se vegyél mérget!

szer. nov. 16, 2005 16:12
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landor írta:
T68m írta:

félreértetted a kérdést, olvasd el még1x!

:shock: bocsi :roll:
Azért a tarifacsomagos kérdésem még mindig áll :idea: :wink:

500x30 az kapásból 15 rúgó, és ez másodperc alapon van számolva, úgyhogy nem.

szer. nov. 16, 2005 16:06
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vodaboy írta:
.gúnár. írta:
Ha már átirányítás: csoporton belül ingyenes, vagy hívásdíjas? Valaki nem tudja így kapásból?

ha saját előfizetöi csoporton belül teszed akkor díjmentes

Köszi.

szer. nov. 16, 2005 15:44
arany tag

Hozzászólás 
Jééé, havazik! :D Srácok! Van már valakinek valami fejleménye a Bonuszával kapcsolatban? Jóváírás megvolt már valakinek egyáltalán?

szer. nov. 16, 2005 15:27
ezüst tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Ha már átirányítás: csoporton belül ingyenes, vagy hívásdíjas? Valaki nem tudja így kapásból?

ha saját előfizetöi csoporton belül teszed akkor díjmentes

szer. nov. 16, 2005 15:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

szer. nov. 16, 2005 15:10
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 93  Következő