|
Need For Speed Most Wanted
Need For Speed Most Wanted
Szerző |
Üzenet |
dj.fóka bébi
arany tag
Csatlakozott: szer. szept. 22, 2004 15:36 Hozzászólások: 126 Tartózkodási hely: szinte mindenütt
|
mostanában néha nekem is beleszaggat.
Intel Pentium 2.6Ghz
2x512-400Mhz RAM
ATI 9800pro 128MB
Catalyst-ból melyik a legfrissebb?honnan tudom letölteni?
|
hétf. dec. 05, 2005 19:24 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Skacok nekem olyan gondom van, hogy agyontuningoltam az eredeti verdámat (Lexus IS300) és az elektronika leszabályoz 300-nál. Nem mintha nem lenne elég.... de elvégre jól el lehet ökörködni a játékkal és így elég idegesítő, hogy "simán" kihúzza 300-ig és olyankor a nitrót is tök felesleges nyomogatni, mert akkor sem egy fikarcnyival sem többet
|
hétf. dec. 05, 2005 19:21 |
|
|
TXSuny
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 773 Tartózkodási hely: Budapest
|
Amúgy a nagy sebességnél elmosódást (motion blur) ki lehet kapcsolni... a regisrty-ben... g_motionblur bejegyzést kell keresni és 0-ra állítani az értékét.
|
hétf. dec. 05, 2005 14:58 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Képlopó progi van millió, pl. Hypersnap, vagy szerintem a Fraps is tud ilyet. De asszem van beépített képlopója is valóban az NFSMW-nek. Viszont a replay funkciót állatira hiányolom...
|
hétf. dec. 05, 2005 13:52 |
|
|
Maxibuci
arany tag
Csatlakozott: csüt. dec. 01, 2005 12:36 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Békéscsaba
|
Victorius írta: Melyik könyvtárba menti a game a prscrneket?
Lehet benne ilyet is művelni, hogy a játék képeket ment le egy könyvtárba?
Valami olyasmit, mint a GTA-SA-ban?
Ott ugyanis nem kell váltogatni a futó alkalmazások között, hogy lementsd a képet.
Engem is érdekelne ez a lehetőség, vagy egy hasonló elven működő képlopó progi.....
|
hétf. dec. 05, 2005 10:49 |
|
|
Zééé
ezüst tag
|
Halihó!
Hát én voltam az a sokak egyike, aki elsőként vehette át a NFS MW-et, mikor megérkezett a postán!
Gyorsan haza is siettem vele és elkezdtem nyomni, mivel a Demo nagyon nagyon megtetszett nekem!
Ahogy el kezdtem játszani az Undergroundból kiindulva olyan negatív dolgokat találtam benne (legalábbis számomra negatív dolgokat), amelyeket nem is tudom elképzelni, hogy hogyan is alkothattak így meg?! Eljutottam a 100%-ig és most hogy már minden megvan és szabadon választhatom, hogy melyik autót tuningoljam fel maxra és mivel már kipróbáltam mindet, azt mondhatom, hogy nagyon gáz a játék és nagyon kevés Unique-t tartalmaz, nincsen neon, és igazából nagy az esély rá, hogy egy hasonló autót rakj össze, mint a neten lévő társad autója!
Ja... A net... El is felejtettem... Nem a netemmel van baj, hanem a MW szinkronizálójával! Olyan futam nincs a neten amikor ne akadna, de nem egy picit, hanem nagyon-nagyon!!! A MW írói eljutottak oda, hogy a szinkronizálást nagyon komolyan vették, és így az underground 1-hez hasonlóan folyamatosan rángat, legyen mindenkinek LAN(T1) nete még akkor is!!
Röviden, nekem nem jött be, sajnálom hogy lehűtött a demo után!
Előnyök (az én szemszögemből):
- minden autó feltuningolható maxra, nagyjából azonos teljesítményre, így bármelyik autóval nyomulhatunk, amelyik szimpi és nem az dönt, hogy melyik a jobb
- rendőrös üldözés, valamint az hogy a rendőrök egészen jól becsaphatóak és élvezet őket a kamionnak lökdösni
- újratöltődő N2O
Hátrányok (az én szemszögemből):
- irányíthatatlan autók: minden autó kormányzása olyan, hogy a visszatérési alapállapota lassú, így olykor a szűk utcákban ide-oda rángatással próbálja helyrerakni az ember az autót (lásd UG2 Toyota Corolla fürge kormányzása hamar visszaáll alapra és nem kell pofozgatni). Mi az, hogy a visszatérési állapot lassú? Nos: Veszem be 200 mph-val a kanyart, jönnek az autópálya kapuk, kinézek 2-t, hogy majd közöttük elmegyek, elengedem a jobbra kanyarodást és az autó még egy darabig jobbra megy, de szép lassan visszaáll egyenesbe, magyarán bele kell kalkulálnom ezt a visszatérési időt és mozgás mértékét is ahhoz hogy el tudjak menni a két kapu között!!!
- nagy sebességnél a kép elmosódik és eme opció nem kapcsolható ki (legalábbis nekem nem sikerült)
- net mode-ban mindig akadozik a játék a szinkron miatt, követhetetlenek az események
- kevés festenivaló dolog van és kevés az egyedi dolog
- nincsenek neonok
- kevés az állítási lehetőség az autón, nem lehet úgy állítgatni mint az UG2-ben, akár egy F1 autót minden egyes részletét, egyes pályákra külön és nagyon részletesen
- net mode-ban a chat ablak 2 soros, ha 3-n egyszerre írtak, nem látod amit az első írt mivel még visszalapozni sem lehet (tudom ez nem chat)
- kifejezetten idegesítő, hogy a zene abbamarad amikor a net mode-ban befejezünk egy futamot és várjuk, hogy leteljen az a fél perc (de lehet hogy ez csak az én bajom)
- net mode-ban betöltéskor nem játszik be egy animációt mint az UG2-ben és esetleg utánna látnánk a státuszokat, hogy mikor lesz szinkronban az összes játékos! Nem, addig van loading, míg nem töltődik be mindenki, néha azon gondolkodom, netán lefagyott?! De legalább valami zene szólna közben...
- mindenki azt a rohadt BMW-t várta, erre ott van nesze, csak még nem is módosíthatsz rajta semmit sem, csak egy Bonus autó... De azért jól megy...
Most nem jut eszembe több...
Összevetve nekem nem jött be ezt már mondtam, jó a rendőrös üldözés, no meg jó a városban kavirnyázni, azééért egy rallyautóhoz hasonlóan lehet pofozni az autót, de aki neten akar nyomulni az ne vegye meg szerintem, inkább maradjon az UG2-nél!!!
Ui.: ez a személyes véleményem, nem kell hogy mindenki olyan felfogással lásson negatív dolgokat ebben a játékban mint én, így kérem a sértegető (te hülye vagy vazz') hozzászólások nélkülözését, inkább érvelj és dícsért a játékot ha tetszik!!!
Ja és akinek kell a legális játék, annak eladom kicsit olcsóbban!
Hi All!
Zééé.
|
vas. dec. 04, 2005 23:57 |
|
|
Snakeman
arany tag
|
sikerült már valakinek neten nyomni a tört NFSMW-t? és ha igen akkor hogy?
|
vas. dec. 04, 2005 18:04 |
|
|
Victorius
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. szept. 23, 2004 15:47 Hozzászólások: 1955 Tartózkodási hely: Somewhere in time
|
Melyik könyvtárba menti a game a prscrneket?
|
vas. dec. 04, 2005 12:01 |
|
|
Victorius
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. szept. 23, 2004 15:47 Hozzászólások: 1955 Tartózkodási hely: Somewhere in time
|
Ami nem tetszik benne, az az, hogy ha vizes az út, akkor az előttem haladó autók ARANY(!) színűvé teszik a felfröcskölő vizet. Már már sárga tőle az egész képernyő, s vakító. Én a volán mögül nemígy emlékszem a porladozó víz színére!
Nem érem miért kell elsárgítani.
Az viszont még mindig marhára tetszik, amikor megjelennek a zsaruk mátrix effekttel. k***a jó a hatás!
|
vas. dec. 04, 2005 9:37 |
|
|
1nvad3r
arany tag
Csatlakozott: szer. szept. 28, 2005 14:37 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest-Nagykanizsa
|
Victorius írta: Intro nagyon jó, az in-game videk egyszerűen k* jóóók! A csajtól lehidaltam vaze, hihetetlen, hogy még egy vituális csajtól is fel lehet izgulni!
hát mégse lehet, mert nem virtuális, hanem oda van vágva . Ennyire még nem fajult el a világ szerencsére.
Bojongani se kell túlzottan sokat (csak autóker-be +tuningműhelybe)
A hang effektek meg szintén a trendi-t (copyright by győzike) követik, az élmény és nem a valószerűség fokozására szolgálnak, az a lényeg hogy minél nagyobb behatás érje a felhasználót. (pl rajt: olyan hangzavar van hogy az már borzalom)
|
pén. dec. 02, 2005 22:36 |
|
|
Victorius
gyémánt tag
|
Nos, feltoltam!
Intro nagyon jó, az in-game videk egyszerűen k* jóóók! A csajtól lehidaltam vaze, hihetetlen, hogy még egy vituális csajtól is fel lehet izgulni!
Nagyon állat benne a hang, én még ilyen jó hangeffekteket nem hallottam autós játékban. Még nem nagyon tudom, mit kell csinálni, már vagy 4-5 race-t megnyertem.
Ami nem tetszik, hogy itt is bolyongani kell a nagy városban, s csak megyek bele a nagy büdös semmibe! Nem szeretem az ilyen radaros megoldásokat.
|
pén. dec. 02, 2005 21:51 |
|
|
Diesel
arany tag
|
Visszatérve a konfigokhoz, nekem egy AMD 2,4 proci, 1 Giga 400Mhz ram és egy Ati 8500LE 128Mb vidkártyám van. A játék 1024-ben küzepes beállításokkal simán megy röcccenés nélkül. Talán ha 1 óra áték után vettem észre eddig kb 10 másodpercnyi röcögést néha. Lehet tényleg nagyon válogat a vasak közt.
|
pén. dec. 02, 2005 18:57 |
|
|
Fatalexception
vas-tag
Csatlakozott: szer. nov. 23, 2005 10:33 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Esztergom
|
Re: SD4Hide
Hannibal írta: Fatalexception írta: Sziasztok!
tegnap szereztem meg a progit, de sajnos nem tudtam kipróbálni, mert nem müxik az SD4hide. Nem tudom mi lehet az oka, daemon tools-al póbálkoztam, de akárhogyan erőlködtem mindig feljött a hibaüzenet, hogy CD/DVD emulátort érzékel...stb.
Op rendeszer XP. Deamen tools: 3.33 vagy 3.47 asszem.
Nincs valami 5lete valakinek? Mi lehet a baj?
Válaszokat előre is köszi.
TaMaS Antiblaxxx, nekem azzal műxik rendesen.
JAJA...
bocs a késői válaszért, de alig voltam munkába.. )
szóval az SD4Hide nálam veszettül nem vált be és az Antiblaxx is csak akkor viszi, ha törlésre állítom. A hájd funkció nem veri át a progit.
Bánatra azonban semmi ok. Végül is most már megy frankón.
Köszi a segítséget.
TaMaS
|
pén. dec. 02, 2005 16:20 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Elhatároztam, hogy felrakom az MW-t a barátnőm gépére próbaképpen, ami a következő konfig (nem röhögni!):
Intel Celeron 2,4 Ghz
256 MB DDR RAM
GeForce FX5200
SB Live
Nos, ha nem lett volna kevés a memória (ami miatt elég sokat swappelt), akkor még játszhatóan elfutott volna ezen a konfigon is 640x480-ban. Igaz, hogy oltári randa volt, úgy nézett ki az út, mint egy atomtámadás után.
Szóval a proci miatt nem kéne szaggatnia alacsony felbontáson és a vidkártyád meg a memória is elég szerintem. Más gond van itt... Az ATI tulajok közül sokan panaszkodnak, hogy be-beszaggat a játék. A komám 9500 Projával is ez van, de nálam semmi baj nincs a 9800 Proval. Talán jön patch...
Lajbi: nem rémlik, hogy lenne.
TC: szerintem is jobban jársz a Civiccel. A Rover egyedi autó, nem rohangál sok belőle az országban, viszont az előnyeiről: nagyon kényelmes, érződik benne, hogy nem sebtében lett összepakolva, hanem odafigyeltek rá. Mint mondtam, ha nem volt törve, akkor jó autó.
|
pén. dec. 02, 2005 10:55 |
|
|
Atos
arany tag
|
Sziasztok,
Tegnap kezdtem el játszani a gamét, de nagyon elvette a kedvemet az erős szaggatás. Minden advanced grafikai beállítás minimumon (kikapcsolva), felbontás 640x480 és sokszor még így is annyira beszaggat, hogy élvezhetetlen a játék. Ha meg kis ideig símán megy, akkor bámulhatom a csupa pixel képernyőt, amin néha még a kanyart se látom tisztán, hogy merre is kéne menni
A konfig, amin próbálkozok vele:
Frissen telepített XP a megfelelő driverekkel 2,4 Ghz Celeron 768 MB ram (már nem emlékszem pontosan hogy 266 vagy 400 mhz-es) Abit Radeon 9600XT 256MB DDR
Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne javítani a játékélményen?
Upgradelni kéne a vason? Talán kevés neki a proci?
|
pén. dec. 02, 2005 10:32 |
|
|
Lajbi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 206 Tartózkodási hely: Keleti blokk
|
Dester írta: És hogy ON is legyen: eléggé savallom, hogy egyik NFS-ben sem volt még eddig Rover... Bár visszaemlékezve egyetlen autós játékba nem raktam még emlékeim szerint.
Az Undorgrund1-ben nem volt Rover??? Mintha rémlene..., bár az biztos, hogy én se furikáztam még Roverrel sem ebben, sem más autós-versenyes-üldözõsben.
|
pén. dec. 02, 2005 9:49 |
|
|
TC
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1662 Tartózkodási hely: Newpole
|
(Ez kielégítő volt... tavasszal megveszem a Civic-et. Sorry, befejeztem az OFFolást.)
Nem rossz játék ez a MW, csak nem igazán méltó a NFS névhez.
Amit sokallok, hogy kb. a játék felénél járok, és már betette ellenfélnek a Carrera GT-t!
|
pén. dec. 02, 2005 9:13 |
|
|
Dester
Moderátor
|
TC: ha bővebben érdekel a téma, írj e-mailt és ott folytathatjuk. Most még erre itt válaszolok, szerintem elbírja a topic.
A Rover jó autó, ha nem volt törve. A 25-ös se rossz autó (6. generációs Honda Civic alapjaira épül, akárcsak a 200-as sorozat), gyakran Honda motor is van bennük (bár 25-ösben már lehet BMW is asszem).
Ha az autó TÉNYLEG jó állapotban van (meg kell nézetni szerelővel, fel kell emelni, alánézni, illetve rétegvastagságmérővel fel kell szerelkezni), akkor nincs vele gond. Az alkatrész tényleg NAGYON drága bele, bontó pedig csak Budapesten van. Ha vidéki az ember (mint pl. én is), akkor ez nem túl előnyös. Ha az embernek szerencséje van, akkor nem mindent kell Roverhez külön megvenni, mert a Honda sok alkatrésze passzol hozzá. A motor amúgy nagyon strapabíró (a mienkben 2000-es turbódízel motor van), sok baj nincs vele. Mivel a mienk durván törve volt, a futóművel vannak komoly gondok. A motor (ez a dízel) igencsak nyomatékos, bár kissé hangos. (Ez mondjuk nem csoda.) A Rovert (akár a 200-as, akár a 25-ös) tulajdonképpen utcai sportautónak nevezném. (Egyetlen bajom van a 25-össel: nem tudom, hogy miért kellett kicserélni a tervezőknek az első és hátsó lökhárítóban a 200-asból ismert krómhatású csíkot gagyi szürke műanyagra... Letörném a kezét...)
Link az autóhoz: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=3884
És hogy ON is legyen: eléggé savallom, hogy egyik NFS-ben sem volt még eddig Rover... Bár visszaemlékezve egyetlen autós játékba nem raktam még emlékeim szerint.
|
csüt. dec. 01, 2005 21:20 |
|
|
TC
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1662 Tartózkodási hely: Newpole
|
Dester írta: Elképesztő... Egyébként az a 6% is érdekes. Nem akarok off vitát szítani, de kíváncsi lennék, hogy egy 90-nel haladó 90 éves nyugdíjas papa áll meg előbb a suzukijával, vagy én a Roverrel 110-nél, ha mondjuk elénkugrik egy kutya. Bár legalább lehetne választani a PS2-es, XBOX-os vagy PC-s verzió között
Nagyon OFF:
Dester, Rover-ed van? Én is arra akartam cserélni (Rover 25 2.0 TD) az Astra-mat, de mindenki csak lebeszélt róla, még az autószerelők is, merthogy milyen drága bele az alkatrész...
Mindegy, most egy 3-4 éves Civic-re hajtok...
|
csüt. dec. 01, 2005 20:02 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
Frankó marketing duma, így is mindenki róluk beszél majd, és elérték a céljukat. Kis reklám nem árt a játéknak, mert sokkal vegyesebb hírek érkeznek róla, mit az Underground szériáról.
|
csüt. dec. 01, 2005 13:39 |
|
|
Lajbi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 206 Tartózkodási hely: Keleti blokk
|
Reklám, reklám, reklám! Semmi több! Csak egy kicsit speckó a célcsoport! Az EA sztem nagy ívben tesz a közlekedésbiztonságra, a gém intrójában is csak azért hablatyol a kiscsaj a biztonságról, mert a törvények azért õket is kötik. Amúgy piszok ügyes kreatív manágerjeik vannak, egy ilyen ötletért megérdemelnének egy baráti vállonveregetést!
|
csüt. dec. 01, 2005 13:33 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Elképesztő... Egyébként az a 6% is érdekes. Nem akarok off vitát szítani, de kíváncsi lennék, hogy egy 90-nel haladó 90 éves nyugdíjas papa áll meg előbb a suzukijával, vagy én a Roverrel 110-nél, ha mondjuk elénkugrik egy kutya.
Bár legalább lehetne választani a PS2-es, XBOX-os vagy PC-s verzió között
|
csüt. dec. 01, 2005 13:26 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Need for Speed Most Wanted - ingyen játék a gyorshajtóknak
Száguldozzon inkább a monitor előtt! - szól az EA-Games kampánya, melynek keretei között minden belga gyorshajtó hozzájuthatott a játékszoftver egy ingyenes példányához.
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=01203312051910
|
csüt. dec. 01, 2005 10:19 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
Dester írta: Zsoca: én DVD-re írtam ki a 4 CD-t, és onnan mountolgatom, ha nagyon muszáj Amúgy az MDS-t az Alcohol viszi.
Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás. Én is mindig így csinálok biztonsági másolatot...
|
szer. nov. 30, 2005 16:09 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Dester írta: Zsoca: én DVD-re írtam ki a 4 CD-t, és onnan mountolgatom, ha nagyon muszáj Amúgy az MDS-t az Alcohol viszi.
Igen én is pont ezt javasoltam a leendő "gazdájának"!
|
szer. nov. 30, 2005 14:49 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Zsoca: én DVD-re írtam ki a 4 CD-t, és onnan mountolgatom, ha nagyon muszáj
Amúgy az MDS-t az Alcohol viszi.
|
szer. nov. 30, 2005 11:47 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
|
Én is kaptam Body Kit-et, és spoiler-t, meg Engine, és Turbo-t. plusz már 4 autót, és a 8. embernél tartok. (Mustang, Porsche, Lancer, RX-8)
|
szer. nov. 30, 2005 0:15 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
|
Zsoca-M5 írta: Dester: Kicsit OFF: Hogyan lehet kiírni a HKZonda féle NFSMW CD-re? Már vagy 4-5 éve nem írtam ki játékot CD-re és ez most szivat! Valakinek van tapasztalata? Neroval próbálkozom, de 1. nem ismeri a formátumot (MDS), mondom jól van akkor daemon-ba be és CD-copy, de úgy meg nem tudja olvasni!
Próbáld meg Alcohol-la. Persze először RW-re, mert lehet, hogy nem jól viszi fel a védelmet.
|
szer. nov. 30, 2005 0:12 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
Dester írta: Kaptam egy egyedi kilométerórát... Mondom b*zze...
Egyébként kezdek megbékélni a játékkal, mert bár én nem tolom, de öcsémnek nagyon nagy boldogságot szerez. Mondjuk szerintem nem sokáig, mert viszem haza a Fable-t. Szerintem rögtön ráveti magát.
|
kedd nov. 29, 2005 15:47 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
|
kedd nov. 29, 2005 15:43 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
Dester:
Kicsit OFF:
Hogyan lehet kiírni a HKZonda féle NFSMW CD-re?
Már vagy 4-5 éve nem írtam ki játékot CD-re és ez most szivat! Valakinek van tapasztalata?
Neroval próbálkozom, de 1. nem ismeri a formátumot (MDS), mondom jól van akkor daemon-ba be és CD-copy, de úgy meg nem tudja olvasni!
|
kedd nov. 29, 2005 15:38 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Azért egy unique visual upgrade nem rossz Én még csak egyet "vettem", meg is szívtam. Kaptam egy egyedi kilométerórát... Mondom b*zze...
|
kedd nov. 29, 2005 15:12 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
Én nem mindig. Van, hogy különleges kasznit, vagy egyéb dolgot ad. És azt nem látod abban a menüben. (Hogy az megvan, mivel máshol kell megnézni, ill. feltenni)
|
kedd nov. 29, 2005 14:16 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
Én már mindig a ?-es ikononk közül választok valamit, elvégre a sebesség/tuning a kecsap miatt úgyis mind1
|
kedd nov. 29, 2005 13:45 |
|
|
Peti93
bugvadász
|
Grat!
|
kedd nov. 29, 2005 13:24 |
|
|
Lajbi
arany tag
|
Apám!!! Tegnap este lenyomtam a Ming nevût, és sikerült egy pink markerrel megcsípnem a verdáját! FULLEXTRÁS LAMBORGHINI! A teljesítményt már nincs hová tuningolni, csak azt nem tudom, hogy így van-e még értelme végignyomni a gémet. Valszeg kíváncsiságból megteszem! Ma következik a kiskopasz, tetkósfejû Webster, BL no.5 (ha jól emlékszem)!
|
kedd nov. 29, 2005 7:55 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
|
sutszi írta: Üdv! Srácok van egy gondom, pontosabban egyik ismerősömnek. Szerencsétlen nem nagyon ért az Ámístástechnikához, mindössze install + játék. Panaszkodik hogy szaggat nála a Most Wanted... Kérdezem a konfigot.. A64 3000+ 1GB RAM X600 v X700 még ezt sem tudta biztosan. Amit még tudott hogy 1024*768-as felbontást használt.
Ha X600, akkor szigorúan 800*600 medium, AA max. a legelső fokig, ha sima X700, akkor 1024 medium, AA szintén a legkisebb szinten. Így elvileg már mennie kell.
|
kedd nov. 29, 2005 0:16 |
|
|
1nvad3r
arany tag
Csatlakozott: szer. szept. 28, 2005 14:37 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest-Nagykanizsa
|
Ezt se fogod elhinni, mert velem is megtörtént uez, és ráadásul a 2 körös versenyben mindkét körben megcsinálta, igaz hogy nekem csak egyszer érkezett talpra, akkor is keresztbe'
|
hétf. nov. 28, 2005 19:17 |
|
|
ady92
arany tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 20:23 Hozzászólások: 395 Tartózkodási hely: Jászszentlászló
|
OFF:
Nekem hasonló volta a GTA: SA-ban. Ott a monsterral rámentem az egyik kocsi motorháztetőjére, az így fölrepült a levegőbe, egy 3 másodperc után leesett, és még úgy pattogott egy darabig. Akkor én is elfelejttettem lementeni, a replay eszembe sem jutott.
De én is majd szét röhögtem a fejemet.
ON
AdY
|
hétf. nov. 28, 2005 19:15 |
|
|
Peti93
bugvadász
|
Tényleg, RePlay lehetett volna benne...
|
hétf. nov. 28, 2005 19:07 |
|
|
F12004
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 377 Tartózkodási hely: Apci Stunt Team HQ
|
Olyan gyorsan történt 1 másodperc alatt én meg csak tátottam a számat és röhögtem:D:D:D Kár, hogy ebbe nincs replay funkció
|
hétf. nov. 28, 2005 19:01 |
|
|
Peti93
bugvadász
|
|
hétf. nov. 28, 2005 18:43 |
|
|
F12004
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 377 Tartózkodási hely: Apci Stunt Team HQ
|
|
hétf. nov. 28, 2005 18:31 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Az X700 ennyire karcsú? A 9800 Promnál minden grafikai beállítás a maxon van, 1024x768 és élsímítás is középállásban.
|
hétf. nov. 28, 2005 17:39 |
|
|
WhipsOfGod
platina tag
|
Még X700-al is beszaggathat,ha az ADVANCE beállítások nagyja,vagy mind fel van nyomva.
|
hétf. nov. 28, 2005 15:47 |
|
|
Peti93
bugvadász
|
800*600-ba próbálja ki.
Mennyire van felhúzva a többi? Mert nem csak a felbontás van ám!
|
hétf. nov. 28, 2005 15:16 |
|
|
1nvad3r
arany tag
|
Na szal én sem szeretek ilyen mindenféle trükköket akamazni az autós játékokban (még az nfsu-kban sem szoktam olyat csinálni pl, mint sokan hogy a derékszögű kanyarban hagyom hogy a piros nyilak(=fal) vezessék az autót a kanyarívre), de látván hogy ez a játék menyire elrugaszkodott a valóságtól és hogy akármilyen jól megyek az ellenfél úgyis jobb nálam, betelt a pohár és visszavágtam .
Abból is látszik hogy mennyire ellentmodásos ez a játék, hogy nekem a tollboth-ok a legkönnyebbek és hogy ezt az egyszer lassú egyszer gyors az ellenfél effektet csak akkor csinálja ha egy emberke ellen küzdök. Ha 4en vaunk akkor azok szépen leragadnak valahol hátul egy csomóban.
Csak azért nem játszok a 100%os mentéssel, mert egyrészt a "csakúgy" tuningolgatás meg a versenypályán vadulás már nem élvezetes ebben a játékban (nem úgy mint pl az nfsu2-ben). Az egyedüli "érdekessége" a játéknak a ranglétrán való felfelé (vagy lefelé? ) törekvés.
|
hétf. nov. 28, 2005 13:42 |
|
|
Lajbi
arany tag
|
Köszi az infót! Du próba! Reszkess Ming, jövök!
|
hétf. nov. 28, 2005 13:23 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
|
Lajbi írta: Zsoca! Te most arról a "Speedbreaker" (vagy mi a kórság) nevű gombról beszélsz? Eddig nem tudtam rájönni, hogy pontosan mit csinál, csak az tuti, hogy kisebb sebességnél semmit. Hogyan érdemes ezt használni?
Köszi, hogy írtad nem jutott eszembe az angol elnevezése!
Igen arról beszéltem! Az a lényege, hogy gázos kanyarokban, illetve gázos szitukban, ahol az autód mondjuk keresztbe állna vagy minden xarnak nekimennél, mert faltól falig csapódós rész, vagy hajtűkanyar ilyesmi, jössz egy normális sebességgel, megnyomod a gombot és lelassítja az időt ezáltal minden sokkal könnyebb mindig a megfelelő irányba tudod mozdítani a "kormányt", gázt adni, stb. Ráadásul nagyobbat fordul a kocsi is (pl. amit mondtam a rendőrös sztorinál).
Csak nagyobb sebességnél van értelme ezért csak akkor működik! Sőt ha nagyobb sebességről ilyen időlassítás közben túlságosan lelassul a kocsid, akkor ki is kapcsol az időlassító, függetlenül attól, hogy van-e még (a csík jelzi mennyi van még hátra, vagyis meddig használhatod még)!
|
hétf. nov. 28, 2005 12:16 |
|
|
Victorius
gyémánt tag
|
Elolvastam az SG-s cikket, s gondolkodom rajta, hogy egyáltalán feltegyem a játékot.
|
hétf. nov. 28, 2005 11:34 |
|
|