|
Szerző |
Üzenet |
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
blueye írta: Szvsz a fogalmazás volt erős, erre célzott Odo. Így van! A T-Mobile lépése természetesen nekem sem tetszik.
|
kedd nov. 29, 2005 21:14 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Az egészet nem értem. Az én saját cégem (természetesen) mindig úgy ad árat, hogy x Ft + ÁFA, így természetesen "csökkeni" fognak a kiadott számláink. Miért nem tud így tenni a többi "cég" a fogyasztók felé. Mert így lehet burkoltan árat emelni. A számla végösszege nem "nő", így senki sem fog felháborodni, hasonló telefonálási szokások között hasonló számlákat fognak kapni. De ez ellen valóban nem lehet tenni, hisz' ez piacgazdaság.
|
kedd nov. 29, 2005 21:07 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
guni. írta: Az árkommandó elnevezés is egy kamu.
Így van, ezért volt a
|
kedd nov. 29, 2005 21:05 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Macika írta: Odo írta: Azért ez kicsit erős volt. Erős volt vagy nem volt erős, ismét az infláció feletti áremelés fog történni. Eddig sem a legolcsóbbak voltak, ezután is maradnak a legdrágábbak. Ennyi.
Szvsz a fogalmazás volt erős, erre célzott Odo.
|
kedd nov. 29, 2005 21:04 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Az árkommandó elnevezés is egy kamu. Piacgazdaság van, mégis milyen alapon szabnák meg bárkinek is, hogy mennyiért szolgáltasson?
Egyébként annak aki nem olvassa a kedvezményes vodafone tarifák topicot, annak írom, hogy a napokban kap/ott/ minden bónuszcsomagos egy levelet a vodától, a jövő évi díjszabásról, mely szerint a havi díjas szolgáltatások árai változatlanok /vagyis csökkennek/, a percdíjak pedig emelkednek /vagyis maradnak változatlanok/. Ez se sokkal kisebb szemétség, majd kiderül, hogy a többi csomagnál hogyan fog jelentkezni.
Guni
|
kedd nov. 29, 2005 20:41 |
|
|
Soockit
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 495 Tartózkodási hely: Budapest
|
vizsla1 írta: Megjelent a várva várt közlemény: http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... 051201.pdfAz ÁFA-csökkentés az alábbiak alapján nem fog érvényesülni:Idézet: A távközlési szolgáltatásokra vonatkozó általános forgalmi adó mértéke 25 %-ról 20%-ra változik, ezzel egyidejűleg a Díjszabásban feltüntetett egyes díjtételek nettó ára emelkedik. Magyarul, ha valami eddig bruttó 100 Ft-ba került, s annak a nettó ára megemelkedik - közben az ÁFA 25%-ról 20%-ra csöken - azt jelenti, hogy mindenki ugyanannyit fizet, mint eddig. Gratulálok, 2006-tól kinek lesz jobb vele a világ?
Pedig most mondták a TV-ben, hogy majd nézegetik, hogy hol érvényesül az ÁFA csökkenése. Na itt nem nagyon kell nézegetni.
Remélem a Vodafone, PGSM nem lesz ilyen és akkor esetleg nagyobb lesz a különbség az árak között és fejhez kap a T-Mobile. Vagy csak álmodok?
|
kedd nov. 29, 2005 20:41 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Odo írta: Azért ez kicsit erős volt. Erős volt vagy nem volt erős, ismét az infláció feletti áremelés fog történni.
Eddig sem a legolcsóbbak voltak, ezután is maradnak a legdrágábbak. Ennyi.
|
kedd nov. 29, 2005 20:15 |
|
|
.
ezüst tag
Csatlakozott: vas. nov. 13, 2005 18:58 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: ...
|
Ide írom, de mindegyik piszkos trükközős nagy kereskedőre, szolgáltatóra igaz a dolog, hogy náluk január 1. után sem fog kevebbe kerülni semmi.
Néhánynál hatalmas feliratokon olvasható, hogy náluk már most 20 % az ÁFA.
Bizisten bemegyek valamelyikhez és a vásárolt cucc számláján feltüntetett 25 % ÁFÁ-t erősen fogom sérelmezni. Jó tudom kár a gőzért....
|
kedd nov. 29, 2005 20:14 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Odo írta: Azért ez kicsit erős volt.
Pedig hihető
|
kedd nov. 29, 2005 20:08 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Azért ez kicsit erős volt.
|
kedd nov. 29, 2005 20:01 |
|
|
scorpeeon
arany tag
|
blueye írta: vizsla1 írta: Megjelent a várva várt közlemény: http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... 051201.pdfAz ÁFA-csökkentés az alábbiak alapján nem fog érvényesülni:Idézet: A távközlési szolgáltatásokra vonatkozó általános forgalmi adó mértéke 25 %-ról 20%-ra változik, ezzel egyidejűleg a Díjszabásban feltüntetett egyes díjtételek nettó ára emelkedik. Magyarul, ha valami eddig bruttó 100 Ft-ba került, s annak a nettó ára megemelkedik - közben az ÁFA 25%-ról 20%-ra csöken - azt jelenti, hogy mindenki ugyanannyit fizet, mint eddig. Gratulálok, 2006-tól kinek lesz jobb vele a világ? Nem tehetik meg. Elkapja őket az "árkommandó".
dehogy kapja el őket, ez a mai világ! hát nem gondolod, hogy a trémobil nem fizette le volna eddig is az "árkommandó"-t... ha itt nem lennének bundázások, az egész trémobilt már rég bezárták volna, hiszen aki tud gondolkozni egy kicsit az látja hogy az egész úgy ahogy van egy nagy ****! de erről a mai "átlag" baromember tudomást sem vesz, csak annyit mond hogy "hogy lett már megint ennyi a számla hogyha olyan olcsó percdíjakat hirdetnek?" de nem csinál semmit, fizeti tovább a brutál számlákat, megse nézi a többi szolgáltatót, mert ha mindenkinek olyan van és rózsaszín úgyis a világ akkor nem lehet rossz ugyebár. és ez a qrva nagy tévedés! és ezt használják ki a mocskok! rossz nézni hogy hogy basszák át az embereket... nem mintha sajnálnám őket, aki ilyen barom az nyugodtam szopja csak a cumót.
|
kedd nov. 29, 2005 19:58 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
vizsla1 írta: Megjelent a várva várt közlemény: http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... 051201.pdfAz ÁFA-csökkentés az alábbiak alapján nem fog érvényesülni:Idézet: A távközlési szolgáltatásokra vonatkozó általános forgalmi adó mértéke 25 %-ról 20%-ra változik, ezzel egyidejűleg a Díjszabásban feltüntetett egyes díjtételek nettó ára emelkedik. Magyarul, ha valami eddig bruttó 100 Ft-ba került, s annak a nettó ára megemelkedik - közben az ÁFA 25%-ról 20%-ra csöken - azt jelenti, hogy mindenki ugyanannyit fizet, mint eddig. Gratulálok, 2006-tól kinek lesz jobb vele a világ?
Nem tehetik meg.
Elkapja őket az "árkommandó".
|
kedd nov. 29, 2005 19:02 |
|
|
Vendég
|
Nos, ha a többiek nem csökkentik az árakat, akkor ugyebár legkésőbb holnapután nekik is ki kell tenni a közleményt. Mivel ha nem csökkennek a percdíjak, de az áfa igen, akkor árat emelnek, amit 30 nappal korábban közleményben közszemlére kell tenniük. A csökkentést viszont nem.
|
kedd nov. 29, 2005 18:25 |
|
|
No!Kia?
ezüst tag
|
A többi szolgáltatónál hogy megy ez az ÁFA csökkentés?
Van erről valami info? A T-Com az biztos csökkent, ma kiadtak róla egy sajtóközleményt.
Mindenesetre a csúcs, hogy árat emel a TM! Szerintem nem normálisak! Én nagyon örülök annak, hogy otthagytam őket, mert egyre szemetebb húzásaik vannak!
|
kedd nov. 29, 2005 17:34 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Megjelent a várva várt közlemény: http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... 051201.pdf
Az ÁFA-csökkentés az alábbiak alapján nem fog érvényesülni:
Idézet: A távközlési szolgáltatásokra vonatkozó általános forgalmi adó mértéke 25 %-ról 20%-ra változik, ezzel egyidejűleg a Díjszabásban feltüntetett egyes díjtételek nettó ára emelkedik.
Magyarul, ha valami eddig bruttó 100 Ft-ba került, s annak a nettó ára megemelkedik - közben az ÁFA 25%-ról 20%-ra csöken - azt jelenti, hogy mindenki ugyanannyit fizet, mint eddig.
Gratulálok, 2006-tól kinek lesz jobb vele a világ?
|
kedd nov. 29, 2005 17:16 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
simico írta: Egyéb kérdés?
Nincs. Úgy indul újra, hogy egyben resetel is.
|
hétf. nov. 28, 2005 8:40 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
VonBraun írta: Egy másik topicban egy másik szolgáltatóval kapcsolatban egy okoskodó ember olyan módon válaszolt a hasonló témában felrótt problémára, hogy "ugyan, mi köze annak a bizonyos szolgáltatónak az újraindítgatáshoz...stb?"
A reset meg az újraindulás (és a semmiből megjelenő wap profil) nem ugyanaz. Meg az sem mindegy, hogy az egyik sok embernél, a mási meg csak egy ...nál jelentkezik. Egyéb kérdés?
|
vas. nov. 27, 2005 21:47 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Azt árulja el Nekem valaki, hogy ezt a linket hogy lehet elérni?
Annak idején ezt elmentettem, de ha más gépről lépek be a webshopba, sehogy se jutok el ide.
Találtam most egy ilyen akciót, ahol ez olvasható: Domino-havidíjas átváltás akció 12 havi részletfizetéssel, de semmi sem jelenik meg. Magyarázat?
Ha a webshop főoldalán lévő jobb alsó ikonra klikkelek, amin a pre to post migráció van (gyk. "Váltson előfizetéses díjcsomagra"), ez az üzenet fogad:
Idézet: Hiba A feldolgozás során a következő hiba történt. Probléma rendelés feldolgozása közben: "SQLException"
|
vas. nov. 27, 2005 15:05 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Részlet a Webshop Általános Információk-ból:
"Domino-kártya, illetve Domino-kártya + Domino-készülék csomag vásárlását évente egyszer teheti meg."
Ezt most nem mondják komolyan, hogy évente csak 1 db Domino SIM vásárolható????
Ezt a költségcsökkentést...
De ha már a SIM-megvásárlásánál tartok, ott már csak a mindenki által ismert információ olvasható:
"egy vásárló egy évben csak egy Domino készülékes csomagot vásárolhat."
|
vas. nov. 27, 2005 14:35 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
VonBraun írta: az ún. legjobb is ezt teszi, mit várnánk egy diszkonttól? Helyesen: VonBraun írta: az ún. legjobb is ezt teszi, mit várnánk egy ún. diszkonttól?
Más: nagy kérés lenne, ha DOMINO-nál a havi díjas szolgáltatásoknál az egyenlegből történő levonás után küldenének egy SMS-t, amiben benne lenne, hogy pontosan melyik szolgáltatásért, mekkora összeget emeltek le, meddig lesz aktív, ha most lemondanám, s hogy mennyi lett a levonás utáni új egyenleg?
Picit szíven ütött, hogy 2 nap alatt 700 Ft-tal csökkent az egyenleg.
Tehát nem lenyúlásról van szó, hanem csak arról, hogy jobb lenne a világ a Westellel, ha tudnám, hogy végülis mikor mennyit vontak le, és mennyi lett utána az egyenleg, gondolva a mezei emberekre, akik nem hívogajták nap, mint nap a 1777-et, vagy lépnek be az Önkiszolgáló Online Ügyfélszolgálatra, de tudnak értelmezni egy SMS-t, amit a Szolgáltatójuk küldött.
|
szomb. nov. 26, 2005 20:27 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
vizsla1 írta: reaxol írta: Régen azért olyan nem volt, hogy a hálózat két napon keresztül folyamatosan újraindítgatta a telefont.... Régen nem nyúltak bele lezárt csomagokba... 1. Akkor nem csak Nálam van az, hogy egy 1 hónapos Domino SIM a 3310-est többször is újraindítja? 2. Az Eurofon díjcsomagokat mindig is módosították, még a Westel időszakban is. Nem követted eléggé nyomon .
Egy másik topicban egy másik szolgáltatóval kapcsolatban egy okoskodó ember olyan módon válaszolt a hasonló témában felrótt problémára, hogy "ugyan, mi köze annak a bizonyos szolgáltatónak az újraindítgatáshoz...stb?"
Hát kérem, itt igazolva látom magamat, az ún. legjobb is ezt teszi, mit várnánk egy diszkonttól?
Most vettem egy 990-es domino-kártyát, beszélni lehet róla, sms-t küldeni nem. Egyenleg van rajta, amit sms-re is lehet használni.
Bár még nem restetelt a telefonom a napokban...
|
szomb. nov. 26, 2005 20:14 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
reaxol írta: Régen azért olyan nem volt, hogy a hálózat két napon keresztül folyamatosan újraindítgatta a telefont.... Régen nem nyúltak bele lezárt csomagokba...
1. Akkor nem csak Nálam van az, hogy egy 1 hónapos Domino SIM a 3310-est többször is újraindítja?
2. Az Eurofon díjcsomagokat mindig is módosították, még a Westel időszakban is. Nem követted eléggé nyomon .
|
szomb. nov. 26, 2005 19:41 |
|
|
reaxol
arany tag
|
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy mióta átnevezték a Westelt T-re, nem az igazi, nem az ami régen volt, aztán mióta lelépett a Sugár tovább zuhant a szinvonal. És nagyon sokan vannak hasonló véleményen, mint én.
Régen azért olyan nem volt, hogy a hálózat két napon keresztül folyamatosan újraindítgatta a telefont, meg, hogy ha az ügyfélszolgálat igéretet tesz valamire azt nem csinálják meg, de olyan sem, hogy ha bemegyek egy személyes ügyfélszolgálatra és a Dominomat át akarom váltani MobilOtthonra akkkor 3 percig kell győzködnöm az emberkét, hogy ez márpedig lehetséges. Régen nem nyúltak bele lezárt csomagokba és régen nem szüntettek meg már lezárt szolgáltatásokat, ez valami újfajta divat náluk.
Meg régen olyan sem volt(és ezt ismerősömtől tudom),hogy ha jelentkezik hozzájuk egy állásra az ember, akkor az állásinterju nem arról szól, hogy egy vidéki miért akar BPn dolgozni és nem vágják a pofákat, és nem adnak neki ezért esélyt, stb,stb.
Ezért is mentem át a Vodához nemrég, semmivel sem jobbak, alig különbek, de legalább olcsóbbak, a TM meg lassan eléri a drága de legalább sz*r kategóriát... Én nagyon megutáltam őket.
|
szomb. nov. 26, 2005 17:29 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
pampika írta: Mobilio írta: bocs de szerintem értem. m-com egyenlegre töltötték a pénzt és szeretné ha telefonálásra használhatná. Igen,csak az a bökkenő,hogy faterja elvileg a domnio egyenlegét töltötte fel és valami hiba volt a mátrixban,így került az m-com egyenlegre.Tehát nem ő töltötte félre.
hát ez az amiben most nem látunk tisztán. ehhez látni kéne a bizonylatot legalább. ahogy nézem Te is úgy írtad hogy elvileg mert ezt már senki nem fogja tudni megítélni utólag. elmondás alapján ismerjük az esetet. egyébként szerintem sok automatán elég rosszul látható melyik gomb melyik címlethez vagy funkcióhoz tartozik nem csodálkozom ha valaki félrenyomja. ha pedig véletlenül félretöltötte a papája akkor is értem őt. mert gondolom soha nem vesz majd mozijegyet viszont szeretne beszélni. ezért is írtam hogy ha megígérték az áttöltést akkor ne húzzák.
|
szomb. nov. 26, 2005 17:11 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Mobilio írta: bocs de szerintem értem. m-com egyenlegre töltötték a pénzt és szeretné ha telefonálásra használhatná.
Igen,csak az a bökkenő,hogy faterja elvileg a domnio egyenlegét töltötte fel és valami hiba volt a mátrixban,így került az m-com egyenlegre.Tehát nem ő töltötte félre.
|
szomb. nov. 26, 2005 13:57 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
CineDOG írta: Nem olvastad el jól T68m hozzászólásait, ha ilyet írsz.... vagy csak nem érted????
bocs de szerintem értem. m-com egyenlegre töltötték a pénzt és szeretné ha telefonálásra használhatná. ezért kérték hogy tegyék át és ez nem történt meg. ha tévedek akkor szólj de úgy gondolom eről van szó. abban t68-nak teljesen igaza van hogy ha már megígérték hogy átteszik akkor ne húzzák.
|
szomb. nov. 26, 2005 11:07 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
nyuszy írta: ALIBABACSAJAMARHANAGY kolléga pár napi pihenőre kapott beutalót. A topicot kinyitom, az ominózus hsz-szel kapcsolatban inkább ne írjatok.
t68m, ha olvastad a hsz-t, akkor válaszolj légyszíves az érdemi részére (azaz hogy is volt ez pontosan?), de kérlek, személyeskedés nélkül!
azért megérteném ha t68 személyeskedne mert ilyen stílusban azért nem lehet senkivel beszélni. még akkor sem ha eltér a véleménye.
|
szomb. nov. 26, 2005 11:04 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Nem olvastad el jól T68m hozzászólásait, ha ilyet írsz.... vagy csak nem érted????
|
szomb. nov. 26, 2005 11:03 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
T68m írta: abacsaba kedvéért:
1. miből gondolod, hogy apám rontotta el? (én azért ezt korántsem látom bizonyítottnak, sőt!)
2. ha elrontotta, akkor hogy került a feltöltés mégis a tréhez? (tehát akkor mégsem rontotta el)
3. a 1230-on dolgozzanak csak szabály szerint, én is így gondolom. Azonban még azt is gondolom, ha már kitalálták, hogy legyen külön m-com és dominó egyenleg, akkor lehessen áttölteni. (Sőt, leginkább azt gondolom, hogy semmi szükség sincs egy kártyához két egyenlegre, ez csak egy újabb lehúzási próbálkozás a tré részéről)
4. végül azt várom el, hogy ha elismerték felelőségüket (vagy csak nagyvonalút akartak játszani) és megkötöttük a megállapodást, akkor tartsák magukat hozzá és igenis fizessék vissza a pénzt. (Megjegyzem, apámnak tökéletes lett volna, ha egyszerűen átteszik dominóegyenlegre és kész.)
egyszerű a válasz. papád a sima domino egyenleg helyett az m-com egyenlegre töltött. ez pedig nem mai dolog elég régóta így van. értem hogy ez most gond és szeretné visszakapni de a hibát nem mindig a szolgáltatókban kell keresni. bárki hibázhat. papád véletlenül rossz gombot nyomott. teljesen emberi dolog.
|
szomb. nov. 26, 2005 10:52 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
abacsaba kedvéért:
1. miből gondolod, hogy apám rontotta el? (én azért ezt korántsem látom bizonyítottnak, sőt!)
2. ha elrontotta, akkor hogy került a feltöltés mégis a tréhez? (tehát akkor mégsem rontotta el)
3. a 1230-on dolgozzanak csak szabály szerint, én is így gondolom. Azonban még azt is gondolom, ha már kitalálták, hogy legyen külön m-com és dominó egyenleg, akkor lehessen áttölteni. (Sőt, leginkább azt gondolom, hogy semmi szükség sincs egy kártyához két egyenlegre, ez csak egy újabb lehúzási próbálkozás a tré részéről)
4. végül azt várom el, hogy ha elismerték felelőségüket (vagy csak nagyvonalút akartak játszani) és megkötöttük a megállapodást, akkor tartsák magukat hozzá és igenis fizessék vissza a pénzt.
(Megjegyzem, apámnak tökéletes lett volna, ha egyszerűen átteszik dominóegyenlegre és kész.)
|
szomb. nov. 26, 2005 8:45 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
T68m írta: ha valaki lenne oly szíves elküldeni pü-ben, hogy mit is írt abacsaba! csak kíváncsiságból! köszi!
A Párhuzamos féle wapos fórumon megtalálod, mert ott nem érvényesül az utólagos szerkesztés.
WAP, vagy emulátor: http://www.parhuzamos.hu/forum.terminal.hu/
|
szomb. nov. 26, 2005 8:14 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
nyuszy írta: ALIBABACSAJAMARHANAGY kolléga pár napi pihenõre kapott beutalót. A topicot kinyitom, az ominózus hsz-szel kapcsolatban inkább ne írjatok.
t68m, ha olvastad a hsz-t, akkor válaszolj légyszíves az érdemi részére (azaz hogy is volt ez pontosan?), de kérlek, személyeskedés nélkül!
bocsi, mint tudjátok, én elsősorban kutyázni szoktam, nem itt lógni. Bár biztos van aki szerint ennyi is sok belőlem...
ha valaki lenne oly szíves elküldeni pü-ben, hogy mit is írt abacsaba! csak kíváncsiságból! köszi!
leírom bővebben az esetet:
apámnak van egy veszteles zsugája, amit még én vettem nagyon rég. Azt a kártyát egy piskóta alcatellel vettem, a zsuga pedig apámhoz került, mert neki kifejezetten az volt a kérése, hogy annál a szolgáltatónál legyen feltöltőkártyás előfizetése, amit otp-vel lehet tölteni. Ezt akkor még csak a vesztel tudta.
Azóta is rendszeresen otp automatából tölti, havi egyszer, mikor pénzt kap.
A vesztike kitalálta ezt az okos m-com (tököm) egyenleget és az az ominózus feltöltés oda keveredett. (hogy miért, arra csak a vesztike tudja a választ)
Apám hív, hogy feltöltötte a kártyáját, de pénz az nem lett rajta, pedig az SMS-t is megkapta.
Kis utánanézésel megállapítottam ezt a tököm f.ságot. Illetve egész pontosan a 1230 segítségével jöttem rá, persze. Még én sem tudtam, hogy hova lett a pénz, mikor ott a bizonylat, domino egyenlegnövekedés meg sehol.
Na, kérem őket, hogy akkor rakják át gyorsan az m-com-ról a a dominóra, mire ők: nem lehetséges. Még pontosabban 2500Ft-ot (annyival töltött szeptemberben) nem lehetséges, csak 5000Ft-ot. Azaz töltsön m-comra 2500Ft-ot, így 5000 lesz rajta, majd szórakozgasson az áttöltéssel. (ehhez mindenféle sms-eket kell küldözgetni, kódok kellenek, stb. nem részletezem, mert már attól is morcos lett, hogy még 2500Ft-ot töltsön fel azért, hogy használni tudja azt, amit egyszer már rátöltött)
Ezért, másnap bementem a vesztikéhez, ahol előadtam a problémámat, mire ők rendezést, visszautalást ígértek és ehhez kapcsolatos papírok is megszülettek.
Pénz azóta az ablakban, ezen nem tudok bővebben mit írni. Időnként benézek hozzájuk, mikor apám kérdezgeti, hogy mi a helyzet, de a tököm tele van velük, mert csak annyit tudnak mondani, hogy most már aztán tényleg, de izibe vissza fogjuk utalni, csak sajnos ez+az van.
|
szomb. nov. 26, 2005 7:36 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
ALIBABACSAJAMARHANAGY kolléga pár napi pihenőre kapott beutalót.
A topicot kinyitom, az ominózus hsz-szel kapcsolatban inkább ne írjatok.
|
pén. nov. 25, 2005 18:07 |
|
|
Vendég
|
Ajjaj! Itt valaki erősen a rövidebbet fogja húzni.
|
pén. nov. 25, 2005 18:04 |
|
|
.Nokia.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Budapest
|
ALIBABACSAJAMARHANAGY írta: T68m írta: hogy érdemi tré, ne csak egymás gyalázása legyen:
1. apám feltöltötte szeptemberben a dominó kártyáját, de a tököm egyenlegére tették a pénzt, a domino helyett. Kabbe 1#
2. felhívtuk a 1230-at, hogy tegyék át dominóra, nem lehetséges. Kabbe 2#
3. mivel én vagyok az előfizető, bementem, hogy utalják vissza, amibe beleegyeztek. Azóta, két hónap alatt se jött meg a pénz. kabbe 3#
+1. néha beugrok hozzájuk, azóta is folyamatban van...
Most adjak be fizetési meghagyást 2500forint miatt??? Törölve by nyuszy
Ez azért kemény....
|
pén. nov. 25, 2005 17:35 |
|
|
ALIBABACSAJAMARHANAGY
ezüst tag
|
T68m írta: hogy érdemi tré, ne csak egymás gyalázása legyen:
1. apám feltöltötte szeptemberben a dominó kártyáját, de a tököm egyenlegére tették a pénzt, a domino helyett. Kabbe 1#
3. mivel én vagyok az előfizető, bementem, hogy utalják vissza, amibe beleegyeztek. Azóta, két hónap alatt se jött meg a pénz. kabbe 3#
Most adjak be fizetési meghagyást 2500forint miatt???
Törölve by nyuszy
|
pén. nov. 25, 2005 17:29 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
T68m írta: Most adjak be fizetési meghagyást 2500forint miatt???
IGEN!
Hátha sikerrel jársz. De komolyan, ha a kistermelők megszorongathatták az ósent.
|
pén. nov. 25, 2005 15:31 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
hogy érdemi tré, ne csak egymás gyalázása legyen:
Most adjak be fizetési meghagyást 2500forint miatt???
|
pén. nov. 25, 2005 13:31 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Csakhogy visszatérjek a tárgyhoz. A Mátrix dolgot én is konstatálhatom. A 3G tesztelőknek is ilyen néven futott, de más percdíjakkal.
|
pén. nov. 25, 2005 5:09 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
OFF
Hát, ez kész. Most már tényleg biztos vagyok benne, hogy szánt szándékkal provokálsz. Jelentem, sikerült! Ha Neked ez okoz élvezetet, akkor örülök, hogy hozzájárulhattam a boldogságodhoz. Nagyon jól tudod, hogy a "nagybetűs kérdéssel" és az előtte leírtakkal mire gondoltam. De ha nem, csak hogy egyértelmű legyen:
Én írtam: "Nem. Ez NAGYON GÁZ, bármelyik szolgáltató is csinálja. És ezt nem csak mobilos viszonylatban értem."
Te írtad: "Tök jó.Ha a voda csinálja,akkor kötsög voda.Ha a t,akkor a bármelyik szolgáltató a kötsög."
Én írtam: "MIKOR ÍRTAM A VODA (vagy bármilyen más szolgáltató) KAUCIÓJÁVAL KAPCSOLATBAN BÁRMIT IS EGYÁLTALÁN? MIKOR?"
Akárhogyan is az ellenkezőjét gondolod rólam, annyira idióta még nem vagyok, hogy egy 4 hsz-el előtte lévő hozzászólásomra célozgatok, hogy ott van-e, vagy nincs. Azt kérdeztem, hogy MIKOR ÍRTAM ÉN ILYET: "a voda csinálja (a kaució kunyizást), akkor kötsög voda". Mert egyértelműen nekem lett címezve a dolog. Erre szeretnék választ kapni és NEM kitérő mellébeszélést! Meg nem azt, hogy rájöttem nincs igazam, ezért: "Erről nem kívánok vitát nyitni."
Ja, még valami: "neked milyen véleményed szokott lenni a piros szolgáltatóról." Ennek jelen esetben köze sincs a tárgyhoz. Vagy most jön az, hogy "Ugyan nem írtál ilyet, DE biztos ezt gondoltad!"?
ON
|
csüt. nov. 24, 2005 23:32 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Al Bundy írta: EMBER! Most már tényleg elég legyen! Mielőtt szánt szándékkal provokálni kezdesz, legalább nézz utána, hogy nem egy légből kapott dologgal teszed ezt. Csak olvass már egy picit vissza, vagy használd a keresőt! MIKOR ÍRTAM A VODA (vagy bármilyen más szolgáltató) KAUCIÓJÁVAL KAPCSOLATBAN BÁRMIT IS EGYÁLTALÁN? MIKOR?
A légből kapott dolgot nem egészen értem mondjuk,de a nagybetús kérdésedre a válasz ott van kb 4 hsz-szel feljebb:
Nem. Ez NAGYON GÁZ, bármelyik szolgáltató is csinálja. És ezt nem csak mobilos viszonylatban értem.
Amúgy nem tudom,mi ebben a provokálás amellett,hogy neked milyen véleményed szokott lenni a piros szolgáltatóról.De erről nem kívánok vitát nyitni,mert többet ér az írásjogom,mint értelmetlen dolgokról vitázni Peace.
|
csüt. nov. 24, 2005 22:58 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
pampika írta: Al Bundy írta: Nem. Ez NAGYON GÁZ, bármelyik szolgáltató is csinálja. Tök jó.Ha a voda csinálja,akkor kötsög voda.Ha a t,akkor a bármelyik szolgáltató a kötsög.
EMBER! Most már tényleg elég legyen! Mielőtt szánt szándékkal provokálni kezdesz, legalább nézz utána, hogy nem egy légből kapott dologgal teszed ezt.
Csak olvass már egy picit vissza, vagy használd a keresőt!
MIKOR ÍRTAM A VODA (vagy bármilyen más szolgáltató) KAUCIÓJÁVAL KAPCSOLATBAN BÁRMIT IS EGYÁLTALÁN? MIKOR?
|
csüt. nov. 24, 2005 22:40 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Al Bundy írta: Nem. Ez NAGYON GÁZ, bármelyik szolgáltató is csinálja.
Tök jó.Ha a voda csinálja,akkor kötsög voda.Ha a t,akkor a bármelyik szolgáltató a kötsög.
|
csüt. nov. 24, 2005 22:14 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
Macika írta: arnyekxxx írta: Szernénységem rászánta magát, hogy a 2000 eleje ota meglevö domino kártyáját átváltja havidijas elöfizura. Regisztrálás a domino központban, másnap csaj hiv, kérdez, igen akarom az elöfizut, nem nincs állando munkahelyem. Erre olyat szol, hogy akkor 40.000Ft kaucio. Az eddigi hüséges ügyfél üzeni a trémobilnak, hogy anyátok. Ilyenkor merre van vajon Mobilio, Al Bundy és a többiek? Csak a Voda a köcsög a kauciói miatt???
macika. képzeljed el nem néztem a fórumot. talán azért még nem te döntöd el mikor kell olvasnom akkor sem ha moderátor vagy. arról nem is beszélve hogy nem szokásom rendszeresen fikázni a vodát a kaució miatt (persze kilistázhatod az ilyen témájú fikázásaimat. érdekelne hányat találsz). amúgy sem szoktam naponta ócsárolni a vodát. szerintem ez a te rögeszméd lehet csak. volt kritikus észrevételem és volt elismerő is. azért mert te önkényesen cenzúráztál mikor nem volt igazad még nem kell ilyen primitív gyerekes módon visszavágnod. szállj le rólam.
|
csüt. nov. 24, 2005 21:03 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Macika írta: arnyekxxx írta: Szernénységem rászánta magát, hogy a 2000 eleje ota meglevö domino kártyáját átváltja havidijas elöfizura. Regisztrálás a domino központban, másnap csaj hiv, kérdez, igen akarom az elöfizut, nem nincs állando munkahelyem. Erre olyat szol, hogy akkor 40.000Ft kaucio. Az eddigi hüséges ügyfél üzeni a trémobilnak, hogy anyátok. Ilyenkor merre van vajon Mobilio, Al Bundy és a többiek? Csak a Voda a köcsög a kauciói miatt???
Nem. Ez NAGYON GÁZ, bármelyik szolgáltató is csinálja. És ezt nem csak mobilos viszonylatban értem.
|
csüt. nov. 24, 2005 19:04 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Mostmár értitek, miért nem szüntetik meg a fizetős hívószámkijelzést? Az tökéletesen fedezi az ilyen apró kis büntetéseket.
1 havi hívószámkijelzős bevételből egy könnyed mozdulattal befizetik ezt a 150 millát.
|
szer. nov. 23, 2005 21:22 |
|
|
arnyekxxx
gyémánt tag
|
Biztos jönni fognak, és meggyöznek, hogy igenis megéri "feltölteni" 40e-el a havidijas karit, ennyit ez a csodás minöség és életérzés amit a tré nyujt, simán megér, és legalább pár honapig nem kell havidijat fizetni, tök jo biznic...
|
szer. nov. 23, 2005 17:36 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
arnyekxxx írta: Szernénységem rászánta magát, hogy a 2000 eleje ota meglevö domino kártyáját átváltja havidijas elöfizura. Regisztrálás a domino központban, másnap csaj hiv, kérdez, igen akarom az elöfizut, nem nincs állando munkahelyem. Erre olyat szol, hogy akkor 40.000Ft kaucio. Az eddigi hüséges ügyfél üzeni a trémobilnak, hogy anyátok. Ilyenkor merre van vajon Mobilio, Al Bundy és a többiek?
Csak a Voda a köcsög a kauciói miatt???
|
szer. nov. 23, 2005 17:20 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
arnyekxxx írta: Szernénységem rászánta magát, hogy a 2000 eleje ota meglevö domino kártyáját átváltja havidijas elöfizura. Regisztrálás a domino központban, másnap csaj hiv, kérdez, igen akarom az elöfizut, nem nincs állando munkahelyem. Erre olyat szol, hogy akkor 40.000Ft kaucio. Az eddigi hüséges ügyfél üzeni a trémobilnak, hogy anyátok.
40 rugó? Az szép és még csak telót sem vennél.
|
szer. nov. 23, 2005 15:16 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 469 Tartózkodási hely: Budapest
|
Mobilio írta: tehát ha jól értem a tmob azért hülye mert az ismerősöd nem tudja a saját kódját és mert ahelyett hogy neked mutogatná a papírokat bement volna egy üzletbe és személyesen próbálja elintézni ha ennyire fontos.
Nem drága barátom. A T mobile azért hülye, mert kiküldi x kft-nek címezve a platinakártyáját, ám a platinakártyára y kft nevét írja rá. Ami azért fura mert mindkét kft ugyanazon illető tulajdonában van. Azonban míg x kft valóban előfizetője a T-mobilenak addig y-nak soha semmi köze nem volt ahhoz. És ez tudod felvet némi adatvédelmi kérdést...
Mindegy Kár volt ide beírnom ezt már rájöttem. Itt az egyszerűbb: "A k. anyjukat nemírtákjóvá a kedvezményemet" beszólások csócsálgatása történik ahogy látom "arany" szinten...
|
szer. nov. 23, 2005 15:14 |
|
|