|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|
DVD-iro, PoweDVD-n elso 30 p. visszatekeres nem megy
Szerző |
Üzenet |
Maxibuci
arany tag
Csatlakozott: csüt. dec. 01, 2005 12:36 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Békéscsaba
|
Odo írta: Ez már elég régi lejátszó, már a hatosnál tartanak ha jól tudom.
Már van 7.0-s verzió is.
|
hétf. dec. 05, 2005 9:52 |
|
|
94131
ezüst tag
|
Odo írta: Ez már elég régi lejátszó, már a hatosnál tartanak ha jól tudom.
Igen, ezt meg 2001-ben kaptam ingyen, s eddig semmi baj nem volt. Ha vele van a baj, akkor OK, csak a DVD-rekorder legyen OK.
|
kedd nov. 22, 2005 17:23 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Ez már elég régi lejátszó, már a hatosnál tartanak ha jól tudom.
|
kedd nov. 22, 2005 17:07 |
|
|
94131
ezüst tag
|
Re: DVD-iro, PoweDVD-n elso 30 p. visszatekeres nem megy
toddzsa írta: 94131 írta: Sziasztok! Attol tartok, hogy hibas DVD-rekordert vettem. Sony 910-es. DVD-R TDK-t hasznalok. Ha a notebookomon legalisan vett PowerDVD-n (3.00) nezem a filmet, akkor minden egyes DVD-n az elso 30 percben nem tudok eloreugorni a kovetkezo reszre, sem visszatekerni a filmet. Termszetesen nem olyan nagy baj ez, de a baratom filmjei semmi ilyen problemet nem okoznak, s ha mas DVD-programot (PowerDVD5, Media Player) hasznalok, a visszatekeres, vagy ugras mukodik. Nem valamilyen selejt DVD-rekodert vettem??? Az esetleges valaszokat elore is koszonom.
PS: elnezest a helytelen szakkifejezesekert, de ezeket magyarul nem nagyon ismerem, mivel kulfoldon elek. Lehet, hogy a 3.0-as PowerDVD nem szereti...
Remélem. De a barátom DVD-lemezeit akkor miért szereti? Na, majd kipróbálok egy másik fajta DVD-t. De kösz a választ.
|
kedd nov. 22, 2005 15:10 |
|
|
toddzsa
platina tag
Csatlakozott: hétf. jún. 21, 2004 22:54 Hozzászólások: 596 Tartózkodási hely: hol itt, hol ott!
|
Re: DVD-iro, PoweDVD-n elso 30 p. visszatekeres nem megy
94131 írta: Sziasztok! Attol tartok, hogy hibas DVD-rekordert vettem. Sony 910-es. DVD-R TDK-t hasznalok. Ha a notebookomon legalisan vett PowerDVD-n (3.00) nezem a filmet, akkor minden egyes DVD-n az elso 30 percben nem tudok eloreugorni a kovetkezo reszre, sem visszatekerni a filmet. Termszetesen nem olyan nagy baj ez, de a baratom filmjei semmi ilyen problemet nem okoznak, s ha mas DVD-programot (PowerDVD5, Media Player) hasznalok, a visszatekeres, vagy ugras mukodik. Nem valamilyen selejt DVD-rekodert vettem??? Az esetleges valaszokat elore is koszonom.
PS: elnezest a helytelen szakkifejezesekert, de ezeket magyarul nem nagyon ismerem, mivel kulfoldon elek.
Lehet, hogy a 3.0-as PowerDVD nem szereti...
|
hétf. nov. 21, 2005 12:12 |
|
|
94131
ezüst tag
|
DVD-iro, PoweDVD-n elso 30 p. visszatekeres nem megy
Sziasztok! Attol tartok, hogy hibas DVD-rekordert vettem. Sony 910-es. DVD-R TDK-t hasznalok. Ha a notebookomon legalisan vett PowerDVD-n (3.00) nezem a filmet, akkor minden egyes DVD-n az elso 30 percben nem tudok eloreugorni a kovetkezo reszre, sem visszatekerni a filmet. Termszetesen nem olyan nagy baj ez, de a baratom filmjei semmi ilyen problemet nem okoznak, s ha mas DVD-programot (PowerDVD5, Media Player) hasznalok, a visszatekeres, vagy ugras mukodik. Nem valamilyen selejt DVD-rekodert vettem??? Az esetleges valaszokat elore is koszonom.
PS: elnezest a helytelen szakkifejezesekert, de ezeket magyarul nem nagyon ismerem, mivel kulfoldon elek.
|
szomb. nov. 19, 2005 10:23 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|