Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 7:44

Hozzászólás a témához  [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 62  Következő
T-MOBILE-GYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:
Én is láttam plakáton...2 év aláírásával kapsz kártya telcsit :?

Meg 1000megabájtos csomaggal... húzós lehet...

szomb. dec. 17, 2005 20:49
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is láttam plakáton...2 év aláírásával kapsz kártya telcsit :?

szomb. dec. 17, 2005 19:40
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nagyon nyomul a tmobile...
www.laptop.hu www.notebook.hu
Ajándék kártyatelefon....

szomb. dec. 17, 2005 19:38
ezüst tag

Hozzászólás Re: t-zones nyitóoldal wapról szöveges módban
kerelyfe írta:
benhur írta:
Pontosan ez a helyzet nálam is. S ezek szerint csak a 2.0 -ás wap-os telefonokon jelentkezik a bibi. Az oldal így használhatatlan. Kb. 2 hete van ez a jelenség...

Csak alátámasztani tudom. N6600+vodawap.

Leadtam hibára. Megköszönték. Intézkednek.

szomb. dec. 17, 2005 11:07
platina tag

Hozzászólás 
Igen!

szomb. dec. 17, 2005 9:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
A wapról küldött napi 15 db SMS a régi módon, egy központi számról megy ki, az SMS szöveg elején a felhasználói névvel?

szomb. dec. 17, 2005 8:44
gyémánt tag

benhur írta:
Pontosan ez a helyzet nálam is. S ezek szerint csak a 2.0 -ás wap-os telefonokon jelentkezik a bibi. Az oldal így használhatatlan. Kb. 2 hete van ez a jelenség...

Csak alátámasztani tudom. N6600+vodawap.

pén. dec. 16, 2005 22:35
ezüst tag

simico írta:
benhur írta:
Kb 2 hete a t-zones nyitóoldala használhatatlan wapról.
Lehet hogy csak számomra? Én ugyanis csak szöveges módban használom/használtam eddig. ...

Ehhe, és tényleg. Ha most kikapcsolt képekkel felmegyek a T630-ról a trézónszra, akkoregyedül az ajánlat link látszik, felette és alatta csak 1 pixelnyi pöttyök jelképezik a (képes) linkeket. Illetve az oldal legalján a keresés, mobil vásárlás és ügyfélszolgálat/sugó szöveges linkeke láthatóak még. Kb. 2 hónappal ezelőtt néztem véletlenül a trézónszt (szintén kikapcsolt képekkel), akkor még rendes linkek voltak kikapcoslt képekkel is.

pén. dec. 16, 2005 22:24
gyémánt tag

benhur írta:
Lehet hogy csak számomra? Én ugyanis csak szöveges módban használom/használtam eddig. ...

Ehhe, és tényleg. Ha most kikapcsolt képekkel felmegyek a T630-ról a trézónszra, akkoregyedül az ajánlat link látszik, felette és alatta csak 1 pixelnyi pöttyök jelképezik a (képes) linkeket. Illetve az oldal legalján a keresés, mobil vásárlás és ügyfélszolgálat/sugó szöveges linkeke láthatóak még. Kb. 2 hónappal ezelőtt néztem véletlenül a trézónszt (szintén kikapcsolt képekkel), akkor még rendes linkek voltak kikapcoslt képekkel is.

pén. dec. 16, 2005 16:53
platina tag

Hozzászólás 
Lehet. Én N6100-val néztem (1.2-es).

pén. dec. 16, 2005 15:28
arany tag

Hozzászólás 
Punto83 írta:
Nekem is Nokiám van, és én is letiltom a képeket.

Milyen készülékekkel próbálkoztatok?

Elfordulhat hogy Punto83 1.2-s, benhur pedig 2.0-s wap-os telefonnal próbálta, és 2 teljesen különböző wap-os oldal nyílt meg.

Pl. T65-n és T610-en teljesen más a Voda Live.

pén. dec. 16, 2005 15:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Punto83 írta:

Akkor passz...
Pedig cache rendszeresen ürítve van, újratöltöttem a kezdőoldalt is többször, s továbbra is fennáll az említett hiba akár a pannonos akár a t-s keszülékemről nyitom meg a t-zones.hu-t a wapon. Érthetetlen...

pén. dec. 16, 2005 11:41
platina tag

Hozzászólás 

pén. dec. 16, 2005 9:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Punto83 írta:
Nálam működik rendesen.

Én két különböző típusú Nokia telefonon tapasztalom ezt a hibát, de csak akkor, ha letiltom a képeket...

pén. dec. 16, 2005 9:35
platina tag

Hozzászólás 
Nálam működik rendesen.

pén. dec. 16, 2005 9:27
ezüst tag

Hozzászólás t-zones nyitóoldal wapról szöveges módban
Lehet hogy csak számomra? Én ugyanis csak szöveges módban használom/használtam eddig. Ha engedélyezem a képeket akkor OK, de én erre nem szeretnék költeni, mert ezzel a wapozásom költségei minimum megduplázódnának, annyit nem érnek ezek a gyengécske képek ilyen felbontásban. :(
A probléma az, hogy a szöveges linkek eltűntek egy ideje, csak találgatni lehet, hogy melyik x-szel jelölt üres négyzet mit takarhat.
Ti is tapasztaljátok ezt a hibát? Nekem a pannonos és a t-s telefonomról is ugyanez a helyzet. Régebben működött szöveges módban is.
Ha ez tényleg így van, akkor nagyon gáz...

pén. dec. 16, 2005 9:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
De gondolom kamat nélkül fizették vissza. :twisted:

na ja, még a 4-5x fáradozásomat is megtérítették! :twisted:

hétf. dec. 12, 2005 18:25
Profil Honlap
Hozzászólás 
De gondolom kamat nélkül fizették vissza. :twisted:

hétf. dec. 12, 2005 17:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
hogy érdemi tré, ne csak egymás gyalázása legyen:

1. apám feltöltötte szeptemberben a dominó kártyáját, de a tököm egyenlegére tették a pénzt, a domino helyett. Kabbe 1#

2. felhívtuk a 1230-at, hogy tegyék át dominóra, nem lehetséges. Kabbe 2#

3. mivel én vagyok az előfizető, bementem, hogy utalják vissza, amibe beleegyeztek. Azóta, két hónap alatt se jött meg a pénz. kabbe 3#

+1. néha beugrok hozzájuk, azóta is folyamatban van...

Most adjak be fizetési meghagyást 2500forint miatt???

két és félhónap után kifizették a pénzt.

hétf. dec. 12, 2005 17:26
Profil Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
(Amúgy még Én adtam ezeket a tancsokat mz-nek :D.)

Jaja! 8)
Ma rákérdezek e-mailben a vodánál, hogy mi a cici van a Vitamax részletezőmmel, mert eltelt lassan 3.5 hónap és sehol semmi, csak határidő módosító levelek, de ezekből is kb. 1,5 hónapja jött az utolsó.

hétf. dec. 12, 2005 8:44
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Ha kered, ki kell adniuk ingyen /lasd meg eht 138. par 9. pontja. Valamint mz topiktars tortenete a vodaval az NHH-nal ;) /

Tényleg, még ez a pont is :D. Ez benne is van a voda ÁSZF-jében. (Amúgy még Én adtam ezeket a tancsokat mz-nek :D.)

Kíváncsi voltam, mit gondolnak errő a westelesek :D.

Korábban kérdeztem e-mailben az üszit, azt mondták nem lesz ingyen, hanem fizessem csak ki az 1250 Ft-ot.

vas. dec. 11, 2005 23:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha kered, ki kell adniuk ingyen /lasd meg eht 138. par 9. pontja. Valamint mz topiktars tortenete a vodaval az NHH-nal ;) /

vas. dec. 11, 2005 23:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Idézet:
2003. évi C. törvény

az elektronikus hírközlésről
.
.
.

Tételes számlamelléklet

142. § (1) Az előre fizetett díjú előfizetői szolgáltatások kivételével a szolgáltató az előfizető részére kiállított számlához csatolt mellékletben az előfizető által fizetendő díjakat külön jogszabályban meghatározott bontásban köteles feltüntetni. A hívó előfizető számára ingyenes hívások, beleértve a hatóság által „nem azonosítható hívószámként” megjelölt hívószámokra kezdeményezett hívásokat, nem jelölhetők meg a hívó előfizető számláján és a számlamellékletben.

(2) A szolgáltató az előfizető kérésére a kiállított számlához köteles az (1) bekezdésben meghatározottaknál részletesebb számlamellékletet csatolni (hívásrészletező), amely magában foglalja a díj kiszámításához szükséges forgalmazási és számlázási adatokat tartalmazó kimutatást.

(3) Az (1) vagy (2) bekezdésben meghatározott számlamelléklet - egyéni előfizető részére elektronikus vagy nyomtatott, más előfizető részére elektronikus formában történő - kiadását a szolgáltató külön díj fizetéséhez nem kötheti.

A fentiek alapján Én úgy értelmezem, hogy prepaid és magánszemély esetében nem kötelező részletezőt adni, ugyanakkor nem is tilos. De ha ad, akkor annak ingyenesnek kell lennie, 1 példányban.
Vélemény?

vas. dec. 11, 2005 23:31
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Landsmann írta:
Az üzenetközpont száma +3630-al van elmentve?
Roaming aktív?

Ő a T-Zonesról szeretné küldeni, ahol napi 15 db ingyen van :wink:

Ha netről küldöd, akkor tarifacsomagnak megfelelő összeget kell fizetni az sms-ekért.

Ez még így mindig olcsóbb, mintha roamingolnék.

vas. dec. 11, 2005 16:25
Hozzászólás 
:? Úgy látszik ma mindent félreértek. Bocsi.

vas. dec. 11, 2005 15:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Roaming aktív?

Ő a T-Zonesról szeretné küldeni, ahol napi 15 db ingyen van :wink:

vas. dec. 11, 2005 15:47
Hozzászólás 
Roaming aktív?

vas. dec. 11, 2005 15:44
arany tag

Hozzászólás 
Fogalmam sincs hová írjam, remélem, tudtok rá válaszolni.

Hollandiában vagyok, és a T-Zones-ről szeretnék küldeni haza sms-t, de sosem tudja elküldeni. Mi lehet a gond?

Köszi.

vas. dec. 11, 2005 14:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:
T68m írta:
Andrei írta:
Mobilio írta:
hogy sikerült elperelni????

Itt tudták megoldani: WIPO Arbitration Center (GENF) www.wipo.org

A WIPO az ajánlásában megfogalmazta, hogy jobban jogosult a névre a DT, így az ICANN által minõsített regisztrátor inkább átengedi a domain-t, minthogy az ICANN megonja az engedélyét.

azért lássuk be, volt valami alapja! :D

hisz benne volt a teljes "t-mobile" név....

nem vagyok jogász nem tudom mit lehet és mit nem. azért érdekes. ilyen alapon pl az autoker elvehetne minden domaint amiben auto van. :D

minden olyan domaint, amiben az "autoker" van, amennyiben az "autoker" registered or trademark.

csüt. dec. 08, 2005 18:44
Profil Honlap
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Soockit írta:
Kano írta:
Tudja valaki, hogy a T mikor válaszol a Vállalati Ügyfelek Igazgatóságára küldött levélre? Már 2 napja semmi. :cry:

Nem tudom ebben az esetben mennyi idő kell nekik. De a belső szabályzatuk alapján 30 nap a határidő.
Nekem volt múltkor egy igazán nem egyszerű esetem, és másnap hívtak is, hogy el van intézve.

Az a helzet, hogy én éppen egy díjcsomagot próbálnék meg elintézni az iskolámnak. Közben kiderült, hogy rossz e-mail címet mondott a csajszi a telefonban és meg sem kapták a levelemet. :x

csüt. dec. 08, 2005 18:31
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Andrei írta:
Mobilio írta:
hogy sikerült elperelni????

Itt tudták megoldani: WIPO Arbitration Center (GENF) www.wipo.org

A WIPO az ajánlásában megfogalmazta, hogy jobban jogosult a névre a DT, így az ICANN által minősített regisztrátor inkább átengedi a domain-t, minthogy az ICANN megonja az engedélyét.

azért lássuk be, volt valami alapja! :D

hisz benne volt a teljes "t-mobile" név....

nem vagyok jogász nem tudom mit lehet és mit nem. azért érdekes. ilyen alapon pl az autoker elvehetne minden domaint amiben auto van. :D

csüt. dec. 08, 2005 0:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
evbalazs írta:
Bocsánatot kérek, hogy félreértettelek és alaptalanul megvádoltalak azzal, hogy nem olvasol, a második hozzászólás alapján már tiszta, hogy mit szerettél volna.

Nincs miért bocsánatot kérned :wink: . Megkérdeztem csupán, mire gondoltál.

szer. dec. 07, 2005 23:18
arany tag

Hozzászólás 
Oks.

Te csak közleményt írtál és én erre a közleményre gondoltam, nem pedig a nov. 29-ire.
Bocsánatot kérek, hogy félreértettelek és alaptalanul megvádoltalak azzal, hogy nem olvasol, a második hozzászólás alapján már tiszta, hogy mit szerettél volna.

Korábban már leírtam az előző közleményükről a véleményemet, amit Macika meg is kritizált: azt írták, hogy "egyes díjtételek nettó díjai emelkednek".
Az már egy másik és hosszabb vita, hogy ezzel eleget tettek-e törvényi kötelezettségüknek, de az NHH majd bírságol, ha úgy ítéli meg, hogy nem.
Ill. az is igaz, hogy nem volt igazán tisztességes a Pannon csökkentése után azt mondani, hogy ja, akkor mi is.
Szerintem egy szimpatikus lépés tőlük, pedig csak igen rövid ideig voltam Westeles és nem is tervezem, hogy náluk vegyek kártyát.

szer. dec. 07, 2005 23:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
evbalazs írta:
Vizsla:
megnézted a T-Mobile honlapján a közleményt?
Csak mert alatta van 1-1 link a Dominó és az előfizetéses díjszabáshoz.
Nem állítom biztosan, hogy ez mindent tartalmaz, de nagyon úgy tűnt.

Nem értem, ezzel mit szerettél volna mondani?
Én azt kifogásoltam, hogy november 29-én, amikor a Közlemény megjelent, vele egy időben nem volt fent a honlapon a január 1-jétől érvényes díjszabás, amit a kötelességük lett volna kirakni.

Erre ma kiadtak egy sajtóközleményt, amiben fehívták a figyelmet, hogy a csökkentett árakat tartalmazó, január 1-jétől érvényes díjszabás már elérhető a honlapon. És a sajtóközlemény alatt ott a két díjszabás. Én a postpaidesbe néztem bele, s elég sok elírást tartalmaz.

A sajtóközleményben megemlítik továbbá, hogy le lesznek zárva az M-csomagok februártól, valamint ezekre nem lesz érvényes az ÁFA-csökkentés. Véleményem szerint inkább a félperc alapúakkal kellett volna ezt csinálni, s nem a jobb M-csomagokkal. Mert így talán lenne egy értelmes csomag, az Egyenlítő M.

De ha már lezárják, meg is kéne szüntetni, s átpakolni "erőszakkal" az embereket valami Selecthez hasonlóba. Mert egyáltalán nem ügyfélbarát árakat tartalmaznak. S elég sok Partner 5-6-7 csomagú emberke van.

Mit szerettél volna akkor Nekem mondani?

szer. dec. 07, 2005 23:01
arany tag

Hozzászólás 
Soockit: te vagy a 3., akik beidézték ezt a közleményt, én kezdtem valamikor 1/4 2 -kor.

Vizsla:
megnézted a T-Mobile honlapján a közleményt?
Csak mert alatta van 1-1 link a Dominó és az előfizetéses díjszabáshoz.
Nem állítom biztosan, hogy ez mindent tartalmaz, de nagyon úgy tűnt.

Megj.: el kellene dönteni, hogy most gyalázó vagy dícsérő, mert lényegében mindkét topicban ez megy + az ÁFÁs topicban dettó. Nem lehetne csak az ÁFÁsban folytatni?

szer. dec. 07, 2005 21:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Soockit írta:
...

Szerinted nem tudok olvasni?

Ajánlom figyelmedbe:
skynet írta:
Elküldve: 2005 Dec. 07 16:59
--------------------------------------------------------------------------------
Arthuro_Adam írta:
Szerintem ez épp korrekt lépés volt. Ha egyből ezt lépik, akkor ügyfélbarátok, így csak korrektek.

Szerintem a korrekt fogalmába belefér az, ha valaki rájön a tévedésre, és változtat.

tévedés? ezt azért elég nehéz tévedésként aposztrofálni.

tfh én egy pék vagyok. sóskiflit árulok 25 forintért, az áfacsökkentés miatt jövőre 24-ért kellene. de én kiteszem az ajtómra, hogy jövőre is ugyanennyi lesz a kifli ára, mert a nettót emelem (azért mert csak). a szomszéd utcában a pék csökkenti az árait. erre én mindenfelől azt hallom, hogy mindenki át fog menni a szomszéd utcai pékhez. ezek után én is kiteszem az ajtómra, hogy jövőre 24 forint a sóskifli, de az előző hirdetményről egy szót se ejtek, ha megkérdezik, azt mondom, az én ötletem volt, hiszen ez így korrekt a vásárlókkal szemben.

tévedtem, vagy csalni próbáltam?

Ezen kívül örülök, hogy a kedvemért, ha már ide beírtam, a sajtóközleményben megemlítették, hogy:
Idézet:
A díjváltozásokat tartalmazó, januártól érvényes díjszabás már letölthető a társaság honlapjáról.

Kár, hogy ennek már a Közlemény felkerülésének napján ott kellett volna lennie.
Amúgy meg van benne jó pár elírás. Tessék csak megkeresni.

Amúgy az M díjcsomagok mit vétettek? Még a végén valaki jól járna az Egyeníltő M-mel, vagy mi? Egyrészt nem érvényesül az ÁFA-csökkentés, másrészt ki is vonják a forgalomból.
Inkább a fél perc alapúakat kellett volna kidobni, csakhát azok hozzák a bevételt.

szer. dec. 07, 2005 21:32
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Megjelent a várva várt közlemény: http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... 051201.pdf

Az ÁFA-csökkentés az alábbiak alapján nem fog érvényesülni:

Idézet:
A távközlési szolgáltatásokra vonatkozó általános forgalmi adó mértéke 25 %-ról 20%-ra változik, ezzel egyidejűleg a Díjszabásban feltüntetett egyes díjtételek nettó ára emelkedik.

Magyarul, ha valami eddig bruttó 100 Ft-ba került, s annak a nettó ára megemelkedik - közben az ÁFA 25%-ról 20%-ra csöken - azt jelenti, hogy mindenki ugyanannyit fizet, mint eddig.

Gratulálok, 2006-tól kinek lesz jobb vele a világ?

A T‑Mobile ügyfelei 2006. január 1-től kedvezőbb feltételekkel mobilozhatnak.
Az előfizetéssel rendelkező T‑Mobile-osok számára a választható díjcsomagokban - a februárban lezárásra kerülő M csomagok kivételével - a havi-, perc-, SMS-, MMS-, internet- és WAP bruttó díjai szinte minden esetben csökkennek. A kedvező változás a most december 1-től bevezetett új, előnyös Aranytárskártya díjcsomagokat éppúgy érinti, mint az október óta jelentősen olcsóbb mobilinternet tarifákat.

Domino kártyások számára a bruttó díjak nagy részének változatlansága mellett a mobilozás a minden feltöltési címletre bevezetésre kerülő 4 százalékos bónusszal* lesz kedvezőbb. Januártól ugyanis a Dominósok a kártya egyenlegének feltöltésekor a kifizetett összegnél többet mobilozhatnak majd. Ez azt jelenti, hogy pl. 2500 forint feltöltésénél 2600, 5000 forintosnál pedig 5200 forint, azaz mindig 4 százalékkal több kerül az egyenlegre és használható majd fel. A díjváltozásokat tartalmazó, januártól érvényes díjszabás már letölthető a társaság honlapjáról.

A mobilpiacon hosszú évek óta tapasztalható erős árverseny eredményeként a tarifák 2005-ben is csökkentek és az áfakulcs változása a T‑Mobile előfizetőknek újabb lehetőséget ad arra, hogy még kedvezőbb díjakkal telefonáljanak.
http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/sajtokozlemenyek/sajtokozlemeny_20051207.shtml

szer. dec. 07, 2005 21:05
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Tudja valaki, hogy a T mikor válaszol a Vállalati Ügyfelek Igazgatóságára küldött levélre? Már 2 napja semmi. :cry:

Nem tudom ebben az esetben mennyi idő kell nekik. De a belső szabályzatuk alapján 30 nap a határidő.
Nekem volt múltkor egy igazán nem egyszerű esetem, és másnap hívtak is, hogy el van intézve.

szer. dec. 07, 2005 20:59
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Mondjuk nem tudom, ennek mi értelme lenne/lesz, hiszen semmit nem lehet jóformán elintézni a kapcsolattartó nélkül.

Ha kapcsolattartó alatt a trémobilos ügyfélmenedzsert érted, akkor nincs igazad. A napi dolgokat bizony a kiemelt ügyfélszolgálat felhívásával intézem mindig, hiszen ezért vannak. Az ügyfélmenedzser is hozzájuk továbbítja az ilyen kéréseket.

szer. dec. 07, 2005 20:48
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Odo írta:
Macika írta:
Mondjuk nem tudom, ennek mi értelme lenne/lesz, hiszen semmit nem lehet jóformán elintézni a kapcsolattartó nélkül. Tehát értelmetlen felhívni a 1230-at, mert úgyis a kapcsolattartóhoz irányítanak.
...
Egyetértek, még on-line ügyfélszolgálat sem áll rendelkezésre. Amúgy külön szám lesz az üzleti ügyfeleknek, a 1400.

A Paninál is kell fizetni üzletieknek? Igaza van Macikának, felesleges hívni az üszit amikor úgyis mindenért a kapcsolattartóhoz zavarnak. Persze Őt elérni.......

szer. dec. 07, 2005 10:32
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
Mondjuk nem tudom, ennek mi értelme lenne/lesz, hiszen semmit nem lehet jóformán elintézni a kapcsolattartó nélkül. Tehát értelmetlen felhívni a 1230-at, mert úgyis a kapcsolattartóhoz irányítanak.
...
Egyetértek, még on-line ügyfélszolgálat sem áll rendelkezésre. Amúgy külön szám lesz az üzleti ügyfeleknek, a 1400.

szer. dec. 07, 2005 10:17
Moderátor

Hozzászólás 
blueye írta:

Ezt hol olvastad?
Közlemények, T-Mobile.

szer. dec. 07, 2005 10:15
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
Üzleti ügyfeleknek január 1-től 10 Ft/perc az ügyintéző... :evil:

Ugyanakkor értem én, hogy a költségeiket akarják csökkenteni, hiszen az üzleti előfizetésekben olyan kedvezményeket/árakat adnak, amibe nem nagyon fér bele a humanoiddal történő félórás csevegés.

Azért érdekes belegondolni, mindenkit igyekeztek rászokatni az évek hosszú során, hogy ne személyesen tolongjanak a Westel Pontokban, hanem használják a díjmentes és gyors 1230-at.
Most beérett a dolog, alig látni (a korábbiakhoz képest) embert a márkaüzletekben (ha vannak, akkor sem 1230-on elintézhető ügyben), itt az ideje, hogy fizetős legyen.
Reméljük, itt megáll/észhez tér a T és a mezei előfizetőket/pre-paideseket békén hagyja és továbbra is ingyenes marad nekik a 1230.

szer. dec. 07, 2005 1:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:

Ezt hol olvastad?

szer. dec. 07, 2005 1:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Üzleti ügyfeleknek január 1-tõl 10 Ft/perc az ügyintézõ... :evil:

na, tanult a panitól? :D

vagy inkább, nem tanult a paniból! :twisted:

kedd dec. 06, 2005 20:43
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 

kedd dec. 06, 2005 20:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Andrei írta:
hmatyas írta:
de akkor is megszerezték :) és amugyis. Ez elvekrõl szólt. nem tárgyalnak terroristákkal :)

Nem vagyok én terrorista. Látsz Te az én kezemben géppisztolyt vagy aknavetõt? Ok. Aknavetõ most van nálam, de akkor sem vagyok terrorista :-)

én tudom, hogy ott voltál 0911-én, ezért kellett a domain is! :lol:

kedd dec. 06, 2005 18:33
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
hmatyas írta:
de akkor is megszerezték :) és amugyis. Ez elvekről szólt. nem tárgyalnak terroristákkal :)

Nem vagyok én terrorista. Látsz Te az én kezemben géppisztolyt vagy aknavetőt? Ok. Aknavető most van nálam, de akkor sem vagyok terrorista :-)

kedd dec. 06, 2005 17:28
arany tag

Hozzászólás 
Andrei írta:
Dehogynem. Mindjárt felajánlottak az elején 100 dolcsit. Ezt persze nem fogadtam el és egy kicsit többet kértem (2000EUR). Mindegy, Igy most olcsóbban megszerezték :D fa**ok.

de akkor is megszerezték :) és amugyis. Ez elvekről szólt. nem tárgyalnak terroristákkal :)

kedd dec. 06, 2005 14:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
sztem is elvehetnék! :lol: de az (valamiért) nem kell ennyire nekik.

egyébként tényleg olcsó volt. Nem próbáltak inkább egyezkedni?

Dehogynem. Mindjárt felajánlottak az elején 100 dolcsit. Ezt persze nem fogadtam el és egy kicsit többet kértem (2000EUR). Mindegy, Igy most olcsóbban megszerezték :D fa**ok.

kedd dec. 06, 2005 14:16
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 62  Következő