Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 20:36

Hozzászólás a témához  [ 1429 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29  Következő
Motorola MPx220 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
*#**837# = Motorola MPx200 version info

vas. dec. 18, 2005 14:30
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Daemon Wear:

Ment a pü.

Dobcsi:

Beállítások, Névjegy
Gyártó: 1.470.0.0 (gondolom a Tiéd: 1.280.0.0)

Valaki nem tud CodeWallet pro 5 key-t, vagy CodeWallet pro 4-et?

vas. dec. 18, 2005 12:13
ezüst tag

Hozzászólás 
A verziószámot hogy tudom megnézni?

vas. dec. 18, 2005 10:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Ment a privát üzi!
Mégegyszer köszi!

szomb. dec. 17, 2005 23:52
arany tag

Hozzászólás 
Dobcsi:
Azért vár pár másodpercet mert régebbi verzió van fent. ( És azt hallottam, hogy direkt programozták így, hogy ha kinyitod legyen idő lenyomni, elutasítani.)
De gondolom a sok panasz hallatán kijavították. :lol:
Tehát a frissítés megoldja.

Daemon Wear:
Ha dobsz 1 nevet, küldöm a kódot.
efficasoft!!!

pén. dec. 16, 2005 22:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Meg még egy kérdés. Kezdő vagyok Win alapu mobiloknál. Ez lesz(?) az első.
Szóval megkérdeztem a srácot, hogy milyen verziójú a win rajta és ezt felelte: Windows CE 4.210, magyar. Ez mennyire friss? Mennyire megbízható verzió? Vagy egyből tegyek félre frissítésre?

Köszi!

pén. dec. 16, 2005 14:20
ezüst tag

Hozzászólás mpx220
Sziasztok!
Igaz, hogy a régebbi szériának rosszabb a kamera optikája? Most készülök venni egy használt telefont. Azt mondta az illető, hogy 1,5 éves. Honnan tudnám megállapítnai, hogy ebbe már a jobb minőségű optika van-e? Van esetleg valami amire kifejezetten érdemes egy ilyen telefon vásárlásakor (használtan) ? Van még valami ami a régebbi szériákban rosszabb volt?

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!!!

pén. dec. 16, 2005 13:13
ezüst tag

Hozzászólás 
üdv

Aki tudja plz mondja el, hogy mit csináljak hogy gyorsabban felvegye a telefont, az aktív flip (kinyitás után ne kelljen 5 mp-t várni).

Előre is thx
Dobcsi

/Nagyon zavaró, furcsa hogy csak én szívok ezzel..../

csüt. dec. 15, 2005 18:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Hú! Solte nekem is küldd el légyszi az az okosságot, mert én is azt használom már 6. óta és nem kéne hogy félúton ledögöljön. Apropó Battery pack próra tud vki vmi kódot?

csüt. dec. 15, 2005 10:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Erre találták ki az Activesync-et és az Outlook-ot.... :wink:

csüt. dec. 15, 2005 1:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Szevasztok,
sűrgős info kellene.
Hogy lehet a telefonkönyvem pc re menteni? vagy valahogy úgy lementeni hogy ha formázom a telmemoriát akkor utánna visza tudjam tölteni a számokat a telómra.

csüt. dec. 15, 2005 0:50
arany tag

Hozzászólás 
ok. már találtam okosat :lol:

szer. dec. 14, 2005 15:07
arany tag

Hozzászólás 
Daemon Wear:

Bocsi hogy most reagáltam!
Igen az 50 MB 1990 Ft. Ez az előfizetés is! További 10 KB-onként 1 FT.
GPRS Trffic monitort használok, de most látom lejárt a trial. Francba!
Télleg! Valaki nem tud hozzá okosat?

szer. dec. 14, 2005 14:22
vas-tag

Hozzászólás 
hmike írta:
hali mindenki!

segítség valaki:
hogyan kell mp3-at csengőhangnak beállítani
sehogysem tudom...

előre is danke Mr.

hmike

Hi!

A telcsin a storage/application data/sounds könyvtárba kell bemásolni az mp3-akat, ezután már a beállítások/hangnál be tudod állítani csengésnek őket. Javaslom,hogy inkább wav vagy wma formába konvertáld át a zenét,mert az mp3 sajnos nagyon halkan szól csengésnek.

szer. dec. 14, 2005 2:13
vas-tag

Hozzászólás MPX 220
Hello valaki nem tudna nekem segíteni abban hogy hogyan lehetne kifügetleníteni AZ mpx 220-ast (PannonGSM.eset)???

kedd dec. 13, 2005 21:40
vas-tag

Hozzászólás 
hali mindenki!

segítség valaki:
hogyan kell mp3-at csengőhangnak beállítani
sehogysem tudom...

előre is danke Mr.

hmike

kedd dec. 13, 2005 1:33
ezüst tag

Hozzászólás 
luser2000 írta:
Dobcsi írta:
A mamuttal szemben lévő motorola boltban frissítik? Megvárható? Mennyibe kerül?

Frissítik. Ha van magyar gari jegyed, akkor ingyen. Ha nincs, akkor 5eFt. Általában megvárható (én kétszer jártam ott és egyszer a Felső erdősor u-ban. Mindegyik alkalommal megvárhattam, 30-50 perc). Telefonálj oda a biztonság kedvéért. A számuk a neten megtalálható. Motoker Kft.

( Használd a netet arra, amire való :P )

Én arra használom...Megkérdezem tőletek ;)

hétf. dec. 12, 2005 19:27
arany tag

Hozzászólás 
Dobcsi írta:

Frissítik. Ha van magyar gari jegyed, akkor ingyen. Ha nincs, akkor 5eFt. Általában megvárható (én kétszer jártam ott és egyszer a Felső erdősor u-ban. Mindegyik alkalommal megvárhattam, 30-50 perc). Telefonálj oda a biztonság kedvéért. A számuk a neten megtalálható. Motoker Kft.

( Használd a netet arra, amire való :P )

hétf. dec. 12, 2005 9:37
vas-tag

Hozzászólás 
Helló!

A múlt héten volt szerencsém venni egy ilyen telcsit, és nagyon meg vagyok vele elégeve. Rögtön neki is estem és van egy kis problémám is. Mind a Media Player, mind a TCPMP a WMV videókat iszonyat akadozva játsza le, legyen szó akár csak egy 1 megás videóról. A hang az rendesen műkszik, de kb 5 másodpercenként változik csak a kép,akkor is állóképek ugrálnak. Próbáltam átkonvertálni őket, és 218 kbit/s-es 208x160-as wmv-be átrakva már rendesen megy, de mindent átkonvertálni kissé nyűgös és nehékes volna. Az egyéb kiterjesztéseket amiket próbáltam (avi,mov,mpg) tökéletesen játsza le a legkissebb akadás nélkül,még akkor is, ha azok sokkal nagyobb méretűek. Próbáltam állítani a TCPMP-ben a puffer méretet, de ez sem segített. Miért lehet ez?

Előre is köszi a segítségeteket.

vas. dec. 11, 2005 21:33
ezüst tag

Hozzászólás 

Előre is thx
Dobcsi

vas. dec. 11, 2005 9:35
arany tag

Hozzászólás 
Dobcsi írta:
... Miért van, hogy amikor hívásom érkezik és miután kinyitom a telót (aktív filp) eltelik kb 5 másodperc mire valóban létrejön a kapcsolat...

Lassú a telefon (szoftvere). Vidd el frissíteni (vélhetően egy réggebi verzió van rajta), az valamennyit javít a helyzeten, de ebben csodát ne várj. Sajnos.

vas. dec. 11, 2005 7:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nemrég lecseéltem az mpx200asom 220-asra. Nagyon tetszik, azonban lenne egy kérdésem.

Miért van, hogy amikor hívásom érkezik és miután kinyitom a telót (aktív filp) eltelik kb 5 másodperc mire valóban létrejön a kapcsolat. A beállításokban találtam valami állítási lehetőséget ezzel kapcsolatban 0 és 9 között, de semmi sem változott. Plz help, nagyon zavaró ez az apróság.

Előre is thx
Dobcsi.

szomb. dec. 10, 2005 23:42
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Egy MPX 220-as fogok venni, az lenne a kérdésem, hogy mi az amire nagyon oda kell figyelni a kiszemelt telónál?

olvastam, volt régebben egy széria amit a gyár visszahívott, hogyan nézzem meg?

van valamilyen szervízkód?

teljesen kezdő vagyok (még) a windows mobilokban!

előre is köszi mindenkinek a segítséget!

pén. dec. 09, 2005 7:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Nya volna egy kérdésem Soltee Te milyen gprs adatforgalom számlálót használsz? Nem találtam semmi értelmeset, ami meg tetszene az meg nem működik! Nekem is van már ilyen mobil internet elérhetőségem. Tiszta nagy poén az egész!

csüt. dec. 08, 2005 22:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Na asszem én voltam a hülye, az 50 MB-s adatforgalom után kell csak fizetni. Írdd már le légyszi nekem a beállításaidat, mert nem tudok felcsatlakozni a mobilról a netre Soltee! Vagy honna szedted a beállításokat?

kedd dec. 06, 2005 14:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Még egy kérdésem volna! Forgalmi díjat kell e fizetned? Gondolom csak kell. Mert most fogalmam sincs hogy melyik szolgáltató kéri el a pénzt érte! Mert ha pannonos vagy akkor ott 3 forint csúcsidőben a f.díj. Az azért szép, mert ha nyomatod a msnt, az gondolom nem kis adatforgalommal komunikál. 1 mbyte forgalom az neked a 2000 ftos havi díjon felül még 372 ft ba kerül. és ugye ezt még szorozzd be 50 nel, ami 18600 ft. De lehet hogy csak én gondolom ezt rosszul. Mert abban a 2000 ftban amit egy 50 mb os csomagért fizetsz elő benne van az adatforgalmi díj is. Akkor hogy is van ez???? Mert a pannonnál nagyon nem éri meg szemben a t-mobile és a vodafone 1 ftjával!

kedd dec. 06, 2005 12:00
arany tag

Hozzászólás 
Daemon Wear:

Az 50 Mb-ból még csak 5.96 ment le 2hét alatt pedig non-stop online vagyok. skype, profimail online!
Azt, hogy kihasználja-e a sávszélességet nem tom, nem mértem, de viszonylag gyors. (adsl-hez v. lassú)
A feltöltés mivel 4+1 nagyon lassú. 1 MB-os képet kb. 5-6 perc alatt küldtem el mailbe.

vas. nov. 27, 2005 9:55
arany tag

Hozzászólás 
Crazy_G írta:
Szevasztok

Mit tudtok a JAVA-s probléma megoldásáról?
Én írtam egy mailt a Motorolának hogy MPX220 ason van jáva mégse futtatja a java -s cuccokat.
Azt csak annyit írtak vissza, hogy : (idézem)
"A JAVA platformot külön kell telepíteni a készülékre. Ezt a Microsoft web oldaláról töltheti le."
De rohadtúl nemvágom az egészet, és a microsoft oldalon se találtam semmit...

Hát ha annyira tudják a megoldást, kérj Tőlük pontos linket. Erre már én is kiváncsi lennék!

kedd nov. 22, 2005 21:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Szevasztok

Mit tudtok a JAVA-s probléma megoldásáról?
Én írtam egy mailt a Motorolának hogy MPX220 ason van jáva mégse futtatja a java -s cuccokat.
Azt csak annyit írtak vissza, hogy : (idézem)
"A JAVA platformot külön kell telepíteni a készülékre. Ezt a Microsoft web oldaláról töltheti le."
De rohadtúl nemvágom az egészet, és a microsoft oldalon se találtam semmit...

kedd nov. 22, 2005 17:47
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

OFF:
Daemon Wear:

Bocsi a kötözködésemért! :wink:

Amit tegnap írtam, az csak megjegyzés volt!
Idézet:
A WAV-es dologhoz még annyit, hogy lehet kisebbet is konvertálni (pl.: MPEG-Layer 3, Windows Media Audio V1 és V2, IMA ADPCM, Microsoft ADPCM), de sajna ezeket a telefon nem játsza le.
Az MPx220 csak a PCM (ebből minden belső formátumot támogat) és GSM 6.10 (8 kHz-s, 8 kBit-es) formátumokat támogatja. Utóbbi ugyan kicsi, de nagyon rossz minőségű!

A hangsúly azon van, hogy a kisebbeket a teló nem játssza le! Szóval hiába lehet kisebbet kódolni.

Már értettem, hogy mire gondolsz, amikor először írtad, hogy WMA helyett WAV-ot akartál írni.

Én nem írtam el semmit! :)

WAV-vel viszont tényleg gyorsabb a teló "riasztásának megindulása" és hangosabb is!

WMA-val meg hangosabb az MP3-nál (kb. mint a WAV), reakcióidő ugyanannyi (kb. mint az MP3)!

Üdv.: Dino14 :evil:

kedd nov. 22, 2005 10:11
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Én Audio Convet 2.1 -et használtam. Csak hasonlítsátok össze, hogy mennyivel gyorsabb az MP3 hoz képest. De végülis tök 8 ki mit használ, mert mindenki a saját mobiljának az ura :lol:

Ja és dino14 az én WAV - ról beszéltem, csak elírtam WMA-nak. Viszont az én WAV csengőhangon PCM 44,100 Hz 16 bites Mono.

Soltee, mennyi idő alatt megy le az 50 MB :?:
Mióta használod már :?:
Rendesen kihaszbálja a mobil a sávszélt :?:

kedd nov. 22, 2005 8:11
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

A WAV-es dologhoz még annyit, hogy lehet kisebbet is konvertálni (pl.: MPEG-Layer 3, Windows Media Audio V1 és V2, IMA ADPCM, Microsoft ADPCM), de sajna ezeket a telefon nem játsza le. :(
Az MPx220 csak a PCM (ebből minden belső formátumot támogat) és GSM 6.10 (8 kHz-s, 8 kBit-es) formátumokat támogatja. Utóbbi ugyan kicsi, de nagyon rossz minőségű!
A (tényleg) WMA (Windows Media Audio 7,8,9) formátum előnye, hogy jóval hangosabb az MP3-nál, reakcióidő viszont ugyanannyi!

hétf. nov. 21, 2005 19:27
arany tag

Hozzászólás 
T-Mobile internetre fizettem 1990 Ft. 50Mb. tudom használni MSN és a SKYPE-t!!! Brutál frankó! :wink:
Összes email letölthető stb...

Én wma csengőhangot használok és annyira késik, mint bármelyik telefon.
De természetesen sok lenne még a javítani való. :lol:

vas. nov. 20, 2005 1:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Na igen! Mert az nem WMA, hanem WAV, majdnem ugyan az mind a 2ő! :D IH elírtam. Na mindenki próbálja ki aki ki akarja, eléggé jól hangzik. Na és majd ide kell a monó hangzás ha nem akarunk nagyon nagyot.

csüt. nov. 17, 2005 11:56
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

Ha neked 10 MB egy monó WMA, akkor valamit nagyon elb***tál. :)

Windows Media Kódoló 9-et töltsd le, azzal nagyon jól lehet konvertálni! WMA-ból elég a 64 kbit/s-os is, és lehet sztereó. A 3,01 MB-os 96 kbit/s-os MP3, 64 kbit/s-os WMA-ban 2,03 MB (mindkettő sztereó!).

Ha valami egyszerűbb kellene, akkor használd a Nero Burning ROM-ban az Extrák menü >> Fájlok kódolása! Ott átállítod WMA-ra a kiterjesztést, aztán a Beállítások gombbal be tudod állítani, hogy milyen WMA-t szeretnél (pl.: 128 kbit/s-os, 64 kbit/s-os, ...).

Remélem segítettem!

szer. nov. 16, 2005 15:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Nekem egyáltatnán nem koptatják a gombok a kijelzőt. Ez csak sztem nálad fordulhat elő. Nekem is megvan már vagy fél éve.

Leírok egykét zavaró dolgot, amik legalábbis enegm zavarnak.

- Hangosabban kattan mint a Sharp GX10 a kinyitáskor, powerkodásnak jó.
- Külső kijelző betűinek szinét nem lehet változtatni. Fordítási hiba a beállításokban "fogadás kinyitásra" értéke "3" ez a külső kijelző kontraszt beállítás lenne
- Belső kijelző el van forgatva 90 fokkal. Ami azt jelenti, hogy az egyik oldala sötétebb mint a másik, ha forgatod. Ugyanaz az eset mint a V3-nál. Ha szemben nézed a telefont azonnal feltűnik (legalábbis nekem). Ha balra fordítod el a tefont akkor a kijelző kifehéredik, ahogy nézed oldalról. Ha jobbra, felfelé, lefelé, akkor besütétül. Nem lehet álltani a belső kijelző köntrasztját. Sötétben eléggé fényes.
- Nem animált menü, animálatlan alkalmazások. Kopár a telefon ilyen szinten. Ha nagy a menüben a szöveg, akkor nem scrolloza ki, PL játékok és programok. A k betű lemarad
- Nem össze szedett menü. ABC rendben vannak a programok. De ezen lehet javítnai. Az egyébb menüponttal sokat rontottak a telefonon. PL lehet használni gSTART-ot.
- Nem látja a sim kártyán az sms-eket, csak inportálni lehet
- Sok helyen nincs kilépés menüpont. -> program benne marad a memóriában, ezáltal lassul a telefon
- Nem elég jó dinamikus menmória használat. Ha van hely a teló memóriájában, akkor azt lusta kihasználni
- 2001 es Java! Ugyanmár
- Maximun hangerőn a telefon recseg beszéd közben
- Ha hívás közben jön egy sms, akkor az sms hangot bejátsza. Teljed hosszában, ami jól tud esni
- Halk mp3 csengőhangok. Lassú csengőhang indítás (>2mp). WMA helyette a megoldás (<1mp), nagy helyet foglal el eléggé hangos (Nem egy 6230i minőség).
- iTap - ot nem lehet tanítani
- Nem teljes méretű fényképező képernyő, helyette sárga keret. Viszont jó képfrissítés.
- AciveSyncel komunikál (sztem vmi SZEFO-s ember tervezte), ha nincs fennt nem leget pen diriveként használni. A windows nem ismeri fel. ???
- Nincs a Windows media plyaerben zene rendezési lehetőség, nem lehet beletekerni a zenébe.
- Gyökér szervizesek (elnézést a kivételnek)
- Idióta használati utasítás
- Nem besűlyesztett töltö sync kábel csati. Mozog nagyvilágnak
- Mini jack dugó, ha sokat dugdosod, akkor kikopik. Teheték volna inkább a 17 + 1 kivezetésű csatira.

Sok mindent ki lehet küszöbölni, ha az ember feltesz a Magnetót(2005). De még semmi jót nem lehet sejteni róla.

szer. nov. 16, 2005 8:20
platina tag

Hozzászólás 
már nyár óta lehetne kb wm2005 de nincs (legalabbis elerheto formaban) úgyhogy szerintem nem is igazan lesz...

másik: a gombok koptatják ezerrel a kijelzőt, és ráadásul a polirpaszta nem segít rajta csak ront ugyhogy ez nekem nagy negativum..

a garanciat meg nem tudom miet nem lehet EU-wide -ra kiterjeszteni... Csak ŐK PROFITÁLHATNAK a közös piacból??? Kötelezettségeik nincsenek??? ÉRdekes a NOKIA megoldotta ahogy én tudom, az én 9500asom IMEI alapján jovo juniusig garis, németo-ban vett, gyári független (eredetileg is 9500as teló IMEIje). itt vettem egy kis boltban.

Miért ne lehetne innen-oda vinni a telókat úgy ahogy én akarom!!! (most nem az illegálisan függetlenítésről beszélek!) Talán olyan árpolitkát kellene követni, és akkor nem érné meg behozni/stb..

kedd nov. 15, 2005 14:02
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Hát sajnos én nem nyomatom az MSN-t a mobilon, mert még nem határoztam el magam erre a lépésre. Ami késik az nem múlik. Várom nyagyon a 2005 ös Mobile editont. Ha az már számunkra is elérhető lesz, akkor már biztosan használni fogom. Csak tudni kéne az ártáblázatot, mennyibe is jönne nekem ez ki. Pannonos vagyok, de szivesen váltok más szolgáltatóra.

Rájöttem egy fontos dologra. De sztem más sokan közületek, de ha nem akkor tiszta happy vagyok (feljebb nemolvastam ilyet, vagyha van akkor nem láttam). Hogyha MP3 csengőhangot állítasz be magadnak, akkor csak a 2. búgásnál kezzd el szólni a telefon. Mivel el kell índíteni az Media playert a telefonnak. Ha viszont wma-ba konvertálod a csengőhangot, akkor nem késik a telefon. Amikor hívnak egyből lejátsza a zenét, viszont a hátrány az, hogy iszonyat nagy. Egy 2 perces mp3 ami eleve 1,9 MB lenne az WMA-ban monóban, 10 MB.
Na és még itt jön a poén. Sokkal hangosabb mint az MP3. Megéri kipróbálni.
Ha vki megrögzött x-bar felhasználó, az felejtse el, mert csak lassítsa a telefont világnak. Használjon inkább helyette SP Task managert! Nekem sokkal jobban bejött mint az xBar! De kinek a pap kinek a papné! Nekem a lányuk.

kedd nov. 15, 2005 9:03
arany tag

Hozzászólás 
nem akarok vészmadárkodni, de azt hallottam, hogy leálították a 220-as gyártását. ez pletyka vagy tényleg igaz?

csüt. nov. 10, 2005 19:50
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
sziasztok! lehetne egy nagy kérésem? MPX220 user-el szeretnék kapcsolatba lépni! példáum MSN-en. szeretnék ilyen telót, de ameddig nem beszélek egy user-el nem merem megvenni. előre is köszönöm! MSN cím (gyakran fenn vagyok): kigyoember@hotmail.com

szer. nov. 09, 2005 23:21
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Crazy_G: Ha jól tudom az mp3-at két féle képpen tudod berkni csengőhangnak:
1, Bemásolod az mp3-at a storage\application data\sounds könyvtrba, és utána már be lehet rakni akármilyen csengőhangnak
2, felteszel egy RJV ToneSetter nevű progit, ami bármit bárhonnan berak mindenféle hangnak. http://www.airfagev.com/myapps/RJV%20ToneSetter%20SP2003.CAB
Nekem is lenne egy kérdésem, Nem lehet valahogy leszedni az op rendszert a telóról? Úgy hogy azt vissza lehessen tölteni?

kedd okt. 25, 2005 9:50
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi a segítséget,az ébresztő télleg így működik.
Sosem jöttem volna rá :lol:
Eddig a Pocket Musicot próbáltam letölteni,de nem akarja futtatni.
Sőt,nagyon kevés dolog van,amit rá tudok tölteni.

vas. okt. 16, 2005 7:59
arany tag

Hozzászólás 
Fidelity írta:
Sziasztok!
Én augusztusban vettem az MPx-220-at,és van vele néhány problémám.
Végigolvastam mind a 6 oldalt,hát ahogy elnézem,titeket leginkább a szoftverfrissítések érdekelnek.
Nekem egészen más problémáim vannak.
1. Az ébresztőfunkció egyáltalán nem működik rajta.
2. A Windows Media Player képtelen lejátszani egy lemezt abban a számsorrendben,ahogyan a fájlkezelőben szerepel,illetve amilyen sorrendben felraktam a számokat.Gyakorlatilag a fájlkezelő és a WMP egymástól teljesen függetlennek tűnik.Egyébként WMP 9 van a telómon.
Ez a probléma megoldható lenne egy szoftverfrissítéssel?
Vagy van rá más egyéb megoldás?
Kérlek segítsetek!Engem nagyon bosszant,ha egy albumot nem az eredeti számsorrendben hallgathatok.Természetesen a random funkció nincs aktiválva,mielött valaki megkérdezné.
Köszi előre is.

1. A régebbi verziónál "kikapcsolva" van bekapcsolva. Tehát fordítva működik.
2. Ragd fel rá a betaplayert azon úgy állítgatod, ahogy akarod.

szomb. okt. 15, 2005 22:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Szevasztok.
Lenne pár kérdésem. 1.47 es magyar szoft van a tellemen. Ahogy írtátok tényleg sokkal jobb sok cucc mint a régebbiekben, de az a rohadt java még mindig idegesít. Még mindig nemfutattja mert nincs Hozzárendelve alkalmazás.! Nemtudjátok adnak ki olyan rom -ot amiben már végre kilessz ez a hiba javítva? vagy vmi megoldás van már rá?
a másik kérdésem h hogylehet mp3 mat berakni csengőhangnak vagy lehet-e egyáltalán:)
Előre is köszi a help et...

szomb. okt. 15, 2005 20:50
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Én augusztusban vettem az MPx-220-at,és van vele néhány problémám.
Végigolvastam mind a 6 oldalt,hát ahogy elnézem,titeket leginkább a szoftverfrissítések érdekelnek.
Nekem egészen más problémáim vannak.
1. Az ébresztőfunkció egyáltalán nem működik rajta.
2. A Windows Media Player képtelen lejátszani egy lemezt abban a számsorrendben,ahogyan a fájlkezelőben szerepel,illetve amilyen sorrendben felraktam a számokat.Gyakorlatilag a fájlkezelő és a WMP egymástól teljesen függetlennek tűnik.Egyébként WMP 9 van a telómon.
Ez a probléma megoldható lenne egy szoftverfrissítéssel?
Vagy van rá más egyéb megoldás?
Kérlek segítsetek!Engem nagyon bosszant,ha egy albumot nem az eredeti számsorrendben hallgathatok.Természetesen a random funkció nincs aktiválva,mielött valaki megkérdezné.
Köszi előre is.

szomb. okt. 15, 2005 10:03
vas-tag

Hozzászólás 
hi mindenki

van valakinek totalcommanderhez olyan plug in -ja amelyik meghajtóként kezeli a telót mpx220-at
esetleg V600-hoz is létezik?

csüt. okt. 13, 2005 19:16
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

Van valakinek távoli asztali kapcsolat telefonon való használatát biztosító progija?

csüt. okt. 06, 2005 11:38
arany tag

Hozzászólás 
Daemon Wear írta:
Szevasztok!

Nem tudnátok nekem linkelni egy xbart, ami normálisan menne 220 ason, persze keygennel meg ilyen apróságokkal (lehetőség szerint minél újabbat) ? Vagy valamilyen Task managgert, amivel ki lehet lövöldözni a futó alkalmazásokat? Nem az SP 2003 SE saját erőforráskezelőjére gondolok.

Ha van vkinek vmi okossága telefonra, mármint programok, azt gondolom mindenki szivesen venné ha belinkelné ide...

Köszöntem szépen.

Battery pack pro 1.02 a legtutibb! Linket nem tudok, de ha rákeresel találsz.

szer. okt. 05, 2005 17:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Szevasztok!

Nem tudnátok nekem linkelni egy xbart, ami normálisan menne 220 ason, persze keygennel meg ilyen apróságokkal (lehetőség szerint minél újabbat) ? Vagy valamilyen Task managgert, amivel ki lehet lövöldözni a futó alkalmazásokat? Nem az SP 2003 SE saját erőforráskezelőjére gondolok.

Ha van vkinek vmi okossága telefonra, mármint programok, azt gondolom mindenki szivesen venné ha belinkelné ide...

Köszöntem szépen.

szer. okt. 05, 2005 9:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Letölthető a WM 2005 (nem hivatalos) verziója MPX200-hoz, így gondolom, hogy hamarosan 220-hoz is lesz.
Kérdésem: ha fel van telepítve a 2005, de nem válik be, akkor ugyanúgy vissza lehet tenni a 2003-as szoftot? :?:

kedd okt. 04, 2005 9:11
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1429 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29  Következő