|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
toddzsa
platina tag
Csatlakozott: hétf. jún. 21, 2004 22:54 Hozzászólások: 596 Tartózkodási hely: hol itt, hol ott!
|
Re: iso filét dvd-re
Rolands írta: Üdv Van egy iso filém, ami 3,7 gb-s, és egy film. Ezt akarnám kiiírni dvd-re, de nem tudom hogy írjam. Ha dvd rom iso-t választom, azt mondja hogy mivel nagyobb 2 gb-nél, válasszam az utf módot. Ha a dvd rom utf-et választom akkor kiirja, de magát az isot. Nekem meg az kéne hogy úgy írja ki az isot, hogy kibontva, tehát meglegyenek az audio ts/video ts könyvtárak, és a vobok meg a stb. fájlok. Ja, neroval írtam. Kérnék valami helpet ha vki tudja hogy működik ez, előre is kösz.
DVDDecrypter
|
kedd dec. 20, 2005 21:58 |
|
|
Maxibuci
arany tag
Csatlakozott: csüt. dec. 01, 2005 12:36 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Békéscsaba
|
Kiskadar írta: A Nero ismeri a .ISO image-et. Ugyanúgy kell felírni, mint az .NRG-t: felül a menüből kell kiválasztani valami ilyesmit, hogy "CD-kép felírás".
Ez is egy megoldás
|
kedd dec. 13, 2005 10:42 |
|
|
Kiskadar
ezüst tag
|
A Nero ismeri a .ISO image-et. Ugyanúgy kell felírni, mint az .NRG-t: felül a menüből kell kiválasztani valami ilyesmit, hogy "CD-kép felírás".
|
hétf. dec. 12, 2005 13:57 |
|
|
Maxibuci
arany tag
Csatlakozott: csüt. dec. 01, 2005 12:36 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Békéscsaba
|
A Nero CD és DVD égető proginak van olyan segédprogija, hogy Image Drive.
De létezik még egy pár progi, ami szintén kezeli virtuálisan az Iso file-t.
Pl. aemon Tools
Nos, Image Drive elindít->image meghajtó engedélyezés->File betölt->Nero megnyit->DVD másolás fül kiválaszt->Forrásmeghajtónak megadod a újonnan létrehozott Image meghajtót majd célnak az aktuális íródat->írás.
Végül, ha jól dolgoztál, akkor elkészült az ISO image file-od kibontva DVD-re.
|
hétf. dec. 12, 2005 10:17 |
|
|
Rolands
vas-tag
|
Á, hülye vagyok, udf, következetesen rosszul írtam, rosszul emlékeztem.
|
vas. dec. 11, 2005 17:12 |
|
|
Rolands
vas-tag
|
iso filét dvd-re
Üdv
Van egy iso filém, ami 3,7 gb-s, és egy film.
Ezt akarnám kiiírni dvd-re, de nem tudom hogy írjam. Ha dvd rom iso-t választom, azt mondja hogy mivel nagyobb 2 gb-nél, válasszam az utf módot. Ha a dvd rom utf-et választom akkor kiirja, de magát az isot.
Nekem meg az kéne hogy úgy írja ki az isot, hogy kibontva, tehát meglegyenek az audio ts/video ts könyvtárak, és a vobok meg a stb. fájlok.
Ja, neroval írtam.
Kérnék valami helpet ha vki tudja hogy működik ez, előre is kösz.
|
vas. dec. 11, 2005 17:08 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|