Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 9:33

Hozzászólás a témához  [ 648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Következő
Need For Speed Most Wanted 

Hogy tetszik/tetszett a Most Wanted?
1 - A legcsírább NFS, amit valaha kiadott az EA :( 8%  8%  [ 4 ]
2 - Nagyon gyenge, abba is hagytam... 6%  6%  [ 3 ]
3 - Elmegy, de semmi extra 15%  15%  [ 8 ]
4 - Nekem bejön, de az egyik korábbi NFS jobban tetszett! 25%  25%  [ 13 ]
5 - Nagyon sirály, sztem az eddigi legjobb 47%  47%  [ 25 ]
Szavazatok száma : 53

Need For Speed Most Wanted 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Dash írta:
Valaki írja le plz, h hogyan működik a music extractor! Próbáltam de nekem csak 500db kis wav fájlt csinált.

Ha már tudta volna valaki, leírta volna. (Minek music extractor? Milyen zene van a játékban, ami nincs rajta a soundtracken?)

szer. dec. 14, 2005 20:41
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Valaki írja le plz, h hogyan működik a music extractor! Próbáltam de nekem csak 500db kis wav fájlt csinált.

szer. dec. 14, 2005 20:30
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Na most aztán már betelt a pohár ebböl a trágyából. Az renben van, hogy eddig is csalt a gép, de hogy már ne lehessen megcsinálni valamit az azért tulzás. Illetve meg lehet csinálni, ugyanis keménycsávó Razor ellen mennék, ha az uccsó egy tetves Milestonomat meg tudnám csinálni, hogy ki tudjak állni ellene. Már vagy 3*szor sikerült is a maradék három feladatból egyet-egyet összehoznom, de addigra már kemény 5-ös szinten köröznek és vagy 25 autó üldöz. Lerázásuk pedig vajmi esélytelen. A 25-öt leredulkáltam 3-ra, erre egyszer csak az egyik pevág elém keresztbe a másik nekinyom a falnak, harmadik meg mögém és se előre se hátra. Persze 150-röl ez miatt úgy lassultam le mintha egy fának mentem volna. Szóval az imába foglalhatja a nevét, aki esetleg mindeféle Trailer vagy Cheat nélkül megcsinál mindent. De még egy nyüves csalást sem találok, hogy legalább ezt elcsaljam és mehessek Razor csávó ellen, meg megnézem a final movit. Ami ha így megy tovább egyre távolabb lesz tőlem, mert még az idegbaj előtt azért bosszúból uninstall lesz. Szóval haljon éhen a Most Wanted. :!: :!: :evil: :evil:

szer. dec. 14, 2005 18:14
Moderátor

Hozzászólás 
Zsoca-M5 írta:
Feltelepítettem unokaöcsémnek (800Mhz Cerka, Ati 9100) rezzenéstelenül megy. Igaz a graf. kicsit trágya, de jó ez így. (Megyjegyzem ennyit a minimum követelményekről)

Én hétvégén kipróbálom a kisebbik gépemen: 1.6P4, 512 DDR, gef 2 mx 400 :) Meglássuk mit művel vele !-D

szer. dec. 14, 2005 14:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tegnap este azt hittem, hogy széttöröm a gépet! A 9-ik csókával részeltem, s több, mint egy órán át nem tudtam megcsinálni. Szemben azzal, hogy az eddigi 7 ellenfelet erőlködés nélkül, lazán vertem elsőre :!: Ez hihetetlen nehéz volt, a kezem is megfájdult tőle! Sztem valami átmenetet csinálhattak volna, s nem egyből mélyvízbe dobni, mert így hiteltelen! No sebaj, jól elnyertem tőle a micsubicsijét! :lol: :lol:

Marha ideges voltam, elég **** van megcsinálva a játék, pont az ideális íven van mindig akadály, pont ott áll ki egy kis kiugró, ahol még pont :cry: :cry: fennakadok

szer. dec. 14, 2005 14:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Feltelepítettem unokaöcsémnek (800Mhz Cerka, Ati 9100) rezzenéstelenül megy. Igaz a graf. kicsit trágya, de jó ez így. (Megyjegyzem ennyit a minimum követelményekről)

Tanácsok:
Amikor új volt a game, akkor a töltés végén várt egy enterre a tanácsoknál!
Most én is úgy járok mint Dester seperc alatt betölti, hogy a feléig sem jutok el! Hogyan lehet elolvasni ezeket?
(Jó tudom meg kell tanulni az isiben az olvasást....de ilyen gyorsan :) )

szer. dec. 14, 2005 10:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Valóban, töltés alatt ad tanácsokat, hogy mit miért és mennyire.

kedd dec. 13, 2005 23:12
Moderátor

Hozzászólás 
A kordon áttörésére egyszerű a magyarázat, csak néha el kéne olvasni a töltögetés közben a feliratokat :) (Már amikor lehetséges, mert nekem olyan gyorsan betölti, hogy két sorig se jutok el...)

Noszóval... ha rendőrkordon felé haladtok, próbáljátok meg valamelyik autó HÁTULJÁT eltalálni, ha már két autó között nem tudtok elslisszanni. Ha az elejének ütköztök, akkor fenn fogtok akadni, mert ott van a verdában motor és emiatt sokkal nehezebb az a része.

kedd dec. 13, 2005 23:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Victorius írta:
Más: Én miért nem tudok bevenni 200-zal egy hajtűkanyart, míg az ellenfél igen?

Mert így jobban idegesít. :twisted:
Én ezért (is) nem játszottam vele tovább a 7. embernél.

kedd dec. 13, 2005 22:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Más: Én miért nem tudok bevenni 200-zal egy hajtűkanyart, míg az ellenfél igen?

kedd dec. 13, 2005 20:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jó, de akkor legalább merci rendőrkocsik legyenek, amikrő hihető, hogy 200 felett mennek!

kedd dec. 13, 2005 20:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Victorius írta:
egy-két kérdés:

*amikor 250-nel megyek, akkor hogy tud velem lépést tartani egy "kockalada" rendőrautó?
* miért nem a rendőrautó tetején van a sziréna? Miért bent az utastérben?
* ha a rendőrkocsik kordont képeznek, s beléjük hajtok ott, ahol a két kocsi találkozik, feltételezve a lekisebb ellenállást, miért akadok fent. ha meg csak telibe kapom az egyiket, miért jutok túl rajta?
* miért van az, hogy a cooldown kék csík egyszer marha gyorsan, másszor meg marha lassan halad?

1. Ellenkező esetben elég uncsi lenne a játék (egy nitró fröccs és rendőrök sehol)!
2. Passz, de a Cobra 11-ben is a BMW műszerfalán a szélvédő alatt van! :)
3. Én nem akadok fennt így! Na jó talán az X5-ös kordonban igen (tudom, hogy nem X5, de hadd örüljek)
4. Attól függ, hogy mekkora a láng ikonod, mennyire utálnak a zsernyákok , ha nagyon akkor lassan szállnak le rólad, ha kicsi akkor xarnak rád!

kedd dec. 13, 2005 19:09
arany tag

Hozzászólás 
Hi!

Victorius írta:
egy-két kérdés:

*amikor 250-nel megyek, akkor hogy tud velem lépést tartani egy "kockalada" rendőrautó?

Ezt már én is figyeltem.

Victorius írta:
egy-két kérdés:

Sztem (élőben) azért, hogy minél kisebb legyen a leégellenállása.

Victorius írta:
egy-két kérdés:
* ha a rendőrkocsik kordont képeznek, s beléjük hajtok ott, ahol a két kocsi találkozik, feltételezve a lekisebb ellenállást, miért akadok fent. ha meg csak telibe kapom az egyiket, miért jutok túl rajta?

Ez is fura...

(Mondjuk én általában direkt telibe kapom, had' törjön.. :twisted: )

Victorius írta:
egy-két kérdés:
* miért van az, hogy a cooldown kék csík egyszer marha gyorsan, másszor meg marha lassan halad?

Azért, hogy engem idegesítsen. :evil:

AdY

kedd dec. 13, 2005 16:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
egy-két kérdés:

kedd dec. 13, 2005 15:16
arany tag

Hozzászólás 
Senki nem tudja hogyan kell használni a music extractort?

hétf. dec. 12, 2005 19:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Squito: Megköszönném, ha leírnád, hogy melyik "performance tuning" mire jó? Azt, hogy melyikkel mit is állítok és főleg, hogy mi a hatásuk.
Köszi,
betyarka

hétf. dec. 12, 2005 18:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
5. szintig még nem jutottam csak 4.-ig, de onnantól van szögesakadásly az fix.

Victorius: Nekem is jobban tetszik, mint NFSU1-2, bár hiányzik jópár tuning dolog (neon pl.), de az abszolút kárpótol, hogy tulajdonképpen realtime megy minden. Úgy értem, hogy (ha akarsz) odamész egy versenyhez A pontban verseny közben redtapad mondjuk 2-3 rendőr, megnyered a versenyt B pontban, és miután vége a versenynek folytatódik az élet B ponttól méghozzá úgy hogy a nyakadon a 2-3 rendőr. Ennek hiányát rühelltem az NFSU-kban.

Igaz, hogy az illegális versenyek többnyire éjjel mennek, de akkor is jobb nappal versenyezni (a valóságban sem szeretek éjjel vezetni :().

Igazából azt kell mondjam minél többet játszok vele annál jobban tetszik!

hétf. dec. 12, 2005 18:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Már négyes szinten is van helikopter. Az alagutakban lehet elbújni előle, valamint időnként visszavonul, mert kifogy az üzemanyaga.
A Mustang is jól vezethető, ha a Performance Tuningot állítgatjátok. Viszont nekem lomhának tűnt a Porschéhoz képest. Egyébként nem minden autóhoz vehető meg minden, mert pl. a Mustangban Supercharger van, a Lexusban és Porschéban pedig Turbo.

Már 3as szinten is GTO-s zsaruk üldöznek, 4-esen meg fekete GTO-s zsaruk loholnak utánad, meg van ott már szögesdrót is, meg helikopter. A féknél (brake) balra kell tekerni, hogy a hátsó felé vigyed el a fékezőerőt, jobbra meg, hogy előre. A Turbo/Superchargernél balra kell, hogy a turbó az alacsonyabb rpm-eken hasson, jobbra, hogy a magasabb rpm-en, magyarán a nagyobb sebesség elérésében jó. Aki valamelyik performance cuccot nem érti, az szóljon! Amúgy a Porsche Cayman-S nagggyon tuti verda, csak kell bele Super Pro moci, után nagyongoromba lesz a gyorsulása!! Amúgy Alt+F4 helyett szedd ki az Autosave-et és a versenyek után, valamint a Milestone-ok megkisérelése előtt mentsetek és nem kell azzal hülyülni, hogy kilövitek a taszkot, hanem egyszerűen Load menü és késsz!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Squito hétf. dec. 12, 2005 18:14-kor.

hétf. dec. 12, 2005 18:03
Moderátor

Hozzászólás 
Már négyes szinten is van helikopter. Az alagutakban lehet elbújni előle, valamint időnként visszavonul, mert kifogy az üzemanyaga.
A Mustang is jól vezethető, ha a Performance Tuningot állítgatjátok. Viszont nekem lomhának tűnt a Porschéhoz képest. Egyébként nem minden autóhoz vehető meg minden, mert pl. a Mustangban Supercharger van, a Lexusban és Porschéban pedig Turbo.

hétf. dec. 12, 2005 17:49
bugvadász

Hozzászólás 
Ady:

Amikor én ott tartottam, akkor fix, hogy azt nem csináltam meg.. :) ;)
Megcsináltam egy másik milestone-t, és elég lett ;)
Nem kell mindig mindet megcsinálni! :)

hétf. dec. 12, 2005 16:57
arany tag

Hozzászólás 
Kinek működik a music extractor, hogyan?

hétf. dec. 12, 2005 16:44
arany tag

Hozzászólás 
Az jóó!! A kedvencem. :) !-F !-B !-D !-] !-Đ

Akkor majd még ma kipróbálom.

Köszikee!

AdY

hétf. dec. 12, 2005 16:35
arany tag

Hozzászólás 
Hi ady!

Sztem a 4. népszerûségi foktól (a lángocska melletti szám) adja a szöget,
de nem kell ahhoz 15-20 perc. Néhány percig (1 fokozat úgy 2 perc lehet) folyamatosan magadon kell tartani a jardokat, persze okosan, azután meg sasolni a torlaszokat, mert ha defekt, akkor vége a dalnak. 5-nél már jönnek a sportautós fakabátok egy rakással, meg a kopter, de ezek még simán túlélhetõk.
Amúgy nem tudom, hogy a 6. fokon mi jöhet, odáig még húztam a dolgot.

hétf. dec. 12, 2005 16:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sztem a kulcs, hogy minél több rendőrautót leamortizálj...

Amúgy sztem jó kis játék, nekem jobban tetszik, mint az NFSU2..Kicsit sárga tényleg, meg nem is hibátlan, de arra, amire kitalálták, kivűló.

hétf. dec. 12, 2005 16:33
arany tag

Hozzászólás 
Hi!

Most tartok a 8. vagy 9. emberkénél (egy csajnál) és már minden megvan, csak még két szöges akadájt kéne megcsinálnom. Ilyet még sosem kaptam, de már kb. 15-20 perce mászkálok össze-vissza 3.5-ös üldözésnél, de nem kaptam még szögeket. Még most is mászkálnék a város(ok)ban, csak vmiért kifagyott a játék, aztán nem volt kedvem újraindítani, hanem inkább megkérdezem. Szóval mekkora "szeretet" :) kell, hogy kapjak szögeket??

Előre is köszi!

AdY

hétf. dec. 12, 2005 16:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem baj, hagyjanak békén, annál könnyebb lesz eljutni a #1-ig! :)

hétf. dec. 12, 2005 16:20
bugvadász

Hozzászólás 
Arra, hogy a zsaruk mennyire "utálnak" téged.. minél több, annál jobban :D (Tudom, nem pont erre jó, de ha nincs bounty, akkor nem is "szeretnek" annyira a rendőrök) megy fel a valószínűsége, hogy üldözőbe vesznek ;)

hétf. dec. 12, 2005 16:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mi a rákra jó ez a bounty? Én tojom le, hogy 1500-at vagy 150000et kapok egy üldözésért. A fő cél számomra, hogy a #1-t lenyomjam, utána uninstall.

Amúgy szerintem attól bounty, hogy prémium pontokat lehet gyűjteni. (bounty= adomány, prémium, plusz jövedelem)

hétf. dec. 12, 2005 16:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Peti93 írta:
Egyébként Ti sűrűn használjátok a levágásokat? :) Mert van, amikor hosszabb, de sűrűn (mint ami feljebb van) rövidít! :)

290-nel nehéz őket észrevenni! :lol: :lol:

hétf. dec. 12, 2005 15:58
arany tag

Hozzászólás 
1nvad3r írta:
Victorius írta:
Én tudok rá megoldást, ne engedd, hogy lefoglalják! Ha az üldözések során elkapnak a zsaruk, ak övetkezõt csinálom: alt+tab majd task managerben kilövöm a játékot! :lol: Kicsit agresszív, de hasznos, igaz a missiont újra kell kezdenem. .)

Azt alt+F4 is jó, és ráadásul a célfotó "lekapásakor" a játék ment is, úgyh a versenyt sem kell újrakezdeni :wink: :)

Az az egyetlen gáz az Alt+F4-el (én is használom), hogy ha Milestone, vagy bounty gyûjtéskor megcsípnek a jardok, és így lépsz ki, akkor az addig gyûjtött pontokat viszont nem menti el. A múltkor is egyetlen majd' 21 perces üldözés végén elnéztem egy szöges akadályt, és 4 Mstone, meg vagy 450000 kókuszoscsoki szállt el....
Azután kellett új egeret vennem, mer' a régit elhajítottam. Szegény nem élte túl!

hétf. dec. 12, 2005 15:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
[quote="betyarka"][/quote]
A brake-nél a +/- azt jelenti, hogy a fékerőt hogyan ossza el az első és hátsó kerekek között (arra nem emlékszem melyik a + irány).

Autók közti különbségek:
Én kicsit korábban panaszkodtam, hogy a Lexus 300-nál nem megy többet hiába nitrózok :(. A Mitshubishi 315-320 körülig elmegy ugyanolyan tuning mellett :shock: francba :(
Mondjuk jobb a vezethetősége is :)

hétf. dec. 12, 2005 15:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csak a performance alattiak befolyásolják a teljesítményt, a parts alatti cuccok cserélgetésével a kocsid kőrözöttségét tudod csökkenteni (meg ugye a kinézetét.... :D). :wink:

hétf. dec. 12, 2005 14:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Az autó kihozást félreértettem. Nekem még nem foglalták le egy kocsimat sem, de arra gondoltam, hogy a rendőrségen van más versenyzőktől lefoglalt kocsi, és azok közül ki lehetne hozni valamelyiket. Érdekes lett volna....

Egyébként nekem van 3 fullos autóm, de elég érezhető különbségek vannak köztük. Mustang GT (úgy nyertem el), elég gyors, de a kanyarokban nagyon szerencsétlem. Nem szeretem. Porshe Cayman, ez egy vagyonba került, főleg mire feltupíroztam. Mégsem megy úgy ahogy vártam. RX-8 (szintén nyertem), na ez a legjobb eddig! Fura, hogy jobb, mint a Cayman, nem ezt vártam volna.

Azt sem értem, hogy a Performance Tuning-ban, mi mit jelent pontosan. Pl.: break +,- Ha növelem az értéket, akkor keményebben fog, vagy mi? És a többi?
A másik meg, hogy a Mustangban mindegyik értéket tudom változtatni, az RX-8-ban van asszem 2 kivétel, a Porshéban meg csak 4-et állíthatok, de mindre meg van véve minden.

Végül: a vásárolható cuccok közül csak a "performance" menü alattiak befolyásolják a verda teljesítményét, vagy fontosak az egyéb "parts"-ok. Pl. a hátsó spojler, egyéb? Teszek rá mindig, de nem tudom, hogy fontos-e.

Köszi, bocs, hogy ilyen hosszú voltam!

hétf. dec. 12, 2005 14:15
arany tag

Hozzászólás 
Victorius írta:
Én tudok rá megoldást, ne engedd, hogy lefoglalják! Ha az üldözések során elkapnak a zsaruk, ak övetkezőt csinálom: alt+tab majd task managerben kilövöm a játékot! :lol: Kicsit agresszív, de hasznos, igaz a missiont újra kell kezdenem. .)

Azt alt+F4 is jó, és ráadásul a célfotó "lekapásakor" a játék ment is, úgyh a versenyt sem kell újrakezdeni :wink: :)

hétf. dec. 12, 2005 13:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Victorius írta:
Érdekes, hogy csak úgy pottyannak az ölembe a jó kis kocsik: a balcklistesektől már hármat is "kaptam". Egy porschét, egy mitsubishit meg egy nem is tudom mit. :) Az induló kocsimat rég eladtam a francba, ellátnak ezek anélkül is. Meg van egy rahedli pénzem is, kocsira nem kell költenem. :)

Dettó :)
De sajna pont a Gallardo-t nem sikerült elnyernem a csávótól, pedig arra fájt a fogam! Megvenni meg olyan snassz :lol:

hétf. dec. 12, 2005 13:22
Moderátor

Hozzászólás 
A Task Manager helyett asszem az ALT-F4 is megfelel, legalábbis az egyik haver ezt mondta :)
A Blacklistet a Safe House-ban is meg lehet nézni, valamint ha rajtad vannak a rendőrök, akkor a jobb felső sarokban folyamatosan váltogatja, hogy még mit kell teljesítened, hogy meglegyenek a mérföldkövek (pl. 10 útzár áttörése, 4 tüskeszalag kikerülése, valahány perc alatt el kell menekülnöd vagy épp fordítva, minimum meddig kell tartania az üldözésnek).

Közben a kedvenc játékos oldalamon, a Playware-en is megjelent egy cikk a játékról.

hétf. dec. 12, 2005 10:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zsoca-M5 írta:
Autólefoglalás:
Én meg úgy csinálom, hogy nem 1 hanem 2 fullos gépem van (Lexus IS300 és Mitshubishi Evolution VIII)

Érdekes, hogy csak úgy pottyannak az ölembe a jó kis kocsik: a balcklistesektől már hármat is "kaptam". Egy porschét, egy mitsubishit meg egy nem is tudom mit. :) Az induló kocsimat rég eladtam a francba, ellátnak ezek anélkül is. Meg van egy rahedli pénzem is, kocsira nem kell költenem. :)

hétf. dec. 12, 2005 9:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Autólefoglalás:
Én meg úgy csinálom, hogy nem 1 hanem 2 fullos gépem van (Lexus IS300 és Mitshubishi Evolution VIII), ha az egyiket lefoglalják, akkor a másikkal megyek. Egy idő után úgyis ki lehet váltani pénzért!
Ha meg van markered, akkor a három XXX-től balra ott lesz a jele és attól még egy kicsit balra, hogy melyik billentyűt kell megnyomni, hogy kihozd! (Valamelyik számbillentyű, de nem emlékszem, talán a 2-es).

Victorius:
Mikor megnyomod az utcán a B-t (Blacklist), feljön a Blacklist (ha nem vagy épp egy verseny vagy egy üldözés közepén). Ha a legelső ikont választod akkor ott írja, hogy Races, Milestones, Bounty, valamint váltogatja, hogy mennyit kell megnyerj és mennyid van jelenleg! Abszolút magáért beszél, hogy amikor eléred a kívánt mennyiséget a verseny nyerésből mérföldkő teljesítésből és bounty-ból (ez mi lehet lefordítva gőzöm sincs), akkor azonnal kihívható az ellen!

hétf. dec. 12, 2005 8:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én tudok rá megoldást, ne engedd, hogy lefoglalják! Ha az üldözések során elkapnak a zsaruk, ak övetkezőt csinálom: alt+tab majd task managerben kilövöm a játékot! :lol: Kicsit agresszív, de hasznos, igaz a missiont újra kell kezdenem. .)

Más: mitől függ az, hogy a feketelistás ellenfelet kihívhatom-e? Most megcsináltam az összes race-t, a milestone-ból egy van még, a bountyból mind, de még mindig nem tudom kihívni a feka srácot. Meg van határozva, hogy csak akkor hívható ki, ha x race, x milestone és x bounty teljesítve van?

hétf. dec. 12, 2005 8:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudja valaki, hogy lehet a lefoglalt autók közül kihozni valmelyiket?
Mert van ilyen "marker", de fogalmam sincs, hogy mit lehet vele kezdeni.

vas. dec. 11, 2005 18:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
zombinyuszi írta:
Köszi!
Megoldódótt!
A Clone CD volt a baja.
Mégegyszer köszönöm!

Nincs mit. :D

vas. dec. 11, 2005 16:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi!
Megoldódótt!
A Clone CD volt a baja.
Mégegyszer köszönöm!

vas. dec. 11, 2005 15:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
zombinyuszi írta:
Szeretném kérni a segítségeteket!

Nem tudom elindítani a Most Wanted-et. Már kiírtam CD-re is, de úgy sem megy.
Hiába csinálok mindent úgy ahogy le van írva, "sd4hide" stb. Folyton virtuális meghajtót talál.
Kérlek segítsetek!

Ha van fennt CloneCd, vagy CloneDVD, akkor azokat szedd le.
mountold be simán az 1-es cd-t Daemon Tools-ba, legalább a 3.47-es verziószámúba, és utána indítsd el az sd4hide progit, és mennie kell.

vas. dec. 11, 2005 13:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Szeretném kérni a segítségeteket!

Nem tudom elindítani a Most Wanted-et. Már kiírtam CD-re is, de úgy sem megy.
Hiába csinálok mindent úgy ahogy le van írva, "sd4hide" stb. Folyton virtuális meghajtót talál.
Kérlek segítsetek!

vas. dec. 11, 2005 13:09
bugvadász

Hozzászólás 
Valahogy Én is így érzek a levágások tekintetében! :)

vas. dec. 11, 2005 12:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Ezen a ponton én is szaltózok rendszeresen. Sőt, tetőre is szoktam érkezni :D

A sárga beütés sokmindenkinek feltűnt, nekem is. Az okát nem tudom. Szerintem se teljesen realisztikus, de az időjárás változása tetszik. Bár igazából azt vártam, hogy lesz hajnal, éjszaka is benne... Az UG és UG2 után akár már lehetett volna benne napszakváltozás is.
Meg a város is egyhangú nekem kicsit. Még mindig az NFSHP2 pályái tetszettek eddig a legjobban.

Igen, talán a HP2 pályái voltak a legjobbak, de a 4-ben is voltak cool részek! Abban az tetszett, hogy szinte bármilyen autót megtaláltál neten, mert rengeteget csináltak hozzá.
Az időjárás tényleg szép, jó ahogy elvakít a nap az alagút végén, és az esőcseppek is szépen meg vannak csinálva.
Viszont az tényleg fura, hogy nincs éjszaka. :?
Lehet, hogy akkor van, amikor bennt vagy egy boltban, vagy a garázsban, és odakint orvul elhussannak a csillagok. :lol:

vas. dec. 11, 2005 11:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Peti93 írta:
Egyébként Ti sűrűn használjátok a levágásokat? :) Mert van, amikor hosszabb, de sűrűn (mint ami feljebb van) rövidít! :)

Általában rövidítenek a levágások, de úgy, mint a Hot Pursuit-ban is, kicsit nehezebb végigmenni a levágott útszakaszon. Vagy van valami akadály, vagy ugrató, vagy éles kanyar..
De összességében segít, ha az ember rendesen végig tud menni rajta.

vas. dec. 11, 2005 11:55
bugvadász

Hozzászólás 

vas. dec. 11, 2005 7:48
Moderátor

Hozzászólás 
Ezen a ponton én is szaltózok rendszeresen. Sőt, tetőre is szoktam érkezni :D

A sárga beütés sokmindenkinek feltűnt, nekem is. Az okát nem tudom. Szerintem se teljesen realisztikus, de az időjárás változása tetszik. Bár igazából azt vártam, hogy lesz hajnal, éjszaka is benne... Az UG és UG2 után akár már lehetett volna benne napszakváltozás is.
Meg a város is egyhangú nekem kicsit. Még mindig az NFSHP2 pályái tetszettek eddig a legjobban.

szomb. dec. 10, 2005 21:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mit vártál egy játéktól? :)

Ha realisztikus lenne, nem lehetne jót race-elni.

szomb. dec. 10, 2005 20:36
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Következő