Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 20:14

Hozzászólás a témához  [ 4538 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 91  Következő
OFF topic 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Laci_L írta:
Lehet, hogy otthon van neki kerti törpe, szép festmény hattyúval, és naplementével, meg persze csipke a fotelon.

Degonooooosz :twisted: :lol: :wink:

Archon írta:
Úgy néz ki, a gyógyító netgolyó másban is mély nyomokat hagyott:
http://vicclap.hu/link/440/

Á, ő már egy gyógyult egyed :gigalol:

Üdv!

hétf. dec. 19, 2005 12:41
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
Más sztori. Ma a VH1 adón elkaptam egy top 10 Guns N Roses műsort. Nagyon megörültem, mert a GNR a kedvenc együttesem. A 3. helyezett a November Rain volt, szerintem nem nagyon kell bemutatni senkinek. Akik ismerik, azok tudják, hogy nem rövid zene, egészen pontosan 8:59 a hossza. A videoklip is ismerős szokott lenni az embereknek: esküvő, majd a friss feleség meghal. Ez utóbbi momentum az ominózus eső után van, hossza kb. 2 perc. A VH1-on ezt a részt LEVÁGTÁK! Sok helyen le szokták, valahol meg is értem (bár elfogadni nem tudom), a zene eléggé hosszú. De pont egy GNR-nek dedikált műsorrészben? Nem is bírtam magammal, írtam a VH1 Europe-nak. A levelem alább olvasható. Angolul írtam (lehet, hogy hemzseg a hibáktól, de szerintem érthető), viszont az angolul kevésbé tudók számára lefordítom magyarra is.

Hi there,

I would like to send a feedback according to the Top 10 Guns N Roses line-up which was shown today (19-12-2005) morning. I think it's unacceptable and ignominious, that in a GUNS N ROSES line-up you cut off the end of the third place song, November Rain. This is the defloration of the music. The original length of this song is 8 minutes and 59 seconds. Not less. If you show a line-up dedicated to this band, HOW DO YOU DARE cutting off the last two minutes? People watching this line-up watch it because they LIKE GNR. I wouldn't expect this attitude from such a great channel like VH1. This is the best video clip channel I've ever met, and a channel like VH1 shouldn't indulge in doing a shameful move like this. If you plan showing a Guns N Roses top 10 (or GNR day), you should pre-calculate with the original length of November Rain or Estranged. I hope you won't get two coffees from the makings of two minutes' of commercials. Shame yourself!

Best regards,
*** me *** from Hungary

Magyarul (bocs, ha kicsit magyartalan, nyersfordítás):

Üdv!

A ma reggel leadott Guns N Roses Top 10 műsorral kapcsolatban szeretnék visszajelzést küldeni. Úgy gondolom, hogy elfogadhatatlan és szégyenletes, hogy pont egy GUNS N ROSESRÓL szóló műsorban levágták a végét a harmadik helyezett zenének, a November Rainnek. Ez a zene meggyalázása. Ennek a zenének az eredeti hossza 8 perc és 59 másodperc. Nem kevesebb. Ha épp ennek a bandának dedikálnak egy műsort, HOGY MERIK levágni az utolsó két percét? Azok az emberek, akik ezt a műsort nézik, azért nézik, mert szeretik a GNR-t. Ezt a magatartást pont ettől a remek csatornától nem vártam volna. Ez a legjobb videóklipeket játszó adó, amivel valaha is találkoztam és egy VH1-hoz hasonló csatornának nem szabadna megengednie egy ilyen szégyenteljes cselekedetet. Ha a GNR-nek szánnak egy műsort (vagy egy GNR napot), akkor a November Rain és Estranged eredeti hosszával kellene már előre tervezniük. Remélem két kávét se tudnak majd venni a 2 perccel hosszabb reklám bevételeiből. Szégyelljék magukat!

Üdvözlettel:
*** én *** Magyarországról

Egy automatikust választ kaptam a levél elküldése után, miszerint nagyon sok levelet kapnak, ezért lehet, hogy nem tudnak gyorsan válaszolni, de minden levelet elolvasnak és KOMOLYAN VESZIK. Úgy legyen! Már a múltkor is levágták, de az valamilyen Top100 műsor volt, mondom jó, legyen. De pont itt...? Eléggé bepipultam. Bnőm szerint (aki többet szokta nézni/hallgatni az adót) mindig levágják a klip végét. Haljanak éhen. ]:-< Dester voltam.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dester hétf. dec. 19, 2005 12:42-kor.

hétf. dec. 19, 2005 12:40
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Archon írta:

:lol: :lol: :lol:

Ez szinte orvosi eset. :lol:

hétf. dec. 19, 2005 11:12
gyémánt tag

Hozzászólás 

:lol: :lol: :lol:

hétf. dec. 19, 2005 10:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Salvatore Salvataggio írta:
Jövök a 2-es metroval, egy brazil kinézetű nő telefonál:
-Gizi?
-Hány óra van?
-B.ssza meg, akkor ez a k.rva telefon rosszul jár!

Kultúra. Ott vagyunk Európában. Esetleg nem mindenki.
Tahó mindig volt, van, és lesz. Lehet, hogy otthon van neki kerti törpe, szép festmény hattyúval, és naplementével, meg persze csipke a fotelon.

hétf. dec. 19, 2005 10:27
Site Admin

Hozzászólás 
sutszi írta:
Tudjátok, nagyon király ez az IWIW. :D
Megtaláltam egy csomó régi évfolymtársam és ismerősöm. 8)

Ugyi ;)

vas. dec. 18, 2005 21:46
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jövök a 2-es metroval, egy brazil kinézetű nő telefonál:
-Gizi?
-Hány óra van?
-B.ssza meg, akkor ez a k.rva telefon rosszul jár!

vas. dec. 18, 2005 20:32
platina tag

Hozzászólás 
Mi tobbet (kb. 3-4x-et:), de az uj volt:)
Kb. 8 evig hasznaltuk/hasznaltam:)

vas. dec. 18, 2005 12:45
Moderátor

Hozzászólás 
NEUROFiRE írta:
Dester írta:
Az én SB16-osomon 3 CD port volt, ebből 1 megosztott, tehát összesen négyféle CD-ROM-ot lehetett rákötni (Sony, Mitsumi és Panasonic tuti volt)

A negyedik gondolom a Creative volt, aminek a bele Panasonic.

Most hogy mondod, nekem is így rémlik. Nagyon tuti kártya volt, szerencsém volt, hogy az apám a helyi rádióban dolgozott, amikor lepasszolták... Emlékszem, 10e Ft-ot fizettünk érte akkor 95 körül (ez nem halálpontos adat), de nagyon megérte.

vas. dec. 18, 2005 12:09
platina tag

Hozzászólás 
És akkor vlami olyan kellene, amiről tudok vezérelni egy Samsung Floppyt (3,5"), meg valami nemtom mi a márjája 5,25 Floppy, végülis a 3,5 a fontosabbb......

vas. dec. 18, 2005 8:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
No, lőn megvilágosodás :D
Épp eszembe jutott a mogyoró bontó (náluk általában kosárszámra van ilyen), de látom, másnak is :)

Üdv!

vas. dec. 18, 2005 0:48
platina tag

Hozzászólás 
BP-i vok csak nincs idöm elmenni :(

vas. dec. 18, 2005 0:01
platina tag

Hozzászólás 
http://apro.mogyoro.hu/portal/page.php? ... _id=746445

Szerintem keress valakit a kornyekeden, akinek vannak ilyen kacatjai (amug ynem csak bp-n van bolt, tessek jobban korulnezni az oldalon:)

szomb. dec. 17, 2005 23:59
platina tag

Hozzászólás 
Hííj a webcamon most jó sötét van, van kocsid ? megyün kés hozzuk a cuccokat :D :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :wink: :roll: :D

szomb. dec. 17, 2005 23:58
platina tag

Hozzászólás 
őőőő itt mennyi a posta költség ?

szomb. dec. 17, 2005 23:57
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem siman.

szomb. dec. 17, 2005 23:56
platina tag

Hozzászólás 
NEUROFiRE írta:
adamec22 írta:
PASSZOLOK !
Kb. akkora mint egy mai rendes winycsi, MAXTOR (traktor) majd kedd este ha gerrynél leszek akkor dobok pár képet !

Akkor ATA lesz az.
Itt nezz korul. Ha nem tudod, hogy pontosan melyik kartya kell neked, akkor mondd meg az eladoknak, hogy mit akarsz es segitenek:)

Na, itt nezelodtem csak igenm az a gond hogy nem tudom melyik kell :(
Szerinted, ha beviszem a winyót, és szépenkérem a bácsit hogy a vinyóhoz megfelelő vezérlőt adjon akkor ad ?

szomb. dec. 17, 2005 23:53
platina tag

Hozzászólás 
adamec22 írta:
PASSZOLOK !
Kb. akkora mint egy mai rendes winycsi, MAXTOR (traktor) majd kedd este ha gerrynél leszek akkor dobok pár képet !

Akkor ATA lesz az.
Itt nezz korul. Ha nem tudod, hogy pontosan melyik kartya kell neked, akkor mondd meg az eladoknak, hogy mit akarsz es segitenek:)

Idézet:
Nekem van még valami Vibra16-os asszem Soundbalster karim, de azon nincs egy darab vezérlő sem.

A ViBRA az pont egy herelt cucc:)

szomb. dec. 17, 2005 23:51
platina tag

Hozzászólás 
Nekem van még valami Vibra16-os asszem Soundbalster karim, de azon nincs egy darab vezérlő sem.

szomb. dec. 17, 2005 23:47
platina tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Az én SB16-osomon 3 CD port volt, ebből 1 megosztott, tehát összesen négyféle CD-ROM-ot lehetett rákötni (Sony, Mitsumi és Panasonic tuti volt)

A negyedik gondolom a Creative volt, aminek a bele Panasonic.

szomb. dec. 17, 2005 23:46
platina tag

Hozzászólás 
PASSZOLOK !

szomb. dec. 17, 2005 23:46
platina tag

Hozzászólás 
adamec22 írta:
Nekd nicns elado SCSI-d vagy mi a szösz az? na a neve nem lényeg, kezelje a 170MB-s vinyót, a 386oshoz azt kész

Milyen vinyo az? Amikor meg a 170megas cuccok mentek, akkor meg volt par fele szabvany (ATA, ESDI, SCSI, es talan meg RLL is volt akkor, legalabbis PC-kben).
Ha ATA (40 pines csati), akkor barmelyik bontoban kapsz szaz forintert vezerlokartyat, ha SCSI (50 pin), akkor kb. 1000-2000ft egy vezerlohartya, ha ESDI vagy RLL (34+20pin), akkor jo esellyel buktad a dolgot:)

szomb. dec. 17, 2005 23:45
Moderátor

Hozzászólás 
Az én SB16-osomon 3 CD port volt, ebből 1 megosztott, tehát összesen négyféle CD-ROM-ot lehetett rákötni (Sony, Mitsumi és Panasonic tuti volt). Ezekre nem lehetett vinyót kötni emlékeim szerint. De majd holnap megnézem az ágyam alatt búvó 386-ost, igaz már nem ilyen hangkártya van benne, viszont 500 MB-os vinyó rá van dugva és hasít rajta a Win95 ;)

szomb. dec. 17, 2005 23:44
platina tag

Hozzászólás 
Nekd nicns elado SCSI-d vagy mi a szösz az? na a neve nem lényeg, kezelje a 170MB-s vinyót, a 386oshoz azt kész

szomb. dec. 17, 2005 23:42
platina tag

Hozzászólás 
adamec22 írta:
NEUROFiRE írta:
adamec22 írta:
ŐŐŐŐŐ és a floppynak lácco valami port megy samsung floppyval is ???

Mondom az egy propietary Sony CDROM port.
(nem megy)

Degy egy fdd kábel méretű portra te hogy kényszeritesz egy CD-t ?????

A kulcsszo a 'propietary'.
Az 'oskorban', 1992-1995 kornyeken meg nem voltak ATA CD-k, hanem minden gyarto sajat kis protokollt es csatlakozot agyalt ki, es azt hasznalta.
A harom legelterjedtebb volt a Panasonic, a Mitsumi (ezek 40 pines csatlakozot hasznaltak), a Sony (34pin), es a Philips (26pin).

Minden CD-hez adtak egy kis vezerlokartyat (meg drivert), de anno nagy divat volt a hangkartyakra integralni a vezerloket (GUS MAX, Gravis/Synergy CD3, Creative SB16MultiCD, stb), nemelyikre csak egyik-masikat, nemelyikre az osszeset. Volt olyan kartya is, ami ezek mellett meg IDE CD-t is tudott kezelni (elsosorban '95 kornyeken voltak ilyenek, pl. a Turtle Beach Monte Carlo, ha jol emlekszem)

szomb. dec. 17, 2005 23:40
platina tag

Hozzászólás 
NEUROFiRE írta:
BTW itt van par Gravis kartyarol kep, bar erdekesnek tunik az a cucc, ami GUS ACE-nek hivnak, mert az szerintem nem ACE, de nem tudom mi lehet az:)

Itt az első kártyához hasonlit mert csak az zöld, de nem vagyok benne biztos hogy az olyan...de minden lehetséges...

szomb. dec. 17, 2005 23:37
platina tag

Hozzászólás 
Egyébként egy jo kis ATI mach32-es 2MB-s vga van benne :twisted:

szomb. dec. 17, 2005 23:35
platina tag

Hozzászólás 
NEUROFiRE írta:
adamec22 írta:

(nem megy)

Degy egy fdd kábel méretű portra te hogy kényszeritesz egy CD-t ?????

szomb. dec. 17, 2005 23:34
platina tag

Hozzászólás 
adamec22 írta:

(nem megy)
BTW itt van par Gravis kartyarol kep, bar erdekesnek tunik az a cucc, ami GUS ACE-nek hivnak, mert az szerintem nem ACE, de nem tudom mi lehet az:)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NEUROFiRE szomb. dec. 17, 2005 23:34-kor.

szomb. dec. 17, 2005 23:33
platina tag

Hozzászólás 

szomb. dec. 17, 2005 23:32
platina tag

Hozzászólás 
NEUROFiRE írta:
McLaca írta:
adamec22 írta:
No, McLaca, akkor van azon a gravison 2IDE-portnak lácco valami, meg egy FDD portnak lácco valami, akkor elvileg müxeni fog az egyiken a winchester ????? :D NAGYON ÖRÜLNÉK NEKI :D

Szerintem fog, de ez csak kipróbálás után fog kiderülni (Elképzelhető, hogy elsődleges meghajtóhoz nem jó, tehát bootolni onnan nem lehet, de ez már nagyon régi dolog )

Szerintem viszont nem fog:)

Egyreszt tudni kene, hogy pontosan mifele kartya az. A leirtak alapjan GUS MAX vagy Gravis/Synergy Ultrasound CD3 lehet, amiken NINCS ATA vezerlo.
A '2IDE-portnak lacco valami' kozul az egyikre Creative/Panasonic CD-ROM kotheto, a masikra Mitsumi, az 'FDD portnak lacco valami'-re pedig Sony (mellesleg oda is van irva, a GUS MAX-on tutira, a CD3-at meg hirtelen nem talalom:).
Mindharom port propietary protokollt es jelzeseket hasznal, ATA-val nem kompatibilis!

Az egyetlen Gravis kartya, amin biztosan vanik IDE port az az Ultrasound Extreme, de ilyet szerintem nem nagyon fogsz szerezni (en is evekig kerestem:)
Ja, meg par utangyartott cuccon is (pl. Altrasound:D meg volt valami francia cucc is) elofordulhat IDE port.

Na mjad ha oda kerül a sor akkor dobok fel rola egy képet :D
majd kedd este....esetleg, de nem biztos.

szomb. dec. 17, 2005 23:26
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
adamec22 írta:
No, McLaca, akkor van azon a gravison 2IDE-portnak lácco valami, meg egy FDD portnak lácco valami, akkor elvileg müxeni fog az egyiken a winchester ????? :D NAGYON ÖRÜLNÉK NEKI :D

Szerintem fog, de ez csak kipróbálás után fog kiderülni (Elképzelhető, hogy elsődleges meghajtóhoz nem jó, tehát bootolni onnan nem lehet, de ez már nagyon régi dolog )

Szerintem viszont nem fog:)

Egyreszt tudni kene, hogy pontosan mifele kartya az. A leirtak alapjan GUS MAX vagy Gravis/Synergy Ultrasound CD3 lehet, amiken NINCS ATA vezerlo.
A '2IDE-portnak lacco valami' kozul az egyikre Creative/Panasonic CD-ROM kotheto, a masikra Mitsumi, az 'FDD portnak lacco valami'-re pedig Sony (mellesleg oda is van irva, a GUS MAX-on tutira, a CD3-at meg hirtelen nem talalom:).
Mindharom port propietary protokollt es jelzeseket hasznal, ATA-val nem kompatibilis!

Az egyetlen Gravis kartya, amin biztosan vanik IDE port az az Ultrasound Extreme, de ilyet szerintem nem nagyon fogsz szerezni (en is evekig kerestem:)
Ja, meg par utangyartott cuccon is (pl. Altrasound:D meg volt valami francia cucc is) elofordulhat IDE port.

szomb. dec. 17, 2005 23:24
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Ki kell próbálni, elvileg bajt nem csinálhat, elvégre szabvány IDE vezérlő. Ha bootolni is akarsz róla, az nem biztos, hogy fog menni, illetve akinek a régi időkből van ezzel tapasztalata, az ossza meg, nekem csak emlékképeim vannak a dologról.

Üdv!

Na, majd akkor bootol a DOS 6.22el bootlemez :twisted: :wink:

szomb. dec. 17, 2005 23:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ki kell próbálni, elvileg bajt nem csinálhat, elvégre szabvány IDE vezérlő. Ha bootolni is akarsz róla, az nem biztos, hogy fog menni, illetve akinek a régi időkből van ezzel tapasztalata, az ossza meg, nekem csak emlékképeim vannak a dologról.

Üdv!

szomb. dec. 17, 2005 23:20
platina tag

Hozzászólás 
Én 60-nak számoltam :D

szomb. dec. 17, 2005 23:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
40 eressel :)

Üdv!

szomb. dec. 17, 2005 23:17
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Hú, de gyors vagy :)
Közben írtam még az előzőhöz.
Azzal a mérettel - ha valóban jó vinyóhoz is - el kell boldogulnia.

Üdv!

Na, de itt a baj hogy nem tuodm hogy jo e winyóhoz :( :oops: :roll:

szomb. dec. 17, 2005 23:15
platina tag

Hozzászólás 
és egyébként a sima "60eres" kábellel kössem oda ?

szomb. dec. 17, 2005 23:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hú, de gyors vagy :)
Közben írtam még az előzőhöz.
Azzal a mérettel - ha valóban jó vinyóhoz is - el kell boldogulnia.

Üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára McLaca szomb. dec. 17, 2005 23:14-kor.

szomb. dec. 17, 2005 23:14
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Szerintem fog, de ez csak kipróbálás után fog kiderülni :)
Mekkora vinyóról van szó egyébként?

Üdv!

170mb

szomb. dec. 17, 2005 23:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerintem fog, de ez csak kipróbálás után fog kiderülni :) (Elképzelhető, hogy elsődleges meghajtóhoz nem jó, tehát bootolni onnan nem lehet, de ez már nagyon régi dolog :D)
Mekkora vinyóról van szó egyébként?

Üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára McLaca szomb. dec. 17, 2005 23:12-kor.

szomb. dec. 17, 2005 23:11
platina tag

Hozzászólás 

szomb. dec. 17, 2005 22:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Ha megvan még a Miskolc-Szolnok közvetlen járat, akkor jobbik esetben 2,5 óra, rosszabbikban 4,5 óra vonatút :D - oda...

Azt nem tudom, hogy meg van-e még, régen volt olyan ami ment tovább Szegedre, a mozdonyt itt átrakták a menetirány szerinti irányba :) Cegléden kicsit tologálták ide-oda, aztán hozzákapcsolták a szegedi gyorshoz és máris folytathatta útját. :D
Délután ugyanezt eljátszották visszafele. :)
Idézet:
Mennyi volt, ha nem túl indiszkrét? (Nekünk 1,6m-esnek kell lennie, nagyobb nem fér az asztalra :))

3K

szomb. dec. 17, 2005 21:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Basszus, lemegyek Szolnokra fenyőért :)
Ha megvan még a Miskolc-Szolnok közvetlen járat, akkor jobbik esetben 2,5 óra, rosszabbikban 4,5 óra vonatút :D - oda...
Mennyi volt, ha nem túl indiszkrét? (Nekünk 1,6m-esnek kell lennie, nagyobb nem fér az asztalra :))

Üdv!

szomb. dec. 17, 2005 21:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én már múlt hétvégen beszereztem a fenyőfát, sikerült egy szép ~1,8 méteres ezüstfenyőt venni, elég jó áron. :)

szomb. dec. 17, 2005 20:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na, fenyőfát ne is említsen senki!
Egyszerűen agyrém az, ami nálunk megy...
Mindenki magyaráz, hogy már hetek óta kapható fenyő, meg itt ennyi, ott annyi az ilyen-olyan-amolyan fenyő. Gondoltuk, idén megoldjuk időben a favásárlást, de naivak voltunk.
Vagy nincs, vagy ami van, az csofi, vagy bitang drága, vagy kicsi. De leginkább nincs. 1 hét múlva karácsony. Ahhoz képest... Jövőre a szomszéd segedelmével az erdészeti vállalattal vágatunk, mert ma nagyon tele lett a tököm. A piaci árusok meg el vannak szállva. Nem képzelik, hogy adok 12 ezrest egy 2 méteres ezüstfenyőért??? (Amit mellesleg kb. 800Ft-ért vettek darabra. Szikkadjon rájuk!)

Üdv!

szomb. dec. 17, 2005 19:38
Site Admin

Hozzászólás 
Van egy fenyőfa a házunk előtt, ami az építkezés miatt alaposan fel lett csupaszítva pár éve. Na az nagy szélben az én ablakom magasságában már kb fél métert mozog, ilyenkor ki se merek nézni :D Egyszer kitörik, és viszi majd a teraszt... ]:-<

szomb. dec. 17, 2005 10:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Voltunk ma vásárolni a METRO-ban (is :)). Kaptunk számlát.
Eddig semmi érdekes.
De a számla utolsó oldala így nézett ki:
http://web.interware.hu/blpref/terminal/metroszla.jpg

Érdekes, de kedves gesztus, baromi nyűgös hangulatban voltam már este 7-kor, de ez megmosolyogtatott - igaz, csak itthon vettem észre :D
Egyébként helyesírási hiba van a pecsétben és az aláírásban is :P

Közben 25km/h-s állandó szél fúj nálunk 60km/h-s széllökésekkel. Elég durva, mert úgy lökdösi az ablakot mellettem (1 méterre ülök mellette, és igencsak nyikorog), hogy rendesen azt nézem, mikor szakad rám az egész :?

Üdv!

pén. dec. 16, 2005 23:46
arany tag

Hozzászólás 
Én is az elsők között regisztráltam annak idején, az iwiw-en de most szeptember óta, mióta megújult, nagyon beindult a dolog...

pén. dec. 16, 2005 20:39
Moderátor

Hozzászólás 
Sutszi: Te is tudod a nevem, meg tudsz találni !-D

A gépemhez: hála az égnek hatalmas szerencsém volt, már amennyire szerencséje lehet az embernek egy hardver elromlásában. Nem a procim, hanem az alaplapom adta meg magát (ASUS P4P8X), ami még garis. Hétfőn megy fel Pestre, aztán remélem mihamarabb meggyógyul az én "kicsikém" !-Đ

pén. dec. 16, 2005 19:15
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4538 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 91  Következő