Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 12:51

Hozzászólás a témához  [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 152  Következő
VODAFONEGYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Megjött a 4. Bónusz levelem. Egyúttal át is keresztelt a kedves M. A. nevű 1270-es ügyfélszolga. Ezek előtt nincs ott papíron, hogy az adott telefonszám kinek a nevén van?

Amikor azt hinném, hogy már semmivel sem tudnak meglepni, mindig kiderül az ellenkezője. :?

vas. dec. 18, 2005 9:22
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Múlt pénteken, tehát immár több mint egy hete megrendeltük sms-ben egy elég nagy cég két kártyájára a vodamailt, sms válasz tájékoztatott, hogy két munkanapon belül aktiválják, köszönik a türelmet. Mondanom sem kell, nem történt meg.
Igyekeztem érdeklődni a kiemelt ügyfélszolgálaton, ahol, mivel nem én vagyok a kapcsolattartó még arról sem adhattak felvilágosítást, hogy mi a helyzet a rendeléssel... Természetesen azóta sincs vodamail-ünk egyetlen kártyán sem. No mind1, majd ha lesz 2 percem megkérem a kapcsolattartót, hogy segítsen, de azért kellemetlen, és mindkettőnknek van más dolga is. :roll:

szomb. dec. 17, 2005 8:48
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mondd meg a Magadét!

Online kérdőív a voda honlapján. Állítólag értékes ajándékokat sorsolnak ki, csak sem a nyeremények, sem a részvételi feltételek nem olvashatóak a honlapon. A flashre kattintva egyből a kérdőív jön elő.

Ahogy kérték, csak őszintén!!! (Ami azt jelenti: az igazat, és nem az ok nélküli undort/imádatot.)

szomb. dec. 17, 2005 8:39
arany tag

Hozzászólás 
Az OFF-hoz: bizony árult a Voda olyan kÉszülÉkeket, amit csak egy adott SIM kártyával voltak használhatók. Ha jól emlÉkszem, 2000. húsvÉtjának tájÉkán volt olyan akció, h egy új elöfizetÉses teló vásárlása mellÉ adtak egy Siemens-et Vitamaxban ingyen, de csak a saját kártyájával lehetett használni.

pén. dec. 16, 2005 15:17
platina tag

Hozzászólás 
Megjött a legújabb "válasz" a számlapanaszomra. Átírtak egy dátumot, és újraküldték. Most éppen valahogy így fest:

"...tájékoztatjuk, hogy 2005. szept. 17-én kelt számlapanaszának kivizsgálása a vártnál több időt vesz igénybe. A kivizsgálás eredményéről...2006. január 17-ig értesítjük..."

No comment.

pén. dec. 16, 2005 15:10
Profil Privát üzenet küldése Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Tesómnak volt egy ilyen GA628-as telója. Valóban csak azzal az egyetlen Pannonos SIM-mel volt használható, másikkal nem. Még megvan a telefon, de már hiányzik az egyik gombja. 8)

pén. dec. 16, 2005 10:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
Panninak volt 1997 végén olyan akciója (nekem ez volt az első telefonom), hogy "bérelni" lehetett a készüléket, és csak a hozzá adott kártyával működött ...

Pont ezt akartam én is beírni :), tegnap éjjel jutott eszembe. Bár én másmilyen telóra is emlékszem, valamilyen Nokiát is lehetett így bérelni (talán 2110?).

pén. dec. 16, 2005 10:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
SXS írta:
Hello!

Vodafonos kérdésem lenne. Azt meg lehet csinálni hogy egy Vodafonos telefon csak egy konkrét SIM kártyával működjön? Tehát Vodafone függő a telefon de a Vodafone SIM kártyák közül is csak EGY konkrét kártyával működik?

Köszönöm!
Azt nem tudom hogy a ma forgalomban levő készülékekkel lehet-e ilyet csinálni, de az biztos, hogy pl. az Eri GA628-cal lehetett. Panninak volt 1997 végén olyan akciója (nekem ez volt az első telefonom), hogy "bérelni" lehetett a készüléket, és csak a hozzá adott kártyával működött (próbáltam is más sim-mel, valóban nem ment). Amikor a hűség lejárt, akkor ezt a korlátozást meg lehetett szüntettetni, és akkor már minden pannonos kártyával ment (de még mindig csak pannonossal).

csüt. dec. 15, 2005 21:48
Moderátor

Hozzászólás 
SXS írta:
skynet írta:
SXS írta:
A kérdést én úgy értettem hogy a szolgáltató tehát a Vodafone Rt. olyan telefont ad el nekem rendkívül kedvező áron amit csak egy konkrét sim kártyával tudok használni. Tehát a szolgáltató kódolja le úgy a telefont hogy csak egy sim kártyával tudjam használni nem pedig én állítgatom a készüléket.

miért kérdezel olyat, amire tudod a választ?

természetesen NEM ad el ilyet a szolgáltató. csak annyit érne el vele, hogy sz.rér-h.gyér venne a paraszt telefont, aztán rögtön vinné "kisütni". szerintem egyébként a 70 ft elég kedvező ár egy telefonért, te mennyiért szeretnél?

Hát bocsánat hogy kérdezni mertem.

Azért kérdeztem mert a munkahelyen lenne rá lehetőség hogy 10000 forintért kapjak új vodafone függő 6230i telefont. De a cég hangsúlyozta hogy ezt a telefont csak a meglévő vodafone sim kártyámmal használhatom. Tehát ha pl. odaadnám a telefont egy rokonnak aki szintén vodafone sim kártyát tenne bele azzal nem fog működni. Csak és kizárólag az én jelenlegi kártyámmal működne.

A telefont persze nem az utca emberének kínálják hanem csak céges előfizetőknek akik régóta "hűséges" partnerek és ők adhatják a dolgozóiknak. Tehát a paraszt nem vinné kisütni mert a paraszt nem kap ilyen telefont mert az akció nem nyílvános és nem rendszeres.

70 forintos telefonvásárlás esetén ha jól tudom 2 év előfizetést kell vállalni. Ebben az esetben viszont az a lényeg hogy adnék 10000 forintot és kapnék érte egy új 6230i készüléket. Csak telefont tehát új előfizetést vagy hűségakármit nem kell aláírni. Új számot és új kártyát sem kapok hanem a meglévővel használhatnám. És csak ezzel. Ez volt nekem gyanús. Hogy tudják ezt megoldani technikailag.

Na de még egyszer bocsánat hogy kérdezni mertem. Többet nem fog előfordulni.
Megint kezded elrontani, mint az előző nickeddel.

Nincs szükség erre az érzékenykedésre, hímneműek vagyunk, a feminin vonásokat kéretik a fórumon kívül hagyni. Köszönet érte.

Az amit leírsz (hogy csak a Te kártyáddal) az hülyeség, csak ezt mondják, hogy eszedbe ne jusson a családot ellátni olcsó telefonnal. Akik hozzád hasonlóan zöldek a témában, azokkal könnyű elhitetni.
Mondjuk ha 10 rugóért kapnék egy 60ezres telót, akkor lehet, hogy én is vállalnám, hogy csak azzal az egyetlen SIM-mel használjam, annak ellenére, hogy tudom, hogy kamu az egész.

Amit még tudni kell, hogy a szolgáltató látja, tudja, milyen kártya van a telóban, ha be van kapcsolva és hálózaton van a készülék. Tehát - amennyiben a céged kéri - akár le is tudják tiltani központilag, ha nem az adott számú kártyával használják. Viszont nekik hótt mindegy, milyen 70-es kártya van benne. Amennyiben nem az ultrakedvezményes, az még jobb is számukra, mert többet csengetnek nekik, ha hívást indítanak róla.

Hogy miért rossz a nyomvonalad, amin gondolkozol? A szolgáltató nem a Te kezedbe fogja nyomni a készüléket. Hanem valakinek, aki a cégnél felelős az egészért. Mivel aligha hiszem, hogy le kellene adnod a kártyát, amivel használni fogod.
A hívószám bemondása önmagában nem elegendő.
Tehát mi alapján, mi módon zárnák hozzá a készüléket a kártyához?

Ugyanakkor VAN olyan lehetőség, hogy időzíteni a telefonzárat, és az első belerakott SIM-re rázár a teló.
Azonban ezt a Voda nem aktiválhatja hivatalosan saját maga, CSAK és kizárólag a Nokia gyárban tehetik meg, előzetes megrendelés alapján.

csüt. dec. 15, 2005 20:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Régen volt valami ilyesfajta "akció" a vodánál, nem? Talán Siemens C25-tel. Meg az egyik clamshell Philips telónál, amit kezdetben csak hipermarketben lehetett kapni.

csüt. dec. 15, 2005 20:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
SXS írta:
De a cég hangsúlyozta hogy ezt a telefont csak a meglévő vodafone sim kártyámmal használhatom. ... Csak és kizárólag az én jelenlegi kártyámmal működne.

Szerintem ez csak ijesztgetés. Pont azért, hogy ne rokonnak, havernak add a telefont, hanem te használd. Meglepődnék, ha tényleg kártyához lenne zárva a készülék.

csüt. dec. 15, 2005 20:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ja, és SXS!
Ha az elején leírod a részleteket, akkor nem olyan válaszokat kaptál volna, amilyet.

csüt. dec. 15, 2005 18:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Biztonsági kóddal lehet megoldani, de ahhoz már benne kell legyen a kártyád, és akkor ütik be.

csüt. dec. 15, 2005 18:04
ezüst tag

Hozzászólás 
skynet írta:
SXS írta:
A kérdést én úgy értettem hogy a szolgáltató tehát a Vodafone Rt. olyan telefont ad el nekem rendkívül kedvező áron amit csak egy konkrét sim kártyával tudok használni. Tehát a szolgáltató kódolja le úgy a telefont hogy csak egy sim kártyával tudjam használni nem pedig én állítgatom a készüléket.

miért kérdezel olyat, amire tudod a választ?

természetesen NEM ad el ilyet a szolgáltató. csak annyit érne el vele, hogy sz.rér-h.gyér venne a paraszt telefont, aztán rögtön vinné "kisütni". szerintem egyébként a 70 ft elég kedvező ár egy telefonért, te mennyiért szeretnél?

Hát bocsánat hogy kérdezni mertem.

Azért kérdeztem mert a munkahelyen lenne rá lehetőség hogy 10000 forintért kapjak új vodafone függő 6230i telefont. De a cég hangsúlyozta hogy ezt a telefont csak a meglévő vodafone sim kártyámmal használhatom. Tehát ha pl. odaadnám a telefont egy rokonnak aki szintén vodafone sim kártyát tenne bele azzal nem fog működni. Csak és kizárólag az én jelenlegi kártyámmal működne.

A telefont persze nem az utca emberének kínálják hanem csak céges előfizetőknek akik régóta "hűséges" partnerek és ők adhatják a dolgozóiknak. Tehát a paraszt nem vinné kisütni mert a paraszt nem kap ilyen telefont mert az akció nem nyílvános és nem rendszeres.

70 forintos telefonvásárlás esetén ha jól tudom 2 év előfizetést kell vállalni. Ebben az esetben viszont az a lényeg hogy adnék 10000 forintot és kapnék érte egy új 6230i készüléket. Csak telefont tehát új előfizetést vagy hűségakármit nem kell aláírni. Új számot és új kártyát sem kapok hanem a meglévővel használhatnám. És csak ezzel. Ez volt nekem gyanús. Hogy tudják ezt megoldani technikailag.

Na de még egyszer bocsánat hogy kérdezni mertem. Többet nem fog előfordulni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SXS csüt. dec. 15, 2005 18:05-kor.

csüt. dec. 15, 2005 18:02
a fórum lelke

Hozzászólás Re: off topic - kártyabiztonság
benhur írta:
OFF
Ha már a telefonbiztonság szóba került, valaki árulja el azt is, hogy elegendő biztonságban van-e a sim-kártyám, ha pin kóddal védem a rajta lévő adatokat?
Egy ismerős szerint a sim-kártyáról a profik bármilyen adatot le tudnak olvasni, ha védi a kártyát a pin kód akkor is. Igaz lehet ez? Elég lenne egy olcsó adatkábel? Mert akkor valóban bárki le tudna olvasni bármit.
ON

Én még nem hallottam róla, hogy PIN kóddal védett simet feltörtek volna.
De okoskodó ismerősről, meg haverról már nagyon sokat hallottam.

csüt. dec. 15, 2005 17:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
elvileg a telefonbiztonsági kód erre való. ha bekapcsolod, akkor ha kártyát cserélsz (vodafonosra vagy sem, az lényegtelen), kódot kér. legalábbis nokiáknál így van.

egyrészt, másrészt pedig van ilyen a tellokok között is.

csüt. dec. 15, 2005 17:54
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 

csüt. dec. 15, 2005 17:33
ezüst tag

Hozzászólás off topic - kártyabiztonság
OFF
Ha már a telefonbiztonság szóba került, valaki árulja el azt is, hogy elegendő biztonságban van-e a sim-kártyám, ha pin kóddal védem a rajta lévő adatokat?
Egy ismerős szerint a sim-kártyáról a profik bármilyen adatot le tudnak olvasni, ha védi a kártyát a pin kód akkor is. Igaz lehet ez? Elég lenne egy olcsó adatkábel? Mert akkor valóban bárki le tudna olvasni bármit.
ON

csüt. dec. 15, 2005 16:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello!

Vodafonos kérdésem lenne. Azt meg lehet csinálni hogy egy Vodafonos telefon csak egy konkrét SIM kártyával működjön? Tehát Vodafone függő a telefon de a Vodafone SIM kártyák közül is csak EGY konkrét kártyával működik?

Köszönöm!

csüt. dec. 15, 2005 16:08
írásjog megvonva

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Engem is már csak a kormi tart náluk, de ha lenne tmobilos vagy pannis ilyen kártyára lehetőségem, mennék is a fenébe...

Engem is, de csak azért, mert még van 6 hónap a hűségből, különben már felmondtam volna a francba. Kiszámoltam, hogy még a Bónusszal is jobban kijönnék a sok hálón belüli hívás miatt, úgyhogy az év utolsó napjaiban lehet, hogy benevezem rá a családot (főleg a csoporton belüli ingyenduma lehetősége miatt), de szigorúan hűség nélkül.

csüt. dec. 15, 2005 10:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Engem is már csak a kormi tart náluk, ...

Dettó. Bár engem egyelőre csak a számlák kiállításának összevisszasága idegesít. A nyár elejéig lehetett tudni, hogy 25-én zárnak. 1-2-án a 1751/2 megmondta, hogy mennyi az annyi. És 8-ig utaltam. Most meg: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

csüt. dec. 15, 2005 10:32
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
BNM írta:
CineDOG írta:
Ez a Vodafone... nem is csodálkozok... akkor csodálkoznák, ha valami úgy menne, ahogy kell, ahogy illik, stb...
Egyre kakább az egész...

Tényleg egyre trágyább a Vodafone! :evil:
Így nem is náluk kötöm az üzleti előfizetéseim.

Engem is már csak a kormi tart náluk, de ha lenne tmobilos vagy pannis ilyen kártyára lehetőségem, mennék is a fenébe (kifizetném a lelépési díjat), ugyanis az anyósom és a feleségem alig tudnak egymással beszélgetni, mert még lakótelepen is kaka a térerő a lakásban...

Én csak a R'n'R pluszot tartogatom...
Ha megszűntetik akkor pááá.

csüt. dec. 15, 2005 10:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
BNM írta:
CineDOG írta:
Ez a Vodafone... nem is csodálkozok... akkor csodálkoznák, ha valami úgy menne, ahogy kell, ahogy illik, stb...
Egyre kakább az egész...

Engem is már csak a kormi tart náluk, de ha lenne tmobilos vagy pannis ilyen kártyára lehetőségem, mennék is a fenébe (kifizetném a lelépési díjat), ugyanis az anyósom és a feleségem alig tudnak egymással beszélgetni, mert még lakótelepen is kaka a térerő a lakásban...

csüt. dec. 15, 2005 10:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bungee írta:
joc_ írta:
CineDOG írta:
...csodálkoznák...
-nék. (Bocs, de hasogassa a fülemet. Még a monitoron át is.)

Ja mondjuk ez egy kicsit durvára sikeredett :shock: :lol:

Oká!

csüt. dec. 15, 2005 10:20
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Egyre kakább az egész...

csüt. dec. 15, 2005 10:13
arany tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
CineDOG írta:
...csodálkoznák...

Ja mondjuk ez egy kicsit durvára sikeredett :shock: :lol:

csüt. dec. 15, 2005 2:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
...csodálkoznák...

szer. dec. 14, 2005 23:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egyre kakább az egész...

szer. dec. 14, 2005 20:19
ezüst tag

Hozzászólás 
A vodafone-non nem kell keresni a fogásokat, adja magától.

2005. 12. 12.-én vettem egy SHARP GX-17-et, de már ma december 14.-én, visszavittem, pedig még csak töltőn volt.

A PDA-ról -Palm 505- próbáltam tárcsázni, ami sikerült is. A gond csak az volt, hogy a sikeres hívás után a telefon lefagyott és hívni már nem lehetett vele senkit, sehogyan.

A megoldás: kikapcs, bekapcs.

A Vodafone veszprémi kirendeltség vezetője, a problémát emberileg megérti, de nem tesz semmi érdemlegeset, cserélni nem tudja (nem akarja) a telót, sem más típusra nem válthatok, elküldi szakvélemény bekérésre (mert ök semmit nem tudnak helyben megállapítani, annak ellenére, hogy a hibát elöttük is tudtam gond nélkül reprodukálni! HiHiHi).

Ez a vodafone kíváló marketingje, vigyed a dobozt (új telót), aztán fuss a pénzedért.

Eladnak gyári hibás telót, és a fenyőfa alá tedd a szerviz átvételi elismervényét, biztos örül majd az ember gyereke !!!!!!

Az ügyintézés még a rendszerváltás elötti stílusjegyeket mutat.
Szerencsére a szervízes srác az emberségesség jegyeit mutatta, inkább segít a probléma megoldásában, mint a főnöke.

Mint kiderült, nem hivatalosan, azért nem cserélik a 48 órája vásárolt telót, mert:
1: víz lehet a belsejében?????
2: biztos megpróbáltam kikódolni!!!!!!!

Szóval, helyből bűnöző vagyok, ártatlanság vélelme nuku!!!!!!!!!

Ez azért furcsa, mert amikor vásároltuk a kicsikét, az eladó - veszprémi HIVATALOS regionális vodafone márkaképviselet, nehogy gáz legyen!! - azt mondta, hogy 72. órán belül minden gond nélkül visszavihetjük,ha rossz, rögtön cserélik!!!!

Ezért javaslom, hogy a vodafone-t mindenki kritikával kezelje, amit mondanak, csak reklám, de nem tartják be.

Így mint az eset is motatja, tenni semmit nem kell a fikázás érdekében, ad a vodafone alapot csöstől.

Hozzáteszm, van egy számlázási probléma bejelentésem, még még 2005. júliusa ót. A levelekt kapom rendszeresen, hogy még nem sikerült kivizsgálni, de 30 nap múlva biztosan. Hát nem röhej.!!!!!!!!

szer. dec. 14, 2005 20:11
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Na, legalább valaki kap értesítő SMS-t a forgalomról. Én a nagy rendszerfejlesztés kezdete (június) óta egy darab olyan SMS-t nem kaptam, ami arról szólt volna, hogy a WAP forgalmam x MB.

szer. dec. 14, 2005 15:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
De legalább a 2. és 3. sms logikus :)

szer. dec. 14, 2005 13:19
arany tag

Hozzászólás 
ezt figyeljetek:

wapolok......egyszer csak sms,,,,majd megint,,,majd megint szoval 5 mp en belul 3db.

lemegyek alfaba elolvasom.

1.ugyfelszolgalat: az on gprs forg meghaladta 1024kb-ot...totorottoroooo..(ez ugye oke)

felve megnezem a 2ikat

2.ugyfelszolgalat:Tisztelt ugyfelunk!
Az egyenleg levonasa aVFH market level szolgaltatas kapcsan sikertelen volt, a szolgaltatast kikapcsoljuk.
Vodafone

csak tudnam mi a f.x az a VFH market level,,,,sosem rendeltem meg.......lehet honapok ota vonogattak????

na ezek utan a 3 ikat alig mertem megnezni:

3. ugyfelszoli,,,,tisztelt ugyf....
AVFH market level szolgaltatas elofizetesen nincs bekapcsolva ,igy nem tudjuk kikapcsolni. vodafone..

Bazzzzzzzzzze ezek tiszta hulyek!

na en asszem nem kockaztatok meg egy feltoltest mert mindig a legnagyobbal tottizek,,hatha levonjak reggeli ebreszto szolgaltatas ,vagy valami mas hirlevel szolg kapcsan,,,,

pá vodka!

ha valaki tudja a valaszt:

joepapa24 kukac citromail ponty hu a mailom,,,mert ide nem hiszem hogy jovok,,,,majd a panni gyalazoba ,mert pannis leszek,,,jobb hijjan:(

szer. dec. 14, 2005 12:54
arany tag

Hozzászólás 
ezt figyeljetek:

wapolok......egyszer csak sms,,,,majd megint,,,majd megint szoval 5 mp en belul 3db.

lemegyek alfaba elolvasom.

1.ugyfelszolgalat: az on gprs forg meghaladta 1024kb-ot...totorottoroooo..(ez ugye oke)

felve megnezem a 2ikat

2.ugyfelszolgalat:Tisztelt ugyfelunk!
Az egyenleg levonasa aVFH market level szolgaltatas kapcsan sikertelen volt, a szolgaltatast kikapcsoljuk.
Vodafone

csak tudnam mi a f.x az a VFH market level,,,,sosem rendeltem meg.......lehet honapok ota vonogattak????

na ezek utan a 3 ikat alig mertem megnezni:

3. ugyfelszoli,,,,tisztelt ugyf....
AVFH market level szolgaltatas elofizetesen nincs bekapcsolva ,igy nem tudjuk kikapcsolni. vodafone..

Bazzzzzzzzzze ezek tiszta hulyek!

na en asszem nem kockaztatok meg egy feltoltest mert mindig a legnagyobbal tottizek,,hatha levonjak reggeli ebreszto szolgaltatas ,vagy valami mas hirlevel szolg kapcsan,,,,

pá vodka!

ha valaki tudja a valaszt:

joepapa24 kukac citromail ponty hu a mailom,,,mert ide nem hiszem hogy jovok,,,,majd a panni gyalazoba ,mert pannis leszek,,,jobb hijjan:(

szer. dec. 14, 2005 12:53
platina tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Nem egészen ide illik, de ezt a topicot elég sokan olvassák. Tehát, ha megrendelem a Select kártyámra a hálón belüli opciót és pár nap múlva lemondom, akkor ugyanúgy csak a részösszeg lesz kiszámlázva, int a gprs netnél, vagy ez más.

Az opciók megrendelése/lemondása díjcsomagváltásnak minősül a Vodánál, vagyis számlázási időszakonként csak 1x lehet ilyet csinálni.

De ha számlázási időszak vége előtt pár nappal megrendeled, majd a következő időszak elején lemondod, akkor csak az időarányos részeket számlázzák ki (pontosabban a következő időszakra ki kell fizetni előre egy teljes hónapot, aztán ha közben lemondod, akkor a következő számlán jóváírják a különbséget)

kedd dec. 13, 2005 14:56
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem egészen ide illik, de ezt a topicot elég sokan olvassák. Tehát, ha megrendelem a Select kártyámra a hálón belüli opciót és pár nap múlva lemondom, akkor ugyanúgy csak a részösszeg lesz kiszámlázva, int a gprs netnél, vagy ez más.

A másik: hol érdemes megrendelnem? A netrendelővel rosszak a tapasztalataim, meg amúgyis nagyon tartok tőle, hogy megrendelem, aztán meg kiszámlázzák alapáron a hívásokat.

THX: Guni

kedd dec. 13, 2005 14:46
arany tag

Hozzászólás 
Chevanton írta:
Vitamax online kódot igényeltem, sms-ben elküldte az ügyfélszolgálat, de nem fogadja el a rendszer. Mi lehet a gond? Kell még valamit csinálni, valahogy aktiválni vagy egyből működnie kellene?

Nekem annakidején kb. 2-3 napra a kérés után jött meg az a bizonyos SMS, ami a kódot tartalmazta. Viszont közben kértem a rendszertől 2szer is új kódot. Azok is késtek, így vártam pár napot, és amit a legvégén kaptam, azzal be tudtam lépni.

csüt. dec. 08, 2005 8:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
T68m írta:
skynet írta:
hmmmm.....

elõbb változtasson nevet a bt, majd cégformát (kft-re), aztán vegyen be engem is tulajdonosnak és egyben programozónak.

aztán rajta!!!! :D :D :D :D

Mi a bajod a nevemmel?

Más, ha beveszlek programozónak is, akkor nem tudom garantálni, hogy jobb lesz a rendszer..... :lol: bocs!

a CsigaCsapat a vezeték- vagy a keresztneved? :D

nem kell, hogy jobb legyen... kérünk egy kisebb (10-20 milliós) elõleget, aztán szépen eltûnünk :D

most vagy fiatal vagy vagy én nem értettem jól, hogy a 10-20milliót euróban vagy dolcsiban gondolod? :D

mert forintban oly kevés....

Egyébként szívesen megcsinálnám. Tán még működne is, mint nehány rendszerem.

Lényeg, folyamatos, zsíros meló, az update-ek miatt.

csüt. dec. 08, 2005 0:56
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
hmmmm.....

elõbb változtasson nevet a bt, majd cégformát (kft-re), aztán vegyen be engem is tulajdonosnak és egyben programozónak.

aztán rajta!!!! :D :D :D :D

Mi a bajod a nevemmel?

Más, ha beveszlek programozónak is, akkor nem tudom garantálni, hogy jobb lesz a rendszer..... :lol: bocs!

csüt. dec. 08, 2005 0:17
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Chevanton írta:
Igen és mindennel próbálkoztam, de nem enged belépni. A Netrendelőn keresztül gyakorlatilag nem lehet újat kérni, az ügyfélszolgálatot szokás szerint nem lehet elérni.

Ebben az esetben muszáj lesz továbbra is a 1270-nel felvenned a kapcsolatot.

szer. dec. 07, 2005 23:04
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Megadtad a körzetszámot is? Egyébként működnie kellene.

Igen és mindennel próbálkoztam, de nem enged belépni. A Netrendelőn keresztül gyakorlatilag nem lehet újat kérni, az ügyfélszolgálatot szokás szerint nem lehet elérni.

szer. dec. 07, 2005 21:55
arany tag

Hozzászólás Hülye Vodafone
Macika írta:
mz írta:
Az MMS után holnap lemondom a Vodafone Mailt is. Eddig jó volt, de kb. 1,5 hete elkezdtek rá jönni a SPAM-ek. Először napi 1-2 db, majd 4-5, tegnapelőtt 9, tegnap pedig már 12 db (!) érkezett. Mindez úgy, hogy a címet soha nem használtam, csak át voltak rá irányítva az e-mailek az SMS értesítés miatt.
Ha nem képesek a nyamvadt SPAM szűrést megoldani, amit már szinte a leggagyibb ingyenes levelezőrendszer is tud, akkor csesszék meg. :twisted:
Igen, nagyon érdekes, hogy SOHA nem használtam én sem a Vodamailt, némi túlzással még én magam sem tudtam a vodafonos mail-címemet.
Erre most olyan levelek találnak meg amelyeknél a címzett a >listening kukac vodafone pont hu<, >address kukac vodafone pont hu<, > x_mail-list kukac vodafone pont hu<.

Tehát teljesen nyilvánvaló, hogy a voda szándékosan (vagy trehányságból) hagyott kiskaput a spammereknek.

Kicsit elgondolkodtató ez a VodaMail dolog. Mi lenne ha valaki írna egy programot ami végig próbálgatná mondjuk egy abszolult nem spam gyanús címmel az összes vodafone-os telszámot 06701000000@vodafone.hu, 06701000001@vodafone.hu, 06701000002@vodafone.hu.... Tudom ezek nem léteznek, de a program szépen végig menne a számokon. (Végig nézhetné mondjuk a 20-as és 30-as számokat is.) És ahonnan nem pattan vissza a levél abból két dolgot lehet leszürni:
1. Az a telefonszám létezik
2. Olyan mail cím létezik.
Az már egy másik kérdés, hogy akár egy rossz akaratú elküldözget egy csomó levelet az adott címre, és azon be van kapcsolva a fizetős SMS értesítő, akkor igen szép számlát is lehet csinálni, az már mellékes, hogy kicsit idegesítő 2percenként SMS-t törölni!

szer. dec. 07, 2005 21:20
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Megadtad a körzetszámot is? Egyébként működnie kellene.

szer. dec. 07, 2005 21:16
arany tag

Hozzászólás 
Vitamax online kódot igényeltem, sms-ben elküldte az ügyfélszolgálat, de nem fogadja el a rendszer. Mi lehet a gond? Kell még valamit csinálni, valahogy aktiválni vagy egyből működnie kellene?

szer. dec. 07, 2005 21:13
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
A CsigaCsapat BT nyilvános ajánlatot tesz a Vodafone Mao. RT-nek, hogy ennél jobb rendszert készít, kevesebb pénzért!

ez az, állatok gyűjtőhelye. a voda a TetűTársaság (bocs)

szer. dec. 07, 2005 20:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
A CsigaCsapat BT nyilvános ajánlatot tesz a Vodafone Mao. RT-nek, hogy ennél jobb rendszert készít, kevesebb pénzért!

szer. dec. 07, 2005 16:56
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Emlegették korábban, hogy ha az egyenleged 1 perc hívás ára alá csökken, a fennmaradó összeget lenyelik szépen csöndben...

Üdv!

szer. dec. 07, 2005 16:46
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Na, az ilyen storyk után filózok el azon, hogy kell-e nekem a voda.
Ott van a Vitamax, nincs vele probléma. Vitamax Online és heti egyenlegértesítés SMS-ben ingyen, míg előfizusként csak 43Ft-ért tudhatom meg. 12500-ra adnak 2500Ft bónuszt, ami valamennyire kompenzálja a másodperc és perc alap közötti számlázási egységben rejlő különbségeket. Nem kell minden hónapban megreklamálni a töketlenségük miatt a számlákat, nem kell hónapokig várni, mire végre történik valami előrelépés az ügyben és nem fog az egekbe szökni a vérnyomásod, amiért ekkora fejetlenség uralkodik ennél a "világszínvonalú" szolgáltatónál.

szer. dec. 07, 2005 16:29
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Mostanában mindennemű befizetést elfelejtenek jóváírni. Emlegettem korábban egy ismerősömet, akinek két (szeptember és okóber) havi csekkét szépen lenyelték. Úgy kellett utánuk faxolni. Egyébként pedig a halasztó hatály az halasztó hatály, nincs semmiféle "átlagos számlabefizetés", ésatöbbi. Egyébként meg mi az, hogy nem jelöltél meg konkrét összeget? Ha reklamáció van, akkor konkrét összegtől függetlenül halasztó hatályú.
Egyébként az emlegetett ismerősömnek azóta sem akarták a megreklamált júniusi számla valós összegről szóló csekkjét kiküldeni. Még mindig a rossz összegről szólót küldözgetik.
Azért remélem, az ilyen ügyfélszolgákat előveszik, ha miattuk megy el ügyfél...

Üdv!

Tragikomikus az egész.
Artuban pedig talán firmware-t cserélnek, vagy elviszik a buckalakók, és akkor mindnyájunknak sokkal jobb lesz...

szer. dec. 07, 2005 15:40
platina tag

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
Hartside:

2. ismeros a dolog!nekem ket hete 8 előfizetésemet tiltottak le: "a rendszer véletlen tiltotta le,de szives elnézésemet kérik"!
2. mult heten 80!!!!! kártyánkat tiltották le secc perc alatt, mondván tartozásunk van-holott nincs,csak a novemberi atutalasainkat "elfelejtették" rávezetni a számlánkra... :twisted: .
Ekőbbit 2 óra alatt, utobbit 6 óra alatt sikerult elintézni,hogy kapcsolják vissza. Mondanom sem kell,nem volt kellemes dolog,amikor 79 ember 1 embert hivogatott,s mindenki csak reklamált...!

Az szép! :twisted:
"de szives elnézésemet kérik"
Nem világosítottad fel, hogy mi az az elnézés?
Amikor a jó tehénanyjukba beleközösülnek hátulról, és elnéznek a két **** között. Az az elnézés.

szer. dec. 07, 2005 15:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mostanában mindennemű befizetést elfelejtenek jóváírni. Emlegettem korábban egy ismerősömet, akinek két (szeptember és okóber) havi csekkét szépen lenyelték. Úgy kellett utánuk faxolni. Egyébként pedig a halasztó hatály az halasztó hatály, nincs semmiféle "átlagos számlabefizetés", ésatöbbi. Egyébként meg mi az, hogy nem jelöltél meg konkrét összeget? Ha reklamáció van, akkor konkrét összegtől függetlenül halasztó hatályú.
Egyébként az emlegetett ismerősömnek azóta sem akarták a megreklamált júniusi számla valós összegről szóló csekkjét kiküldeni. Még mindig a rossz összegről szólót küldözgetik.
Azért remélem, az ilyen ügyfélszolgákat előveszik, ha miattuk megy el ügyfél...

Üdv!

szer. dec. 07, 2005 15:22
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 152  Következő