Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 12:02

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Hartside:

2. ismeros a dolog!nekem ket hete 8 előfizetésemet tiltottak le: "a rendszer véletlen tiltotta le,de szives elnézésemet kérik"!
2. mult heten 80!!!!! kártyánkat tiltották le secc perc alatt, mondván tartozásunk van-holott nincs,csak a novemberi atutalasainkat "elfelejtették" rávezetni a számlánkra... :twisted: .
Ekőbbit 2 óra alatt, utobbit 6 óra alatt sikerult elintézni,hogy kapcsolják vissza. Mondanom sem kell,nem volt kellemes dolog,amikor 79 ember 1 embert hivogatott,s mindenki csak reklamált...!

szer. dec. 07, 2005 15:12
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Ma 51 percet várakoztatott a 1270. Már jól kezdődik. :)
Történt ugyanis, hogy reggel kaptam egy SMS-t, miszerint "a szolgáltatás kikapcsolva". Értitek, se előzetes figyelmeztetés, se semmi, csak élből kikapcsolták a 4 db előfizut.

Felhívtam őket, és a következő derült ki: bár igaz, hogy szeptember 17. óta már 3 (három) számlareklamációm van folyamatban náluk, és bár az is igaz, hogy mindhárom halasztó hatályú, azért én mégiscsak legyek szíves kifizetni az x ezer Forintnyi számlatartozást.
Mondom Artunak: akkor mégsem halasztó hatályúak a reklamációim?
Aszongya Artu (némiképp merülőfélben levő zsebteleppel):
-de igen...
Mondom:
-akkor mi a gond?
Artu:
-a három hónapra vetíthető átlagos forgalmat azért mégiscsak fizessem be.
Mondom:
-szó nem lehet róla. Először is, milyen alapon? Üssek a hasamra?
Artu:
-Nem konkrét összeget jelöltem meg (a reklamációmban), így nem tudnak mást tenni.
Mondom Artunak, de bizony, konkrét volt az összeg, amit vitattam, legalábbis az utolsó reklamációmban. A másik kettőben pedig ha lennének olyan kedvesek maguktól utánaszámolni, mert ugye ez mégsem az én dolgom lenne. Megadtam az algoritmust, talán menni fog, ügyesen. Viszont szept. 17. óta még a legelső reklamációmra sem kaptam választ... utoljára november 17-ig kérték szíves türelmemet levelükben...
Artu megoldása:
-Akkor fizessek be mondjuk 15 ezer forintot (ennek a számnak köze nincs egyik számlaösszeghez sem, megjegyzem)
Mondom: kizárt.
Erre ő: akkor fizessek be annyit, amennyit gondolok. (ROTFLOL)
Mire én: és akkor mi a garancia, hogy vissza lesznek kapcsolva az előfizetések?
Artu: ő rá a garancia, majd ő szól a behajtásiaknak, stb.
Én: jó, akkor mostantól komolytalan ez az egész, adok 10 percet visszakapcsolni az összes előfizetésemet.
Válasz: az nem fog menni, ezt a behajtási csoport intézi, blabla. Mondom, ez nem az én problémám. Kérem, hogy legyen visszakapcsolva 10 percen belül, ha nem megy, akkor már nem is kell visszakapcsolni egyiket sem.
Végül abban maradtunk, hogy nem megy a dolog, én megköszöntem szép udvariasan a közel 4 éves együtt muzsikálást, elköszöntem, és letettem.

Először arra gondoltam, hatósághoz fordulok, de jobb ötletem van: eladom a sztorit, mondjuk a Gálvölgyi Shownak, mert annyira ****, hogy már csak röhögni lehet az egészen.

szer. dec. 07, 2005 14:20
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz!
Küldöd azt a pdf-t?

szer. dec. 07, 2005 10:27
írásjog megvonva

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Egyre jobban kiábrándulok a vodából....

Nemcsak te vagy ezzel így. Ha nem bénánáznak még mindig 6 évvel az indulás után, már sokkal nagyobb lehetne a piaci részesedésük.

CineDOG írta:
Még mindig találkozom olyannal, hogy foglalt a hálózat... csak másodszorra tudok telefonálni.... nappal.

Dettó. Úgy tűnik, ezen a téren sincs fejlődés.

szer. dec. 07, 2005 10:15
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Még mindig találkozom olyannal, hogy foglalt a hálózat... csak másodszorra tudok telefonálni.... nappal.

szer. dec. 07, 2005 10:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egyre jobban kiábrándulok a vodából.... olyan jó lenne, ha összeomlana.

szer. dec. 07, 2005 10:02
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Micuir írta:
Újabban nagyon lassan válaszol a Voda az üszinek küldött levelekre! 5-7 napot kell rá várnom és olyan is volt már, hogy többször elküldtem, mire válaszoltak.

5-7 nap? Akkor az még nem is rossz. Nekem 3-4 hét után hajlandóak csak válaszolni. November 12. óta nincs válasz egyik e-mailemre + 3 hónapja (3 határidő módosító levél után) nagy a csend a kért Vitamax részletező ügyében is. Nagyon be van dugulva az egész.

szer. dec. 07, 2005 9:34
arany tag

Hozzászólás 
Újabban nagyon lassan válaszol a Voda az üszinek küldött levelekre! 5-7 napot kell rá várnom és olyan is volt már, hogy többször elküldtem, mire válaszoltak.

A Vodamailnál szerintem is jó lenne egy mident töröl gomb. Meg a régi webes felület, nem teljesen világos, miért kell állandóan belépegetnek a live!-be.

szer. dec. 07, 2005 8:13
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Köszi skynet! :wink:
Az ügyifogyisok meg azt mondták, hogy sajna a rendszerükben nem lehet egyszerre törölni. De az üszi tudja törölni. Üszi meg azt mondta, hogy ő nem nyúl bele a postafikoba, töröljem magam :?

Még az is megoldás lehet, hogy letöltöd a leveleket POP3-al valami levelezőprogrammal úgy, hogy rögtön törölje a letöltött leveleket a szerverről...

kedd dec. 06, 2005 15:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi skynet! :wink:
Az ügyifogyisok meg azt mondták, hogy sajna a rendszerükben nem lehet egyszerre törölni. De az üszi tudja törölni. Üszi meg azt mondta, hogy ő nem nyúl bele a postafikoba, töröljem magam :?

kedd dec. 06, 2005 13:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Engem az is idegesít a vodamailben, hogy nem lehet egyszerre törölni a mappák tartalmát. Először kitörlöm 10esével az inboxból, majd újra ezt eljátszom a kukával... Nekem ez a cím csak arra van, hogy ide továbbítom a leveleimet, az sms értesítő miatt. Szóval a levelek nem fontosak benne, de nem hiszem, hogy akkor melő lenne megoldani egy 'mindent töröl' linket :?

kedd dec. 06, 2005 11:50
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Tegnap du. kitöröltem az alternatív mail címeket és láss csodát, (egyelőre) nem jött több SPAM. A SPAM-ek főleg @axelero.hu, @invitel.hu, @cia.gov.com végű e-mail címek voltak. Ettől függetlenül továbbra is röhej, hogy nincs a vodánál SPAM szűrés. Pláne, hogy a Vitamaxosok fizetnek is azért, hogy kapják a sok szrt. :twisted:

kedd dec. 06, 2005 9:56
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
mz írta:
Az MMS után holnap lemondom a Vodafone Mailt is. Eddig jó volt, de kb. 1,5 hete elkezdtek rá jönni a SPAM-ek. Először napi 1-2 db, majd 4-5, tegnapelőtt 9, tegnap pedig már 12 db (!) érkezett. Mindez úgy, hogy a címet soha nem használtam, csak át voltak rá irányítva az e-mailek az SMS értesítés miatt.
Ha nem képesek a nyamvadt SPAM szűrést megoldani, amit már szinte a leggagyibb ingyenes levelezőrendszer is tud, akkor csesszék meg. :twisted:

Lassan már az SMS-t is le kell mondanod mert abban fogsz SPAM tartalmat kapni. A Voda szeret téged! :twisted:

kedd dec. 06, 2005 9:21
arany tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Én is tapasztalom, hogy ha vki csendesen beszél, akkor "akadozik" a hang. Ki-ki maradnak bizonyos részek.

Az is érdekes, mikor felhívod a 700-8378 (700-TEST) ingyenszámot...a tapasztalat nálam azt mutatta, hogy városon belül (lehet h a sűrűbben lakott helyen csak) sokszor a hangok eltűnnek, és csak sistergést hallani. Pl. Bp., Győr.
Ellentétben ha elmész egy kisebb faluba, és ott meghallgatod, a hiba a legritkább esetben jön csak elő, sistergésnek nincs, vagy alig van nyoma. (Más kérdés, hogy ha beszélek valakivel, akkor néha szakadozik)

kedd dec. 06, 2005 9:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Engem az zavar, hogy mindössze 4 db szűrési parancs adható meg az SMS-értesítéstiltáshoz.

hétf. dec. 05, 2005 21:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Az enyémet sem tudja senki, csak én és egy "szép" napon mégis beindult a SPAM áradat. Ma 8 óráig 7 db jött és sajnos napról-napra több, így most már tök használhatatlan az egész. :cry:

Nekem múlt héten volt egy csúcspont, azóta nem jön, csak a szokásos. :D

hétf. dec. 05, 2005 21:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Én is tapasztalom, hogy ha vki csendesen beszél, akkor "akadozik" a hang. Ki-ki maradnak bizonyos részek.

Nálam olyan szokott lenni, hogy ha bárkivel beszélek, akkor semmi gond, a hangminőség teljesen ok (swyop+sie s65). Akkor szokott néha szaggatni, amikor westikés havert hívok :?
Viszont amikor a vodás üszít hívom néha, akkor az 90%-ban halk. Néha zavaróan halk. De csak ha a 1270-et hívom. Amikor hívtak a búnusszal kapcsolatban másik számról, akkor nem volt ilyen gond. Biztos nem akarnak velem beszélgetni :D

hétf. dec. 05, 2005 21:17
Moderátor

Hozzászólás 
mz írta:
Az MMS után holnap lemondom a Vodafone Mailt is. Eddig jó volt, de kb. 1,5 hete elkezdtek rá jönni a SPAM-ek. Először napi 1-2 db, majd 4-5, tegnapelőtt 9, tegnap pedig már 12 db (!) érkezett. Mindez úgy, hogy a címet soha nem használtam, csak át voltak rá irányítva az e-mailek az SMS értesítés miatt.
Ha nem képesek a nyamvadt SPAM szűrést megoldani, amit már szinte a leggagyibb ingyenes levelezőrendszer is tud, akkor csesszék meg. :twisted:
Igen, nagyon érdekes, hogy SOHA nem használtam én sem a Vodamailt, némi túlzással még én magam sem tudtam a vodafonos mail-címemet.
Erre most olyan levelek találnak meg amelyeknél a címzett a >listening kukac vodafone pont hu<, >address kukac vodafone pont hu<, > x_mail-list kukac vodafone pont hu<.

Tehát teljesen nyilvánvaló, hogy a voda szándékosan (vagy trehányságból) hagyott kiskaput a spammereknek.

hétf. dec. 05, 2005 19:35
arany tag

Hozzászólás 
Big P. írta:
6x jött meg ugyanaz az mms....

Akkor úgy néz ki, hogy megint csak bebizonyosodott, hogy a Vodafone a rossz.
Én felhívtam őket, mert nekem múltkor 18-szor jött meg az MMS. Feljebb már leírtam ezeket. Csak én még gyanakodtam arra, hogy esetleg a P910i-mel van a gond. De hát beigazolódott, hogy nem.
--------------------------------------------------

Más...

Miért nem lehet menüből, mint más szolgáltatónál a Hangpostát ki/bekapcsolni. Nem is a ki/bekapcsolásra gondoltamtam. Azt akartam megcsinálni, hogy ha foglalt a telefonom akkor ne fusson a hívás a hangpostára.
Természetesen nem tudtam megcsinálni.
Felhívtam a 1270-et, és tájékoztattak, hogy beállították, 2 nap múlva aktiválva is lesz. Mi kell ehez 2 nap?
Most néztem meg, kikapcsolták az eglsz hangpostát. Nem sikerült megoldani nekik, hogy csak foglaltság esetén ne legyen hangposta.

hétf. dec. 05, 2005 13:15
arany tag

Hozzászólás 
Big P. írta:

Akkor úgy néz ki, hogy megint csak bebizonyosodott, hogy a Vodafone a rossz.
Én felhívtam őket, mert nekem múltkor 18-szor jött meg az MMS. Feljebb már leírtam ezeket. Csak én még gyanakodtam arra, hogy esetleg a P910i-mel van a gond. De hát beigazolódott, hogy nem.
--------------------------------------------------

Más...

Miért nem lehet menüből, mint más szolgáltatónál a Hangpostát ki/bekapcsolni. Nem is a ki/bekapcsolásra gondoltamtam. Azt akartam megcsinálni, hogy ha foglalt a telefonom akkor ne fusson a hívás a hangpostára.
Természetesen nem tudtam megcsinálni.
Felhívtam a 1270-et, és tájékoztattak, hogy beállították, 2 nap múlva aktiválva is lesz. Mi kell ehez 2 nap?

hétf. dec. 05, 2005 13:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerintem általános jelenség lesz, mert a freemailes címeimet az utóbbá napokban rengeteg szemét árasztja el. Jópár olyan címemet is, amit soha nem használtam sehol :). Az egy dolog, hogy a freemail egy spamszívó, de ennyi még sosem volt. Szerintem ez állhat a vodás dolog mögött is.

Üdv!

hétf. dec. 05, 2005 13:05
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Az enyémet sem tudja senki, csak én és egy "szép" napon mégis beindult a SPAM áradat. Ma 8 óráig 7 db jött és sajnos napról-napra több, így most már tök használhatatlan az egész. :cry:

hétf. dec. 05, 2005 8:41
Hozzászólás 
mz írta:
Mindenesetre arra azért kíváncsi lennék, hogy a fenébe jött hirtelen ez a spam áradat a címemre, holott 1,5 éve semmi gáz nem volt vele, egy spamet sem kaptam rá ez idő alatt.

Én egyetlenegyet sem kaptam, igaz, rajtam kívül senki sem tudja a címemet.

vas. dec. 04, 2005 21:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na ezeket a falfirkáló kis kötsögöket én is nagyon megrugdosnám... semmi sem jó nekik addig amíg valami szart rá nem fújtak/firkáltak.
Itt Kecskeméten szerintem kb 6pötsöt elég lenne agybafőbe verni, és sokáig nem lenne gond a falakkal, buszmegállókkal,stb...

vas. dec. 04, 2005 11:55
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Én minden spammelőnek eltördelném a pici kacsóját és ledugnám a torkán hogy megfulladjon.

Én nemcsak a spammelőkét, hanem az olyan magát okosnak tartó h*lye gyerekekét is, akik festékkel összefújják a villamost, metrót, aluljárókat, házakat, de ez más téma...

Mindenesetre arra azért kíváncsi lennék, hogy a fenébe jött hirtelen ez a spam áradat a címemre, holott 1,5 éve semmi gáz nem volt vele, egy spamet sem kaptam rá ez idő alatt.

vas. dec. 04, 2005 11:45
Hozzászólás 
Én minden spammelőnek eltördelném a pici kacsóját és ledugnám a torkán hogy megfulladjon.

vas. dec. 04, 2005 11:40
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz vas. dec. 04, 2005 11:40-kor.

vas. dec. 04, 2005 11:38
Hozzászólás 
Rozso írta:

Ez természetes. A dinamikakompresszornak és a zajzárnak a működéséhez egy bizonyos hangerő-szint szükséges hogy működjön. Valahol határt kell húzni. A telefon nem sugdolózásra való. :twisted:

vas. dec. 04, 2005 10:25
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. dec. 04, 2005 10:09
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Big P. írta:
Wagner ur írta:
Big P. írta:
Én ilyen torz hangot nem tapasztaltam,viszont,ha az egyik t-s cimbim hív,akkor el-eltűnik a hang....Érdekes,h csak nála.....

Ez egy érdekes dolog. Pannis vagyok. Gyakran beszélek egy haverral, akinek van vodkás és pannis száma is. A pannis tisztább, ez egyértelmü. Van azonban egy rokon, akivel akárhányszor dumálok, egy borzalom a hangminöség, és hasonlóan el-eltünik a hangja. Ezzel szemben bwoay-al folytatott beszélgetéseink (nekem) teljesen tiszták. (szintén vodkás)
Ez talán készülékfüggö. Nemtom.

Akkor szólok neki,h vegyen új telót :lol:

A darabos (el-eltünö) hangú srác (bocsásd meg Sam) egy Samu D500-at használ. :D Lecseréltessem vele én is? Bwoay épp egy Mocit talán. 8)

vas. dec. 04, 2005 9:36
arany tag

Hozzászólás 
Wagner ur írta:
Big P. írta:
Én ilyen torz hangot nem tapasztaltam,viszont,ha az egyik t-s cimbim hív,akkor el-eltűnik a hang....Érdekes,h csak nála.....

Ez egy érdekes dolog. Pannis vagyok. Gyakran beszélek egy haverral, akinek van vodkás és pannis száma is. A pannis tisztább, ez egyértelmü. Van azonban egy rokon, akivel akárhányszor dumálok, egy borzalom a hangminöség, és hasonlóan el-eltünik a hangja. Ezzel szemben bwoay-al folytatott beszélgetéseink (nekem) teljesen tiszták. (szintén vodkás)

Akkor szólok neki,h vegyen új telót :lol:

vas. dec. 04, 2005 8:55
arany tag

Hozzászólás 
Big P. írta:

vas. dec. 04, 2005 8:29
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Megjött a 9. :twisted:
Ezt követően lemondtam az MMS-t, úgyhogy csesszék meg! (Na, nem mintha eddig olyan sokat használtam volna...)
Inkább csinálnák meg normálisan a rendszert, minthogy szét spammeljék a számom ezekkel a szr Mobilhírnök reklám MMS-ekkel. Remélem, hogy az igen tisztelt "piros" szolgáltatónak az áfa és a pre-paid kártya egyenlegének lenyúlásából* származó bevételből telik majd a hiba kijavítására.

*egyenleg lenyúlás:
Amikor beszéd közben elérkezünk odáig, hogy már nincs annyi lóvé az egyenlegen, hogy a következő percért járó díjat levonja, így bontják a hívást, de a megmaradó töredék összegek eltűnnek és 0Ft lesz a kártya egyenlege.

Példa:
Cityről 80Ft-os egyenleggel felhívunk egy Pannonost a csúcsidős 48Ft-os percdíjjal. Ekkor 1:00-nál a rendszer bontja a vonalat, mivel a maradék 32Ft nem elegendő a következő perchez. Ez korrekt is lenne, csakhogy ez a 32Ft szépen eltűnik a süllyesztőben és pár másodperccel később már jön is az SMS, hogy egyenlege 0 Ft.
Csak az utolsó 2 ilyen esetet reklamáltam meg, mindkétszer jogosnak találták és utólag jóvá is írták az összegeket.

A kérdés:
Milyen jogon vonják le ezeket az összegeket, ha ezért cserében nem nyújtanak semmit?

Egy kis frissítés dec. 4-én 1:22-kor 8)
Jubilálok! Megjött (volna) a 10. MMS is, de mivel lemondtam az MMS-t, erről csak SMS értesítés jött. Tehát, az áradat folytatódik. Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha én küldtem volna MMS-t valakinek, akkor jelen állás szerint a kedves Vodafone 10-szer kiszámlázta volna, mint például a karácsonyi nagy forgalomban küldött SMS-eket?! (Amikor is bedugul az egész és egy SMS-t 5-ször kap meg az ember.)

szomb. dec. 03, 2005 12:42
arany tag

Hozzászólás 
azért az érdekelne hogy januártól milyen új díjcsomagot dob be a voda. lehet nem jön be de arra tippelek hogy amit nyer ezen azt majd máshol adja vissza. annak jobban örülnék ha pár forintos csökkentés helyett a tmob is bevezetne egy ütős előfizus csomagot. mert azzal nem sokra megyek ha majd enged esetleg valamit a relaxomból.

szomb. dec. 03, 2005 0:46
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Hoppá! Elkiabáltam, ebben a pillanatban megjött a (ha jól számolom) 8. is. :twisted:

szomb. dec. 03, 2005 0:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
A 25% áfás bruttó árat 4%-kal kell csökkenteni, hogy 20%-áfás bruttót kapjunk.

Üdv!

szomb. dec. 03, 2005 0:27
Moderátor

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Macika írta:
vizsla1 írta:
Akkor leírom, példával: eddig bruttó 31,25 Ft volt az SMS a RnR-oknál. Most 31,2 Ft lesz :D.
Na most ebben a példában hol a probléma?
Mert ha még 32 Ft lett volna és ezután lenne 31,94 Ft, akkor megérteném.

Az, hogy jelen pillanatban a nettó ár nem 26 Ft, hanem 25, ahogy @club is írta; benyelték az ÁFA-csökkentést. Azonban, hogy a végfelhasználó ne mondhassa azt, hogy számára áremelés történt, nevetséges mértékben lettek olcsóbbak a szolgáltatások.
Nem számoltam utána, így eléggé görénység. Reméljük megütik a bokájukat.

pén. dec. 02, 2005 23:20
írásjog megvonva

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
A szolgáltatások bruttó árai, a percdíjak többé-kevésbe 5-10-20 fillérrel, illetve 1-2 Ft-tal lettek olcsóbbak. Némely esetben hagyták csak jóvá az ÁFA-csökkentést.

...amíg valamelyik hatóság majd jól se*gbe nem fogja őket rúgni a T-vel együtt, amiért lenyelik az ÁFA csökkentésből adódó bevételt. Lehet, hogy ez most naiv dolog, de én reménykedem, hogy ez meg fog történni.

Más.
Nem jött az utóbbi pár órában újabb MMS, így talán végre vége a SPAM MMS áradatnak, amivel a 1270 "kényeztetett".

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. dec. 02, 2005 23:22-kor.

pén. dec. 02, 2005 23:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
vizsla1 írta:
Akkor leírom, példával: eddig bruttó 31,25 Ft volt az SMS a RnR-oknál. Most 31,2 Ft lesz :D.

Az, hogy jelen pillanatban a nettó ár nem 26 Ft, hanem 25, ahogy @club is írta; benyelték az ÁFA-csökkentést. Azonban, hogy a végfelhasználó ne mondhassa azt, hogy számára áremelés történt, nevetséges mértékben lettek olcsóbbak a szolgáltatások.

pén. dec. 02, 2005 20:27
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:

Azaz 25 Ft + ÁFA helyett 26 Ft + ÁFA lesz az SMS. Végül is ez csak 4% - azaz infláció - körüli áremelés.

pén. dec. 02, 2005 20:13
Moderátor

Hozzászólás 
vizsla1 írta:

pén. dec. 02, 2005 20:11
a fórum lelke

Hozzászólás 

pén. dec. 02, 2005 20:05
Moderátor

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Ki volt az a @@#&#@~ˇ^, aki úgy döntött, hogy fillérekkel csökkentsék az árakat, s ezáltal baromira áttekinthetetlen legyen az egész????
Azt hiszem, az állammal van bajod. :)

Ugyanis ha a 25%-os ÁFÁ-t tartalmazó brutto árat csökkentjük 5 százalékponttal, akkor szinte kizárható, hogy egész összeget kapjunk.

pén. dec. 02, 2005 20:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nu, kérem szépen.

Letölthető a január 1-jétől érvényes díjszabás.

A Messenger SMS-ek 6 Ft-ra emelkedtek.

A szolgáltatások bruttó árai, a percdíjak többé-kevésbe 5-10-20 fillérrel, illetve 1-2 Ft-tal lettek olcsóbbak. Némely esetben hagyták csak jóvá az ÁFA-csökkentést.

Felhívnám a figyelmet, hogy az előbbi nagylelkű kedvezmények 90%-ban a postpaidesekre vonatkoznak, s mindössze 10%-ban a feltöltősökre. Az tény, hogy egyetlen percdíj sem fog változni a prepaideseknél.

Gratulálok.

Ki volt az a @@#&#@~ˇ^, aki úgy döntött, hogy fillérekkel csökkentsék az árakat, s ezáltal baromira áttekinthetetlen legyen az egész????

Most már nem is töprengek azon, hogy a sürgősségi, ajánlott bónuszos levél a percdíjakra nézve elírás volt, vagy azt full komolyan gondolták.

pén. dec. 02, 2005 19:59
arany tag

Hozzászólás 

pén. dec. 02, 2005 19:39
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:
Hajnalban megjött a 6. MMS... :twisted:
Lemondom a francba.

Milyen MMS?

Csak azért kérdezem, hogy nekem volt olyan problémám, hogy egy MMS, megjött többször!

pén. dec. 02, 2005 18:13
Moderátor

Hozzászólás 
Látom az ügyintézés menete semmit nem változott. 60-90 perc, mire visszajeleznek a központból új előfizetés igénylése esetén. Szánalmas. Na meg ezzel a közüzemi számlával is nem tudom minek szenvednek.

pén. dec. 02, 2005 17:52
arany tag

Hozzászólás 

pén. dec. 02, 2005 16:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Magán MMS-eket is ennyiszer küldenek, valaki 13× kapta meg ismerőse üzenetét.
Ügyifogyi sem értette a dolgot.

Üdv!

pén. dec. 02, 2005 14:43
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Sovány vígasz.
Pár perccel ezelőtt jött meg a 7. :twisted:
Most már tényleg bekaphatják! Attól, hogy 100-szor elküldik nekem, még nem fogok többszát Ft-ot kiadni a szros Mobilhírnökükre. :twisted:

pén. dec. 02, 2005 14:32
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 152  Következő