Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. dec. 25, 2024 20:15

Hozzászólás a témához  [ 827 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Következő
Örök mementóul 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Annak sincs működési engedélye! :)
A 14. oldalon van róla szó.

Üdv!

kedd feb. 21, 2006 20:33
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Elmehetnének a Váci útra is.

Csak zárójelben: ahhoz, hogy egy boltot bezárjanak, nagy disznóságnak kellett lenni.

kedd feb. 21, 2006 19:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tudom mi igaz ebből, de ezt találtam:

Szíves tájékoztatására közlöm, hogy a Bp., XI. kerület Karinthy Frigyes út 26. szám alatti Mistral Computerworld Kft. üzletében hatósági ellenőrzést végeztünk.. Az üzletben tapasztalt hiányosságok miatt az üzletet a 2006. február 15-én kelt határozatommal ideiglenesen bezárattam.

Kérem tájékoztatásom szíves tudomásul vételét.

dr. Berkovics Gáborné dr.

kedd feb. 21, 2006 15:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Van ám tartás és büszkeség is a világon, talán az Aqua is erre apellál.

Üdv!

kedd dec. 27, 2005 16:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
A magyar jogrendszer mindenkinek kedvez, csak a becsületesen élőknek nem. Ekkora marék kaki rendszer sehol máshol nincs ojrópában, mint nálunk.

Üdv!

Ez így van sajnos. Érdekes, hogy mégis vannak boltok, pl. Aqua, aki azért próbál korrekt maradni.

Bolttól függetlenül sajnos kis hazánkban még az a mentalitás él, hogy a vevő addig fontos, míg fizet. Utána le van xarva. S ahhoz, hogy ez megváltozzon, nem két év kell, hanem minimum 50!

kedd dec. 27, 2005 16:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
A magyar jogrendszer mindenkinek kedvez, csak a becsületesen élőknek nem. Ekkora marék kaki rendszer sehol máshol nincs ojrópában, mint nálunk.

Üdv!

kedd dec. 27, 2005 15:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hannibal írta:
Én csak azt nem értem, hogy hogyan tudta ekkorára kinőni magát ez a cég iilyen üzletpolitikával :roll:

Hogyan? Úgy, hogy a magyar jogrendszer kedvez az ilyen vállalkozásoknak. Amíg fiktív céget lehet alapítani, 3 millával, amit utólag kivesz, a mustár csak egy név. Ki tudja, valójában milyen cégeknek számláz-viszontszámláz, hogyan könyveli a bevételét. Az árut külföldről szerzi be. Ha bármilyen hatóság meg is fogja, viszik az üres céget, egy hét alatt alapít egy újat, amire már nem érvényes a tilalom..Újab 5-6 év, mire érdemben lesz valami, addig meg az évi tizenmilliárd árbevételével jól elvan..

kedd dec. 27, 2005 15:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Pont így!
Becsületesen, tisztességesen nem lehet nagyot kaszálni.
Ha pofátlan vagy, ráadásul nyíltan, akkor láthatod, hogy működik.
Ha sikkasztasz, ne 10 milliót, hanem minimum 50 milliárdot, azért már nem büntetnek :D

Üdv!

hétf. dec. 26, 2005 15:02
Moderátor

Hozzászólás 
Én csak azt nem értem, hogy hogyan tudta ekkorára kinőni magát ez a cég iilyen üzletpolitikával :roll:

hétf. dec. 26, 2005 13:10
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Victorius írta:
Amúgy ha minden igaz,akkor március környékén a mustárnál is már újraindul a garancia! De maximum 2 alkalommal azt hiszem...

A nem eredeti áron beszámítás az nem változik. :?

hát ettól függetlenül ez törvényellenes még mindig

hétf. dec. 26, 2005 12:06
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Amúgy ha minden igaz,akkor március környékén a mustárnál is már újraindul a garancia! De maximum 2 alkalommal azt hiszem...

A nem eredeti áron beszámítás az nem változik. :?

hétf. dec. 26, 2005 9:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Haladás, újabb hajmeresztés, vagy ilyesmi? :)

vas. dec. 25, 2005 18:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van, akinek sikerült: :lol:

"Van 2 hetem, hogy kb 22700 HUF ertekben vasaroljak a Mistralnal. Hirtelen nekem nem igazan van szuksegem innen semmire, de ha vki szeretne venni vmit, akkor olcsobban juthat hozza.

En arban olyan 19-20 ezerre gondoltam. Nem kell hogy kitoltse az egeszet az osszeg, tobben is lehettek ra..."

hétf. dec. 12, 2005 23:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy másik fórumon valaki leírta indulatmentesen (csodálom, hogyan sikerült neki), hogy mi a baj a Mistral üzletpolitikájával. Leesett az állam, hogy ilyen jól összeszedte. Szerintem itt lenne a kiváló alkalom, hogy akár mcwbp akár mistral user erre hasonló stílusban, érdemben is válaszoljon. Szerintem sok bajtól megkímélné magát..

"I. Ez az igen becses cégecske, aki úgy odavan magával, a garaciális (jótállásos) esetekben folyamatos törvénysértéseket követ el, b*ssz* át (le kell vásároljad aktuális áron, garancia nem indul újra) és félemlíti meg (nem sikerült átvernünk, de akkor perelned kell) sorban a vásárlókat. Ezek jogi dolgok, de nem kell hozzá jogásznak lenni ahhoz hogy lásd: ez gáz. Ilyen esetek közszemlére tétele miatt jött létre a topik. Erre nincs mentsége a Mistralnak. Kiemelem mégegyszer: garaciális eset-ekről van szó, ahol a a Mistral egyébként elismeri, hogy a cucc tényleg tömkrement és gariztatni kell neki. Még ilyen esetben is szivatja a vásárlókat. Itt szóba sem jön user hiba. Ez az esetek nagy többségét jelenti.

II. Ha az user hibázik (tönkreteszi, kérdezés nélkül eleve inkompatibilis cuccot vesz, rosszabb esetben tényleg "spílerkedik" is) az nem tartozik a garancia körébe, nekik semmilyen garanciális joguk nincs (max bőghetnek). Erről nincs mit beszélni, ezeket a vásárlókat el lehet hajtani a francba (nem kell velük vitatkozni), ha bebizonyították az user okozta hibát. Az ilyen userek aránya pici, nem ismerem a statisztikát, de lehet olyan max 5% és akkor sokat mondtam.

Aki ebbe a topikba (és a többi fórum Mistral topikjába) ír, az 99%-ban az I. kategóriába tartozik, nem lámul, hanem tényleg szemétkednek vele olyan indokkal, hogy van pár % II. kategóriás user is. A II. kategóriás nem nagyon mer írni, mert nem fog hosszasan vitatkozni olyanról, amiről tudja, hogy nincs igaza. Ez neki felesleges, energiapocsékolás. A saját hülyeségét senki nem nagyon szereti a külvilág elé teregetni, helyette csendben sunnyog.

Tehát dolog rendes menete az kéne hogy legyen
- vagy garancia alá esik valami... ekkor teljesíteni kell a garanciális igényt a jogszabályok szerint, amitől a fogyasztó hátrányára a jogszabályok nem engednek eltérést. Nem a kifogásokat kell keresni.
- vagy nem esik garancia alá (ezt azonban be kell bizonyítani) és nincs mit róla tovább beszélni, ebben az esetben pedig ezért nem kell kifogásokat találni.

Ehelyett a Mistral ezt így csinálja
- vagy garancia alá esik valami: "igen garis" mondják, "de" megalázzák szerencsétlen vevőt, meggyőzik hogy biztos a II. kategóriába tartozik (balf*sz, ő tette töbkre, csaló, "spíler", átb*szható hülye) ezért csak törvénysértéssel hajlandóak intézni neki a garit ("mekkora szívességet teszünk..."). A Mistrál tehát az I. kategóriát szivatja egy csúsztatással, azaz "félgariznak", "ígyjártál"-oznak és miegymás. Próbálnak a II. gategóriába erőltetni. (Még téged is megszopatnának ha vásárolnál ott, nem érdekli őket, hogy te a nagy 2-more vagy a hwsw-ről, bemagyaráznák hogy nem értessz hozzá)
- vagy nem esik garancia alá: néha ezt nem tudják bizonyítani, nem kezelik ezt a kört megfelelően.... ezt persze a rendes vevőkön kell leverni, mert ez jó profitpoltika. Ők ekkora cég létükre nem tudnak pár ilyen hiba%-nyi, bizonyítás miatti veszteséget lenyelni (talán forgalmazási veszteségnek is elmenne olyan elenyésző lehet). Talán az egymagában is elenyésző hibás userek közül is csak kis részt tehetnek ki a "spíler"-ek. Kockázatos dolog pc-s termékekkel kereskedni, számolni kell ilyen veszteségekkel, ezeket kell minimalizálni és nem ezen a címen a jónéppel szórakozni. Ráadásul a visszaélés csak bizonyos termékkörnél játszható el.

hétf. dec. 12, 2005 14:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
A Mustártól is vehetnek Dell-t, Apple-t... :(

Üdv!

vas. dec. 11, 2005 20:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Victorius írta:
Az marha sok helyre megy, nyugi! Minden valamit is magára adó cégnek jár, marha sok értelmes ember olvassa.. :lol: :lol:

Mistral, megnyalhatod a golyóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóm! :!: :!: 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

A baj az, hogy a jól kereső HVG-s réteg nem jár a Mistralba, hanem kész gépet vesz, komoly boltban (Apple, Dell stb). Gondolod, hogy ez a cikk eljut a célközönséghez?

Jó lenne, de nem hiszem.

vas. dec. 11, 2005 15:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csaba_20 írta:
Thomas írta:
Csak amíg jogerős lesz, addig még pár garanciális probléma lesz ott. :twisted:

Ez legyen a legnagyobb visszatartó erő abban, hogy valaki érvényesíteni merje a jogait. A sok pofátlan felhasználó mikre nem vetemedik, él a törvény adta jogával... :roll:

Szörnyű, micsoda világban élünk. :lol:

vas. dec. 11, 2005 12:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Thomas írta:

Ez legyen a legnagyobb visszatartó erő abban, hogy valaki érvényesíteni merje a jogait. A sok pofátlan felhasználó mikre nem vetemedik, él a törvény adta jogával... :roll:

vas. dec. 11, 2005 4:16
gyémánt tag

Hozzászólás 

pén. dec. 09, 2005 11:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Salvatore Salvataggio írta:
ahogy az FVF-nél is húzzák az ügyeket lazán lehet így. másodfokú ügyet első fokra fellebbeznek meg hasonlóakat csinálnak. mert sajnos megtehetik.

Viszont ha jogerős az ítélet, akkor mehet a ****** fellebbezni :!: :!: :!:

pén. dec. 09, 2005 10:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
ahogy az FVF-nél is húzzák az ügyeket lazán lehet így. másodfokú ügyet első fokra fellebbeznek meg hasonlóakat csinálnak. mert sajnos megtehetik.

pén. dec. 09, 2005 9:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mindenképpen írj a topicba, ha lesz valami az ügyből!
Viszont ahogy a magyar jogrendszert ismerem, sajnos mcwp-vel egyet kell, hogy értsek abban a tekintetben, hogy ez még akár hosszú évekbe is telhet, amíg jogerősre emelkedik egy határozat.
Mondjuk én ráérek, addig meg csak fogyjanak szépen az ügyfeleik.
A HVG valóban sok olyan céghez is eljut, akik a fostrallal vannak szerződésben. És amint azt már tapasztalt barátunk elmondta, ők nem belőlünk élnek, hanem belőlük. :twisted:

csüt. dec. 08, 2005 23:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha lesz belőle valami, ne felejts el időben szólni!

Üdv!

csüt. dec. 08, 2005 22:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az marha sok helyre megy, nyugi! Minden valamit is magára adó cégnek jár, marha sok értelmes ember olvassa.. :lol: :lol:

Mistral, megnyalhatod a golyóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóm! :!: :!: 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

csüt. dec. 08, 2005 21:51
platina tag

Hozzászólás 
Victorius írta:
Hagyjátok már ezt az idiótát!

Ezek szerint valamiért csak látogatja a topikot, netán mégis érdekli a bírság és az eljárás, ami folyik ellene???? :P Ha nem így lenne. nem jönne ide.

****átok le, mit mond, az idő nekünk dolgozik! Jövő héten megyek a jegyzőhöz, ma megbeszéltem.

Írtam a HVG-nek is, visszaírtak, hogy egy személyes találkozóhoz hozzájárulok-e, mert sok kérdésük van, s örülnének, ha válaszolnék rá! Úgyhogy ott is érik a cikk! :lol: :lol:

HVG-nekünk is jön :D:D:D:D:D:D:D

csüt. dec. 08, 2005 21:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hagyjátok már ezt az idiótát!

Ezek szerint valamiért csak látogatja a topikot, netán mégis érdekli a bírság és az eljárás, ami folyik ellene???? :P Ha nem így lenne. nem jönne ide.

**** le, mit mond, az idő nekünk dolgozik! Jövő héten megyek a jegyzőhöz, ma megbeszéltem.

Írtam a HVG-nek is, visszaírtak, hogy egy személyes találkozóhoz hozzájárulok-e, mert sok kérdésük van, s örülnének, ha válaszolnék rá! Úgyhogy ott is érik a cikk! :lol: :lol:

csüt. dec. 08, 2005 21:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
A két személy nem ugyanaz.

Csak egy kérdés (már ha nem megint kamufelhasználó írogat a cég nevében): becsületesnek tartod (tartjátok) magadat (magatokat)?
Valamint mi a (szokásos bicskanyitogató) véleményed a működési engedély nélküli üzletről?

Üdv!

Ahogy egy másik topikban említettem, kamu emberekkel nem állók szóba, pláne nem veszem őket komolyan. Szóval még a lereagálásra se venném az erőmet a helyetekben.

A keménykedésről meg annyit, hogy elég nagy szerencsélye az említett cégnek, hogy egy két általam ismert emberrel nem keveredtek hasonló viszonyba, mint Victorius kollegával(pedig ilyen sok "ügyletben" belefuthattak volna). Mert lehet a középkór óta nem ez a megszokott rendezési viszony, de a mai napig vannak akik így rendezik és egész véletlenül soha nincs vád, nincs tanu.....
Pedig az illetékesek próbálkoznak.

csüt. dec. 08, 2005 19:25
platina tag

Hozzászólás 
CyberDragon írta:
Természetesen "mcwbp" és "InfiniteReality" stílusára gondoltam :oops: :lol:

Sejtettem :roll:

csüt. dec. 08, 2005 18:46
platina tag

Hozzászólás 
Természetesen "mcwbp" és "InfiniteReality" stílusára gondoltam :oops: :lol:

csüt. dec. 08, 2005 18:41
platina tag

Hozzászólás 
CyberDragon írta:
adamec22 írta:
MI van? az egybelévő neved "mcwbp" (fúúúúj) ki lett bannolva ??
Megszivtad nyomorék :lol:

A stílus legalábbis ismerős :lol:

Az én, vagy az ő stílusára emlékeztet ? :twisted: :D :lol:

csüt. dec. 08, 2005 18:34
platina tag

Hozzászólás 
adamec22 írta:

A stílus legalábbis ismerős :lol:

csüt. dec. 08, 2005 17:18
vas-tag

Hozzászólás 
"Egyik kolléga irta réges-régen egy messzi-messzi galaxysban...
Bementek 5hawerral, kiviszitek azt ott nincsenek kamerák csak egyedül az UTCATÖRVÉNYE "

ADAMEC,

te végtelenül bárgyú vagy... 1330 04.17 óta mindenki tudja hogy az ilyen történetek súlyos következményekkel járnak... aminek anyád nem örülne annyira

azért mert bandáztál a kökinél ne hidd hogy olyan kemény gyerek vagy...

csüt. dec. 08, 2005 17:13
platina tag

Hozzászólás 
mcw_bp írta:
nem szeretném a nagy együttes és diadalittas együtthümmögést félbeszakítani, de ha született is ilyen határozat a FVF pécsi klubjában, -amiről nem tudunk- azért azt hozzá kellene fűzni, hogy az csak egy elsőfokú határozat lehet, amit az Állaimigazgatási eljárásról szóló trvny utódja KET szerint meg lehet fellebezni... A fellebbezést a fvf főfelügyelőség bírálja el... a főfelügyelőség másodfokú határozatát, pedig meg lehet bíróságon támadni... ez mintegy 5 év per határozat... mivel minden határozatot külön lehet támadni...

A bíróság jogerősen az esetek 75-80% ban megemmisíti a főfelügyelőség határozatát, és új eljárásra kötelezi az adott szervet... újabb 5 év...

azt hiszem most vannak (első) jogerő körül a 2000 -es FVF határozatok...

A GVH -s határozatról: mivel egy heti hirdetési büdzsénk akkor 2-3M volt, és a határozatban egy hosszabb időszakról volt szó mintegy fél évről, ezért annyira sok vizet nem zavart... kábé annyit mint egy kiadós hóesés ami miatt délelőtt nincs forgalom ..

csak tisztánlátás végett...

lehet folytatni a vidámkodást..

te victorius, ha jól tudom (:)) te maiden néven indítottad ezt a topicot anno pár éve... akkor is bajod volt velünk... megkérdezhetem hogy minek jársz még mindig hozzánk vásárolni? jobb lenne ha nem tennéd... olyan sok szép bolt van még rajtunk kívül...

csüt. dec. 08, 2005 17:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
A két személy nem ugyanaz.

Csak egy kérdés (már ha nem megint kamufelhasználó írogat a cég nevében): becsületesnek tartod (tartjátok) magadat (magatokat)?
Valamint mi a (szokásos bicskanyitogató) véleményed a működési engedély nélküli üzletről?

Üdv!

csüt. dec. 08, 2005 17:08
vas-tag

Hozzászólás 
nem szeretném a nagy együttes és diadalittas együtthümmögést félbeszakítani, de ha született is ilyen határozat a FVF pécsi klubjában, -amiről nem tudunk- azért azt hozzá kellene fűzni, hogy az csak egy elsőfokú határozat lehet, amit az Állaimigazgatási eljárásról szóló trvny utódja KET szerint meg lehet fellebezni... A fellebbezést a fvf főfelügyelőség bírálja el... a főfelügyelőség másodfokú határozatát, pedig meg lehet bíróságon támadni... ez mintegy 5 év per határozat... mivel minden határozatot külön lehet támadni...

A bíróság jogerősen az esetek 75-80% ban megemmisíti a főfelügyelőség határozatát, és új eljárásra kötelezi az adott szervet... újabb 5 év...

azt hiszem most vannak (első) jogerő körül a 2000 -es FVF határozatok...

A GVH -s határozatról: mivel egy heti hirdetési büdzsénk akkor 2-3M volt, és a határozatban egy hosszabb időszakról volt szó mintegy fél évről, ezért annyira sok vizet nem zavart... kábé annyit mint egy kiadós hóesés ami miatt délelőtt nincs forgalom ..

csak tisztánlátás végett...

lehet folytatni a vidámkodást..

te victorius, ha jól tudom (:)) te maiden néven indítottad ezt a topicot anno pár éve... akkor is bajod volt velünk... megkérdezhetem hogy minek jársz még mindig hozzánk vásárolni? jobb lenne ha nem tennéd... olyan sok szép bolt van még rajtunk kívül...

csüt. dec. 08, 2005 16:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ne felejtsétek, hogy ez 5 éve volt. 5 éve fél milla nem a mostani fél milla! De valóban kevés..

Még sok ilyet, én simán 5-10 millás nagyságrendre büntetném..

csüt. dec. 08, 2005 16:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még lehetne pár ilyen határozat, csak nem fél millás bírsággal, hanem annak a töbszörösével! Akkor talán elgondolkodnának! :twisted:

csüt. dec. 08, 2005 16:07
arany tag

Hozzászólás 
Nagyon helyes!
Így tovább!!
Annak örülnék a legjobban, ha a bírságokba belerokkannának anyagilag.
Menjen is tönkre az ilyen vállalkozó.

csüt. dec. 08, 2005 15:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://www.gvh.hu/index.php?id=1630&l=h

:lol: :lol: :lol:

csüt. dec. 08, 2005 15:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez már valami. De csak akkor van bünti, ha éppen megint sumákol, és az illető ezt bejelenti, vagy simán hetente rájuk verik (évi 53 milla nem kevés), amíg normálisan fel nem tüntetik a garancián, hogy garanciális csere esetén az új alkatrész jótállása újrakezdődik?

Üdv!

csüt. dec. 08, 2005 14:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
De amennyiben bebizonyosodik, hogy fostral a garanciacsalást "üzletszerűen" követi el, márpedig igen, akkor nem polgári pert, hanem büntetőpert lehet indítani ellenük. Ezért lenne szükség arra, hogy minél többen benyújtsátok a fostralnál vett számláitokat és garanciajegyet csere esetén, hisz azon feketén fehéren rajta áll ez..

csüt. dec. 08, 2005 12:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Számít nekik!

S esetenként annyi! Én kapásból kettőről tudok,az egyik az enyém! Heti két milla.

Ha lenne egy céged, s azt mondanák, hogy heti két millát ki kell dobnod a kukába, nem hiszem, hogy azt mondanád, hogy nem számít, mert heti 30 millát kaszálok...

csüt. dec. 08, 2005 12:47
Moderátor

Hozzászólás 
És mit számít nekik heti egymillió??! Emlékezzetek mcwbp kedves szavaira, meg a 35 milliós tenderre... :evil: :roll:

csüt. dec. 08, 2005 12:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Victorius írta:
A Mistral mostantól heti egy milliós bírságot kell, hogy fizessen mindaddig, amíg nem állítja ki rendesen a garancialevelet. Erről egy felszóltást kaptak a Baranya megyei fvf-től. Én a budapestihez fordultam, s az eljárás ugyanez lesz.

Ne már, ez komoly? Lett végre valami foganatja annak a rengeteg vásárlók könyve bejegyzésnek, és szitkozódásnak?

Mégis forog a föld... :P

csüt. dec. 08, 2005 11:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Mistral mostantól heti egy milliós bírságot kell, hogy fizessen mindaddig, amíg nem állítja ki rendesen a garancialevelet. Erről egy felszóltást kaptak a Baranya megyei fvf-től. Én a budapestihez fordultam, s az eljárás ugyanez lesz.

csüt. dec. 08, 2005 11:08
Moderátor

Hozzászólás 
Csaba_20 írta:
Naív, aki úgy gondolja, hogy a Mistral az egyetlen olyan cég, aki kénye-kedve szerint értelmezi a fogyasztóvédelmi törvényt. De valószínűleg ő lesz az első, akivel példát statuálnak. :lol:

világos, de azért van ellenpélda is! Nekem már többször cseréltek olyan hardvert, aminek bizony már lejárt a garija! De inkább az a jellemző, hogy nem is töltik ki az eladás dátumát, így tulajdonképp ki lehet terjeszteni a garit :) Ez is csalás, de ezzel a vevő jár jól! Ilyenért (szerencsére) még senki sem reklamált :)
Persze a Mistral esetében nem erről van szó

kedd dec. 06, 2005 19:10
platina tag

Hozzászólás 
Egyik kolléga irta réges-régen egy messzi-messzi galaxysban...
Bementek 5hawerral, kiviszitek azt ott nincsenek kamerák csak egyedül az UTCATÖRVÉNYE ]:-> ]:-> ]:-> :mrgreen:

kedd dec. 06, 2005 17:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az kevés, ha papíron kapnak egy "ejnyebejnye, tessék - de má'n jelleggel - bezárkózni, irgumburgum izibe!" felszólítást...
Szépen kivonulni erővel, kitessékelni vevőt, eladót, igazgatót, ajtót beláncolni, lepecsételni, és csókolom!
Az a baj, hogy sehol senki sem következetes, csak a bohóckodás van állandóan. Vagy átesnek a ló másik oldalára és diktatórikusba mennek át. Pedig létezik az arany középút!

Üdv!

kedd dec. 06, 2005 17:53
platina tag

Hozzászólás 
Archon írta:
Laci_L írta:
Puff bezárni

Látod, hogy a Mistralt is bezárták, aztán mire mentek vele? Megkentek valakit, és röhögnek a pofánkba. :(

Inkább nem bezárni kéne hanem, berobbantani !-B ]:->

kedd dec. 06, 2005 17:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Laci_L írta:
Puff bezárni

Látod, hogy a Mistralt is bezárták, aztán mire mentek vele? Megkentek valakit, és röhögnek a pofánkba. :(

kedd dec. 06, 2005 17:19
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 827 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Következő