Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 15:32

Hozzászólás a témához  [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28  Következő
T-Mobile dicsérő! 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Ugyanakkor kíváncsi vagyok, hogy azoknál a Domino kártyáknál, amelyken 2006. január 1-jén, 0:00-kor lesz egyenleg, hogy arra automatikusan rátöltenek-e 4%-ot, vagy ezt mindenki reklamálja meg maga?

Ráfognak... :) de csak azoknak akiknek az egyenlege pontosan 0 HUF... mert ugye idén mindenki lebeszél mindent...:( :evil: :evil:

vas. dec. 11, 2005 23:24
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
December 2-án tette fel a Pannon a honlapra az új díjszabást, s a sajtóközleményben pedig benne van, hogy mi csökken: havi díjas tarifák, percdíjak, SMS-ek, MMS-ek.
Ezzel szemben a Westel november 29-én feltett egy Közleményt, és csak december 7-én tette fel a hozzá tartozó díjszabást. Ekkor adott ki egy sajtóközleményt is, aminek a címe egyértelműen arra utal, hogy a Pannon hatására csökkentenek ők is, de több helyen, mint a Pannon.
Ennyi a lényeg. Nincs rajta mit ragozni, így történt.

Aki ezt nem látja be, az szánalmasan elfogult. Ennyi.

Csak egy pontosítás: a Pannon új díjszabása nem 2006. január elsejétől, hanem csak 6-tól érvényes.
Gondolom, hétfővel akarják indítani, és ez az első hétfő az évben.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika vas. dec. 11, 2005 23:26-kor.

vas. dec. 11, 2005 23:23
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Mobilio írta:
ebben csak az a hiba hogy a logikád szerint a pannonnak a hivatalos árközleményben is jeleznie kellett volna akkor ha emelkednek bizonyos nettó díjak. ezt nem tette meg. tehát nem csak a sajtóközleményben nem hanem a hivatalosban sem. szóval innentől kezdve ő sem tartotta be a szabályokat. innentől pedig nem tudom mitől melyik a jobb. mindegyik úgy tett ahogy neki jó.

Számolj vissza 1-jétől 30 napot. Az pont december 2. December 2-án tette fel a Pannon a honlapra az új díjszabást, s a sajtóközleményben pedig benne van, hogy mi csökken: havi díjas tarifák, percdíjak, SMS-ek, MMS-ek.
Ezzel szemben a Westel november 29-én feltett egy Közleményt, és csak december 7-én tette fel a hozzá tartozó díjszabást. Ekkor adott ki egy sajtóközleményt is, aminek a címe egyértelműen arra utal, hogy a Pannon hatássára csökkentenek ők is, de több helyen, mint a Pannon.

Ugyanakkor kíváncsi vagyok, hogy azoknál a Domino kártyáknál, amelyken 2006. január 1-jén, 0:00-kor lesz egyenleg, hogy arra automatikusan rátöltenek-e 4%-ot, vagy ezt mindenki reklamálja meg maga?

vizsla. eddig azt írtad a sajtóközlemény marketing és az árközlemény a lényeg most meg fordítva. egyébként a sajtóközleményben sincs benne egy szóval sem hogy nettó díjak emelkednek. csak az hogy nem minden csökken. kérlek idézzed be a sajtóközleményből vagy az árközleményéből azt a részt ami arra vonatkozik hogy a pannon esetében is nőnek nettó díjak. te őt tartod jobbnak én meg nem. amúgy a pannon jósága helyett a saját díjaim a fontosak és mivel azok csökkennek ezért nekem jó.

sehol nem írták hogy rátöltenek 4 százalékot. feltöltésnél jár.

vas. dec. 11, 2005 23:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:
ebben csak az a hiba hogy a logikád szerint a pannonnak a hivatalos árközleményben is jeleznie kellett volna akkor ha emelkednek bizonyos nettó díjak. ezt nem tette meg. tehát nem csak a sajtóközleményben nem hanem a hivatalosban sem. szóval innentől kezdve ő sem tartotta be a szabályokat. innentől pedig nem tudom mitől melyik a jobb. mindegyik úgy tett ahogy neki jó.

Számolj vissza 1-jétől 30 napot. Az pont december 2. December 2-án tette fel a Pannon a honlapra az új díjszabást, s a sajtóközleményben pedig benne van, hogy mi csökken: havi díjas tarifák, percdíjak, SMS-ek, MMS-ek.
Ezzel szemben a Westel november 29-én feltett egy Közleményt, és csak december 7-én tette fel a hozzá tartozó díjszabást. Ekkor adott ki egy sajtóközleményt is, aminek a címe egyértelműen arra utal, hogy a Pannon hatássára csökkentenek ők is, de több helyen, mint a Pannon.

vas. dec. 11, 2005 23:13
arany tag

Hozzászólás 
evbalazs írta:
A Pannon azt írta, hogy majdnem minden esetben csökkennek, ez alapvetően tényleg lehet megtévesztő, de ők a közlemény kiadásának időpontjában a honlapon közzétették a január 1-től érvényes teljes díjszabás ÁSZF-mellékletet is! Aki pedig vette a fáradtságot, hogy megnézze azt, ami rá vonatkozik, az láthatta, hogy pontosan mely árak nem csökkentek.

ez igaz. de a sajtóközleményben írta a majdnem minden esetben kitételt. a hivatalos árközleményben amire vizsla utalt semmi ilyen nincs áremelésről pedig főleg nem. mert ugye a változatlan bruttó nettó áremelés. és az hogy mindenki nézzen utána mi vonatkozik rá (amivel egyébként egyetértek) nem változtat a tényen hogy köteles jelezni az áremelést. ez igaz arra is ha a kerekítés miatt a bruttó csökkentése mellett a nettó ár nőtt. szóval összességében szerintem egyik ilyen másik olyan. nekem amúgy a lényeg az hogy sok tarifa jobb lesz kicsit. ez is valami.

vas. dec. 11, 2005 23:06
arany tag

Hozzászólás 
A Pannon azt írta, hogy majdnem minden esetben csökkennek, ez alapvetően lehet megtévesztő, hiszen külön nem írták, hogy egyes árak emelkedni fognak. DE ők a közlemény kiadásának időpontjában a honlapon közzétették a január 1-től érvényes teljes ÁSZF díjszabás-mellékletet is! Aki pedig vette a fáradtságot, hogy megnézze azt, ami rá vonatkozik, az láthatta, hogy pontosan mely árak nem csökkentek.
Ezt akkor be is írtam valamelyik topicba, hogy azért pl. a GPRS nem csökkent.

A T-Mobile ezzel szemben kiadta az első közleményét és közölte, hogy egyes nettó díjak emelkedni fognak, kivárta a két másik szolgáltató lépését (bizonyíték erre, hogy helyesbítő közleményt kellett kiadni miatta, hiszen mindenki úgy értelmezte, hogy a T is emel, mint a Vodafone), ill. a közlemény időpontjában nem adott ki új ÁSZF díjszabás-mellékletet, csak a 2. nyilatkozata után.

A 4% bónusz szerintem abszolút korekt. Szerintem elég ritka az az ügyfél, aki 2500Ft-ot több, mint 1 év alatt beszél el, ill. ezzel a logikával így az ÁFA-csökkentés előtt nem sokkal töltik fel egyenlegüket és legközelebb jövő decemberben érinti őket a csökkentés. Nem akarok rosszmájú lenni, de 100Ft-ról van szó 1 évre!
Tény, hogy az első 2006-os feltöltésig tulajdonképpen nem érinti a Dominósokat a csökkentés, utánna viszont egyértelműen ez a legkorrektebb megoldás a teljes csökkentés átadásához.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára evbalazs vas. dec. 11, 2005 23:21-kor.

vas. dec. 11, 2005 23:01
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Nézzük a tényállásokat:
A Westel kiadta azt a csodálatos Közleményt, hogy egyes esetekben a nettó díjtételek emelkednek.
Kötelességét megszegve, nem tette fel a honlapra, hogy mik lesznek az új díjtételek.
Ezek után jött a Pannon a sajtóközleményével (ami nem egyenlő az ÁSZF-ben rögzített hivatalos Közleménnyel, tehát a sajtóközleményben lehet marketing), hogy csökkenti az árait.
S ennek hatására adta ki a Westel a sajtóközleményét, hogy "A T-Mobile IS díjat csökkent".
S hogy beégjenek, még a sajtóközleménybe is beleírták, hogy mostantól tölthető csak le a honlapról a díjszabás.

vas. dec. 11, 2005 22:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nézzük a tényállásokat:
A Westel kiadta azt a csodálatos Közleményt, hogy egyes esetekben a nettó díjtételek emelkednek.
Kötelességét megszegve, nem tette fel a honlapra, hogy mik lesznek az új díjtételek.
Ezek után jött a Pannon a sajtóközleményével (ami nem egyenlő az ÁSZF-ben rögzített hivatalos Közleménnyel, tehát a sajtóközleményben lehet marketing), hogy csökkenti az árait.
S ennek hatására adta ki a Westel a sajtóközleményét, hogy "A T-Mobile IS díjat csökkent".
S hogy beégjenek, még a sajtóközleménybe is beleírták, hogy mostantól tölthető csak le a honlapról a díjszabás.

vas. dec. 11, 2005 22:45
arany tag

Hozzászólás 
Bagyu írta:
Westelesként és T-mobile-osként 4 éve, PGSM előfizetőként 6 éve vagyok, úgyhogy sztem van alapja annak, amit írok, mivel minden érint, amit ezek ketten művelnek. A T eddig messze kevesebbet adott közre a sajtóközleményeiben mint akár korábbi énje, akár a Pannon.

én nem láttam a pannonnak olyan utalását vagy jelzését hogy több esetben nőnek majd a nettó árai. csak árcsökkentésről beszéltek általánosságban. számomra korrektebb ha a rosszabb részét is jelzi valaki az ügyfélnek mintha hallgat róla és fürdik a dicsőségben miközben szintén nem mindenhol és sokszor nem pont 4 százalékkal csökkent. nem az árcsökkentése probléma csak nem látom miben korrektebb ha csak az egyik feléről beszél.

vas. dec. 11, 2005 22:28
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
McLaca írta:
Van T-Mobile gyalázó is, inkább ott kéne ezt folytatni, elvégre ez a dícsérő lenne, vagy mi...

Üdv!
Inkább Macika-gyalázó lett, gondolkodom, hogy kitörlöm innen a teljes párbeszédet, szükségtelen maradnia.

azt hiszem nem csalódtam. nem válaszolsz a konkrét kérdésekre. csak marad a vagdalkozás és a fenyegetőzés. érdekes mód mintha nem is olvasnád el amit a másik ír csak játszod a sértődött áldozatot. meg a régi módszer. törölni a neked nem tetsző párbeszédeket. majd ha veszed a fáradtságot és végre nem próbálod személyes ügyként kezelni ami nem az és válaszolsz is nem csak eltereled a beszélgetést akkor érdekel a véleményed. innentől kicsit sem.

"Ha nem fogsz korrekten gondolkozni, marad a vagdalkozás és ugyanannak többszöri leírása, akkor az lesz.
Én még bízom Benned, hogy felébredsz."

nincs jogod arra hogy beleszólj abba hogy gondolkozom. nem vagdalkozás volt amit írtam elég elovasni. elég konkrét kérdéseket tettem fel. semmi olyan nem volt ami sérti a fórum szabályait. megteheted hogy kerülöd a válaszokat de megkérdőjelezem hogy szabályt sértenének. ha pedig nem sértenek szabályt nem is törölheted és nem szankcionálhatod. az kevés hogy neked nem tetszik.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mobilio vas. dec. 11, 2005 22:39-kor.

vas. dec. 11, 2005 22:19
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
Van T-Mobile gyalázó is, inkább ott kéne ezt folytatni, elvégre ez a dícsérő lenne, vagy mi...

Üdv!
Inkább Macika-gyalázó lett, gondolkodom, hogy kitörlöm innen a teljes párbeszédet, szükségtelen maradnia.

vas. dec. 11, 2005 21:17
a fórum lelke

Hozzászólás 

Üdv!

vas. dec. 11, 2005 20:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Westelesként és T-mobile-osként 4 éve, PGSM előfizetőként 6 éve vagyok, úgyhogy sztem van alapja annak, amit írok, mivel minden érint, amit ezek ketten művelnek. A T eddig messze kevesebbet adott közre a sajtóközleményeiben mint akár korábbi énje, akár a Pannon.

vas. dec. 11, 2005 19:19
Moderátor

Hozzászólás 
Mobilio írta:
...rúgj ki nyugodtan ha jól esik.
Ha nem fogsz korrekten gondolkozni, marad a vagdalkozás és ugyanannak többszöri leírása, akkor az lesz.
Én még bízom Benned, hogy felébredsz.

vas. dec. 11, 2005 16:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Kedves Mobilio!
Sajnos Önnek kevésbé van igaza mint Macika Úrnak.
Igenis nem nevezhető korrekt lépésnek az ÁFA csökkenés kapcsán a T-Mobile eljárása.
Nézzünk csak pl. egy domino kártyás ügyfelet aki egy évben csak egy feltöltést beszél le, neki továbbra is ugyanannyiba kerül az egy év mobilhasználat mint eddig. Pedig csökkennie kellene az ÁFA csökkentés miatt.

Bizony ügyes húzásnak nevezhető a T-Mobile részéről ez az eljárás, ezzel a módszerrel tud magasabb árbevételt garantálni magának, nála ugye a díj nettója marad ami majdnem 4,2 %-kal magasabb lesz jövőre mint az idén.
Persze most ne mondja senki válaszul, hogy többet is beszélhetek majd mert az elv megértése a lényeg most.

vas. dec. 11, 2005 15:44
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mikre van nektek energiátok...???

vas. dec. 11, 2005 9:27
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Mobilio írta:
akkor nem olvastad el amit írtam. abban voltak érvek macika amire válaszolhatnál. egyszerűen nem igaz hogy abban amit írtam nem volt konkrétum és érv!!! tehát ezt nem fogadom el. ahogy azt sem hogy erővel lépj fel mikor nem akarsz válaszolni kényes kérdésekre. pl. a nettó díjakra vonatkozó részre vagy arra hogy már máskor a vodafone előleg miatt megszólítottál személyeskedtél de nem válaszoltál a konkrét kérdésre utána. moderátorként sincs jogod cenzúrázni és ahhoz főleg nem hogy konkrét érvek helyett megfenyegess.
Nem cezúráztalak és nem fenyegettelek.
Azt mondtam, hogy soha, senkitől nem tűröm el, hogy hazugnak nevezzen. Valamint, hogy úgy érzem, nagyon sokat engedsz meg magadnak. De ez utóbbi már szubjektív.
Ettől függetlenül a következő, személyemet ért rágalmazásnál repülsz. Pont.

Ettől teljesen független az, hogy mi a Te véleményed és mi más véleménye. Attól még, hogy másnak más a véleménye, az nem azt jelenti, hogy hazudik. Ezt jó lenne ha az eszedbe vésnéd.

felháborító amit művelsz. a konkrétumokra nem reagálsz mert ugye az nem olyan jó de közben fenyegetőzöl azzal hogy kirúgsz ha olyat írok ami nem tetszik. macika. akkor ugye válaszolsz arra hogy a tmob közleménye az egyes nettó díjak emeléséről hol van ellentmondásban a valós változásokkal? szerinted nem volt olyan díj aminek a nettója emelkedett? nem hazugozni kéne hanem válaszolni. azt is durvának találom hogy személyeskedéssel vádolsz de ha te szintén azt teszed arról mélyen hallgatsz. igaz hogy azt sugalltad egy másik topicban hogy a vodát szoktam kritizálni az előleg miatt de nem teszem ezt a tmob esetében? igaz hogy mikor kértem listázzad ki az idevonatkozó megszólalásaimat nem tetted? kettős mércével mérsz. és egyébként meg nem tudom hol írtam hogy hazug vagy macika. azt írtam hogy függetlennek és obejktívnek írod magad de nem vagy az. azt már engedd meg hogy véleményem legyen valakiről. sok megszólalásod olvastam és nem hiszek abban hogy objektív lennél a szolgáltatókat nézve. rúgj ki nyugodtan ha jól esik.

vas. dec. 11, 2005 4:49
Moderátor

Hozzászólás 
Mobilio írta:
akkor nem olvastad el amit írtam. abban voltak érvek macika amire válaszolhatnál. egyszerűen nem igaz hogy abban amit írtam nem volt konkrétum és érv!!! tehát ezt nem fogadom el. ahogy azt sem hogy erővel lépj fel mikor nem akarsz válaszolni kényes kérdésekre. pl. a nettó díjakra vonatkozó részre vagy arra hogy már máskor a vodafone előleg miatt megszólítottál személyeskedtél de nem válaszoltál a konkrét kérdésre utána. moderátorként sincs jogod cenzúrázni és ahhoz főleg nem hogy konkrét érvek helyett megfenyegess.
Nem cezúráztalak és nem fenyegettelek.
Azt mondtam, hogy soha, senkitől nem tűröm el, hogy hazugnak nevezzen. Valamint, hogy úgy érzem, nagyon sokat engedsz meg magadnak. De ez utóbbi már szubjektív.
Ettől függetlenül a következő, személyemet ért rágalmazásnál repülsz. Pont.

Ettől teljesen független az, hogy mi a Te véleményed és mi más véleménye. Attól még, hogy másnak más a véleménye, az nem azt jelenti, hogy hazudik. Ezt jó lenne ha az eszedbe vésnéd.

vas. dec. 11, 2005 1:40
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Mobilio írta:
azt hiszem érveket hoztam fel amire lehet válaszolni. az már másik dolog macika hogy konkrét válasz helyett egyszerűbb fenyegetőzni. pontosan erről beszélek. azt megengedheted magadnak hogy beszólj nekem ok nélkül és válasz nélkül hagyjad de én nem érvelhetek és írhatok valamiről ami nem tetszik? szép.
Pont az érvek hiányoztak nekem. Helyette kaptam a személyeskedést, meg hogy hazudok.
Ezt a stílust senkinek nem tűröm el, még ha igaza volna, akkor sem.
Szóltam. Az utolsó eset volt.

vas. dec. 11, 2005 0:45
Moderátor

Hozzászólás 
Mobilio írta:
azt hiszem érveket hoztam fel amire lehet válaszolni. az már másik dolog macika hogy konkrét válasz helyett egyszerűbb fenyegetőzni. pontosan erről beszélek. azt megengedheted magadnak hogy beszólj nekem ok nélkül és válasz nélkül hagyjad de én nem érvelhetek és írhatok valamiről ami nem tetszik? szép.
Pont az érvek hiányoztak nekem. Helyette kaptam a személyeskedést, meg hogy hazudok.
Ezt a stílust senkinek nem tűröm el, még ha igaza volna, akkor sem.
Szóltam. Az utolsó eset volt.

vas. dec. 11, 2005 0:33
arany tag

Hozzászólás 
Bagyu írta:
Akárhogy is nézzük a T-mobile közléménye messze alúlmarad a fogyasztóbarátabb PGSM-ivel szemben...

Innentől kezdve meg mindegy, ki mit és mikor írt.

igen mert a pannon csak arról ír hogy csökkent. arról nem hogy van ahol a nettó emelkedik és van ahol még a bruttó sem változik. számomra ez nem fogyasztóbarát de ez nézőpont kérdése. ettől még jó hogy csökkennek a díjak sok helyen csak ne ájuljunk el attól hogy mindössze a szépről beszél és a többiről hallgat.

vas. dec. 11, 2005 0:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akárhogy is nézzük a T-mobile közléménye messze alúlmarad a fogyasztóbarátabb PGSM-ivel szemben...

Innentől kezdve meg mindegy, ki mit és mikor írt.

vas. dec. 11, 2005 0:28
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Mobilio írta:
na látod most sem írsz igazat. nem a személyeskedés a lényeg, hanem az hogy véletlenül most is elfelejtetted az előzményt. többször írtam arról hogy várni kéne valójában mi lesz és utána fikázhatunk vagy sem. a történések lényege amit az előbb is írtam. kiadtak egy közleményt arról hogy egyes díjtételek nettó díja emelkedik. ebből mi nem lett igaz? emelkedett az m csomagok nettó díja? emelkedett a relax egyes csomagok nettó díja /500 és 1000/? emelkedett szinte minen domino nettó díja? na macika igen vagy sem? igaz erre hogy egyes díjak nettója emelkedik? igen. tehát nem arról lehet szó hogy semmi köze a dolognak a pannonhoz csak várni kellett volna? a pannon meg abban korrekt hogy több helyen elmelkedett a nettó díj de nem írt róla? vagy abban hogy pl. elég szelektíven csökkentek a díjai lásd gprs és társai? tudod nagyon is zavar hogy mindig elfogulatlannak hirdetted magad miközben nagyon is elfogult vagy. ez nem lenne baj csak ne hirdessed az ellenkezőjét. mellesleg te is szoktál személyeskedeni. legutóbb pl. a voda előleg kapcsán szólítottál meg de mikor kértem vedd elő az idevonatkozó hozzászólásaimat és fikázásaimat akkor egy szót sem válaszoltál. szóval csak belémkötöttél. más esetben meg mikor nem volt igazad törölted a hozzászólásokat. erről ennyit. te nekem ne gyere a személyeskedéssel.
Még egyszer nyíltan azt írod, hogy hazudok, akkor be fogok rágni, előre szólok! Kicsit sokat engedsz meg magadnak.

vas. dec. 11, 2005 0:22
Moderátor

Hozzászólás 
Mobilio írta:
na látod most sem írsz igazat. nem a személyeskedés a lényeg, hanem az hogy véletlenül most is elfelejtetted az előzményt. többször írtam arról hogy várni kéne valójában mi lesz és utána fikázhatunk vagy sem. a történések lényege amit az előbb is írtam. kiadtak egy közleményt arról hogy egyes díjtételek nettó díja emelkedik. ebből mi nem lett igaz? emelkedett az m csomagok nettó díja? emelkedett a relax egyes csomagok nettó díja /500 és 1000/? emelkedett szinte minen domino nettó díja? na macika igen vagy sem? igaz erre hogy egyes díjak nettója emelkedik? igen. tehát nem arról lehet szó hogy semmi köze a dolognak a pannonhoz csak várni kellett volna? a pannon meg abban korrekt hogy több helyen elmelkedett a nettó díj de nem írt róla? vagy abban hogy pl. elég szelektíven csökkentek a díjai lásd gprs és társai? tudod nagyon is zavar hogy mindig elfogulatlannak hirdetted magad miközben nagyon is elfogult vagy. ez nem lenne baj csak ne hirdessed az ellenkezőjét. mellesleg te is szoktál személyeskedeni. legutóbb pl. a voda előleg kapcsán szólítottál meg de mikor kértem vedd elő az idevonatkozó hozzászólásaimat és fikázásaimat akkor egy szót sem válaszoltál. szóval csak belémkötöttél. más esetben meg mikor nem volt igazad törölted a hozzászólásokat. erről ennyit. te nekem ne gyere a személyeskedéssel.
Még egyszer nyíltan azt írod, hogy hazudok, akkor be fogok rágni, előre szólok! Kicsit sokat engedsz meg magadnak.

vas. dec. 11, 2005 0:18
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Mobilio írta:
na ja. de ugye most sem látnád be hogy nincs igazad. de nem is várom el. mert ugye kedves macika az áremelést 30 nappal előbb be kell jelenteni és ahogy azt kitárgyaltuk eredetileg is arról volt szó hogy egyes díjaknál emelkedik a nettó ár. ami pl. a domino esetén is igaz. csak ott a bónusz kompenzál. de hát ugye aki elhamarkodottan fikázott annak most jó még megmagyaráznia miért is neki van igaza. te sem vagy korrekt így mástól se várjad el.
Miért érzem azt, hogy egyetlen érved a személyeskedés?
Nem Neked címeztem a hsz-t, nem írtam le a nevedet, nem is gondoltam Rád.
És ezután Te mersz korrektségről beszélni?

Figyelj!
A tényeket nem nagyon lehet ám csűrni-csavarni.

Írd le légyszi egymás után a történéseket időrendben! Hátha meglátod, hol néztél el valamit.

Köszi előre is.

szomb. dec. 10, 2005 23:55
Moderátor

Hozzászólás 
Mobilio írta:
na ja. de ugye most sem látnád be hogy nincs igazad. de nem is várom el. mert ugye kedves macika az áremelést 30 nappal előbb be kell jelenteni és ahogy azt kitárgyaltuk eredetileg is arról volt szó hogy egyes díjaknál emelkedik a nettó ár. ami pl. a domino esetén is igaz. csak ott a bónusz kompenzál. de hát ugye aki elhamarkodottan fikázott annak most jó még megmagyaráznia miért is neki van igaza. te sem vagy korrekt így mástól se várjad el.
Miért érzem azt, hogy egyetlen érved a személyeskedés?
Nem Neked címeztem a hsz-t, nem írtam le a nevedet, nem is gondoltam Rád.
És ezután Te mersz korrektségről beszélni?

Figyelj!
A tényeket nem nagyon lehet ám csűrni-csavarni.

Írd le légyszi egymás után a történéseket időrendben! Hátha meglátod, hol néztél el valamit.

Köszi előre is.

szomb. dec. 10, 2005 23:45
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Arthuro_Adam írta:
Szerintem ez épp korrekt lépés volt. Ha egyből ezt lépik, akkor ügyfélbarátok, így csak korrektek.

Szerintem a korrekt fogalmába belefér az, ha valaki rájön a tévedésre, és változtat.
Én nem tudom azt az embert korrektnek tartani, aki kijelent valamit, majd utána vár kicsit és ha már meghallgatta mások hozzáállását/véleményét is, akkor előáll egy új saját véleménnyel az ügyben.

Nálam ez a sunyi gumigerincű kategória.

Többször volt mostanában a T-nél (legmarkénsabban a Relax csomagok kijövetelénél) ehhez hasonló dolog, amikor először (elsőként) megpróbálták elég magas árakkal lehúzni az embereket, majd amikor jelentősen alájuk ajánlott a másik két szolgáltató, akkor kijöttek egy még jobb árral, bebizonyítva, hogy van ott rendesen tartalék az árképzésben.

Most is ezt éreztem, és továbbra is azt mondom, hogy ha a korrekt szót mindenképpen valamelyik szolgáltatóra rá akarjuk sütni, akkor KIZÁRÓLAG a PANNON jöhet szóba.

szomb. dec. 10, 2005 23:30
Moderátor

Hozzászólás 
Arthuro_Adam írta:
Szerintem ez épp korrekt lépés volt. Ha egyből ezt lépik, akkor ügyfélbarátok, így csak korrektek.

Szerintem a korrekt fogalmába belefér az, ha valaki rájön a tévedésre, és változtat.
Én nem tudom azt az embert korrektnek tartani, aki kijelent valamit, majd utána vár kicsit és ha már meghallgatta mások hozzáállását/véleményét is, akkor előáll egy új saját véleménnyel az ügyben.

Nálam ez a sunyi gumigerincű kategória.

Többször volt mostanában a T-nél (legmarkénsabban a Relax csomagok kijövetelénél) ehhez hasonló dolog, amikor először (elsőként) megpróbálták elég magas árakkal lehúzni az embereket, majd amikor jelentősen alájuk ajánlott a másik két szolgáltató, akkor kijöttek egy még jobb árral, bebizonyítva, hogy van ott rendesen tartalék az árképzésben.

Most is ezt éreztem, és továbbra is azt mondom, hogy ha a korrekt szót mindenképpen valamelyik szolgáltatóra rá akarjuk sütni, akkor KIZÁRÓLAG a PANNON jöhet szóba.

szomb. dec. 10, 2005 22:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Igen.

De Engem a Domino Aktív érdekelne a leginkább. Azt a választ kaptam, hogy telefonon, SMS-ben, vagy egyéb úton biztos értesítenek majd.

A T-Percekre egyből megkaptam a választ, a Domino Nap Plusznál pedig utánanézett.

szomb. dec. 10, 2005 21:42
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
New-man írta:
Ezekkel mi lesz jan. 1-től?

- T-percek

- Domino Aktív havidíj lebeszélhetőség

1.) Június 30-ig meghosszabbítva.
2.) Nem tudni.
3.) Domino Nap Plusz: június 30-ig meghosszabbítva.

Forrás: 1230

Tehát akkor a T-percek jún 30ig megvan hosszabítva?

szomb. dec. 10, 2005 21:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
New-man írta:

- T-percek

1.) Június 30-ig meghosszabbítva.
2.) Nem tudni.
3.) Domino Nap Plusz: június 30-ig meghosszabbítva.

Forrás: 1230

szomb. dec. 10, 2005 21:29
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 

- T-percek

szer. dec. 07, 2005 18:52
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
A Janus-arc tökéletes példája volt a T-mobile megmozdulása.

Üdv!

vagy talán arról van szó amiről már írtam. hogy többen előre fikáztak. most meg egyszerűbb csalást emlegetni mint elimserni hogy fogalmuk sem volt mit kritizálnak. mert ugye miről van szó? valaki okosabb majd megmondja milyen szabály alapján is kell 30 nappal előbb áremelést bemondani. ezt meg is tették. a dominonál is emel ha azt nézed mert a percdíj nem változik a nettó ár nő. az egy másik dolog hogy ezt korrektul visszaadja a feltöltésnél de az ár nő. szerintem maradjunk abban hogy máskor szerencsésebb lenne akkor hőzöngeni tudjuk mit szólunk le. ennyi. amúgy én jól jártam mert a relax 250 csökken az sms is és az mms is. nem fogok új mobilt venni ebből a pénzből de sok kicsi sokra megy. ez is valami. igaz kezdek még jobban gondolkozni azon érdemes lenne átállni domino aktívra. egyedül a más mobil miatt nem vagyok biztos benne mert az így most jobb nekem. viszont többet beszélek hálón belül és ha most jön a 4 százalék akkor a domino kicsit jobb lesz megint.

szer. dec. 07, 2005 18:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
A Janus-arc tökéletes példája volt a T-mobile megmozdulása.

Üdv!

szer. dec. 07, 2005 17:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nyilván "rájött" a tévedésére :D - na persze.

Üdv!

szer. dec. 07, 2005 16:55
arany tag

Hozzászólás 

szer. dec. 07, 2005 16:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Korrekt?
Az ellenfél váratlan lépésére való viszakozás volt ez, nem korrekt lépés. Inkább sunyi. Bepróbálkozott, de észbe kapott. Dícséret ezért nem jár. De szidás sem, mert legalább meglépte a csökkentést.

Üdv!

szer. dec. 07, 2005 16:42
írásjog megvonva

Hozzászólás 
szabo írta:
Ha a Pannon nem adata volna ezt oda az ügyfeleinek akkor a tré soha nem lépte volna ezt meg.

Ezzel egyetértek, ettől függetlenül korrekt lépés volt. :!:

Elmondható most már, hogy a 3 szolgáltató közül ÁFA kérdésben a Vodafone a legnagyobb szemétláda.

szer. dec. 07, 2005 16:22
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
De már annak sem örülsz, ha megtörténik...

szer. dec. 07, 2005 16:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Állambátyó (Feri bácsi) engedett 5% Afat, hogy nekünk fogyasztóknak olcsóbb legyen a jövő.
Megtette ezt x hete nemtom pontosan.
Ha a Pannon nem adata volna ezt oda az ügyfeleinek akkor a tré soha nem lépte volna ezt meg.
A sunyi németje nehogy már renámézze ezt ,hogy a piaci verseny, meg a becses ügyfél, meghogy feltöltési kedvezmény.
Full hülyének néznek minket ezzel a szöveggel.
Ezért voltam indulatos. üdv *.*

szer. dec. 07, 2005 16:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
szabo írta:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/sajtokozlemenyek/sajtokozlemeny_20051207.shtml

Na ez egy elég gyenge dobás volt, 4% bonusz :))
Ha 100000 ret töltök 104000-t beszélek le. Hát az anyátokat.

Meg tudod indokolni, mi ezzel a baj? Gyakorlatilag így ez lett az egyetlen megoldás, ahol 100%-ig kompenzálták az ÁFA csökkenést. A Pannon pl., aki elsőként lépte meg azt, hogy nem nyeli be a csökkenést, a 36Ft-ot 35Ft-ra csökkenti, de a valódi 20% áfás bruttó 34,56Ft lenne, így ha nem is a teljes 4%-ot, de 44 fillért lenyel.
Ez jobban tetszene?

Üdv!

szer. dec. 07, 2005 14:27
arany tag

Hozzászólás 
szabo írta:
...Na ez egy elég gyenge dobás volt, 4% bonusz :))

Ennyit csökkentett az állam, a t-mobile miért adna többet...

szer. dec. 07, 2005 14:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
szabo írta:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/sajtokozlemenyek/sajtokozlemeny_20051207.shtml

Ezért én nem anyáznék, de te tudod....

szer. dec. 07, 2005 14:18
ezüst tag

Hozzászólás 
http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/sa ... 1207.shtml

szer. dec. 07, 2005 13:46
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
CineDOG írta:
Köszi... ebben én mondjuk meg nem nézem a helyi kórházat...

Na utána érdeklődtem dolgoknak. Ha érdekel akkor keress meg priviben.
Mi kaphatunk ilyen csomagot, most intézem. :P

hétf. dec. 05, 2005 17:19
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
CineDOG írta:

Most kérdeztem meg a munkahelyem gazdasági vezetőjét és úgy néz ki, hogy talán igénybe vehetjük. Fel kell hívnom délután a T-t és megkérdezni a részleteket. :lol:

pén. dec. 02, 2005 10:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kano írta:
[url]http://kszfweb.econet.hu/Default.aspx?content=WebParts\BusinessSearch\Intezmeny\CAIntezmenySearch.ascx[/url]
De csak Neked. :lol:

csüt. dec. 01, 2005 22:14
platina tag

Hozzászólás 
[url]http://kszfweb.econet.hu/Default.aspx?content=WebParts\BusinessSearch\Intezmeny\CAIntezmenySearch.ascx[/url]
De csak Neked. :lol:

csüt. dec. 01, 2005 22:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kano írta:
Juj de állat!! Benne vagyunk a T-Mobile ajánlatában szereplő "központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó intézmények" között. Megtaláltam a melóhelyemet a weblapon!!! Ezek szerint mi is igénybe vehetjük ezt a csomagot!!!!! :lol:

Linket nyomsz?

csüt. dec. 01, 2005 21:34
platina tag

Hozzászólás 
Juj de állat!! Benne vagyunk a T-Mobile ajánlatában szereplő "központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó intézmények" között. Megtaláltam a melóhelyemet a weblapon!!! Ezek szerint mi is igénybe vehetjük ezt a csomagot!!!!! :lol:

csüt. dec. 01, 2005 21:28
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28  Következő